Noone else can ever love you like the way I do

Kände mej ensam i tisdags så drog hem till Rasmus; tog över hans soffa och kollade på MasterChef. :) så mkt roligare! Lyckades somna sen för första gången på ett antal dygn och sov 9 timmar innan gårdagens föreläsning med en fantastisk föreläsare, hade kunnat lyssna på honom varenda dag i veckan om precis vad som helst! 
På kvällen var det förfest hos Mia innan kåren, Jocke kom en stund. Kul att träffa honom och prata med honom för första gången på 3-4 veckor, det gjorde mig lite glad! 
Vidare till kåren, det är ngt särskilt med pedagoger. Dem är så otroligt fina och fantastiska! Extremt många kramar, ett samtal med Mia, fina låtar, löften, 5 6 7 8 och så mkt glädje :) en otroligt bra kväll på kåren igår! 
Åkte hem och stannade till hos Robert för första gången på mkt länge efter kåren, kom därifrån vid halv 5 imorse och totalslocknade i min säng, HALLELUJA!   Dock sover jag alltid dåligt efter en utekväll.. 
 
Idag blir det lugna puckar och sen ikväll ska jag äta middag med Rasmus :)  eftersom vi inte ses i helgen då jag åker till Växjö.  Ska packa idag också, det tråkigaste jag vet! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0