Intriguing

Vissa dagar bara flyger förbi, herregud!
Satt från 16-00 igår och pluggade, läste dikter, texts and events och Peter Pan och var allmänt glad faktiskt. Det är under kvällen/natten som jag är mest effektiv har jag kommit på som den nattugglan jag är. Kanske borde göra det oftare :)

Har idag skrivit VOC-MCT, orddelen tog kol på mig och var extremt svår men sånt händer. Hade sen givande diskussion med klassen och lite läsning innan jag träffade Robert och kom precis hem efter att ha hängt med honom i X antal timmar med köp av presenter, fix för tomtevakan och inhandling av alkohol. Gillar våra diskussion som kan ta världens sidospår ibland när det gäller precis allting och man får extrema intrugiung tankar ibland. :)  men det var intressanta diskussioner idag utan dess like och har får svart på vitt på varför jag är så lyckligt lottad över att få umgås med dem som jag gör, vet inte vart jag hade befunnit mig i livet utan dem faktiskt :)

Nu ska jag göra mig redo för kvällen i badrummet och sedan ska jag kolla veckans avsnitt av Glee innan jag försöker varva ner. Har en sån där dag då inget kan göra mig arg faktiskt vilket är awesome!
Heldag i skolan imorgon med seminarie, didaktik och annat smått och gott. Sen träffa Rasmus och Robet får information om en sak och sedan ska jag hem till Sannis och mysa med henne, var alldeles för längesen så det kan inte bli annat än awesome!! Träffade henne i biblioteket i måndags helt oförberett och fick världens största leende till mötes, det gjorde min dag och det insåg att jag saknat henne mer än vad jag trodde och det vill inte säga lite det!

PUSS

memories

Blev en sen kväll igår. alldeles för sen. Gillar inte att vissa människor känner mig bättre än vad jag känner mig själv för att gå upp idag gick inte så bra heller om jag ska vara ärlig :p
Nåja, har fått ett antal telefonsamtal idag och har dessutom snart läst ut Peter Pan och Wendy, ska skicka den vidare till Jonathan på torsdag så han har möjlighet att läsa den till children classics uppgiften då vi är i samma grupp. (:
Att läsa Peter Pan har fått mig att tänka på sommaren i teaterborgen 2004 då vi gjorde Peter Pan som frilufsteater..  och nu kommer en känd anekdot som jag vet att vissa tycker så mkt om ;)  eller?
Det var iaf en fantastisk sommar då vi fick vara vilda barn, pirater, vi fick äran att jobba med Björn Elmgren och Tobias Kandenäs ( en person som jag ser väldigt mkt upp till och spenderade mkt tid på Kollo + teater med + musiklärare när jag var mindre ).  Jag kan fortfarande stora delar av den teatern utantill " Han blev bara en halvmeter... jaha då är det la bara att ta fram sträckbänken "   " Galen, vad gör jag nu? fast han är barnslig förför han ju"  "  Mannen som fick kannibalerna att köpa Tina Nordströms kokbok".  Vilka fina minnen :)))))))  Det var verkligen en av de roligaste somrarna under strömbergshytt-tiden. Älskade det faktumet att alla höll ihop på den tiden, så himla underbart och jag har fortfarande låten " Glöm alla besvär" ( Your song ) i huvudet när jag hör ordet Peter Pan. MAGISKT!

Fint när man får minnen från en bok :)   ska fortsätta läsa faktiskt och förhoppningsvis läsa ut den ikväll. Imorgon blir det VOC-MCT mellan 12-16 och innan dess plugga lite grann och efter också om jag hinner innan jag träffar Robert kl 16 :)   livet kan vara alldeles för bra nu innan jul trots mkt att göra men jag har koll på allting just nu vilket är awesome och får mig att minnas organistationen från högstadiet och gymnasiet. Lovely!

PUSS
( bjuder på en bild från föreställningen när Peter Pan tappar minnet och tror att Tingeling är sjuk för att hon är kär i honom och ska demonstrera en termometer..    13åriga Sara är inringad med rött/oranget.. vilka tider jag säger då det! haha )

Peter pan and Wendy

Bra dag med grupparbete på förmiddagen och sedan köpa sittningsbiljetter till Tomtevakan på fredag. :) kommer bli awesome med sittning igen och sen all-in på kåren heeeela kvällen lång. big like på den (y)
var alldeles för längesen kåren nu känner jag, vi alla vill leverera på Pontare, Maggio, Svenska Björnstammet och gamla rockklassiker. Lunch med Isabelle och Sunken och sen fick det bli en föreläsning också innan jag besökte banken och högskolebiblioteket för att skaffa Peter pan och Wendy inför nästa veckas grupparbete..

Ska ta och läsa den boken nu.. imorgon är jag ledig och ska bara plugga och läsa. Känns stabilt för jag ligger bra i fas just nu vad gäller läsningen så det känns awesome!
Känner att veckan blir nog ganska skön förrutom onsdag då det är VOC-MCT och det gör mig lite nervös..

PUSS

Berit

Känner verkligen att stormen Berit börjar bli ett faktum.. det har blåst hela morgonen här uppe på Dalvik. Mer eller mindre kul.. varför kan inte Berit leverera lite snö som hon gör i fjällen? Nu till första advent och allt.. nåja.
Kollade klart på Pride and Prejudice igår, 4 timmar låg jag i min soffa med kuddar, filt och tända ljus. Mysfaktor på hög nivå och serien var faktiskt bra, och den är precis som jag kommer ihåg den + lite till så tror jag slipper läsa boken om jag inte hinner.. :p
Rasmus kom på besök precis när serien var slut, perfekt timing? och sen kom Robert också och då var det kort som gällde, ÄNTLIGEN vann jag en rund :)) det var verkligen på tiden!  Mös med pepparkakor, juleskum och öl/grogg/julmust/varm choklad.. Awesome :)

Ska snart bege mig ut i stormen en stund på julskyltning och försöka få tag på en tomtemössa och kanske lite annat småkraft inför tomtevakan på fredag på Kååååren :) finally!   Köpa biljetter imorgon i skolan, kommer bli awesome :)  skriva gruppreflektion i skolan imorgon också, otroligt segt. Men fick iaf tillbaka till min summary, bästa jag skrivit och bortsett från ett antal språkfel ( läs många ) så var hon nöjd och tyckte den var lovande! (y)

När jag kommit hem från julskyltningen ska jag ta mig en lång varm dusch och sen tända ljus i sann adventsära och bara mysa ner mig i soffan, det tycker jag att jag får faktiskt en sån här adventssöndag. :)

PUSS

Gälgräs

Fin kväll igår med pizza med Robert och Rasmus innan vi drog till Gräshagen för spelmys. Försvunna diamanten + Hp-clåååedo :) vann en av omgångarna av cluedåå när alla andra utom jag åkte ut för att de gissade fel, awesome :D
Åkte med Viktor en vända till donken och handlade mat till alla, han kör bra bil :) skönt att ha lite tid att prata med Viktor själv, vi har inte riktigt den relationen att vi leker själva annars, skönt att veta att han tycker lika som mig i mkt och att man kan diskutera med honom.
Det roligaste på hela kvällen måste varit när ngn fick gälgräs som kort xD dooooog
" Anklagar Harry P med gälgräs på Pissoaren ( istället för besoaren som det egentligen gällde ) xD  Sparkle och jag dog rejält och föreställde oss stopp i pissoaren ifrom av gälgräs. herregud. vi kunde verkligen inte sluta skratta...
Och sen Rasmus " Jag anklagar Tutti med gälgräs i pissoaren" som gjorde det ÄNNU roligare.  Fina vänner <3

Kom hem vid strax efter 1 och spelade temple run en timme i min säng innan jag kraschade i nya lakan,
haft fina drömmar i natt så det bara smäller om det, Damien säger jag bara. hahaha, jag är en tragisk människa. ( en tragisk ior ).
Ska bege mig till Konsum och införskaffa phepperkuchen och weihnachtsmänner tills ikväll då Rasmus och Robert kommer för att fortsätta kortturneringen :p    Sen ska jag i väntan på dem kolla pride and prejudice och äta frukost, JA frukost..   ( gillar inte att vissa saker börjar upprepa sig och att vissa ska få rätt men det ignorerar jag förtillfället)

Vill ha xbox 360 kinect i julklapp eller födelsedagspresent.., snälla tomten?

PUSS

en blick och nånting händer, BADABOM

Fina dagar, tisdagen hos Simon var väldigt mysig med thai-gryta ala Simon till middag och sen 2 filmer. Skönt att få vara Växjö-Sara igen, jag blir inte direkt Växjö-Sara med Simon ändå eftersom han bor här nu och har sett mer av Jönnet-Sara än Växjö nuförtiden men det är skönt att komma dit och få säga och göra precis vad man vill utan att behöva tänka efter först och samtalsämnen som bara ploppar upp i huvudet :) guldvärt!  Spontana grejer är awesome!

På tal om spontana grejer, efter att ha haft heldag i skolan med serminarie ( gick awesome ), föreläsning och sedan redovisning av matriser och sedan betygssättningsdiskussion, så träffade jag Robert och Rasmus igår och spelade kort och mös med bullar och skratt. Robert ville leka och som den fina vännen man är så ställer man upp såklart och då blir det kortspel på Dalvik den här veckan istället för a6 ;)  vann inte igår heller!!! allvarligt..
men nu har vi börjat föra protokoll och grejer så nu måste jag kämpa lite..  men vi ska förmodligen spela kort imorgon också och då jävlar ska jag ha revansch! :)   Spontana grejer blir oftast roligt, särskilt när man kommer på olika låtar som man sjunger på under kortspelet,  jävlar i mitt hav. :p

Har städat och bytt lakan i min säng idag och nu ska jag kolla på den 6 timmars långa serien av Pride and Prejudice, så jag förhoppningsvis slipper läsa boken igen inför torsdag. Läste den i Engelska B ( Engelska 6 ) på gymnasiet så har ingen vidare lust att ta mig igenom 400 sidor tråkig bok igen och de i min klass säger att serien är exakt som boken så ska ta mig an den tänkte :)  om jag hinner så slöläser jag/ hoppar mellan sidorna i boken i veckan innan serminariet för att se hur lika bok respektive serie är.
Ikväll blir det pizza med en eller två grabbar och sen drar vi till Sparkles på Österängen och spelar HP-cluedo ;p Gillar att alla kommer sitta som detektiver!

PUSS

Risgrynsgröt

Haft en extremt effektiv dag med tvätt och plugg. Har fått extremt mkt gjort vad gäller planering och fått undan saker så att jag kan fokusera på Pride and Prejudice som vi har seminarie på nästa torsdag.
Imorgon är det seminarie på boken The prime of miss Jean Brody, kommer gå bra tror jag :)
Har idag även ringt en satans massa samtal idag i olika former, allt från hemska och jobbiga samtal till samtal då jag inte kan sluta skratta. Så det ska vara!  Har insett att jag har börjat gilla att prata i telefon igen, har varit mer eller mindre rädd eller obekväm i det i ett par år men har nu börjat tycka om det igen :) Så mkt roligare att prata i telefon då man hör folks röster och kan se ansiktsuttrycket framför sig.

Ett av samtalen idag var till Carro, jag saknar henne väldigt mkt.. juldagen kommer bli awesome då vi ses igen och då satan kör vi, du är det humle och dumle, helan och halvan som ska till att leverera men att stuva ris struntar vi i ;) haha.

Ätit risgrynsgröt nu för första gången i år, sjukt gott! Kanel är underskattat :) nu ska jag bara kolla film och klappa mig själv på axeln efter min effektiva dag, alla dagar borde vara som idag. Får skaffa den disciplinen från och med nu, båda de sista veckorna i Engelska 31-60 och sen Lärande 2.

PUSS

Love the way you lie

Att prata med pappa igår var himmelskt, har världens energi och ser verkligem framemot julen nu. Skönt att för en gångsskull PRATA med varandra. tror aldrig jag pratat i telefon med honom innan på det sättet, älskar på ngt sätt att jag numera har en anledning att prata med pappa och att han berättat saker för mig också :) kommer aldrig sluta älska honom vad alla andra än säger. <3
Sovit gott inatt efter att ha sett veckans merlin och pratat lite skit med Martin, han tycker jag ringer för få fyllesamtal xD haha. Jag tycker att 1 är för mkt och har redan ringt mer än 1 men han vill tydligen ha fel och ha en anledning att skratta åt mig. :p
Har pluggat färdigt för idag och tagit mig en dusch, imorgon väntar tvätt + att läsa iaf helst en tredjedel av Pride and Prejudice. Skam den som ger sig!

Åker om cirkus en timme väldigt spontant och hälsar på Simon, glor en film och lagar mat. :) passar mig alldeles perfekt som handen i handsken idag med tanke på att jag saknade att bo ihop med honom igår, komiskt.
Blir nog mysigt och skojsigt skulle jag tro :) Innan det drar jag veckans TAAHM-avsnitt och HIMYM-avsnitt. (y)

PUSS

svårt

Det är svårt att veta att vissa saker som man berättar för mamma gör en ledsen, även om man inte vill så finns det vissa saker som man måste säga för att det inte ska bli värre senare.
Pratade med pappa för en stund sen, bestämdes att jag ska spendera mina 2 första jul-ledighetsdagar hemma hos honom istället för mamma. Kan inte vara hos mamma en hel vecka just nu, det gör bara inte.
Så att veta att jag fortfarande är välkommen hem till pappa är en stor lättnad och att få se hans nya lägenhet ska bli kul :) var dock tvungen att ringa och berätta det för mamma och även om hon sa att hon inte blir ledsen för det så hörs det på hennes röst och jag hör det på hur pass snabbt hon vill avsluta samtalet.
Men jag ska inte få dåligt samvete för att jag vill vara hos pappa, jag måste få tid hos honom också och det kommer vara förvirrat på den fronten ett tag men hon måste förstå att även om hon och pappa inte funkar så funkar fortfarande jag och pappa och det är det enda som spelar ngn roll.
Jag behöver båda i mitt liv, så är det bara.

Hoppas på att jag får träffa mina bror också över julen, han skulle förmodligen jobba dock men hoppas att jag får lite tid iaf.

Gått runt större delen av dagen och lyssnat på Daughtry´s nya album som släpptes idag, det är fullkomligt magiskt! Kom väldigt lägligt nu känner jag så att jag kan orka plugga lite till och sen åka hem över julen :) awesome.
Nu ska jag kolla på Pengarna på bordet och sen bara ta det lugnt, pluggat lite sen jag kom hem så behöver inte fortsätta förräns imorgon.

PUSS

måmå

Fin kväll igår med teemys tillsammans med Lisa,Isabelle och Lejla. Det var mysigt :) Jocke kom och joinade senare på kvällen en stund också.
Hade svårt att sova sen när jag kom hem och la mig och läste till halv 3 innan jag inte kunde sova då jag låg och tänkte på allt och ingenting mest.. osammanhängande tankar.
Har vänt och vridit mig hela natten och vaknade kallsvettig flera ggr. nice.

Varit ute och gått med Lejla och Isabelle en stund idag och sedan så har jag lagat matlådor och sen läst ut en bok till litteraturen. Nu blir det tv resten av kvällen, har bara halvdag imorgon. skönt! sen hem och plugga igen.
Har även pratat med måmå idag en bra stund, det brast lite för mig då. Det är jobbigt att behöva vara så stark för alla hela tiden och hantera mer än vad man orkar just nu. Med måmå kan man slappna av och bli den lilla tjejen som hon läste sagor för, gjorde frukost till och som man fiskade kräftor med när man var mindre med.  Gillar måmå på det sättet att hon lyssnar och att det inte gör ngt att man känner sig otillräcklig för hon får en alltid på andra tankar. :)

PUSS

Breaking Dawn Part 1

Gaaah, var extremt euforisk efter bion igår, de har äntligen gjort en film då jag tänkte EXAKT likadant som dem och fick min bokupplevse på film :)) var extremt lycklig, det fanns inte en enda grej som var fel, allt var perfekt!! Och humorn sen, jag dog flera ggr om, särskilt när de skulle hålla tal på bröllopet, omg!
Älskade filmen fullständigt :) att hela filmen dessutom börjar med Taylor Lautner i bild är ju inte annat än helrätt ;)
Dem klippte på precis det stället jag trodde, tror dock inte att andra delen kommer bli så bra tyvärr, eller jo.. första andra halvan kommer nog bli magisk men resten har jag svårt att tänka mig, ni som läst boken förstår nog vad jag menar.

Anyway, moving on.   Åkte efter bion hem till Rasmus och skrattade ännu mer tillsammans med han och Robert och spelade kort ofc. Vann inte igår heller... vad är dealen med det? Rasmus vann två ggr igår.. inte ok!
Är typ nyvaken om jag ska vara ärlig (a)  Sov som en prinsessa inatt, gött!
Ska laga mat snart, mammas fläskfilegryta som jag kan frysa in också och sen ska jag till Isabelle och dricka tee och äta gott tillsammans med Lejla, Lisa och Isabelle. Awesome (Y)

PUSS
( tänk att träffa på honom lite skitig i en mörk gränd, HMMMMM )

Bio

Haft en bra dag med päron-response. Lärt mig sjukt mkt tack vare Sandra, vissa saker vad gäller HLK är bra, andra inte.   Men även om jag fick ut mest av det så var det ändå ett gott snack (y)
Besökte sedan SYV och fick veta att jag nu kommer hamna på listan över Lärande 2 !!!  Awesome :DD  Läser alltså Lärande 2 i vår istället för Historia 1-60 som var tanken från början. Men det blir awesome :)) Nu ska vi bara hoppas på att den sista pusselbiten till lärande 2 hittar dit också,

Har sedan jag kom hem vid 12 kollat på New Moon och Eclipse, eller snarare haft det på och kollat på mina favoritdelar och spelar Temple Run resterande tid ;p
Ska snart bege mig för att äta middag ngnstans med Jessica och sen är det FINALLY ( I know what true love means to me ) dax för Breaking Dawn part 1 med alla ögongodisar :)  team Jacob always ofc <3

alldeles för bra dag faktiskt om ni frågar mig :))

PUSS

Cranky

Hej hå!   Haft en jobbig dag i skolan idag då jag varit extremt cranky, gick tillbaka till den gamla versionen av mig själv från gymnasiet på svensklektionerna med Gunnel då jag mest satt och svor över alla konstiga och onödiga uppgifter ;p  " Vad i helvete ska vi göra detta för? När ska vi hinna/orka med det här? "
Älskar att jag var så ofantligt bitter och negativ på den tiden ;)  har faktiskt saknat det lite.. istället för att gå omkring och vara glad jämt, det tar ungefär lika mkt energi som att vara arg/sur/negativ jämt men ibland får man ha såna dagar också och min dag var idag. Saknar Sofia när jag kom och tänka på att jag var tillbaka på gymnasietiden, saknar att ha henne jämte mig i skolan varje dag och hennes gabskratt varje gång jag klagade, hon är saknad :)  älskar att vi gick runt typ 1 dag i veckan och pratade engelska helt random en hel dag bara för att vi tyckte det var kul och var bra på det!

Har fått en massa nya uppgifter som inte fanns på planeringen idag och det tycker jag är elakt, därför jag blev arg/sur.. tillslut var jag tvungen att säga ifrån. Jag gör det inte ofta men jag kände idag att ngn var tvungen att föra talan för klassen idag, Björn brukar göra det men kände det var min tur. Fick medhåll från Björn iaf ;) men jag fick inte igenom min åsikt av föreläsaren..

Är iaf gladare nu då jag skickat min sammanfattning för peer-respons och har pratat i telefon med Robert en stund, att släppa alla uppgifter en stund och göra ngt annat och hjälper och alla konstiga grejer som sägs gör att man får möjlighet att skratta en stund. :) Så sjukt att denna dagen var kaos för dagen igår var bara bra, redovisning och sen hem för plugg och sedan lekte jag med Robert ett par timmar på a6, skrattar sönder varje gång och igår var det extra knas för han var trött xD haha.  Herregud, finns dessutom en fin bild på mig i ett tåg..får lägga upp den ngn gång inom en snar framtid när Robert publicerar den på fb ;p

NU ska jag äntligen få äta kvällsmat och sedan ska jag faktiskt kolla Twilight, tar mig den tiden ikväll. + att jag ska se Breaking Dawn imorgonkväll så behöver fräscha upp så ska se den idag och sen förhoppningsvis de 2 följande filmerna efter päron-responsen imorgon ;) ( peer-responsen)

Auf wiederhören!

PUSS

Lärande 2

Har haft bra dagar, igår grät jag till OTH som vanligt och idag hade jag sovmorgon. Var på halva föreläsningen, resten var grymt tråkigt och åkte hem för att hinna plugga/förbereda oral presentation imorgon + summary. (y)
Prade en smula med Rasmus också, gott snack!
Pratat med min favvotjej nu ockskå en stund, gud vad jag saknar henne.. men bara 5 veckor kvar innan vi ses igen så det ska vi fixa :) Juldagen kommer bli LEGEN...wait for it...DARY!

Har idag även frått Lingvistik 2 godkänd, äntligen! Betyder att jag ska snacka med Syv imorgon om Lärande 2 då jag nu har behörighet för att få läsa den :) hade varit awesome att få läsa den/bli av med den i vår och få ta en paus från engelskan liten och få göra uppgifter på svenska.

Nu blir det mat snart, ska fixa lite till med plugget innan dess bara. Imorgon blir det Vfu-presentation och sen efter det ska jag träffa Robert. :)

PUSS

Krabba

Fin helg med kortspel och gapskratt åt låten release me i fredags med Robert och Rasmus, förlorade alla 3 omgångar! :o  hur hände det!?!?  Rasmus kom smygande bakifrån varje gång..
Lördagen så fick mammi för sig att komma på besök, så prat med henne och mys och sen kom mina vänner på spelkväll med TP och Harry Potter-cluedo, Harry Potter - cluedo var awesome med massa skratt och spänning, lätt favorit i repris!!  Krabban och Gååle rövade bort Harry med flyttnyckel i sjukhusflygeln, haha :)
Mamma tog det lugnt i min säng och sov :p haha.

Igår var det heldag med mamma på A6, Ikea och hockey på tvn, sen smoothie och film (:  Jag somnade sedan väldigt sent inatt.. mamma körde mig sen till skolan imorse, skönt att ha haft min mamma lite här över helgen, dock har jag det värsta kvar framför mig och det suger get.. men som tur är så har jag bra saker att se framemot vid jul också. Herregud, det kommer bli såååå awesome!!!

Det var lite av vad ni missat i helgen, nu är jag hemkommen från en heldag i skolan och ska plugga innan jag äter mat. Skola 4 dagar den här veckan istället för 2.. gillar inte det eftersom tiden att hinna plugga allt till litteraturen och kulturen försvinner en aning men vi får försöka ändå. Har haft en oral presentation, en kvar + en sammanfattning som ska in den här veckan + att läsa 2 kapitel till gästföreläsningar och lite annat smått och gott.
Kan säga att fredag kommer bli awesome då jag kommer avnjuta 2 timmar tillsammans med Taylor Lautner... yummi! <3

PUSS

jaga

Det är när du slutar jaga som du jagas, händer varje gång. Förstår inte varför.

Givande dag med heldag i skolan, skrattat åt rymdinvasioner, latjolajban-lådan, Tyger, Mjöd istället för meadow m.m.m.m.m.  Awsome (y)
Hade dessutom besök av Monica Björnsell. Det är en fascinerande kvinna. De som kännt mig ett tag eller ganska länge vet att jag har velat bli lärare sen jag var cirkus 10 år gammal, att då träffa Monica och få ställa vilka frågor man vill och att hon dessutom berätta om vissa saker som man vet är självklara men aldrig tänker på är ganska läskigt, att inse att lärarjobbet är mer komplext och svårare än vad jag någonsin kunnat drömma om.. särskilt när det gäller betygsättning. Det får mig ibland att bli rädd för att bli lärare och undra över hurvida jag kommer klara av det och vilken sorts lärare jag kommer bli och vilken av alla 1000-tals lärarroller jag kommer ta.
Trots att jag är säker i min lärarroll och vet hur jag vill bli så skrämmer det mig att träffa henne, men det är otroligt skönt och jag älskar det på samma gång för hon är en av de få föreläsare jag har haft som verkligen får mig att tänka efter, våga ställa frågor och att vara kritisk till vissa saker som involverar läraryrket.

Insåg idag också att det var ett dumt beslut att åka hem och träffa pappa, det gör att jag saknar honom och skulle vilja ha det där samtalet som vi inte riktigt han med.. jag vet att vi måste ta det förr eller senare och jag ser framemot det väldigt mkt! Vi behöver det, båda två. Även om vi aldrig haft en vidare bra relation så saknar jag fadersfiguren som han gav mig, den var inte alltid bra och den var inte alltid rättvis men den var åtminstone den bäste jag kunnat få efter kaoset med min biologiska pappa och efter förutsättningarna vi båda hade och efter de personligheter som vi har/fick.
Har dessutom nu börjat kolla ikapp one tree hill, det gör mig också hemlängtan. Det får mig att tänka på långa kvällar tillsammans med Carro, filtar, kuddar och att vi satt och kollade in Chad Michael Murray och han som spelar Chase Adams ;p haha.  Det är en serie man vuxit upp med och det är alltid lika roligt, jag ser Carro och mig själv som 13-17 år gamla sitta och dregla, skratta, gråta och få ont i magen och t.om bli nervösa över vad som ska hända. Jag saknar det hänget oss emellan, att kunna ringa henne och vara 5 minuter därifrån. Fina Carro <3

Nu ska jag kolla mer oth och gråta en skvätt till, har faktiskt plockat undan lite här också efter den stundande helgen, tror att jag behöver lite mer feng-shu i mitt liv ibland. Log och nynnade för mig själv undertiden vilket är ovanligt. Behövde väl städa upp lite och tänka lite på saker jag skjutit upp ett tag, skööönt! Imorgon blir det pizza och kortspelande med de fantastiska killarna och på lördag blir det spelkväll med ngr andra av mina fina vänner :) vissa helger är bara alldeles för bra och helt underbara!

Oj.. det här inlägget skulle inte alls bli långt men det blev visst det ändå, ah well ;)
GODNATT

Hamlet

Så otroligt skönt att tillåta mig själv att sova ut idag, fantastiskt!  Såg Mia Skäringers föreställning "Dyngkåt och hur helig som helst" igår, skrattade extremt mkt, härlig människa det där :)

Har idag tagit uti med tvätten, träffat Lillpia en snabbis och spytt ut mig lite och har dessutom läst ut Hamlet ( gillar faktiskt sättet Shakespeare skriver på även om man inte alltid förstår precis allting ) , lärt mig en del om Martin Luther och har läst första kapitlet i "The prime of Miss Jean Brodie". Effektiv dag trots hyfsat lång sovmorgon!  Känns bra att ha fått lite gjort :) Imorgon är det enbart att läsa Jean Brodie som gäller, tycker faktiskt att jag hänger med hyfsat bra i den här kursen vad gäller vad vi ska läsa och lämna in för uppgifter, iaf hittills. Det är så mkt enklare när man förstår vad man pratar om tillskillnad från lingvistiken och när man inte har båda lingvistiktentorna hängande efter sig :) awesome.

Dax för kvällsmacka och film!

PUSS

halleluja

Haft en bra dag med grupparbete, prat om att när länder får barn så blir det öar, att Öland och Gotland har suttit i vättern och värnern xD  vi på HLK är extremt intelligenta på förmiddagarna, javisst! Har även hunnit med en föreläsning med många skratt med Louise, Jennifer, Sandra och Jonathan :)
Har dessutom haft en awesome upplevelse tillsammans med Jennifer då vi drog in i en föreläsningssal och satte oss vid pianot där hon showoffade lite ;p  Vi sjöng och spelade Viva La vida och Halleluja + Bad day :)  Jag blev extremt euforisk över hela kroppen eftersom att jag älskar att sjunga till piano och och gitarr!!  Hoppas på fler ggr då det var första gången på evigheter som jag sjöng seriöst utanför min egen lägenhet.

Håller på att läsa Hamlet för tillfället, ska helst läsa ut ikväll, absolut senast imorgon. Sen är det dax för fler läsprojekt och förberedelse och skrivning av summary och oral presentations. FUN
Nehe, tillbaka till Hamlet + fb-chatten och sms. Börjar bli en vana nu men en angenäm vana :)

PUSS

Växjö

För de som inte vet eller har listat ut så spenderade jag min helg i Växjö hos min lilla mamma.
Kan sammanfatta helgen med att den var väldigt intressant.. 
en ny tatuering sitter på min kropp också, bild kommer när den är färdigläkt eller så hittar ni en dålig på fb.
dock kliar den så jag tror jag blir tokig precis heeeela tiden. gaaah!
middag hos mormor har hunnits med där jag träffade min favvokusin och hans nya flickvän, mysigt :)

Hann även med att träffa pappa i helgen, så ofantligt skönt att träffa honom för första gången sen i Juli. Insåg att jag saknat honom enormt mkt och det var en otrolig lättnad att han behandlar mig som en vuxen människa nuförtiden, guldvärt!

För er som undrar varför jag skriver att jag träffade pappa eftersom det vore självklart när jag träffade mamma så finns det en självklar anledning och det hör ihop med varför jag varit så nere senaste tiden, orolig för mamma och gråtit mer än vanligt. Tänker nu släppa den bomben..  Mina föräldrar ha skilt sig och flyttat ifrån varandra och det har pågått under en tid men jag har varken orkat eller kunnat berätta hur det har legat till.  Det får man tycka och tänka om man vill med men de närmaste vet vad jag tycker, tänker och känner.

Nu är jag iaf hemma där jag hör hemma, i Jönköping, och har packat upp och sådär. Ska ta och plugga lite nu så jag är redo inför grupparbete/föreläsning imorgon. Ligger hyfsat i fas iaf (:

PUSS

Omtenta

Har haft och kommer ha en helt fantastisk dag.  Omtenta imorse som gick så satans bra att det inte går att beskriva, kändes som psykologitentan i lärande 1. underbart! :) det gjorde att mitt humör sköt i höjden och det var fantasiskt skönt att känna hur tyngden från mina axlar lättade eftersom att jag nu till 99.9 % är klar med lingvistik 2 och kan inkassera 7,5 hp till! Underbart (:
Drog sen hem och väckte Jönköpings finaste tjej, Sannis, för att prata och äta lunch :) som min personliga psykolog i Jönköping i väldigt mkt så är det extremt skönt att få åka hem till henne ibland och bara spy ut allt som man tänker på, allt som händer och saker med en själv som man måste ändra på eller som är bra med en själv. Att höra vad man ska ändra på och vad som gör mig till en bra människa är så otroligt skönt att få svart på vitt emellanåt och otroligt viktigt. Därför är det så otroligt skönt att få åka hem till Sanne och få höra de sakerna och få berätta hur det är och känns :)

Har nu duschat och myser i min morgonrock. Ska sätta fast två märken på min ovve nu och sen fixa iordning mig. Ikväll blir det förfest hos Rasmus och sen blir det kåååååren med all-in :) dax för det nu!
imorgon kör vi kursstart vid 9.00 och sen skriva ut massa papper efter föreläsningen. awesome.

PUSS

finaste Sannis!

Hotter than fire

Mysig kväll igår med morföräl drar efter kursstart i Cultural Studies 2. Mormor gör godast stuvade makaroner och isterband helt klart :) så nu har jag frysen full med bakat mormorbröd och massa kantareller, gilla!!!!
Upp tidigt idag för att plugga vilket betyder att jag är i princip klar med plugget för ikväll, kollar ev igenom slidsen en gång till innan jag sätter igång ngn film efter kvällsmaten sen (:

Omtenta mellan 8-12 imorgon och sen träffar jag Sannis en stund innan jag drar hem för att fixa iordning inför en all-in kväll med familjen på Kåren. Sista kvällen på länge tillsammans där eftersom de flesta av de andra börjar sin vfu nästa vecka. Torsdag blir det kursstart i litterturen och genomprat om gruppuppgift. Nice!

I helgen befinner jag mig på hemligt uppdrag, finns på telefon, sms och facebook under helgen men är ej anträffbar.
Pratade med pappa för första gången sen i Juli, saknar honom. Han lät konstig i telefon, undrar varför.

Har en rubrikens låt på huvudet, sätter sig på huvvet direkt.
"She's hotter than fire, ooooooh "

PUSS

RSS 2.0