memories

Blev en sen kväll igår. alldeles för sen. Gillar inte att vissa människor känner mig bättre än vad jag känner mig själv för att gå upp idag gick inte så bra heller om jag ska vara ärlig :p
Nåja, har fått ett antal telefonsamtal idag och har dessutom snart läst ut Peter Pan och Wendy, ska skicka den vidare till Jonathan på torsdag så han har möjlighet att läsa den till children classics uppgiften då vi är i samma grupp. (:
Att läsa Peter Pan har fått mig att tänka på sommaren i teaterborgen 2004 då vi gjorde Peter Pan som frilufsteater..  och nu kommer en känd anekdot som jag vet att vissa tycker så mkt om ;)  eller?
Det var iaf en fantastisk sommar då vi fick vara vilda barn, pirater, vi fick äran att jobba med Björn Elmgren och Tobias Kandenäs ( en person som jag ser väldigt mkt upp till och spenderade mkt tid på Kollo + teater med + musiklärare när jag var mindre ).  Jag kan fortfarande stora delar av den teatern utantill " Han blev bara en halvmeter... jaha då är det la bara att ta fram sträckbänken "   " Galen, vad gör jag nu? fast han är barnslig förför han ju"  "  Mannen som fick kannibalerna att köpa Tina Nordströms kokbok".  Vilka fina minnen :)))))))  Det var verkligen en av de roligaste somrarna under strömbergshytt-tiden. Älskade det faktumet att alla höll ihop på den tiden, så himla underbart och jag har fortfarande låten " Glöm alla besvär" ( Your song ) i huvudet när jag hör ordet Peter Pan. MAGISKT!

Fint när man får minnen från en bok :)   ska fortsätta läsa faktiskt och förhoppningsvis läsa ut den ikväll. Imorgon blir det VOC-MCT mellan 12-16 och innan dess plugga lite grann och efter också om jag hinner innan jag träffar Robert kl 16 :)   livet kan vara alldeles för bra nu innan jul trots mkt att göra men jag har koll på allting just nu vilket är awesome och får mig att minnas organistationen från högstadiet och gymnasiet. Lovely!

PUSS
( bjuder på en bild från föreställningen när Peter Pan tappar minnet och tror att Tingeling är sjuk för att hon är kär i honom och ska demonstrera en termometer..    13åriga Sara är inringad med rött/oranget.. vilka tider jag säger då det! haha )

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Ja fy vilka tider det var! Minns det också som det var igår och skulle inte tveka en gång om jag skulle fått en chans att vara med i den teatern igen! :)

2011-11-29 @ 21:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0