Båtsmannen

Mysig middag igår med bra människor på Båtsmannen, firande av Simone som fyllde 21! Jag lärde mig också under kvällen att människor faktiskt kan mogna och förändras lite grann om dem vill, fantastiskt om ni frågar mig! Det är en ofantlig bit kvar men bilder börjar i myrsteg ändras efter dem här två veckorna, det är faktiskt guldvärt!
Och hur jag älskar att träffa Martin så mkt som jag ändå har gjort nu, mer än vad jag gjort på 2 år.. jag måste lära mig att hålla kvar det året runt, bara måste!

Efter middag drog jag hem, jag var ofantligt osocial och behövde få vara själv vilket var bra eftersom mitt meltdown kom sen, vilket förra inlägget antyder. Det var inte direkt oväntat, efter att ha haft ca 2-3 månader då allting varit hur bra som helst så var det bara en tidsfråga, särskilt efter de senaste dagarna och veckorna då allting flutit på fel fritt.
Idag mår jag betydligt mkt bättre och är lugnare till sinnet. Haft en hemmadag då jag hade huvudvärk när jag vaknade, sov otroligt länge idag. Längre än på flera veckor. Imorgon träffar jag pappa en stund, första gången sen jul så dax nu kan man ju kanske säga. :p haha. Hoppas på mysig stund med honom! Sen har jag ett inbokat samtal med Robert innan en ev bio med Johanna,Tove, Martin och Eric. Bra skit!

PUSS

längtan

När man längtar hem så pass mkt och saknar sig vanliga liv så pass mkt att du inte kan tänka på någonting annat och skålen bara rinner över och tårarna fortsätter och trilla och du inte kan tänka på annat.. den känslan suger.
2.5 vecka är alldeles för länge för mig i Växjö, irritationen som fanns innan jag flyttade till Jönköping kommer tillbaka bitvis på struntsaker och det är oerhört frustrerande. 6 dagar kvar innan jag är tillbaka i Jönköping och får vara själv igen och bara vara utan att man behöver ta hänsyn till någon annan än sig själv, 6 dagar innan jag får träffa de två finaste människorna i min värld, gud vad jag saknar dem ikväll. Så mkt att det gör ont..

PUSS

picknick

Hej! Dagarna har rusat förbi sen jag bloggade sist, sjukt. I tisdags tog jag det bara lugnt och pluggade och så vidare. I onsdags lunchade jag med världens bästa Tove och pratade massa strunt om midsommar och liknande och sedan var jag chaufför åt mamma på kvällen. Åkte upp till underbaraste Martin en stund och pratade, den killen är ngt alldeles extra och det är synd att vi inte ses så ofta längre, vi behöver varandra!  Att få ngr timmar med honom på kvällen var oslagbart :) 
Igår så hängde jag med Johanna på eftermiddag nere vid Växjösjön med en massa prat i solen, åh perfa! Vi letade även present till Simone som fyller år idag. Sen åkte vi hem och myste hos Johanna innan vi skulle ha picknick med Tove och hennes pojkvän ute vid Kronobergs slottssruin, så himla vackert där ute så det är inte sant! . :) Spenderade sedan natten med gossipgirl och sovandes mellan två av de finaste tjejerna i världen, åh kvällen var bäst helt klart!  Synundersökning igår också och jag blir tokig.. det har ändrat sig lite men inte direkt tillräckligt, ska prova ny styrka på linserna och sedan ev ändra glasögonen också men det är linserna som är värst. Jäkla brytningsfel som växer hela tiden.. i båda ögonen med. Men höger verkar vara värre än vänstern.. 
 
Idag har jag hängt i solen på förmiddagen med finaste Johanna, stekning på studsmattan i bikini med bra musik. Toppen! Älskade att vara i Gemla ett par timmar och hänga, vi gick sen till stenbandet och elljusspåret en människa och skogen där jag fick en massa massa flashbacks, saknar att bo nära skogen så jag kan dö. Elljusspåret är ju en klass för sig också!  Hängt med Johanna hela dagen fram till för drygt en halvtimme sen, är hemma och vänder en stund, powernapar och pausar innan det är dax för födelsedagsmiddag för Simone med en massa människor, sen får vi la se vad som händer efter det. Är inte direkt sugen på alkohol sen helgen kan jag ju inte påstå.  
 
PUSS

konstiga drömmar

2.5 timmes telefonsamtal igår som vanligt, gillar att man håller på vanor och rutiner ;)  
Prat med mamma sen en stund om saker som jag blir lite frustrerad på, bra skit. 
Somnade gott och drömde konstiga drömmar om att Carro gifte sig och att jag tvingades ha en rosa tärnklänning på mig xD jag som verkligen hatar rosa. haha.  Drömde dessutom om lisebergsbanan på liseberg och att jag inte kunde stänga bugeln och att jag började storlipa för att jag tvingades åka utan att sitta fast.. inte ok :p  
 
Idag ska jag läsa lite till sommarkursen trots att jag saknar en av böckerna fortfarande till uppgiften som ska in senast på söndag, jäkla bokus. Blir idiot!  Men jag hoppas dem löser det dem närmaste dagarna.  
Sen träffar jag ev Johanna ikväll och pratar om lite grejer. :) 
 
PUSS

Midsommar

Hej hopp!  Är fortfarande ganska död efter en fantastisk midsommar utanför Kalmar med finaste vännerna och deras vänner ; Carro,Johanna,Tove,Simon,Martin och Joakim :) 
Åkte hemifrån vid halv 10 och lagade lunch direkt när vi kom fram, gjorde midsommarkrans som blev ganska ful men jaa det var ett bra första försök iaf ;) haha.  Snapsade, spelade fotboll, kubb, alkohol, bastade, grillade, sköt luftgevär och en massa massa mer!  Tove insisterade på att ge mig x antal lap-dances också mitt i allt ihop xD Sen började dem sjunga + Carro.  Fint prat med Martin som gör att jag börjar gråta som vanligt.. han är en av de finaste vännerna jag har kvar och jag har saknat att umgås med honom så himla mkt, bara att gå runt och få krama på honom gjorde mig glad och älskar det faktumet att han förstår saker som ingen annan gör, ett ord räcker oftast för att han ska förstå vad jag menar, oslagbart :)   spelade brännboll också och sprang på riktigt för första gången på snart 2 år.. att mitt knä höll gjorde mig väldigt glad och jag bara log och kämpade som bara den! Vi blev utklassade dock av Simons släkt men det var sjukt kul att få spela brännboll igen för första gången sen gymnasiet och att få springa, känslan i att använda benen, underbar! :)))  
Senare på kvällen bastade dem andra och sedan jag också, uppnådde mitt mål för kvällen vilket jag är extremt stolt över!  Frågor och svar, ngt som jag borde ha gjort för flera år sen för det har gjort att jag äntligen ÄNTLIGEN förstår och jag kan äntligen släppa all den frustrationen och få en helt ny bild och en helt ny start. :) och det gör att jag är extremt extremt glad :D åh eufori!  Jag ser allting i ett nytt ljus och det behövde jag verkligen, allt är rätt i mina båda världar nu och ingenting kan vara bättre än det. 
 
Den finaste människan jag känner ringde mig sen också och gjorde att mitt hjärta fullkomligt bara smälte och hjärtat bara dog, ibland chockas jag av hur bra jag har i min värld och att folk tycker om mig och vågar säga det till mig flera ggr om och att de saknar/saknat mig, inte bara 1 gång under kvällen från samma människa, utan ett 5-tal ggr. :)  det fick mig att le! 
 
Efter det gick kvällen utför och jag fick hamna i säng, morgonen efter var inte alldeles för kul. Längesen jag hade en sån morgon men det var helt klart värt det! :)  Frukost/Lunch/Middag på donken i kalmar påvägen hem, 2 cheese och en mjölk ;)  Bilresan hem var ganska tyst, alla var ganska trötta. Hela kvällen igår var jag helt jäkla död och somnade gott och sov i 12.5 timme, skönt! 
Idag lär det inte bli många knop heller, har en välkommen träningsvärk vilket jag fullkomligt älskar.  Blir ett telefonsamtal senare, bra skit :) 
 
PUSS

Bara kööööör

Svårt att somna igår, hittade en lukt som jag letade efter sen sommaren 2005-2006, minnen som rusade förbi i mitt huvud. Älskar sånt :) bästa sommrarna i mitt liv! 
År nu påväg till Kalmar för att fira en fin midsommar med bästa tjejerna, Simon, Simon och Joakim och några av Simons kompisar, blir superbra :)) hoppas vädret blir med oss bara!  Tänker lite på Västervik idag och förra midsommar, vilket äventyr det var!  Fina minnen som foerfarande är otroligt färska i minnet med kortspel, gråtkalas, krocket och fullt med skratt :) glad midsommar allihopa!
 
Hoppas lite på ett sms idag också, men bara lite. 
 
PUSS
 

Charmed

Hallu! Extremt trött idag då jag inte somnade förrän 3 efter ett spontant samtal av finaste Robert! Första gången på länge som vi pratade i telefon. Efter 2.5 timme var det dax att lägga på efter en massa olika samtalsämnen.
:) mkt man missar när man inte ses och när man inte ses, åh. Men men, vi hörs snart igen! Skönt att höra hans röst igen iaf! 
 
Idag på morgonen åkte mamma till karlskrona för att fira midsommar där, gött med lite egen tid :) imorgon blir det Kalmar på förmiddag för att fira midsommar i Carros pojkväns sommarstuga, blir kanonbra! 
 
PUSS

Jag har det bra mitt liv rullar på

Mysig middag hos moster igår kväll med god mat och prat, spenderade sedan kvällen hemma för första gången egentligen sen jag kom hit för ca en vecka sen, välbehövligt! 
Ïdag har jag pluggat till min sommarkurs och bestämt grejer till hemtentan, har dessutom börjat spåna på ett ämne till C-uppsatsen i engelska i höst, när man får ideer är det bäst att skriva ner dem :) 
Kvällen blir fortsatt lugn med tid för mig själv tillsammans med mamma, skönt! 
Allting är bara bra annars, jag trivs otroligt bra i mammas lägenhet, solen skiner och midsommar på fredag, awesome!   Saknar Jönköping dock en hel del, eller snarare väldigt mkt. Saknar Robert och Rasmus ngt sjukt.. nog för att jag visste att jag skulle göra det men inte på det här viset. :p Det visar mest bara hur pass beroende jag är av deras sällskap och att umgås tillsammans med dem.  Fina fina grabbar <3 
 
Snart middag också, kräftsoppa. (y) 
 
PUSS

där jag hänger min hatt

Bra dag med mkt bilkörande! snabbis till jönköping där jag dumpade mat och alkohol och sen tillbaka till Växjö, körde dock fel så körde en timmes omväg till ljungby.. heja mig! :p sånt som händer.  Konstigt att åka till Jönköping så snabbt och sen åka tillbaka till Växjö igen, men jag åker tillbaka om typ 2-2,5 vecka ändå så det löser sig. Egentiden i min lägenhet sen kommer bli himmelsk!
fint sällskap med Sächie dock, mkt att ta igen och prata om mest allt och ingenting och alla konstiga människor det finns, blir väldigt glad när hon är den som känt mig allra längst som säger " du är fortfarande tjejen som jag känt i alla tider, samma tjej som när vi var små. Du är bara lugnare och mer självsäker och säker i dig själv som person" TACK! Det visar verkligen att de som känner mig ser inte förändringen som ngt negativt utan som en naturlig och personlig utveckling :)

Hängt med Johanna nu ett par timmar ikväll också, pratat midsommar, fixat spelningslista till bilen i veckan och pratat pratat pratat. :) gillar våra häng.  Hade varit så himla awesome om jag hade kunnat ha dem oftare när jag bor i Jönköping.

Nu blir det snart sänglänge, suttit i en bil alldeles för länge idag så min kropp strejkar totalt. Gött att mamma jobbar imorgon också så jag kan få lite sommarkursplugg undanröjt och sen är jag bjuden på middag hos moster imorgon, mysigt! :)

PUSS

snowwhite and the huntsman

Fredagen avslutades med middag och fotboll hemma hos Johanna med några vänner, gott att få träffa Simons föräldrar också hemma hos honom. De är nog de snällaste människorna jag känner! :)
Igår fixade jag med sommarkursen och sen åt jag middag med Carro på Koh thai och därefter bio med henne och Simone, Snowwhite and the huntsman. Bra film!  Idag har jag varit och skjutit mina skor med hagelbössa, eller inte jag utan mamma. Fråga inte varför för jag har ingenaning..  Sen moheda och så med mamma och moster, allt för att få köra bil ;)
Nu ikväll blir det bara lugnt, packa bilen och sen bara slappa. är så fruktansvärt tröttt av ngn konstig anledning..
Imorgon tar jag en liten dagstripp till Jönköping på ett par timmar för att lämna av min sprit i min lägenhet och mat och grejer, tar Sächie med mig så jag får sällskap! :)   hoppas och tror att den här veckan blir lugn, fredag blir det midsommar i Kalmar iaf! Blir nog bara bra :))

PUSS

Mitt vackra växjö

Intensiva dagar i gemla! Tyskland k onsdags hela dagen med 50 kilo alkohol med mig hem, insparken och hösten är iaf räddad ;) igår var det katedrals student, att stå där uppe och bli nästan tårögd av all glädje uppe vid sin gamla gymnasietskola, att se Johannas lillasyster ta studenten och min älskade lillebror och krambjörn Emil var bara helt sjuuuukt! Att det redan är 2 år sen man själv tog studenten den 10 juni är insane :) trevlig studentmottagning i gemla sen med gamla vänner, det här med samhörigheten, ibland saknar jag den. Att det inte är samma sak längre, väldigt synd!
Fyllechaffis sen på kvällen var också en upplevelse, dog. Att sitta och prata med Jonny en stund gjorde mig glad som bara jag blir när jag pratar med Jonny, hans humor är ngt alldeles extra och han är en av de snällaste jag vet! Älskar att vi har samma humor och är lila dåliga förlorare i Mario cart också ;) haha.

Ida har jag fått 3 par skor av mamma bara sådär utan anledning, köpt ny bikini och nya badshorts också :) glassar på Simons altan i gemla nu, Gud vad jag saknat det! Att hänga i gemla, så enkelt, så tyst och så hemmavant. Åh fina gemla :)
Ska åka in till stan igen om en stund och spela minigolf med Johanna och Carro och sen mysa med dem resten av kvällen :) ÅH VAD JAG ÄLSKAR ATT VARA HEMMA!!!

PUSS


Götebåååg

Bra dag i Göteborg i söndags, regnet var med oss men det gjorde att det var korta köer :) det duggade mest iaf och det kan man leva med!  Mathelda fick bli dagens uttryck ;)  uppsvinget var som vanligt det bästa, blev dock satans blöt i kållorado för första gången, hej och hå!  roligt att vi pratade om vad vi saknar mest hemifrån när man bodde hemma också påväg till Nils Ericsson terminalen :p

Hemma vid halv 3, direkt in i duschen och sen krascha i sängen. Dödstrött efter att ha gått uppför backen också, vaknade med ont i hela kroppen, inte så konstigt kanske iochförsig med först flytt och sen världens längsta dag i Götet!  Därför tog jag det bara lugnt igår och packade alla väskor tills idag, åker hem till Växjö om ca 1 timme på obestämd tid för första gången.  Blir kvar där tills jag får Jönköpingsabstinens aka "egentidabstinens" aka grabbastinens :p   Planerar att vara kvar där till efter midsommar iaf, beror på hur länge jag orkar med mamma också. Just nu saknar jag henne dock extremt mkt..

Så växjö, ni får äran att ha mig hemma i ca 2-3 veckor. Hoppas det duger så folk slutar tjata ;)   Köra bil som fan ska jag göra iaf! Jajamen :D

PUSS

flyttgubbe

Bra dag igår, beslut om resor togs och och sen grillning med Rasmus, Robert, Lejla, Jessica och Viktor hemma hos Rasmus! Fotboll och mat (y) Spelade även lite spel såsom uno, chicago och "när då då", myspys!
Dör på Lejlas,Rasmus och Roberts humor också.
"Sara Partypia Tutti Jonsson" -Robert
"Partytältet? - Lejla
"Ruterfittan" - Rasmus om ruterdam
"Min första dotter ska heta Mathelda, inte Mathilda utan Mathelda." - Robert.
"Jag blir din bitch på söndag, då blir jag en TB. " - Rasmus
"TB? " - Sara
"Jaaa.. Tuttis bitch" - Rasmus
dööööör! :) haha

Somnade sent inatt och har sovit väldigt oroligt, hjälpt Sannis att flytta idag och lekt flyttgubbe, hon kommer få det finfint i sina nya lägenhet och med gång avstånd för mig när det är fint väder, hur bra? :D toppen!
Sannes familj är ju världens roligaste med, hennes pappa är awesome och att träffa hennes mamma, storebror och hans storebrors sambo/flickvän/fästmö var trevligt!   Nu är jag precis hemkommen och planerar att parkera mig i soffan resten av dagen, är grymt trött!

Imorgon tar jag och grabbarna en tripp till Götebååg och blir lite småbarn och åker karuseller, hoppas det inte regnar bara! :)  8.40 går bussen från juneporten och innan det ska man ha ringansvaret och ringa och väcka folk, heja vilket uppdrag!   Men det blir awesome :)

sista kårenkvällen

Bra kväll igår med sista kårenkvällen inför sommaren, folk som drog i en till höger och vänster, man fick inte sitta ner i två sekunder. galet!  Bra kväll som avslutades hemma hos Robert som vanligt med mat, prat, skratt och privat show! dööör :)  gillar att en komplimang dök upp helt plötsligt också om min röst, jo man tackar ja!  Tydligen har jag dejt till vårbalen också, haha fina fina favvovän! :)   "Har Rasmus paxat dig? " " neee..." " men då gör jag det! "
haha :D
skickade dock ett sms igår som jag inte skulle gjort, varför skrev jag så för? Det fanns ingen anledning.. nåja, man lär sig av sina misstag så man ska inte ångra dem!

somnade 5 imorse och sovit typ hela dagen, gött med sommarlov!  spelar lite kort, uno och cluedo med grabbarna och såg nu "Journey to the mysterious island" med Josh Hutcherson, helt ok film men den första var bättre! ( Journey to the center of the earth).  Tänkte lägga mig i min säng nu och läsa en stund och njuta av de sista dagarna i min lägenhet, åker hem till växjö med början på nästa vecka och blir där i 2-3 veckor!  Har en helg uppbokad med vänner innan jag åker hem dock, passar mig perfekt! :)

PUSS
dör på ögongodiset

just as simple as that

Igår blev jag påmind för första gången på väldigt länge varför jag älskar dig och det är det enda som räknas, allt däremellan kan flyga åt fanders.


Bra kväll hos Jocke igår med en bra film och musikdiskussioner, gillar att jag alltid får ny musik med mig därifrån.
Sov extremt mkt och har lyckats avvärja en migränattack idag, det var länge sen. Har huvudvärk som kommer och går men håller den under kontroll med medicin. All skola släpper nu, därför.
Nu taggar vi förfest hos bästa Rasmus och sen kåren heeela kvällen lång, sista innan sommaren nu!  Ikväll kan vad som helst hända och det känns awesome :)

PUSS

ännu ett år

Somnade som en sten vid halv 11 imorgon, därför var jag utvilad när klockan ringde kvart i 7 imorse. Salstentan manglades sönder!! bokstavligt, ett vg har jag skrapat ihop om inte full pott, det är svårt att inte få vg när tentan är exakt likadan som vissa andra gjorde i marsmånad liksom, och då menar jag verkligen exakt!
Faddermöte idag också kl 13, skönt att ha vissa saker igenom pratade och grejer bestämda såsom nykterfadder-datum och så vidare. Känner mig riktigt taggad på inspark! :)

Har även hunnit skriva en hemtenta idag.. en hel hemtenta. Det har gått en gång innan denna våren och jag är lika förvånad denna gången, den som säger att det inte går skriva en hemtenta och bli godkänd har FEL! Att vara klar 3 dagar innan deadline är grymt skön känsla, längesen det hände faktiskt och det visar bara på att vill man så går det och tar man sig i kragen så blir man fan färdig fort och har fritid sen! :) stort +
Därmed är den sista uppgiften klar för sommaren och sista tentan skriven, ännu ett år på högskolan har försvunnit lika snabbt som när man knäpper med fingrarna, sinnessjukt! Vart tar all tid vägen!? till hösten har jag 2.5 år kvar, gått två år redan.. hur sjukt är inte det!!? Jag minns fortfarande helgen innan jag flyttade till Jönköping och det är redan snart 2 år sen, läskigt är var det är!

Så nu är jag sommarledig från högskolan och distanskurs väntar i sommar, blir kanon tror jag :) är så satans trött efter denna långa och omfattande dagen, har dessutom ont i mitt knä för första gången på länge. Tror det är för att min kropp behöver sova och att kroppen börjar stänga av nu och vill vara ledig. Ikväll firar jag sommaren med en kopp te, en film med Jockepockesmocke och Robert och imorgon firas det med sista kåren kvällen och fina vänner! SOMMAR :D

PUSS

weekend

Somnade inte förrän 4 imorse, det var extremt längesen jag hade en sån natt. Läste gamla sms innan jag somnade och började tänka på vilken dålig kompis jag är ibland och att jag varit dålig på att hålla fast vid vissa människor, människor som betydde och fortfarande betyder otroligt mkt. Tråkigt..

Plugg i skolan 12-15, känns som det mesta sitter nu så det ska bara bli en sista genomgång nu innan dusch.
Har dessutom hunnit bli extremt euforisk flera ggr om idag då jag och Robert fick ett ryck och kollat weekend resor, malta eller rom ligger uppe för diskussion just nu. Hade varit riktigt riktigt awesome! Att dra en helg i slutet på juni, början av juli :)  åh awesome.  Jag kan åka typ vart som helst men Rom har jag alltid velat och Malta hade varit skoj också.  Mest suttit och dött åt alla bilder, alla priser och hur pass mkt värt det hade varit att åka ett par dagar. Den euforin!

Tenta imorgon, 8-10.. KILL ME!

PUSS

klapp på axeln

Jag har ikväll inom loppet av 5 timmar skrivit all text till min ena hemtenta!! Hur bra är inte jag då!? :)  Är faktiskt nästan lite stolt över mig själv.. har gått i sisådär 1.5-2 veckor som katt runt het gröt och inte fått tummen ur röva och börjat men nu jäklar ikväll så rasslade det till! Mest för att jag kände mig lite tvungen och lite också för att jag skulle känna mig stressad också inför salstentan på tisdag och inför nästa hemtenta på fredag.

Klappar mig själv på axeln och trots att jag har 502 ord på den ena och 510 på den andra innan jag korrekturläst när max var 500 per uppgift så känner jag mig nöjd för ikväll och tar korrekturläsningen imorgon!
Dock har jag inte tentapluggat något idag och det är en miss, men det ska jag ändå göra hela dagen imorgon så det går jämt ut! :)  åååh bra Sara att du hade självdisciplinen att skriva ikväll!  Tack och lov.

Nu ska jag och mitt huvud lägga oss i sängen och läsa en smula, imorgon pluggar vi vidare. Mot oändligheten OCH VIDARE :D

PUSS

Cato

Fick sällskap vid 10tiden igår av två glada grabbar som kom och spelade Chicago och Uno, kort är awesome :)
hade svårt att sova sen, ville inte sluta läsa. Har börjat läsa en bok utspelar sig i Växjö och på min gamla gymnasieskola Katedral. Himla underhållande att veta precis var på skolan och var i Växjö dem befinner sig och det är himla knäppt på ett sätt..  Får se hur den boken slutar :)

Idag har jag gjort köttgryta och städat, allt för att slippa plugga ;p känner ingen det från förra våren då jag vid den här tiden bara stängde av totalt och åkte hem till växjö på studenter och hanterade allt kaos med mamma och pappa.  Men nu har jag åtminstone börjat att skriva på en av hemtentorna och har för avsikt att vara i princip klar med den ikväll/inatt så att jag bara har en salstenta och en hemtenta kvar sen denna veckan så jag kan fokusera på sommar, växjö och sommarkursen sen.  Hemtentan är ju bara 2 uppgifter på 500 ord var och det är vardagsmat i engelskakurserna så det ska gå :) Hoppas att bli någolunda klar idag iaf. Med en kopp "summerpunch" bredvid mig och bra musik så bör det gå som tåget.

Imorgon blir det plugg på HLK inför salstentan med fina vänner, har en bra vecka att se framemot med sista skolgrejerna, sista kårenkvällen och sen träffa vänner innan sommaren, hjälpa Sannis att flytta och sen ev lite andra smågrejer som jag håller hemligt och öppet så länge :)

PUSS

please say I'm pretty

Sovit extremt mkt de senaste dagarna med ett snitt på 10 timmar/natt, riktigt skönt och ngt som jag verkligen har behövt. :)  Har pluggat ett antal timmar idag och föreberett mina hemtentor. Imorgon kommer jag att börja skriva om allt går rätt till och få till lite salstentaplugg också. Ska dessutom laga köttgryta imorgon med en massa svamp och senap i och tvätta och ev städa också om jag har tid och lust.

Idag är en ganska tråkig dag faktiskt men jag har iaf pratat en snabbis med pappa som fyller 46 år idag. Grattis till honom! Tycker det är så otroligt skönt att vi har fått ett väldigt stabil och bra relation nu när mina föräldrar har skiljt sig och att vi kan prata med varandra och att pappa faktiskt frågar hur det är med saker och ting, vad jag gör och så vidare. Ngt som aldrig hände innan och det är skönt att veta att pappa finns bara ett telefonsamtal bort. :) vi var inte direkt duktiga på att prata innan, men det är betydligt mkt bättre nu, tack och lov!  Gillar när det kommer ngt bra ur ngt tråkigt!  " Inget ont som inte har ngt gott med sig" :)

PUSS

favvoväder

Tog mig själv i kragen och följde med Robert till HLK ett par timmar och pluggade i eftermiddags, 3 timmars iaf  hyfsat effektiv tid då jag börjat strukturera båda hemtentorna och skrivit ner viktiga begrepp. Braaaa!
Vädret idag är awesome, älskar regnet och blåsten och att det är ett sånt mysigt tee och bokväder. :) då blir jag glad i kroppen! :)
Myser lite framför lets dance förtillfället, Anton Hysen, ho vilket man! Varför är killarna som är gay snygga?!? Stort mysterium..

Blir så oerhört glad i hjärtat också när pappa tänker på en och lägger upp en massa musik till en på fb och kollar runt på gamla akademinbilder och kommenterar :) haha. Han är fin lilla pappa och gud vad jag saknar honom!
Det är inte ofta pappa erkänner vad han tycker och tänker om en eller ger en komplimanger så när han ger dem till en så suger man i sig dem som en svamp, fina pappi. <3

nee, nu tänker jag unna mig och plicka fram chipsen!

PUSS

1 år på dalvik

Bra dag igår, pluggade och läste sen ut den sista boken i en serie. Inte ok att det är slut och en och annan tår trillade.. men men, bra serie iaf :) sen blev det kortspel och juniorjepardy med grabbarna OCH JAG VANN EN OMGÅNG KORT FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ TYP 20 RUNDOR!! :D den lyckan.. sjukt. Nästan så man blev gråtfärdig. :p haha.  Juniorjepardy var gamla minnen på det också, Robert har ju världens roligaste min när han försöker koncentrera sig och vara seriös också, doog!

Idag har jag bott på Dalvik i ett helt år.. den är riktigt sjuk! Med fina grannar och enkelheten i att bo själv så är det klart att man trivs som fisken i vattnet och jag lär bli kvar här ett ganska bra tag till om jag får bestämma :) ett helt år.. sjukt. Det betyder också att andra saker snart är uppe i ett helt år och det känns oroväckande men det löser sig det också :)
Mammi och jag åker ngnstans v. 30-31, vi har inte bestämt vart men vi har spikat att vi ska åka ngnstans, hur bra känns inte det då? Så för första gången sen 2004 åker jag utomlands till sooooolen :) det är awesome!
Nu ska jag plugga lite powerpoints och försöka komma igång med en av hemtentorna,

PUSS

RSS 2.0