Wake me up when it's all over

Jag lyckades inte skriva något igår men jag hittade åtminstone lite saker till uppsatsen tror jag. 
Jag somnade sent efter att ha vridit och vänt på mig alldeles för längre, Seminariet idag var inga bekymmer, skön snubbe med konstiga referenser till allt dock.  Jag är riktigt riktigt trött och försöker att inte somna. Min hemtenta går inte bra alls.. jag ska tvinga mig att skriva 1-2 sidor idag och ta resten imorgon. Det är en spärr i mitt huvud just nu och det känns riktigt svårt att skriva. Helgen är så välkommen och jag längtar tills det är över.   Mina tankar går istället till Insparken och lagnamn och tema är klart och ett ev märke är på gång. Det gillas :) när man trycker på så händer det saker förr eller senare.
 
Imorgon på lunchen träffar jag Martin, vi fick omboka men det gör inget!  Sen kommer Rasmus hit och pluggar och lagar mat så jag äter i all hets som jag kommer ha imorgon. Bra att ngn håller koll! 
 
PUSS

Morning has broken

Vid lite efter 22 kom Rasmus hit igår, vi såg Game of Thrones, pratade om eftermiddagen och sen pusslade vi fram till halv 5 på morgonen med bakgrundsbrus, mys :) jag blev ensam sen och somnade med fågelkvitter utanför fönstret och att det började ljusna. 
Idag har jag försökt att plugga i ett x-antal  timmar och har hittat lite information som jag kan använda och slutligen bestämt konflikt och hur man kan lösa den tror jag. Hoppas det iaf! Den här hemtentan kan vara bland de svåraste uppgifterna jag gjort hittills på högskolan.. och det känns inte stabilt då med tanke på hur lite tid det är kvar. :/   Jag hade tänkt dra till kåren imorgon eftersom det är Valborg och då vi är lediga på torsdag men eftersom hemtentan ska vara klar på fredag kl 16 och är på 7-8 sidor och jag inte ens har skrivit ngt så tvingas jag dessvärre hoppa det.Kommer få skriva halva natten imorgon och hela torsdagen och förmodligen hela den natten, oh happy day! Ibland får man vara duktig student också för att få sinnesro för sig själv och för att få saker och ting gjorda i tid. 
 
Imorgon är det seminarie och sedan träffar jag Martin en stund och catchar-up :) fint det!  
 
PUSS

Pussla

Lördagen ensam var awesome, det är otroligt skönt att jag lärt mig vara ensam igen! 
Igår försökte jag skriva hemtenta men det gick inte, istället satt jag i solen länge, läste ut Insurgent som var grym och sen på kvällen kom Rasmus och vi åt fajitas, såg Mästarnas mästare och sen pusslade vi med bakgrundsbrus resten av kvällen. Jaa pusslade! Sjukt att två 23-åringar sitter fram till 3 på morgonen och pusslar.. men gud så mysigt det var :)  "Där är pojken som plockar flugsvamp"  "Där är mer buske".. Herregud! Men vi gjorde ngt tillsammans och var t.om trevliga mot varandra i processen ;)  Awesome!  Mer såna enkla saker tack :) 
 
Idag var jag trött, drog på föreläsning och lyssnade med halva örat. Hade hetsiga diskussioner vid fikat om uppgiften på föreläsningen och sen hängde jag med Emma, Rasmus och Martin en stund :) fina martin! 
Jag och Emma har sedan käkat i solen och träffat faddergruppen och bestämt lite saker. Skönt att komma ngn vart :) dock kommer vi att få vara arbetshästar och köra järnhand men det har vi gjort förr så det löser sig. Det kommer bli kul iaf :) 
 
Nu är jag hemma och allmänt slut i huvudet faktiskt efter massa diskussioner med Emma och sedan faddergruppen. Nu blir det en lugn kväll! 
 
PUSS

Slå dig loss, slå dig fri, den tiden är nu förbi

Ibland, undrar jag om jag drömmer. Hur kan man få vara så tillfreds, så glad, så taggad på livet och så mycket som är bra?! Hur kan man tillåta sig själv att känna pirret i magen, hur hjärtat smälter och strålar och hur leendet sprider sig? 

Jag antar att jag förtjänar det efter all skit som funnits de senaste 1,5 åren. Det är dags för mig att vara lycklig nu och inse att jag är en bra person, jag är ärlig, ödmjuk och otroligt givmild och osjälvisk. Det måste räknas på något sätt och jag vet att det finns de som uppskattar alla sidor hos mig, som finner dem underhållande, fascinerande och som ser hur bra jag mår av att vara den jag är istället för den jag förväntas vara :) 

PUSS 



Älskade sol

Jag somnade inte förrän halv 4.. Är man inte trött så är man inte. Jag åt köttfärssås till frukost/lunch och har gick precis in från solen. Suttit där sen halv 3 och njutit, läst bok och sen ringde Simon och språkade en stund :) 

Nu är jag lagom dåsig efter all sol men fruktansvärt nöjd över att mina fräknar är på väg fram och att jag inte bränt mig utan faktiskt fått lite färg istället! 

Nu blir det Konsum för diverse onyttigheter. Idag har jag en "gör vad fan du vill"-dag och dem gillar jag :) 
Imorgon ska det börjas skriva hemtenta.

PUSS 




Do you wanna build a snowman?

Heeeeela kvällen gick åt till Paradise igår.. Jag somnade vid halv 3 efter att ha läst bok. Idag har jag ätit mat på chili-thai med Rasmus och sen hängde vi på akademibokahandeln i lite drygt 1 timme :p han kom ut med 4 böcker och jag med ett pussel. Fina grejer :) vi har sedan haft lässession och jag har pusslat lite. Det gick sådär då jag är ringrostig men det var mys! 
 
Plötsligt blev vi hungriga så då lagade vi hamburgare och potatisbollar, gott! Nu har vi hängt på youtube en bra stund. och nu ska jag bli ensam. fin dag och kväll :) 
 
PUSS 

Like a candle in the wind

Glee igår var bra! Sen hamnade jag en stund i solen med Insurgent, hann läsa 1 kapitel iaf :) lite bökigare på engelska när alla namn byts. 
Sen drog jag och Robert ut på en 2 timmars promenad. Glass i solen och en massa prat om saker och ting, precis som det ska vara :) 
Kvällen gick sen åt till Paradise hotel Norge.. Jävla program!  Sen ringde Robert en vända när han var påväg hem från kåren, vanor är båda positivt och negativt :) pratar inte så ofta i telefon längre med folk, det saknar jag lite faktiskt. Höra röster är lugnande! 

Jag har idag städat och ätit frukost/lunch. Nu blir det Paradise eller insurgent, solen lyser inte idag. Det suger! Jag vill ha fräknar.. Dock saknar jag inte pollen, hoppas jag slipper det i år!  Tänker lite på Robert idag, världen grym och hård stundtals och jag beundrar att han alltid är så stark, snudd på sten ibland men det är en fördel stundtals. Jag kan sakna den tiden när jag var starkare, hårdare och vågade sätta foten. Robert klarar allt <3 

PUSS 

För första gången någonsin

Solen var underbar i måndags sen :) tyst, lugnt och skönt. Jag läste i solen och Rasmus pluggade inomhus. 
Vi åt pizza till middag och sen hade vi lässession för första gången på evigheter. Så mysigt :) det har jag saknat! Jag läste ut "Davidsstjärnor", den var bra men slutet irriterade mig..  Klockan var 5 när jag var klar så vi somnade inte förrän vid 6-tiden.. Dessa tider! Jag vaknade vid 11 och han röjde runt så jag kunde inte somna om.. Många timmar och lite sömn. Vi såg Frost Igår och åt frukost och lyssnade på konstig musik. Han drog på eftermiddagen och jag spenderade dagen med min iPad vilket var skönt! 

Jag somnade halv 3 trots dålig sömn. Idag har jag sovit som en stock fram till 13 och ska äta mat snart innan det blir solen med en ny bok: "Insurgent", äntligen är det dags :) 

PUSS 

So she's a bit of a fixer

Haft en bra helg! 
 
Fredag: Emma var här och pratade inspark, och annat som vi missat :) jag hade sen kvällen själv med tv och film och sen blev jag extremt flummig men det var ingen annan i hela världen som var.. boring! 
Lördag: Sov gott, satt i solen och sen kom Mia och tjötade :) och sen Disa och vi hade vinkväll. Vin som vi sänkte som vatten. Väldigt trevligt med prat om att bygga bastu, testa virket och allt annat. Humor! Vi drog sen vidare en sväng till O'lerys där jag fick huvudvärk och drog hem, åt ostbollar och drack vatten för att bota bakfylla. 
Söndag: Dag i solen och sen kom Sannis oväntat förbi! SÅ glad jag blev, hon gav mig en massa ny energi :) som jag saknat henne! Sen drog jag ner till Robert och tjötade i solen vilket var nice :) vi lyssnade lite på ett gammalt ljudklipp och jag insåg att skratten, skämten och allt är annorlunda. Rätt sjukt men att spela kort är bland det jag saknar mest när det gäller oss tre. Det var tider det!   Sen satt jag en stund till i solen hos mig själv innan Mr. Söder kom hem från Kalmar :) fint! Vi pratade, åt fläskfile, ris och världens godaste jävla sås till middag.. hur kan människan vara så duktig på sås?   Vi såg sen två filmer innan vi hamnade på youtube.  Vi somnade sedan gott vid halv 5. Skönt att han blev kvar då jag drömt mardrömmar lite på morgonen, då är det alltid skönt att vakna och höra någon annan snarka i samma rum, trygghet :) 
 
Nu blir det snart frukost här och jag ska ut i solen medans han ska plugga. Solen i mitt hjärta! Skjorts och linne funkar alldeles utmärkt och det är big lök :) 
 
PUSS

Kusin vitamin

Jag somnade som en stock i onsdags sen efter lite film. Igår spenderade jag mina vakna timmar med en pormenad med Robert :) mys!  Jag tvättade sen, lagade pastasås och njöt av ensamheten. Jag såg sen Eclipse på tvn och drack multivitaminjuice för första gången på ett par år, underbart! Sen såg jag En värsting till syster innan jag somnade. 
Idag har jag sovit 10 timmar och sen har jag ätit frukost, kollat Herkules och nu sjunger jag för full hals, älskar fortfarande mitt ljud :)  Snart kommer kära Emma hit och då ska vi diskutera och planera inspark :) vi är så grymt taggade och vi kompletterar varandra så det här kommer bli bra! 
 
Jag är i Jönköping över hela påsken vilket är förbannat skönt. Men det märks så tydligt när folk på fb skriver att de åker till sina hemstäder till höger och vänster. Det gör att jag saknar min måmå och måfa lite och min kusin. Men har man inte pengar eller lust att åka till släkten då stannar man hemma där man trivs bäst :) jag har inte tråkigt direkt. Jag har sovit mer än jag gjort på ett x antal dagar vilket känns och jag har tid att läsa bok, tid att laga mat, tid att tvätta och tid att stanna upp och pausa lite grann. Och det är toppen!  Och att vara ledig från HLK lite är skönt faktiskt så man hinner med lite andra saker :) 
 
PUSS

Oh happy day

Jag har levt på gårdagen hela dagen idag med världens största leende :) Herkules!! Stört :)  Otroligt bra dag idag!  Grupparbete med Karolina idag som vi fixade snabbt och sen hem en snabbis och idag har jag sedan hängt med Jocke, trott eller ej! Vi insåg när vi sagt hej att vi fan inte minns när vi hängde senast.. lite sjukt. Men saker och människor kommer ibland emellan. 5 timmars prat och skratt åt absolut ingenting. Jocke är bra på det sättet att han låter en prata och är ärlig med allting och ganska hård vilket är bra för det mesta. Big lök! Det var skönt att träffa Jocke igen faktiskt, höra lite andra sidor av saker och ting och bara, hänga :) mer sånt! 
 
Nu är jag hemma efter att ha träffat Lukas på bussen och språkat en stund, av ngn konstig anledning träffas vi alltid där :p   Nu ska det ätas frallor, kollas Glee och sen förhoppningsvis sovas. Jag är sjukt trött efter dagar med huvudvärk, irritation och liknande. Dessutom är jag ledig 1.5 vecka från skolan nu så att vila imorgon och utan att ställa klocka blir underbart :) 
 
PUSS

En magisk inspark

Rasmus blev kvar igår och jag somnade gott. Idag har jag haft migrän hela dagen och haft redovisning.. lagom kul med huvudvärk och illamående. Men det gick!  
Sen fikade jag med Hanna, Elin, Lisa, Stina och Emma på bryggan, mysigt :) 
Ikväll har jag varit på faddermingel och fått reda på tema och grupp. Det är så mycket känslor och tankar i min kropp just nu! DISNEY!!! 1.5 vecka med en massa disneymagi och vet ni? JAG ska vara huvudfadder med finaste Emma OCH inte nog med det. LAG HERKULES!! Min favvofilm :)  Endorfinerna och euforin är stark i min kropp just nu! 
 
Mitt lag av faddrar kommer bli kanon för alla är taggade och det är människor jag inte känner sen innan förutom Emma och det är precis vad jag vill, nya människor med nya tankar och idéer :) Jag är så satans pepp och idéerna är många hos oss alla!  Jag har misstänkt i 2 månader att det skulle bli disney men att få det bekräftat är awesome och sen finaste Sara som pedsexansvarig, det här blir grymt! En sista inspark som huvudfadder med Emma och disneytema med Herkules!? Jag tror ingen är gladare än jag just ikväll :D LET THE MAGIC BEGIN! 
 
PUSS

I get knocked down

Jag hade en lugn kväll och somnade gott i lördags. Igår hängde jag med Hiddy på kvällen. Vi pratade och fikade vilket var mysigt :) Jag åkte sen hem och Rasmus kom och pratade vilket vi inte hunnit i helgen och så såg vi en film. Ingen av oss var trötta och ville inte vara ensamma så han blev kvar. Vi pratade om saker som man inte ska göra om nätterna vilket gjorde att vi fick svårt att somna.. han crashade före mig och jag låg och skakade i hela kroppen och grät tyst för mig själv. Dum skit. 
 
Eftersom jag sov dåligt inatt så blev det ingen föreläsning idag. Istället så har Rasmus varit här eftersom ingen av oss har mått speciellt bra. Istället har vi tagit hand om varandra, klappat på varandra, gnällt och ätit mat. Även om vi inte har mått bra så har det varit skönt att slippa vara ensam :)  Och han är fortfarande här vilket är skönt! 
 
Imorgon blir det grupparbete på förmiddagen innan redovisning på eftermiddagen och sen blir det fadder-mingel då vi får reda på årets tema och grupperna samt om man blir fadder eller huvudfadder. Awesome! :)  Är inte taggad på redovisning men det får gå. 
 
Jag är lite småtrött vilket är skönt och övar manus inför dramadel i redovisningen imorgon. 
 
PUSS

Ångest

Jag vaknade med extrem ångest idag. Jag skickade ett sms igår som jag ångrar mest då det som står där egentligen är 90% falskt. Jag drack alldeles för mkt igår. Usch!
Men det fanns saker som var awesome igår, känslan i vissa saker. Så enkla saker men som blir så stora :) 

Jag har varit ganska bakis idag.. Träffade Mia vid 13 och åt donken och vi var speglar av varandra i hur vi mådde. Vi kollade sedan på Dodgebollen med cola, vatten och mjölk fram tills att Robin, Dancu, Emilia, Hanna och Lukas åkt ut vid 18-tiden. Tog bussen hem med Lukas och tjötade en stund i vägskälet. Nu är jag hemma och har satt på mig one-piecen och tänker stanna i den hela kvällen. Sjukt trött!  

Imorgon hänger jag med Hiddy. :) går på bio och äter middag. Mys! 

PUSS 

Känslan

Ni vet den känslan när allting känns så fel men samtidigt så rätt?

Förfest hos mig idag efter att ha haft Rasmus här hela dagen med toast och sällskap. Ett kåren med fina vänner då jag pratade fint med Pohl, Albin och en tjej från Florida! Träffade
Även på världens finaste Martin! :) En del snab-chatande och vid 1 drog jag och Robert till donken och åt och pratade en del om saker och om varför det finns saker vi inte pratar om längre..
Hela den här kvällen innehåller inslag som kanske inte var det bästa men vafan, man är ung en gång och kan man inte vara ärlig mot sina vänner, vem lam man då vara ärlig mot? 

Nu är jag hemma och ska förhoppningsvis somna gott utan allt för mkt tankar i huvudet. Imorgon hänget jag med Mia och hoppas att jag inte är alldeles för bakis.. 

'Cause I'm happy

Gårdagen blev dålig sen igår, jag mer eller mindre fräste ut Rasmus ur lägenheten på två sekunder och var helt gråtfärdig och allting kändes jobbigt. Att kroppen ställer in sig för att ha mens är fan inte ok.. 
Jag diskade och åt mat som inte smakade ngt och grät framför veckans Glee. Usch! 
 
Jag pluggade och drog sen ut Robert på en promenad vilket var mysigt. Trots att det blåste och regnade satan. Efter 7 km var vi hemma och jag frös satan. Duschen var underbar och kycklingen till middag god! Jag mådde betydligt mkt bättre sen och såg tv resten av kvällen. Jag har haft lite dåliga dagar i veckan och därför var det skönt att vakna idag och har haft en bra dag med Rasmus och Karolina i skolan med dramalektion som var kul med konstiga situationer på stol med allt från trädgård till toanödig till att man ramlade av stolen, ett "psykologssession" under dramalektionen ("Ni ska berätta om en konflikt för varandra som ni har haft i ert liv") lunch där jag lärde känna Karolina lite mer och sen grupparbete där jag och Karolina teamade och skrev ett dramamanus och pratade om andra saker. Vi är fruktansvärt lika visade det sig :)  
 
Nu ikväll leker jag med Rasmus :) Han har lagat potatismos och fisk, vi har ätit glass och tagit det lugnt och och skrattat åt konstiga låtar. Imorgon blir det en kväll på kåren efter förfest hemma hos mig! 
 
PUSS

Game of Thrones

Första avsnittet av GOT säsong 4 var inte alls som jag tänkt mig, blev en aning besviken..det hände ju typ inget?! 
Jag läste sen och var duktig nog att släcka vid strax efter 10 då jag var trött men hjärnan drog igång och började tänka. Förvisso på roliga saker så att det spratt i hela kroppen och jag fick ett stort leende över hela ansiktet. Jag är sjukt taggad på inspark och det gör att jag tror att augusti ändå kommer bli bra :) 

Föreläsning en kort stund igår och sen grupparbete med Karolina. Dagen var kaos då vår stora grupp skulle ingå med en annan grupp och ja, det funkade inte riktigt och sen blev inte grupparbete av i stora gruppen för vi bara var 3 som var där... Kuljul.  Jag var därför hemma tidigt, åt en tidig lunch och lamade i soffan. Rasmus kom och skulle äta din lunch hos mig och bara prata lite, trodde vi på det själva?! Slutade med att han stannade, åt köttgryta med mig, lamade i soffan och såg "the cat in the hat" (som är den konstigaste filmen jag sett) och "Hotel Trabsylvania". Vi kom i säng vid strax innan 12, sjukt!, och somnade sådär en halvtimme senare. Underbart! 

Nu på morgonen har jag drömt om Joakim och mig i Spanien och ett brandlarm som utlöstes på dalvik..i Spanien.. Mina drömmar är inte alls normala. Det var gamla Joakim och Sara i drömmen, och det gjorde att jag saknar den gamla Joakim lite just nu.

Snart blir det frukost här hemma :) 

PUSS 

Jag är dina drömmar, den som aldrig säger nej

Rasmus kom igårkväll och åt kebab tillsammans med mig, såg Mästarnas mästare och film. Ngngång under kvällen fick vi den briljanta iden (läs idiotiska) idén att dygna. Utan socker och utan energidryck.. 
Jag dippade satan och var nära att somna vid 3 men fick inte.. jag dog i skrattattacker i mellanåt, hade ett knä som kärvade och ville egentligen bara sova. Men det är underbart att vara uppe på nätterna ibland, det är något särskilt med det :) dock kunde planeringen varit bättre.  Alltid roligt när man blir övertrött och skrattar ohindrat åt absolut ingenting tillsammans!
 
Vid halv 6 fick jag tillslut nog och la mig i min säng och stupade. Rasmus strax efter och vi somnade vid strax efter 6. Vid halv 12 panikvaknade jag av sms och hade heeelt glömt att jag skulle träffa Disa idag. Så henne har jag hängt med 14-16:30 idag efter att jag mer eller mindre slängt ut Rasmus. Himla mysigt! Hon är en av Jönköpings finaste tjejer :) massa prat och planer sprids för mig och det kommer bli toppen!  
 
Nu har jag duschat och är lite småseg för första gången idag. Jag har varit pigg hela dagen. Jag hoppas att jag fortsätter vara trött så jag kan sova inatt. Föreläsning 8:30-11:30 imorgon och sen grupparbete så jag behöver sömn! 
 
Nu ska jag se första avsnittet på säsong 4 av Game of Thrones, SOM jag längtat :)
 
PUSS

Saker som blir bäst i långa loppet

Min dag ensam igår var så välbehövlig!! Jag pratade med mamma och Simon och såg klart säsong 3 av Game of Thrones. Läste lite bok, såg "smartare än en femteklassare", åt natchos, såg den fantastiska filmen "Saving Mr.Banks" och somnade gott vid halv 2. Fantastiskt :)  jag gjorde precis vad jag kände för vilket var planen. Synd att inte solen sken bara.

Dock hade jag ett jobbigt telefonsamtal också med fina Martin, ett samtal jag skjutit på en vecka. Jag kan inte gå på hans bröllop vilket tynger mig ngt oerhört och jag är hemskt ledsen för det. Den enda helgen på hela sommaren när jag inte kan., men jag hoppas att det kommer bli bra i långa loppet och att han kommer att bli lycklig för det är det viktigaste! Han gör det som kommer göra honom lycklig och jag måste göra det som känns bäst för mig i långa loppet, som jag lovat att göra och som varit bestämt sen länge! Även om det svider i hjärtat att inte kunna vara med på en av världens finaste killars bröllop så är jag otroligt hedrad, glad och smickrad över att ha fått en inbjudan och jag önskar dem världens finaste dag! <3 

Idag ska jag tvätta och läsa bok! Imorgon är jag ledig :)

Fina minnen <3

PUSS 

Är det kappsegling? nej det är lördag

Glee och Game of Thrones blev det istället i torsdagskväll. Säsong 4 av Game of Thrones börjar på måndag så därför kände jag att jag behövde friska upp minnet. Visade sig vara bra då jag inte minns någonting i princip :p dock fastnade jag rejält och såg 4 avsnitt direkt, heja. 
 
Igår städade jag och sen började jag i en ny bok "Davidsstjärnor" som jag köpte i torsdags. Satt i solen i 2 timmar och njöt av tystnaden :) Robert kom förbi och pratade. Han och jag spenderade sedan kvällen ihop. Jag lagade kräftsoppa till oss och vi såg Stjärnor hos Babben och sen Inför Eurovision. Mys :) Jag blev ensam strax innan 12 och kunde inte sova så kollade veckans serier, ett avsnitt av Gamle of Thrones och en lagom lam film. Somnade inte förrän halv 4.. grattis till mig. 
 
Inatt drömde jag mardrömmar om att be en viss person dra åt helvete.. jag har ätit frukost/lunch och ska nu fortsätta kolla Game of Thrones och läsa bok resten av dagen. Mysigt med egentid, jag har lärt mig att föra in det lite oftare i min vardag nu och tack och lov för det :) 
 
PUSS

1 meter längre

Potatismoset i tisdags var gott som vanligt :) jag blev ensam vid 10-tiden och somnade som en sten efter att ha varit extremt rastlös och nervös inför onsdagsens läkarbesök. usch och fy! Föreläsningar igår och en fantastiskt rolig lunch med Robert. the whole and the half och mutti-dish istället för helan och halvan och modersmål gjorde min dag.  Jag åkte sen hem en stund och våndades inför kvällens läkarbesök. Jag var extremt nervös och hade fruktansvärt ont i magen. Men läkarbesöket gick bra trots att jag var nära att börja gråta påväg in i rummet och sedan i rummet. Men min läkare var fantastiskt och såg min oro, pratade med mig om vad min rädsla egentligen var, pratade mig igenom alltihopa och berömde mig efteråt för att jag varit så duktig trots nervositeten. Hon var lugn, metodisk och otroligt kompentent. Den bästa läkaren jag någonsin haft!  Jag var extremt stolt över mig själv efteråt och att jag klarade det ensam och utan Atarax. Jag växte 1 meter vilket var fantastiskt! Det var det konstigaste läkarbesöket jag någonsing gjort men jag är åtminstone inte rädd längre vilket är himla skönt. Stor klapp på axeln på mig :) 
 
Jag handlade sedan på hemköp och åkte hem, drog ner till Robert och åt min kvällsmat och min köpte glass medans jag pratade av mig av mina tankar och så såg vi HP :) mysigt!  Att berätta vissa hemligheter som man annars inte gör när man är nykter är nyttigt och lättande. Jag delar inte gärna med mig av vissa saker men igår gjorde jag det och det kändes väldigt bra och det kändes bra att det var med Robert! 
 
Jag var trött och gick hem vid 10, duschade och såg sen en film på min iPad. Jag har kommit på varför man har en iPad, för att kolla film i sängen innan man somnar ;) 
Idag struntade jag i föreläsningen på morgonen och tog chansen att sova istället efter allt stress, ångest, spänningar och nervositet under veckan. Jag sov som en sten hela natten men trots det har min kropp varit väldigt trött efter allting. Föreläsning på eftermiddagen och sen drog jag till Akademibokhandeln på belöningsrunda och sen träffade jag på fina Lukas på konsum vilket gjorde min vecka: "Du är så jäklar underbar och speciell" . DÅ blir man glad :) Vi pratade inspark och båda han och jag är taggade, hoppas vi hamnar i samma lag :) 
 
 
Maten är i magen nu och jag ska söka friståendekurs till hösten innan jag räddar mina sista robotar och kollar glee :) 
 
PUSS

Det var en gång en liten fågel

Det räddades ett x antal robotar igår och jag läste även ut min bok i min serie. Bra slut på serien ändå! Det innebär att jag måste välja en ny bok nu snart av alla som ligger här.. svårt att välja! 
Vi hittade gammal musik som jag hade i min bil 2010. Sjukt vad mkt man minns och vilka minnen man får..  Vi somnade vid halv 5, jag som en sten före honom. 
Vi vaknade vid halv 12 tiden och har sett de absolut sista 2 avsnitten av How i Met your mother och vi är inte alls nöjda med slutet, så dåligt. Besvikelsen är hög! En serie man följt så länge som slutas så b. 
 
Vi redigerar hemtentor just nu. Sen ska det diskas, räddas robotar och ätas potatismos till middag :) imorgon blir det föreläsningar och ett läkarbesök för min del. 
 
PUSS

RSS 2.0