Jag är dina drömmar, den som aldrig säger nej

Rasmus kom igårkväll och åt kebab tillsammans med mig, såg Mästarnas mästare och film. Ngngång under kvällen fick vi den briljanta iden (läs idiotiska) idén att dygna. Utan socker och utan energidryck.. 
Jag dippade satan och var nära att somna vid 3 men fick inte.. jag dog i skrattattacker i mellanåt, hade ett knä som kärvade och ville egentligen bara sova. Men det är underbart att vara uppe på nätterna ibland, det är något särskilt med det :) dock kunde planeringen varit bättre.  Alltid roligt när man blir övertrött och skrattar ohindrat åt absolut ingenting tillsammans!
 
Vid halv 6 fick jag tillslut nog och la mig i min säng och stupade. Rasmus strax efter och vi somnade vid strax efter 6. Vid halv 12 panikvaknade jag av sms och hade heeelt glömt att jag skulle träffa Disa idag. Så henne har jag hängt med 14-16:30 idag efter att jag mer eller mindre slängt ut Rasmus. Himla mysigt! Hon är en av Jönköpings finaste tjejer :) massa prat och planer sprids för mig och det kommer bli toppen!  
 
Nu har jag duschat och är lite småseg för första gången idag. Jag har varit pigg hela dagen. Jag hoppas att jag fortsätter vara trött så jag kan sova inatt. Föreläsning 8:30-11:30 imorgon och sen grupparbete så jag behöver sömn! 
 
Nu ska jag se första avsnittet på säsong 4 av Game of Thrones, SOM jag längtat :)
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0