Soligt :)

Älskar att solen skiner !   Idag har jag gjort klart mitt manus, det blev bra tillslut, :) Sen gjorde jag klart matteläxan och snart ska jag göra körkortsteori :)  Jag har även hunnit med att sola och kolla lite fotboll, nu väntar strax duschen på mej !
Det ska bli väldigt skönt måste jag ändå säga :D
Dessutom läste jag klart midnight sun idag, synd med ett så abrupt slut, vill att hon ska skriva klart den.

Igår var det utgång, Lagerlunden blev det, mysigt var det och Mathilda har snygga kompisar :)  Laaaaaaars ^^
haha :D
ne men det var skoj :)  Någon bild kommer senare :)
Sen drog jag hem eftersom pause var fyllt, drog hem till Simonälskling och åt chokladpudding med han och Martinälskling :) Sen hämtade vi min cyklen och drog hem och sov, jag sov i pyjamas och fleece XD   Vaknade runt halv 11 idag så har hunnit med ganska mkt :)

vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra på valborg, det lutar åt grannen med folk, men vi får väl se :)  Dock har jag aldrig gillat valborg, jag föredrar midsommar :)

Nehe, nu ska jag rulla ner till duschen eftersom jag är fasansfullt mätt, sen väntar körtkortsboken, peace out ! (Y)


Jäkla mardröm

Hej på er, det var ett tag sen nu, har haft alldeles för mkt att göra denna veckan så har knappt hunnit mer någonting annat än plugg och en och annan promenad.
Körlektion har jag haft, allt gick kalas, sånt gillar man ! :)
Måste dock komma igång med min teori, det är pinsamt hur långt efter jag ligger...
Igår var jag iaf med Romina en stund, det var mysigt. Det var skönt att inte behöva prata så mkt, hon skötte snacket och det var jätteskönt :)  Det är skönt att umgås med henne emellanåt, någon som vill hålla sig uppdaterad, sånt gillar man !
Jag vet att jag inte borde bry mej och att jag inte borde påverkas, men jag gör det ändå,

Jävla mardröm det här, kan inte sova, kan inte tänka och jag kan inte vara.
Jag trodde aldrig att jag skulle sakna det, att jag skulle förakta mej själv och tillråga på allt drömmer jag mardrömmar hela tiden, och hon var blond !  Hur fan kan hon vara blond ? Jag är blond och jag har gett dig allt jag kan ge dig, jag har gett dig ett val att ta vilken del av mej som du vill och du vägrar fortfarande och ändå var hon blond.
Jag förstår inte...


Idag blir det utgång med Sofia och Mathilda, skojsigt. Sen ska jag hem till Sofia på måndag med några st, grilla och fira att hon fyllde år i onsdags. massa trevligt folk som kommer. Det gillar man !  Sen på torsdag har jag körlektion och sen bjuder Sofia mej på middag som tack för att hjälp hon får och sen drar vi hem till mej tror jag :)

<3


Själv med mamma i 2 dar..

Imorrn drar pappa till tyskland, det innebär att jag blir själv med min hemskt mamma hemma. Inget jag direkt ser framemot, tror vi kommer att ha ihjäl varandra bokstavligt talat... skoj.

Uppsats idag på morgonen, gick bättre än Frankenstein, matten flöt, sen hade ju Pontus brutit sitt löfte om att han skulle ha jobbat på biologin så vi låg efter men nu ligger vi i fas igen, :)  Tyskan var seeeeeg, sen info om berlin, dagens kommentar:
" Ni får skriva upp på listan vilka ni vill ligga med " XD  Alla mer eller mindre dog ;)
Idag har jag dessutom fixat min redovisning som jag tänker ha imorron, sen har jag redan gjort fredagens uppgift i historia så slipper den, så imorrn återstår endast biologi och tyska sen får jag pusta ut lite innan manusskrivandet drar igång under heeeela söndagen, hatar litterär gestaltning, inte kul någonstans. Men Chris är snäll :)

Imorrn fyller Fia år, det blir skojsigt :)  Dessutom så har jag fixat klart mina pengar till berlin, dock inte växlat än eftersom att kursen är dålig just nu, men snart så :)  Sen har jag tagit över pappas telefon ett tag nu, var trött på min, så nu har jag en annan tegelsten XD  haha !    Sen ska faktiskt jag och en god vän till mej spela in lite musik någondag framöver, låter väldans skojsigt måste jag säga !  :)
Nehe, nu ska jag öva inför min redovisning om den snygga Isaac Newton som jag ska ha imorrn, HADET !

Hata måndagar..

Igår kväll satt jag med min engelskabok typ hela kvällen, sen gjorde mamma scones, apigt gott !
Sen hjälpte Simon mej lite och sen sov jag :)
Sovmorgon idag, skönt, sen ivä-diskussion, emil är konstig ...
svenska, gunnel är knas och sen åkte jag med 12.20 bussen hem, stötte på magnus också utanför stationen, han är snäll :)
Nu har jag ätit och ska börja med biologin och läsa klart svenska, fan ta Pontus om han inte har gjort det han ska ha gjort tills imorrn, då blir jag arg.
Redovisning på historian denna veckan, hata. men jag vet att jag kommer fixa det, för jag har en röst malande i huvudet under tiden som kommer peppa mej, klarar jag kyrkan så ska jag väl klara ett klassrum ?

Puss på er.


förbannat snäll och ärlig homo sapie :D

Jisses vad man kan hitta gamla grejer ibland, sånt som gör att man blir glad :)

Julia var snäll i fredags, hon tyckte att jag hade blivit liten, jo man tackar jag ;)
Annars har hela veckan och helgen varit lam, mkt sömn och lek med grabbar och övningskört.
denna veckan är väldigt mkt att göra, uscha.  Har även lyckats hitta skjuts till min vår / sommar, det gjorde mej glad.
Simon var hemma i fredags och är hemma nu, han är speciell och har slutat vara dum nu, han tycker nog det räcker med mamma vilket jag är tacksam för, <3
Han ringde förövrigt i torsdags natt, ville att jag skulle öppna dörren vid halv 3 på natten, kuuuuuuuuul.  Kunde sen inte somna om förren halv 4, skojjigt.
men men,
nu ska jag sätta mej med engelskaboken, har suttit med teori en ganska bra stund nu, ska göra det imorrn med för då kommer jag hem tidigt, göra biologi och dessutom ska jag läsa klart engelskaboken imorrn som ska vara klar på tisdag. boken suger, hatar den.
Gud vad cyniskt allt blev, hm,. Ska kanske slänga dit nått roligt också kanske.. ?
Jo just det, middag hos mormor i helgen också, min mormor är fin som lägger ut pengar till mitt körkort, lagar mat till oss och ringer när man behöver stöd :)  <3    Det var mysigt med middag hos mormor faktiskt, HAHA morfar bjöd på vodka, han är gullig :)

...

Jag har tydligen potential som gör att jag ska sjunga, jo man tackar jag :)
Du är fin och snäll du :') <3
Men jag kommer inte att sälla upp i hafatävlingen ändå ;D

Vår :)

Måste ändå säga att nu har det blivit vår på riktigt, mars är första vårmånaden men då var det mest kallt så därför tycker jag att april borde vara den officiella första vårmånaden :)  Vädret är härligt med sol och värme och dessutom så kommer alla trevliga dofter av nyklippt gräs fram :)
med våren hedrar jag den med en gammal egenomgjord vårvisa som jag sjöng ofta när jag var mindre :) :

"blåsarna ute i backarna står, negrarna säger att nu är det vår"  XD

Men men, skolan har som sagt börjat, sov inte bra dagen innan, blev väckt av sms mitt i natten, gustav är ett as :P
Men men, det var helt okeej, dessutom hade jag vägning och tro det eller ej :O  på 2 månader har jag lyckats bli av med 4.3 kilon :O  DETNI!
Mattias Ravelli var väldigt rolig på tyskan dessutom ;) haha , lunarstorm ! XD

Men men, nu ska jag göra klart mitt IVÄ-skrivande och dessutom göra lite psykologi sen ska jag i princip slappa idag :))
PUUSS

Gårdagen :)

Gårdagen blev lyckad måste jag ändå säga, ny vän också, Julia, väldigt trevligt :))
Grillade, sjöng singstar, tog hand om magnus och lite annat sånt skojjigt! Saknat Alle och Magnus som ett as så det var mysigt att träffa dem lite granna :))
Men Simon och Martin är ändå favvoriterna ;)
begriper dock inte varför alla måste snacka vikt hela tiden så fort man träffas, jag fixar det inte, klarar inte av att alla säger att de är tjocka när jag är tjockast av alla människor som umgås ihop, vf ?

Det var jobbigt att se dig igår, hur du drack, hur du rökte och hur utanför du var trots att du försökte....
det var jobbigt att se dig le, känna din doft genom rummet, känna dina händer mot min kropp när du puttas.
men som man säger, " we'll always have paris "," We'll always have räppe "
Idag är det dessutom 3 år sen på dagen som allting började, den där långfredagen med ibiza på tv och fåtöljen, gud asså, kommer fortfarande ihåg hela jävla dagen i detalj och det smärtar.
Det som gör ont är att jag tror inte ens att du kommer ihåg det, tror inte att du kommer ihåg den 21 Juli heller, i år är det 3 år sen sen den dagen också, hur kommer det att kännas då? förmodligen inte allt för kul .
"Såren som sys ihop med tiden ömmar ändå"

Hade ett givande samtal med min granne Roger idag när han tvättade bilen, han är bra att prata med :')
Imorrn börjar skolan igen, och jag vill inte.  Dessutom är det vägning imorrn, något som jag inte alls är sugen på med tanke på att jag slarvat en del på slutet och jag är inte direkt stolt över det.  jag vill inte .. jag har ju skräck, vf ska jag då hålla på ?  men jag vill och SKA bli smal 
så det så..

grabbarna <3

Mamma har dampat ut totalt, efter ca en vacka i tystnad har mamma nu iaf börjat prata lite smått med mej, jag vill dock inte prata med henne och inte titta på henne så jag försöker fortfarande att hålla mej borta från mitt hem hela tiden vilket jag lyckats med varje dag denna veckan, hejja mej ! 
För att kortfattat summera mammas damp så är det för att jag inte lägger öppna pålägg i plastpåse i kylen, inte tar hand om min tvätt när den är torr och att vissa av mina grejer ligger där mamma inte vill ha dem. 
Hon vill då inte prata med mej, inte se mej hemma i huset och hon vill heller inte ha mej. .. 
MEN, jag har världens finaste grabbar, min Simon och min Martin så jag börjar ändå repa mej, men onsdagskväll var hemsk ! Låg och grät och skakade i 1 timme utan att knappt få luft, sen räddade Johanna, Joakim och Carro mej, vi umgicks sen med Totte och Tobbe också, tack gode gud för att vissa människor inte låter mej vara ensam ! 

Om någon missat det så tog Färjestad smguld i onsdags, grattis till dem.

Imorrn blir det förmodligen grillkväll med några av de bättre vännerna jag känner, Johanna, Joakim, Martin,Simon,Carro,Hannah,Magnus,Alexander och Dahlgren ! TREVLIGT VÄRRE ! :))
Ikväll ska jag ta det lugnt med Carro och Johanna, dem är väldans bra !

Idag var jag förövrigt på mitt favvoställe, satt där i ca 1,5 timme med musik och anteckningsblock och fick tänka och skriva av mej en massa, bearbetning kallas det.  Jag behövde det,
Om ni undrar varför jag är seg på bdb,msn och på bloggen så fungerar mitt internet inte hemma, så jag kan endast uppdatera i skolan och hemma hos Carro eller Johanna, så det kommer kanske svaras segt, men mobilen finns alltid med :)   Nehe, nu ska jag bege mej och vara social med Johanna och Carro, sen ska jag ringa Simon och Martin ikväll också och bestämma lite tills imorrn, dem grabbarna asså, de är syret jag behöver, hoppet och ljuset som gör allt så himla mkt bättre, jag är evigt tacksam för dem och jag tänker aldrig mista dem !  
Puss på att jag saknar min bästavän, <3

bror <3

Igår var det dans som gällde, jag mådde sjukt dåligt men kämpade på ändå, skönt att träffa Lina, Julia och Amina iaf ! <3 Tog bussen sen och drog till räppe, blev promenad med blondie och dumnie hem till gemla, duktiga som fan är vi !
Fina vädret gillade vi också.
Mamma tjabbade dock som vanligt innan jag drog till dansen, ville inte komma hem.
Likadant idag har varken mamma eller pappa knappt pratat med mej och pappa har jag inte ens gjort nått mot, inte mamma heller innan hon började...
bror kom hem idag iaf, han är den enda som förstår mej just nu, jag är så grymt glad att jag har honom, Simon, jag älskar dig, <3

Hockeymatch just nu som jag inte känner för eftersom mamma dampade, istället drar jag hem till Carro nu, det går fan inte vara hemma,

vf är det så svårt för dig att acceptera att jag har utvecklats till någonting helt annat än vad du ville ha ? Vf ska du alltid placera mej i ett fack som ska göra mej så mkt bättre och så mkt mer annorlunda än alla andra ?
vf kan du inte bara tycka om mej, för den jag är?
och vf ska jag  vara så klen och börja gråta hela tiden ?

Dag X

Idag var det dag X,  det var helt okeej, min bror var stilig idag, dock hade han kunnat skippa urringningen xD haha, men hans kompis Joakim är sååååå sjuuuukt sööööööööööööööt !!! :D   jag tävlade hos dem också eftersom man skulle skriva det bästa trycket på en tröja, undrar vad Simon kommer tycka om det jag skrev, HAHAHAHA :D
sen ringde dem från intervjun jag var på igår, intervjun gick förövrigt kanon!  Astrevlig dansk, dock fick jag anstränga mej för att höra vad han sa eftersom att förkylningen försvagar min hörsel... Så dem ringde ej idag, och det visade sig att jag gick vidare till nästa intervju !  Jesper diggade mej ;D   Så jag har en andra intervju den 29 maj, dagen innan Robin Hood premiären, och jag är gryyyyymt nervös :S  men men, det ska nog gå bra :D

Emil det lilla aset skrämde skiten ur mej igår, han sa att han hade brutit benet och sen sa han att det var ett aprilskämt, hade HELT glömt bort att det var första april igår, dumma Emil att skojja om sånt XD

Just nu är jag hos Sofia, ska sova där i natt eftersom att vi har prov i psykologi imorrn så vi kände att vi behövde en diskussionsdag om psykologi och än så länge har det gått bra :)  Älskar den ungen !
Träffade dessutom Kenan på dag X idag och Elina, sötisar :) 
Förkylningen är värre idag än igår, typ nyst hela dagen, måste hörts över hela dag X , XD    dans på lördag också med teaterfolket, skoj skoj !  Dessutom vann HV första finalatchen igår med 4-1 :D:D:D  <3

Jag hatar dig, jag önskar att du hade grönt hår, var tjock, luktade svett, snorade och hade hemsk andedräkt.
Hata är lättare än att älska
.

RSS 2.0