Jäkla mardröm

Hej på er, det var ett tag sen nu, har haft alldeles för mkt att göra denna veckan så har knappt hunnit mer någonting annat än plugg och en och annan promenad.
Körlektion har jag haft, allt gick kalas, sånt gillar man ! :)
Måste dock komma igång med min teori, det är pinsamt hur långt efter jag ligger...
Igår var jag iaf med Romina en stund, det var mysigt. Det var skönt att inte behöva prata så mkt, hon skötte snacket och det var jätteskönt :)  Det är skönt att umgås med henne emellanåt, någon som vill hålla sig uppdaterad, sånt gillar man !
Jag vet att jag inte borde bry mej och att jag inte borde påverkas, men jag gör det ändå,

Jävla mardröm det här, kan inte sova, kan inte tänka och jag kan inte vara.
Jag trodde aldrig att jag skulle sakna det, att jag skulle förakta mej själv och tillråga på allt drömmer jag mardrömmar hela tiden, och hon var blond !  Hur fan kan hon vara blond ? Jag är blond och jag har gett dig allt jag kan ge dig, jag har gett dig ett val att ta vilken del av mej som du vill och du vägrar fortfarande och ändå var hon blond.
Jag förstår inte...


Idag blir det utgång med Sofia och Mathilda, skojsigt. Sen ska jag hem till Sofia på måndag med några st, grilla och fira att hon fyllde år i onsdags. massa trevligt folk som kommer. Det gillar man !  Sen på torsdag har jag körlektion och sen bjuder Sofia mej på middag som tack för att hjälp hon får och sen drar vi hem till mej tror jag :)

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0