UNO

Praktiken flöt på, musiken var ganska awesome. Fick även se 10 min av de kungliga bröllopet i england på engelskan, ska se sammandraget imorgon. CAN'T WAIT! Som den historianörden jag är så har jag tjafsat om bröllopet halva dagen xD  Ska hålla lektion på praktiken på måndag om oregelbunda verg och proggressiv form, awesome! Ser mkt framemot det :)
Trodde att jag skulle få vara hemma ikväll och bara sova men icke, Robert ville ha sällskap så jag, rasmus, isabelle och lisa gjorde honom sällskap och spelade Geni och massa musikquiz, det skulle vara en spelkväll men ingen pallade :p spelade Uno dock en bra stund med Isabelle, Robert och Lisa, älskar Uno!!!
Seriöst snack blev det när Lisa gått hem, om allt och ingenting egentligen. Isabelle och jag hade ett väldigt förtroligt samtal och jag fick lära känna Isabelle lite bättre samtidigt som hon fick se en annan sida av mig. Kändes väldigt bra :) Har insett att jag tycker om dem ännu mer!
Schello blev en kul grej ikväll också, vi är knas men jag gillar det :)
Imorgon firar vi valborg i vattenledningsparken med grill, dricka och chill. NICE! Ev blir det utgång för dem som vill om det blir kallt. We'll see!
Precis hemkommen från Dalvik och ska kolla klart på avsnittet av Grey's anatomy som jag började på innan idag och sen nana kudden vääääldigt gott.
PUSS

räkor

När man pratar om räkor blir det lätt fel, Alice och hennes vänner ska ha kräftskiva ikväll och kommer hem med djupfrysta räkor och tycker de ser konstiga ur. Då kläcker Sanne den intelligenta kommentaren " Hörrni räkor, vi ska frysa in er så ni får hålla er fräscha ". Eftersom kräftskivan är i Augusti och inte i April och det inte är säsong på skaldjur.
Jag har fan träningsvärk i magen xD
Bra dag på praktiken, känner att jag får kontakt med barnen och de gillar mina kläder, mitt namn och frågar vad jag ska göra på valborg.. fina barn :)
Imorgon är det på att igen med musik, engelska, och matte, slutar halv 2 så sen ska jag handla grillgrejer och gå till systemet för att fixa inför valborgsfirandet i vattenledsparken!
PUSS

smile

Somnade innan 11 igår, helt otroligt :o  har inte gjort det sen förra vfu:n, tror jag behöver vfu för att sova xD
Går bara runt med världens leende hela dagarna på vfu:n, jag trivs så otroligt bra där och jag känner verkligen att det här är rätt och att det ger mig så otroligt mkt!
Förstår dock inte att jag fått en 6:a på halsen också som försöker imponera på mig, vad är det dem inte förstår ? De är 12/13 år gamla, det kommer inte hände nått!..
Hände förra vfu;n också, vad är det med killar i den åldern och lärarstudenter ? XD
Jag chillar satan just nu och bara har det bra :)  Har dock 3 tentor som kommer ske typ samtidigt i slutet på maj början av juni, 2 omtentor och en förstatenta. Grammatik, reading comprehension och Lingvistik. Får se hur det går :) Ska anmäla mig till alla iaf! Ska göra mitt bästa, vi har trots allt vfu-period + jag flyttar.
Nu ska jag ringa Bolle och tjöta lite :)
PUSS

vfu

Känslan när man vet att man hittat sitt kall i livet är enorm, glädjen och energin man får när man får någon att förstå. När det går upp ett ljus för någon, det är då man känner att man är rätt person för jobbet och att man valt rätt väg, att allt slit och flytten är värd allting som jag får tillbaka!
Jag älskar att vara lärare/lärarstudent, jag älskar när eleverna vågar be om hjälp, kommer ihåg vad man heter, när de skämtar med en, när man skrattar tillsammans och när de vågar att ta initiativ och man ser att man är välkommen. ååååh  vad jag tycker om att vara en töntig lärare som får så mkt mer tillbaka än vad jag ger!!
..
Jag trivs så otroligt bra i klass 6 på Rosenlundsskolan, jag hjälper de med matte, vi pratar sommar, vi löser korsord, vi pratar anatomi ( läran om kroppen ), vi pratar om pollen, synfel, jaaa allt!
Imorgon är det dax för vfu igen och jag är så otroligt taggad, jag älskar att vara lärarstudent och om några år färdig lärare :)
....
Sommarjobb fixat idag också, ska bara skriva på papper och sen är det färdigt! Happy face :)))  Kommer förmodligen fortsätta till hösten också om allt går bra, extra cash! Det betyder att jag kan köpa tv och förmodligen högtalare till min nya lägenhet OCH förmodligen åka till Göteborg i sommar. åååååh allting är så bra :D Som grädden på moset så lyser solen, SOMMAR!

dock lämnade Anna oss idag, efter 12 år finns hon inte längre. Fina fina Anna vila i frid, RIP 26/4-11. We'll miss your kisses <3
PUSS

Hälsoparken

Var väll hemma i typ 2.5 timme igår innan jag blev störd, folk ville chilla i hälsoparken. Sagt och gjort, jag, jocke, sabine, robert och rasmus mös i hälsoparken på filtar i solen med musik och lite fotboll :) nice!
Vädret var riktigt gött, älskar när man kan ha skjorta, shorts och linne och bara mysa runt utan att frysa.
Spenderade sedan kvällen i sängen med film och njöt av att vara själv för första gången sen i torsdagseftermiddag. Nog för att jag gillar sällskap men det var skönt att få lite egen tid!

Idag sov jag vääldigt länge, har mest funderat lite på vad Adam sa till mig i lördags, saker som jag faktiskt aldrig tänkt på men som han hade himla rätt i. Att alla saker inte är rätt och att det inte blir mer rätt bara för att man tror det, ingenting blir bättre av att man håller fast vid saker som egentligen inte finns eller ska finnas. Klok människa det där :)  Har tänkt mkt på sommaren idag, längtar så ofantligt mkt till första veckan i Juni då jag flyttar och dessutom kommer hem till Gemla i en vecka, hur awesome!? :) Då intar jag elljusspåret, jag intar mina vänners sällskap igen och jag intar mitt soldäck hemma! Det kommer bli riktig happiness på det :) Natten i Vaggeryd var lite som en sommar i Gemla, trygg, galen, mysig, rolig, kärleksfull och det andades GG så det bara small om det. Det känns skönt på ngt sätt att det finns 2 GG, ett GG och ett JG.
Nu ska jag duscha och ladda inför min första dag på VFU:n imorgon, känner mig otroligt taggad och känner att klass 6 på Rosenlundsskolan kommer bli wicked!
PUSS

Vaggeryd

Härlig kväll, natt och morgon i Vaggeryd! Bilen rullade halv 6 med mig, jocke, rasmus, robert och sabine i och sen var det dax för fest :) Trevliga människor, roliga människor, god mat, seriösa samtal, sång, fjanterier m.m.
Emmas bror var där också, sällan man träffar en person som är så pass lik än själv, som man liksom kan prata med, skratta med och bara allmänt diskutera med. Härlig människa! Hoppas på att få träffa honom fler ggr :)
Jag skämde dock kanske ut mig lite, men det är sånt som händer när man får liiite för mkt alkohol i sig. Jag fick därför ge ifrån mig min telefon, i precis rätt tillfälle också. Tack Robert för att han tog telefonen!!
Sova var mysigt, 6 personer på 4 madrasser var gött. Alla skrattade och kunde inte sova xD Alla snarkade mer eller mindre också. Awesome! Många galna skratt :D
Vaknade upp till soligt väder och intog gräsmattan och snackade en bra stund, härligt med ledig tid :)
Nu är jag hemma igen och ska göra mig maaaat och ta en dusch, är så satans hungrig och trött.
Det blir till att kolla film hela dagen, nog för att det är fint väder ute men jag orkar fan inte ta mig ngnstans.
PUSS

Pärleporten

Herregud vilka dagar jag har haft sen jag skrev sist!!
Onsdagen var superfin, jag VANN musikquizet tillsammans med Lisa för första gången, vi fick ett påskägg i pris med fina kyckligar i :p haha. Vi dansade sen loss på Akademin och hade skoj! Robert fick nog lite för mkt i sig dock xD
haha.   Innan vi drog till Rasmus hade jag tydligen en dejt också, en pizzadejt tillsammans med fiiina Robert! Blir så glad av honom :) så skönt att kunna vara sig själv och lite seriös!
I torsdags vaknar jag av att mamma ringer och frågar om hon får hälsa på i 2 dagar, pappa är tråkig och bara jobbar med en försenad maskin tydligen ;p Så halv 6 i torsdags kom min mamma, då var lägenheten ren och fin också :) då blev det kvällsmat, upp och handla på maxi och hämta paket. Hade fått ett påskägg av mamma <3
sen tog vi det lugnt och kollade hockey och sooov!
Igår åkte vi till A6 och ikea där jag inhandlade lite nya grejer till min nya lägenhet och till min garderob, sen drog jag till gräshagen lite och grillade på väärldens berg och fina utsikten innan vi drog hem till Viktor, och spelade heavy rain med mina fina vänner ett par timmar :) heavy rain var som en film! grymt spännande så vi måste fortsätta spela snart :DDD Pratar med tvspelet som vanligt, fullkomligt normalt!
Idag tog vi det lugnt, åkte till myrorna och kollade lite på stan, mamma följde sen med till systemet. Och hon fick visa leg det aset xD Det gjorde hennes dag, med tanke på att hon fyller 42 i november så kanske inte det är så konstigt iochförsig ;p  Nu har mamma åkt hem och jag förbereder inför en fiiiin kväll, natt och morgon hemma hos Lejla ikväll! Hon fyller 20 så vi ska fira henne med hennes andra vänner och äta balkanmat och festa järnet. Awesome!!! Ska tydligen dela soffa med Robert inatt, hujedamig! :)  Kommer snarka, så himla pinsamt xD
Ska hinna ringa Simon också och tjöta lite, inte pratat med honom på evigheter, fail!
PUSS
Mästerkocken himself! ;p

Shy

Molnigt väder idag men det gör inge :) Ikväll blir det förfest hos Räääääsmus och sen drar vi till Akademin, awesome!
Helgen kommer bli toppen med tvspel och sen lejla som fyller 20 också, :)
känner mig lite blyg dock.. skum känsla


ska snart komma på vad jag ska äta och fixa iordning mig sen lite smått innan jag drar till systemet innan Rasmus.
Ikväll kör vi håårt! Är ledig imorgon också så det blir awesome :) Ikväll blir det partypia deleuxe!
PUSS

when the light is all around

fiiiiin dag idag igen! Anställningsintervju idag som gick bra, lite jobbig bussförbindelse bara men vi får se :)
Fick sen ett infall på bussen hem att gå runt munksjön vilket jag också gjorde, grymt härligt väder att gå i!
Träffade Lejla och Emma efter en bit och gick sista biten med dem, trevligt :)
Fina bilder som blir också när solen skiner!
Resten av kvällen blir lugn för att tagga inför dagen imorgon då det blir förfest hos Rasmus ( som vanligt på onsdagar känns det som ;p ) med musikquiz som Robert har gjort, spännande! Sen blir det kåren för heeela slanten. Är ledig på torsdag för första gången på flera veckor så imorgon jääävlar kör vi!! Kommer bli awesome :D
PUSS

sommar, sommar och sol

Jag mår äntligen bättre :) det visade sig finnas en naturlig förklaring till illamåendet, ont i kroppen och segheten, fullkomligt normalt!
Dock har jag en liten förkylning samtidigt också, inget gehör i ena örat, en klump i halsen och lite lagom seg, men det gör inte så mkt.
Solen lyser finast idag och det är ca 18 grader och strålande sol i Jönnet!
Blir en ev grillpremiär hemma hos Mimmi ikväll, hade varit trevligt :)
Annars rullar allting på, pratade mkt med pappa på fb i helgen, han är ju för rolig! " Ngt speciellt du önskar dig i 45 års present? Att jag fyller 40 ;-) " haha, skön!
Kommer förmodligen hem en vecka i början av juni, samma dag som jag flyttar :) stannar så länge pga att jag är ledig en vecka innan lingvistik-tentan + att lillkusinen tar studenten! Hoppas få träffa en del människor också eftersom jag inte vet hur mkt jag är i gemla över sommaren.
flyttar snart och det känns toppen, gött med egen uteplats, eget badrum, eget kök och så vidare. Kunna göra precis vad jag vill när jag vill! AWESOME
PUSS

Home is where your heart is

Mitt hjärta existerar på två ställen, i gemla och i jönköping. Det börjar bli allt svårare att få ihop allting, när man vill och kan åka hem, när man får komma hem.
Jag älskar gemla, jag älskar jönköping. Jag känner mig hemma på båda ställena och jag trivs där också. Men ibland så måste man börja släppa taget, något som jag gör hela tiden. Vissa människor släpper jag, andra försöker jag hålla fast i hårdare. Jag skulle förblöda om jag inte håll fast. Jag är glad för att jag har två hem, dock är det kämpigt att längta till det ena stället och när man sen kommer dit så längtar man nästan direkt till det andra. Det går runt så hela tiden.
jag har inte brytt mig på väldigt länge och jag gör det inte nu heller, men 21 april går runt i mitt huvud hela tiden.. undrar hur det skulle kännas om allting inte gick bra?

Ensam hemma i helgen, heeela helgen har jag varit själv. Grymt skönt med tanke på att jag börjar bli sjuk. Försöker sova mkt eftersom kroppen är typ död,
blev dock av med min lägenhet igår också, wiho!!! :D Lever på lite moln, nu kan jag se framemot min flytt och en ev hemtripp i början av juni då jag får träffa kusiner, vänner och få bli lite glad innan sommaren drar igång på allvar!
Nu sjunger jag för fulla muggar eftersom jag är ensam, dock är gehöret åt helvete, har en klump i halsen och en täppt näsa så det låter förjävligt. Men jag gör det jag älskar och det är huvudsaken :D
PUSS

Oh happy day!

Mådde konstigt hela kvällen igår och somnade därför tidigt igår och sov 10 timmar inatt. (y) Mår dock fortfarande inte helt ok, har huvudvärk som vill komma ut och känner mig seg i kroppen, får la välkomna en förkylning de närmaste dagarna. Nog om det :)
Drog på anställningsintervju nr 3 idag, den sista denna veckan. Allt gick verkligen toppen och familjen var supertrevlig! :) De var mkt positiva och det är i princip färdigt, har inte skrivit på papper än men nästan!
Firar detta med att äta subway för första gången på mkt länge. :) Har en tjej som kommer och kollar på min lägenhet om ca 1 timme och ev en tjej till imorgon. Vill verkligen bli av med den nu, hade varit toppen att bli av med den idag och slippa tänka på det :)
Helgen blir lugn, kurera mig och längta till sommaren och nästa helg :) Piorna har en spelkväll på långfredagen och på lördagen firas Lejlas födelsedag ute i Vaggeryd med fest med henne andra vänner och sen sleepover där över natten. Jag och Robert ska tydligen dela soffa xD Jag dööööör. Det första han sa i onsdags när jag sa att jag ville ha soffan, " aaah men jag delar soffa med Sara då". haha. söta människa!
Kommer därför inte att vara hemma i växjö över påsken, får icke komma hem för det är för nära inpå när jag var hemma förra gången så jag kommer tillbringa påsken med piafamiljen istället och det blir alldeles utmärkt bra :) Längtar till sommaren ngt otroligt nu också, sooooola och grilla :DDD
PUSS

Jag kan se mig själv tillsammans med dig

En härlig dag igår med intervju, musikquiz och sen utgång med fina vänner! Det finns nog inget härligare än att skratta en hel kväll, få träffa på Virre, få massa kramar av Robert och få stora kramar av alla när man går hem :) härligt!
Det känns som att ingenting är omöjligt tillsammans med dig, jag skulle kunna se oss tillsammans så himla tydligt och det skrämmer mig.


Idag hälsade jag på min praktikplats, fina barn i klass 6 och herregud vad begåvade på engelska de är! Blir helt lycklig i hela kroppen. Hur många i min årskurs kunde börja proggresiva satser? Hur många var grammatiskt korrekta och hur många kunde uttala orden receptionist och tandläkare? Makalöst och så roligt! Känner mig taggad på praktik i 5 veckor med start veckan efter påsk! :)
Mådde inte helt ok när jag var där eller när jag kom hem, huvudvärk och illamående. Tror det är min påskförkylning som är på väg, får det varje år.
Och nej jag är inte bakis för jag var inte onykter igår.
Har därför vilat ett par timmar och försöker nu ta reda på var min intervju imorgon kommer att vara, någonstans i husqvarna med bussbyte och grejer, hejja mig!
PUSS

Din egen diskpanna får du steka själv

Bra dag i skolan med mingel på föreläsningen, inte varje dag det händer. Engelskan levererar!
Valt kurser till 2012 också, det blir historia 1-60 för mig :) kanon! Äntligen lite historia igen, älska :) längtar verkligen :D
Har dessutom varit ute på promenad med Sannis och sen handlade vi och lagade tacos tillsammans :) jag lämnas sedan med all disk vilket resulterade i att jag inte orkade diska Sannes stekpanna, 2 övertrötta tjejer med middag lite för sent resulterade i min intelligenta men awesome kommentar ; Din egna diskpanna får du steka själv " xD Herregud vilket gott skratt vi fick :) fina Sannis <3
Imorgon blir det intervju kl 10.00 till personlig assistent jobb. Har även fått en till intervju med det företaget idag fast på en annan avdelning som sker på fredag. kanon! Resten av dagen imorgon är jag leeeeedig, hur fint är inte det?
Nu blir det grey's anatomy och kanske lite glass senare innan jag sover.
PUSS

Deep inside I hope you feel it to

Intervjun i förmiddags gick bara bra, trevlig var han och hade världens finaste isblåa ögon!
Dcok tänker jag tacka nej om jag får det, har lovat mig själv att aldrig mer jobba som telefonförsäljare..känns lite elakt att tacka nej men det är så det kommer bli. Trivs man inte så trivs man inte.
Nu ska jag susa till skolan, 3.5 timmes språkutformning here I come!
PUSS

Harry potter 7

GAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Världens bästa film, Harry potter del 1 :D Satt bara och log, skrattade högt och grät om vartannat, de har lyckats med en sjuukt bra film! del 2 kommer den 13 juli, jag kommer definitivt vara där och sen den ! :)
var och promenerade med Sanne idag och kollade var mina 2 intervjuer är denna veckan till sommarjobb, så nu hittar jag utan problem :) ska vara på ett av dem imorgon kl 11, får se vad som händer :) Vädret idag är verkligen världens härligaste, sommaren i jönköping kommer bli kanon! Med vättern, munksjön och min egna uteplats :) Faaaan vad jag ska grilla. Ska bjuda in Jessica och Robert varje helg och grilla. De kommer förmodligen vara vi som blir kvar här.
Nu blir det att laga mat med Sanne och sedan plugga lite innan mästarnas mästare och dusch. Skola och intervju imorgon! PUSS

We shared a moment

Trevlig kväll igår, förfest hos Isabelle med fina människor med prat om att Backman haft ett backigt liv, att Ludde tyckte provet var luddigt, hur barbamamma och barbapappa förökade sig, hur namnen på teletabbisarna koms på ( den ena heter poh- vi drog det till bajs xD ) och hur det kan vara hälsosamt för barn att Kalle Anka och Nallepuh är halvnakna. Jaa gisses vad skoj!
Vissa drog sen ut men jag, Jessica, Viktor och Robert drog till Evergreen och käkade istället och skrattade en massa och pratade om det var ok att dejta lärare/elever och om vi dras uppåt eller neråt, herregud :) knasiga vänner jag har!
Jag och Rasmus gick in i Glee-modet igår och lyssnade i hans hörlurar på i-poden och dansade runt och sjöng på juneporten, och neej jag var inte full! Jönköping gör såna saker med mig ;p omvärlden försvann lite och det var bara glee-musiken och att ha Rasmus i andra örat som jag hörde eller la märke till. Älska Glee-modet! :D
Drog sen hem och kollade en massa avsnitt av grey's anathomy, och drömde om handdukar på HLK, weird!
Nu ska jag äta frukost och vänta på Sanne som ska hjälpa mig sålla bland de som vill kolla på min lägenhet. :) känner att jag behöver hjälp att välja.
Ikväll ska jag ÄNTLIGEN få se Harry potter och dödsrelikerna del 1 !!! har väntat 4 månader för att tillräckligt bra kvalite ska finnsa ( AC3 + DVDr ) så ikväll ska jag njuta för fulla muggar, awesome :DDDD
Ev spelkväll inplanerad om 2 veckor både brädspel och datorspel, hade varit kanon!
PUSS

glad tjej

Har fått tillbaka min älskade dator idag :DD glad tjej!!
Fikade med Jessica igår och anmälde nytt bostadsbidrag, gött! Mysig fikastund med mkt prat, göteborg och spelkväll here we come :DD <3 älskar min piafamilj och jönköping!
Ikväll blir det firande av lillpia som blev 20 igår, förfest och sen utgång :) resten av helgen blir lite småplugg och annars förena min dator och hårddisk, det blir äkta kärlek där emellan ;p
PUSS

habo

snart kanske jag åker till habo och hälsar på :) jag sprudlar i kroppen av att bli ihågkommen och omtalad!
skönt att dagens samhälle är så komplicerad men ändå så enkelt att man kan hitta ngt ett sätt att förenas.
känner att det kan bli himla bra kanske att hälsa på i Habo. Livet är graaaajt!

Lite glee på det och att en tjej svarade efter 1 timme på min annons och kommer och tittar på lägenheten imorgon, happyface!!! :D

/ PUSS

I'm alive

TJOOOOO!  Över en vecka sen sist, har under den veckan skrivit 2 tentor, utgång, massa film, varit på öb, varit på spökbollsturnering i en äckligt svettig idrottshall och börjat en ny kurs. Trevligt! Roligt med föreläsare som använder Indiana Jones i sin powerpoint, högskolehumor :D
Jag lever iaf, umgås med folk jag gillar, söker sommarjobb, har kontakt med nästa VFU-plats, spenderar mesta tiden med Sanne nu eftersom jag flyttar om lite drygt 2 månader ifrån henne, vi fick en konstigt moment igår när vi insåg att " vafan ska vi göra utan varandra att prata med varje dag? " Det vågar jag faktiskt knappt tänka på så jag skjuter undan det för stunden :)

Lånar Sannes dator idag för att fixa en massa när hon ändå är på vfu, ordnar lite praktiska grejer som maila syv, söka sommarjobb, betala kurslitteratur, försöka komma på vad man ska läsa för kurser 2012 och så vidare. ;p knepigt det där! Har börjat läsa en ny bok, 100-åringen som hoppade ut genom fönstret och försvann, skrattar högt heeeela tiden! Sjuk bok :) läs den!

Hade ett trevligt samtal med en av de bästa människorna i mitt liv igår också, och jag håller mest tummarna för att visa saker ska ske! Man ska inte hoppas för mkt om man blir besviken men utgångsläget känns så satans bra och det finns mkt att se framemot isåfall :) KOM IN NU BARA :D

Nu ska jag koppla in min hårddisk för första gången i Sannes dator, ska kolla lite serier och film innan hon kommer hem, tycker att jag förtjänar det efter alla grejer jag gjort nu efter skolan. Imorgon blir det försäkringskassan för att söka nytt bostadsbidrag till nya lägenheten och sen lunch med Jessica :) Livet är fint just nu!
Min egen dator btw, återkommer tidigast om 2-3 veckor och om jag har otur om 4. Det är nu man inser hur bekväm man blir med dator och hur mkt man missar när man är beroende av den. Jag menar, nu har jag tid ( måste ) läsa skönlittäraböcker igen på kvällarna, det är fan ganska nice ändå :)

PUSS

RSS 2.0