tänkarnatt.

Om jag känner mig själv så väntar en tänkarnatt, först film några timmar och sen tänkarnatt.

att jag aldrig lär mig, att man inte känner sig själv tillräckligt för att reagera. Jag har min sanning men börjar ev misstänka att andra har rätt om vissa saker även om det låter otroligt. Orkar jag kämpa emot längre? Jag vet inte.. får väl snart erkänna mig besegrad igen och helt enkelt börja blöda igen.

Hannah Andersson&Johanna Adolfsson; Tack för vad ni försöker göra. Det uppskattas trots att det kanske inte verkar så. Och Hannah? Tack för att du är så naturlig och för att du är en fin vän. Jag vet att du vill väl :) <3

Manboy

Dagen har spenderats i min säng, inte för att jag mått dåligt utan bara för att jag haft lust med detta.
Gårdagen var mkt trevlig! Lisa är heelt jäkla galen när hon sätter igång men jag gillar't :D
Hade dock migrän i början av kvällen, som tur var fick jag låna Martins säng och vila och tillslut gav Simon efter och gav mig en alvedon efter 1.5 timmes smärta, tack för den älskling ;D

Oleo var GALET! Träffade människor som man inte träffat på länge b.la Robin! Han är så himla go! Sen träffade jag Johannas vän Tobias Eiman :) väldigt trevlig människa och väldigt rolig :D haha. Vi dansa bugg så det stod härliga till :)
Hemma kl 3 och lyckades faktiskt somna kl halv 4.

Hjärtat dog.. det gjorde ont. Jag vet inte riktigt varför det gjorde så pass ont, eller kanske gör jag det. kanske hoppas jag på saker inners inne som är helt befängda. Jag vet inte.

Att dessutom inte ta tillfället i akt gör mig arg på mig själv.. förlåt för att jag skrev på dig Simon. Jag var inte arg på dig, jag var arg på mig.

fortfarande är det ingen som har listat ut min hemlis.. det tycker jag är konstigt.


Nu har jag en uppsats att renskriva, kom det för 10 minuter sen. TOPPEN (y)

PUSS


:DD

Just idag tror jag att jag är gladast i världen! Hela denna dagen och dagen igår har bara varit ett enda stort leende :D Trots att jag har gryyymt ont i mina ben idag så orkar jag inte vara hemma.
Så vi kör på Oleo ikväll med fina vänner faktiskt :D
Kvällen igår var hur bra som helst, fina människor, dricka och dans! Och det var såå kul att träffa Magnus och Alexander igen!
Att träffa min kusin är alltid pricket över i:et, han gör mig så himla glad och vi är som syskon som verkligen tycker om varandra :D Timpan, du är fin <3
Kom hem kvart över 3 i natt, sen somnade jag runt halv 5, benen höll på att dö.

Ska snart börja gör mig i ordning lite smått är tanken, måste in i garderoben och leta kläder för jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll :S

PUSS


Watching the stars

Stan idag, lunch med Hanna Danielsson och sen följde jag med Simon och klippte sig och det blev fin fint :)
Har packat ihop mina grejer och ska snart bege mig till Carro!

Ikväll taggar vi utgång med alla bästa vännerna :D <3 Kommer bli toppen! Det känns jag på mig. Får se vad vi hamnar i slutändan, men först är det iaf förfest hos min favvo Alexander! :DD

Lyssnar nu på en massa musik. älska när man kan sjunga lite :)))

PUSS

Fremde wie ich

Världen måste ha fått världens knäpp igår kväll! Massa saker hände på en och samma gång, jag var glad, jag var ledsen, jag var arg och mitt hjärta slog gryymt fort!
Fick mej iaf ett behövligt samtal igår, ganska intressant.

Sen gick jag mig en 2 timmars lång promenad med Joakim :) har så gryyymt ont i min ena vad i dag. det tycker jag icke om. Men promenaden var skoj!
Idag har jag mest myst runt med min ena katt i sängen framför en film, sen har jag icke gjort så mkt mer.
eller joo. fick ett samtal idag och har förmodligen fått sommarjobb i Ingelstad som personlig assistent hela sommaren eller större delen av sommaren. blev lite glader :)

Imorgon blir det stan på dagen, ska ev hälsa på morfar också om han ligger kvar på sjukhuset. Ska ringa honom imorgon och kolla det. Isåfall tar jag med mig en risen-påse till morfar och pratar med honom en lite stund :)
På kvällen är det utgång efter förfest hemma hos Alexander Lövgren :) Sånt tycker man om ! Särskilt eftersom det var gryyymt längesen jag träffade Alexander och sen är det ett skoj gäng som ska umgås och det underlättar en massa :D Även om jag inte är ett fan av Grace så lutar det åt det imorgon. Kommer bli great, för jag är taggad :DD

PUSS

You never said it would be this hard.

Har lyckats skiva klart Kobers uppsats idag iaf :) Tyskan ville sig icke idag men det gjorde inte så mkt.
Har hunnit med att bråka lite med mamma idag men det löste sig, mamma var dessutom snäll att betala min telefonräkning vilket var helt oväntat :O hon erbjöd sig trots att den inte var särskilt dyr. Känner mig lite köpt! ;D

Idag är jag hemma igen tror jag, känner lite för det faktiskt. Att ta det lugnt med massa " The legend of the seeker " avsnitt. Älskar den serien! Ser framemot när Glee och Merlin är tillbaka också :D Då har vi Glee, The legend of the seeker, Merlin och House att se framemot! Helt olika serier allihopa dock. De som är mest lika är väl " The legend of the seeker " och " Merlin" :)
Nu ska jag läsa lite innan jag kollar en film.

Det är svårare än man tror, att glömma är svårt. Man kan ha en andra åsikt, men den första åsikten kommer man alltid att hålla fast vi och det gör jag fortfarande. Även om man ser på saker på andra sätt än förut. Men man måste ändå inse att det finns så mkt gott också, att det finns saker som ger så mkt mer glädje än sorg.
Jag kommer alltid att älska mer än hata, kommer svälja, försöka förstå och gå vidare för så pass mogen är jag. Det är inga öppna armar, allting är inte bra men jag ser åtminstone lite acceptans och förstående och jag kan lära mig att älska igen, kan lära mig att tycka om igen och glädjas tillsammans.
Tiden är det enda viktiga, vi har inte mkt tid i livet men man kan åtminstone förvalta den på ett bra sätt och endast tiden kan utvisa ifall man tar rätt eller fel beslut.

Alla sviker förr eller senare.

Har idag ringt till rygginstitutet och de kan inte fixa en TENS-maskin till mig.. det sög.. :( Sen var jag och hämtade mina kläder som hängt på tork hos Carro sen i måndags. De var torra nu ;D haha.
Idag ska jag plugga. Skriva lite på Kobers svenskauppsats och kanske även lite på barbaras grej om jag orkar. Glömde mina projektarbetesböcker i skolan över lovet vilket inte är sådär jättebra. Men jag överlever ;D
Dock måste jag börja leta upp min gamla matte D bok och se om jag hittar den eftersom jag ska ha matte-tenta i Maj och måste börja plugga till den..

Får se vad jag hittar på ikväll, HELVETE! Kom precis på att jag missade House igår.. fan! Aja.
Såg bröllopsfotografen igår, se den :) väldigt skoj!

Du sa att du alltid skulle finnas till hands, nu är du ingenstans och trion finns inte.
Jag behöver Magnus just nu, men han svarar inte ens på telefon.. tycker jag icke om.

IK

Har varit hemma i ca 2 timmar nu och hunnit äta. IK var jag på som jag skrev tidigare. Fick ett träningsprogram, TENS och ny tid :) Ska ringa till sjukhuset imorgon och kolla om jag kan få låna en TENS-apparat för det sa Stefan att jag skulle kolla. vi får väl se vad de säger :)

Känns jätteskönt i mina ben nu efter TENS, blir så mjuk och skön. Får se vart detta leder sen :)
Nu ska jag ta och antingen kolla en film eller damma av en gammal bok. Låter bra!

SNÖ

Igår var man ute i snön i princip halva dagen och lekte runt med Johannas kamera. Massa roliga bilder kan jag ju säga att det blev och många vurpor för min del vilket fick Carro och Johanna att vrida sig av skratt!
Vi åkte senare in till stan med Tove och Hannah för att köpa godis för 94 kr !! Herregud! Sen kollade vi på film. Simon ville sällskapa så han kom.
Sen gick Simon och jag en lite runda runt kvarteret och pratade lite grann :) Han är fin Simon!

Nu myser jag med min katt i sängen, ska strax ge mig iväg till sjukgymnasten för samtal och för att få träningsschema. Jag är nervös av ngn konstig anledning ...:S
Ikväll får jag se vad jag gör, känner för att stanna inne och vara lite med min mamma... KORS I TAKET!
Men jag har faktiskt saknat henne en smula när hon har varit iväg nu, dessutom har jag fått musik av henne och en ny tröja som jag tänkte använda i helgen då det blir utgång med EN MASSA FOLK! Förfest hemma hos Alexander och sen Grace på fredagen och Oleo på lördag. GÖTT! Jag och Johanna är taggade vilket känns så perfekt! :D

Nu ska jag stänga av här och borsta mitt hår och ringa till mamma innan jag sticker. HA DET!

Dir gehört mein Herz

Myspyskväll tillsammans med Hannah, Johanna, Carro och Tove igår kväll :) 2 filmer, skratt och prat, great!
Ska snart ut i snöyran och ta kort tillsammans med dem också, vinterkort is tha shit!

Lyssnar just nu på massa musik med Anton Zetterholm ! Den människan asså, då blir man stolt över att vara växjöbo och svensk ;) haha. Synd att man inte såg den musikalen, det hade varit nice!
Tänker även på lite saker, som t.ex December förra året och detta året, jag skulle aldrig ha åkt till mormor på julafton, jag skulle ha stannat hemma.. Ibland känns det som att allting är mitt fel, trots att jag vet att det inte är mitt fel ÖVERHUVUDTAGET, så känns det så emellan åt.

Nu ska jag borsta lite tänder, sätta på mig ett par strumpor och fortsätta lyssna innan jag drar ut och tar kort :) hihi.

PUSS

Syskonkärlek

Kvällen hos Simon igår var.. intressant. Simone&Alexander är fina!
Johanna och Hannah var fina när de kom, provade Johannas stötmaskin vilket gjorde under för mina ben, måste verkligen få det omgående! :) en del roliga ljud kommer fram när man har ström i sig, hahha XD
Gick hem med Johanna och sen kom vi tillbaka jag och Hannah. Sen åkte hon hem. Jag,Simone och Alexander var kvar hos Simon ett tag och skrattade åt Jeff Dunham och snackade. mysigt!

Somnade runt 4 inatt. kroppen är svintrött men vill inte riktigt sova och jag är jäkligt trött på det.
Idag är det städning av övervåning som gäller, här ser ut som en jäkla ungkarlslya och jag hatar det! Måste fixa iordning där och i garderoben. Men jag tror i ärlighetens namn att jag flyter garderobsrensningen till påsklovet istället.. har lite mkt att göra denna veckan. Ska b.la till sjukgymnasten på tisdag eller onsdag och få träningsprogram. toppen!

Har dessutom börjat läsa boken " Syskonkärlek " igen, så sjukt längesen jag läste den och jag har glömt hur mkt jag påverkas av den, hur mkt som den faktiskt gör med min kropp på andra sätt än vad man kanske först tror. Och jag kommer fortfarande ihåg dessa raderna pågrund av att de hade en stor betydelse för mig 2007-2009:

" Jag önskar att du hade långt, slemmigt, grönt hår och en jättestor, röd näsa med vårtor på! "

Nu väntar städning + mat. See ya!


Dålig natt

Hade lite svårt att sova igår kväll, allting mest snurrade i mitt huvud. Det är för mkt på en gång nu, allting är som en stor jäkla klump med gegga i hjärnan och jag kan inte sålla ut ngt.
Det finns en sak jag behöver nu, men det lär inte bli så på minst 5 månader till med tanke på att sist var ca 1 år sen... 

Hockeyn igår var lagom kul, satt med datorn samtidigt och snackade med Friskis och Jonny Sjöö :) Trevliga samtal på båda hållen! Sverige vann åtminstone med 4-2 trots att Lunkan inte vaktade kassen.

Har idag redan hunnit skotta snö och funderar på att dra ner och ta en dusch och sen allmänt ta det lugnt innan jag drar till Simon ikväll och myser med Melodifestival och film med mina fina vänner i GG. Några saknas dock men det är inget jag varken kan eller har lust att göra ngt åt just nu. Iaf inte när folk anklagar för saker som man varken gjort eller sagt.

PUSS

Not guilty

två nedstämdheter inom loppet av 48 timmar. Jag spyr på det här nu och istället kollar jag på OS = Sverige - Vitryssland i Hockey. Sverige gjorde precis 1-0.
Hockey kan få mig glad just nu, dock står inte Lunkan i mål, synd.

botten is nåd

botten is nåd, hur lågt kan man gå? botten is nåd, hur kasst kan man må?

Ledsen, frustrerad, arg, ensam och vill mest inte vara med så lägger mig under täcket ett tag och drömmer mig bort till sommararna 2005, 2006 och 2008 för då var allt roligt och bra.

Rytmer

Onsdagen var mysig, rytmikövning är i full gång och det var längesen som jag hade så roligt med min klass. På riktigt asså. Vem visste att vi kunde komma överens och faktiskt ha roligt tillsammans? Inte jag iaf ! :)
Onsdagen innebar också migrän resten av dagen vilket gjorde att jag somnade innan kl slagit 10 vilket var skööönt.
Gårdagen var seg i skolan, studentfest på kvällen och jag var på top och hade skoj! Lina Roda är helt jäkla galen och får mig att ha så sjukt kul :D haha.
Mamma körde hem vilket jag är mkt tacksam för! Simon och jag fick putta bil. haha.
Idag vaknade jag kl halv 1 efter att jag haft fina drömmar som ger pirr i magen som jag inte vill ha och som egenligen borde ha försvunnit, ( vet precis varför dem dök upp igår dock) , skottade lite och har även duschat idag och pratat med mamam och hunnit sms:a med lite människor. Nu är jag hungrig men pallar inte riktigt äta, det är jobbigt att gå ner för trappan och fixa mat. Ikväll vet jag inte vad som händer, mamma och moster drar till Deutschland ikväll så papi och jag är ensamma, får se vad som hände :D haha. förra gången vi var hemma själva slutade det med en halvfull Sara, en full papi, en full Simon och Carro ( Simon åkte på Carros packethållare och sjöng ronny och ragge genom halva gemla ) och martin var lite halvlullig han också. HAHA, pappa är sjuk!!

PUSS

Fireflies

Mamma och jag är ensamma hemma idag, pappa och bror är i Malmö och kollar på Rammstein så de är hemma sent i natt. :P Mamma kommer hem med mat om en stund, skönt att slippa tänka på det. Sen ska jag duscha och sen är det ngn film som väntar på mig ikväll :) får se vad det blir.

Imorgon är det rytmikövning och Navet som står på schemat, sen tar jag min bil hem och fixar med samhällen som jag inte orkar för Kaj är knas som straffar folk.

PUSS

Lillebror

Jag har 3 småbröder, en halvbror och två bröder på heltid. Jag måste alltid vara den kloka med mina två bröder, den som är mognast, den som har alla svaren och den som kan berätta om saker som de inte har den blekaste aning om.
Min ena lillebror, han är 9 månader yngre än mig och har alltid varit den mest försiktiga av oss, trots att vi båda är osäkra är han den som är mest rädd om hur han framställs av bland andra. Trots detta klarar han sig mycket bättre än mig i sociala kretsar så han bjuder betydligt mer på sig själv.

Allting är mest kaos, för min lillebror och jag kommer inte så bra överrens just nu. Vi går mest förbi varandra och pratar mer eller mindre inte..
Jag behöver min lillebror, vi har båda gjort fel, ursäkt har mottagits men det känns inte äkta. Även om jag vet att den är det så kändes det inte ärligt menat.
1.5 månad utan min bror, 6 veckor, 42 dagar. På tok för lång tid. Jag saknar skrattet, flinet runt ögonen, kramen när man ses, de samförstående skämten när vi driver med våran lillebror. De småsakerna, alla retningar, alla high-fivar och alla tjaffs när ingen vill ge sig i en diskussion tills båda tillslut skrattar åt den andra när man ser ett leende som spricker upp.

Förlåt, men jag orkar snart inte mer.. jag behöver någon som peppar, någon som gör mig glad igen och ger mig tillbaka min balans, någon som ger mig tröst när jag är ledsen och ger mig en kram när man ser att det behövs. Sånt som en bror gör..

Martin, din syster saknar dig.

 


Inställd engelska.

Kul att komma till skolan kl 7.45 och få veta att min engelskalärare är sjuk och har inte kunnat mejla ut det. Skolledningen visste tydligen heller inget förräns imorse..får man göra så?
Det tycker inte jag.. men men.
Så har ingen lektion fram tills kl 11.20 och är helt ensam, roligt.
Har dock skickat iväg läxan vi hade tills idag till engelskaläraren och tanken är väl egentligen att jag ska börja på min samhällsrecension, men jag orkar inte. När Simone kommer sen så ska vi göra insändaren till Svenska C.

När jag kommer hem idag, med hjälp av Ida, ska jag öva till musiken och sen bara kolla på the legend of the seeker säsong 2 och sen bara sova. sköönt.

PUSS

Kiss me and smile for me

Varit med Johanna heeela dagen lång, underbar dag med andra ord :) Vi har pratat en massa, ätit lite granna och även ätit choklad och frukt! Nu umgås vi med Simon och Simone, vi har precis kollat på melodifestivalen. Låtarna var kassa..
Nu pratar vi och kollar på ngn film på 5:an som är otroligt dålig. Får se vad som händer resten av kvällen!

Imorgon är det städa och skriva på projektarbetet som står överst. Öva på musiken ska också göras. Rensa garderob om jag orkar, annars blir det the legend of the seeker vilket känns mer lockande just nu!

PUSS

Fotoböcker

Sitter just nu och kollar på fotoböcker. Johanna och jag fick en briljant idé häromdagen så kollar runt lite granna. Dock är det flesta ganska dyra vilket gör mig väldigt frusterad..
Har idag hunnit med frukost, snöskottning och ska snart in i duschen innan jag börjar skriva på mitt projektarbete.
Ska sticka till Johanna senare också då hon är hemma själv tills kl 8 ikväll. Får se vad vi hittar på :)
Det blev ingen Simon igår, båda var trött och jag fastnade framför Johannas gamla keyboard och spelade på lite Thomas Ledin inför tisdag istället ;D haha. Det låter dock inte allt för bra om jag ska vara ärlig XD haha.

Ska det aldrig sluta snöa?

I got a secret no one knows

Eftermiddagen med Carro var mysig :) " åH Maria, vad gjorde du med oss? Att en kvinna kunde väcka känslor så heta" ;D Tycker om min knäppis <3
Tog bilen hem kl halv 4 och sen åt jag och har sedan dess läst klart min bok " Hata Romeo " för 3:e gången. En bok som väcker många känslor. Älskar böcker som fångar in en så att ens mage pirrar eller att man gråter och ler om vart annat!

Skulle egentligen varit med Simone ikväll, men bror ville ha bilen så jag fick böja mig. Så istället kommer jag att umgås med Simon och göra något. Vet inte vad dock, vi får vällan se vad som händer! Är dock ganska rejält trött så risken finns att jag somnar XD haha.

Dax att vakna till lite innan Simon ringer är tanken, vet inte vad jag ska hitta på dock. Kanske borde öva till musiken och rytmikshowen?

I got a secret noone knows, one thing that is unrevealed. 4 år har det legat och gnagt.


Ingelstad

Intervjun i Ingelstad gick snabbaren än vad jag trodde, därför är jag nu en kort visit i skolan i väntan på att Carro ska komma in med bussen till stan. :) Får se hur intervjun gick, det kändes som att det inte gick så jättebra men det gick okej iaf.  Hoppas bussen är i tid för jag är sjuuuuukt hungrig. Måste fundera ut var jag ska ställa bilen också.. tror jag ställer på norrtull, ingen avgift där. Kostar fan 15 spänn i timmen istan!!!!! HUTLÖST!

Ikväll får vi se vad som händer, vad jag orkar och så. Min kropp är fortfarande lite död efter förkylningen vilket den varit hela veckan. Skulle tippa på att jag håller mig hemma ikväll och gör ngt imorgon istället..

PUSS

Always

Skolan var ok.
Precis hemkommen från en långpromenad tillsammans med Johanna :) den tjejen asså, helt sjukt vad jag tycker om henne! <3
Nu är tanken att jag ska krypa ner med the legend of the seeker tillsammans med choklad och en flaska cola :))
Imorgon är det jobbintervju i ingelstad sen luncha med Carro (Y)
Kvällen får vi se, kommer förmodligen sova ganska gott.

I'm right here sweetheart, it may not always seem that way, but I am. Always, as I said one's before ; I'm not gonna make this year or any year without my lajtpoint, and I'm here. I see that your breaking down and my heart is bleeding for you. Love you, untill the end of time, <3

Prinsessa

Tror religonsprovet gick relativt bra idag.. annars har jag bara tagit det lugnt vilket varit skönt eftersom jag varit nedstämd idag. Haft en sån dag när man är ledsen fast man vet inte riktigt varför. Dessutom har jag haft ont mer eller mindre hela dagen idag vilket gör att jag blir besviken, arg och ledsen.

Har idag kollat på 2009s vackraste film, new moon, halvblodsprinsen och avatar, släng er i väggen! Den svenska filmen " Prinsessa " var årets definitivt vackraste och mest gripande film. En film som påverkade mig väldigt stark, att veta att man känner igen sig, trots att man har det mesta av det bakom sig. Men vissa av de sakerna som hon tänker kommer aldrig att försvinna från mig, det kommer stanna kvar tills dagen jag dör.
Många tårar fälldes och jag är fortfarande ledsen av den, för att det sliter upp så otroligt mkt, att jag klarade av det fick mig att inse att jag faktiskt är relativit stark och klarar av väldigt mkt. Men ibland, känner jag mig fortfarande precis lika svag, otillräcklig, fel och oälskad som hon gjorde.. Melissa Horn spelas sönder ikväll, för hon är det perfekta när man är ledsen.

Nu ska jag duscha och sen kolla på fler avsnitt av the legend of the seeker fram tills läggdax.

Vad jag önskar att du kunde bry dig om MIG någongång ibland, så att jag slipper bry mig om dig jämt.
Sluta vara så egoistisk!


Idrottskliniken

Idag idag infunnit mig på idrottskliniken för att besöka en sjukgymnast vid namn Stefan. FY vad ont det gjorde när han klämde på mina vader, jag fick mest ont och ville bort..
han är heller inte säker på att han kan bota det. Vi ska prova 4 olika grejer nu framöver, kul halvår jag har framför mig nudå.. hata! Det kommer ta en massa tid och energi också, men måste försöka bli av med detta.

Körde sen hem och har pluggat inför religonen imorgon, ska kolla ett avsnitt av The legend of the seeker nu och sen fortsätta att plugga innan House börjar!

PUSS

come what may

Kommit hem från mormor idag, körde lite bil och pluggat religon.
Åt nyss och vill nu kolla på the legend of the seeker eller något annat. Är grymt trött och förstår inte riktigt varför..

Det blev ett långt samtal med Simon&Martin igår, men det gjorde inget. Att få höra deras röster gör mig så himla lugn och glad och man blir alltid övertygad om att allting kommer ordna sig. :)
Ni är så himla fina, en gång grabbs, alltid grabbs. Jag vill alltid vara en grabb :) <3

Nu blir det fiilm.

PUSS

Går det så går det.

Revy idag som sagt. HAWKAN ÄR OCH KOMMER ALLTID VARA KUNG! Revyn var den bästa på flera år och jag skrattade så jag grät ett antal ggr, vissa saker är så underbara! :D
Min mammas kusin Jessica är också himla fin, den enda i min släkt som jag bondar med förutom Ludde och Macke. Imorgon fyller hon 25 så det skiljer inte så mkt på oss ändå :) Vi har kul tillsammans!

Mat, revy, tårta och skratt är vad jag verkligen behöver!
Dock saknar jag mina vänner, en helg utan dem är jobbigare än vad man tror. Igår, på bussen påväg till mormor satt jag mest och log, fin fika med tjejerna och ett samtal med Simon. Såna enkla saker men ack så viktiga!

Kommer ev hem tidigare än planerat, alltså imorgon. Jessika fyller år så vi ska nog överraska henne i stan lite :) Sen skjutsar mormor och morfar hem mig isåfall, skulle vara skönt med tanke på packning och så. Dock måste jag verkligen plugga, religonsprov på onsdag och det känns tungt! Men vi får se hur det går. Sjukgymnast på tisdag så måste raka benen XD haha, eller hur Carro? ;D 

Alla hjärtans dag på söndag, ngn som vill göra ngt med mig? Promenad, film, snack?

Nu ska jag ringa Simon och Martin om en stund, det vill jag för de får mig alltid glad och vet ni? Jag saknar Simon och Simon saknar mig också! thihi ^^ Han skäms aldrig för att säga saker.  

telefon

Igår var en helmysig dag :) Övergav sjukdomen och drog till stan för att fika med Carro,Johanna och Hannah. Himla mysigt! Så himla roligt att bara träffa tjejerna för en gångsskull, det enda som fattades var Tove!
Carro sällskade mig till halv 5 då bussen till mormor gick, de som känner mig vet att när jag åker buss själv ringer jag folk med telia och Simon brukar bli mitt vanligast offer, så även fallet denna gång :)

HAHA, Systembolaget. Simon kan ju vara den roligaste personen jag känner asså :) Kom till mormor och ät middag, kollade let's dance och sen sov vi. Alla var grymt trötta.
Ngt annat vi gör hos mormor ibland är att kolla igenom gamla kort, vi håller för fullt på att leka studentbild till mig, måste börja komma igång med såna grejer nu! Dock har mormor inte så mkt kort på mig...hm. Dock har hon huuur mkt videofilmer som helst! Hittade massa fina kort på Ludde och Macke när de var små, och jag blir så tårögd när jag får se dem. Vi är verkligen syskon för vi höll ihop heela tiden när vi var små!

Dock hittade jag en cool bild när jag hade asstora svarta solglasögon på mig från 95 XD haha. Dock blir inte den vald som studentbild. Har faktiskt inte valt än, tycker det är mysigt att kolla på kort från när man var liten, man får så många minnen tillbaka. Dessutom var mamma vacker.

Mamma fick sitt brev igår, ibland, så kan hon faktiskt vara mamma.

Nu ska jag sätta igång att börja göra mig iordning snart, bilen går härifrån vid halv 3 till Ormeshaga och morfars bror, svägerska och brorsdotter. Sen blir det revy! :DDD HAWKAN^^

PUSS

learn how to fly

Jag vet, jag är sämst i världen på att lova saker, orkade inte skriva igår.
Jag är iaf sjuk idag igen vilket suger, skulle åkt till mormor ikväll egentligen men åker imorgon istället. Får inte smitta morfar eftersom han ska till läkaren på måndag, han är för värdefull för att råka illa ut <3

Idag ska jag också ta det lugnt, det är så himla tråkigt att vara sjuk men jag har inte varit såhär sjuk sen 8:an och det är dessutom första gången sen dess som jag inte har öppnat en läxbok. Vilket jag behöver, så jag vilar kroppen för fullt vilket jag hoppas att den är tacksam för. :)

Igår skrev jag ett brev, ett brev som ska levereras imorgon på ett eller annat sätt, jag är grymt nervös och vet inte riktigt om jag vågar även om jag måste..

Som vanligt är jag grymt trött, kroppen vill fortfarande sova lite men det är åtminstone bättre än det var för 2 dagar sen.  Ibland orkar jag bara inte finnas till hands för alla, jag orkar inte. Även om det är mitt mellannamn att vara lyssnare och rådgivare så orkar jag inte alltid..

Sötnos, we can win this. I know we can 'cause we're getting there!


remember my name

Såg Paradise Hotel finalen för en stund sen, för att citera en underbar kommentar av Pontus Rudenius som jag tyckte var såå spootone och korrekt : "nej bara jväligt förbannad så jävla äckliga är dom här har man följt en hel säsong av paradise knappt sovit vissa nätter och så vinner en hob och en äcklig skåning i slutet för fan!"

Kan ju säga att jag fick mig ett gott skratt :DD

Sängen vill att jag intar den, vilket jag förmodligen kommer att göra strax tillsammans med min pojken som inte fanns. Känner mig lite piggare nu på kvällen även om kroppen är relativt trött och hängig, varm hela tiden och dessutom lite yr emellanåt. Hur jag nu får det att låta som att jag känner mig piggare vet jag inte men jag är det iaf ;D haha.

Ikväll är en sån kväll då jag funderat ganska mkt, på Hasse, på mamma och på min vän som jag tycker så otroligt mkt om och som jag vill ha hos mig just nu som får mig att skratta. Och jag vet att min vän saknar mig också. Det är därför som jag kommer ev att ringa imorgon, jag har inte glömt, jag har inte förlåtit men jag orkar inte längre, jag saknar tillräckligt mkt för att gräva ner min stridsyxa och min halvt om halvt orättvisa behandling och det är det som gör att jag växt upp mer under 2009 än de flesta andra, för jag vågar och jag lyssnar och lär.
Hoppas dock att min vän inte håller detta emot mig i fortsättningen för att jag gör detta..

Nu ska jag, min hosta och min hals ta en strepsils som smakar jordgubb och dricka lite vatten ihop med en bok i sängen. Imorgon ska jag skriva brev.

Take care, så hörs vi imorgon.

give me a reason

Just nu snurrar det mest i huvudet på mej, ýrheten och illamåendet kommer i vågar. Ringde Siv innan idag och kommer att få göra provet nästa vecka istället eftersom att koncentrationen inte är på topp, jag är yr/illamående när jag sitter eller står upp och dessutom vill kroppen sova heeela tiden.

Väntar på House/Paradise hotel finalen som den lilla tönten jag är.. Hemma imorgon som sagt igen. Då är tanken att jag faktiskt ska skriva ett brev och tvätta en maskin tvätt. Får se hur detta går.

Om jag får för mig att ringa dig imorgon, sådär runt 3-4 tiden, kommer du att svara då?

daddy, sometimes I need you, I need you to tell me that you wanted me and that I wasn't a misstake.

PUSS

Sjukgymnast

Är hemma idag, kommer vara hemma imorgon också vilket innebär att jag måste ringa till Siv för att ställa in ett religonsprov imorgon. Hon kommer bli pissed.
Har iaf bokat ny sjukgymnast idag, nästa tisdag kl 13. barbara kommer att hata mig för att jag missar 2 tyskalektioner på 1 vecka men jag måste till sjukgymnast.

Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka göra tyskameningarna som vi hade i läxa tills idag. Sen ska jag bara ligga i min säng. Paradise Hotel final idag. SPÄNNANDE! Av de som är kvar ska Kristoffer eller Franscesca vinna :D

Nu ska jag leta upp lite föda till mig, undrar vad jag hittar.. Förhoppningsvis hittar jag ngt gott.

Jag vill ringa till ngn och prata med ngn, känns mig isolerad sen i söndags och det suger. Dock kollade jag, mamma och pappa på 2 avsnitt av Jerry Springer tillsammans i nya soffan igår, lite sällskap åtminstone.

PUSS

far away

Var endast på talet idag. T.om där kände jag att jag var lite för sjuk, jag mådde illa och det kändes som att jag var i en ugn så fort jag rörde på mig.. men jag tror åtminstone att talet gick bra. Hoppas det iaf :)
Drog och handlade lite glass och strepsils på citygross innan jag körde hem. Sen dess har jag legat i min säng, vill mest sova hela tiden för att hela kroppen mest är död.. måste plugga till provet på onsdag egentligen om jag ska gå på det. Känns som att jag borde göra det men får se hur jag mår imorgon.
Jag ska iaf vara hemma imorgon som det ser ut just nu pågrund av att hela huvudet är bort och svävar bland molnen på ett dåligt sätt, koncentrationen är i havet eller på mars ngnstans.

Så resten av kvällen blir det mat, läsa religonsanteckningar och kolla film eller läsa eller ngt i den stilen.

Ibland kan en annans olycka vara till ngn annans lycka, idag blev det så och vet ni vad? Sometimes it just take some time, maybe a lot less than you think

( Har ingen aning om vad det egentligen står i det här inlägget just nu, hoppas det är läsbart åtminstone )

PUSS


RSS 2.0