remember my name

Såg Paradise Hotel finalen för en stund sen, för att citera en underbar kommentar av Pontus Rudenius som jag tyckte var såå spootone och korrekt : "nej bara jväligt förbannad så jävla äckliga är dom här har man följt en hel säsong av paradise knappt sovit vissa nätter och så vinner en hob och en äcklig skåning i slutet för fan!"

Kan ju säga att jag fick mig ett gott skratt :DD

Sängen vill att jag intar den, vilket jag förmodligen kommer att göra strax tillsammans med min pojken som inte fanns. Känner mig lite piggare nu på kvällen även om kroppen är relativt trött och hängig, varm hela tiden och dessutom lite yr emellanåt. Hur jag nu får det att låta som att jag känner mig piggare vet jag inte men jag är det iaf ;D haha.

Ikväll är en sån kväll då jag funderat ganska mkt, på Hasse, på mamma och på min vän som jag tycker så otroligt mkt om och som jag vill ha hos mig just nu som får mig att skratta. Och jag vet att min vän saknar mig också. Det är därför som jag kommer ev att ringa imorgon, jag har inte glömt, jag har inte förlåtit men jag orkar inte längre, jag saknar tillräckligt mkt för att gräva ner min stridsyxa och min halvt om halvt orättvisa behandling och det är det som gör att jag växt upp mer under 2009 än de flesta andra, för jag vågar och jag lyssnar och lär.
Hoppas dock att min vän inte håller detta emot mig i fortsättningen för att jag gör detta..

Nu ska jag, min hosta och min hals ta en strepsils som smakar jordgubb och dricka lite vatten ihop med en bok i sängen. Imorgon ska jag skriva brev.

Take care, så hörs vi imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0