Vilodag

Insparken 2012 är bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv samtidigt som det är bland det mest energikrävande jag gjort! Så jäkla goa nollor, goa faddrar, goa dagar med mkt skratt, gång, samtal och kåren i massor! Nya bekantskaper, en röst som är fuckad efter allt skrikande och en kropp som är så trött att den gör ont öööverallt. MEN FY FAN VAD DET ÄR VÄRT DET!!! :D

Jag är så otroligt glad och tacksam för dessa 1.5 veckor, så himla roligt hela tiden! Kvällen på kåren igår var magisk, en av de roligaste kvällarna någonsin där vilket känns idag kan jag lova på många sätt. Gött häng efteråt sen hos Hiddy med konstiga samtalsämnen, skratt och lekar. 7 imorse somnade jag med en Sannis på soffan efter en lite pratstund, fantastisk kväll och en fantastisk vecka med stadsvandring, nattuppdrag, inspirationsdag ( fått springa och hoppa på Kinnarps is, MAGISKT ), 7-kamp, mys vid Rocksjön och en massa massa annat. :) jag är lycklig människa!

OCH det sjukaste igår, träffade på min brors bror på kåren igår och kunde inte placera honom ngnstans, han bara "Hej Sara", och jag liksom bara " eeeeh, jag borde känna igen dig eller hur? " dööör, men han är himla trevlig, gött att snacka med honom en stund :) så sjukt konstigt att se honom där dock med tanke på att han pluggat i Malmö men nu flyttat tillbaka för att plugga på tekniska.. insane!

Idag är det vilodag, tack gode gud för det då jag inte mår alldeles för bra, trött, sliten, börjar bli lite smått sjuk efter regnet på ryggen igår, och en del bakis, ska bara vara hemma själv och njuta av min soffa för första gången på typ 1 veckas tid och att jag får vara själv och att det är tyst, priceless! Imorgon tar vi nya tag med allsång och sen kåren på kvällen :)

PUSS

Det blir en VILD inspark!

Detta blir förmodligen det sista inlägget på ett litet tag pga inspark, har gått runt HELA dagen och varit så nervös att jag trott att jag ska dö.. stressringt mamma och haft Sanne här ikväll som försökt lugna mig. Att träffa Sanne ikväll var magiskt, som jag saknat henne! Och som jag behövde spy ut mig vissa saker idag, om insparken, om midsommar, om alla resor jag gjort i sommar, ja egentligen allt vi missat sen i början av Juni :) världens finaste människa!

Sen ringde Carro, pratade om allt och inget och midsommar i en salig blandning och en hel del skola, resor och inspark. Gud vad bra hon är! :) saknat barso-sara hänget väldigt mkt ibland på hantverksvägen.

IMORGON, helt sjukt att skriva imorgon, så börjar världens bästa inspark!! Pedagogerna och Hälsoiterna drar igång med ett jäkla kalas, och indianerna är grymt taggade. :) som jag längtat! Dock är jag väldigt nervös att dansa inför 300 pers i Aulan imorgon, men det är inte ens en minut så det ska gå... faddergruppen peppar varandra så det löser sig. :) 1,5 veckas tid med skratt, äventyr, sång, glädje, nya vänner, gamla vänner, fest, utmaningar, massa promenerande och en sjujädrands vild tillställning!! gah, dör :D Har svårt att lugna ner mig idag, har svårt att tro att jag kommer att sova en blund inatt även om jag är småseg, har alldeles för mkt i tankarna och alldeles för mkt adrenalin i kroppen, sjukt vad pepp jag är!

Detta ska bli den bästa insparken ever, Pedagoger, hälsoiter ; NU KÖÖÖÖR VI INSPARK 2012!!!! :D

PUSS

Nånting händer, det är nått skumt på gång

Fadderkick-off igår, himla himla himla roligt! Alltid lika roligt att träffa pedagoger och folk man inte har sett på en hel sommar i princip, priceless. :) Att dessutom få träffa Simon inne på hälso och drulla in i en hatthylla ( helt och hållet Simons fel, ) gjorde min dag, helt klart! Insåg att jag saknat honom mer än vad jag trodde, älskar hans leende och konstanta kramar när han såg mig också, fina fina Bolle <3 
Kåren intogs sen i flera timmar med dans, nostalgimusik, nya bekantskaper och fina och roliga samtal. :)  Som jag saknat kåren, helt sjukt! Och det bästa är att insparken inte ens har börjat än, 1.5 vecka är framför oss och jag är djävulskt nervös inför dansen på tisdag, men det löser sig. Det kommer bli awesome! :) Så på tisdag börjar insparken för pedagogerna och hälsoiterna! 

Idag blir det inte många knop, jag mår jättebra idag men är extremt trött och vill passa på att ta det lugnt inför de stundande 1.5 veckorna med varva inspark och skola. Tvätta en smula kl 14 också, jippie!

PUSS

pang på pensionatet

Jag vet att jag inte bloggar så mkt just nu och har egentligen inte gjort det sen jag åkte till Turkiet vilket är snart 4 veckor sen, men det händer så himla mkt just nu och mkt som ska göras att jag inte riktigt har varken tid, energi eller lust. Och nästa vecka lär bli värre då det är inspark hela veckan och ngr dagar veckan efter det, men efter insparken så kommer jag förmodligen att blogga oftare igen!

Insparken planeras för nästa vecka, jag har tvättat, städat, tränat och läst och sovit. Har träffat vänner typ hela veckan, igår träffade jag Rasmus för sista avsnittet på "The Glee project season 2" och sen åt vi fajitas och såg "21 Jump Street", trevligt trevligt! Idag har jag köpt ny platttång och städat, väntar snart besök av Rasmus för att se buskis, " Pang på pensionatet", jag och Rasmus umgås lite för sällan själva faktiskt, himla skönt när det händer!

Imorgon blir det fadder-kick-off och jag är satans taggad inför insparken och kick-offen imorgon med härliga människor och ÄNTLIGEN kåren :D Börjar dock bli satans nervös inför insparken på tisdag, prestationsångesten kickar in så det smäller om det.. nervös inför uppträdandet på tisdag också, rädd för att göra fel på dansen men det löser la sig, taggad till max iaf inför insparken, det kommer bli så fucking awesome :D

PUSS

Best friend

"He was my best friend and I would always love him, and it would never ever be enough"

Fortfarande en av de bästa meningarna jag någonsin läst och som jag fortfarande tänker på ibland..

Ikväll, saknar jag dig, som. fan.


racketcentrum

Hade en mysig eftermiddag med faddergruppen i måndags då skylten och flaggen är helt klar, vi har börjat snickra på en dans + att jag har skrivit en ramsa till låten "Dansa pausa". Jag tycker personligen inte att den är bra men tydligen gjorde resten av gruppen att den var bra så det är den som kommer gälla, jisses! :p men jag antar att jag måste bli bättre på att ta komplimanger..

Igår var jag, Hjalle, Robert, Rasmus och Jocke och spelade tennis och badminton i 2.5 timme på racketcentrum. Himla roligt och gud vad jag saknat att spela både tennis och badminton, det var alldeles för längesen vilket också märktes på badmintonen, missade vissa alldeles för uppenbara bollar, inte ok ;p men men, övning ger färdighet och det är ett tecken att det var alldeles för längesen. Får bli fler ggr! Slog Rasmus i tennis iaf, KATSCHING! :D
Idag är det svårt att veta vilken kroppsdel som har minst ont, den som har mest ont är helt klart ryggen, men det var det värt. Och jag har saknat att ha sån träningsvärk väldigt mkt kan jag ju säga. :) helt klart värt!

Idag blir det tvätt, skulle städat också egentligen men det klarar inte min rygg just nu känner jag så får bli en annan dag. Senare ikväll ska jag ev träffa Lejlis och dricka te och catch up om saker, bra!

PUSS

att leva med laster

De som känner mig väldigt väl vet att jag och mat inte är bästa vänner och har aldrig varit, mat är min absolut största last i livet ( förutom möjligtvis mjölk, film och sång ) och har alltid varit. Iaf sen jag var 6 år gammal och min familj flyttade till Gemla.
Jag har alltid ätit för mkt, på konstiga tider och mat som absolut inte är bra att äta för mkt av, det vill säga för mkt godis eller för mkt mättat fett.

Ända sen min influensa i mars, den värsta influensan jag någonsin haft, har dock mina matvanor ändrats ganska betydligt. Jag äter mindre, jag äter bättre mat och jag är noggrannare med att äta när jag är hungrig och inte när jag är sugen eller har cravings efter ngt. Dock har jag blivit sämre på att äta regelbundet, det kan numera gå 12 timmar mellan måltider och jag hoppas oftare över måltider för att andra saker kommer i vägen, alltså att jag värdesätter andra saker i min värld istället för att äta, sjukt och inte bra I know.

Men, influensan har med andra ord fört med sig väldigt mkt positivt och jag har dessutom gått ner ca 5-6 kilon sen dess OCH minskat 6 cm i midjemått. Något som jag är extremt stolt över och glad över vilket har gjort väldigt mkt för självkänslan och självförtroendet. :) särskilt med tanke på jag tappar mina byxor, min ovve och att mina andra kläder sakta men säkert börjar kunna användas igen OCH det är så awesome och jag mår betydligt bättre, :)
 
( I övrigt mår jag alla tiders, mkt nu med inspark och jag längtar så jag tror jag spricker och jag lever världens bästa liv just nu med en go känsla i magen hela tiden och världens leende på läpparna, behöver jag säga att det är Jönköpings, Högskolans och mina vänners förtjänst? Tror icke det! ) 

PUSS

Mardrömmar

Att komma hem till Jönköping i söndags och få sova i sina egna kuddar och sitt eget täcke, himmelskt! Fick vara hemma typ 1.5 timme innan jag drog till Robert och tjötade sönder honom och Rasmus framför kortspel, kom därifårn vid halv 4 på morgonen efter 2 timmars fjantande med Robert, humorn är extremt låg ibland men jag gillart! :) grymt skönt att träffa dem igen, det får en att inse att livet är inte annat än bra här i Jönnet.

Igår hade jag tvätttid och sen en mysig fick med Jockepockesmocke ett par timmar, gud vad vi missat! Inte träffat honom sen början av Juni så vi hade en hel del att prata om kan jag ju säga. Han hade missat extremt mkt och jag precis lika mkt, gillar att umgås och prata med honom, han och jag är på en annan nivå än vad jag är med många andra människor i mitt liv. Han lyssnar utan att döma och han ger lika mkt tillbaka till mig som jag ger honom, guldvärt!
Senare på kvällen ringde min favvotjej, språkade med henne i 1 timme och bestämmer och planerar saker och ting. Nästa vecka kommer hon förmodligen och hälsar på :) och som jag saknar henne! Helt sjukt.. och vi har missat så mkt sen vi pratade i början på Juli, sjukt.. Fina fina Johanna, ibland är du så himla långt bort!

Hade mardrömmar inatt, en dröm jag hade älskat för flera år sen men nu är den bara jobbig, mitt undermedvetna måste verkligen sluta hålla på och spela spratt med mig. särskilt med saker som jag verkligen inte vill. Jag är fullkomligt nöjd med allt i mitt liv just nu.

Nu måste jag verkligen plugga, skjutit upp det i 2 dagar nu och hela dagen idag, inte ok. Har lite halvsvårt för att slutföra saker ibland och att slutföra en kurs just nu är jag inte alls sugen på, men det är bara att bita ihop och göra sig en kopp te.

PUSS

Hejdå Turkiet

Idag kl 17:35 går bussen till flygplatsen och det känns såklart tråkigt men samtidigt otroligt skönt att få komma hem och mysa i hoodar och mjukisar :) att få ta på sig jeansen igen idag var faktiskt himla skönt! Bi var tvugna att lämna rummet vid 12 idag så vi får sitta i lobbyn större delen av dagen då vi packat ner bikinins och allt. Men det löser sig! Försöker spara energi till bilresan från Göteborg då det lär bli jag som får köra större delen av vägen om inte hela. Om lite drygt 12 timmar är jag hemma i Sverige igen :)

PUSS

Jag kan klara av det

Det finns människor som man kan räkna med jämt oavsett tid på dygnet, som man kan ringa till oavsett om man är i Turkiet eller inte och prata med i två timmar. Sånt är oslagbart och ovärderligt! Trots att telefonräkningen blir högre i september så var det värt varenda krona :). Jag kan klara av allt bara jag har såna människor vid min sida som reagerar, pratar med mig och får mig att skratta och få världens härligaste känsla i magen!
Det tog tid innan jag somnade sen, somnade halv 4 ( halv 3 svensk tid ) men jag somnade med ett leende på läpparna :) tack för att du finns!

PUSS

Det har gått flera veckor baby

Äntligen är allt mitt shoppande klart, grymt skönt! 2 dagar kvar här nere så passar på att njuta av solen så mkt som möjligt och gör i princip allt för att skifta färg i brunt utan att bränna mig :). Snart dax för kvällens shopping och mat skulle jag tro. Blev pastasoppa idag till lunch och satan vad gott det är när min moster gör det!

Snaaaart blir det hem till regnet, nästan så man skulle sova ute i regnet ;)

PUSS

Rosa elefanter

Mina släktingar är knas, har en film från igår då mamma och moster pratar om däckade rosa elefanter, jag dör! In i skattkistan med den filmen ;)

Solen skiner som vanligt, saknar regn, en bra bok, en kopp te, en filt och ostmacka idag. Konstig jag vet men så det är. Regn är mitt favvoväder och kommer alltid vara! Snart dax för shopping igen när det svalnar av typ 3 grader på kvällen, har ett par converse kvar att handla till Jockepockesmocke, ngn skvallrade om att jag köper converse till folk ;) men det gör jag så gärna så, har ändå plats och kilon tillgodo. Snart får jag komma hem och då tänker jag stanna k Jönköping så länge så jag spyr på det! Hoppas det regnar när i kommer hem :) ;)

PUSS

RSS 2.0