Mardrömmar

Att komma hem till Jönköping i söndags och få sova i sina egna kuddar och sitt eget täcke, himmelskt! Fick vara hemma typ 1.5 timme innan jag drog till Robert och tjötade sönder honom och Rasmus framför kortspel, kom därifårn vid halv 4 på morgonen efter 2 timmars fjantande med Robert, humorn är extremt låg ibland men jag gillart! :) grymt skönt att träffa dem igen, det får en att inse att livet är inte annat än bra här i Jönnet.

Igår hade jag tvätttid och sen en mysig fick med Jockepockesmocke ett par timmar, gud vad vi missat! Inte träffat honom sen början av Juni så vi hade en hel del att prata om kan jag ju säga. Han hade missat extremt mkt och jag precis lika mkt, gillar att umgås och prata med honom, han och jag är på en annan nivå än vad jag är med många andra människor i mitt liv. Han lyssnar utan att döma och han ger lika mkt tillbaka till mig som jag ger honom, guldvärt!
Senare på kvällen ringde min favvotjej, språkade med henne i 1 timme och bestämmer och planerar saker och ting. Nästa vecka kommer hon förmodligen och hälsar på :) och som jag saknar henne! Helt sjukt.. och vi har missat så mkt sen vi pratade i början på Juli, sjukt.. Fina fina Johanna, ibland är du så himla långt bort!

Hade mardrömmar inatt, en dröm jag hade älskat för flera år sen men nu är den bara jobbig, mitt undermedvetna måste verkligen sluta hålla på och spela spratt med mig. särskilt med saker som jag verkligen inte vill. Jag är fullkomligt nöjd med allt i mitt liv just nu.

Nu måste jag verkligen plugga, skjutit upp det i 2 dagar nu och hela dagen idag, inte ok. Har lite halvsvårt för att slutföra saker ibland och att slutföra en kurs just nu är jag inte alls sugen på, men det är bara att bita ihop och göra sig en kopp te.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0