Ett svart litet regnmoln

Måndagen avslutades äntligen vid 6 på morgonen, då hade jag skrivit både en recension och en hemtenta, vill man så går det!  Rasmus var med mig hela natten vilket underlättade.
Sov 5 timmar innan seminarie och sen spenderade jag gårdagen med ytterst lite plugg innan jag totaldäckade vid halv 11, jag var så satans trött efter en lång natt. Skönt att äntligen sova! 
Idag var jag uppe redan vid 8, hade storfrukost med Rasmus och Emma och tentapluggade med dem. Uppsatstakt idag också och tack gode gud slapp vi häxan som handledare, himla bra :) Det här kommer bli kanon, och jag ser framemot att få skriva lite.  Träffa Martin i skolan idag gjorde mig glad också, alltid lika trevligt att träffa honom och krama lite på honom :) då blir man glad!  
 
Har spenderat halva eftermidagen och kvällen med Simon och pratat, druckit te och ätit pizza :) Simon är bra! Procrastinata behövs ibland. Nu är jag hemma och ska tentaplugga ett par timmar inför morgondagens omtenta. Inte taggad alls men det får gå, imorgonkväll kommer bli himmelsk då jag får vara lite ledig och slappna av ett par timmar. 
 
PUSS

Släpp in lite höst

Jag avslutade helgen såsom de flesta helger: En Rasmus och film och det är som vanligt alltid lika bra!  Vi spelar wordfeud för glatta livet och skiter i om det är så 2011. 
Idag har jag pluggat i 4 timmar och tog precis en paus för dusch, ska skriva en recension och en hemtenta nu ikväll, jag är klar när jag är klar om jag så ska dygna sönder. Har inte seminarium förrän 13 imorgon så det borde gå. 
Rasmus joinar som sällskap sen och skriver i andra hörnet på soffan på sin recension och hemtenta, effektiviteten ska flöda :) Mat ska hinnas med också. 
 
För er som undrar hur det har gått med maten för mig den första veckan: Det har gått förvånansvärt bra, med lite tjat, påtryckningar, rapporter och vilja går det mesta. Tanken finns på det rätta stället och det gör det mesta. :)  Jag kommer aldrig bli den bästa matätaren, men jag försöker åtminstone och det är värt allt! 
 
PUSS

Den försvunna diamanten

Vi var kanske inte de mest sociala människorna eller hade den mest sociala kvällen vi har umgåtts. Men det var ganska väntat med två nya mobiler där snapchat gick överstyr, wordfeud återupptäcktes och allt skulle testas. Men båda är mer än nöjda och jag älskade blicken han fick i ansiktet när han såg att 4S låg och väntade på honom, som ett barn på julafton!  
 
Idag har jag varit trött men har trots det pluggat en bra stund, sen kom Emma och Robert nu på kvällen och pratade om onsdagen och spelade "Den försvunna diamanten" tillsammans med mig, nostalgi på hög nivå och utropen var många och vi gick verkligen in för det, sjukt kul! :)  
Nu är jag ensam och varit det i drygt en timme, fick helt plötsligt en Rasmus på besök. Allmänt full, var längesen jag såg honom så full och det bevisar både ett lite för fint sms och saker som hände när han var här. Vingligheten var hög och jag mest log åt att han såg så borta och söt ut :p  Han försvann lika fort som han kom men jag fick mig ett gott skratt, det avrundade kvällen på ett bra sätt. Han lär må ganska dåligt imorgon, hoppas allt går bra dock, med tanke på hur full han var när han gick! . 
 
Jag vill egentligen sova men är inte trött ngstans, att jag åt ett äpple för en stund sen och drack kvällens tredje kopp te var kanske inte optimalt heller men så blir det ibland. Hoppas att jag somnar snart dock. Har en väääldigt lång pluggdag framför mig imorgon då veckan innehåller en hemtenta, ett seminarium och en omtenta.. höstlov, vad är det?  Men sömn har jag varit utan förr :)  det börjar bli en vana på gott och ont. 
 
PUSS

Hör kanonerna dånar

Avslutade dagen/natten med en kebabtallrik, en Rasmus, film och youtube igår. Planerat eller ej, det var awesome! 
Idag har jag varit uppe tidigt efter få timmars sömn och köpt en ny telefon. Ja ni läste rätt, en ny telefon! I-phone 5S för att vara exakt så jag har spenderat 3 timmar idag med att säkerhetskopiera allt och föra över massa grejer, min telefon ges ikväll vidare till Rasmus. Och jag är mer än nöjd med min nya 5S :)   Jag har både städat och tvättat också, effektiv dag. Jajamen :)  lediga fredagar <3 
 
Ikväll blir det taco-dejt med Rasmus och en hel del pillande på mobilerna och en snabbkurs i hur I-phone fungerar tror jag allt att han behöver ;)   
 
PUSS

Back of bitches, he's mine

En helt magisk dag och kväll igår! Förfest med bästa nollorna, sittning, en grym mellanfest, ett kåren med pussar till höger och vänster, ett fint samtal med Martin, ett bra samtal med Albin, massa drinkar, en Emma som jag hängde med hela kvällen, två dyngsura tjejer av allt regn, en promenad hem till Dalvik efter stängning med de 3 finaste människorna som finns och sen en avcheckning med bästa vännen. 
 
Kvällen var perfekt!  Jag blev glad av Albins komplimanger, Martins ärlighet och all positiv energi som alla nollor ger och alla fina medfaddrar där Tobias och Robin får lysa lite starkare. Så awesome! 
Dagen igår var den bästa på länge och jag hade inte alls tankar på förra årets återinspark vilket var fantastiskt skönt. Och jag är grymt imponerad av mina kära nollor Martin och Zifahm som gjorde en bra sittning, så duktiga :)  
 
Jag mår förvånansvärt bra idag, det kan ha varit colan jag fick av Rasmus inatt som bidrar till det. Det är grymt skönt ppa vara bakis idag iaf!  Det är dax att försöka ta tag i mat snart, vad det blir har jag dock ingen aning om.. kebab? varma mackor? TT:s? klyftpotatis, sås och köttbullar?   Vi får väll se! 
 
PUSS

Ingenting står över mig

Seminarium igår som gick bra och senare på kvällen kom Rasmus och hängde i min soffa, så enkelt men så awesome :)  Idag är det äntligen dax för återinsparkssittning!!! Jag är galet taggad på att träffa alla underbara nollor, faddrar och gå på sittning igen!  Och idag är det jag som släpper allt, har kul och blir full :) det är min tur nu! 
Jag tänker ingenting alls idag och är bara allmänt stolt, euforisk och sprallig. Så awesome!   Har nästan lite pirr i magen..   Ikväll kan så mkt hända och det är så välkommet! Idag är det jag och Creepsen som hänger ihop tillsammans med alla andra insparkslag, åååh det här blir toppen :)  Och som rubriken säger: Idag, är jag högst upp på pallen och ingenting an ta ner mig. Idag är jag awesome! 
 
Nu blir det snart mat och iordning fix innan förfest på Gamla HLK vid 15:30! 
 
PUSS
 
 
 

Våga bygga på ngt nytt

Jag är trött och mätt i magen. Jag fick besök av mr. Söder sen igår och kvällen/natten blev alldeles för lång. Diskussioner om ditt och datt, b.la om mina matrutiner som är mer fuckade än på länge. Det har inte riktigt funkat sen insparken drog igång vilket är 2 månader sen. Jag äter oregelbundet och alldeles för få gånger om dagen. Jag måste ta tag i det nu, när andra människor reagerar så är det dax för det, särskilt som det påverkar min vikt på ett positivt/negativt sätt beroende på hur man ser det.  Rasmus bryr sig och vill hjälpa mig och lösa det på olika sätt då han ser faran och blir orolig. Första steget är att äta frukost alla dagar i veckan. Det kommer bli svårt men det får gå! Det känns skönt att ha ett bollplank och att han håller koll, det är förmodligen det jag behöver för att få en spark i röven och ta tag i min mat på riktigt nu. Allt går men det är skönt att ha stöd! :)   Efter 3 timmars sömn var jag vaken imorse igen och skrev VOC/MCT och som vanligt vet jag inte hur det gick.  Sen har jag klippt mig hos Lisa och ätit lunch med henne, mysigt värre :)  Sjukt skönt att bli av med ett par centimeter så håret blir lite fräschare!
 
Jag har pluggat en bra stund, ska fortsätta om en stund. Korvstroganoff ligger i min mage och matlådor har gjorts, klapp på axeln!  Imorgon är det seminarum på eftermiddagen och jag hoppas att jag somnar ikväll, jag behöver sömn då jag är så satans trött. Men snart är det onsdag, är så satans taggad att det är sjukt! 
 
PUSS

Vi river murarna och närmar oss varann

Robert kom hit sent på kvällen sen igår och pratade och pratade fram till halv 6 på morgonen. Vi rev så många murar att jag knappt kommer ihåg alla murar vi rev. Ibland måste man prata om saker som gör ont, som gör en glad, som gör en generad och som gör en alldeles sprallig och och samtidigt ledsen. Han är bra på det sättet min vän, han lyckas lirka ur mig det mesta med lite tid och det är på gott och ont!  Det är viktigt att prata om saker och ting men vi har en tendens att prata lite väl djupt lite för ofta, eller snarare mer eller mindre alltid när vi ses.. lite weird egentligen.  Murar revs iallafall och det är jag glad för, även om vissa murar kanske hade behövts stanna uppe. 
 
Idag är jag trött och har pluggat en hel del. Pratat med Sanne en stund också i telefon, fina tjej!  Jag ska fortsätta plugga en stund till innan det blir en liten tvpaus och matpaus, antar att jag fortsätter sen.  
Imorgon är det VOC/MCT igen alldeles för tidigt, normala människor sover vid den tiden och sen ska jag äntligen få klippa mig! :) 
 
PUSS

människor

Jag somnade glad igår, underbart :) min mobilladdare la av helt igår så tvingades köpa ny idag, och givetvis tjatar försäljaren på att jag ska skaffa ny mobil.. ställ dig i kö liksom!   
Har ikväll hängt med Sanne och pratat om ditten och datten, hon är fruktansvärt bra att prata med och det är skönt att få säga saker som man inte alltid vågar säga till sig själv ens. Fina tjej! Vi käkade pizza, såg en film och skrattade åt varandras konstiga tankar och idéer vi får för oss. 
Som vanligt efter att jag umgåtts med henne så snurrar tankarna, men jag blev lite glad för en stund sen när jag fick en snap chat bild av Martin och Rasmus, dessa killar. De är fina som tänker på mig :) trots att de egentligen har annat för sig.  Då blir man glad i hjärtat!   Människor gör mig glad av olika anledningar och det är fantastiskt att ha vänner runt sig som känner en så himla väl :) 
 
Nu är jag ensam vilket är lite halvskönt också. Imorgon ska jag upp tidigt för att plugga inför tisdagens seminarium, de lediga dagarna har gått alldeles för fort. :/  Men det innebär att det är återinspark också, och då jävlar!!!!! 
 
PUSS

Konstigheten själv

Givetvis hade jag världens huvudvärk igår som vägrade släppa.. efter 6 migräntabletter och 2 alvedon släppte den äntligen vid 21. Varken mat, tabletter eller socker hjälpte.. och då är det illa :/  
Idag sov jag länge för att vakna utan huvudvärk, halleluja. Jag har sedan dess varit uppe en sväng på A6: pratatny mobil med Telia och handlat lite grejer jag behövde på Ikea. Simon och Rasmus var med mig :) mysigt värre. 
Har även pratat med Simon i nästan en timme idag, mysigt att prata lite med honom. Man behöver hålla kontakten med folk ibland :) Vi 3 handlade efter A6 på Hemköp innan jag och Rasmus åkte hem och nu har vi käkat tills vi båda fick ont i magen, snap chatat med folk och kollar nu på Donnie Darko :) Han är knäpp som pratar med mig samtidigt som han bajsar.. ibland är vi lite för bekväma med varandra. Särskilt när Simon säger gång på gång idag: "Seriöst, det låter som att ni varit gifta i 50 år.. " Och det stämmer nog, åtminstone ibland. 
 
Efter Donnie Darko, som jag fick mardrömmar av första gången jag såg den, så antar jag att kvällen fortsätter som den brukar göra. Med en massa flum, yotube och förmodligen ngn musikal. Awesome! Återstår att se om jag lyckades mindfucka honom med filmen också ;)  Det är komiskt det där att mitt huvud inte alls var med mig igår och idag känner jag ingenting alls.. weird!  
 
PUSS

365

Ett år går så himla fort, ett år sen återinsparken idag. Ett år sen då jag markerade och vände honom ryggen och levde en kväll och ett par veckor med bland de värsta smärtorna jag ngnsin upplevt. En sorg, en frustration. 
Det har redan gått ett år, det är sinnessjukt och så mkt har förändrats under året. Saker som jag är både tacksam över och saker som jag sörjer. Saker och ting förändras, det är naturens gilla gång och jag är väldigt glad över på många plan att den kvällen blev som den blev. Vår relation har sedan dess hamnat i ett helt annat läge och det var nödvändigt. Men jag hatar att minnas såna här saker, att min hjärna alltid kommer ihåg precis ALLT som händer hela tiden. Min hjärna låter mig aldrig glömma vilket är otroligt frustrerande.  
 
Den viktigaste lärdomen av den kvällen var att han lärde sig att jag må vara snäll och förlåtande, men, de två sakerna som hände var verkligen inte ok och jag kommer inte att se det med blida ögon och jag kommer inte att tillåta liknande saker att hände igen. Tilliten rubbades rejält. Den är återigen uppbyggd, bättre än ngnsin men minnet är fortfarande färskt och gör ont. Men framförallt, jag älskar honom. Mer än vad jag ngnsin kan beskriva för en enda levande människa! 
 
PUSS

Jukebox hero

Filmmyset med Robert i måndags var awesome :) Dock kunde jag inte sova sen, 5 timmars sömn innan en heldag i skolan igår är verkligen inte optimalt, måste lära mig att sova.  Heldag i skolan igår som sagt och sen gjorde jag egna köttbullar för första gången i mitt liv och för att vara ett första försök så blev det jättebra :) Sen kom Rasmus senare på kvällen på middag och vi såg fotbollen. Det gäller att ta tillvara på de tillfällena som finns fram till återinsparken nästa onsdag. Han och Pedsex har fullt upp nu inför sittningen på onsdag med spexträning och liknande så det blir inte så mkt ledig tid.  Vi såg även "Rock of Ages" senare på natten, bra film :) Vi är inne i ett musikalstim just nu vilket är awesome. :)  Vid 4 somnade jag äntligen som en sten och sov fram till 15.15 idag. Jag var så sjukt jäkla trött och behövde verkligen sova. 
 
Idag och fram tills nästa tisdag är jag föreläsningsfri vilket är fantastiskt skönt! Dock ska det pluggas till omtenta, seminarium och hemtenta så det blir en del att göra ändå, skönt att få vara hemma dock :) Inget kåren ikväll utan istället tar jag det lugnt och förbereder mig inför ett par dagar med mkt plugg. Dessutom sprarar jag mig till nästa veckas sittning/återinspark, det blir awesome :) så taggad!  
 
Kom att tänka på en mindre rolig sak i söndags henna hos Rasmus, en natt i Räppe för ett antal år sen. En natt med den dåvarande finaste personen i mitt liv då vi tog tillvara på varandra medans alla andra låg och sov, En natt som ligger mig varmt om hjärtat fortfarande samtidigt som det gör ont då personen i fråga varit världens största idiot. Men den natten, daaaamn vad jag var kär i dig. Och damn vilken bra natt det var. Tanken på det får mig att sakna personen en smula om jag ska vara ärlig.. 
 
PUSS

Världens mest genuina

Avslutade helgen på bästa sätt igår: i en soffa, raklång med mat i magen, en Rasmus som sällskap, glass och en film på tv :) helt perfekt!  Jag vaknade vid halv 10 idag efter 5.5 timmes sömn. Jag rev ett par murar och gick utanför min confurt-zon en aning, en filminspelning till Återsinsparken gjordes. Mest för att utmana sig själv men också för att hjälpa Pedsex lite grann!  Sen åt jag lunch med Martin, den mest genuina människan jag någonsin träffat :) Så himla go, äkta och omtänksam. Väldigt fin pratstund med honom, grabbar gör mig glad och han är en av dem :) 
En fältstudie är gjort också på ED med en NV-2:a. Det gick helt ok, gör man det med Rasmus och Martin så är det upplagt för flum men vi fick ut det vi ville iaf! 
 
Nu är jag hemma, är trött och har duschat och ätit kvällsmat samt gjort matlåda till heldagen i skolan imorgon.  Nu ska jag se film med kära Robert. :)  sällskap när man är trött kan vara bra det också! 
 
PUSS

Relationer

Igår blev en bra kväll. Häng med Bine, hennes pojkvän och Robert. :) Trevlig kille hon hittat sig som strödde lite vänliga ord mot slutet, oväntat men välkommet! 
Robert och jag fastnade som vanligt i korridoren när vi kom hem och han hoppade på mig om frågor om relationer: Vem vill du dejta? Vad gillar du? och så vidare.. Folk som känt mig en längre tid vet att jag inte har något emot att prata men människor om sånt men jag vill inte prata om mig själv. Något som de flesta accepterar, därför kom frågorna från Robert ganska ur det blå och den ena blev alltmer frustrerad på den andra ju längre diskussionen fortgick.  Jag vet själv vad jag tycker och tänker och när saker och ting blir aktuella så kommer jag självklart att berätta om det för mina närmaste men finns det inget att säga om saken så är det lika bra att hålla käft i min mening. :p just sayin´. 
 
Idag har jag städat, tvättat och förbrerett morgondagens fältuppgift. Jag belönade mig sedan med en promenad för mitt knä, det kärvar lite med mig idag.  Nu sticker jag hem till Rasmus :) han bjuder på middag ikväll vilket passar mig utmärkt, söndagar när de är som bäst! 
 
PUSS

Min person

Jag somnade som en sten vid halv 5 och vaknade vid kvart över 6 när Robert ringde. Det finns helt klart värre sätt att vakna på, jag vaknade och blev glad och fick mig ett antal skratt! Det är något magiskt med den människan som gör att jag inte kan vara på dåligt humor med honom :)  20 minuters telefonsamtal bara försvann och vi möttes sen upp och handlade lite och gjorde hamburgare till middag. Gott!  Vi såg idol, skrattade sönder åt ett gammalt ljudklipp där allting spårade ur fullständigt. Trots att det hänger samman så är hela klippet utflippat och jag älskar det :) Robert <3  Vi blev seriösa en stund om livet och dess orättvisor, om skolans värld, om tid och om att man borde lära sig att säga nej och stopp lite oftare.  Oseriösheten slog sen till igen med flum om att handla på konsum med människor vi känner, herregud! Vid halv 4 gick jag hem och somnade godast i världen vid halv 5. Det är ngt särskilt med Robert, han gör mig alltid så glad och han är en av de bästa i hela världen, min person :) 
 
Idag har jag sovit väldigt länge, vilket jag behövde. Ikväll hänger jag med Bine, hennes pojkvän och Robert. Dricker lite vin och hänger. :) det blir bra!  Känns konstigt dock att ha en sån lördag istället för att sitta i mjukisbxor och go totaly bananas och flippa ut i sin soffa. Kontraster :) 
 
PUSS

Det är dax för fredagsmys

Klockan blev halv 4 innan jag var hemma. Sov 4 timmar innan det var dax för seminarie, intressant diskussion men tröttheten var stark. Jag har sen jag kom hem tagit det lugnt, kollar serier och nu funderar jag på att powernapa en stund. Det har inte blivit så mkt sömn denna veckan.. Men uppgifterna är inlämnade och man kan slappna av en dag eller två. Underbart! Huvudvärken kommer och går vilket var väntat. Ikväll hänger jag med kära Robert :) äter mat och flummar runt. Det har alldeles för längesen vi bara hängde, pratade och flummade runt. Har saknat det väldigt mkt! äntligen :) 

Natten fick en drastisk ändring igår och jag tackar gudarna för att jag inte var ensam, man behöver inte alltid trösta, krama om eller säga ngt. Bara man slipper vara själv med sina tankar, att man fokuserar på annat. Rasmus är en klippa, alla dagar i veckan som gör allting enklare och bättre bara genom att sitta bredvid eller i samma rum. tack gode gud för honom! <3 

PUSS 

Tidens nyckfullhet

Och där kom det, beviset på att tiden är nyckfull. Tiden är för kort och jag är rädd. Riktigt rädd..  livet är oerhört orättvist och vissa människor får all otur i världen. Det känns som jag har Parkinson just nu och jag är rädd för vad som kan komma att hända inom en snar framtid.  Jag tror på tanken och viljans kraft, men ibland känns det som att det är omöjligt. Men jag håller alla tummar och tår att livet för en gångsskull kan bli rätvisst för en viss person i mitt liv.  SNÄLLA!

We made it all this way

Jag skrev klart en uppgift igår, halleluja! Saker går framåt. Sedan kom Rasmus på oväntat besök, mer än välkommet kände jag :) jag pluggade lite med han i andra hörnet medans han underhöll sig med snapchat. Han är som ett litet barn ibland :p underhållande att se alla hans miner när han skulle ta en massa kort. Saker spårade sedan ur med skratt åt Kurt-Arne och Sten-Torsten när vi spelade "När då då".  
Kl 6 imorse blev jag ensam. En paus och ett besök var precis vad jag behövde! 
 
Idag pluggar jag i skolan, det går sådär. Försöker hålla energin uppe med en massa massa socker, diabetes på ingång? Nej men allvarligt talat så är det matpaus snart känner jag. Det kommer bli en lång kväll på HLK med mr. Söder som sällskap, mangla uppgifterna så gott det går och sen släppa taget om dem och hoppas på det bästa.  Imorgon efter seminariet kommer bli magiskt!  
 
PUSS

Det är hon jag vill leva med

Jag kom inte särskilt långt med plugget igår om jag ska vara ärlig.. men det är sånt man får kompensera för senare. Som idag t.ex! Det kommer bli en lång kväll och natt.. jag har inget socker hemma så det får bli te som gör mig pigg ikväll :p möjligtvis glass i frysen.  Kunde inte sova igår, magknip is a pain ibland.. längesen jag hade det dock. Dock somnade jag gott sen när det väl gick med tankar om en fin höst och vinter som kommer nu men fina grejer som finns i tankarna :)  Älskar hösten med en massa mys! Det blir långa dagar i november och december, men det kommer bli awesome. Allt går med rätt verktyg och med rätt metoder! 
 
Idag är jag trött.. riktigt trött. Jag har sen jag kommit hem inte gjort ett jota, eller jo, jag har exprimenterat i köket vilket gick hyfsat bra. Och nu ska jag sätta igång ett pluggryck som aldrig förr.. jag har ca 36 timmar kvar innan uppgifterna ska vara klara och jag har tre st att ta itu med. Stressen är stor men jag har hela natten på mig idag och hela dagen och natten imorgon så det löser sig :) press är en bra morot!  
Fredag förmiddag efter seminariet kommer vara awesome då man kan andas. Sen är jag ledig i typ 1.5 dag innan källkritisk uppgift och seminarie ska förberedas igen. HLK <3 
 
PUSS

Imorgon kommer aldrig bli som igår

Gamla ljudklipp kan få en att skratta tills man får ont i magen, kan få en att börja gråta, få ont i magen, att minnas en jäkla massa och samtidigt få en att sakna sina egna skratt och dialekt. 
 
2.5 år snart till en av de bästa nätterna i mitt liv och ikväll får det mig att minnas precis allt. FY HELVETE vad jag saknar det. Det är den tiden jag mått som bäst i hela mitt liv och som jag regelbundet skrattade tills jag fick träningsvärk, gjorde konstiga ljud, hade konstiga uttryck och då jag insåg att jag var så satans lycklig och att jag dög med att bara vara mig själv. Jag saknar enkelheten, treenigheten, när vi pratade i munnen på varandra, alla gliringar, alla uttryck, att vara den enda tjejen som spelade roll, att få ha dem på varsin sida och när vi alla tre dog precis samtidigt heeela tiden så att alla skratt och dialekter blandades. 
 
Jag älskar er så mycket att det gör ont och jag saknar oss så mycket att det gör ont. Ikväll ser jag alltid glasklart vilket är jäkligt dålig tajming men att le, skratta och gråta samtidigt av saknad, lycka och nostalgi är nog ändå en av de bästa känslorna i världen. <3 
 
Vad som hände med plugget vet jag inte, bakgrundsbruset var kanske inte det bästa valet.. "Vi måste sluta med det här jävla lipandet", "Jag har valt att rösta ut...",  "Han, är det han med falukorven?", "Alla borde få bajsa en sista gång innan man dör", "Jag flög av tryckvågen och dog av lukten"    Jag dööör, om jag hade fått önska en enda egoistisk önskan i hela mitt liv, så hade det varit att spola tillbaka bandet och se alla tillfällen utifrån och att få uppleva nya precis som förr.   

Det gör ont men går ändå

Jag skrev uppgift halva kvällen och natten och blev äntligen klar med en av uppgifterna vid halv 2 på natten. 3 uppgifter kvar som ska vara klara senast 08:00 på fredag.. tiden bara försvinner! 
Seminarie idag om bedömningsuppgiften, det gick ok. Fick tilbaka planeringsuppgiften vi gjorde för ett antal veckor sen och den är godkänd utan komplettering, HALLELUJA! 
 
Ikväll är det ännu en uppgift som ska försökas manglas färdigt.. det är det enda som kommer hända den här veckan: Gå på föreläsningar och manga uppgifter.. how fun! 
 
Idag påväg till skolan slog det mig för första gången på länge, en spark i magen. Vad det var som faktiskt hände, vad det har påverkat och hur det gick mig att känna. Hur stort det blev.  Det var en ganska läskig känsla att få slängt helt plötsligt, att inse att saker inte bara försvinner för att man väljer att gå vidare. Ibland är det som hände positivt medans det ibland är otroligt negativt. Livets gilla gång antar jag.. 
 
PUSS

Jag ser mig själv med nyvaken blick

I helgen har jag: läst ut en bok, slagit sönder terrarium med hammare och kofot, ätit förbannat god mat, hjärtat har slagit dubbelslag av världens sötaste snapchat-bild från de två finaste i världen, gjort klart en av uppgifterna, spelat mobilspel, varit inlåst ensam, gått runt i pyjamas en hel dag, gjort lördagens goda gärning och hjälpt min bästa vän med att diska för att skingra mina egna tankar och för att vara snäll och göra honom glad, sett Hungerspelen, ätit middag med Rasmus och sett Rocky Horror Picture Show. :)   Jag har gjort det jag känner för istället för det jag måste göra och det var precis det jag behövde. Ta dagen som den kommer!
 
Det har varit fantastiskt skönt med så mycket tid för mig själv och att ha telefonen avstängd ett par timmar båda fredag och lördag! Jag känner mig otroligt mycket gladare nu, mer på bettet och jag känner igen mig själv igen som är glad och som vill hjälpa människor. Dock har jag lärt mig i helgen en gång för alla att säga nej, att människor får sköta sig själva lite mer OCH att jag inte alltid kan göra allting själv och vara så snäll. Jag mår inte bra av det då jag har insett att människor förutsätter att jag gör saker och att människor emellanåt trampar på mig ganska rejält. Det är det slut med nu! 
 
Jag har idag pluggat en vända med Erik och Rasmus och det går framåt med en av uppgifterna. Även om det kommer bli många långa dagar och förmodligen många sena nätter den här veckan så gör det ingenting, för det är så jag vill ha det. Jag skriver bäst under press och så har det alltid varit :) Och det underlättar att det finns fler nattugglor i min närhet som kan hålla en sällskap! 
 
PUSS

Trycker på pausknappen

Jag kommer att trycka på paus i helgen och stänga av mobilen ett par timmar per dygn. Mest för att jag behöver tid för mig själv och det känns som att jag håller på att gå in i väggen då jag har lite för mycket på mitt bord just nu på alla plan.. Därför svarar jag när jag känner för det på både facebook, sms och telefonsamtal. 
 
Jag behöver pausa, plugga och vara ensam. Därför spärrar jag in mig i min lägenhet hela helgen, är ensam och sköter mig själv.   Vi hörs om ett par dagar!

The phantom of the opera

En hyfsat trevlig kväll på kåren igår med en förefest med "Med andra ord" då man skrattade ihjäl sig åt vissa ljud,åt "Blöta barr i skogen" (regnskog) och att "Man kan smokea den".  Herregud! 
Ett kåren där man fick en kille som ramlade på en och fick asont i armarna, ett påhopp av folk som inte har med saker att göra, en väldigt full Hiddy och att höra "The fox". Nice! 
 
Idag har vi haft redovisning, och den gicl väll ok. Jag har gjort bättre redovisningar i mitt liv men det fick duga. Godkända blev vi iaf och halleluja för det! Jesper är awesome :) Skönt att göra det med Rasmus också som efter föreläsningen klappade lite på mig och gjorde en highfive, då höjs humöret en aning! 
Har även skrivit en liten bit på en av alla uppgifer som ska vara innan på fredag nästa vecka.. känns som att det kommer ta hundra år att få färdigt dem men nu har jag åtminstone ett bättre hum om hur jag ska göra en av dessa uppgifterna och då känns det bättre!  Idag är jag en aning trött mentalt och jag orkar inte plugga, jag orkar inte med den stundande helgen alls, jag orkar inte äta, jag orkar ingenting.. jag är utmattad riktigt odentligt i huvdet och skulle helt bara vilja stänga in mig hela helgen i min lägenhet, äta mat, plugga röven av mig, dricka te, ha pyjamas på mig hela helgen och bara vara. Jag har starka tankar på att göra just det trots att jag lovat att umgås med vissa människor... men ibland får man faktiskt ändra sig, säga nej och ta saken i egna händer, för ibland behöver man det! 
 
Ikväll blir det bio med finaste killen Robert, thriller står på schemat i form av "Skumtimmen". Bheöver lite mer thriller i mitt liv just nu, så hoppas att jag kan bli lite rädd faktiskt om jag ska vara ärlig. Det blir mysigt iaf! :) Skönt att umgås med Robert lite också, var alldeles för längesen! 
Imorgon pluggar jag en stund i skolan med Erik och försöker reda ut lite uppgifter. Det blir nog bra det med :) 
 
PUSS

Hattihatti hatti ho

Jag var grymt trött igår och somnade vid halv 11 väldigt gott, magiskt!
Tråkig föreläsning idag så spenderade mest tid på fb med Emma och skrattade åt våra planer att bränna en föreläsare, ta en utflykt till skogen och skaffa ved med gummistövlar xD Emma <3 
Jag har vatt hemma drygt en timme nu och ska strax käka lunch. 
 
Plugga på redovisningen på filmanalysen imorgon innan jag förmodligen drar en sväng på förfest och sen en vända till kåren, Är det onsdag så är det! :) dessutom hatar jag redovisning så behöver tänka på annat, för första gången på länge slipper jag göra en föreläsning ensam då jag gör den med Rasmus men ändå... Jag känner mig lugnare på länge inför en redovisning då det är film och det kan jag och desutom har Rasmus en lugnande effekt. 
 
Och vet ni? Man behöver vara social, trevlig, ha kul, slappna av och bara koppla bort saker ibland, så det tänker jag göra ikväll :) 
 
PUSS

Du får spela vad du vill men det måste gå att dansa till

Söndagen blev väldigt mysig med The Phantom of the Opera och Sweeney Todd :) Skratt åt Jehovas Vittnen också, jisses. Ibland stannar man upp och inser hur nöjd man är över att leva i nuet! 
Somnade vid 3 när jag blivit ensam. Gårdagen spenderade jag med att städa för att skjuta upp plugget och sen pluggade jag i 4 timmar med att planera diverse uppgifter på gång. Sen kom Rasmus på ett oplanerat besök och gjorde filmanalys med mig. Vi skulle gjort den idag egentligen men det dök upp saker så det passade inte riktigt.  Så vid 3 imorse släckte jag lampan och har egentligen inte sovit på hela natten.. så oerhört irriterande med tanke på att jag var trött innan han kom. Meen, det var inte hans fel att saker blev som det blev utan det var yttre faktorer. 
 
Därför var jag lagom mossig i huvvet och flummig på föreläsningen och när föreläsaren på slutet utbrister och dansar till "It's raining men" så brast det fullständigt, jag skrattade så tårarna rann. Herregud! Humor på HLK :)  har även köpt sittningsbiljett till återinsparken den 23.. snart är det dax! 
Nu har jag renskrivit filmanalysen och nu tänker jag ta ledigt en stund innan jag börjar på konsthistorian. 
 
Idag är det första oktober, hur sjukt är inte det!? Hösten är här på riktigt och snart är det både vinter och jul.. och då är det inte långt kvar tills man blir 23. Hur ska man fira det? Jag gillar hösten med te, filtar, ljus och tjocktröjor. Det gör mig glad :) 
 
PUSS

RSS 2.0