Immortals

Jag hade en fantastisk helg med käre Rasmus med mello, mat, oscarsgalan, mindre sömn, bokläsning, film, övertrötthet och en satans massa skratt och prat. Underbart! :) Det är skönt med Rasmus för man kan både skratta och ha seriösa diskussioner och man vet att man alltid får ett väldigt ärligt svar och försöker aldrig få mig att göra någonting som jag inte vill. Och DET uppskattar jag! Och det är skönt när man mer eller mindre har hotel-helg, dagarna må gå in i varandra men det gör absolut ingenting för vid såna helger så finns inga måsten alls :) 
 
Igår var det vikarie-apk inför sommaren, trevligt att träffa vissa jobbarkompisar som man inte sett på alldeles för längre. 
Idag har jag köpt biljett till nästa veckas sittning och kramats med människor. Bra dag :) det är roligt när folk frågar: "vill du ha en kram till innan du går?". Då blir man glad :) Och det spritter fortfarande i kroppen på mig sen helgen efter samtal med vissa människor och efter att ha bestämt mig för att vara ansvarig för mitt eget liv och göra det som är bäst för mig, inte vad alla andra anser eller förväntar sig av mig. 
 
Idag blir det plugg inför kommande redovisningar, inlämningsuppgifter och liknande. Plugget flyter på nu och det känns bra, min pluggdisciplin har kommit tillbaka efter nästan 2 års frånvaro. Göttmos!
 
PUSS

Sällsynta tillfällen

Ibland kommer såna där aällsynta tillfällen då man är så glad att det spritter i hela kroppen. Jag jar bestämt mig för att ta kontroll över mitt eget liv, att göra saker som är bra för mig och som inte andra förväntar sig av mig. Det är dags att jag kliver in i mitt eget liv på riktigt, lyssnar på magkänslan och hjärtat. Det har jag gjort nu och min magkänsla har aldrig haft fel. Det är magiskt när man har människor i ens liv som peppar, pushar och blir glad över beslut man fattar och som förstår varför vissa saker är viktiga för mig! Det är guld!

PUSS 

När livet rullar på

Jag hade en väldigt bra helg förra veckan. I lördagsförmiddags så tog jag och Rasmus tåget till Växjö och gick på revy med min släkt. Och det var uppskattat från alla parter! Att få köra/åka bil med Rasmus är alltid kul oavsett och att få skratta med släkten och min bästa vän på revy var himla bra :) 
 
Resten av veckan har också varit bra, jag sover som en sten, jag är kvällstrött och vaknar tidigt vilket är ovanligt för mig men jag gillar det :) i veckan fick jag dessutom två goda nyheter: jag har gjort ett examensarbete omedvetet så kan skriva precis vad jag vill som c-uppsats nu i historian, + att hela min engelska är godkänd och helt klar :) det är sån lättnad att uppsatsen äntligen är klar! Sen klickade jag med Agnes, Lisa och Emilia på förfesten i onsdags, det är alltid trevligt! Dessutom är det trevligt att komma till skolan, träffa på Lisa som säger: "Klart du ska vara fadder en gång till, varför har du inte redan skrivit på? Du är ju en grym fadder ju!", Sånt värmer! Och jag vet, att till skillnad från vissa andra människor så är hon genuin!  Träffade på Martin i onsdags på kåren också och han är alltid lika fin! Och att han säger: "snälla.. kan du inte lova att vi ses i augusti?". Då sprack mitt hjärta lite, jag gillar HLK, jag gillar människorna där och därför blir det lite jobbigt med vissa saker ibland. Men vem vet, jag kan fortfarande överraska ;) 
 
Igår var Rasmus här och lagade potatismos och köttbullar, jag vaknade och var sinnessjukt sugen på potatismos så han fick komma hit och laga xD det är fint att ha sin bästavän som granne. 
I helgen jobbar jag 07.30-17.00 både lördag och söndag. Och det blir underbart för jag har saknat jobbet :) ska bli spännande att se vilka som jobbar tillsammans med mig. Därför ska jag idag få undan så mkt plugg jag kan då jag i princip tappar två dagar som var planerade att ha från början. Men allt löser sig :) 
 
PUSS

C-uppsats

Igår var en riktigt riktigt bra dag! Jag hade sovit i 10 timmar, jag hade Rasmus här hela dagen och som grädden på moset - min uppsats är helt klar!!! Den känslan! Efter att ha den släpande i 2 år, efter allt slit, alla tårar, alla sömnlösa nätter och alla svordomar då man velat slänga datorn i väggen så känns det som en otrolig lättnad! 
och jag behöver aldrig mer träffa vissa föreläsare, jag behöver inte skriva på engelska igen på den nivån om jag inte vill och det känns så otroligt jäkla skönt! Jag har inte riktigt förstått det ännu att det är klart och fixat ut vägen men det sjunker nog in så småningom. 
 
Nu ligger allt fokus på helgen då det blir Växjö, revy och en massa mat och krama på släkten :) och köra bil! 
 
PUSS

Sån vänskap kan man ej förstå

Plötsligt händer det! Jag fick opponera min uppsats i fredags vilket gick helt ok. På kvällen åt jag och Rasmus 3-rätters på Jensens innan vi spenderade kvällen tillsammans i min soffa med youtube och På spåret. 
jag vaknade vid 5 på morgonen av en mardröm och kunde inte somna om, det har aldrig hänt förut. Rasmus hade inte somnat så jag sällskapade honom med Glee och sen handlade vi frukost innan vi gick hem och sov ett par timmar. 
Gårdagen spenderade vi med bakgrundsbrus och varsin bok, så enkelt men så fruktansvärt underbart! Tacos till middag vilket var gott. Jag somnade som en sten vid 3 men han var evaken till 6 på morgonen, det är jobbigt när man sover så olika, eller snarare när den ena inte kan somna överhuvudtaget. 
 
Idag har vi sovit länge, ätit frukost och mitt humör har sen pendlat upp och ner och han har väll kanske inte varit den mest sociala människan han heller :p han gick hem vid halv 6 och då fick jag nog och var rastlös kontra uttråkad så jag började omorganisera mina bokhullor. Vilket faktiskt jag tycker blev ganska bra om jag ska vara ärlig. 
Jag väntar på "Änglar och demoner" som ska gå på tv. 
Jag är redan mental inställd på nästa helg i huvudet trots att det finns en del att göra i veckan innan dess. Men till helgen blir det den årliga revyn med släkten och det kommer bli mysigt som vanligt :) få skratta lite, få köra bil och träffa mina morföräldrar! 
 
PUSS

RSS 2.0