Unstoppable

Idag blir det lunch på stan tillsammans med Emil :) Sen blir det en sväng till biblioteket för att kolla upp en sida till projektarbetet innan jag skickar in det :D

Nu ska jag läsa igenom arbetet och rätta till lite. Ev utgång i helgen, egentligen är jag inte så jättesugen egentligen, men jag kanske behöver det.
Saknar Bastian hela tiden.. dessutom om jag drar ut i helgen så får vi väl se om vi får repris eller inte, det har jag ingen vidare lust med.

PUSS

Noone really knows how it feels

Promenad med Romina ikväll på 2 timmar, mysigt och välbehövligt! Hon gör mig alltid så himla glad :)
Imorgon blir det Ik kl halv 9, sen skriva resten av projektarbetet över till datorn och sen bara vara ifred och kolla film!

Ingen vet hur det är, ingen vill ta reda på det heller. 5 månader kvar, sen är det jag 20 mil bort. Ensam.
Ingen som tänker på det kanske?

Poseidon

Såg 2.5 intressanta filmer igår kväll, hade ingen lust att sova och vill vara för mig själv ett slag utan tankar, utan att prata med någon, bara titta och lyssna.
Har sovit väldigt gott i natt, dock skrev jag igår att jag skulle fundera över saker, dock har jag icke orkat att göra det, har ingen energi eller lust att fundera över saker som bara gör mig ledsen.

Nu vankas projektarbetesskrivande och sedan ikväll ev umgås lite med Romina :)

Bara för information, jag är inte förbannad på ngt sätt och har inte varit det på evigheter så de som tror att jag är sur/arg/förbannad kan ju gå och tro det någonannanstans eller åtminstone ta reda på om det är så istället för att förutsätta.
Och snälla, sluta komma med påhopp om att jag är spänd, det är bara onödigt och igår var det droppen på en hemsk dag. Det gör bara saken ännu värre.

Ska sjunga till det lite nu för att bli på bättre humor inför kvällen :)

PUSS

Love is all that I need

Kvällen igår var, intressant. Kvällen innebar tårar, sms, telefonsamtal och ett långt samtal på toaletten tillsammans med Simon. Vi stack till Donkan sen, träffade på Kajsa och hon gav mig en stor vaniljmilkshake som plåster på såren, hon är massa fin hon! Dessutom gör hon mig alltid så himla glad!
Däremot var ju kanske inte alla samtal på donkan sånt som man ville ta del i eller höra heller för den delen..

Simon, jag och Joakim packade sen in oss i min bil och åkte hem. Simon och jag skulle ut och gått sen men Nettan var hemma hos Madde så vi spelade singstar med dem, Simon och jag delade på en vinflaska och drack 2 groggar. :) Kvällen slutade i en massa massa skratt, Simon och jag småtjabbade på skoj och tillslut låg vi båda på golvet och vred oss av skratt efter att jag trillat ner i deras vas på golvet XD haha.
Somnade kl 6 imorse efter ett par väldigt roliga timmar hemma hos Simon, det behövdes :) Simon tar så god hand om mig!

Ikväll väntar film i massor, känner inte för sällskap och dessutom har jag en hel del att tänka igenom som Simone sa när hon ringde innan, en massa som jag inte riktigt förstår och en massa saker som jag måste komma underfund med.

PUSS

Beat it!

Ny dator nu :D Älskar den !! Ljudet är gött, mkt bättre än mitt förra som var kasst ;) haha. Skulle blivit en mini-pc men jag och pappa kom på att vi kan köpa en annan istället så det bidde en vanlig bärbar med windows 7 istället ;) därför jag sjunger jag just nu, ny dator och varit uppe sen kvart över 9 :D Dessutom myser jag runt i pappas vita skrynkliga skjorta idag som jag har fått :) hihi.

Igår var det stan, tog ut pengar, köpte nya mp3hörlurar och nya solglasögon! Dessutom tog jag bort rattmuffen igår och städade, våran är här! Så nu har jag en liten ratt, fick ha kallluft på i bilen igår så jag och Simon crusade runt i bilen, hämtade honom i skolan och köpte cola och drack kaffe! Hämtade Martin också och köpte ännu mera cola innan vi körde hem ;D dock är min fläktrem knas, vi får kolla den!

Ikväll är det Martins place för earthhour med fina vänner, Saraexpress går hemifrån vid kl 10 i 7 med iaf Simon i bilen, mer vet jag ej :P

Är huuuur glad som helst idag! Projektutkastet är snart klar också, ska börja renskriva imorgon och aaa, jag mår fiiiint :DD

PUSS

Ny dator på ingång :D

Ny dator på gång, pappa ska kolla ut en bra åt mig och sen ska jag ta pengar från mitt sparkonto och köpa den :DD 
Just nu är allting mest gult, jag mår bra och ser saker på ett ljust sätt :)
Igår var en dag av glädje, satt och ritade igår kväll med hög musik och sjöng :OO mina föräldrar var inte hemma så det var därför ;) haha.

Har bilen idag till dag x, väldigt skönt! Sen ska jag ev träna i eftermiddag, ska försöka mig på att springa lite idag och se hur mina ben gillar det. Men vi får se..

Igår var tänkarkväll, jag var rastlös, ville ut och springa och det var väldigt många saker som jag ville och inte ville tänka på och göra..

Jag saknar massa folk idag, därför har jag mitt försvar på mig idag ; mitt svettband som får mig att minnas, glädjas och få pirr i magen :)
Nu ska jag skriva om mobbning.

PUSS

Lägesrapport

Såhär är det, min dator är körd. Den ska skrotas. Är i desperat behov av att låna ngn dator, ngn som vill/kan låna en dator till mig till alla skolarbeten? (A) Dessutom, var det väldigt längesen jag hade såhär mkt negativ energi, tror senast var vid jul, den 27 närmare bestämmt.Men jag är så grymt arg på vissa i min klass, som nästan fick oss diskvalificerade i rytmikshowen pågrund av att de hade druckit och vissa stank ganska rejält. Helt ok att de vill dricka, det fattar jag också om de är nervös men alkohol löser inte nervositet, dessutom så kan man väl åtminstone göra ngt mot attlukta? Det var såå uppenbart att de hade druckit, Våran idrottslärare kommer dra en jäkla salva för oss veckan efter lovet, hon kommer vara flyförbannad på dem, men jag tror att den som var argast idag var nog ändå Sara Frisk, och det var ju en upplevelse att få se henne arg ;D haha Imorgon är det universistet hela dagen och torsdag dag x halva dagen. Sen är det påsklov. Dock tvingas jag plugga på påsklovet, surprise? inte särskilt. PUSS

someday

Sov 13 timmar inatt, ganska sjukt. Idag har jag pluggat hela dagen, ska ikväll spendera lite tid tillsammans med humle och dumle like old times :) förhoppningsvis blir det skoj!
Ska nu ta itu med musikarbetet som ska redovisas på tisdagmorgon och sedan kollan Körslaget innan dem kommer hem från Storstadsdjungeln ;D haha.

Tid ska lösa det mesta, jag går nu in på rehab för 4-5 gången om jag icke har fel. Är jäkligt trött på det här nu me det är väl förmodligen såhär det kommer att se ut i ngr år till.

Saknar Johanna <3

PUSS

Update

Allt är under kontroll. Trots att datorn tjurar som ett as!
Jag sover 9-10 timmar per natt, min kropp är slutkörd.
Helgen är det endast plugg, med ngr få undantag som ex städning och promenad.

Jag är väldigt glad dock mest hela tiden! Förutom när jag är stressad, rytmikshowen på tisdag kommer att kicka as!

PUSS

kan du måla alla färger i en vind?

Dagen igår var superlåååång! Skola till halv 12, träning, sjukgymnast, projektarbete, svenska, engelska och sen kom bror förbi en sväng och pratade strunt :) Han är en sån person som man inte riktigt kan sätta fingret på varför han är en bror, han bara är det :')  Han ska kolla på lägenhet nästa helg att dela med Anton och Jocke, en fyra för 6000. Det är nice!

Idag ska jag gå i skolan till halv 4 och sedan är det mer projektarbete som gäller och engelskaboken. Ev svenska om jag orkar och hinner..
Skrev 5 sidor för hand på projektarbetet igår.. känner mig stolt! Jag KOMMER att fixa det här :D

Helgen vet jag inte vad som händer mer än att jag är ledig från skolan imorgon och måste plugga.
Ska träna imorgon och skriva projektarbete och läsa engelska och svenska. Påsklovet får gärna komma lite snabbare för då kommer all denna skiten som jag håller på med nu att vara över!

Men jag är väldigt glad idag, av ngn konstig anledning som jag inte riktigt förstår.. :)

PUSS

Something that I feel I need to say

Mötet med läraren gick åt helvete.. spenderade sedan 10 minuter på toaletten med stora tårar droppande från ögonen..
Har ni skickat in min tidsplan åt honom. Kommer spendera 2 veckor med bara skolarbetet i tankarna och för mig. Sugigt.
Simon är snäll och lånar ut sin dator ikväll så att jag kunde fixa det. :)
Vi har väldens konstigaste saker för oss när vi träffas och har världens sämsta humor.

Idag är en sån dag när jag behöver sällskap pågrund av läraren och pågrund av att jag saknar bastian.. har haft 2 dagar nu när jag saknar honom hela tiden. Därför, kommer jag att ha på mig min gåva imorgon, hela dagen! Förutom när jag tränar. Behöver lite tur, motivation och inspiration!

Dessutom saknar jag min bästa vän lite granna( en massa ) idag, snack om luktstolpar och liknande. Sånt som urartar ganska snabbt tills man inte längre kommer ihåg vad man pratade om.
Jag saknar 3-5 perioden, minns du?

Nu ska jag gå hem till mig, duscha lite granna och sen ska jag ta och kolla på House! Imorgon är det idrott, religon, träning, sjukgymnasbesök och sen hem för att skriva på projektarbetet! Kul dag va? NOT!

PUSS

Have it all gone to waste?

Dagen igår slutade med ett besök på Apoteket. Köpte linsvätska och även lite bisolvin eller vad det nu heter. Har massa slem i luftrören som måste upp nu, det gör ont när jag hostar och det är svårt att andras djupt.. därför måste det bort. Dock kan det ta 3-4 dagar till innan det börjar hjälpa :( Sen igår kollade jag mest på tv hela kvällen och läste ut min Kafkabok så var grymt kass! Men det var ju Gunnel som valde bok så inte så konstigt ;) Samhällskunskap snart med älskade lilla Kaj, veckans nyhet och sen jobba med eu, snack om Kafka på svenskan, lunch, utskällning av Roger och sen tyskadiskussion om en bok väntar inför dagen. Sen måste jag förbi biblioteket och fixa med en bok.. Jag är inte riktigt på humör idag, men det beror på slemmet och på att jag ska träffa Roger.. blir alltid så himla arg/ledsen efter att jag träffat honom.. Saknar sommaren 06 <3 PUSS

sommaren

Idag är en sådan dag då jag längtar fruktansvärt mycket efter sommaren, att få grilla och ligga i gräset och bara vara. Att sitta uppe halva nätterna utomhus med folk man tycker om och prata, skratta och kramas lite granna och bara mysa :)  Saknar de långa promenaderna med snack lyktstolpar, mjölk, tåg och samhällsvetenskapliga diskussioner. 
Sommaren kan gärna komma lite snabbare! Trots att jag förmodligen kommer att jobba större delen av sommaren så vill jag ändå ha sommar, ledighet och att få känna att man har all tid i världen att ta tag i saker, dagar att ha picknick,dagar att åka till Halmstad med GG och dagar att få sjunga med en gitarr nere vid vattnet eller när man grillar.. <3


Jag är lite trött på att vara folks mamma idag.. att alla kommer hela tiden och är förvirrade och inte har koll på någonting vad gäller deras grejer, deras läxor, deras prov etc.. men det är väl sånt som jag alltid kommer att få leva med.

Middagen hos mormor igår var mysig, Timpan är verkligen min favvosläkting efter mormor och morfar vill säga. Han är så himla snäll och go. :)
Min dator hemma funkar för tillfället inte.. har jag tur så kommer den att funka till helgen, men inget är säkert. Därför kommer bloggning och facebook att äga rum i skolan vilket suger lite grann.. men men.
Veckan blir förmodligen lugnt med plugg, träning och sen får jag se vad helgen bjuder på. :) Förslag välkomnas gärna till min mobil, det enda stället man får tag på mig just nu!!

PUSS


Trött

Har varit uppe sen halv 6 imorse så nu är jag ganska rejält trött!
Ingelstad gick toppen idag och förmodligen har jag sommarjobb där och ev jobb ngn fredag nu eller några lovdagar om de behöver vikarier (Y)

Dagen var ganska händelselös dock vilket passar mig, druckit 2 koppar te idag XD haha. Och mest tittar runt på hur man ska göra och lite sådär.. vissa lite mindre trevliga saker var också saker som man kommer att få göra sen.. men det är bara att försöka tänka på ngt annat vid de tillfällena. USCH! Hoppas jag aldrig behöver komma till servicehem eller äldreomsorgen..även om det är bra att det finns :)

Ikväll ska jag mest sova tidigt, är gryyymt trött! Imorgon blir det plugg och sen drar jag in och kollar på Storstadsdjungeln på Katedralskolan. Kommer bli mysigt och skoj! :)

Nu ska jag faktiskt ta och kolla på Let's dance eller ngt annat tror jag, orkar inte tänka så mycket och så. Ska faktiskt ta ut mina linser nu också tror jag. Ska sova lite längre imorgon för det är jag värd :DD

PUSS

Det är så logiskt.

Somnade kl kvart i 9 igår!!! Helt sjukt men idag är jag iaf väldigt pigg. Att sluta kl 11 idag är också en hit!
Dock ska jag ha samtal med Roger Fohrman idag och han kommer skrika på mig och få mig att börja gråta ( som vanligt ).
Skulle egentligen ha tränat i eftermiddag också men eftersom att jag har jätteont i mina ljumskar, mina vader och mitt vänstra framsidan av låret så skiter jag i det och tar det ev imorgon efter att jag varit i Ingelstad halva dagen.

Nu har vi lektion med Kober, egentligen ska vi skriva ett argumenterande tal på 5 minuter.. men vem fan orkar det? Inte jag iaf! Istället skrattar vi åt Facebook statusar och allmänt skrattar åt oss själva ;)

Kan fortfarande inte smälta gårdagen men det var skoj och jag fixade ngt som jag aldrig trodde. Dessutom har Martin lovat mig en sak nu, det kan han inte bryta ;) hihi.

Nu ska jag sätta igång lite med detta otroligt tråkiga tal och detta otroligt tråkiga inlägg är nu slut!

PUSS

Konserthuset

Mitt hemliga uppdrag idag blev inte så hemligt som jag hade velat, Kajsa, Emelie, Haben och Annika visste tydligen om det redan på morgonen ;) som tur var så höll de iaf tyst om det!

Efter att jag tränat idag ( kommer ha världens träningsvärk imorgon för mina ben börjar redan domna av pågrund av promenad - Ik- promenad ) så mötte jag upp Johanna, Carro och Elina för det hemliga uppdraget.
Uppdraget var att ta oss till konserthuset för att jag och Elina skulle ge oss på utmaningen att söka till körslaget, lame I know men kul att testa!
Det slutade iaf med att jag sjöng Higher - Erik Grönwall på auditionen, rösten och höll och det kunde definitivt gått sämre men magstödet var iaf med mej :) Dock gick jag inte vidare för att sjunga för Niklas Strömstedt men jag var glad ändå, för det var mest utmaningen jag var ute efter! Att jag dessutom förmodligen ska göra om det snart inför audition för folkhögsskola gör att det var bra att ha gjort en audition en gång för att vara förberedd.

Jag var nära att vända ett antal ggr när jag hörde hur bra alla andra lät.. men jag tog mig förbi alla spärrar och antog utmaningen med full lust och jag hade väldigt roligt!
Emil och hans flickvän Frida och deras kompis var inne i rummet samtidigt som mig, Elina,Miriam och hennes kompis. Alla var väldigt duktiga och jag blev väldigt impad av Miriam :)
Idag är jag stolt över mig själv och väldigt glad!
Dock är jag supertrött just nu efter träning, skola och audition så ska strax krypa ner i sängen och läsa innan jag sussar kudden så sött!

Tack Carro för din fina omtanke och för att du var med mig :) Hade aldrig fixat det själv! <3

PUSS

Utmaningar

Det var någon som sa att utmaningar är nyttigt och att friskt vågat hälften vunnit?
Jag älskar utmaningar, att pröva nya saker och att pressa sig själv.
Vi får ev snart se om utmaningar är nyttigt och hälften vågat hälften vunnit..

förövrigt var skoldagen massa kul pågrund av många olika saker..;D

PUSS


Tecken 3

Kvällen igår var sjukt skoj! Simon fixade Crash på min dator så nu kan jag nörda när jag känner för det ;D haha. Dock ville Crash inte som jag ville igår och inte heller min dator så gav upp efter 1.5 timme ;P
Dessutom så spelade vi tecken 3 också igår, och herregud! En Sara som har fått coffein i sig, en Simon som är dålig förlorare och arg på Martins dator och ett tecken 3 spel med massa storbystade blondiner och en gubbe som heter Law eller var det Lav? XD haha.
Sen kollade vi på Andra chansen när hans föräldrar kom hem, vi hade spelat in det. Ganska roligt faktiskt :) Och Kalle Moreuslåten i mitt hjärta!

Idag har jag tagit det lugnt, plockat undan lite och pluggat lite tyska. Avsnitt 13 väntar på the legend of the seeker strax. Tänkte göra mig lite melonskivor också att mumsa på!
Sen tror jag nog att jag kaaaanske spelar lite Crash :P haha.
Skola imorgon från 8-4 och sen måste jag hem och plugga tyska som jag ser sååå mkt framemot, nat.

PUSS

Myskväll :)

Hade myskväll med Hannah, Johanna och Pella igår. Otroligt lyckat och ngt som vi borde gjort för länge sen :) Vi pratade och skrattade VÄLDIGT MKT! Dessutom åt vi glass, fruktsallad,drack läsk, hade grädde och kladdkaka.
Kollade lite på 1408 också. Vissa var lite halvrädda vilket var kul ;D haha. Och vi borde ha många fler såna här kvällar regelbundet, typ 1 gång var 3:e månad eller nått :D <3
Sen körde jag hem Pella, Simon följde med mig i bilen som sällskap dit och tillbaka. Vi hade kul och lekte med stereon på vägen hem XD haha. Det är bara Simon som jag kan vara riktigt galen med, för han är precis lika galen som jag och jag älskar det :DDD haha.

Har precis ätit middag, kräftsoppa och bröd :) GOTT!
Ska hem till Simon senare ikväll och allmänt barnsla mig med honom och Crash på datorn och budget cola XD haha. Kan ju säga att många svordommar kommer förekomma för jag är världens sämsta förlorare när det gäller tv/dataspel ;D

Innan dess ska jag nog kolla en film till eller läsa lite i en bok.

PUSS

Facebook

Facebook kan vara bra till mkt.. men det är inte bra när mamma sitter och söker på mina släktingar på internet emellan åt och hittar en kusin och även min kära fader.
Jag har dessutom hittat min bror nu också, eller halvbror kanske vi ska säga så alla fattar vem jag menar, Sebastian heter han. Har inte nämt honom alls här innan, för nya anlända kan jag berätta att vi har samma mamma och att jag har för mig att han är 97 eller 98:a.

Tankarna försvann, allting blev bara blankt när jag insåg detta. Att jag inte tänkt på det förräns nu att de faktiskt kan finnas på facebook.

Jag har nu ätit middag och pratat lite med mamma. Hon bryr sig inte ifall jag blir vän med dem på facebook, ni kanske tycker det är konstigt att jag gör så stor grej av det " Det är ju bara facebook". Men för mig är det så mkt mer än så, de är en del av mig trots att jag inte erkänner det.
Ska jag bli vän med dem?
Jag vet inte.. men det känns som att jag borde för att se om min fader kontaktar mig, accepterar eller vad som händer. Min bror förstår jag om han inte accepterar, vi har träffats en gång, han var precis nyfödd i princip så vi var inte så gamla. Han kanske inte ens vet att jag finns..

Nee, ni ansöker jag om det innan jag hinner ångra mig. Vidare rapport kommer om hur det blir med allting.

PUSS

The way you make me feel

Möte kl 9 idag på morgonen, allting gick bra och ska på återbesök i slutet av Maj vilket kännns toppen! Dessutom ringde Ingelstad idag, ska dit och kolla läget nästa fredag, upp tidigt då också. kuuuul. Men hoppas det går bra och att jag trivs. Då kommer jag förmodligen spendera större delen av sommaren där.
Har varit hos Sofia idag fårn kl halv 11 imorse. Vi har nästan gjort klart vårat psykologiarbete nu vilket känns underbart! Dock har jag icke kunnat plugga tyska idag vilket var tanken men jag får göra det imorgon istället :) Vi lyssnar på Michael Jackson just nu, "the way you make me feel" är så jäkla bra!
FAAAAAAAAAAAAAAAAN, kom precis på att jag glömt projektarbetesboken i skåpet IGEN! Och denna gången var det inte meningen... och nu är skolan stängd..fan. Aja, får plugga mkt tyska imorgon istället.:P
Allting har iaf gått bra med Sofia idag, tycker om att vara hos henne.Det gör mig alltid så himla lugn och jag slutar tänka när jag är här vilket är så himla sköönt :) Sofias syster Lisa är också himla härlig!
Ska snart åka härifrån, ska köra Sofia, hennes mamma och Lisa till Öb och sedan hjälpa dem få hem grejerna och ta Sofia till Jakob. SEN får jag komma hem och då ska jag mysa med Johanna, Hannah och Pella sedan hemma hos Hannah och bara allmänt umgås. Kommer bli hur bra som helst!
Skulle tränat idag egentligen men gått och blivit förkyld igen så kände icke för det, det gick bra i onsdags dock. :)
Jag blir galen... I need some counsoling. Säger som Hanna i Hanna Montana filmen " Please Jum " Into the unknown.
PUSS

Unstoppable

En skoldag med 1 uppspelning och 1 redovisning. Uppspelningen vill jag inte prata på.. det säger rätt mkt när Sofia skrattar åt mig. Redovisningen gick bra. MVG trots att jag improviserade hela grejen vilket kanske inte känns som att jag förtjänar det betyget. Men han satt och nickade gillande så jag får väl ta det då.

Idag har jag gjort vad jag behöver och imorgon väntar rehabträning på IK efter skolan, får tillbaka Sivs fruktade religonsprov imorgon också.. känner mig grymt nervös! Hoppas på MVG, men eftersom inte alla får det så får jag på min höjd kanske hoppas på VG. Får se hur träningen går imorgon, har en känsla av att mina ben inte kommer gilla träning 2-3 ggr i veckan i början. Men vi får väl se :) Cykling och mage ska slängas in också för min egen skull, vi får väl se hur det blir sen :D

Nu ska jag kolla en film tror jag.. om jag hittar ngn :D

Har varit på Rehab 3 ggr under de senaste 2 åren, ingenting verkar hjälpa att bota mig från mitt knark.

PUSS

I promise to never mess it up again.

Skola mellan 11.20 - 16.00. Sen hämtade min bror mig :) Körde till Max för att släppa av honom och sen skulle jag köpa Rehabkort på IK men hade jag lappen med mej? Givetvis inte! Och nu hittar jag den inte.. får panik. Aja.
Ikväll är det film som gäller. Uppspelning imorgon, jag vill inte sjunga YMCA själv, helt fel tonart för mig, men aja. Jag saknar att sjunga grymt mkt, att få sjunga på riktigt med ngn.
Ngn som vill sjunga lite med mig ngn dag? :)

Jag blir galen på Johannas ord igår kväll, har tänkt på det mer eller mindre hela dagen.. hihi jag får fnatt på mig själv XD jag är knas!

Nu ska jag kolla film! Önska mig gärna lycka till inför imorgon!

HA DET

RSS 2.0