Utmaningarna

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Dag 31 – 4 kända förebilder

Broken heels

Haft en eftermiddag/kväll då jag inte orkat med jkpg för 5 öre, ville egentligen ta mig så långt bort från jkpg det bara gick. Hade ingen särskild anledning till det egentligen men jag verkligen bara kände att jag behöver miljöombyte och från all negativ energi som finns i huset just nu som mer eller mindre bidrar till.
Vet inte riktigt varför jag blir så negativ, det är en massa faktorer som bidrar med skolans dåliga organisation, uppgifter som jag inte förstår vad de ska ge mig, personer som går mig på nerverna här hemma pågrund av diverse saker och sedan att det är cpkallt i lägenheten och utomhus gör inte saken bättre.
Ser verkligen fram emot att få träffa min mormor och morfar om ca 2.5 vecka vilket kommer göra att mitt humör höjs betydligt och att jag får släppa av och bli mig själv för en stund.

Ikväll mår jag dock bättre, fick träffa Virre nu ikväll med sin sjuka humor och få miljöombyte och lämna all negativ energi hemma. Att dessutom få se hockey gör ALLTING bättre! Gött med en vinst i bageget också på bortaplan :) Thörnberg och Larsson, my guys <3  Dock var ju domaren djurgårdsupporter idag men så är det ibland, dock väldigt mkt som var komiskt i matchen idag där domare blev omkullkörda, komiska mål och så vidare :) Roligt när sånt händer!

Note to my rommies ; När jag är sur/ledsen/irriterad och tar ut det på er genom att sprida negativ energi eller säger saker lite väl hårt, säg till mig att gå in i mitt rum ensam och låsa dörren och kolla en film en timme eller två och bara låt mig sura. Så blir jag glad igen! Remember that!

Har tänkt att anta utmaningen som cirkulerar på vissa bloggar så folk får lite insyn i hur mitt huvud och mitt sociala liv fungerar så att folk inte alltid behöver läsa vad jag gör i skolan och på kvällarna utan vad jag tycker och tänker och lite så :p
Håll utkik lite efter 12 så kommer den första utmaningen upp och sen kommer det en ny varje dag! Dock kan det vara så att jag missar ngn dag kring jul och nyår men isåfall kommer det 2-3 utmaningar på samma dag. :) Om det inte är en bra ide så kommentera gärna.

PUSS

children of the revolution

Gjorde revolt mot min säng idag och var uppe kl 9, hämtat en gammal tenta och bara kopierat en massa papper :) Dessutom har jag fått i mig frukost och klockan är inte ens 11..:o herregud!
Idag blir det läsning i boken, känner trots allt att jag ligger hyfsat bra i fas inför tentan på måndag. Men failar jag så failar jag och så är det med det, har lite den inställningen att ngn gång under dessa 4.5-5.5 åren så kommer man kugga någon eller några tentor, så är det bara :p

Sanne ligger fortfarande och sover sött den lilla sömntutan, får gå och väcka henne snart om hon inte vaknar. Hon ska vara i skolan kl 12. :)
Senare ikväll ska jag förmodligen hem till Virre och kolla hockey igen :) HV-djurgården står på tapeten ikväll, kan bli en hyfsat bra match :)

Ska hinna med att lyssna lite på musik också är tanken, var ett tag sen faktiskt.

PUSS

it's a damn cold night

Klar med dagens läsning och dagens dusch, det som återstår på dagordningen är att kolla ung och bortskämd och att bara mysa ner mej i min säng. Klar med grupparbetet också vilket känns awesome att slippa det!
Nedräkningen inför julen har börjat så smått, bockar av saker på listan som är kvar i skolan innan jag äntligen kan få komma hem och leva falskt familjeliv.
Dock kommer nyår ev att bli awesome, vilket jag hoppas :)
Av ngn konstig anledning har Alice satt upp en elektrisk julgran i köket.. ngt som jag allmänt stör mig på för jag hatar julpynt. Visst, adventsljusstake och sån där adventsljus-nedräknings-manick är helt ok men en gran innan det ens är december eller 20 december.. njaaae, det funkar inte riktigt för mig. Hur fin den än må vara ;p

Kallt som fan är det också, det är kallt ute och kallt inne för att våra element i lägenheten är fuckade, hyresvärden ska fixa dem på onsdag. Tack gode gud för det, alla fryser här hemma och går och huttrar. Fattas bara att man ska bli sjuk också.. usch :(

Nee, nu ska jag roa mig med ung och bortskämd innan jag lägger mig, ska vara i skolan halv 10 för att hämta en gammal tenta från min fadder att kolla på inför tentan på måndag. Annars är jag ledig imorgon :)

PUSS

Hej mitt vinterland

Mysfaktorn var hög igår kväll med middag, tee, tända ljus, pepparkakor och kortspel tillsammans med Sanne!
Idag intog vi IKEA och handlade en massa ljus, 2 ramar till mig,databräda och vispar :) Så nu får vi börja projektet med att elda upp ljuset ;p
Mysigt att gå på ikea medans man ser allt julpynt och att det snöar kraftigt ute :))
När vi kom hem tog vi en fika med tee, pepparkakor och kortspel och tända ljus såklart ;p Vi är lite gift par Sanne och jag, igår när vi skulle äta pizza så sa Sanne " Vi sitter i köket va? " Medans jag sa " Kan vi inte sitta framför tvn istället? " HAHA. Känner verkligen att om vi flyttar ihop så är det Sanne som får hålla lite koll på oss så vi inte blir alldeles för bekväma ;)

Nu ska jag dyka ner i psykologiboken och kolla igenom vårt arbete, tenta på måndag nästa vecka så nu får man sätta lite fart :) Ser framemot julen, känner julstämning för första gången på flera år så det mysigt!

PUSS

teenage dream

Sovit 13.5 timme inatt, ngt som min kropp verkligen behövde för att ladda batterierna inför redovisning i veckan + hockey och tenta den 6 december. Nu är jag fit for fight igen :))
Sannis och jag hade mysig hemmakväll igår med riktigt god mat, idol, städning och julmusik. Hon försöker få gamla grinchen att försvinna tror jag. försöker tvinga på mig ljusstakar, stjärnor och grejer :p konstiga människa!
Idag har jag en pluggfri dag, ska börja plugga först imorgon så det känns skönt.
Är väääldigt sugen på att dricka varm choklad ikväll och äta pepparkakor, får se om Sanne köper den iden när hon kommer hem från IKEA.

Ska ta och dra mig mot köket och ser om jag hittar ngn mat, har duschat och lite så idag men inte ätit ngt.

PUSS

cool rider

Det var riktigt jobbigt att gå upp vid 7.20 idag efter att ha sovit 4-5 timmar eftersom jag inte kan sova riktigt på nätterna. Möte med studiegruppen kl 8 imorse för att göra klart arbetet. Det vi har kvar nu är redigering och powerpoint-presentationen som görs på måndageftermiddag :) awesome!

Skönt att få vara hemma lite och bara ta det lugnt, något som man får alldeles för lite tid till denna veckan eftersom man i princip har levt tillsammans med studiegruppen.
Nu ska jag spela lite och lyssna på glee-musik vilket gör mig happy! :)

PUSS


high above me, she's so lovely

Insåg idag att jag befinner mig bland fina människor heela tiden, känns underbart!
Idag var det jobb med uppgiften i 5 timmar, tiden gick grymt fort. Imorgon kör vi hela dagen för att bli färdiga, kommer vara världens lättnad när vi är klara :DD
Efter uppgiften drog jag hem till Veronika för att käka pizza och kolla hockeymatch :D Älskar när man kommit till den nivån i skolarbetet igen att det finns tid till att umgås med folk mitt i veckan igen, lovely!
Sista perioden var underbart spännande och hela matchen bara vände, slutresultat 3-2 till HV på hemmaplan! Underbart med 3 poäng. Hoppas de vinner nästa lördag då jag kommer befinna mig på sittplats tillsammans med veronika för att se HV-Frölunda!!
Tycker om att umgås med Veronika, det är ngt särskilt med henne. Hennes humor är ngt alldeles extra och jag älskar att hon är hockeyfantast och att hennes hjärta klappar för jkpg!

Nu ska jag kolla lite scrubs och sen inta min säng, upp kvart över 7 imorgon för att äta havregrynsgröt och fixa mat för dagen på biblioteket/skolan.

PUSS

still going strong

Har hänt så otroligt mkt de senaste dagarna men har inte riktigt haft ork för att sätta saker på pränt.
Har gjort intervju och observation på en annan skola som gick kanon, jag har haft massa möte med studiegruppen och mentor och jag har idag äääntligen fått sova hela natten för första gången sen i helgen, sover väldigt dåligt just nu pågrund av allting som snurrar runt i huvuvdet på mig hela tiden.
Idag lyssnade jag igenom intervjun jag gjorde i måndags, hela samtalet SKRIKER växjöbo och smålänning, nästan så det är lite pinsamt att höra sig själv och sin egen dialekt på det sättet :p dessutom har jag eeeeeh - syndromet som vanligt!

Idag blir det att renskriva observationen, sammanfatta intervjun vi gjorde och sammanfatta abstraktet på avhandlingen. :) Imorgon har vi möte på med studiegruppen igen och ska i princip skriva klart allting för att få vara lediga från uppgiften i helgen. Allting flyter på ganska bra nu.
Längtar tills den 16 December då jag är ledig från jkpg i 3.5 vecka :DD kommer bli underbart! Dock måste vi göra lite skolarbete vid sidan av men det kan jag faktiskt leva med, jag har vant mej vid att jkpg och skolan är mitt nya jobb faktiskt.

Dessutom har jag slutat äta godis igen, började i söndags. Humöret går upp och ner men jag ska fixa det, blev så oerhört inspirerad av biggest loser sverige i måndags, 75.5 kilo!!! på den korta tiden, galet! Blev totalt mållös..
Nee, nu ska jag jobba lite innan :)

Tjingeling!

Papercut

2 filmer tillsammans med Sanne, filtar, ljus, godis och nötter :) har idag inte gjort ngt särskilt mer än att egentligen ta det lugnt. Tvättar för tillfället och ska begrava min nästa i ungdomspyskologi. Tenta på det den 6 December så gäller att sätta lite fart nu.
Senare ikväll blir det scrubs och lite nachos :)

Imorgon blir det munksjön och lämna in korrigeringarna på hemtentan. Ska även skicka in mitt förslag på gruppuppgiften, inte allt för kul men jag försöker iaf så gott jag kan och det är huvudsaken.

PUSS

snö

Tripp till ÖB idag där jag handlade på mig lite schampoo, tvättmedel, sköljmedel med mera som alltid är bra att ha! Vi köpte dessutom ny toaborste,tvål och skurmedel till lägenheten.
Har dessutom korrigerat hemtentan så jag har fått det överstökat, hoppas jag blir godkänd!
Sanne och jag skulle gått runt munksjön ikväll men det började snöa och blåsa så vi gick och handlade istället XD
sen lagade vi varma mackor till middag och kollade på tv, vad vi kollade på behöver inte rapporteras ;p
Nu ska vi kolla på en film, hata göteborg. Nötter och godis har plockats fram, ljusen är tända och filtarna hämtade :) Nu blir det mys på högnivå ett tag!!

PUSS

Sällskapsspel

Sov så gryyyyymt gott i natt! 12 timmars sömn gör alltid susen :) Har idag städat båda lägenheten och mitt rum och imorgon och på söndag så ska jag ta itu med min tvättkort, känns bra när man får saker gjorda!
Hittade igår kväll en avhandling till grupparbetet som ska vara klart den sista november.
Har idag även köpt ett par nya mjukisbyxor och lite sällskapsspel, kände att det behövs i den här lägenheten så att folk aktiverar sig lite ;D

Nu pratar jag med Johanna via facebook-chatten, gud vad jag saknar henne! Jag saknar hennes tröst, hennes visdom och hennes leende. Hennes skratt som alltid gjorde mig som himla glad, och jag saknar att vi prata md henne, få ha en axel att gråta mot och att få känna mig lugn och trygg. Allt detta är Johanna för mig och jag saknar henne ngt så ofantligt mkt.. jag hatar verkligen att hon bor i oslo och att hon bara kommer hem den 21-26 december. Klart jag är glad för hennes skull att hon har jobb och får träffa massa nya människor och utvecklas som människa men det betyder inte att jag saknar henne. Hon är en av de för människor som jag sanningsenligt kan säga att jag saknar, tänker på väldigt ofta och att jag älskar henne <3

Nu ska jag kolla fjorton suger och äta frukt tillsammans med Sanne och mysa runt i pyjamas och morgonrock! Imorgon är jag ledig, då ska jag plugga, korrigera min hemtenta och försöka komma fram till vad som händer vid jul..

PUSS

Ljuset i mörket

Är tillbaka i jkpg och har varit här sen i måndagskväll. Kändes jätteskönt att komma hem! jaa ni läste rätt, jkpg är mitt hem numera.
Föreläsning idag + jobb med studiegruppen. Innan idag låg vi efter som fan men nu är vi ikapp igen, allt inom loppet av 2 timmar i min lägenhet. Tänk vad allt går fort när man inte pratat om en massa annat ;)
Sanne föreslog även en impuls bio idag, ngt som både hon och jag behövde för att rensa tankarna och sluta tänka negativt utan få en feel good känsla av att vara tillsammans (:
har kommit underfund med att man borde 1 gång varje veckan göra ngt utanför huset med sina rumskompisar bara för att komma ur huset och ha en "normal" träff ;)
Med tanke på att Sanne hade skrattanfall som gjorde oss nära att ringa psyket idag och att Alice gjorde indiandans vid kylskåpet gör väl oss inte direkt normala :p  Men de är mina ljus i mörkret just nu och de är de som gör mig glad varenda dag! Hade aldrig klarat jkpg utan dem :) guldvärda! ♥

Imorgon är jag föreläsningsfri eftersom att föreläsningen inte är obligatorisk och inte ger mig ngt, istället ska jag plugga på egen hand och förmodligen städa lägenheten eftersom det är min städvecka.
På fredag kommer ev min moster och ev mormor också och hälsar på och muntrar upp mig en smula :) kanoners!
Nu blir det mer musik tills Sanne går och lägger sig och sen plugg en stund + film ofc ;)

PUSS

När allting rasar

finns inga ord, inga tankar som passar riktigt.
Faktum är dock att jag inte är välkommen hem förrän jag ändrar på mig, med andra ord blir som de vill att jag ska vara.
Lämnar gemla imorgon på obestämd tid, känns jobbigt med tanke på mina 2 grabbar som bor här.

Orkar inte tänka, orkar inte prata med ngn. Bara gråta och skölja rent allt och känna smärtan av ett brustet hjärta och huvudvärk.

Ska träffa bästavännen imorgon, TACK GODE GUD FÖR DET!

Golvmoppstiden

Tjeeeeeeenare! Dagen igår avslutades med kortspel, en öl och film. Mysigt värre!
Idag har jag kollat igenom familjealbumen inför en uppgift i skolan, pratat med mormor i telefon ( min fina mormor <3 ), fått besök av moster ( min fina moster <3 ), kört bil och handlat. Mkt med tanke på att jag steg upp halv 12 ;p  Dessutom har jag klippt mig.. det blev liiiite för kort. De som minst golvmoppstiden på bergunda kan ju tänka sig lite hur det ser ut just nu ;D skrattar åt mig själv!

Vi ska snart äta middag är tanken, hade väääldigt gärna gått en promenad med bästavännen ikväll men det regnar så det är inte riktigt läge att gå runt att frysa, bli blöt och ha parably som man petar ut ögonen med.. tyvärr.  Nåja, förhoppningsvis kan detta ske innan jag åker tillbaka till jkpg imorgon, behöver prata lite känner jag! :) Ser faktiskt fram emot att åka tillbaka dit, saknar Sannis och Alice. Dessutom saknar jag min sköna säng och att få ha sin egen mat och äta precis vad man vill. Tvingas i en massa vatten här " Du måste dricka minst 2 liter vatten om du vill gå ner i vikt " Snällt av tyskarna att ge tips men jag klarar mig själv.

PUSS

Due date

Kvällen med Cecilia igår var otroligt mysig och behövlig! Två-rättersmiddag på akropolis följt av en otroligt härlig biofilm! Så kul att ses igen :) Måste göras om! <3

Väl hemma hade tyskarna kommit, otroligt skönt att slippa vara själv här hemma eftersom mamma brusar upp för minsta lilla och hittar första bästa tillfälle att hitta fel på mig eller en situation där jag är inblandad. stör mig ngt oerhört!
Idag var det iaf att gå upp tidigt, vi skulle till strömbergshyttan, kosta och mållerås för att kolla på glas. Väldigt tråkigt men jag gillar att prata tyska och de är dessutom intresserade av mig och mitt liv så då får man äntligen berätta lite. :) Dock frågade Renate om relationen med min pappa, förstår att hon frågar med tanke på att jag bor med en styvpappa men ändå. Dock var det avslappnat så det var lugnt.
Träffade även mormor och morfar för att få resten av mina kläder jag köpte förra gången jag var hemma som jag då inte kunde ta med mig. Hatar dock att se att morfar har det jobbigt, han blir anfådd bara han går 30 m från bilen..://

Nu ska vi strax äta middag, fläskfilegryta (Y) awesome! får se vad som händer ikväll, inget planerat. På måndag har jag skjuts till bussen till jkpg. Tack fina granne och en av mina bästa vänner, jag älskar dig!

PUSS


The rose

Kvällen var superkul igår :DD Först kareokekväll där Rasmus sjöng Bed of roses, Robert och Sabine I'm so excited och jag som sjöng the rose :) Sen sjöng alla Living on a prayer! Vissa grejer finns filmade så det är kul :))
Dock var The rose det sämsta jag gjort i jkpg hittills även om de sa att det var bra. Det blev inte som jag ville och det är lite synd..:/

Sen drog vi ner på nedervåningen och körde på dricka och dans, skoj!
Drock hem vid halv 12 för mitt knä hade ont.. ska skickas till en ortoped för koll, tydligen behöver jag ev sjukgymnast. :(

Roligast igår var ändå Robert, han blev ganska rejält full igår, alltid skoj! Älskar när personer bjuder på sig själva och tror att ingen fattar att man är full! Full pott robert :DD

Nu är jag hemma i gemla, stannar tills på måndag. Imorgon blir det dejt med Cecilia, middag och bio! Perfekt :DD

PUSS

All night long

Ikväll kör vi på kareokekväll och akademin :DDD Dricka, snygga boys, trevliga tjejer och massa musik here I come!! :D
Först gör vi dock förfest här hemma med Rasmus, Robert, Jessica, Lejla, Sabine och Alice (:

Vad gör vi ? NU KÖR VI !!!

PUSS

candles in the wind

Har idag tagit det lugnt, möte med studiegruppen halv 12, en halv föreläsning. Orkade inte sitta kvar för den var meningslös och inte obligatorisk. Drog hem och läste ett kapitel ur barn-och ungdomspsykologiboken istället, älskar den boken och blir så oerhört fascinerad!
Imorgon ska jag möta sabine mitt på dagen och överlämna en present och därefter fixa iordning mig lite smått, dra till läkaren för att kolla mitt knä och sen ev dra på förfest med insparksgruppen om det blir av och ifall jag hinner. Sen är det akademin som gäller :))) Kareokekväll och sen direkt ner på undervåningen och dansa och festa! Rasmus ska sjunga imorgon, har väldigt många här uppe som tjatar på att de verkligen vill höra min röst pågrund av all omtalning under insparken från vissa personer men jag vet inte. Jag borde göra det för att visa vart skåpet ska stå och visa att jag kan men allting beror på stämningen imorgon och hur pass taggad jag är. Har scenskräck som vissa vet när det kommer sång på tal.. har svårt t.om på singstar att våga pressa till toner jag är osäker på och då är det ändå med mina närmaste vänner.

Ikväll har jag legat i sängen och kollat en massa avsnitt på play-kanaler och tänkt ljus och bara myst. Det har varit så kallt i mitt rum de senaste nätterna så det är skönt med lite värme. Försöker lugna ner mig inför imorgon eftersom magen spritter lite av nervositet inför att träffa alla imorgon, undrar varför ;D

PUSS

ödet

Hatar människor från andra länder som vägrar följa trafikregler och inte kan varken svenska eller engelska.
Jävla fittpolack och lastbil! Tack gode gud var ödet på vår sida och det hände inget allvarligt eftersom det bara var 20 km i timmen. Tack för att jag fick behålla min mamma hel och enbart chockad <3 Bilen skiter jag fullständigt i, jag bryr mig bara om mamma.  Det var helt enkelt inte mammas tid att försvinna,

Skönt att få komma hem på torsdag så jag får krama om henne lite extra <3

PUSS


hur söt ?

"Vem kan omöjligt säga nej till att höra din vackra röst. Klart jag är på."

Hur söt liksom ? :))

PUSS


nerves

Har en kväll då jag känner mig ganska låg.. eller inte låg men jag känner mig lite allmänt jag vet inte, tråkig och lite konstig i humöret och liknande.
Har hemlängtan för första gången på ett par veckor då jag saknar mina grabbar ganska rejält och dessutom blir jag alltid lite låg de helgerna Sanne inte är hemma. Det är alltid hon som får mig på gott humör..
Dessutom har jag ont i huvudet emellanåt ikväll och är illamående, kan iochförsig ha och göra med att min matförtäring idag inte har varit den bästa. Men that's life.

På onsdag händer det iaf förhoppningsvis ngt roligt efter vårdcentralen, det är Kareokemingel på Akademin så funderar på att dra dit och visa högskolan hur otroligt proffsig min röst är ;) nee men skämt och sido det är roligt att få träffa folk och kan jag dessutom få chansen att göra samtidigt som man kan få sjunga så är det guld värt!
Och inte för att skryta men en i pedsex, Sebastian heter han, träffade på Alice när hon var med mig på kåren och Alice förklarade vilka hon var där med ( mig och Sanne ). Sebastian hade ingenaning om vem Sanne är med däremot så visste han vem jag var, " det var hon som sjöng så fint på pedsex-antagningen va ? " Kul att man tydligen är känd där när jag bara träffat Sebastian 1 gång :p Men kul och snällt att han vet vem jag är :)

Nu blir det musik en stund i älskade hörlurar och sen beck.

PUSS

Råslätt

Alice kom hem igår kväll, mötte henne vid tåget :) Mysigt att ha henne hemma igen så det blir lite mer människor i lägenheten :DD
Tanken var att det skulle vara lugnt igår men Alice och jag bestämde istället för att dra ut så vi drog på förfest på råslätt och sen skulle vi dra till centrum. Dock var vi alldeles för kissignödiga och orkade inte stå i kö så vi bojkottade centrum och drog hem istället XD vilket förmodligen var rätt beslut eftersom Alice däckade på 2 röda här hemma..:p
Stackars Rasmus dock som väntat på oss en bra stund och så drog vi bara hem.. men det är alice ansvar inte mitt.

Har ett rejält craving efter donkankäk idag, måste fan dra ner till stan och köpa det idag annars blir jag sur :p
Vårdcentralen ringde dessutom upp igår sen, har fått tid till på onsdageftermiddag så det kan kolla på knät, känns tryggt att äntligen få det kollat så att det kanske kan bli bra!!

PUSS

motorik

Igår var en intressant dag, vi hade bara motoriklektion. Så vi hade lek och lär i idrottshuset :) Mysigt att göra saker som för samman gruppen och som är roligt!
Idag är jag ledig igen, har varit och hämtat en bok i skolan som jag köpt av en tjej som heter Hanna som hade praktik på samma skola som mig :)
Så idag är det bara plugg som gäller och ta det lugnt, tvätta ska jag göra också!

Vårdcentralen ska ringa mig strax, ska boka tid för att få kolla mitt knä som fortfarande inte är ok. Mina vader tror jag att jag har hittat en lösning på. Eller jag och mormor har hittat den tillsammans.
Snart dax för ngt att äta också efter att vårdcentralen har ringt.

PUSS

12

Skönt att vara ledig idag, en dag som jag väntat på länge för att jag har haft lite ont om energi de senaste dagarna. Förmodligen pågrund av att vintern är påväg..
Vaknade kl 10 idag men gick och la mig igen sen för det kändes som att kroppen var bakfull. 3 timmar senare vaknade jag och steg upp och åt lunch med Sannis.
Har läst 2 kapitel ur kurslitteraturen och ska nog läsa ett kapitel till innan läggdaxs tror jag, börjar kl 1 imorgon med en föreläsning om motorik och sedan praktiska övningar på det i idrottshuset. Ska möta upp Martina kl kvart i 1 utanför hemmakväll precis här utanför. :)

Sen är det helg med läsning ur böckerna. Den 11 November kommer jag hem till gemla igen, stannar till måndageftermiddag och snackar tyska, åker till kosta, huseby julmarknad om vädret tillåter, klippning och träffa lite vänner hoppas jag. Sofia och Cecilia står överest på prioriteringslistan över folk jag vill träffa (:

PUSS

TorE

Idag har jag varit superglad heeeeeela dagen :DDD Har kommit underfund med att Jkpg var helt rätt ställe för mig att flytta till, jag är som en helt annan människa när jag är här! Alla människor sprider så mkt positiv energi omkring sig och är så seriösa samtidigt som de inte är rädda för att locka till skratt. Skrattar varje dag här uppe :)) Dagen började med teatertimma på 1.5 timme, eller det är ju inte teater egentligen utan mer praktiska övningar vad gäller kroppsspråk, fördommar med m.m men det är väldigt roligt :) Idag blev det att leda människor med hjälp av röst och sina händer. Härligt sätt att komma närmare varandra i klassen.

Jag och min studiegrupp spenderade sen 1 timme till att snacka strunt och planera upp fältuppgiften vi ska börja på nästa vecka och sen kom 4 killar från klassen förbi och snackade och frågade om vi skulle med på lunch så jag och 7 st från klassen käkade thaibuffé till lunch idag och skrattade hela lunchen. Sånt man mår bra av :) Vi snackade mat och skrattade åt banan med jordnötssmör, nutella och ostbågar att jag tydligen säger Tore iställer för Tor och att jag råkade säga den intelligenta kommentaren " Men, Markus är ju mer kompakt medans Tobbe är mer utdragen " :p bör även nämnas att vi pratade om hur mkt vi vägde eftersom vu tydligen var tvungna att äta våran vikt i mat ;d
Stämningen var som sagt hööög och jag lär få höra Tore fler ggr.
Tycker om min klass, man kan känna sig bekväm i den !

Lagat varma mackor till middag, kollat igenom kommande föreläsningar och är även ledig imorgon! Får se om jag läser ett kapitel i min psykologibok ikväll eller om jag sparar det tills imorgon då jag ändå ska läsa ett par kapitel.

PUSS

not ready

Varit hemma större delen av dagen eftersom föreläsningen bara var 1.5 timme.
Snart får jag storfrämmat till lägenheten, min bror och hans flickvän kommer på besök :) De skulle till a6 och ikea så de ska hälsa på mig en liten stund sen! Längesen jag träffade min bror nu så det blir nice :) har dessutom aldrig träffat min brors flickvän.. nervöst!

ätit lunch nu också och haft psykosnack vid matbordet.. Sanne attackerade mig om att mitt kontrollbehov med att höra av mig till mina vänner handlar om att jag tydligen inte mår bra.
Taggarna vändes lite utåt men det var inget illa menat mot Sanne men jag är inte redo att släppa in henne så långt, inte vad gäller relationen med min familj och heller inte relationen till min biologiska pappa.
Många av mina närmaste vänner har inte hela historien klar för sig vad gäller honom eftersom jag inte är redo att prata med dem om honom, därför är jag heller inte redo att prata med honom med Sanne heller.
De enda som överhuvudtaget vet mer än det lilla är mina grabbar där en av dem vet precis hela situationen, jag föredrar att hålla det så. Kanske vågar jag en dag även släppa in Sanne eller ngn annan.

Jag vet att Sanne menar väl och jag uppskattar att hon vill att jag ska må bra och att hon vill ta reda på varför jag beter mig på ett visst sätt emellanåt och varför jag gör så stor grej av det som hände i helgen, men ibland känner jag att det blir lite för nära vilket det i detta fallet blev och jag känner mig lite smått nedstämd just nu faktiskt eftersom hon ställde frågor och påståenden som jag aldrig tidigare tänkt på eller sett på det viset. Och det är inget emot Sanne, absolut inte. Tvärtom, jag uppskattar att hon försöker få mig att tänka i andra banor och få mig att förstå varför jag gör på ett visst sätt och varför jag är osäker på mig själv. Det är värt mer än vad jag tror.

PUSS

RSS 2.0