it's a damn cold night

Klar med dagens läsning och dagens dusch, det som återstår på dagordningen är att kolla ung och bortskämd och att bara mysa ner mej i min säng. Klar med grupparbetet också vilket känns awesome att slippa det!
Nedräkningen inför julen har börjat så smått, bockar av saker på listan som är kvar i skolan innan jag äntligen kan få komma hem och leva falskt familjeliv.
Dock kommer nyår ev att bli awesome, vilket jag hoppas :)
Av ngn konstig anledning har Alice satt upp en elektrisk julgran i köket.. ngt som jag allmänt stör mig på för jag hatar julpynt. Visst, adventsljusstake och sån där adventsljus-nedräknings-manick är helt ok men en gran innan det ens är december eller 20 december.. njaaae, det funkar inte riktigt för mig. Hur fin den än må vara ;p

Kallt som fan är det också, det är kallt ute och kallt inne för att våra element i lägenheten är fuckade, hyresvärden ska fixa dem på onsdag. Tack gode gud för det, alla fryser här hemma och går och huttrar. Fattas bara att man ska bli sjuk också.. usch :(

Nee, nu ska jag roa mig med ung och bortskämd innan jag lägger mig, ska vara i skolan halv 10 för att hämta en gammal tenta från min fadder att kolla på inför tentan på måndag. Annars är jag ledig imorgon :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0