Walking in memphis

Älskar verkligen den låten, förmodligen blir det den och so sick till slut i höst :)))))) <3
men men, Idag var det skola, illamående, yrsel och allmän trötthet heeela dagen, det sög.
Sen var det projektarbetsinfo och jag och Sofia fick en ny ide, fan vad roligt det hade varit !! ååååh, hoppas hoppas :D:D
sen har jag gjort klart min psykologiuppgift idag, segt och snackat i telefon större delen av kvällen, först med moster och sen med Sächie, skojskoj, hon drar snart till japan, hoppas hon blir stor där också så lycka till till henne !! :)
Sen kollade jag på det okända nyss, ganska rädd var jag ett tag tills det kom fram att det bara var en aronsson, eller de påstod det, så jäkla illa. och sen fick man inte se det man ville se .:O  illa marknadsföring tv 4 !
men men..
Nu ska jag strax krypa ner i min säng och läsa lite breaking dawn för det är jag sugen på ! :)
Imorrn är det körlektion som gäller, ihop med skridskoåkning på gympan vilket vissa myglar på trots att de egentligen kan, illa illa , host host Jesper ;)   sen blir det lunch och sen matte ( döda mej ) och tyska med Herman och då är det loj film som gälller, chill dag !
Helgen har jag inte den blekaste aning om vad som gäller, antingen hjälper jag mamma, eller så tränar jag, eller så pluggar jag matte, eller så går jag en massa i helgen. !

Har förövrigt fixat sällskap tills på tisdag, känns jäkligt skönt !   skönt med lite stöd med tanke på att jag ska gå igenom nått helt nytt, fy fan säger jag bara... hejdå säkra Sara och hej till lilla osäkra obetydelsefulla klena Sara.

Godnatt på er, hoppas ni drömmer söta drömmar, för det gör alltid jag ;D

Måndag och första dagen i skolan efter lovet !

Idag är det som ni ser på rubriken måndag och det var första dagen skolan efter ett skönt lov :))
Lovet var perfekt, lite sömn, övningskörning, körkortsteori i massor, hoppas få skriva upp snart, :)  , sen blev det en massa vänner, b.la Älghult och Johannas place <3 , och sen blev det guldkungen och en premiärfest också och en massa film och myyyys :))  Så mitt lov var komplett, dessutom fick jag en del tid för mej själv uppe vid elljusspåret + att jag fick lite simning / badminton, nya linser och lite tid med min bästa vän, myys <3
Sista helgen var det också tid hos Johanna, lördagen var det illamående hela dagen, övningskörning och sen träffade jag på 2 st nötter, mkt trevligt :))   Sen igår hade jag läxdag, övningskörning, teori och sen tog jag mig 3 timmar i sängen med ljus, film och teeeeee, mys som satan :')   Tror det blir repris på det senare ikväll :P

Idag var det som sagt skola, massa dramatik på morgonen på gestaltningen, gud vad det är tråkigt !  Jag vill ha teater, inte skriva manus .... :/    förhoppningsvis SKA jag hinner med Robin Hood också, om någon mer ska vara med ?
Sen var det svenska, grupparbete om språkhistoria som är djävulskt tråkigt, nära att jag slog en i min klass idag, självkontrollen fick utnyttjas till max.. läskigt.
Sen åkte jag hem med Simones mamma och då käkade jag, och sen har jag städat, 150 späänn :))))) 
Nu sjunger jag, rösten är seeeeeeeg idag, funkar inte, sen ska jag skriva socialpsykologi idag, göra klart första uppgiften, sen ska jag öppna matteboken en stund tror jag, sen är det mat och sen ska jag kolla film :)

Imorrn är det matte.. skjut mej.
Och imorrn är det exakt en vecka tills det är dax för teleborg och jag är nervös.. rejält.
Dessutom saknar jag mina sånglektioner hos Ewa idag.. :O

Puss på Ewan Mcgregor ! <3

Jag minns, och fruktar.

Hej hopp !   Idag sms:ade mamma och väckte mej, visade sig att pappa har blivit förkyld så jag kunde inte städa som det var tänkt idag, hejdå 150 spänn :/
men men, kommer fler dagar :)
Gick iaf upp sen och körde diskmaskinen och åt storfrukost, gud.  Lov är inte bra för mej, äter för stora frukostar asså xD
Sen har jag mest kollat film idag, en del Charmed avsnitt har det blivit och Step up, älskar den filmen !
Har också sökt en jääääkla massa sommarjobb, tänker inte berätta var, min ensak ;)
Har precis käkar pizza också, gott men sjuuuukt mätt och dåsig är jag nu ;)
Snart är det let's dance, tror jag ska kolla på det idag faktiskt, så sjukt uttråkad är jag och bror är inte hemma, och även om jag vill leka med någon idag så orkar jag inte, skulle egentligen vilja leka med Joakim, men om sanningen ska fram så orkar jag verkligen inte det idag, får se om jag orkar det imorrn istället  vilket jag hoppas för han är verkligen världens finaste lilla skit och jag tycker om honom :')

Imorrn blir det också psykologi, måste komma igång med den uppgiften nu, skulle gjort det förra helgen men då var det full rulle.. så måste göra det nu, måste plugga teori imorrn också.
Och på söndag MÅSTE jag öppna matteboken, Matte C prov om 2 veckor och jag måste fixa det provet, vet att jag kommer att kugga, men jag måste fixa det, annars är jag såååå körd med hela mina gymnasiestudier, gud, nu börjar jag gråta också :S   JESUS !  Djupt andetag....
På söndag måste jag dessutom städa mitt rum, FYFAN vad här ser ut rent ut sagt, hemskt asså.
men men..
Nu ska jag som sagt bege mej, skriver mer imorrn :)

Minns fortfarande hur min hand letade sig efter din, minns hur du doftade, minns hur fullkomligt vacker du var i mörkret. minns fortfarande hur mkt kroppen bultade, jag minns fortfarande hur mkt jag ville ha dig
jag är mer medveten nu, men jag fruktar fortfarande att det ska hända igen, att jag ska ligga jämte dig, hitta din hand och att du då inte ska rygga tillbaka igen, att jag ska få slumra till med min hand i din, och att jag ska få känna hur mkt jag älskar dig och hur vacker du är.

Älghult :)

Har ni varit i Älghult för första gången i mitt liv , helt okeej lite by :)
Hade körlektion först igår, allt gick finemang utom ett litet missöde.. körde mindre landsväg, nästa gång blir det tvåfiliga rondeller, kommer dö.
men men :)
Sen mötte jag upp Julia och vi käkade buffe på hongkong, gooooott som fan :D
bör även tilläggas att under dessa 2 dagar har jag handlat mkt till mej själv :O
Så som 2 behår, en mascara, pads, sminkborttagningsmedel, linne och skor :))
så jag har skämt bort mej lite ^^
Sen tog vi iaf bussen till Älghult och vi lekte med Julias piano, och jag älskar att jag har klättrat betydlige mkt högre på sista tiden AV MEJ SJÄLV ^^  sen skulle Julia träna, så duktig är hon och hennes mamma är grym på att leda step up :OOO
Sen blev det kvällsmat och sen popcorn och " Get over it "   Shane West, YUMMI ! (Y)   och jag har letat efter den filmen läääänge, glömmer alltid vad den heter men den är gryyym !
Sensleepade vi gott och vi vaknade av att Julias mamma ringde, vi hade försovit oss, så vi stressade med lite frukost och sen åkte jag bussen hem och sen har PellaNella varit här idag, myspys, länge sen man träffade henne :))) <3

Så efter 2 mysiga dagar med Julia och Pella är jag ny ensam på mitt rum och fick precis se att min film " The Reader " har blivit färdigladdad så ska kolla den sen, :D:D:D
Fick förövrigt brev idag, 3 mars blir det en tripp till teleborg, skojskoj. 

Att man kan vara så jäkla glad !

Det känns nästan straffbart att få vara så här glad, att allting kan vara så grymt bra, :)
Gårdagen blev bättre än vad jag någonsin trodde att den skulle bli, jag kan ju ha världens underbaraste bästa lilla kompis ! Att man kan vara så snäll, så godhjärtad och så otroligt hjälpsam och dessutom så otroligt rolig !
Det får mej att älska honom ännu mer, fan vad kul man kan ha ihop :))))
Och jag är otroligt glad att jag haft fått bort allting nu, att jag kanske äntligen kan få bli lite glad igen ! :)
Satt och skrattade, rodnade och grät om vart annat, grät gjorde jag dock bara för att han var sååå fin :) <3

men men, promenaden med Simon blev också lyckad, han är hääärlig !
Sen sov jag gott, idag har jag tvättat, pluggat körkortsteori, lagat mat och diskat , :P
Jag är cool ;)
Sen blev det en promenad med Joakim sen :))   Att det kan flyta så pass, bättre än på länge det tycker jag om ! (Y)
Och jag tycker om honom också... :)
Han är massa snäll mot mej också , så jag tänker faktiskt bli biff så jag kan rubba honom någongång ;D HAHAH !
Men men !
Imorrn blir det dubbelkörlektion och sen mat eller fika med Julia och sen drar jag med henne till Älghult av alla jävla ställen och sjunger lite och kollar film och myser :)))
julia är världsklass <3 !  
Onsdag fikar jag kanske med Lina Roda, myyyys !

Puss på er vad jag är glad och lycklig hela jag för jag har världens bästa kompis som tar hand om mej och är fin och dessutom finns jag i hans hjärta, det ni ! ;) <3


sen kan jag ju ha världens sötaste kompis.

dont worry, love you to :)

mer än du tror, som kompis.

det är det enda som spelar någon roll.

du har nice kropp dock,
HAHAHAHA jag dog lite xD <3


Guldkungen <3

Gårdagen blev väldanas lyckad, först övningskörning till kosta och sen hem för att stressa och göra mej i ordning innan bussen gick till stan, köpte mej en bok i väntan på Simone och den har jag läst ut idag, att det kan känner så pass mkt , att man kan känna igen sig.. creapy som fan.
sen blev det iaf Guldkungen med Simone, hon var så fin igår :))
mina favvomän hade bästa låten, Träff, Kandenäs och JM  <3!   Guld, guld vi har hittat guld !
Sen bidde det fest efter kramkalas med Emil och Haniii , dem grabbarna asså, dem är så grymt fina !
Och sen att Emil förmodligen hamnar på kungsmad i höst är ett extra plus, då är det många dagar med han sen :))
men men, satt och snackade med emil i ca 4 timmar, jag behövde det och Emil är massa fin som lyssnar och ser till att jag mår bra ! :)
haha !
Sen är ju hani så jävla underbar, min lilla lillebror ! :) <3
Sen kom jag hem ungefär kvart i 3 , då var jag trött så då satte jag på en film och sen sov jag.
Idag har det blivit lam dag i sängen med bok, film och en katt xD
haha !
Snart blir det promenix med Simon.. vilket känns väldigt bra, var ett tag sen det bara var han och jag.
han är fin <3
Sen ska jag kolla film resten av kvällen, flisofera lite.  Imorrn ska jag laga mat till mamma och pappa.

jag fattar inte hur jag kunde säga så.. att jag faktiskt sa det.  nu är det respons som gäller..

arg.

Jag vet att jag absolute inte borde skriva blogg just nu, ska upp om 7 timmar och köra bil om typ 9 timmar.
men det skulle vara omöjligt för mej att sova just nu, är så arg !
Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att bara låta bli när man vet att någon annan blir sårad !
" nee men jag tänker ju inte på hur det ser ut " , NE det är ju just det som är problemet, DU TÄNKER INTE !
Jag vet inte hur många ggr jag var nära på att ta på mej mina skor och bara springa, bara lägga mej i snön och gråta, bara få vara i fred, finns ju inte lås på toaletten, så det går ju inte där..
Just nu, har jag en ganska kass kompis, och jag hoppas att den kompisen kan vara lite försiktigare nästa gång, för det den gör, det sårar, rejält !  och jag klarar inte av det när det gäller han, vem som helst annars men inte han, jag fixar inte det, FÖRHELVETE HAN VAR MIN KOMPIS FÖRST !   nu ska man inte ha äganderätt när det gäller kompisar, men ärligt talat, JAG såg honom först , det är JAG som ska ha någonrätt att claima han och det är JAG som ska stå kvar till slutet så SNÄLLA, back off lite för fan !!

vet inte hur många ggr jag var nära att följa efter dig idag, få klarsak i vissa saker, men jag klarade inte av det, kunde inte flytta fötterna förrens dörren hade slagit igen, det gick inte..

till råga på allt så lämnar jag huset vid 9.30 imorrn och är inte hemma förrens tidigast halv 2 på söndagsmorgonen, det suger lite, men som tur är så har jag Hani och Emil mitt i allt detta kaos, och just nu betyder det ALLT ! <3

Used to.

Igår var det sista skoldagen innan lovet, väldans skönt, streetbasket på gympan, benen dog men ville inte verka klen och dessutom inte lämna Axel i sticket så jag fortsatte trots smärtan vilket inte var så bra, hade ont i benen hela kvällen sen.. :/     men men, det var grymt skönt att komma hem sen iaf !
Så då kollade jag klart på 4:e säsongen av oth, grymt bra och gryyyymt mkt tårar ! :P
Sen drog jag ut en vända med Carro och sen drog vi och hälsade på Johanna :) 
Kan sammanfattas som myyyyycket skratt vill jag lova, :))  Som alltid kanske man ska säga, dem får mej att må bra !
Sen kom även lilla bästis en stund, han är fin om någon :)) <3
Sen somnade jag gott och blev väckt att mamma vid halv 10 idag, synundersökning vid 11, så nu har jag tydligen brytningsfel på båda ögonen !   Så fick höja lite i vänster i fall jag ville och det kändes ganska bra att göra det så det gjorde jag ;D
ont i huvudet fick jag på köpet av all elektronik och alla lampor, usch !
Så mamma och jag susade ner till apoteket , där vi köpte alvedon och även tog ut lite migräntabletter till mej, så nu är jag säkrad för ett tag framöver !
Sen drog jag och tränade med Arvid, det lilla aset är bättre än mej xD thihi ! :)  Han är snäll ! ^^ <3
Så nu har jag kommit hem och mamma har bakat kärleksmums, mumma ! :)
Ikväll vet jag inte vad som händer, förmodligen någon film, skulle egentligen ut och gå när jag kom hem men jag tar det efter att jag ätit istället ;D
hahaha ! :)
Imorrn blir det musikal med Simone, guldkungen, känner huuuur många som helst som är med, b.la Emil, Hani , John Martin, björn, Kandenäs, Daniel Träff och Pär - Anders Sandberg. jisses vad bra det kommer låta sångmässigt säger jag bara, sen är ju kandenäs inte helt fel att titta på ;D och Daniel Träff är heeeeeeeet och han är min och emilias ;D <3
Efter premiären är man bjuden på premiärfest sen, inte helt fel ;D   Emil är snällo ^^
Sen ska jag övningsköra till kosta med mamma imorrn, skojskoj :))
Puss på er !

Denna låten är underbar, känns precis som det är mellan oss när man hör den..

You used to talk to me like I was the only one around
You used to lean on me..the only other choice was falling down
You used to walk with me like we had nowhere we needed to go
Nice and slow, to no place in particular


We used to have this figured out
We used to breathe without a doubt
When nights were clear you were the first star I'd see
We used to have this under control
We never thought...we Used to know
At least there's you and at least there's me
Can we get this back, can we get this back...
To how it used to be

I used to reach for you when I got lost along the way
I used to listen, you always had just the right thing to say
I used to follow you, never really cared where we would go
Fast or slow to anywhere at all

We used to have this figured out
We used to breathe without a doubt
When nights were clear you were the first star I'd see
We used to have this under control
We never thought...we Used to know
At least there's you and at least there's me
Can we get this back, can we get this back...
To how it used to be

I look around me and I want you to be there
Cause I miss the things that we shared

Look around you-it's empty and you're sad
Cause you miss the love that we had

You used to talk to me like I was the only one around...
The only one around

We used to have this figured out
We used to breathe without a doubt
When nights were clear you were the first star I'd see
We used to have this under control
We never thought...we Used to know
At least there's you and at least there's me
Can we get this back, can we get this back...
To how it used to be
To how it used to be
To how it used to be
To how it used to be
To how it used to be


För du gör mej precis lika svag som alla andra och jag hatar dig för det.

Idag har varit en liten tänkerdag, särskilt till skolan idag med musik i öronen, bästa sättat att vakna på morgonen verkligen !
Och detta kommer inte att försvinna, jag vet ju det, det finns inte längre något bot, ingen hjälp att få, jag är missbrukare igen, så är det bara, du är mitt knark igen, och jag kommer hata mej själv för att denna gången har jag inte kraften att sluta med mitt missbruk, jag är för insnärjad denna gången,
det finns ingenting att göra åt det, det finns inget att säga, inget att göra, och jag hatar det.
Har haft lust hela dagen att slå på nått, slå sönder något eller bara få skrika lite, var så grymt länge som jag verkligen skrek på någon, som jag verkligen ville slå på.
Om du bara visste hur mkt jag skulle kunna banka på dig, om du visste hur mkt jag skulle kunna säga men som aldrig sägs, om du visste hur mkt jag hatar dig för att du gör mej så jävla svag, vilket visar att jag inte är starkare än någon annan.
De säger att ensam är svag, men jag vet inte om jag håller med, jag var mkt starkare förr i tiden då jag var ensam..
Om du bara visste, om du bara visste hur mkt dem 3 orden betyder för mej när jag fått höra det, om du bara visste hur mkt mitt hjärta slår när jag känner dig doft, när jag ser dig på morgonen eller när jag hör dig säga mitt namn, när jag hör dig säga mitt namn.
" när jag hör din röst "

Jag älskar dig, det är allt jag kan ge och säga, allt jag kan ge är mitt hjärta och det fick, du fick det för flera år sen, <3

Idag föll jag för din uppriktighet och det sög.

Idag var det skola, magen cpade inte idag så det var skönt :)
var förövrigt på snack med skolsystern idag, intressant samtal måste jag säga, fick bmi och grejer och det känns ändå ganska så bra måste jag säga, jag är stolt över vad jag kommer att kunna uträtta !
Har förövrigt skaffat mej en stegräknare idag så har gått några steg sen kl 4 i eftermiddags, har inte vågat kolla än så det får ni veta imorrn ;D hahaha !   Tänkte faktiskt skriva hur mkt jag går varje dag för att kunna sporra mej själv lite granna :))
haha !
Förövrigt gick redovisningen idag helt okeej, hade trevlig lunch med Annika och Vikkan och spelade lite kort, najs bajs.
Sen skulle jag gått till lisbet men hon kom aldrig, stackars Jesper som hade tid vid 14.20 och hon hade inte kommit än vid 14.45, undrar om han kom in sen ?
Måste kolla det imorrn ;D

Iaf, sen har jag inte gjort så mkt mer idag, mest lamat framför tvn, behövde det lite, sen gick jag en promenad i detta härliga väder ! LOVE IT !
Sen nu tänkte jag läsa lite tyskatexter och även lite tyskaanteckningar, även om jag inte behöver det kan det vara bra att fräscha upp minnet lite inför provet på torsdag !
Snart lov också, känns såååå niiice !

Förövrigt blir det HALMSTAD I SOMMAR med min bil förmodligen ^^ hahaha ! :D
Så jag säger bara, Halmstad kommer bli såååå sjukt niiice denna sommaren, ! <3
och snart är det berlin också = huvudstad, supa, köpa,shopping och SJÄLVKLART STARbUCKS IN MY HEART <333
 

Sen är detta mitt nya liv då va.   Sen är detta mitt nya liv då va.


jävla förbannade plåga !

Skola idag, ivä och svenska blev det bara för mej pågrund av en djävuls outhärdig mensvärk !
Så efter lunchen, drog jag på min körlektion som gick bra, nu har vi kommit på varför jag ibland får fel växel, och det är bara jag och 2 personer till som har det felet i hela sverige vad jag vet, så det ni !
men men, kunde knappt sova i natt heller pågrund av denna smärta, varför ska alltid jag få allting ?
Sen jag kom hem har jag pluggat ytterst liiiite tyskagrammatik och övat lite till min powerpoint redovisning imorrn, har bussen på mej imorrn med så det löser sig.

Så idag har jag mest tyckt synd om mej, tänkt dumma korkade tankar på bussen till skolan, bilder flimrade förbi, både nya och gamla, hatar åka buss själv ! 
Sen har jag tyckt synd om mej själv framför oth och hex, !
Så nu är det borsta tänder som gäller, sen ska jag muntra upp mej själv lite genom att tända ljus och kolla på " Jeff Dunham - Very special christmas special ! bland det bästa som finns, så jag får sitta och le lite :))
haha !

Imorrn är det iaf skola igen, powerpointredovisning , mattrep, svenska renskrivning av uppsatsen på Macbeth, lunch, tyskaplugg och tyskarep med Herman, sen hem för mer tyskaplugg, historiaplugg och psykologiplugg, niiiiice dag asså ! Meeen , vi är lediga på fredag och på torsdag, är det faktiskt lov i ca 1.5 vecka, och DET gillar jag ! (Y)

Would you please get it over wíth all ready and talk to me ?  Maybe even tell me how much you miss me and miss hearing my voice..

Home sweet home :)

Nu är jag hemma igen från mormor, släkt och massa god mat var det bästa denna helgen måste jag säga :)
Revyn var den sämsta på flera år ärligt talat, så grymt besviken !
Det ända som var riktigt kul var när Håkan skulle berätta om sina potätter, när han kom av sig xD
men det roligaste var när Niklas kom på besök, skojjigt skojjigt :)))))
Sen var det dock loppans sista år, blev nästan lite melankoliskt där på slutet, HAHAH !
Sen var det fika och melodifesivalen efter, Ugglas kan dö !
Men men :)))
Sen idag så övningskörde jag hem 3.5 mil, allt gick kalas !!
Sen övningskörde jag ner till gisela för en stund sen, allt gick bra ! :)
Såå förhoppningsvis har jag körkort om ca 2 månader :) Skojjsigt !
Resten av dagen ska jag ev städa, sen ska jag plugga tyska, ev plugga lite teori och sen är jag sugen på lite flickan i jordkällaren idag, den är bra !
Sen får vi väl se, först och främst är det nog mat som står på schemat tror jag, 
sen är det körlektion imorrn efter lunch innan labben ,:)

hejsvejs !

Några timmar kvar :)

Om några timmar åker jag till släkten i ormeshaga :)  myspys måste jag säga och alla dem är härliga, sen är det x antal timmar skratt framför mej, kommer skratta så sjuuuuukt mkt för att jag älskar verkligen hovmantorpsrevyn ! <3
Igår var det som sagt syvmöte, kan inte säga att jag blev mkt klokare, men det känns ändå som att jag har någolunda koll vad jag ska välja trots allt, men vi får se. :)

Idag har jag ätit frukost och nu sitter jag här i morgonrock och ska strax fixa in mej på studera.se
får se om jag hittar nått skojjigt där :))
Så snart ska jag se till att klä på mej och sminka mej med mera . :)
bild på hur jag kommer ser ut idag får ni en annan dag, vet knappt vad jag ska ha på mej än xD  tjena !
men men ! :)
Nu ska jag bege mej, uppdatering kommer ev ikväll när jag är hemkommen !
Puss !

Skolan,

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att syv ska bli ledig så att jag kan få prata med henne :)
Har sån fruktansvärd beslutsångest inför åskurs 3 valen, men det löser väl sig förhoppningsvis :)))
Skoldagen var kort men omfattande, kul film på historian, lagom skoj diskussion på psykologin, matten var seg och engelskan var precis lagom :)
börjat komma en bit på min redovisning som sker på tisdag också, hoppas ha den färdig tills på söndag,
iaf, ska till mormor i helgen, ska bli ganska mysigt faktiskt att få ta en paus från precis allting, inte från skolan och körkortsboken dock men allt kaos i gemla, växjö och hemma.
Simon kom hem igår och lös upp lite innan han skulle på studentfest, min bror är guld värd <3
Ska som sagt till mormor i helgen , bussen går halv 5,
imorrn är det revy i hovmantorp :))))) <3  Kommer få sån jävla träningsvärk i magen i morrnkväll, får alltid det efter att jag varit i hovmantorp, förutom revyn blir det mormors och evas goda mat :)  MUMMA !
Sen på söndag ska jag övningsköra hem från mormor, det är ca 3.5 mil hem, får se hur det går :))
Uppdatering kommer på lördagkväll eller söndag förmiddag, promise ! :))

När man ska få tid att vara tonåring ?

När man ska man få tid att vara tonåring ?
Jag har aldrig haft den tiden, har alltid varit pappas flicka, alltid varit punktlig, aldrig däckat, aldrig spytt pågrund av sprit, aldrig fått ha en pojkvän som stannat, har aldrig fått vara smal, har aldrig haft tid att få stanna och tänka efter pågrund av skolbörda, hemmabörda och så vidare, är det då så konstigt att allt kommer rusande på en gång ?  Egentligen inte, men när ska JAG få tid att vara tonåring ?  önskar jag visste.

Just nu känner jag att jag behöver lite uppmuntran när det gäller mina drömmar, något som jag aldrig har fått, förutom när det gäller en dröm, att bli smal.  och hur bra känns det då?
inte så särskilt kan jag säga.
men på nått sätt så känner jag att Hasse hade uppmuntrat mej, han hade förstått mina önskningar och mina begär inför framtiden eftersom vi är lika på den fronten, jag vet att han hade lyssnat på nått sätt och jag vet att han hade försökt att hjälpa mej, jag vet att han hade uppmuntrat mej, dock är jag osäker på om han älskar mej, har aldrig varit säker på det, och ska inte föräldrar älska en ?
däremot vet jag , att just nu kommer jag att vara Hasses flicka ett tag, en flicka som känner att någon tror på hennes drömmar, för just nu behöver jag det.

Sen kan ju Totte ha varit världens trevligaste sällskap på bussen hem igår :)
och nu är sista teorilektionen till körkortet klart, så förhoppningsvis skriver jag upp efter sportlovet..
idag saknar jag massa folk, jag saknar Hani, Hanna och Emil och kusinskitarna, konstigt nog så saknar jag också Hasse.

För jag lever i en värld i svart och vitt.

Helgen blev faktiskt väldans mys, först myskväll hemma hos Simone med hemmagjord pizza, life och brian, bombay dreams och fruktsallad :)  blev väckt klockan 6 på morgonen, åkte då hem och sov några timmar till :)
Sen skulle jag åkt med bror till stan, men det smartot hade sen ingen plats i bilen, smart !
Så fick ta bussen 3 timmar senare för att träffa pella och äta på excelle och kolla på " I taket lyser stjärnor" , bra film med humor, dock grät jag inte, smsade med Gustav hela kvällen lugn, den pojken gör mej massa glad måste jag säga och han är fin, :)  Dessutom är han söt och har bjudit mej till gävle, man tackar :) <33  
Sen somnade jag gott runt 2 efter en massa smsande med Gustav och Carro, hon satte lite griller i huvve på mej men det gjorde inte så mkt :P
Idag var det stiga upp sen, göra iväläxa och lite historia, har egentligen matte kvar, men det gör jag imorrn :)  
Sen drog jag till carro och färgade hennes hår, lite chokladdrickande och chokladbollsbak och beck tittande hanns med :)  
Nu har jag duschat och ska snart sätta på en film tror jag, får se vad det blir :)
Som vanligt trallar jag och rösten har faktiskt utvecklats en smula och det gillar jag (Y) :) 

Imorrn är det skola och körlektion, diggar att (Y) :) 

Even if I don't know where to start
even if my love is taring my apart
I just know, that you and me, we are always meant to be



 

RSS 2.0