Jag kan ge utan att ta, jag kan få dig att må bra

Mysig kväll med massa tv och sen disneyfilm och youtube. Jag fick mina tår knäckta också, finemang :) läskigt men skönt.  Vid 2 blev jag ensam och somnade som en sten med ett leende på läpparna efter en lång men bra dag. 
Idag var det föreläsning om värdegrunden med många skratt med Robert :) och sen fikade jag med fina Disa på Espresso House och pratade inspark, våren, hur våra liv ser ut och resor vi vill göra. Hon är himla bra hon och jordnära, behövs fler såna människor! 
 
Subwaymacka, disk och sång har mina hemmatimmar nu bestått av. Ny ljudsladd är awesome med riktigt ljud!  Helgen planeras då det är sista helgen innan sista vfu:n.. hur sjukt är inte det? Och helgen blir awesome med Rasmus imorgon, Robert på lördag och sen Emma på söndag. Hur bra får en helg vara? :) icohförsig måste jag plugga, tvätta och städa också, men who cares? Det blir awesome :) 
 
PUSS
 

PB

Träffade min handledare på PB idag, det blir förhoppningsvis ett bra samarbete även om jag inte är helnöjd just nu med hur arbetet kommer läggas upp. Men det blir nog bra i slutänden! Schemat verkar bra iaf :)  jag drog sen hem till Simon och hängde med honom och Jenny innan jag och Simon åt lunch på Jensens, köööött! :) Mysigt att träffa dem lite och särskilt Simon, vi ses lite för sällan nuförtiden.. 
Har även köpt ny ljudsladd idag och kopplat in den, äntligen bra ljud igen! 
 
Nu har jag Rasmus här och vi ska käka tacos innan världens tvkväll, ingen av oss var sugna på kåren och jag behöver tid att vara pigg och planera och fixa inför vfu:n så vi sällskapar varandra istället :) mysigt! Gäller att passa på nu innan vfn:n att ses.  
 
PUSS

Jorden runt

Jag är fruktansvärt sällskapssjuk just nu, trots att veckan knappt har börjat har jag redan bokat upp en lunchdejt och en biodejt och ev en middagsdejt/hängdejt också och allt det med 3 olika människor. Jag behöver människor runt mig just nu, tydligen är det dax för en sån period. Passar mig utmärkt då det är vfu nästa vecka så jag slipper vara ensam. 
 
Gårdagen slutade med paradise hotel och fb-chatten med prat om att resa jorden runt, mest på skämt om alla länder och städer man skulle besöka men kul grej :) jag fick mig ett par goda skratt och ett stort leende iaf. Jag kanske inte kommer resa jorden runt i mitt liv (om jag inte vinner ett antal miljoner) men jag kommer åtminstone besöka London och Rom för det har varit en dröm sen jag var riktigt liten!  
 
Idag har jag pratat med min chef för förra årets sommarjobb vilket var trevligt, förhoppningsvis får jag jobba i sommar också och bli kvar i mitt älskade Jönköping :) sen har jag läst bok inför litteraturseminarie v.7 och tog en paus för mat och tv. Strax ska jag fortsätta läsa fram tills paradise hotel. 
Imorgon träffar jag min handledare inför praktiken och sen lunchar jag med kära Simon :) 
 
PUSS

För jag skulle inte vara någonting om du inte fanns

Fin kväll med Rasmus igår, "Så ska det låta" och två ståupp-shower. Trevligt! :) 
Det blev lite sent igår så det blev ingen föreläsning på förmiddagen för min del, passar på att sova så mkt jag kan nu när jag äntligen kan det igen, och inför vfu:n. Eftermiddagen var intressant iaf med Jesper som pratade vfu och det är alltid intressant, han kan det där med att föreläsa!  
I pausen sprang jag på Jonathan för första gången på evigheter, vi var på samma vfhu-plats på Flahult hösten 2011. Fint att prata lite med honom, verkar som vi ska läsa engelska ihop till hösten, trevligt med ett bekant ansikte :)   
 
Efter föreläsningen ville jag inte gå hem, hade ingen lust alls att vara ensam här hemma och inte ha någonting att göra..  därför stannade jag i skolan en stund och pratade med olika människor. Det är underbart när man träffar på vissa människor, som ger en kram, frågar hur man mår och säger " Det var längesen vi sågs nu, är allt bra med dig?". Då blir man glad och känner sig uppskattad. Det är något särskilt med människor och HLK just nu, efter 2 insparkar så känns det som att man äntligen har hittat hem på HLK bland alla människor och inte bara de närmaste människorna som man umgås med. Man kan prata med människor på ett annat sätt nu, mycket på grund av insparkarna, men också på grund av ens pedagogiska utveckling, den personliga utveckligen och att man vågar prata med människor som man aldrig skulle ha vågat om man fortfarande bodde i Växjö. Underbart!  Fina människor där Albin, Sara, Disa, Daniel och Erik får lysa lite starkare :) 
 
Nu blir det att plugga en stund, sen mat och ikväll Paradise Hotel. Imorgon är jag ledig och då ska det förberedas litteraturseminarium som ligger under sportlovsveckan under praktiken. 
 
PUSS

Han finns i dig

Jag somnade som ett litet barn efter bokläsning igår och vaknade därför upp glad och nöjd i förmiddags. Jag har städat, rensat mina bokhyllor och satt in alla gamla räkningar och gamla tentor i pärmar. Det var fan i mig på tiden när man hittar räkningar för januari 2013..  Det tog ett jäääkla bra tag, Blev klar först vid 19:30, förvisso tog jag en paus för kebabtallrik och för att städa bort all text i badrummet och på kylskåpet, det var inte det enklaste kan jag tala om. Vissa saker ville jag verkligen sudda medans annat borde kanske varit kvar. Känns som jag fengshuiat en jäkla massa idag och det behövdes verkligen! 
 
Nu sitter jag mest och ler satan åt ett telefonsamtal jag fick för en stund sen av en väldigt saknad Växjö-Martin. :) Antar att han får bli Växjö-Martin då det finns en Martin här också som nämns desto oftare. Det samtalet var precis vad jag behövde och han fick mig att asgarva åt låten "Han finns i dig" när vi pratade om hans stundande bröllop. Hur sjukt är inte det!? Han gifter sig snart..  det dimper ner titt som tätt bevis på att man börjar växa upp och bli vuxen på riktigt. Sjukt!   Han gjorde min dag iaf och fick mig att le som en galning, så oväntat men så välkommet :) 
 
Nu är det "Så ska det låta" och häng med bästa vännen och det är awesome!   
Imorgon är det föreläsningar, bl.la med favoritföreläsaren :) 
 
PUSS

Att bli vuxen

Och ikväll slog det mig. En gammal vän släppte nyheten att hon väntar barn som ska komma i juli. Den chocken men också glädjen för hennes skull! Jag unnar henne verkligen den lyckan och upplevelsen :)
Människor runt omkring mig från nu och framförallt förr går vidare med sina liv och det är väldigt kul för dem. Det innebär att det är min andra vän inom loppet av 1 år som kommer få sitt första barn, fantastiskt och samtidigt ganska sjukt, häftigt men oväntat!  Lite småkomiskt att jag drömde att jag var gravid inatt.. 

Det får mig också att inse att jag sitter lite fast, jag älskar mitt liv jag lever just och vill inte byta bort det för allt i världen. Jag utbildar mig och ör fullkomligt nöjd med studentlivet, att bo ensam och plugga. Men, ibland känns det som alla går vidare medans jag är kvar på samma ställe och stampar som för 3 år sen när jag flyttade. Jag är glad för mina vänners skull som har pojkvän/flickvän, sambo, fästman/fästmö och för de som har barn eller ska få snart. Ibland önskar jag bara att jag fick dela upplevelsen med dem, prata om samma saker och dela tankar, skratt och erfarenheter om samma saker. Ibland känns det som jag missar saker som borde vara så naturliga i den här åldern. 

Jag är inte alls bitter, jag har en awesome dag och är glad! Bara en sak jag kom att tänka på nu när det händer "vuxensaker" för andra människor. 

PUSS 



Känn ingen sorg

Efter att ha skrivit klart veckans sista uppgift så gick jag ut på en promenad. 4 km med bara musik i öronen och mina egna tankar, så himla underbart! Hade all is bara varit borta så hade det varit helt perfekt! 
Robert och jag hängde sen här på kvällen med "På spåret" och sen filmen "Känn ingen sorg" som jag inte hade sett. Jag har jättesvårt för svenska filmer och ännu svårare för Håkan Hellström och hans musik. Trots det så förstår jag varför den fått så många priser för den var riktigt bra även om den var lite småflummig på sina ställen. Riktigt bra film iaf och jag är otroligt glad för att jag både tog ut linserna och tog bort sminket innan vi började kolla, jäklar vad jag grät på slutet! Både Robert och jag grät ikapp, trots att han redan sett den en gång. Lite småroligt att titta på varandra och se att den ena gråter mer än den andra. xD Ibland är det faktiskt mysigt att även gråta tillsammans med någon och Robert är det perfekta sällskapet för det! :) 
 
Vid kvart i 1 blev jag ensam och somnade världens godaste vid halv 2, Älskar att jag somnar nu!  
Idag har jag sovit 11 timmar och för första gången på evigheter var jag inte trött eller seg ngnstans när jag vaknade, underbart!  Har haft världens lugnaste dag med toast, Svensson Svensson och massa mobilspel. Underbart :) Och dagen kommer fortsätta i den stilen med bokläsning och mer Svensson Svensson, precis en sån dag jag behöver! 
 
PUSS
 

Precis som jag

Kvällen var lugnt igår med mat, tv och till sist bokläsning. Somnade med ett leende på läpparna efter ett fint meddelande av en av de bästa tjejerna i världen, kära Johanna :) Att ha ngn som tänker på en gör en otrolig skillnad! 
Redovisningen i förmiddags gick ok. Svårt när man inte kan stå för uppgiften som gruppen gjort men men. 
Nu är jag hemma, orkade inte med eftermiddagen då den inte kändes relevant, trots att jag sovit bra. 
I eftermiddag blir det skriva klart uppgift och sen bara ta det lugnt för då är jag klar med veckans göromål. 
Ikväll hänger jag med Robert :) mat och häng blir mysigt! Undrar vad vi kommer ha för stor diskussion idag, haha! 
 
En sak jag tänkt på under veckan är hur pass få människor som verkligen känner mig, utan och innan. Att veta precis vad jag tycker och tänker, vad jag gör, hur jag vill ha saker och ting och vad som har hänt tidigare i mitt liv och vad som händer just nu. Klart att man är närmare vissa vänner än andra men det är ändå många som inte känner mig, på riktigt. Jag har upptäckt att jag är ganska lätt att lära känna till viss del men att jag har svårt att släppa in folk på livet som verkligen får lära känna "hela" mig. 
Jag antar att jag blivit lite privat den senaste tiden, berättar kanske inte allt jag tänker på och vad jag vill och tycker. Det är både bra och dåligt, bra att äntligen lära mig att inte bara kasta ut saker men också negativt för det gör att vissa människor missar så mkt.  Det är egentligen bara ett fåtal som verkligen känner mig, ca 3-5 st människor i mitt liv som har full koll, som vet och som kan mig och det har ingenting att göra med hur länge de har känt mig utan det är för att de har valt att lyssna, varit öppna, ställt frågor, sett hur jag reagerat i vissa situationer och som har fått mig att känna mig tillräckligt trygg att beräta saker från mitt förflutna, mitt liv nu och vad jag tycker och tänker.  Synd att inte alla tar sig den tiden eller lägger den energin och kraften på att faktiskt försöka lära känna mig. Dock är det otroligt skönt på ett sätt att det bara finns ett fåtal människor som verkligen känner mig, det visar att de tycker om mig och värdesätter mig så pass mycket att de stannar hos mig och är uppriktigt intresserade av hur jag mår och vem jag är! 
 
PUSS

Som en bro över mörka vatten

Kvällen blev bra med Paradise sen (sjuka jäkla program med världens chock i båda våra ansiken) och Johan Glans. Awesome! :)  Jag somnade som världens stock vid 1. Jag sover så himla bra när jag slipper vara själv. Underbart!  Vi sov till halv 11 och åt sen frukost. Han stack till Gränna för att träffa sin handledare inför vfu:n och jag har därför tvättat och diskat världens berg med disk. Ska laga mat snart, köttfärssås! Innan dess ska jag dock skriva lite på veckans andra uppgift. 
 
Och vet ni vad som gjorde min dag? Jo att vår uppsats blev godkänd nu på förmiddagen :) Det känns helt fantastiskt att ha den ur vägen nu, kunna släppa den och förhoppningsvis numera kunna sova med gott samvete! Äntligen :)  Det innebär att enbart Engelska C-kursen är det som inte är godkänt för mig just nu, och det känns fantastiskt bra, även om engelskan legat och tryckt där i 1.5 år nu. Men just nu, gör det ingenting!  Det går hyfsat bra i skolan just nu och det är precis vad jag behöver. Någonting måste funka! 
 
PUSS

dålig dag

Jag somnade som världens prinsessa igår efter Paradise Hotel. Jag och Rasmus pluggade på kvällen och sen blev han kvar och jag somnade som en gris fram tills hans klocka ringde på morgonen. Då gick han hem och jag somnade om en stund :) vardagar funkar också! 
 
Grupparbetet idag gick åt fanders, min grupp retade gallfeber på mig då de aldrig blev nöjda, överanalyserade uppgiften och krånglade mer än nödvändigt. Dessutom gick en person i min grupp mig att för första gången på ett antal år att känna mig trög och som en dålig student.. inte ok! 
Jag har spytt ut min frustration på både Robert, Rasmus och Dahlström idag och gjort köttfärssås på 2 kg köttfärs. Därför är jag nu en aning eller två gladare! Rasmus och jag har redigerat B-uppsatsen för absolut sista gången så nu är det bara betyget som fattas. Göööött :)  Jag och Rasmus har ätit potatismos och fisk och nu pluggar han på sin omtenta på lördag och jag skriver grupparbete. Det blir Paradise och film sen och sovsällskap inatt :) jag har det alldeles för bra trots en dålig start på dagen! 
 
PUSS

Nothing suits me like a suit

Skola 9-15:45 idag, sjukt segt.. heldagar är inte optimalt!  
Har nu varit ute och gått en halvtimme och ska plugga en stund. Imorgon blir det grupparbete inför fredagens redovisning. 
 
Det här med livet som jag skrev igår. Det är lustigt det här med små beslut som blir stora. Tänk om jag inte bestämt mig för att bli lärare, vad hade jag gjort istället? Och tänk om jag bestämt mig för att välja Växjö som mitt första val som stad att plugga i? Vad hade hänt då? Hade jag kommit in? Vilka hade jag umgåtts med då? Hade jag fortfarande bott hemma? Ett sånt litet beslut som det egentligen var att flytta 12 mil bort. Jag har upptäckt att jag kommer att bli en sjuhelvetes lärare, vet ni varför? För att jag haft det som mål sen jag var 9 år gammal, för att jag är envis och för att jag älskar allt som har med yrket att göra! Allt går, bara man har ett tydligt mål :)
 
Och dessutom, vi står inför beslut varje dag. Vad vi ska äta, vad vi ska säga i vissa situationer, om vi ska träna, om vi ska umgås med någon och så vidare. Vissa beslut större än andra. Livet är jäkligt häftigt då ytterst små saker kan förändra så mycket. Man kan ha en dålig dag och plötsligt kan en enda sak vända på hela dagen och kanske även längre tid framöver, kanske hela livet? Häftigt är vad det är! 
 
PUSS

Livet

Tänker lite på livet i stort ikväll och hur mkt tillfälligheter det är att saker och ting händer, eller ödet om man så vill. 

Mer om det imorgon! 

Lärande 3

Jag hade en lugn och skön eftermiddag i min säng igår innan Rasmus kom. Han lagade fajitas och vi såg sen "På spåret" oxh "Så ska det låta", mys! :) Enkelhet är alltid bäst! 
Vid 12 blev jag ensam och såg då "Svensson Svensson och läste innan jag somnade lite efter 2. 
Idag har vi haft kursstart i Lärande 3, känns otroligt konstigt att börja ny kurs och inte läsa historia med alla längre men det är ju en vanesak. Vissa i historiaklassen läser Lärande 3 nu också så det är nice! Lite mer tid i skolan också och det gör mig väldigt glad för då kanske rutinerna blir en aning bättre :) 
 
Nu har jag ätit lite, diskat och läst en av artiklarna tills imorgon. Ska läsa en till sen. Känns bra att ha något att göra från skolan för en gångsskull!  Det blir nog en lång vecka dock med en inlämning, en redovisning, grupparbete och sista fixet på uppsatsen. Men jag gillar det! 
 
Igår fick jag dessutom sms av min bror, han kommer till Jönköping snart och vill ses. Fina lillebror! Kul när sånt oväntat händer och ngn tänker på en, lilla Basse :) 
 
PUSS

Åh pest

Fantastisk helg på kåren! Vi var hos mig igår ett par st, fick träffa Simons flickvän för första gången. Lite nervös men det var en trevlig tjej :) ett kåren med mkt folk, alkohol, skratt, samtal och så vidare som vanligt. Vissa människor är ju en klass för sig.. Hade en väldigt fin diskussion med kära Martin, han är unik den pojken och jag är så jävlar stolt över honom! :) jag hängde ihop med Robert mer eller mindre hela kvällen för första gången på evigheter, det var mys! 

Vi tog sista bussen hem och sen följde Robert med mig hem och pratade till halv 7 på morgonen. Allting som behövdes pratas om, och ibland är det tid för att erkänna sig själv besegrad. Han är klok ibland! Och jag öppnade ett antal dörrar och vågade vara ärlig och för första gången på ett par år säga varför jag är som jag är, varför jag inte vågar och varför jag är privat av mig på det planet. Bra samtal iaf! Jag mår förvånansvärt bra idag, mkt bättre än jag förtjänar. Men jag antar att det var colan och vattnet jag hinkade i mig när jag och Robert kom hem.. Tacka gudarna för det! 

Nu har jag varje vaken en timme, mina grannar har stört min sömn så är en aning irriterad..får se vad som händer idag. Imorgon är det kursstart iaf, spännande! 

Att höra de 3 orden igår från två olika håll, ett väldigt oväntat håll, gör att man smälter lite och inser återigen hur bra Jönköping är. Och jag menar verkligen det när jag säger det tillbaka, underbara människor! Jag är glad över att vissa människor finns i mitt liv :) 

PUSS 

Det känns som att jag drömmer fast jag inte kan sova

HLK och studenterna i Jönköping, helt fantastiska människor! Rolig förfest med en ny bekant som var awesome, ett kåren som var underbart att träffa alla fina människor igen som man sällan gör, en diskussion med en utbytesstudent från Belgien vilket gjorde att jag fick plocka fram engelskan igen, awesome :) och ett kåren då jag insåg att jag knappt ens tittar då jag vet vad jag egentligen vill ha.  Det är något särskilt med kåren och högskolan i Jönköping, såna vänner har jag aldrig haft och jag skattar mig otroligt lycklig! Att ha en Martin som jobbade ikväll och som ändå kommer fram och säger: "hej gumman, är allt bra?" Behöver jag säga mer?! <3 älskade fina nolla och vän! 

Sanne tog dessutom examen idag, tjejen som jag känt längst i Jönköping. Jag är så oerhört stolt över henne, min finastes älskade tjej. Hon kommer bli den bästa förskolläraren, utan tvekan! Hon flyttar nu och det suger men jag är glad för hennes skull. Älskade Sanne! <3

Nu är jag hemma från kåren och ska läsa, är inte alls trött men kände mig färdig där för idag om jag ska orka en längre dag och med mer alkohol imorgon. Imorgon står jag för förfesten för första gången på länge, ganska skönt ändå att slippa ta sig nånstans :) 

PUSS 

Royals

6 km promenad blev det på eftermiddagen igår, helt fantastiskt! Så skönt :) jag lagade sen köttgryta och läste bok innan jag drog bort till Emma. Prat i ett par timmar om allt vi missat :) hon är fin lilla Emma!  Kom hem vid halv 12 och läste ut min "Änglavakter", sjukt bra bok :) 

Sovit 11 timmar inatt, så underbart att ärligen få sova!  Idag blir det förfest hos Lisa för att sen dra till kåren för första gången det här året, det blir awesome :) nu blir det Svensson Svensson.

PUSS 

Livring the dream

Sanne och jag pratade på en bra stund när hon kom i tisdags. Vid 3 somnade jag och sov 3,5 innan klockan ringde. Opponeringen gick bra och responsen vi fick på våran uppsats var bra. Rasmus och jag är dreamteam! Att kläcka ur sig "summan av kardemumman" är ju himla random när
man är trött, men jag fick folk att skratta iaf, bra det :p 
Lunchen var helt jävla underbar med de flesta från klassen med prat om vfu, skolan, Paradise hotel och en massa skratt. Historiaklassen är awesome! Synd att vi upplöses nu.. såna härliga människor :)  Jocke hade panik över son opponering och gav mig ont i magen, och jag tyckte uppriktigt synd om honom men det gick bra sen sa han. 
Jag tog en promenad när jag kom hem igår trots att jag ville dö i soffan, blev därefter ganska pigg. Rasmus kom sen och vi åt kebabtallrik, pratade om dagen, såg Paradise hotel och pratade om böcker vi vill läsa. Mysigt :) 

Vid strax efter 1 blev jag ensam och hoppades på att snart äntligen få sova, men istället ringde finaste Robert som var påväg hem från kåren. Fint samtal om dagen och människor vi känner. Robert gör mig alltid glad :) 
Jag har nu sovit som en stock och vaknade för en stund sen. 10 timmars sömn, längesen jag sov så djupt och bra. Min kropp var en aning utmattad kan jag ju säga.. Idag ska jag laga köttgryta och hänga med Emma, det blir riktigt mys! :) alldeles för länge sen. Innan dess ska jag ge mig ut på en promenad är tanken. Kommit in i ngn slags grej att försöka gå varje dag nu, himla skönt! 

PUSS 

Before you met me I was alright but things were kinda heavy

Vid halv 12 blev jag ensam och var inte trött någonstans, därför läste jag en uppsats till och hade sen svårt att somna. Vid strax efter 3 lyckades John Blund hitta till mig. 
Trots att jag var uppe 2 timmar senare än planerat idag har jag hunnit båda tvätta, diska, promenara, läsa alla uppgifter, skriva ut alla dokument tills imorgon och laga middag. Nu är jag sådär lagom trött! Kan dock inte sova än, Sanne kommer med tåget vid halv 11 så kan inte sova förräns hon kommit hit då hon sover här tills imorgon. Fint med sällskap :) 
 
Imorgon är det opponering som gäller, är lite smånervös men det ska nog gå bra. 8-16, det var längesen man var i skolan så länge och så tidigt. Redbull kommer få rädda dagen, ja redbull. Ibland får även jag! 
På kvällen får vi se om det blir kåren eller om jag är så pass trött att jag stupar så fort jag kommer hem. Och imorgon får jag dessutom träffa och krama på en av jönköpings guldkorn igen, finaste Martin :) honom har jag saknat väldigt mkt! 
 
Har även fått reda på var sista vfu:n kommer vara v.6, 8-11. Per-Brahegymnasiet it is. Gymnasie för andra gången och på det stället jag vill vara, jag är mer än nöjd! :) Kan åka bussen hela vägen vilket är awesome och mitt i stan också. Dessutom har min handledare både engelska och historia som ämnen, kan det bli mer perfekt? På pappret i förhand är det svårt att inte vara nöjd :)
 
PUSS

Det var dans bort i vägen

Somnade efter bok och serier igår och idag var det därför hyfsat ok att stiga upp vid kvart i 11. Det kommer vara sjukt segt att gå upp vid 6 på onsdag..    Idag har jag iaf läst uppsats och ätit mat innan Rasmus kom för att gå igenom inför opponeringen på uppsatsen på onsdag. Vi har käkat risotto och fixat med uppsats. Och nu kollar vi Handboll och Idrottsgalan :)  
Det blir en vecka med olika grejer jag har framför mig: uppsatser, häng med Sanne, opponering, hänga med Rasmus, hänga med Emma, kåren fredag-lördag då det är vårinspark för vissa skolor på HJ. Tror det blir en fin vecka :) En dag i skolan förvisso mellan 8-16 med opponeringar men det blir bra!  
 
Jag är en aning trött men det är bara att fortsätta läsa uppsatser tills man stupar. Allt löser sig! 
 
PUSS

Through the gates of hell as we make our way to heaven

Jag hade huvudvärk igår, så himla typiskt. Som tur var försvann den så jag kunde läsa uppsats. 
Jag lät dagen gå åt till film och bok sen. Så himla skönt att vara ensam och andas och göra precis vad man vill i sin egen lägenhet. Himla underskattat och det har varit lite för lite av den varan det senaste. 
Upptäckte Svensson Svensson på Youtube också, bra tidsfördriv! 
 
Idag har jag läst uppsats igen och ätit mat. Och nu ikväll tog jag en promenad med finaste Robert på 2 timmar :) himla mys! Nu har jag tagit en dusch, gjort en kopp te och parkerat mig framför "Så ska det låta". Jag hinkar vätska just nu, det var sjukt kallt ute innan men skönt att röra på sig :) 
Resten av kvällen blir lugn med bok, Svensson Svensson och fb-chatten! 
 
PUSS

Hey do you remember how we would stay up all night

Jag hade en väldigt mysig kväll nere hos Robert efter att jag läst lite uppsats. 
Vi pratade en massa om hur det kommer blir som pensionär bland annat, såg "på spåret", såg filmerna "Bäst före" och "Beautiful creatures" med många skratt under kvällen :) fina Robert! Ibland underskattar jag tiden med honom vilket är väldigt orättvist, skärpning Sara! 

Jag somnade vid halv 5 och vaknade med huvudvärk kl 13. Nu kokar jag ris till frukost/lunch och sen ska jag ha en lugn dag ensam för första gången på evigheter och satan vad skönt det ska bli! 

PUSS 



Försökt att vara allt på samma gång

Vi avslutade onsdagen med bakgrundsbrus och bok. Han somnade men inte jag. Tänkte för mkt på måfa. 
Igår var vi på bio, jag blev bjuden på 100åringen som födelsedagspresent :) MYS! Vi sänkte medelåldern med 20 år men det var mest bara kul och det var en riktigt bra film!  Han somnade hemma i min soffa sen innan vi åt pizza och sen spenderade kvällen med "Sveriges mästerkock" och bakgrundsbrus med bok. Tyst, lugnt och mysigt :) mamma ringde och måfa hade opererats för tarmvred och mår mkt bättre, tacka gudarna för det! 
Jag blev ensam vid halv 4 imorse och sov själv för första gången på ett par nätter, tror jag sovit själv 3-4 nätter sen kom hem till Jönköping för två veckor sen, sjukt egentligen. Trots att jag var själv, eller kanske också därför, somnade jag som en sten! 

Idag träffar jag Robert, och det ska bli förbannat mysigt :) 

Det är svårt att alltid vara alla människor till lags, jag gör numera vad jag anser är bäst för mig som människor vill att jag ska men trots det är de fortfarande inte nöjda för då tar jag tydligen fel beslut istället. Det är svårt att slitas så att det gör ont i hjärtat och det är svårt att göra sig själv glad samtidigt som andra ska bli glada. Är det det som kallas livet? Ibland skulle jag bara vilja ha lite förståelse, lite support och sympati. Men bara lite. 

PUSS 




Älskade måfa

Som många av er redan vet så har min måfa varit dålig länge med både hjärta, gikt och svårt att andas. Och idag var inget undantag, måmå ringde då måfa åkt in till sjukhuset i måndags med magont. Han har opererats idag på eftermiddagen för tarmvred och ligger nu på uppvaket. Jag älskar min måfa, en av de få manliga förebilderna jag haft i mitt liv och jag hatar att han åker fram och tillbaka till sjukhuset just nu, jag blir både ledsen och orolig vilket jag varit nu ikväll.. Jag har varit beredd i 10 år nu på att han en dag kommer försvinna, men man är aldrig helt beredd ändå på såna här saker. Men jag hoppas, för hans skull, att han slipper ha ont snart och samlar på sig ännu mer krämpor. Måfa <3 

Tack för att jag fick samtalet vid bästa tillfället ändå, jag har haft en riktigt bra dag och haft Rasmus hos mig hela dagen. Skönt att vara ensam när man får höra sånt här! <3 

PUSS 

Ibland när jag står fast så växer jag

Han vaknade också strax efter igårnatt och det slutade med att ingen av oss somnade, istället kollade vi på "Toy Story" och "Toy Story 2" och vid halv 6 åt vi frukost. När gjorde man det så tidigt senast? Jag slocknade tillslut vid 7 och sov i 2 timmar. Vi åkte och lämnade uppsatsen och sen hem igen till varsin lägenhet. Jag somnade i timmar hemma innan Rasmus kom och då gjorde jag egengjord pyttipanna, vi såg Paradise hotel och en film innan vi båda däckade efter lite sömn. 
Jag sov heela natten fram till 12 idag, 12,5 timmes sömn var awesome :) 

Varit och hämtat uppsatser till nästa veckas examinationer. Julledigheten har varit väldigt lång men precis det jag behövde för att verkligen orka och komma tillbaka, och det var min tur att vara ledig nu. Det har dock bidragit till en liten förkylning men det var väntat. 

Ikväll äter jag tacos med Rasmus, sen får vi se vad som händer. Nu ska jag/vi läsa :) 

PUSS 

6 januari 2014

Jag läste fram till 3 igår och somnade sent men det gjorde inget. Idag var det min födelsedag och mamma och Olle kom upp och firade mig och åt mat på Twin City, vildsvin <3  
Jag gick sen ner i källaren till Robert och pratade om allt vi missat innan han plötsligt plockar fram en hemmagjord tårta, är han sötast i världen eller?! <3 efter en fika drog jag hem och fick senare en typ av fläskfilégryta lagad till av mig av Rasmus, åt mer tårta som Robert gjort då jag fick med mig den hem och har mest gnällt på världen, blivit klappad på och omhändertagen på bästa sätt som finns. Och dagen avslutades på bästa sätt med att han stannade kvar och sov i min soffa. En helt perfekt födelsedag med mina två bästa vänner, åh vad jag älskar er! <3 

Nu skulle jag egentligen sova men det går inte, han sover och jag är vaken. Trots att det borde vara tvärtom då jag sovit mindre än honom och borde vara trött.. Men men. Sånt är livet och imorgon blir det upp tidigt och lämna in uppsatsen som är tryckt inför opponeringen nästa vecka. Sen får vi se vart dagen för oss! 

PUSS 





Bibliofil

Det här med att vara bibliofil är jäkligt jobbigt ibland.. Särskilt när man fastnar i böcker och kan inte sova och man märker hur klockan passerar i rasande tanke den utsagda tiden för när man egentligen skulle lagt sig.  Böcker i mitt hjärta! Ibland funderar jag på om jag inte borde bli bibliotikarie eller författare istället! 

Städning, JVM-finalen, mat, "Så ska det låta", youtube och bokläsning har min dag bestått av och det har varit skönt och samtidigt kännts konstigt att vara ensam för första gången på flera dagar. Trots att jag druckit mitt sovte för flera timmar sen så kan jag inte sova, boken är för spännande och jag inte särskilt trött.  Dygnet har iaf slagit över till min födelsedag, 22:25 denna dag föddes jag för 23 år sen så grattis till mig! :) Jag börjar bli gammal.. 

PUSS 

Allt du gör är drar historier, du kan inte sluta lyssna

Vi såg "Hitta Nemo" och den sjuka filmen "Dunderklumpen" (En dum en är bästa figuren ever) och kollade youtube innan jag blev ensam. Eftersom jag fortfarande inte litar på min sömn så drack jag mitt sovte och gick sen och la mig vid 5. Och jag somnade strax efter när jag släckte, sjukt skönt! Det kanske äntligen går att sova igen :) 
 
Har ätit världens godaste mat nu: Lamm, potatisgratäng och sallad och nu ska jag ta och städa min otroligt skitiga lägenhet.. annars för mamma krupp när hon kommer förbi imorgon och firar födelsedag. 
 
PUSS

Jag har ett namn

Rasmus och jag spenderade sedan dagen igår som de flesta: med att läsa i varsitt hörs, äta mat, ha bakgrundsbrus och prata när vi känner för det. Det vill säga efter att vi skickat in den slutgiltliga versionen av b-uppsatsen till handledaren. Då blev vi glada båda två :)  Vi somnade vid halv 8 imorse och har spenderat dagen med JVM-semifinal, mat, bokläsning, dåliga skämt såsom: "Det ligger skit i min soffa, jag har ett namn". Fin dag!  Läst ut min bok idag också, läst 4 böcker på 1 månad nu, så awesome :) 
 
Idag är det exakt ett år sen jag satt på Arlanda med Jocke och Robert och hade en lång natt framför oss innan vi tog flyget till Gran Canaria. En perfekt vecka och start på förra året och jag saknar solet, slappet, maten och sällskapet! 
 
Nu blir det film här hemma, "Hitta Nemo" innan jag sover ensam inatt. 
 
PUSS

Still counts as one

Min huvudvärk försvann igår eftermiddag men jag var alldeles för borta för att orka skriva b-uppsats. Rasmus kom istället och vi lamade med massa film, böcker och övertrötthet och årets första fajitas. Underbart! Vid 6 imorse gick vi och la oss men vi somnade inte förräns natten hade blivit dag. Allt och ingenting outades om 2011, 2012 och 2013 och det var vad vi båda behövde. Glädjetårar, parkinsons, skämt om att man föder barn när man nyser och annat,  och seriöshet i en salig blandning, Jag antog att vi fick 3-4 timmar innan mitt alarm ringde. 
Vi har käkat god frukost, gnällt ett par ggr och nu ska vi skriva färdigt uppsatsen innan opponeringen med "Sagan om de två tornen" som bakgrundsbrus, Awesome :)    Perfekt början på 2014 om man frågar mig! 
 
PUSS 

1 januari 2014

Tror ni inte på själva fan att jag fick migrän? På nyårsafton!  Därför tvingades jag vara hemma då jag låg golvad i min säng.. Ensam. bitter är bara förnamnet av vad jag var då jag missade jockes nyårsfest, blä! :/ 
Emma var söt och kom och sällskapade mig efter jobbet och drack te och vid 12 kollade hon raketer med mig, snäll hon var som sällskapade!  Vid 12 ringde Robert och tjötade en stund, finaste :) han vet precis vad han ska säga för att göra mig glad och rörd! Min bästa vän <3 

Idag mår jag väldigt mkt bättre efter att ha sovit fram till 15. Idag ska det fixas lite B-uppsats om huvudet är med mig vilket jag hoppas. Det är 2014 nu och det känns förbannat sjukt. 

PUSS 

RSS 2.0