Robin Hood

Haft bra dagar på praktiken, hade dock ingen lust alls att blogga igår. Kände att jag inte hade ngt att säga. :p
Haft lektioner iaf dessa dagar, båda har gått bra. Idag blev det Robin Hood med Russel Crowe på eftermiddagen, smidigt och bra :) det blir det på fredag också.   Imorgon är jag tillbaka på HLK ett par timmar,  känns himla gött tycker jag. :)

har idag spenderat den mesta tiden i telefon, först med Bolle och sen precis med Robert.  Har blivit en riktig telefonkärring ;) haha.   Senare blir det även ett samtal med Johanna också, perfekt!
Har inte så mkt mer att säga nu faktiskt, blir läsning innan prat med Johanna och sen sova tidigt som vanligt under praktiken.   Helgen är extremt efterlängtad, snart så!!!!

PUSS

Debatt

Gårdagen bara flög iväg! Utflykt med mamma och sen bara mys i soffan, var så satans trött efter den otroligt långa natten.  Somnade tidigt och sov 10 timmar inatt..  mamma körde mig till skolan imorse och sen var det planering och sista touchen inför lektionen idag.  3 timmars lektion om debatt och argumentation är nu genomförd. Känns så himla gött! :) är förvånad över hur bra det gick, var en klass som är väldigt engagerade och effektiva och jag gillar sånt väldigt mkt. Snälla är dem som hjälper till också och som berömde min första power-point :)) åh blir glad!
Min handledare var nöjd också och sa att jag är avslappnad och har humor och är seriös samtidigt och så vidare.
Imorgon har jag samma lektion med en annan klass, dock på förmiddagen. Eftermiddagsmänniskan måste bli förmiddagsmänniska. :p heja hejja!

Så himla glad och stolt över mig själv som fixat min första lektion på gymnasielektion, är förvånad över att jag lyckas så bra som jag gör. Men är man planeringsmänniska nr 1 så går allt för eller senare antar jag!
ååh eufori :)  Kanske inte känner så mot slutet av veckan med alla lektioner men idag får och ska jag vara glad att det gick så pass smidigt. SWEET SUCCESS!

PUSS

Roadtrip

Myste runt med mamma på A6 igår på ikea och kollade runt lite, fick med mig ljus, en ny karaff, lite nytt smink och lite annat smått och gått. Mat på ikea också, mums!
Fick köra bil också, åh ibland saknar jag verkligen att köra bil :) skönt att få köra mammas bil nuförtiden, att hon litar på mig och att jag har rätt att köra den.
Vi drog sen hem och mös en stund innan jag drog hem till Razzle tillsammans med Robert. Kortspel och melodifestivalen :) hur tävlingen gick kan man ju ha delade meningar om man tyckte absolut det var rätt att Danny gick vidare, grymt bra låt och cool ljusshow!  En hel del maryfuckingkill hanns med också som dem aldrig lekt.. herregud :p haha. Och jag fick en massa flashbacks från när man lekte det hemma i lilla Gemla. Sjuukt att tiden går så fort säger jag bara!
Jag och Rasmus körde sedan hem Robert strax innan 3 och ville sedan inte hem och sova utan tog den stora omvägen förbi mariebo och eftersom jag aldrig varit i Gränna tog vi sedan bilen dit och kollade på Ribbaskolan, hamnen och Gyllene Uttern. :)  extremt många skratt, dialekter och en MASSA "skönsång". haha, bådas röster bara dog xD alltid kul när det händer!     Hemma strax innan 5 och det tog en stund innan jag somnade men jag somnade med världens leende på läpparna. Rasmus och Robert asså.. BIG LIIKE!!

Folk kanske undrar vad fan jag gör uppe redan när jag inte somnade förrän 5 men saken är den att om jag inte är uppe nu ( vaknade till vid 10 ) så hade jag aldrig kommit upp till praktiken imorgon och jag ska dessutom ha lektion på eftermiddagen + köra bil till praktiken på morgonen så måste vara någolunda vaken :p
Idag blir det att tvätta och städa färdigt det jag påbörjade igår och sen tänker jag mest bara läsa och krama på min mamma och äntligen bli av med min huvudvärk/illamående.

PUSS

Grabbar

De som känt mig en längre tid vet hur mkt jag älskar att umgås med bara grabbar, hur mkt lugnare och säkrare det gör mig och hur glad det gör mig :)
efter praktiken igår så hann jag vara hemma i typ 15 minuter innan telefonen ringde, åkte in till stan igen för samtal och en låååång fika med Robert :)  ovanliga samtalsämnen för oss kan jag ju säga.  Trevligt trevligt var det iaf. :) fredagsmyyyyys!  Åkte sen hem till Jocke och åt tacos med honom, Rasmus och Robert. Musik och en maaassa massa prat hanns med och en hel del skratt. Grabbar :D  Blev invigd i grabbgänget också iform av en Slitz-tidning. Dog av skratt flera ggr om xD herregud.    Fin kväll med Jönköping bästa grabbar utan tvekan. :) ibland har man tur som hittar så fina människor!

Väntar på min mamma förtillfället som ska vara hos mig över helgen tills måndagmorgon. Skönt med lite mamma mys och ev kanske jag får köra lite bil också :) hoppas hoppas!  Se vad vi hittar på, behöver åka upp till ikea och köpa fler ljus iaf och nya matlådor, dem slits ju efter ett tag.  Skulle tro att vi hinner med A6 ngn dag i helgen också, är ju aldrig där annars. :)  men ikväll får mamma vara själv, kortspel och melodifestival väntar med Rasmus och Robert som vanligt. Bra att Rasmus bor så nära så det bara blir att springa över!

PUSS

samtal

När man har varit mobbad under en längre period så sitter det kvar hela livet, du lever med det i tankarna emellanåt när det gäller vissa saker. Men blir t.ex förvånad varje gång ngn visar intresse för dig, vill ha med dig i en gemenskap och vill umgås.  Jag är lite dålig ibland på att fråga om människor vill hitta på saker och ses pga det, för att jag är inte van vid att folk vill umgås med mig ( och ändå har jag inte varit mobbad på flera år ) och tar därför inte kontakten personligen.
Så när ngn då ringer och bara säger " Jag tänkte bara fråga hur du mår" som hände igår, det gjorde min kväll väldigt mkt och gjorde mig varm i hjärtat :) Då dör jag i magtrakten och blir en väldigt massa rörd, tacksam över att vissa är uppmärksamma och verkligen tar sig tid att bry sig! :)  Så om ngn känner ibland att jag inte tar kontakt, så är det för att jag inte är van och inte vill vara för klängig och på. Så nu vet alla det! Ärlighet varar längst.

Praktik idag igen, en snabbdag. Hade ett samtal med en elev som fick mig att inse att jag ofta blir så blyg och försiktig när jag är ensam i ett rum med en elev, att jag inte har pondus i den situationen. Helklass, inga problem att prata enskilt med elever men ensam i ett rum blir lite obekvämt av ngn anledning. Nästan så jag blir lite blyg och nästan ursäktar mig själv och vad jag gör i dem situationerna. Nyttigt med insikter!
Gjort min första PP idag, gick förvånansvärt bra och hoppas att det blir bra tills nästa vecka. Skickat in första planeringarna och uppgifterna som min handledare ska titta på, gick därför hem vid halv 3 ( min handledare gick halv 2 ) och med solen i ansiktet blev jag glad och stolt över mig själv över hur effektiv jag varit denna veckan :) hämtade ut ett paket på 3 nya böcker, skönlitterära. Kunde inte motstå att klicka hem dem förra helgen.. bara kliade i fingrarna. Vissa har skoberoende, jag är bokmissbrukare. helt klart.  Kan inte gå ut ur en bokhandel utan en påse i handen :p haha.     Satte mig i solen med boken som jag håller på med och sen kom Razzle förbi och tjötade en timme och skrattade runt. :) haha "   hääär ta mössan, ut och lek! "  Hilarious :)  Gillar det faktumer när folk frågar " Stör jag? " Det är ganska uppenbart att man gör det när man ser att ngn är upptagen med annat men det finns en skillnad med vem det är som stör och i vilket tillfälle, viktigt att komma ihåg :)  vissa människor stör aldrig!

Nu ska jag passa på att ta mig en dusch innan Johanna ska ringa. Sen ska jag bara njuta av att det är helg imorgon med min bok och min filt. Skönt att fått vädrat lite idag också.

PUSS

Sorry seems to be the hardest word

Sovmorgon till halv 9 på praktiken idag.. kom fram senare att det hade kunnat vara längre men man tar det man får :) min handledare och jag har dessutom kommit fram till att jag ska se till att jag gör 35 timmar i veckan, sköta det själv vilket känns skönt så man kan räkna på det själv och bedöma när det är dax att gå hem. Sweet :)
Träffat en trevlig klass idag som man faktiskt kunde prata med, trevligt! Får se vad jag ska planera för dem nästa vecka. Har dessutom gjort en matris, en utvärdering och börjat på dokumenten på uppgifterna de ska göra nästa vecka, effektiv dag! Gillar såna.  Imorgon ska jag ta mig an min första power-point. Ja min första! Rätt lustigt faktiskt att jag aldrig gjort ngn med tanke på att jag är uppe på högskolenivå.. men har alltid funnits ngn annan som gjort dem och har aldrig blivit tvingad att göra ngn till ett individuellt arbete. Gillar Over-Head (A) Men imorgon ska jag lära mig själv, ser ju inte så svårt ut liksom :)

Snart helg.. tiden bara flyger iväg. Insane.. Dagarna går så fort när man planerar/fixar uppgifter halva dagen och sitter med på lektioner andra halvan. Imorgon blir det att följa med på stödpedagogik och planera.
Nu blir det dock veckans avsnitt av Glee, uppehåll fram tills april sen.. hur illa!?

PUSS

Matris

Somnade halv 10 igår, sjukt! Kroppen sa ifrån och ville släcka lampan tidigt när jag läste, vilket var skönt idag då jag fick hela 9 timmars sömn inatt.  Det är under praktiken jag sover som mest, har varit så under alla praktikperioder, sover i snitt 8 timmar per natt, ngt otroligt med tanke på att jag sover i snitt 5-6 timmar inför en dag på högskolan.  Men praktiken tar mkt energi så är det bara. :)

Träffat en ny klass idag, en klass som var väldigt välkomnade och en elev frågade t.om varför jag ville bli lärare. Helt oberedd på den frågan om jag ska vara ärlig.. en fråga som jag har ett otroligt självklart svar på, eller egentligen flera svar på men idag kunde jag inte riktigt komma på varför så eleven svarade åt mig :p komiskt. Tror det har med nivån att göra, att jag inte vågar vara fullt ärlig på gymnasienivå om vem jag är som person, har fortfarande inte berättat för eleverna hur gammal jag är och ingen har frågat tack och lov. Himla skönt faktiskt!
Lyckats planera hela 2 lektioner idag! Ev 4.. beroende på hur lång tid momenten tar. ( 2 lektioner per klass ev ). Intressanta lektioner tycker jag, hoppas eleverna tycker det också nästa vecka.  Har t.om börjat snickra på en bedömningsmatris för lektionerna jag ska hålla i... flitens lampa har lyst idag vilket jag gillar! Har aldrig gjort en matris helt själv innan så ska bli superkul att göra och prova på :)
Har även hunnit med att stöta ihop med en vfu-kompanjon från förra vfu:n som numera jobbar på JB, coolt! Trevligt att prata om tycker jag och lite lärande 2 och lite nya regler och så vidare. Fick mig även ett samtal med två herrar om behöriga lärare, brister med högskolan framförallt på HLK och barnprogram som deras barn tittar på tydligen..
Semla på arbetslagsmötet också, sweeeeet :)

Dax för kvällsmat nu faktiskt, ganska skönt ändå på ett sätt att kvällarna blir korta för då gör man mer nytta av den lilla tiden på kvällen man får hemma.

PUSS

JB

Jag är trött.. riktigt trött. Svårt att sova igår och vred mig både länge och väll och var nervös ut åt a helvete.
Första praktikdagen idag och min handledare verkar bra och känns som att jag kommer ha nytta av henne och att vi kommer trivas ihop. (y)  träffade en av klasserna idag, en teknikklass. Blir väldigt intressant att ha undervisning i de klasserna jag ska ha känner jag men jag älskar ju utmaningar så det är bara köra!

Vad kan jag säga mer om skolan? Vet inte riktigt.. allt är fortfarande så nytt.  Mötte upp Robert efter praktiken och snackade lite skit och sen faddermöte inför hösten. Vi får la se hur det blir med det men eftersom att jag i 9 fall av 10 alltid håller vad jag håller så ska jag åtminstone söka. Sen får vi se vad magkänslan säger. :)
Nu ska jag slöa i min soffa, hur klarade jag mig utan soffa?
Imorgon kör vi praktik igen!

PUSS

bed of roses

Mådde betydligt mkt bättre igår efter att ha haft fredagen hemma.. konstig dag det blev då jag inte hade en aning om varför jag inte mådde bra i kroppen.
Mötte upp Rasmus och Robert igår och handlade mat och åkte hem till mig och spelade kort och lagade mat. Rasmus vann serien om biobiljetten. (: kul för honom!  Vi har nu startat en ny serie, se vem som vinner den. Det borde bli jag eftersom jag inte vunnit en serie än trots att jag var supernära på biobiljetten.. :p

Somnade sent och skulle gått upp 9 men fick bli 10 istället. Håller på att tvättar och har skickat in mina förhoppningsvis sista uppgifter i engelska 31-60. känns gött!
Imorgon börjar en ny praktikperiod, denna gången på JB, gymnasie. Undervissa 93-95. Känner mig väldigt nervös förtillfället då jag har kompisar i växjö i dem åldrarna, tänk om jag skulle undervisa Emil, Gustav, Hani eller Emilia liksom.. Superkonstigt!   men det blir nog bra. 4 veckor bara denna gången och sen ingen praktik på typ 2 år, weird! Hoppas de 4 veckorna går fort, inte taggad på praktik alls faktiskt men det brukar ju gå fort. :)  om 3 veckor är det syndaflod också med fina fina fina växjövänner som besöker oss andra puckon ;) haha.  Så praktik imorgon 8.15 fram till eftermiddagen och sen fadderinfo på HLK. (y)

PUSS

what a feeling

Tänker inte berätta när jag vaknade idag får du får folk en smärre chock tror jag. :p kan dock säga att jag inte vaknade nu.   Korrigerat min exam-essay för andra gången och ska skicka in den igen imorgon. Imorgon eller söndag ska jag dessutom fixa min andra uppgift som ska skickas in. Hatar att ha ströuppgifter men dem måste la finnas dem också. :p
Gjorde stuvade makaroner och falukååv nyss, livets mat!
Idag ska jag mest göra ingenting, kolla film, läsa och så vidare.  Vaknade av världens illamående inatt mitt i en dröm och var nära att spy. kul info jag vet. Så pga migränattack igår och illamående inatt så tänker jag stanna hemma själv idag och bara jag vet inte, undvika att få ngt antar jag. Förstår inte varför migränattacken kom igår eller illamående då vi ej haft ngt direkt krävande.. men men ibland blir det väll bara så.

Tråkigt inlägg det blev känner jag men iblir det bara så.

PUSS

Dear John

Tårar rullar ner för mina kinder, precis sett klart Dear John för 3:e gången. En film som får mig att tänka mkt på saker och ting och som påverkar. Tänk om verkligheten såg ut så för alla..snacka om att man hade uppskattat livet på ett annat sätt! Inte för att man inte gör det nu, men man tar så himla mkt förgivet.

Fin dag med två av världens finaste grabbar, kortspel i massor och skratt. Lyckades även parera en påbörjan till migränattack. Stolt över att det gick! Kom på senare ikväll att jag inte ens kollade om jag hade migränmedicinen hemma, dumt av mig. Men det gick ju ändå.. läskigt det där när man ser svart fläckar framför ögonen och du inte ser klart. Hänt 1-2 ggr innan och jag kommer aldrig glömma första gången det hände. Klass 9 då jag blev blind på högra ögat och att hela höger armen domnade så att jag inte hade ngn känsel alls. Så himla läskigt..

Nu ska jag börja i min nya bok är tanken, cirkeln har jag läst ut och jag vet inte vad jag tyckte. Kommer två delar till i serien så blir väll att plöja dem också när dem kommer. Läser alltid hela serier när det går.
Ledig fram till måndag nu vilket känns skönt. Fixa till en uppgift i helgen bara så är jag helklar med engelska 1-60 sen! tipp topp.   Allt flyter på nu och det känns himla bra för min del!  Funderar på att boka en helg hem till Växjö snart, behöver träffa lite Växjö-folk, köra lite bil, träffa släkten och träffa pappa lite känner jag. :)  förmodligen blir det i mars, om ca 4-5 veckor. we'll se. Beror på lite hur skolan ser ut och vad som händer här uppe.

GODNATT

krossa alla fönster

Har ju totalt glömt att säga att jag uppnådde B-nivå på VOC/MCT:n som var i Januari, vilket innebär att jag kommer få läsa engelska C i höst och skriva C-uppsats :D wiho! Känns helt rätt och bra planeringsmässigt av min utbildning, tokbra!  Seminarie igår också som gick bra och sen drog jag till Kååren igår kväll iaf. Det var niiice :) öppenkväll också vilket innebär att vissa som tagit studieuppehåll var där och levde runt tillsammans med oss. Gillar folket jag umgås med och jag gillar att det har börjat komma in nya tillskott i våran lilla umgängesgrupp. Det är awesome!

Planer smiddes för framtiden igår till i mitten på maj, hade varit såå satans awesome :D då hade jag blivit en aning glader kan jag ju säga men som alltid, skriver man om saker och ting så blir dem i 9 fall av 10 ej av så jag kniper käft. :)
Beundrar vissa människor så himla mkt.. hur dem orkar vara så starka jämt och ständigt och ta det mesta med en klackspark. Jag har en del såna människor runt mig och jag blir så imponerad av den styrkan i sig själva och sin personlighet. Hur dem orkar, vågar och bara är.  Många ser mig som en stark person men det brukar jag bestämt slå ifrån mig, jag var stark när jag var mindre då jag var ensam. Ensam är stark på ett helt annat sätt än styrkan man finner hos sina vänner. Missförstå mig inte nu, jag hade inte bytt bort mina vänner för en sekund. Men ibland tänker jag på att man hade varit starkare om man varit själv. punkt liksom.  Men mina vänner är så satans bra så hade aldrig bytt bort dem :))

Gjorde månadens goda gärning igår också, hittade en 100-lapp på marken påväg till skolan men gav bort den till en mer behövande person. Personen behövde den mer och jag älskar att göra saker för andra, förvåna andra över hur oegoistisk och generös jag är i de flesta lägena.  Älskar att se folks blick när förvåningen kickar in och när folk inser att jag menar saker jag gör eller säger som får folk glada!

Nu väntar jag på att Robert ska höra av sig, umgås en stund innan Rasmus kommer och då blir det kortspel! :) ser framemot en bra dag tillsamans med dem!   Innan dess passar jag på att göra köttfärssås, matlådor till praktiken (y)

PUSS

she's got jungle fever

Föreläsningarna idag var så otroligt tråkiga. Gällde att underhålla sig med 4-i--rad, frågesport på mobilen, sms, temple run och en massa prat istället medans man lyssnade med halva örat. ;)
Pratat en stund med måmå idag också, så himla skönt att hon ringer ibland. även om det inte är ofta så är det skönt att få prata med henne när det väl blir. Ibland blir jag orolig över att vi inte hörs tillräckligt ofta.. måfa är ju som sagt påväg att bli gammal och sleten nu.

Ibland förvånas jag över vissa människor denna dagen, en massa gulligull på fb. Tycker bara det är kompensation för att man inte anstränger sig tillräckligt mkt resten av året. men det kanske bara är jag som tycker så. Dessutom finns det vissa människor som verkar tro att bara för att dagen heter "alla hjärtans dag" så ska man vara sådär gulligull snäll mot alla, vara vän med alla och allting ska vara så bra och rosenrött. Precis som tatt allting måste ske denna dagen bara för att den just heter "alla hjärtans dag". Väldig löjligt tycker jag..
Sen är ju vissa människor tragiska också och tror att man tänker på dem 24/7 och ältar och saknar. Du är en tragisk gubbe och det kommer aldrig att ändas, det är ingen som tycker om dig längre. Förstår du inte det? Jag saknar inte dig, jag älskar inte dig och jag tänker definitivt inte på dig. Du är en gammal och biter gubbe och saker hade kunnat vara annorlunda om du gjort saker och ting rätt från början!

Nu har jag sagt mitt och tänker ta mig en dusch, sen ska jag läsa ut min Cirkel-bok :) imorgon blir det seminarie på eftermiddagen 13-16. Sen får vi se om vägarna bär till kåren eller ej, återstår att se.

PUSS
tänker mkt på min oturstjej idag så därför får ni en bild på henne som är ca 1 år gammal redan. Sjuuukt vad tiden går!   Krya på dig världens finaste <3

Utvecklingssamtal

Hur tråkig får en föreläsning och föreläsare vara? så tråkig att man får för sig att blogga istället för att tiden ska gå.
Att ha sovit dåligt hjälper inte heller direkt.. Men läst långt i cirkeln iaf och den är väldigt spännande :)
Längtar tills jag får komma hem och crasha i min soffa..

Är hungrig... Är det inte paus snart?
Glad alla hjärtans dag btw!


blow the candles out

Frös hela natten.. hatar att lägenheterna på dalvik är svinkalla så fort det är lite minus ute.
Skrev min seminarieuppgift idag och har dessutom precis städat, nått bra med det den här dagen!
Nu ska jag faktiskt ta och hoppa in i duschen så jag är ren till skolan imorgon. Föreläsning 9-14.30.
Resten av kvällen ska jag avnjuta film och bok. Myyyyys. :) tänkte nog ringa min mormor också som ringde igår, hade inte tid att prata med henne igår.

PUSS

Taylor Lautner

Haft en bra dag, gjort matlådor, haft besök av fina killar och sedan pluggat klart inför uppgiftsskrivandet imorgon inför seminariet i veckan.
Även hunnit med ett telefonsamtal med lilla Barso, hon är himla bra hon tycker jag. Planer smids inför mars och jag längtar så jag tror jag spricker :) tjejhelg och massa tjejsnack och sen utgång hela helgen, kanon!
Kollade precis klart på Breaking Dawn part 1. Sett den 3 ggr nu sen november, Jag vet, jag är knäpp. Ögongodis på hög nivå, Taylor Lautner är världens snyggaste kille/man helt klart :)) gillar människor som blir snyggare med åren. Stort plus! :)  Svärmorsdröm helt klart, hade han friat så hade jag inte tvekat en sekund ;)

Nu ska jag lägga mig i min säng och läsa cirkeln. Skönt med en lugn kväll med telefonsamtal, tända ljus, en film och nu en bok. :) helt klart ett bra avslut på helgen.
Imorgon är jag föreläsningsfri, då blir det skriva seminarieuppgift och städa.

GODNATT

parantes

Att gå från en ganska stor bottenkväll till en kväll som var så himla awesome med en massa skratt, en massa prat, en massa flummande, en vattenflaska, pinsamma berättelser, lite finska, lite norska och en massa låtar är bara heelt sjukt!  Det var evigheter sen jag var så flummig, minns knappt när och det var evigheter sen jag VÅGADE vara så pass flummig och skita i hur jag framstog utan bara gick på infall och hade kul! AWESOME :D
Det var precis vad jag behövde igår efter slutet på veckan och helgen. Snacka om sidospår precis ALLTING tog och de 3 timmarna förändrade verkligen allting och jag somnade så himla bra och så himla tryggt.
Tack världens bästa för det, du räddade allt och lite till och det var världens bästa infall :)  PUSS <3

Idag är jag extremt trött.. somnade inte förrän 5 imorse. Ska bara plugga och laga köttgryta. Städningen tar jag hand om imorgon tror jag. Får fin besök om ca en timme också av två av världens finaste killar, Simon och Martin. Kan bli en bra dag det här också tror jag. :) Senare ikväll har jag telefondejt med min saknade Barso också, kan inte bli annat än bra för vi har en del att prata om tror jag!

PUSS

superbass

Somnade runt halv 3 igår efter Cirkeln-läsning. bra bok det där!
Vaknade sent idag men behövde det, handlat så jag kan göra köttgryta imorgon också. MUMS! POTATIS :D
Har sedan pluggat perspektiv och varit hos Sabine och kollat melodifestival. Blivit telefonterrad en del idag också, men alltid kul med folk som ringer sådär spontant :)
De andra drog ut men jag och Rasmus hade ingen lust så vi drog hem, känner att jag inte riktigt är i fas för utgång och alkohol och så vidare. Så himla många tankar och åsikter som skjuter hit och dit och mest inte vill försvinna, växjö spelar in så himla mkt denna helgen och det känns mindre än ok.  Men ibland är det la så att mkt hinner ifatt och saker som man hör får än ibland att sakna saker ännu mer.  åh kan inte mars komma lite fortare så jag kan få träffa mina fina växjövänner!  Dock är det vfu snart också, på John Bauer-gymnasiet. Kul att undervisa 93-94 och 95or när man har kompisar i växjö i den åldern.. creepy.

Nu ska jag kolla big bang theory och bara vara själv och inte tänka alls. Imorgon ska jag laga köttgryta, städa och ev träffa Martin en sväng.

GODNATT

saknad

Saknad är en jobbig grej, när man saknar ngn eller ngt så pass mkt att det tar upp alla plats i hjärnan. Att det pirrar till i magen av bara tanken, att man ler av tanken och att man vet att det var ett tag sen men inte längesen man sågs. Det där med tid.. när man saknar ngn kan 2 timmar vara nog, ibland kan det dröja flera veckor eller månader. Idag är saknaden ganska jobbig men det gäller väll att tänka på annat och fungera ändå.  Skrattet är det jag saknar mest som alltid når ögonen, alla uttryck, alla interna saker och framför allt, det där glittret i ögonen i blicken när personen ser på en och man bara vet att personen är glad över att känna en, samhörigheten.
för idag så saknar jag, dig.

Fått mkt gjort idag känner jag i övrigt, hade en himla bra samtal med världens finaste tjej innan idag. 1.5 timmes prat om allt och ingenting, ett väldigt seriöst samtal men såna samtal behövs ibland också. Gud vad jag ser framemot att hon och hela högen ska komma och hälsa på i mars. Det bara pirrar till i magen när jag tänker på det att alla ska få se fina jönköping, kåren och alla fina människor!
Att få prata med fina Johanna idag var precis vad jag behövde, hon gör mig så himla glad och förstår alla nojjor och konstiga grejer jag har för mig. Jag må vara knäpp som johanna säger, men hon älskar det :)  ååh gillar samtalet!
Drog sen hem till Sanne och åt mat och båda babblade tills vi inte orkade mer, då satte vi på tvn och kollade på spåret, skavlan och sen män som hatar kvinnor och åt naturgodis. Jaa vi är 50 ;) haha.
Precis kommit hem därifrån och känner mig himla glad, 2 fina samtal med fina tjejer idag + att jag fått tvätten tvättad och hunnit plugga. KATSCHING!

Nu blir det t.om lite läsning i Cirkeln innan jag förhoppningsvis somnar gott och imorgon tänker jag sova ut bara för att jag kan och vill!

GODNATT

I dreamed a dream

Hade en sån där dröm inatt som man inte vill vakna ur.. kände att allt var möjligt att vissa saker tillslut var meningen och skulle hända. Varför känner jag så när jag drömmer och inte när jag är vaken? Bra fråga..  drömmar är fina och bra ibland men det gäller att komma ihåg att dem bara är just drömmar, att det aldrig blir verklighet och att det är lika bra att förstå det.

Minnena rusade imitt huvud igår också under redovisningen och större delen av dagen, mitt tur-svettband fick mig att minnas en massa minnen som rusade. En av anledingarna till att jag är mjölkgalen, att jag minns stenmuren, hästen, kasta pil, pilbågen, vad du sa, vad jag sa och sen hur allt kunde fara åt helvete och att man vågade ta steget och satsa. Gud vad jag saknar dem minnena ibland. En kväll under 2005 som gjort så himla mkt, 2 veckor allt som allt men den kvällen.. ibland önskar jag att jag var 14 igen och liten och lite småkorkad och att man var så naiv och trodde att allting skulle lösa sig bara man ville det! (:

frukost väntar nu och sen plugg om perspektiv, tvätt, dusch och sen spenderar jag kvällen hos min Sannis och lagar mat och myser. :)

PUSS
skrämmande att man fortfarande kan hela låten utantill.. och att det fortfarande är bland den bästa dialekten/språket som finns.   ( finner det roande att det finns folk på högskolan som kan prata det också som man känner som man kan be att prata det när man vill ;)   big like! )

Gebroeders Ko - Ik heb een boot by sebastien1987

I natt inatt är det du är det jag

Kåren igår var kul, förfest hos Rasmus och sen dans på det. Mitt ego boostades också under kvällen, alltid trevligt!
Såg dessutom ngr dansmoves som fick mig i extas, extremt het och extremt generande och jag mest bara dog. Kul att få reda på det kände jag ;p haha.    Gnabbades lite med Robert också och bråkade runt, jag vann ;) haha.  nee men sånt är lite småkul och random.   Fint snack i hallen på dalvik också, jag blir så himla rörd och glad av Rasmus i vissa lägen och det är himla kul när det händer. :) gillar människor som förstår vad man tycker, tänker och menar!

Redovisningen idag gick bra, trots nervöst sammanbrott i princip. Min puls efteråt var inte att leka med, men godkänd iaf. :) awesome.  Hade en trevligt telefonsamtal med Martin på förmiddagen också, vet inte vad han ville egentligen men det var kul att prata en stund. Blev påmind om att jag har fantastiska människor runt mig, det vet jag redan men det är kul när guldkorn dyker upp :) han lugnade mig lite inför redovisningen genom att höra hans röst.
Efter redovisningen blev det kebabtallrik för att fira och sen hem till mig för kortspel med vapendragarna Robert och Rasmus. 5 spelomgångar hanns med, en tallrik glass, ett besök av Jocke och skratt åt diverse saker på internet. HERREGUD.   ( no offense, det händer alla ) . Skrattar alltid tills jag får ont i magen tillsammans med dem där två, så himla awesome. :)

Imorgon kör jag på plugg, tvätt, telefondejter och fredagsmys med Sannis. :) perfekt!

GODNATT

this little light of mine

läsning i 4 timmar igår.. sjukt!  Sov i 9 timmar i natt, det är också sjukt på en vanlig dag. :) grupparbete i 2 timmar, känner mig lite granna nervös inför redovisningen imorgon. Eller ok.. mkt nervös snarare. Vilket har sina anledningar, en av anledningarna till att prata svenska och en till att vår examinator är den hon är. Sen finns det andra anledningar också såklart men det är iaf lite anledningen till varför.

Tänker dock glömma bort redovisningen ikväll och drar till kååren istället, blir en lugn kväll men känner att jag behöver få tankarna på ngnting annat. :)
Drömde om min växjövänner inatt, och det får mig alltid att saknar dem desto mer.
Nehe, mot oändligheten och vidare!

PUSS

when you say nothing at all

Att läsa 3.5 timmar innan man somnar är allmänt awesome, snart är ännu en bok utläst. Undrar ibland hur jag orkar läsa hela tiden, men det är en särskilt känsla helt enkelt, ett sätt att rensa hjärnan och varva ner helt enkelt. :)
Föreläsningar idag mellan 9-15. Ibland förstår jag inte hur högskolan tänker alls.. vissa föreläsningar och försvar och svar till att saker är som dem är är mest bara löjliga. VFU-perioden som stundar nu nu om ett par veckor är ett sånt tillfälle då högskolan bör tänka om lite.. men sånt är livet!

Föreberett mig inför grupparbete imorgon och nu väntar bara en lugn kväll vilket känns extremt skönt faktiskt!
Fått tillbaka litteraturtentan idag, enbart en sak som ska korrigeras hemma vilket känns så himla awesome. Att få godkänt i 3/3 tentor från tentaveckan då man skrev 3 tentor på 4 dagar är en stor chock för mig och jag känner mig väldigt stolt över mig själv och är välddigt glad. :)!

Dax för maaaaaaaaat!

PUSS

Light up the world

dagen slutade bra igår med att ha lyssnat igenom Loreens låt säkert 60 ggr! Nu har jag den på datorn också :) hur bra!? awesome.
Idag har jag fixat inför redovisningen på torsdag, ätit fisk till middag och slappat bort förhoppningsvis det sista av min förkylning.  Hatar att vara sjuk, men å andra sidan.. finns det ngn som tycker det är speciellt upplyftande?
Samtalade med min moder innan, blir trött ibland. Blir så arg på henne ibland över att hon inte förstår att vissa beteenden är inte hälsosamma och att det finns fler än hon som tog hårt på deras skilsmässa.  Men man får väll vara ego också antar jag och att det ska vara ok.

Dax att förbereda sig på att varva ner snart i form av bok och big bang theory. Bra avslut på dagen javisst. :)

PUSS

Du får göra som du vill men aldrig föråda den som lever inpå din själ

Två liv.  Inte två delar av ett liv utan två skilda liv.  Det är konstigt det där hur man kan se det så och inse att det är så eftersom det skiljer så pass mkt mellan de olika episoderna eller perioderna.
Ibland kommer dem tankarna ifatt än vilket jag tycker är roligt hur står utveckling man ser.

Två liv, två verkligheter, två olika sidor. Två olika människor? Två versioner av samma tjejer? En ny tjej och en gammal tjej?

Mystery

Leveransen var hög på maten i fredags, trevligt sällskap och trevlig servitör :) jajamen!
Mötte sen upp Rasmus,Robert och Lejlis och åkte till Elmia för Raw Comedy club, hur awesome? Skrattade så jag dog, kul att man kan underhålla folk med sitt skratt också ;)  skämt om musikaler, igenkänningsskämt och en helt grym amerikan gjorde kvällen mer än bra.  Att dessutom få ta en bild och kramas lite med Mårten Andersson var ett extra plus, han må vara 38 men han är jäkligt fräsch för sin ålder! Just sayin´

Igår var det dax för hockey med Timpan/Ludde, Seth, Håkan och mamma.  Matchen gick in i straffar och HV förlorade matchen med 2-3.  Synd för 3 poäng hade behövts. Det är tråkigt när man ser ett lag som inte ser sugna ut på att spela match alls och ingen vilja..  men kul att det går så bra för Växjö ändå även om jag inte håller på dem så är det kul ändå. :) Kul att träffa Ludde också, saknar honom ganska mkt emellanåt vilket inte är så konstigt när man har växt upp tillsammans och varit så nära. Han är bra kära kusinen :)   Hem sen och kolla på Melodifestivalen med Robert, Rasmus, Lejla och Sannis. Många skratt och att DBA gick vidare till Globen, VILKEN SKRÄLL :D AWESOME!! Gillar när det blir lite otippat och saker man själv gillar och lyssnar på går vidare. Loreen gick vidare också och hennes låt satte sig på hjärnan direkt.. Den, DBA och Sean Banan satte sig direkt. herregud!!   Sen blev det en massa kortspel och en jäkla massa skratt. Dog flera ggr om känner jag och vissa grejer måste det bli repris på känner jag. :)

Somnade sent imorse frysandes.. hatar att min lägenhet är så kall.  Idag ska jag bara plugga, kolla Big bang theory och dessutom så kommer jag att ha möjlighet att Se Breaking Dawn part 1 också. ÖGONGODIS JA VISST!!! :D får se om jag kommer den idag eller imorgon men inom en snar framtid blir det. wiho!

PUSS

Raw comedy

Glömde nämna om glaset är halvtomt eller halvfullt igår ju..   det finns en teori som säger att tycker man att glaset är halvtomt så är man en pessimist och mer negativ på livet och är det halvfullt så är du mer positiv och optimistisk. Rätt rolig teori, när jag var mindre var glaset alltid halvtomt men nu är det halvfullt och har varit det ett tag nu. Klart det inte stämmer på alla men det är en liten rolig teori :)

Vid 16 bär det av till Jensens för 3-rätters middag och senare blir det vidare till Raw Comedy ute vid Elmia. Matkoma och sen skrattfest, jag gillar´t! :)

Varför ska människor vara så elaka? Jag får så ont i hjärtat av att vissa människor inte kan sluta behandla människor illa.. räcker det inte med att du behandlar vuxna människor och mig illa som har tagit det och vant mig för över 10 år sen? Måste du nu vara på dem som fortfarande är små och inte kan hantera sånt och definitivt inte vill höra det från dig?  Jag blir så arg.  hur kan man vilja göra ngn så illa som man har en sån kontakt med? oc h ändå har jag ingen personlig kontakt med den här människan du gör illa förtillfället men inom en snar framtid hoppas jag att jag kommer att ha det och framförallt att kunna ha det.
Du har varit död i min bok så himla länge men om allt det jag har hört idag är sant så har du ingen chans i helvetet att överhuvudtaget träffa mig igen.   förbannade mähä och människa,  jag blir så arg och så ledsen för den som det drabbar mest för det är inte rätt ngnstans.  Blir frustrerad på folk som inte tänker och bara slänger ur sig saker och handlar utan att tänka!


PUSS

vem vet inte du vem vet inte jag

Somnade tidigt igår också.. gilla gilla! Efter taco-dejt med bästa Rasmus framför Glee! Och sen kom Jocke förbi en stund och pratade och fjantade runt med oss :)  Det kommer dock inte bli inatt då jag druckit en massa cola och ätit kvällsmat alldeles alldeles för setnt. Men det var det lätt värt!
Haft en bra dag med tråkiga föreläsningar.. så jag och Robert har fått oss ett par skratt i stället åt matte, muminkaraktärer, pepparkakskavaj och har spelat 4-i-rad också. Ngt ska man ju göra när man har tråkigt ;) Känns fortfarande otroligt konstigt att ha en massa massa extra tid med Robert, Rasmus, Sabine och Lisa och träffa dem typ varje dag.. det är ganska insane men LÄTT ngt man skulle kunna vänja sig vid, utan tveckan! Att käka lunch med Robert och Sabine var kul också med skratt åt bild på ett gammalt fruntimmer i en hiss.. herregud :) var längesen jag hade så roligt åt en vanlig bild.. jisses! Kommer leva tills jag är 1000 är eller liknande.
Mer skratt senare med geografi i åtanke innan det var dax för årets tandläkarbesök. Tandläkare älskar mina tänder, mitt bett och mitt tandkött.. men eftersom min käke är rubbad så ska jag tillbaka för en ny kontroll i mars för att se vad detta är och vad som kan göras. Tycker personligen det är onödigt då jag ej störs av det men vill dem ha pengar så vill dem.

Resten av kvällen har spenderats med Robert och Rasmus med kortspel, 2 vinster blev det för mig ikväll. KATSCHING!! Massa skratt under tiden också som gör oss alla unga, Hemulen fick vara med på ett hörn och Sean Banan.  Dem är sjuka dem där inga två..   Efter TT:s är jag nu ensam och ska lägga mig i sängen och läsa innan jag lägger mig. Konstigt att jag inte är trött med tanke på hur trött och golvad jag varit hela veckan. Men det beror väll på colan + skratten + att jag vet att jag är ledig imorgon. En trippelkombo kan vara faktorn.

Imorgon blir det leverans på 3-rätters på Jensens med Sparkle von taco = matkoma <3 och efter det är det Raw Comedy med Robert,Rasmus,Lisa,Olle och Lejlis. TOPPEN! :D mat och skratt, bättre fredag är ganska svårt faktiskt ( även om förra fredagen är svårslagen ).

GODNATT

Ganshou

Somnade tidigt igår efter en massa läsande i min säng, jag gillar semestern huuur mkt som helst! Helt sinnessjukt hur mkt tid man får över när man bara läser en kurs istället för två :)
Haft en bra dag hittills med föreläsning med en konstig föreläsare som pratade swingers, om hemsidan knulla.se och om häxor... hon skulle prata om läs och skrivproblem i skolan men kom på rejäla sidospår. Jisses..
Lunch på Ganshou eller vad stället nu heter, thai-buffé iaf och en massa skratt om Baywatch och liknande. Mina vänner är sjuka.. eller ok, jag med kanske!
En föreläsning till och har nu kommit hem och handlat ingredienser till kvällens tacos-dejt. :)
ska kolla lite big bang theory innan dess.  Gillar btw att jag idag är piggare en på mkt länge, det gör himla mkt att ha bra sovrutiner kan jag ju säga! Gilla gilla. :)

btw, är glaset halvtomt eller halvfullt?    Kommer svara på det imorgon då jag fick det att tänka på pga min bok igår.

PUSS

RSS 2.0