krossa alla fönster

Har ju totalt glömt att säga att jag uppnådde B-nivå på VOC/MCT:n som var i Januari, vilket innebär att jag kommer få läsa engelska C i höst och skriva C-uppsats :D wiho! Känns helt rätt och bra planeringsmässigt av min utbildning, tokbra!  Seminarie igår också som gick bra och sen drog jag till Kååren igår kväll iaf. Det var niiice :) öppenkväll också vilket innebär att vissa som tagit studieuppehåll var där och levde runt tillsammans med oss. Gillar folket jag umgås med och jag gillar att det har börjat komma in nya tillskott i våran lilla umgängesgrupp. Det är awesome!

Planer smiddes för framtiden igår till i mitten på maj, hade varit såå satans awesome :D då hade jag blivit en aning glader kan jag ju säga men som alltid, skriver man om saker och ting så blir dem i 9 fall av 10 ej av så jag kniper käft. :)
Beundrar vissa människor så himla mkt.. hur dem orkar vara så starka jämt och ständigt och ta det mesta med en klackspark. Jag har en del såna människor runt mig och jag blir så imponerad av den styrkan i sig själva och sin personlighet. Hur dem orkar, vågar och bara är.  Många ser mig som en stark person men det brukar jag bestämt slå ifrån mig, jag var stark när jag var mindre då jag var ensam. Ensam är stark på ett helt annat sätt än styrkan man finner hos sina vänner. Missförstå mig inte nu, jag hade inte bytt bort mina vänner för en sekund. Men ibland tänker jag på att man hade varit starkare om man varit själv. punkt liksom.  Men mina vänner är så satans bra så hade aldrig bytt bort dem :))

Gjorde månadens goda gärning igår också, hittade en 100-lapp på marken påväg till skolan men gav bort den till en mer behövande person. Personen behövde den mer och jag älskar att göra saker för andra, förvåna andra över hur oegoistisk och generös jag är i de flesta lägena.  Älskar att se folks blick när förvåningen kickar in och när folk inser att jag menar saker jag gör eller säger som får folk glada!

Nu väntar jag på att Robert ska höra av sig, umgås en stund innan Rasmus kommer och då blir det kortspel! :) ser framemot en bra dag tillsamans med dem!   Innan dess passar jag på att göra köttfärssås, matlådor till praktiken (y)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0