Who bet coconut?

Har jobbat heeela helgen nu och det har gått extremt fort! Delade turen i lördags rullade förbi likaså både fredagskvällen och gårdagen. Toppen! Jag har ett fantastiskt jobb med fantastiska människor och det gör mig otroligt glad :)  Jag fick mitt regn i helgen och det gjorde mig glad. Även om det var kombinerat med lite åska :/
Igår hade jag söndagsmys med Robert i källaren med mat, 2 filmer, mobilspel, skratt och te :) mysigt värre! 
Idag är jag en aning trött efter många timmars sömn och jag ska utnyttja min lediga dag till att bara slappa och ligga i min säng/soffa för det är jag så värd efter att ha jobbat 23.5 timme i helgen. 
 
I veckan jobbar jag tisdag-fredageftermidddag. Jag går nu på ett nytt schema de 3 sista veckorna, sjukt att jag redan jobbat hälften! I helgen åker jag ev en snabbvisit till Växjö för att träffa en massa väner, återstår att se hur det blir. 
 
PUSS

De kallar oss för haterz

Igår hade jag sjukstuga för första gången på riktigt länge. Tvingades upp tidigt imorse och ta halstablett. Idag har jag kurerat mig med imbumetin, te och halstabletter och jag känner mig såå mkt piggare! Klart kroppen är sliten men annars känner jag mig som vanligt vilket är grymt skönt :) halsen krabbar lite men det gör inte så mkt, tar fortfarande imbumetin dock för att vara på säkra sidan tillsammans med en massa halstabletter och te.  Har gjort en massa matlådor idag så jag klarar mig hela helgen och början av nästa vecka, awesome! Sen drog jag ner och fikade hos Robert :) fin pratstund!  Han är alldeles för bra :)  
 
Nu har jag diskat mitt stora diskberg efter all matlagning och haft telefonsamtal med Simon. Han är bra och jag saknar honom!  Ev ses vi i helgen om jag beger mig till Växjö och träffar gamla vänner från 2007-2010. Mer eller mindre hela gänget + respektive, kan bli intressant. Kan också bli kaos.  Får se hur jag gör då jag inte har så många lediga dagar kvar, egentligen bara 4 st innan insparken och det vet vi hur det blir med vila och sömnen då. Men det är värt allt slit! :)  
Resten av kvällen blir väldigt lugn då jag jobbar helgen och ska försöka göra mig så pass frisk och pigg det bara går, är ganska trött då jag sovit dåligt inatt pga kroppen. Jag är dock taggad på att jobba helgen och se hur det är! Det blir toppen :) 
 
PUSS

Du finns i mitt hjärta du finns i min själv, du finns överallt inom mig

Jag somnade innan 10 igår, vad händer? Komiskt att saker kan vända! 
Idag har jag jobbat 07:45-16:30. På eftermiddagen stängde min kropp totalt av och att ta sig hem från jobbet med bussen var en riktig pärs, jag hade så otroligt ont i hela kroppen och huvudet. Inte ok! 
Efter 2 alvedon och en lång varm dusch så mår jag en aning bättre men känner mig fortfarande inte bra. Sänkt en kopp te och lite kvällsmat. Alltid ngt!  Synd dock att jag blev så dålig plötsligt då jag skulle träffat Simon idag, sett framemot det hela dagen och så bara sket det sig :/  får bli en annan dag! 
Hoppas jag inte blir sjuk dock, jobbar hela helgen så kan inte bli sjuk. 
 
Pratade med mamma innan, hon och måmå var i Kalmar idag med moster. Moster stannade dock var för att gå på Gyllene Tider med Ludde. Roligt att mamma och måmå åkte tåg för första gången på flera flera år och måmå var hypernervös inför ev byten, vilka spår de skulle åka från och så vidare. Min måmå är söt! :) 
 
Ikväll ska jag inte röra ett finger utan bara ta det lugnt med te och förhoppningsvis somnar jag inom en snar framtid. Imorgon är jag ledig och då ska jag ta det väldigt lugnt och endast laga matlådor till helgen och kurera mig med en masa te och c-vitamin. Juice och nektariner får det bli! 
 
PUSS

Trummor, stråkar, blås, ord

Jag har börjat på min 6-dagars vecka och det känns bra. Jag tar en dag i taget! Himla tur att jag trivs så bra på jobbet, mina jobbarkompsisar är toppen! Idag har vi skrattat åt vanish, ullared och en massa annat under mötet. Så bra :)  Vi hann också skratta åt att solarium känns som våffeljärn under lunchen i strålande sol, fantastiskt!   Tydligen är dessutom jag och ett antal personer till kända som "raden längst bak" under föreläsningarna i skolan cokså, iaf om man frågar Tobias på jobbet idag. Lite halvkomiskt! :p
 
Nu är jag hemma och lagom seg, trots att jag somnade strax efter 10 igår. Grymt! Ikväll väntar ngn form av kvällsmat och en massa avsnitt av Skilda Världar ikväll igen. Det är så jag spenderar mina kvällar just nu. Både för att varva ner, för nostalgin och för att jag blir så trött efter att ha varit uppe så tidigt på morgonen.  Nu väntar duschen! 
 
PUSS

Livet leker när man schteker

Jag har haft en av de mest effektiva dagarna på mkt länge! Trots att jag inte var alls på humör för det imorse så har jag städat, tvättat, bytt lakan, lagat matlådor och klippt och filat mina naglar. Dessutom har jag haft en behövlig och allmän pratstund med den bästa i världen och spenderat 2.5 timme i strålande solsken i min solstol med fb-chatten och med boken "Blunda och hoppa". En alldeles perfekt dag. :) Och vet ni vad det bästa är? Dagen är inte slut ännu! :)  Dusch väntar och sen blir det en lugn kväll med en kopp te och en film eller liknande. Min långa jobbvecka börjar som sagt imorgon men jag är taggad och ser framemot det för det betyder att sommaren snart är slut, insparken är snart här, sköna pedagoger återvänder och dessutom trivs jag otroligt bra på mitt jobb, så det går ingen nöd på mig alls :) 
 
Läste en väldigt sann sak i boken "Blunda och hoppa" igår: "Jag tror hon älskar honom, och att älska ngn är att behöva dem. Kärlek är att stå ut med den personens sämre sidor för att de ändå på något sätt kompletterar dig". Himla sant det där tycker jag!  Alla mäniskor påverkar oss på ett eller annat sätt, både positivt och negativt och det där med att människor i ens närhet kompletterar dig som person, stämmer mer än väl!  
 
Nu ska jag duscha :) 
 
PUSS

Ljusblåa dagar seglar förbi

Jag spenderade 3.5 timme i min solstol igår i strålande solsken, alldeles ensam med två olika böcker. Jag njöt ordentligt! Så välbehövligt :) Satan vad varmt det var!  Igår kväll grillade jag med Robert och en väldigt saknad Bine. Magiskt var det! Mat, vin, kubb, uno och prat. Toppen bra! 
Vid 2 drog jag och Bine hem till mig för att sova efter en bra kväll. :) 
Jag har sovit oroligt inatt, som vanligt efter en kväll med alkohol men det var skönt att ha ngn att sova med. 
 
Idag väntar tvätt, städ och en förmodligen mysa i min solstol igen bara för att jag kan :) imorgon börjar min första långa vecka, 6 dagars jobb på 7. Dock är jag ledig en dag mitt i. 
Nu blir det hörlurar och sjunga när jag städar. 
 
PUSS

Du är den enda som har fått mig att känna mig svag

Jag hängde med Robert och Henke igår med en massa prat, lite alkohol, en hel del skratt och intressanta diskussioner. Trevligt värre :) vid 1 höll jag på att somna i Roberts soffa, jag somnar aldrig hos andra men där var det inte långt ifrån. Inte konstigt iochförsig med tanke på att jag varit uppe sen 6. Vid strax innan 4 gick jag hem och somnade väldigt gott. Sömn!  
Idag har jag hängt med Robert vid Vätterstranden och solat och sen joinade Mia och pratade om sitt jobb i England. :) Vi tog sen en glass på piren innan vi skildes åt. Mysig eftermiddag!  Snacka om att jag hänger mkt med Robert just nu, men jag älskar det :)! Hänga med sin bästa vän är alltid awesome och det går ingen nöd på mig alls.  Längtar efter att min andra bästa vän kommer hem dock, snart så. Snart! Då tänker jag äta ihjäl mig hela hösten av all god mat, skratta åt dåliga skämt tills jag får ont i magen och en massa annat. Så awesome! 
 
Nu är jag hemma och ler åt att jag fått ett namnsdagskort av måmå och måfa. Dem är söta! Årets fruntimmersvecka är här som vanligt. Nu ikväll ska jag bara ta det väääldigt lugnt i min soffa vilket jag sett framemot heeeela veckan. Ska käka chips och dipp och se massa film och läsa bok. Så skönt! Förhoppningsvis somnar jag hysat tidigt. Imorgon hänger jag med Robert och en vääldigt saknad Sabine :) 
 
PUSS

Du får spela vad du vill men det måste gå att dansa till

Jobbat färdigt för veckan nu så är långledig fram till måndag. Göött! Mina fötter värker en aning av värmen och allt promenerande. Men jag njuter :) gårdagen var awesome efter jobbet med filmen ondskan och te. Den är lika bra som första gången jag såg den med klockrena repliker och ett viktigt budskap.
Nu är jag lagom seg i kroppen och i huvudet. Men sova kan jag göra imorgon så istället tar jag med mig en efterlängtad colaflaska och går ner i källaren och hänger med Robert och Henke :)

PUSS


Ibland tar sig kärleken konstiga uttryck

Jag avslutade söndagen med Robert och Henke och pratade, spelade krocket och sen cluedo. Konstigt det där.Tankarna gick i 180 på mig och mindes en massa saker och blev en aning rörd och känslosam emellanåt för mig själv. Sen kom Jocke förbi en vända och som vanligt är det ganska skönt att få tjivas med ngn ibland och det gör jag alltid med Jocke. Vi drog till Max en snabbis och nostalgitrippade med gammal musik och dunkade på i Jockes bil. SÅ awesome! :) 
 
Jobbade kvällen igår och det gick smidigt och bra, idag har jag jobbat 07:45-16:00 så nu är jag trött, riktigt trött. Dagen idag har varit lugn, hoppas resten av veckan blir det också. Ikväll tar jag det väldigt lugnt med te, mat och film. Det behöver jag, mina fötter värker en aning. Kört den andra bilen på jobbet idag, den var awesome. Dock föredrar jag cykel då det är smidigare. Diggar mina jobbarkompisar också som får en på bra humör varje dag, stort +! 
 
PUSS

"Vänd dig om, du kommer gilla det här"

Fredagen avslutade jag med serier, film och fb-chatten, awesome! 
Igår hängde jag heeeela dagen på vätterstranden med Robert, och sen kom Henke, Soffranow, Disa och Johan Borg, trevligt värre! Premiärdopp i vättern blev det, kallt men skönt :) Vi chillade i solen, pratade, de grillade, badade och skrattade åt allt och ingenting. Vad fan hände igårkväll? Hela kvällen spårade ur totalt när Soffranow och Johan joinade då det blev skratt åt "Hop som en bratwurst", "ancient pussy" och "Vänd dig om, du kommer gilla det här". Herregud... Gårdagns ord var heeelt klart pussy som var med oss hela dagen lång. Robert och hans förbannade pussy R xD   Disas polare behövde fyllechaffis också och jag skrattade ihjäl mig åt dem, vissa människor kan ju verkligen inte hantera alkohol och sen börja sjunga och tro att man blöder i ansiktet och grejer. Jisses! Kvällen var ju utöver det vanliga och Johan flög på mig i världens kram och senare på kvällen blev han Gollum som kröp mot mig som ett jäkla byte.. herregud. Tur att Johan är förlovad sen ett tag tillbaka :p haha!  Jag älskar sommaren, vätterstranden och fina vänner. :) dagen igår var himla fin.  Det märks så tydligt för mig att det är Roberts och min sommar, vi umgås väldigt mkt och det är så awesome. Tiden med honom blir alltid bra och det får ta och bli mer av den varan i höst känner jag. :) Våren var lite bristfällig. Därför är det riktigt nice att kunna ta igen lite av den tiden nu i sommar!
 
Idag har jag tvättat, lagat köttgryta och håller nu på att göra matlåda tills imorgon och på tisdag. Jobbar måndag-torsdag denna veckan och är ledig hela helgen, såå bra! Älskar mitt jobb, jag längtar dit och jag är glad när jag går hem. Så skönt att ha ett jobb som inger den känslan :) 
 
5 veckor har gått och nu är det bara 4 veckor kvar, nedförsbacke :) DET är riktigt awesome!  Och jag ser väldigt framemot det. :) Och snart är det inspark också!  
 
Nu pyser jag ner i källaren och leker med Robert :) 
 
PUSS

Jag brukar svälja dina lögner mest för att få känna nått

Nu har jag jobbat färdigt för veckan och tar helg. Veckan har gått sjukt fort!  Att få betalt för att städa, diska, tvätta och prata med människor är ganska sjukt egentligen men det är nice :)  Jag tränar både kondition och mitt knä varje dag med cykel och gång, vägrar nästintill ta bilen om jag inte måste. Mitt knä tycker lite vad det vill om det men jag kämpar på!
Jag är grymt trött nu, jag skulle ha träffat Sanne nu ikväll men min kropp orkar inte då det var väääldigt stressigt på jobbet idag. Får bli en annan gång :)  Min kväll tänker jag spendera med en massa stå-uppshower med Magnus Betner och en tekopp och det passar mig utmärkt!  Efter "Vem vet mest" och "Skärgårdsdoktorn" såklart, känner mig som en hederlig pensionär, haha :) 
 
Min jobbarkompis Erik var en aning söt igår när han ger mig en komplimang för min dialekt: "Den är fin, väldigt unik och konstig blandning men charmig". Är nog första gången någon tycker om min dialekt som blandats upp sen jag flyttade till Jönköping så jag tackar och tar emot. :) Förvåningen var stor men det gjorde min dag! 
 
PUSS

Hard work work

Jobbade min första dag igår, eller egentligen kväll. Det gick huuur bra som helst, sprang runt fram och tillbaka mellan ställena men det gick över förväntan :)  och hur kul var det inte att få ngt att göra igen? Och att ha andra saker att tänka på? Såå awesome!   Hade svårt att somna när jag kom hem då jag var uppe i varv och min lägenhet var varm från helvetet..  Jobb idag 07:45-16:30. Det gick bra även om det strulade på sina ställen, men Tobias var dagens klippa som hjälpte mig när det strulade, tack och lov :) 
Nu är jag hemma och ska äta lite är tanken och sen ska jag njuta med film och tv av att ha ett par timmar hemma. Imorgon jobbar jag 13:30-21:00. Kvällar är awesome!  
 
PUSS

Som om jag frågat

Mös runt i solen på eftermiddagen igår med Robert och Hdiddy och åt glass. Jag och Robert gick sen längs vätterstranden och pratade om det ena och det andra innan vi satte oss i gräset en stund :) Robert uppmärksammade hur mkt vi faktiskt pratar med varandra och har gjort de senaste 2 åren.  "Jag undrar när vi inte kommer ha ngt att prata om mer",  den dagen kommer förmodligen aldrig komma dock, det finns mkt kvar jag skulle kunna prata med honom om och han med mig så det är inga större problem. Kul att han uppmärksammade det dock :p    Avslutade kvällen igår med att läsa boken "Som om jag frågat" som handlade om b.la skilsmässa och hur man fördelar tid. Småintressant och gav mig en funderare.  Jag somnade gott och jag gillar att jag numera kan sova igen, awesome! 
 
Idag börjar det krypa i kroppen på mig igen och det ska bli skönt att äntligen börja jobba imorgon! Jobbar 4 dagar denna veckan så blir en skön start. Ska bli skönt att få saker att tänka på, jag försöker fördriva dagarna med allt möjligt för att slippa tänka på vissa saker och för att slippa känna efter med vissa saker. Jag mår bra, men det finns saker som fortfarande skulle kunna rasera hela världen för mig. Och jag saknar vardagen med pedagoger, HLK, alla vänner, kåren och de rutinerna samt hur helgerna ser ut.  
Jag har iaf städat, hängt med Robert och Henke en stund, varit och handlat med Emma och lagat ännu mer matlådor. Så nu är jag redo inför veckan.  Min hud smärtar otroligt mkt på ett ställe och det känns som jag har första gradens brännskada eller ngt.. Imorgon är iaf hela axlarna och nacken täckt på jobbet, halleluja! 
 
Nu blir det dusch! 
 
PUSS 

hela världen står utanför

Jag höll på att somna i min soffa när kvällen plötsligt fick en helomvändning igår, drog ner till Robert och åt mat, drack energidryck och lyssnade på hans grannar som hade allsång. Mysigt och underhållande!  Tror vi hann med alla möjliga samtalsämnen igår också b.la om dagen, om träning, om lekar och så vidare, och Eksjös camping xD  humor!   Efter att ha förhandlat med mobilbilder/profilbilder på fb som att de är pokemonkort så drog jag hem vid strax innan 5 och somnade som världens sten på 5 röda. Såå skönt! 
Magisk kväll med Robert, det var ett tag sen jag var så pass avslappnad, flummig och kvar i nuet, gööött!
 
Idag gör det ont i på vissa delar i min kropp pga solen men det ger jag blanka fan i, solen skiner och jag ska ut och vandra i den om lite drygt en timme med Robert och Hiddy :) man ska ta vara på vädret och sommaren när man kan!   Nu blir det frukost :) 
 
PUSS

We are young

Dumma mig 2 var heeelt fantastisk! Så bra :) Jag, Emma och Disa hördes mest såklart. Vi satte oss sen i kvällssolen på piren och bara njöt och pratade! 
Idag vaknade jag tidigt för en dagstur till Tylösand med Johanna, Carro, Tove och Joakim. Trevligt värre! Har njutit varenda sekund hela dagen och kopplat bort allt som har med skola, jobb och vänner att göra och bara levt i nuet och slappnat av. :) När gjorde jag det på riktigt senast? Bra fråga.   Träffade på Carros bror och Ronny också, man kan träffa folk överallt.  Dock vill jag sparka mig själv lite, när ska man lära sig använda hjärnan istället för käften? Trött på mig själv blir jag ibland, 2 ggr på 3 år och man gör bort sig båda gångerna.  Jag tror jag ska bli nunna, på riktigt!  Herregud.. Varför ska man vara så jäkla akward i såna situationer? Hur svårt kan det vara? Skratta bort det eller säg något tillbaka för fan, inte dra in en massa annat skit och dissa när det inte finns anledning att dissa.. Sara Jonsson i ett nötskal!    Jag är bitter svar, ja, ganska mkt faktiskt. Att man aldrig kan vara lite smidig..  Vill sparka mig riktigt hårt i röven och ge mig 2 örfilar. 
 
Aja, vi låg i solen iaf ett par timmar och sen var vi på after beach och lyssnade på liveband, myyysigt :) Jag fick kårenfeeling och Grännafeeling, alltid lika trevligt. Nu blev jag ännu mer taggad på inspark!  
Vid 18 tog vi bilen hemåt och jag blev avsläppt i Jönköping. bra det!  Har skaffat after-sun och det bränner på min kropp just nu. Jag är inte vit utan röd.. men jag får skylla mig själv som "glömde" smörja in mig.  Smart!   Badat i havet också, 16 grader. Kallt men skönt :) 
 
Nu är jag trött efter all sol och en aning sur :p fast glad efter en fantastisk dag med fina vänner :) sååå värt! Tack Johanna :)    Nu ska jag dö i min soffa och sen kommer jag somna riktigt gott tror jag! 
 
PUSS

Vem svänger på svansen i barfota dansen? JO MUMIN

Dagen igår blev en väldigt bra dag tillslut :) Hade en bra dag matmässigt med knäckebröd och nektarin och fisk bl.a. Plötsligt händer det! Maten har varit stabil väldigt länge nu och framför allt regelbunden, har ett antal människor att tacka för det.    Läste ett par sidor Dracula igår och sen drog jag med mig Robert på 1 timmes promenad, rastade varandra och upplevde Dalviks kultur med vattenfall och grejer ;) haha. 
Senare på kvällen träffade jag Hiddy för en chai-latte. SOM jag har saknat henne och att hänga med henne! I våras hanns det dessvärre inte med så mkt då vi båda hade mkt i skolan, hon har Pedsex och jag har andra saker och andra människor att stå i. Tråkigt men sant.  Men det är alltid skönt att hänga med henne, hon ger energi och det gillar jag! :) 
 
Sovit otroligt gott inatt, det går framåt!  Idag blir det bio med Emma och Disa, Dumma mig 2 :) Drar med mig Emma en vända på stan först för akademibokhandeln och matmarknaden. Toppen!   
Nu håller jag på att tvätta och har planer på att laga köttförssås och se Dumma mig innnan jag möter upp Emma. Awesome! 
 
PUSS

Så låt bara åren gå och låt dina hår bli grå

Lagade korvstroganoff igår och det blev himla gott, även om det kändes som att jag hällde i halva pepparkaret, haha!  Sen hann jag med ett telefonsamtal med finaste Johanna om b.la augusti och en ev roadtrip på lördag. Jag HATAR överraskningar, jag älskar att folk vill göra snälla saker för en men ovissheten och att inte ha koll gör mig alltid stressad. Vi får la se om det blir av först och vart isåfall jag, Johanna och Carro hamnar på lördag. :p  Kan bli intressant och himla kul!  Sen pratade jag med Magnus en snabbis på fbchatten om saker och ting, han är snäll han som plötslig säger: " Du är som en katt Sara, som alltid landar på fötterna och har 6 liv kvar".  Det ligger ngt i det han säger faktiskt! Jag klarar mig alltid, även om mina liv blir allt färre. :p  
 
Idag är tråkig dag vilket passar utmärkt för ett antal sidor Dracula. Imorgon hoppas jag på fint väder på dagen, på kvällen blir det bio med Emma och Disa. Awesome :) 
 
PUSS

Ett påshuvud, en fegis och en dumsnäll

Utbildningen nu i eftermiddags gick bra, träffade på en tjej från samma jobb och Moca som var på samma utbildningen. Trevligt med sällskap! Utbildaren var en riktigt huskvarnabo.. jisses! 
Det cirkulerar app på fb för fullt just nu om vem man borde flytta ihop med, enligt Roberts fb så borde jag flytta ihop med honom och enligt min egen borde jag flytta ihop med Rasmus. Denna ständiga tvetydighet visar sig igen mellan oss, t.om på fb! Det är ju en tillfällighet och kanske egentligen bara slumpen men det är lite sjukt ändå.. Detta ständiga hoppande mellan.  Att jag tydligen enligt fb ska flytta ihop med Rasmus chockar förmodligen ingen, det är precis som att hela världen står och skriker mig i ansiktet att allt jag ska göra här i livet ska jag göra med Rasmus. Lite sjukt egentligen!  Iocförsig inte så konstigt egentligen eftersom att Rasmus är en av de få människorna jag skulle kunna stå ut med och aldrig tröttna på men ändå :p   Jag behöver la inte gör allt med honom för det?  Världen ibland.. 
 
Eftersom det inte fanns köttfärssås på Konsum så blir det Korvstroganoff till middag, och det är inte fy skam det heller :) 
 
PUSS

Jag går i vinterskor på hösten

Jag har sovit ganska bra inatt och det gör mig glad. Min huvudvärk försvann framåt kvällen igår efter mat. Handlade halva konsum igår men givetvis glömde jag köpa köttfärs.. hur fan kan man glömma det när man köper allting annat till köttfärssås!?  Aja, får laga det idag eller imorgon istället.  Kvällen spenderades med te och True Blood vilket var himla skönt!    Det smids planer för augusti redan, att åka till Växjö och hänga med heeela gänget som höll ihop under 2007-2010. Det hade varit såå himla kul att träffa Magnus, Alexander och alla andra igen som man höll ihop med varje helg under 3 år :) Som tur är så är jag ledig den helgen, dock är det mina 2 lediga dagar på typ 2 veckor så det beror på hur jag ligger till sömnmässigt. Men det hade varit kul!  Risken och rädslan finns dock att man blir syndabock igen, att alla faller in i gamla vanor och att jag blir svarta fåret som alla hackade på förr. Men förhoppningsvis så har folk mognat. :) Lite kul att Magnus säger också: "Sara, ska jag behöva ringa och övertala dig som förr i tiden?".   Nostalgi på hög nivå på det, att han ringde och skulle övertala och att jag sa nej hela samtalet fram till sista minuten vilket han alltid visste. :p  fina vän!  
 
Drömt heeela natten om samma person hela natten, mäkta irriterande. Varenda natt..  Dock har jag sovit hyfsat vilket är skönt!   Nu blir det frukost/lunch innan det blir brandskyddsutbildning på brandstationen mellan 14-16. Sen är jag heeelt ledig fram tills tisdag då jag börjar jobba. Ska bli riktigt skönt att börja jobba och få lite rutiner och få ngt att göra igen :) 
 
PUSS

Idag och imorgon och från och med nu

Att lämna Växjö igår var skönt, även om den här vändan i Växjö var bättre än många andra. Jag befann mig i en lastbil i ca 6 timmar innan jag äntligen äntrade Jönköping. Mammas kompis kör lastbil så fick åka med gratis, himla bra.   Var hemma i knappt 5 minuter innan jag drog ner i källaren och umgicks med Robert och Henke i x antal timmar. Himla mysigt! Många skratt blev av och jag skrattade mer än på flera flera dagar, bra skit :)  Vid 4 började saker spåra ur mellan mig och Robert som vanligt då Henke dragit hem så då drog jag med efter skratt åt honeytree . Jisses!    Jag lyckades med ngt grymt bra inatt, jag har sovit i prinicp hela natten för första gången på 3 veckor. Jag vaknar alltid varje natt men inatt blev det bara 3 ggr vilket är det bästa på 3 veckor, så awesome! :)  Konstigt att man ska behöva åka till Växjö och Kalmar och vända för att lära sig att sova igen..   Dock har jag huvudvärk som trycker idag pga av failad mat och vatten igår + att jag slitit ut axeln och nacken av min tunga väska igår vilket gör att min gamla skada väljer att säga hej. How fun!   
 
Tanken är att ta sig och se vart jag ska vara på brandutbildning imorgon, dessutom ska jag handla då mitt kylskåp är i prinicp tomt. Orkade inte när jag kom hem igår med min stora väska. Ska laga köttfärssås om jag orkar eller gör jag det imorgon efter utbildningen.  Annars mår jag himla bra och tänker på förra helgen och gårdagen då det gör mig glad :) 
 
PUSS

RSS 2.0