Jag brukar svälja dina lögner mest för att få känna nått

Nu har jag jobbat färdigt för veckan och tar helg. Veckan har gått sjukt fort!  Att få betalt för att städa, diska, tvätta och prata med människor är ganska sjukt egentligen men det är nice :)  Jag tränar både kondition och mitt knä varje dag med cykel och gång, vägrar nästintill ta bilen om jag inte måste. Mitt knä tycker lite vad det vill om det men jag kämpar på!
Jag är grymt trött nu, jag skulle ha träffat Sanne nu ikväll men min kropp orkar inte då det var väääldigt stressigt på jobbet idag. Får bli en annan gång :)  Min kväll tänker jag spendera med en massa stå-uppshower med Magnus Betner och en tekopp och det passar mig utmärkt!  Efter "Vem vet mest" och "Skärgårdsdoktorn" såklart, känner mig som en hederlig pensionär, haha :) 
 
Min jobbarkompis Erik var en aning söt igår när han ger mig en komplimang för min dialekt: "Den är fin, väldigt unik och konstig blandning men charmig". Är nog första gången någon tycker om min dialekt som blandats upp sen jag flyttade till Jönköping så jag tackar och tar emot. :) Förvåningen var stor men det gjorde min dag! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0