hug me, please?

Hade svårt att sova igår efter bastukvällen, den var väldigt mysig och innehöll skratt, kyla, värme, snack, mat och kortspel :).  Kunde inte sova pågrund av att jag frös och hade ont i halsen som bara den.. :(
Idag är jag sjuk, har ont i kroppen och ont i halsen. Toppen med tanke på att jag har svenskatal imorgon, ingen kommer att höra vad jag säger och jag kommer mest att vilja bege mig därifrån.. kommer förmodligen bara göra talet och sedan åka hem.


Idag skulle jag ha pluggat egentligen, men med tanke på att jag förmodligen kommer stanna hemma imorgon så kommer jag endast att läsa igenom talet och läsa lite religonsanteckningar. Orkar inte skriva projektarbete. Kroppen orkar inte..

Får se vad som händer senare idag, jag ska iaf sätta på en film nu och försöka bädda ner mig lite.. hatar att vara sjuk mer än allting annat för jag blir så jäkla gnällig då..

PUSS


Kristianstad

Igår var en sån kväll då jag verkligen hade roligt! Umgicks med Totte och Johanna och sen kom även Simon en sväng då vi kollade på Ondskan, älskar den filmen :D
Seriöst, Totte måste vara den roligaste personen jag känner, han är verkligen en sån person som får mig att skratta HELA tiden vilket verkligen är ett stort + !

Kvällen igår var top 3 av de roligaste kvällar jag haft hittills 2010 och ikväll ska GG + Totte basta tillsammans och äta kycklingsallad :) toppen! Hoppas på en väldigt mysig kväll :DD <3

Mat står på schemat strax och sen ska jag hjälpa Simon att fixa iordning lite mat, och förhoppningsvis hinna skriva lite på projektarbetet eller göra svenska C läxa.

HA DET

It's not too late

Idag blev jag väckt kl kvart i 9 av telefonen, de ringde från Ingelstad och ville ha mig på sommarjobbsintervju om 2 veckor :D GLAD :D Gick ner till mammas och pappas sovrum och kollade tv med mamma, somnade i pappas säng XD haha.
Har ätit frukost, förberett dagens middag, tvättat mammas hår, duschat och läst religon :) Snart kommer bror hem med bilen, då ska mamma och jag åka och handla, hämta medicin till mamma, hämta böcker i skolan och åka till idrottskliniken och boka sjukgymnast. toppen (Y)
När jag kommer hem ska jag laga mat, plugga lite till och sen ska jag leka med Johanna&Totte( Thomas
/Torbjörn) :) Mysigt! Undrar vad vi ska hitta på :D Vi får väl se :)
Imorgon är iaf tanken att GG ska basta tillsammans, ev dem som vågar ska väl bada i sjön XD Får se om jag är på det, var som sagt yr igår kväll och har fortfarande lite huvudvärk idag så får se om jag orkar detta.. finns för mkt tankar i huvudet för det egentligen..

Nehe, ska jag ta och läsa lite religon till innan min kära broder kommer hem, tror jag gör det i våran nya soffa på nedervåningen :DDD sen drar jag till stan!

Auf wiederhören :D

sova

Pågrund av att jag har huvudvärk, är yr och mår illa så går jag nu och sätter på en film och lägger mig.
Uppdaterar imorgon då jag är ledig.

Varenda eviga jäkla dag, det finns inget som kan ersätta det och jag hatar alltihopa. Varför måste man växa upp? Varför ska nya saker hända? Varför kan inte alltid allting vara som förut?

Du sa att du alltid skulle finnas till hands - det var en lögn

Kronisk trötthet har börjat infinna sig igen vilket är underbart! Dock vet jag vad den kroniska tröttheten beror på och det är relativt lätt att bota den egentligen, bara man har lite vilja.
Just nu taggar de flesta inför studentfest AFTER WORK på Loft för endast Katedralelever. Personligen tar jag det lugnt och myser och försöker vila så mkt som möjligt eftersom att jag åkt på att köra ikväll, måste skjutsa mamma till sjukhuset imorgon kl 10 vilket innebär att jag måste hem ikväll, enda sättet var bilen så en vit kväll för mig idag. Egentligen gör det inte så mkt när jag ändå har rätt sällskap, MEN, bland katedraleleverna så finns det 3 personer som jag inte tycker om och dessa personer kommer att närvara. Jättekul att DANSA i deras närvaro i nyktert tillstånd när jag är sämst på det ;D

Idag har jag dock beställt en årsbok, vilket känns nice :D Dessutom så har jag skottat snö och klassen har bestämmt tema till rytmikshowen! Tänker dock inte berätta tema, men det känns kul och vi har många idéer. Gillar särskilt en låt och dans vi ska ha med ;D haha. Alla kommer skratta ihjäl sig XD Kul att detta kommer att filmas så man kan köpa den sen, ETT MÅSTE!

Nu ska jag vila vidare och äta mig en banan är tanken och packa ihop mina grejer. :)
Helgen håller jag öppen så länge, inte direkt på G för att göra så mkt trots långhelg, men jag ska iaf städa på fredag eller söndag, toppen (Y)

Du sa att du alltid skulle finnas till hands - det var en lögn. I don't trust you 


En del av mitt hjärta.

Promenad igår kväll först tillsammans med bästavännen och sedan tillsammans med Johanna och Carro, Simon ringde och ville följa med också!
Fast jag måste nog säga att första promenaden var mer givande, den sker mer sällan och det gör att man alltid har ngt att se framemot (Y)
Sov gott sen, idag har jag inte gjort nått alls typ, skola med massa plugg pågrund av hål efter engelskan där man snackade engelska/tyska, jag dog XD
Körde hem med bilen kl 4 och sen dess har jag ätit och mest kollat film och gjort klart svenskan. Great.
Studentfest på onsdag, taggad?
Inte än, men det kan bli kul :D Gillar outfiten ;D haha.

Nu ska jag läsa innan jag sover, imorgon är det musik på morgonen där En del av mitt hjärta ska sjungas tillsammans med min grupp, great!

GODNATT

Forever young

Har haft det lite körigt i helgen, därför som jag inte uppdaterat. Fixat sjukgymnast men ska fixa en ny, känner mig inte helt nöjd när jag tänker på det..
Middagen/bion med Cecilia var mysig och välbehövlig! Filmen var okej, maten god och sällskapet bäst :DD Dock fick jag magknip i slutet av kvällen men det löste sig senare. Det måste göras om, behöver henne i min värld för att må bra :D <3
Drog sen på promenad med Simon, han ger det där lilla extra som gör att man orkar lite till och verkligen vill att bra saker ska hända, han är fin <3

Lördagen var lugn, dock var jag tvungen att köra mamma till sjukhuset, hon hade trillat i slalombacken ^-^ och pappa hade druckit. Fast på sjukhuset i 4 timmar så det blev ingen filmkväll med Johanna som det var tänkt.. synd. Dock insåg jag att jag fortfarande tycker om min mamma, att jag hatar att se att hon har ont och att det är vi som hör ihop, jag och mamma. Inte mamma och pappa. Det kändes bra, men det gör mig arg eftersom att jag faller för kärlek som jag inte är säker på existerar.
Idag är tanken att fixa med lite projektarbete och senare gå en promenad med min bästa vän, väldigt länge sen sist.

Äta ska hinnas med ngngång idag också, får se när det blir.

PUSS

Ortopedmottagningen

Dagen har bestått av huvudvärk sen jag vaknade som kommit och gått mest hela tiden. Luch på Skåres med Alex och Simone och sen tillbaka för att stressplugga tyska som ändå gick relativit bra sen!
Ringde bror för att kolla när jag kunde hämta bilen idag eftersom jag ska ha den imorgon när jag träffar Cecilia och han inte ska vara hemma, så har idioten bilen hos ANTON! Som jag inte känner och vill att jag ska hämta den där, glöm det! han mötte mig istället och gav mig bilen och nycklen, tankad var bilen iaf, tack gode gud!
Så kom hem, hämtade vantar på solgården hos moster, drog till Carro, skjutsade henne och Simon till stan och sen hem för att äta :) Nu är jag här och har hittat outfiten till nästa veckas studentfest :D Säger inget än!

Var dessutom hos Ortopeden idag, HAN HITTADE FEL :D Kan vara 3 olika saker som samspelar, ska börja hos sjukgymnast igen så måste ringa och fixa en imorgon ( DÅ JAG ÄR LEDIG :D) innan jag drar in till stan. Kan vara biologiskt fel ett av dem och mamma berättade precis att det isåfall är pappas fel, underbart. Dessutom måste jag ha inläggen hela tiden nu, blir att börja flytta runt och att skaffa ett par nya gympadojjor nästa månad.
Men skönt att de hittat ngt :D  Ev ska jag tillbaka för att köra ett muskeltrycktest lite senare också. 

Ikväll är det film och sova, är trött och har huvudvärk. :) Imorgon är det som sagt bio och middag med Cecilia :DD <3  

Promenad med Johanna i nästan 2 timmar igår, fanns så himla mkt att prata om och hur är en av de få personer som just nu går att prata med och lite på. Att prata om ditt och datt med henne gör mig trygg, glad och stark. Det finns få personer som gör mig så glad som hon, hon är värdeful :) JOHANNA ♥

Hörs imorgon när jag fått tag på en sjukgymnast ;D

Down

Hallelåja :) Idag var det en kort skoldag, kolla på 05 rytmikshow på idrotten, sen hål 1.5 timme för att sedan lyssna på om Islam på religonen! Åkte hem 12.20 och har ätit pastasallad och kollat på Paradise Hotel som jag inte orkat kolla i veckan, finalen närmar sig! Och det kommer bli väldigt spännande :) Cimon och Greta ska kamma hem det och främst Greta! :D
Nu lyssnar jag på gammal och ny musik och har precis betalat månadens räkningar och hittade lite pengar som jag fick i födelsedagspresent på mitt skrivbord, 500 kr :DD Kommer behövas eftersom att jag redan nu håller på att spara till sommaren då jag förmodligen drar till tyskland en vecka eller två! ( om jag icke ska jobba, ska jag jobba är pengarna jag sparar till mormor ).

Nu är meningen att jag ska skriva på mitt projektarbete lite granna och sedan äta och ut på promenad med Johanna ikväll! Längesen nu så det blir kanon :)
Morgondagen ser ut följande : Halv första Svenska C lektion - Ortopedmottagningen - Filosofilektion - Tyskaplugg/religonsplugg - Tyskalektion - hem och slappa :D
Ledig på fredag!!! Då blir det bio och middag tillsammans med Cecilia med min lilla bil med på resan, great! Får se om jag drar hem till mormor där efter, beror på hur mkt min bror har tankat bilen med och ifall jag kommer orka att köra hem bilen till skolan kl strax innan 7 på måndagmorgon.. tveksam.

Hittat massa bra musik de 2 senaste dagarna, Crawl - Chris brown och Down - Jay Sean är lite som jag hittat :)

missing you crazy baby, your there when I'm asleep

I don't like it

Mkt skratt i skolan idag med Alex framför Håkans statusar på facebook, gravsten <3
Hade även möte idag med ungdomsgruppen idag, vet inte riktigt om vi kommer fram till ngt alls, måste skriva brev denna alt. nästa vecka och det suger get.
Åkte buss hem med Carro, ska snart ut och gå med henne och Johanna också, :) lite sent men jag är rastlös och är i desperat behov av att röra på mig. Sen blir det paradise hotel, även om jag missade 2 avsnitt igår..
Även fått nya musikgrupper idag, ska spela YMCA, En del av mitt hjärta och Imagine nu, kommer nog bli bra i slutänden :)
Imorgon är det Workshop på idrotten, föreläsning på religonen och sen är det projektarbetesjobb innan jag har lunchdejt med Cecilia på hong-kong :) MYSIGT! <3

Jag förstår inte och jag tycker inte om det men det behöver jag inte heller göra så det tänker jag inte göra.

Nu ska jag packa idrottsväska och gå en promenad :)


Crawl - Chris brown, LYSSNA!

missing something.

Ibland stannar man upp för att tänka, tänka på saker som man saknar i livet, eller som man tycker att man saknar trots att man är ganska tillfreds med det man har.
Det finns en sak, som jag saknar och som jag endast fick vara med om/känna en gång.
Jag saknar att ha ngn sådär speciell, ngn som tycker om en för att jag är jag, ngn som man kan sova man och vakna upp och känna sig sådär löjligt glad och trygg.. ngn som man kan få kalla sin egen och veta att personen kommer stanna även när allting är åt helvete...
Jag önskar att jag åtminstone kände ngn som det skulle kunna kännas så med men jag känner ingen..
Den enda, som någonsin verkligen sagt vad han tycker om mig och VARIT ÄRLIG OCH VÅGAT är bastian, och jag är evigt tacksam över det och kommer aldrig att glömma de 2 veckorna de var här på semester den sommaren, han är fin och han ger mig fortfarande tur på många prov. Jag kommer fortfarande ihåg hur rädd jag blev och hur mkt magen krängde till, rädd för att erkänna och rädd för att känna för mycket, rädd för att vara öppen och ärlig med en person som kännt under så kort tid.
Det finns så mycket jag önskar när det gäller honom men det går inte. Men jag glömmer aldrig sommaren 2006. ( av fler anledningar än den dagen, säger bara KONFAN! )

Att dessutom känna sig lite lost just nu känns inge bra, för att idag har jag hittat bilder som jag tog från ett gammalt fotoalbum och dessutom pratade jag och Alex om det i torsdags, jag saknar Hasse. Jag har ärvt saker från honom också men jag vet inte vad, jag vet inte vilka delar av mig som är hans och det stör mig.
Det kanske är därför min mamma inte tycker om mig, för att hon ser sidor av honom i mig som gör att hon blir arg, rädd och ledsen.. men det är bara en teori jag har. Ibland blir jag inte riktigt klok på mig själv och jag är lite mer trasig än de flesta andra men det är sånt man får leva med.

Natten lär bli en tänkarnatt som vanligt och har du orkar läsa det här så congrats!
Tänkte dessutom meddela att det finns planer för midsommar 2010 ;D haah jaa jag är planerare nr 1 Carro som vanligt XD  Nee men ärligt talat så hade Tylösand i en stuga med GG ( Gemlagänget ;D )  varit grymt underbart och roligt! Särskilt med tanke på att det kan bli våran sista sommar tillsammans allihopa! Tänk på mkt skratt och flams det hade blivit och JOHANNA; gitarren på standen <3

Nu ska jag sluta babbla, har du orkat läsa, kommentera gärna.
Love always <3

Walk away

Efter en mysig kväll med vänner igår körde jag hem och kollade på en film :) Som vanligt fastnade jag vid bommarna vid järnvägen, varför alltid jag?
Kollade iaf på, vad kollade jag på egentligen? Fired up, just det XD sen sov jag gott och vaknade upp kl 1 idag, mysigt! Har idag inte gjort någonting knappt, kollat på en film, ätit lite mat och bearbetet min engelska uppsats som ska in på onsdag, skönt att ha det gjort!

Ska snart sätta på en annan film tillsammans med en vetekudde och lite te eller varm choklad, har sån grym mensvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. 1 gång i varje månad vill man bara dö!

Ibland, blir jag inte klok i mitt lilla huvud, det slutar aldrig att förvåna mig att mitt huvud inte kan besämma sig för att hålla sig till ett beslut, det är lite störigt faktiskt!

Imorgon börjar man kl 11. Ska åka till tippen först dock, mamma vill att jag skulle hjälpa henne med det så ska fixa det innan jag drar till skolan. Får väl åka hemifrån strax innan kvart över 10 för att fixa med det.. toppen!
Första filosofilektionen imorgon, lite nervöst. Måste hinna till Lisbeth imorgon också, och köra hem böcker till Sofia vännen. blir nog bra med det!

Nu ska jag sluta babbla och prata med Johanna och sen fixa med min vetekudde! VISST JA, duscha skulle jag göra också, då gör jag det innan vetekudden.

CIAO!

Just believe

En fin dag med Fia där planering och arbete av psykologiuppsats gjordes.
Har dessutom provat på att parkera på citygross parkering, gick prima!

Umgås just nu med 8 fina vänner och allmänt fjantar runt. :) Ny bekantskap med Tottes flickvän Ida, hon är trevlig! Har dessutom lyckats skämma ut mig som vanligt genom att kalla en person som bjudit mig på middag för Torbjörn istället för Tomas XD Alltid bara jag som lyckas ;D

Snart är det nog hemfärd skulle jag tro, att dessutom inte börja förräns kl 11 på måndag och att få ha bilen till skolan gör min helg! Min bror är nog ändå en av de bästa i min värld <3

See you tomorrow!

IG

Har idag haft en av mina sämre dagar. Den började åt fanders, har fått mitt första IG på en kurs som skrattar mig rakt upp i ansiktet..
Jag har inte ens fått en varning om att jag ligger i riskzonen ( vilket man ska ) och det gör mig flyförbannad rent ut sagt..  Men framför allt, är jag ledsen och sårbar och jag vill verkligen inte att ngn ska bråka med mig idag, för då brister allting.

Ikväll är det spelkväll med ngr st av mina bästa vänner, ngt som jag verkligen behöver nu för att komma i form igen. Behöver få skratta, vara glad och känna mig lite viktig just nu.

Idag saknar jag Cecilia, Simone, Johanna och Martin. De lyckas alltid få mig glad och vet alltid när jag behöver en kram.

Ska skriva lite projektarbete innan jag sticker hem från skolan, när jag kommer hem ska jag få bilnycklen från bror, ska ha bilen ett par dagar nu. Han är fin när allting är kaos <3

Pojken som kallades Det

boken är sjuk, vissa saker känner man igen och gråter så man håller på att dö.. LÄS DEN!

Har inte gjort så mkt idag, skola och sen lunch med Alex på Koh Thai, gott!
Träffade Ida på bussen, snack :) Sen snack med Simon utan för hans hus, toppen!
Gör egentligen ingenting just nu, på schemat idag står projektarbetesskrivande, dusch och läsa mer i boken.
Äta måste jag göra också.

Trött har jag verkligen varit hela dagen så idag.. ska jag försööka sova tidigt.
Min katt ligger jämte mig och bet av min blyertspenna innan, weird..

PUSS

walking on sunshine.

Träningen igår var fantastisk även om mina vader bad mig att dra åt helvete, jag övervann smärta och pressade. Idag har jag därför slarvat lite och unnat mig saker, men det är strunt samma. Skrev klart mitt svenskatal och två pm i skolan och lånade bok till svenskan. Skrev även lite på projektarbetet. Kändes bra att vara effektiv !

Nu ska jag läsa klart min tidning och börja i "Pojken som kallades Det" innan Paradise Hotel börjar som den lilla nörden jag är (A)

Jag vet inte hur du tycker att läget är, men jag är fortfarande trasig och inte läkt.
Jag saknar dig, jag saknar oss och allting är en enda stor soppa. Jag försöker, jag läker men inte tillräckligt snabbt för att jag ska må bra av det..
Jag klandrar inte dig, klandrar inte ngn. Jag bara saknar dig, så pass mkt att det gör ont varje gång jag ser dig, varje gång du ler. Varför var det tvunget att bli såhär? Saknaden river och sliter hela tiden, och jag tänker på det där jäkla sms:et hela tiden och attacken hemma hos Simone..
Sötnos ( kommer du ihåg? ), vad hände egentligen?


Skolan efter jul

Efter ca 4 timmars sömn var det en lagom pigg Sara som steg upp imorse UTAN mp3 att lyssna på i bussen. hade glömt min i skåpet innan jul... ( Som tur var låg den kvar ) 
Engelskan var seg, massa uppgifter, biologin lam, historian lam, och psykologin dubbellam. Men jag fick iaf chansen att prata betyg med Lasse. Min stressuppgift måste bli bra... känner pressen.

Dock känns det ändå relativit bra att vara tillbaka, sträcka lite på hjärncellerna och få sätta igång med ngt på riktigt igen! Lämnade dessutom in min historiauppsats idag, hoppas att han inte sågar den...
Jag kommer säkert få äta upp att det känns bra att vara tillbaka igen inom ngr dagar dock men just nu känns det bra. Syv sumpade vårat möte idag, hata..
Lediga varje fredag med start nästa vecka, GILLA!!!!  Kommer bli grymt skönt att få vara hemma på fredag och få undan helgens och kanske veckan efters skolarbete. CAN'T WAIT! Eller kan man träna (:

Har iaf idag bokat in en lunchdejt med min cecilia nästa onsdag :)))))))) <3
Om en stund är det mat och därefter träning med Simone, toppen!

Nu ska jag försöka få lite struktur på min tidsplanering på projektarbetet, den failar hela tiden... undrar varför (A)

PUSS

Always look on the bright side of life.

Jag bloggade inte igår för jag orkade verkligen inte. Sov till kl halv 2 efter en kanonkul utekväll med en massa dricka, trevligt sällskap och en massa skratt. 5 av 5 toasters! (Y)

Igår var det inte så himla roligt att stiga upp direkt, magen ville icke sammarbete och pappa hade gjort spagetti och köttfärssås som luktar som kattkräk. JIPPIE!
Efter lite vila åkte jag hem till Hannah på filmkväll med Sawfilmer, jag har sett alla 6 och tycker att filmerna är geniala! 
Sen sov jag och sov fram till strax innan 1. Kommer inte sova bra i natt men det gör icke så jättemkt egentligen eftersom att första skoldagen ska man vara lite trött, vi gör inget nödvändigt ändå egentligen. Psykologin kommer vi inte göra nått, knappt historian eller biologin heller. Skulle vara engelskan isåfall men måste ändå prata med honom så slipper en liten stund :) haha.
Sen blir det träna imorgon efter skolan tillsammans med Simone! Trevligt :)

Nu ska jag äta frukost och läsa igenom min färdiga historiauppsats så jag kan lämna in den imorgon.

PUSS

Show me love, show me life.

Kvällen igår var lugn, kollade film och mös :) Thomas Järvheden förgyllde kvällen fullständigt, stenåldershoran XD han är såå go!
Sen sov jag gott, tror jag somnade strax efter 2 och blev väckt av att Sofia ringde. Hennes operation hade gått bra så det kändes bra! Hoppas hon repar sig fort :))
Idag är det städning som gäller.. och skriva historia som nääästan är klar :D Ska laga mat till mamma och pappa också, ska göra hemlagad pizza.
Sen blir det att sticka till Carro för att fixa iordning innan förfest i räppe. Sen drar vi ut! Nice med fina vänner (:


Nu väntar dagen på mig, hörs imorgon :)
PUSS

Östergötska

Fin dag blev det igår tillslut. Fick pengar av mormor och min rattmuff av mina kusiner. trevligt :)
God mat och fika och sen skulle jag bege mig ut i kylan med mina vänner, grilla korv och massa skratt! Sen film hemma hos Totte med marshmellows och massa skämt om korv, ligga underst och östergötska mitt i alltihopa! Seriöst vi är sjuka ;D

Kul snack med Simon,Martin och Totte när alla stuckit hem, humorn är sjuuuk, cp-klubben <3
Sen drog jag hem och sov, mkt skönt!

Tack för en fin kväll allihopa!

Vaknade halv 2 idag och nu är tanken att jag ska skriva historia en stund, sen ska jag bara ta det lugnt idag faktiskt, imorgon är det utgång med fina vänner! Kanon (:


PUSS

19

Idag kl 22.25 går siffran 8 över till en 9, känner mig så himla gammal XD
för de som inte har fattat så fyller jag 19 år idag ;D haha.

Sovit dåligt hela natten, vene varför XD, mamma och pappa kom med paket kl 8.50 och mös lite med mig :) Anna kom också! ( katten ), fick pengar, ljus, ny mp3, massa skrivblock, trosor och ett par byxor :) finfint!
Dessutom ska jag få en present till sen när mamma hämtat paketet på macken. haha!

Igår var det middag med tjejerna i klassen, myspys gäng var vi! Maten var god och dessutom fick jag ett biokort på 200 kr och ett par öronhängen och ska få en present till sen :O väldigt oväntat och jag tackar hjärtligast! :D

Måmå och måfa kommer kl halv 4 och min moster kl 4 så då blir det mer presenter och middag! :)
Fram till dess är det slapp som gäller med massa Rome avsnitt eller tv är tanken!
Men innan dess väntar dusch och frukost på mig vilket jag faktiskt ska ta att göra nu.

Dessutom var faktiskt min cykelkompis Hannah först med att hälsa grattis, haha :D

PUSS

Giggeling

Om 2.5 timme åker jag in till stan, middag med tjejer i klassen kommer bli mys :) Ser framemot att träffa alla igen faktiskt!

Fyller 19 år imorgon, känner på mig att dagen kommer bli mysig. Väckning med packet och sen lugn dag och sen kommer släkt på middag kl halv 4 :) sen får vi se vad som händer sen! Kan dock inte låta bli att skratta lite för mig själv lite smått, för att ibland kan man ha anledning att skratta och allmänt bara älska allt som finns runt omkring en :D

Att det är Simons första utgång på fredag dessutom känns skojigt :) Får se hur många vi blir och vart vi tar vägen, tanken är väl grace, men vi får se hur många som är sugna på det egentligen när det väl gäller sen! Annars blir det nog lagerlunden eller sports bara.

Nu ska jag sminka mig lite och sen tror jag att jag ska läsa lite granna innan bussen går in till växjö :)
Auf wiederhören

tomorrow

Imorgon ska jag skriva ett brev, ett farligt brev som egentligen inte borde skrivas men jag måste... Jag ser icke framemot det but hey? Hellre det än historia, right?

Dessutom ska jag läsa en stund innan sängdags, hungrig är jag med men eftersom mamma och pappa ska jobba imorgon är det inte tal på att öppna kylskåpet.

Jag saknar bastian, han hade kunnat trösta med sin blotta närvaro.

this is how I grow.

Idag har jag inte gjorts så mkt, fixat sista faktan till projektarbetet och imorgon ska jag börja skriva lite på mitt utkast till projektarbetet och dessutom om jag orkar skriva lite historia.. :(  Dessutom på kvällen är det att äta middag med tjejerna i klassen som gäller! 10 tjejer intar Akropolis imorgon och myser lite :) TOPPEN!

Idag har jag faktiskt åkt pulka också med 5 fina vänner! haha, jag rullade runt i snön XD haha, första gången jag åkte pulka på säkert 8 år eller nått så jag trivdes ;) haha.
Det är så jag inleder min födelsedag, åka pulka XD visar verkligen hur mkt jag mognade 2009 :P haha.

Att lära sig att acceptera är dock ett sätt att gå vidare, och det är så man växer som människa. Så det är det jag gör. :)

Nu ska jag värma mig i min säng ikväll och ha det mysigt med tända ljus, film och en bok :) Hoppas att jag kan kolla på Avatar ikväll, dock är det 4 timmar kvar innan den är klar så det känns inte så jättelovande direkt ;D

PUSS


It's possible if you just believe.

Kvällen och natten hos Tove var en massa fin :D Massa skratt, prat, pizza, film, chips och godis, singstar och Tove och Hannah som vill nätdejta XD Parkinson när vi skulle sova och Johanna som pratar i sömnen, HELT GALET!
Det var verkligen längesen jag skrattade så mkt och ett par veckor sen jag mådde så himla bra, ni är gulvärda <3
Sen idag så har jag, Tove och Hannah lamat runt och ätit, spelat kort, gått promenad med Toves hund och myst i Toves soffa med filt och öppen spis :') Sen kom Simone en stund. :) Sen körde jag Hannah och Simone hem också. Två toppen dagar verkligen!

Tanken inför ikväll är mest att jag ska få i mig ngn mat och sen ska jag nog ut och gå en runda skulle jag tro innan jag lägger mig i sängen och sover :) Imorgon är det projektarbetesfix som gäller och historia om jag orkar.

Idag är jag megaglad och det tycker jag om!

PUSS

2 Januari

Helt sjukt när man ser att det är den andra Januari :O
Nu har jag skrivit lite historia och tanken är att jag ska äta lite nu!
Ikväll är det mys med tjejerna hemma hos Tove med hemlagad pizza, film och sen sover vi där :)) KANON! Åker dit vid kvart över 5, så måste äta lite innan känner jag för har inte ätit än idag.

Nu ska jag rosa bröd ;)


Går det så går det, så är det bara. I miss your smile that is meant for me,

Summering av 2009

Eftersom att jag inte har orkat fram tills ny tänkte jag härma Johanna lite och summera mitt 2009 som var ett av de bästa året någonsin förutom 2005-2006 :)

HERE WE GO! 
 
Januari: Nyåret hos bästavännen, en av de bättre nätterna under hela året, popcorn :) Pratade med Norrlandsälskling i stort sätt varje dag!  Min födelsedag som gav mig så mkt glädje, mina vänner <3 , fina dagar med bästa vännen och pluggdagen hemma hos honom. CANDIDE!  Dagen då allt blev knas och mina revben fick blåmärken. Max gav mig visdom i form av dessa rader:  En hjärna som tänker fel tankar
           Ett hjärta som känner fel känslor
            En vilja som vill fel saker
            En människa som önskar fel önskan

Februari :
Hovmantorpsrevyn med släkten, Teleborg hos dietisten och Johanna var med en gång, badmintonmatch med Martin, Guldkungen med Simone med premiärfest efter med hani,emil och gustav <3, Deep-talk med bästavännen vilket inbjöd till många skratt, många sparkar i magen och givetvis många rodnande kinder XD
Mars: LUND, Ramlade med Carros moppe, Earth-hour, Promenad från räppe och hem med Humle och Dumle!, RobinHoodträningar <3

April :  Mamma flippade totalt,Grillkväll på lillfjället, Svartsjukan kickade in, Första utgången med Sofia och Mathilda :)

Maj: Valborg i räppe, Var hos mormor mer eller mindre varannan helg, Pappa söp ner Simon,Martin,Mig och Carro XD , Teaterborgen, berlin!, Inflyttningsfest Hos Alle, PILbÅGE SKJUTNING I bORGEN <3, Premiär och mina vänner var finingar trots att jag höll på att svimma <3, Fick Kusin!

Juni :  Simons bal, Föreställningar med Robin Hood <3, Eva gick bort, RIP <3, Ludde och Simon tog STUDENTEN! SJUKT!, Jobbade 3 dagar. MIDSOMMAR ; Joakim och Johanna <3, bästa vännen blev 18!

Juli :  Sista föreställningen med Robin Hood, Liseberg med Robin Hood-gänget <3 Fest hos Robin och jag fick en massa svar :D grabbarna räddade månaden <3 2 år sen sedan golvet, Sov hos Johanna ngr dagar med Carro och Joakim, Kväll hos Ida <3,

Augusti : KARLOSKARKVÄLLARN var fantasiska och jag älskade varenda timme av de 2 dygnen! puss på Simon! ;D , Middag hos Lina som blev en av de värsta kvällarna på året för att ngn fällde en intelligent kommentar, 3:an började och jag ville mest bort, " Vad är det här för Låda låda? " XD

September : Cruusa runt i stan med Kajsa och Jesper utanför växjö fria <3, Grillkväll hos Johanna <3, Naturgodisberoende och Cooperstest som slutade åt helvete. DOP

Oktober: Ulriksbergkyrkan med Johanna, Hannah och Simone!, Firande av Johanna som blev 18! Telefonsamtal med bästavännen som gjorde mig glad, Utgång med Johanna och co, AWESOME KVÄLL <3, var tillbaka hos mormor, Mys hos Johanna med nya fina vänner och AMÖbA! Kvällen var GALEN <3 , Fin dag med EMIL!, bubbelbadskväll hos Johanna, mkt fint snack <3

November : Klantade mig på Oleo vilket jag fick sota för senare ;D , Firande av Tove som blev 18 med middag på Akropolis :D

December : KÖRTKORT, Studentfest, Simons födelsedag med skratt och tårar, SIMONS HAND <3, kvällen hos Simone med Hannah och Tove som slutade i otröstlighet. Nyår med Johanna och min nyfunna vän Totte som gjorde 12-slaget magiskt!

Vad har jag lärt mig under året? Att lita på magkänslan och att våga ta risker! Att klasskompisarna är otroliga iaf om de får en att skratta så mkt som Kajsa, Sara, Sofia, Jesper, Pontus och Mattias får! Att vännerna tycker om en oavsett om man varit en idiot. Att våga satsa på saker som man verkligen vill och att gammal vänskap aldrig rostnar ( CECILIA <3 ).

Men de 2 viktigaste sakerna jag har lärt mig, det är att utan mina vänner ; Johanna, Simon, Joakim, Martin, Carro, Hannah, Tove, Simone och Emil så hade jag aldrig orkat med det här året! Tillsammans klarar vi allt <3

Dessutom så har Johanna lärt mig det viktigaste det här året ; Se allting för vad det är, och hitta det positiva i allt och skratta åt det :) Just det kommer hjälpa mig massor på min färd!

Detta inlägget blev långt och det tog 2 timmar att skriva för datorn sket sig hela tiden, hoppas att åtminstone ngn har orkat läsa tills slutet ;D GOD NATT!

2010

Vi är nu inne i 2010 och jag har varit vaken i 2,5 timme. Kom hem halv 2 inatt och somnade vid kl 6. Kunde inte sova för hela kroppen skakade trots massa filtar, täcken, pyjmas och skit. Jag frös som ett as!

Idag ska jag inte göra ngt, borde sätta mig med historia men sorry Johan jag orkar inte, jag är inte bakis men jag har bara ingen lust och orkar inte. Istället kommer jag att kolla en massa Rome-avsnitt och sen ska jag faktiskt umgås med en vän ikväll för jag vill det.
Det var helt omöjligt att komma fram på sms igår, så alla som inte gick gott nytt år av mig igår, så GOTT NYTT ÅR! Att dessutom komma fram i telefonen var också nästan omöjligt, kom till röstbrevlådor hela tiden. :(


Nu ska jag faktiskt ta och kolla Rome, fryser som ett litet as och tror att jag börjar bli sjuk, hade världens hosta när jag åkte hem igår..

JOHANNA, HANNAH, TOVE och TOTTE ; Tack för att ni gav mig en fin kväll och att ni alla är så himla snälla, tack TOVE för telefonsamtalet tidigt igår kväll som gjorde att kvällen förändrades radikalt. JOHANNA, tack för att du är den du är och du vet att jag alltid kommer att älska dig (: <3


don't you dare

RSS 2.0