Down

Hallelåja :) Idag var det en kort skoldag, kolla på 05 rytmikshow på idrotten, sen hål 1.5 timme för att sedan lyssna på om Islam på religonen! Åkte hem 12.20 och har ätit pastasallad och kollat på Paradise Hotel som jag inte orkat kolla i veckan, finalen närmar sig! Och det kommer bli väldigt spännande :) Cimon och Greta ska kamma hem det och främst Greta! :D
Nu lyssnar jag på gammal och ny musik och har precis betalat månadens räkningar och hittade lite pengar som jag fick i födelsedagspresent på mitt skrivbord, 500 kr :DD Kommer behövas eftersom att jag redan nu håller på att spara till sommaren då jag förmodligen drar till tyskland en vecka eller två! ( om jag icke ska jobba, ska jag jobba är pengarna jag sparar till mormor ).

Nu är meningen att jag ska skriva på mitt projektarbete lite granna och sedan äta och ut på promenad med Johanna ikväll! Längesen nu så det blir kanon :)
Morgondagen ser ut följande : Halv första Svenska C lektion - Ortopedmottagningen - Filosofilektion - Tyskaplugg/religonsplugg - Tyskalektion - hem och slappa :D
Ledig på fredag!!! Då blir det bio och middag tillsammans med Cecilia med min lilla bil med på resan, great! Får se om jag drar hem till mormor där efter, beror på hur mkt min bror har tankat bilen med och ifall jag kommer orka att köra hem bilen till skolan kl strax innan 7 på måndagmorgon.. tveksam.

Hittat massa bra musik de 2 senaste dagarna, Crawl - Chris brown och Down - Jay Sean är lite som jag hittat :)

missing you crazy baby, your there when I'm asleep

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0