2013

Vi fixade uppsats igår och sen lagade Rasmus köttbullar och potatismos, gott! Vi lamade framför tvn, läste böcker och bara hade sällskap av varandra, underbart :) han blev sen kvar här inatt och jag har sovit som en jäääkla stock. Dock mår jag inte så jättebra, mitt huvud värker satan och jag misstänker migrän.. På nyårsafton. Så jävla fail! Därför orkar jag inte göra en årssummering men att skriva lite kort: 

2013 var som alltid ett blandat år med glädje, skratt, tårar och liknande. Det bästa på hela året var insparksveckan då jag utvecklades enormt som människa, pedagog och i mitt ledarskap, orroligt mäktigt! Jag fick så mycket den veckan som jag aldrig fått innan :) sen var 2013 året då jag var rädd för att bli ensam kvar då flytt var på tal, att en av mina vänner riskerade att dö i cancer två ggr, året då jag fick mina första ångestattacker som var det värsta jag varit med om! Året då skolan rullade på, då man hade samtal med Robert på fyllan som man inte borde haft, då Robert och jag pratade relationer och rev ett par murar, jag bröt med en av mina närmaste vänner från förr, jag fick en deltidssambo! Jag skrev en B-uppsats, jag rev alla murar som finns för Rasmus, min mat förändrades, jag var på Liseberg med Robert och Henke efter alldeles för lite sömn men det var awesome, jag trotsade flygrädslan än en gång och var på Gran Canaria med två fina vänner, det var mitt och min bästa väns år som var tanken! Ett år med mycket minnen från förra året på gott och ont, jag blev cock-blockad två ggr, jag fick känna på hur det känns att vara riktigt svartsjuk och vara rädd att förlora någon, året då måfa fick beskedet att det finns inget att göra åt hans hjärtproblem, året jag hittade en fantastisk vän i Emma, året jag hade fler awesome nätter med mina bästa vänner än jag någonsin haft, året då jag pratat nätter igenom om seriösa saker och skrattat tills jag fått ont i magen, året så jag hört fler fina ord än någonsin, året då andra människor var stolta över mig, året då jag blev en person som man förlitar sig på alldeles för mycket och året då jag blev den som först blir påtänkt i alla lägen och den enda som släpps in hela vägen. Året jag hörde flest "jag tycker om dig" och jag älskar dig"! Året jag pussade Rasmus, året då jag var fadder tillsammans med de finaste människorna jag någonsin träffat (Robin, Tobias, Jocke och Disa) och ett år då jag var lyckligare än på väldigt väldigt länge och jag är otroligt stolt lver mig själv i år :) tack alla som medverkat och spenderat 2013 med mig på ett eller annat sätt, ni är alla fina och betydelsefulla!  

2014 ska fortsätta precis likadant tycker jag, fast med mer tid med vissa människor i min omgivning, lära mig att separera och fördela min tid, att omprioritera och att våga lita på att folk tycker om mig och vill umgås med mig även om man ibland tänker på sig själv och säger nej! 

Årets låtar: The Fox, Pontare, Sabaton, Glee, The Phantom of the Opera, Livet i hålan är härligt, Mumin, Hejdå-sången och Det gåtfulla folket! 

PUSS OCH GOTT NYTT ÅR











Sweet dreams are made of this

Födelsedagsfirandet i lördags var mysigt, Ludde var hemma och Alfie var besök och Julia och jag hade en lång pratstund, trevligt! :) Fick lite presentkort och bra och ha grejer samt en skrivare i tidig födelsedagspresent, awesome :) Kvällen var lugn sen och jag hade svårt att sova igen så fick bli soffan. 
Igår körde jag tillbaka till Jönköping, lämnade alla 2000 grejer och drog och storhandlade på Willys. Skönt att ha det gjort! :)  det tog sen 1.5 timme efter att mamma och Olle hade åkt att packa upp alla grejer.. jisses!  Jag hade sen ett långt och trevligt telefonsamtal med Robert om allt och ingenting och julen i stort, fint det :) 
 
På kvällen fick jag sällskap av Rasmus med prat om allt som hänt under veckan och allting annat. Gillar såna samtal! Vi åt mat, såg "Så ska det låta" och "Johan Glans- World tour of Skandinavien". sjukt bra! Youtube intogs sen med så mkt random grejer och klassiker såklart.  Vid halv 3 blev jag ensam och kan ni tänka er? Jag har sovit hela natten!  Har bara vaknat 2 ggr OCH jag somnade snabbt. Lyckan är total! Frågan är vad som gjorde det: den långa dagen, långa bilkörningen, allt flängande, Rasmus, mitt eget hem och säng eller mitt nya kvällste?  Kanske en kombo av allt?  Förbannat skönt att sova iaf!   
 
Därför har jag inte varit vaken särskilt länge utan bara fått i mig frukost och försökt vakna till, idag skrivs det absolut sista på b-uppsatsen innan den slutgiltliga versionen skickas in. Och det ska bli förbannat skönt att få det överstökat! Sen är man ledig ett tag till fram till den 13 januari, löve it!   Imorgon är det nyår och det firas hemma hos Jocke med Robert, Linus, Mia och ett par människor till, det blir awesome! :) 
 
PUSS

Ludde lump

Igår väcktes jag av telefonen, mammas kusin och hennes mamma skulle komma på kaffe. Sedärja! Det var trevligt :) på eftermiddagen åt jag, mamma och Olle frukost/lunch/middag på Stars and Stripes, mys! Sen en vända till systemet, lika bra när mamma ändå kör hem mig med bilen. 
På kvällen kom Ludde, Julia och lilla Alfie på besök, sötaste hunden i världen! Kul att träffa Ludde också, händer alldeles för sällan.. 
Hade svårt att somna inatt och efter att jag äntligen somnat så blev jag väckt efter 20 minuter av mammas snarkningar.. Så det fick bli soffan inatt! 

Idag har vi varit på ÖB och sen handlat på citygross och köpt tårta. Vi ska fira min födelsedag idag då jag är i Jönköping den 6 så jag får paket idag också :) mysigt att Ludde är här också och firar, var ett par år sen! Har precis lagar lunch till mamma och Olle och nu ska alla vila innan det folk kommer på födelsedagsfika. Och idag fyller ju kära Rasmus 23 också, grattis :) om 9 dagar är vi lika gamla igen!  Och imorgon åker jag hem till mitt älskade Jönköping och jag får köra också, toppen :) 

PUSS 



Vattenfall hur mår du?

Fin eftermiddag hos moster med mat och te! Jag hade sjukt ont i nacken så moster masserade och mamma knäckte ryggen, min gamla skada var dum mot mig..    Jag vilade hela kvällen med boken "Askungar" och sen åt jag sallad till middag och såg Sällskapsresan :) jag läste ut min bok som var sjukt bra och somnade gott sen, jag somnar äntligen! 

Idag har jag varit ensam heeeela dagen, så otroligt skönt att få vara själv och tycka att det är skönt. Saknat att vara själv även om jag trivs med sällskap i både Jönköping och här i Växjö. Jag har skrivit ifatt i min dagbok och sen åkte vi till moster och har ätit pastagratäng. Gott! Nu kollar vi grabbar (jag, Seth och Olle) Växjö-Örebro, mamma och Åse har Traderavaka på övervåningen. Kommentatorn är kass och slänger intelligenta kommentarer som: " det är halt på isen", "spelarna ser trötta ut när de byter" osv. Bra kväll iaf och min nacke är mycket bättre vilket är bra eftersom jag kör ikväll. Fördelen med att vara student och ha körkort är att su oftast är trött på alkohol och vill köra bil när du är hemma så mamma och Olle kan dricka för en gångsskull! 

PUSS 

Ett år går så fort

Jag kom att tänka på nyss att det är 1 år sen jag var i Kalmar och firade juldagen med Carro, Johanna, Simon, Joakim och Carro och Simons vänner! Sjukt att tiden går så fort.. En kväll mer alkohol, dans, sjukt många sms, blåmärken på toaletten, migrän och en snäll vän som körde hem oss till Carro :) tiden går fort när man har roligt och det händer saker!

Det är skönt att inte gå ut i år, min gamla skada i nacken för sig påmind då jag sovit konstigt, åkt tåg och kört bil. Min moster masserade den idag så hoppas det släpper även om det gör ont nu efteråt.. Därför blir det sängläge ikväll med film och bokläsning! Men jag klagar inte, det är skönt att ha en lugn kväll efter en lång dag igår och sidan Dreamfilm är ett bra sällskap :) saknar Robert, Rasmus och Emma lite idag idag! 

PUSS 

Ett gott nytt jul

Trots att jag inte somnade förrän 3 på julaftonsmorgon så hade jag den bästa julen igår i mannaminne! Ren och skär glädje hela dagen trots att jag inte fick måmås potatisgratäng som jag längtat efter hela hösten..  

Jag åt julfrukost hos pappa, så mysigt! Vi pratade i 2 timmar om allt och ingenting och pappa är den enda i min släkt som har stenkoll på vad jag pluggar och vad som händer i skolvärlden, så himla skönt! Efter att fått tillbaka min tomte som jag saknat så åkte jag hem till mamma igen och vilade. Vi åkte till moster och kollade Kalle, åt mat och spelade julklappsspelet vilket blev en hit och ledde till extremt många skratt ;) jag fick B.la toapapper vilket gjorde att jag brast ut i skratt!Julklapparna öppnades och alla blev nöjda och jag är tacksam för mina släktingar så in i fan, särskilt pappa och måmå! Olle var världens roligaste tomte i sin luva, prisa gudarna för att han finns i våra liv :) Vi fikade och sen åkte mammas farbror och sambo hem som firat jul för första gången med oss vilket var mysigt! Och sen åkte måmå och måfa också, måfas gikt var sämst igår, och han börjar se så gammal ut.. Lilla måfa <3  väl hemma somnade jag för första gången på länge men väcktes kort efter av mammas snarkningar, irriterad tog jag mitt pick och pack och la mig i soffan bredvid akvariepumpen och somnade om fort tack och lov! 

Sovit 10 timmar och har börjat dagen på bästa sätt, sms är bra!  Nu ska jag in i duschen, vid halv 2 åker vi till moster för att umgås och käka rester. Jag älskar att vi träffas så mycket nu och umgås, julen <3 

PUSS 




Jag kommer hem igen till jul

Jag blev ensam vid 10-tiden och då tog jag en dusch och sen läste jag halva natten för min bok var alldeles för spännande, det är så lätt att fastna i böcker!  

Idag tog jag tåget till Växjö efter godaste lunchen, matlåda är bäst! Jag fick mat hos mamma och skrattade med henne och Olle innan moster och Seth dundrade in, julrea väntade! Nu är jag hos moster och har ätit bullens till middag, druckit te och pratat hockey med Olle och Seth :) mys!  Jag är äckligt trött just nu och hoppas att jag ska kunna somna inatt så jag orkar med årets längsta dag imorgon.  Jag äter frukost kl 9 imorgon hos pappa och träffar honom för första gången sen förra julen, längtar efter honom och det kommer bli så mysigt! :) 

PUSS 


När det lider mot jul

Det är den 22 december, söndag och det regnar ute.  Gårdagen var så himla mysig med bio med The Hobbit som var bra, sen en extremt god midddag, Så ska det låta, A very potter musical sequel och skratt tills jag fick ont i magen åt youtubeklipp och nostalgiklipp och Raw Comedy, toppen! :) Tidigt på morgonen gick vi och la oss och pratade i två timmar om jul, om familjen och året som gått. fantastiskt! Älskar det "innan man somnar"-pratet som alltid blir sött, gulligt, roligt och seriöst i en salig blandning! 
Vi somnade strax efter 7 imorse och sov till halv 3. Vi har ätit kebabtallrik, sett The Holiday och legat i varsin ände i soffan med varsitt täcke och bara latat sönder oss, så värt! Nu tittar vi på Så ska det låta :) Har även packat och pratat med mamma för imorgon åker jag till Växjö och firar jul och jag längtar faktiskt för första gången på evigheter, ska bli så sjukt skönt! :)  6-7 dagar blir det med en massa mat, paket, släkt och en förbannat massa bokläsning, det blir magiskt!    
 
PUSS

He's making a list checking it twice

Gårdagen var alldeles perfekt! En lugn dag och sen kom Robert och julmyste :) han hade gjort egen julskinka så det blev skinkmacka och gröt :) så gott! Vi flummade framför Postkodmiljonären åt surdegsbröd och sen framför "På spåret" åt Gunnarsmamma.. Flumoverload och det var precis vad jag behövde, få skratta skiten ur mig med fina Robert! Vi såg sen "Ett päron till farsa firar jul" och "A christmas Carol" :) och jag fick årets första julklapp, så sjukt oväntat och även om jag hatar att få presenter av människor och att han vet om det så blev jag en aning rörd och fick mig ett gott skratt, nu har jag också en uggla! Haha! Undrar vad han ska heta bara :) finaste Robert <3 

Idag är jag en aning trött och nyvaken, om en stund tar jag bussen till stan och går på den tidigaste bion i mannaminne. The Hobbit ska ses med kära Rasmus och sen ska vi ha en "storebror-lillasyster"- dag. :) hela dagen med bio, mat och en massa film och sen sover han här så att vi både kan somna och få en god natts sömn! De senaste gångerna vi har setts har det varit en massa uppsats, därför ska vi göra allting annat än att tänka på den idag och det blir toppen :) nu blir det frukost! 

PUSS 

20 december 2013

20 december 2013, tiden går så fruktansvärt fort och på tidag är det julafton! Det var ju inspark nyss? Den bästa veckan i mitt liv! Vart tog tiden vägen?! Jag lyckades somna igår och sov 12 timmar, vilket var vad jag behövde.  Ikväll umgås jag med Robert och julmyser lite :) och det ser jag väldigt mkt framemot! Jag behöver mer tid med Robert än vad vi haft det senaste vilket för det mesta har varit pga mig. Det får skärpas till! Julfilm blir det med honom idag iaf, mys :) 
 
Jag tänker lite på den 20 december idag, det är ett litet konstigt datum egentligen. För 5 år sen hade jag en av de bästa nätterna i mitt liv den här dagen, en dag som jag ibland tänker tillbaka på. Jag kände mig uppskattad, omtyckt och jag var fruktansvärt nervös, osäker men samtidigt otroligt lugn och trygg. När jag tänker tillbaka på den natten så inser jag att det redan då var påväg utför, att saker inte var bra egentligen men jag gav det en chans för att som en vän uttryckt det vid ett tillfälle: " Du är så lycklig då samtidigt som du är så otroligt olycklig". Det har satt sig lite på huvudet och finns där fortfarande. Jag får minnesbilder därifrån ibland och jag minns känslan i hela kroppen och jag minns den fruktansvärda migränen i bilen dagen efter.  Och jag minns dikten jag skrev dagen efter: 
 
fjäderlätta rörelser
följer konturer böljande likt ett konstverk
likt målarens stadiga lätta hand men ack så skakiga med penslen
målar en bild, något vackert, en illusion
fjäder
 

Nu ska jag läsa och spela mobilspel tills jag träffar Robert :) 
 
PUSS

Hur många kramar finns det i världen

Jag kunde inte somna igår heller vilket är så otroligt irriterande, igår vad det jul hit och jul dit. Jag längtar efter lugnet som julen ger så fruktansvärt mycket just nu.. Min sista uppgift för terminen blev godkänd idag och nu är det bara uppsatsredigering, men den är det ingen stress med :) Därför försöker jag slappna av nu och ta jullov för första gången sen ettan på gymnasiet.. sjukt att det gått så lång tid och att det alltid funnits ngt i skolan att plugga till. 
 
Idag har jag städat och tvättat för glatta livet, jäkla vad tvätt jag hade! Sen kom Sanne förbi och vi pratade dåtid, framtid och hur vi ska ta itu med vissa saker i våra liv. Sanne är så hmla bra och ser saker, kommer med råd och är alltid glad! Jag uppskattar henne så mycket och det är konstigt att den jag känt längst i hela Jönköping nu är klar med sin utbildning i januari och flyttar till Uddevalla.. Fan vad jag kommer sakna min favoritjej!  Som funnits där i vårt och torrt och som har en ryggsäck som är så pass lik min, och som har lärt mig mycket om mig själv och gett mig så himla många skratt under dessa 3.5 åren. Min finaste Sanne <3 
 
Nu är jag riktigt trött efter att vi sett "Hur många kramar finns det i världen"; Claes Malmberg är underbar! Därför blir det sängen nu efter en fullspäckad dag, Att krypa ner i nytvättade lakan ser jag framemot tillsammans med bok och mobilspel :) snälla låt min hjärna stänga av sig ikväll så jag får sova! 
 
PUSS

And you're gonna hear me roar

Så sjukt jäkla irriterande att jag inte somnar på nätterna.. mitt huvud går på högvarv med tankar om jul, uppsats, opponering, sista hemtentan, veckans mat, nyår, födelsedag och människor i min värld. Varför kan man inte bara få en avstängningsknapp?   Somnade först vid strax efter 3 imorse, då hade jag legat i sängen alldeles för länge  och vridit och vänt mig.. 
 
Idag är det hemtenta som gäller att skrivas klart så jag är helt klar innan jul sen, att skriva hemtenta om arbetarrörelsen och hur den påverkat lokalt i Jönköping och dess omnejd är ingen hit alls kan jag tala om. usch!. Vi ska försöka revidera uppsatsen innan vi åker till var sitt ställe också men annars så är jag done fram till 2 veckan i januari och den känslan, är magisk 
 
PUSS

Jönköpings guld

Jag och Robert promenerade i 1.5 timme igår i alla möjliga typer av terräng och pratade jul :) himla mysigt och jag hade saknat att prata med honom! Jag längtar faktiskt till julen i år med en massa mat, soffhäng och träffa min mamma :) 
Efter promenaden drog jag hem, åt mat och såg Paradise Hotel innan jag skrattade gott åt en gruppkonversation på fb. Började i en ny deckare igår och den verkar lovande och sen stensomnade jag. Så himla skönt att äntligen sova!   Min kropp är kroniskt trött just nu och jag antar att jag kommer bli rejält jäkla sjuk under helgen eller i mellandagarna då all press släpper på riktigt.. 
 
Började dagen idag med OUAT och i eftermiddag/ikväll har jag myst med en av Jönköpings finaste tjejer, Disa! Vi pratade om saker vi aldrig pratat om annars och som jag sällan gör med andra människor vilket var himla mysigt och välbehövligt :) Nu är jag ensam och ska snart laga mat och försöka skriva på min sista inlämning. Den går just nu väldigt trögt och helst hade jag sluppit den då den är dödentråkig! Men snart är jag ledig :)
 
PUSS

Nej jag är inte gay. Bara med dig, är det helt ok

Jag kunde inte sova igår trots den totala tröttheten,, så irriterande. Men det gjorde att jag läste ut min bok och grät en skvätt på slutet. Bra bok och bra slut på en serie!  
Jag sov länge idag och har diskat, rensat min kyl på gammal mat och bara njutit av lugnet. Idag är det faktiskt jäkligt skönt att vara ensam efter en sån lång och intensiv helg.  
 
Jag skriver lite på årets sista inlämning för tillfället så att jag kan vara ledig på riktigt efter att veckan är slut. Om en stund ska jag och Robert på promenad och rasta varandra, jag behöver frisk luft och röra på mig efter helgen :) och träffa Robert såklart, var ett par dagar sen! 
 
PUSS 

Den är klar!

Jag hade Rasmus mössa på mig hela natten och skrev och skrev och skrev. Vid kl 6 kastade vi in handduken och sov i 6 timmar. Vi har suttit från 12:30 till 22:54 när uppsatsen äntligen skickades in! Vi såg sista filmen, vi skrev, vi fixade med all text och layout och allting och äntligen är huvuddelen av det över!! Vi kommer få redigera den innan vi går upp för opponering men det får alla. Men känslan i att äntligen ha lämnat in den och veta att man slipper den ett tag, fy fan så jävla skönt :)  
Jag är otroligt stolt över oss och jag hade aldrig, och då menar jag verkligen aldrig, kunnat göra det här och få saker och ting färdigt utan Rasmis (ja Rasmis): min ständiga klippa, bästa vän och min kära medskribent. Bästa sällskapet, bästa puscharn när det känns motigt och bästa bollplanket som kan vara konstruktiv i språket och det är bland det bästa! 
 
Vi har nu sett Gejmtajm och BRIS och nu 4 dygn senare går han hem: 4 middagar, 4 frukostar, 4 dagar med sovsällskap och flum, gnällande, skrivande och en förbannat massa petningar och klappande. Den människan alltså, vissa tillfällen under de här dygnen så sprack mitt hjärta lite, han är verkligen min bästa vän och jag älskar honom från djupet av mitt hjärta för att han är som han är och för att han har sett mig i alla skick man någonsin kan se en människa! 
 
Nu är jag tröttare än på alldeles för länge både mentalt och fysiskt, på 4 dygn har jag sovit lite drygt 30 timmar och skrivit satan och det känns kan jag säga. Nu ska jag ställa mig i en efterlängtad dusch, gråta lite av trötthet, lättnad, glädje och för att jag faktiskt börjar längta till jag åker till Växjö över julen och träffa min mamma. Sen tänker jag läsa en stund i en bra bok innan jag förhoppningsvis somnar väldigt gott trots att jag är ensam och utan att ställa något alarm!
 
GODNATT från Dalviks just nu tröttaste tjej. 
 
PUSS

Sista biten

Efter att ha tagit det lugnt ett par timmar med diskussioner om musikhjälpen så fick jag ett ryck och skrev ett par timmar och vi checkade ut först vid 7imorse. Idag har vi ätit tacos och sett 2 av 3 filmer till resultatet. Vi har nu exakt ett dygn kvar så sista biten! Jag öppnade precis en redbull och ska fortsätta skriva resultat, jag är inte alls med i huvudet så det kan bli intressant. Jag kommer somna som en stock efter att uppsatsen är inlämnad men på något vis så är det ändå kul att skriva den, dygna med musikhjälpen i bakgrunden och sin bästa vän som sällskap och hans mössa på huvudet. Livet rullar! 
Mindre kul att man fick ett livstecken för första gången på 4 månader dock när man tror att folk fattar vinken och att man brytit totalt, varför inte låta mig vara bara? Irritationen blev stark.. 
 
Skriva var det ja, med redbull, cola, musikhjälpen och Rasmus :) 
 
PUSS

Och där kom det..

B-uppsatsen första breakdown kom från ingenstans och vem fick det? Jo självklart var det jag!  
Med en darrande röst, nära till gråt och ångesten och paniken som sprider sig över en uppsats som egentligen går bra men som jag helst vill slippa just nu..Jag är så förbannat trött på den och känner mig ganska mentalt trött och dysfunktionell då vi slitit hårt med den..  Men med en re-charge, ett par kuddar, ett stängt dokument och göra något annat en stund och kanske framförallt: en Rasmus som lyssnar, peppar, vägrar låta mig fortsätta och som klappar på mig så känner jag mig lugnare.  Jag skiter i uppsatsen en stund, dricker cola och gör något roligare.   Hälsa är viktigare än en jäkla uppsats, och allt löser sig som en klok människa alltid säger :) 
 
PUSS

Kungaparet av procrastination

Vi somnade väldigt sent igår, vi fastnade med våra böcker och läste från 20-03:30 med avbrott för Paradise Hotel. Vi hade Mysteriet på Greveholm i bakgrunden och hade det bra! Läsa är magiskt och avkopplande :)  Idag har vi procrastinateat så mycket det bara går men också skrivit på b-uppsatsen och förberett det sista med den. Och den ska vara klar 23:59 på söndag, det här fixar vi :) Det kommer bli få timmars sömn, men vi löser det. 
 
Vi åt middag för en stund sen och vi är båda rejält mätta, skriva en aning och sen dax för paus igen iform av något. Det går bra nu och jag känner mig konstigt nog väldigt lugn och glad trots att uppsatsen ska vara inne snart. Men jag vet att det löser sig och allting är möjligt så länge man vill. Det är något vi har lärt oss under dessa veckor! :) 
 
PUSS

Så låt mig få bära dig när du är svag

Jag somnade gott med en nalle och en picatchu bredvid mig, mysigt! Kvällen igår var grym med random samtal, alkohol, en Disa och Sara som strålade och som jag kramade om flera ggr om, en ligg-Lukas som gjorde Simbatecknet i pannan på en hela kvällen, tusen kramar med honom och sitta i hans knä och plötsligt hamnade jag på dubbeltoan med hälften av tjejerna i Pedsex, hur hamnade jag där!?  Massa dans hans med också och det var en bra avslutning på terminen :)  
 
Idag har jag sovit och sen kom Rasmus, vi har käkat pizza och haft en lugn eftermiddag i min soffa. Perfekt!  Han flyttar in hos mig de närmaste dagarna för att vi ska skriva b-uppsats, hårda bud men det ska gå!  Men jag klagar inte :)    Nu ska vi båda läsa en stund tror jag, vi har kommit in i ett flow båda två när det gäller skönlitteratur och det är grymt, göra egna saker samtidigt som man har sällskap måste vara bland det bästa. När man kommit dit, DÅ har man en bra relation :) 
 
PUSS

Sometimes it hurts instead

Ibland gör det jävligt ont och ibland gör man saker mer för andras skull än sin egen. Ibland är även de bästa människorna påshuvuden fast de inte vet om det och ibland sårar även de mest simbla sakerna. Eller så är det bara jag som är alldeles för känslig, svartsjuk och tar åt mig och såras av helt fel saker.. 

Jag älskar dig, så mycket att det ibland gör ont i hela kroppen <3! Trots det vill jag ibland ha ngn annan mest för att du ska få veta hur det känns ibland och då känner jag mig som en dålig människa och som en dålig kompis. 

Med risk för att vara dramatisk; nu ska jag gråta en stund och sen förhoppningsvis somna, trots att jag är ensam inatt. 

Jag bakar brownies och röker på

Hade Rasmus hos mig hela eftermiddagen och kvällen medan jag transkriberade. Musikhjälpen i bakgrunden, han som powernapade, en helgrillad kyckling i ugnen och lugnet! Perfekt kväll i mina ögon :) Avslutades med Paradise Hotel och sen en bok i varsin ände av lägenheten och sovsällskap. Jag har det alldeles för bra just nu!  Vi somnade som två klubbade sälar vid 1-tiden. Jag sov förbannat gott, godare än på flera dagar och sov mer eller mindre ostört i 11 timmar, förbannat skönt. 
 
Vi har haft en långsam dag med frukost och prat. Min huvudvärk försvann efter en dusch. Maten är i magen, jag är enam och jag försöker tagga till inför en sista kväll på kåren för den här terminen, och jag är faktiskt lite taggad :) Det är fina människor som ska vara där och dessutom två nya pedsexare i Disa och Sara, så bra! Så ikväll är jag på kåren: kramas, dansar och njuter av fina människors sällskap och ler och skrattar :)   Torsdag-söndag nu kommer jag och Rasmus mer eller mindre låsa in oss och skriva klart våran b-uppsats. Sista rycket och det här kommer bli bra, det löser sig :)
 
PUSS

När mörker och kyla ligger kring vårt hus

Robert och jag hade mysigt när vi hängde igår och efter lite bokläsning efter han gått hem så somnade jag! Intervju i Gränna idag till b-uppsatsen, den sista. Skönt att ha allt det färdigt och jag gillade skolan :) Sen har jag köpt nytt knäskydd och slagit in alla julklappar och gett bort årets första julklapp till mr, Söder, han blev glad iaf!  Nu ska jag transkribera dagens intervju och sen får vi se vad som händer, äta mat ska jag och Rasmus göra sen iaf (Y)  Bokat biljetter hem idag också, 23 december anländer jag i Växjö och det är med delade känslor men jag har faktiskt haft lite hemlängtan den senaste veckan, och jag har ju inte varit i Växjö alls i höst så det kanske är dax nu. 
 
PUSS

Pushing people in is fun aswell

Spenderande heeeela lördagen med bilen "Nyckeln", sjukt bra och har fortfarande hälften kvar! :) sjukt skönt att vara ensam en lördag, det var inte igår. somnade gott vid 4 och vaknade glad igår. Jag fick sen en Rasmus på besök i värdshuset med mat, A very Potter musical, Meet the spartans och På spåret :) myys! Han blev kvar här över natten, no surprise there. Vid 4 tiden somnade vi, eller snarare han på 5 röda. 

Idag har vi sovit och ätit frukost och jag diskade all helvetesdisk, jag ska nu läsa innan mat. Ikväll myser jag med Robert med Once upon a time, Paradise Hotel och betta vilka som ska söka/komma med i Pedsex då det är antagning ikväll! Spännande :)  alltid lika kul att träffa Rasmus dagen efter och att han ska försöka hålla sig innan det blir officiellt vilka som kommit med då de inte får säga ngt förrän rätt tillfälle. Och jag som ska spendera heela dagen med honom med B-uppsatsen imorgon, intervju i Gränna och sen skriva i skolan/hemma! Kan bli intressant :p 

PUSS 

Jag har nått jag burit i min ensamhet

Hade ett magiskt möte med syon igår, min utbildning blir förlängd med ett halvår pga förra hösten, men det var den bästa nyheten jag kunde få! Det innebär att jag är kvar i Jönköping och på HLK garanterat längre, så awesome! Ett halvår till med plugg, vänner och kåren :) lycka! 

Förfest hos Robin igår med insparksfolk och vänner. Öl, vin, raggningsrepliken; "vill du följa med hem och tänja stjärngossestrutar?", diskussion om hur man tänjer stjärngossestrutar och snurra flaskan med pussar till höger och vänster :) pedagoger <3 dock har folk taskig tajming med en viss person varje gång, den här gången var det mamma som ringde en aning eller två olägligt, heja! 

En grym tomtevaka med en Martin som glänste, en komiker med grymma punchlines och en massa massa skratt! Ett kåren med en Sanne som strålade och var lycklig och som vänder sig till mig och ser att jag är lyckligare än vad jag varit det senaste året. Det gör mig glad att hon ser det för att jag är lycklig för första gången på ett år, så underbart! 
En av de bästa kvällarna på kåren nånsin och definitivt den bästa tomtevakan sen jag började plugga! Vid 12 slängde jag dock in handduken och åkte hem med Emma, mitt knä kärvade utan knäskydd och tröttheten var stark då jag i princip inte sov ngt natten innan pga blåsten utanför fönstret. 

Idag är jag glad och mår bra! :) dock är jag grymt asocial så jag spenderar dagen ensam med en maaaassa bokläsning och njuter av att det är lördag, att uppsatsen flytet på och åt dagen igår med allt vad det innebar!

PUSS 










This is my grown-up christmas list

Vi skickade in halva uppsatsen igår och det kändes fantastiskt skönt, som väntat blev huvudvärken värre under eftermiddag och kvällen pga av det. Så jag spenderade kvällen med film, en massa mat och att bara ta det lugnt. Himla skönt! Jag somnade som ett litet barn vid strax efter 12 trots att jag sov ensam. Underbart :)  
 
Idag var det handledarmöte och vår handledare är positiv till det vi gjort med uppsatsen hittills och ser inga problem utan tycker vi bara ska jobba på som vi gjort. Fantastiskt skönt att veta att allt arbete lönat sig, nu är jag nöjd och kan slappna av en aning eller två! Jag har i eftermiddag handlat ALLA julklappar, hatar att göra det så skönt att ha det gjort redan :) handlat mat som nu ska ätas, och håller på att tina upp mig med en kopp te.  Kvällen blir lugn med mat, te, choklad och film. Bara för att jag kan!  Imorgon är det årets tomtevaka och det blir awesome :) mys!  
 
Mest för att jag känner att det behövs sägas: Rasmus må sova ganska mycket hos mig för tillfället men vi är fortfarande bara vänner och han sover i soffan och jag i min säng. Och vi har inget på gång! Just so you know, vi har bara en nära, bra och avslappnad relation, och det är allt :) 
 
PUSS

När lyx blir vardag

Jag har det en aning för bra just nu. Lyxen i att ha sovsällskap börjar bli en vana för att vi båda ska kunna sova. Jag somnade som världens prinsessa igår efter en kebabtallrik, B-uppsatsplugg och spelande med Rasmus! Att lyssna på ngn annan som andas och snarkar har en sövande effekt helt klart. Tydligen somnade jag först på 10 minuter när vi sagt godnatt och började snarka, komplimang till honom dock för enda gången jag snarkar är när jag är trygg och sover djupt! 

Vi har inte riktigt börjat vår dag ännu, vi ska plugga färdigt vissa saker och skicka in dem till handledaren nu i eftermiddag. Sen tänker jag ta ledigt resten av dagen för det är jag värd :) 

PUSS 

FÖR DIN MAMMA OCH DIN PAPPA DEM BOR INTE HÄR

Jag pluggade till och från fram till 23 igår, och för en gångsskull var det faktiskt kul att plugga av någon konstig anledning. Skönt att få saker gjorda!  Dock hade jag svårt att somna, no surprice där. 
Idag har vi pluggat b-uppsats och försökt få rätsida på vissa saker de kommande veckorna som är kvar, skönt. Rasmus lagade sen lunch till oss som var god, jag har världens service dessa dagar och vet ni? På något konstigt vänster är jag värd det :)  Ska jag vara ärlig så är det bra för annars hade nog ingen mat hamnat i min mage än idag, det blir så när man pluggar, iallafall för mig och den sista veckan lär bli värst dagarna innan inlämning.  
 
Jag har pausat en stund nu, disken väntar på mig och sen ska jag fortsätta plugga en stund. Jag har kommit in i något slags mantra just nu där jag tvingar mig själv att plugga om jag inte har något särskilt att göra, mest för att jag känner mig tvungen men också för att jag tycker det är ganska rofyllt just nu att fastna med böcker, med ord och bara kötta. Varför kan man inte känna så resten av året? Antar att det inträffar när saker och ting måste ske, vi måste få klart den här uppsatsen. Får bådas skull. 
 
PUSS

Tryggheten själv

Rasmus kom tillbaka senare på kvällen igår och då åt vi tacos och tog det bara lugnt resten av kvällen och mest hade sällskap av varandra, vi slapp att vara ensamma vilket var skönt!  Vid 1 blev jag plötsligt väldigt trött och förberedde mig för att sova och han valde att stanna och plötsligt letades en tandborste fram, två kuddar och ett riktigt täcke för en gångsskull. Det var la på tiden iochförsig!  Det är då man inser att det ligger en liten sanning i att han verkligen är min deltidssambo. 
 
Vi somnade som två stockar och sov förbannat gott, vi vaknade en aning försent med tanke på saker som skulle göras men det gick vara. Vi fick sömn och det var huvudsaken! Det är så otroligt skönt och tryggt att slippa sova ensam, underbart!  Vi pluggade uppsats en vända efter frukost innan han för första gången på 2 dagar gick hem till sig. Jag har sedan dess pluggat mer b-uppsats och gör det fortfarande. 11 dagar kvar till inlämning och det känns förvånat värt bra, varför gör det det? Bra fråga. Men det är skönt att det känns bra. Imorgon blir det ännu mer ryck med b-uppsatsen precis som alla dagar denna veckan. Jag gillar det ändå! Allt löser sig :)  
 
PUSS

Första advent

Det var nice att hänga med Robert i fredags: hamburgare, På spåret och filmen A beautiful mind :) Jag trivdes och hade det bra!  Jag beställde även hem 3 böcker i en handvändning, det kliade värre i fingrarna än på länge. Vissa har skoberoende och andra har bokberoende, så är det bara. Nöjdhetskänslan var extrem då jag väldigt euforiskt visade Robert bekräftelsemailet på beställningen xD haha. 
Vid halv 2 drog jag hem och somnade extremt gott och fick 11 timmars sömn, underbart skönt! 
Heeela dagen igår spenderade jag med kära Rasmus efter att ha transkriberat den senaste intervjun. Vi åt sedan mat i form av hemlagad pizza och slökollade Avatar, spelade "När då då" och "Yatzy" där jag vann överlägset! Grymt :)   Han blev sedan kvar här inatt och diskussionerna spårade som vanligt in efter att vi lagt oss: vi jämförde personer vi känner med kakor/kex/bakverk och fick oss ett par goda skratt, jag är tydligen ett ballerinakex och Rasmus ett muminkex. Dör på resonemangen!  Sista gången jag kollade på klockan var hon 05:00 men skulle jag gissa så var klockan till sist 06:30 innan vi somnade.   
 
Jag vaknade vid 11.15 av alarmet och han av sitt alarm vid strax innan 13.00. Han försvann vid strax innan 14 på spexträning och jag gick och handlade risgrynsgröt och mat.  Risgrynsgrön på första advent är en årlig tradition sen 3 år tillbaka, mys :) Kollar därför teaterfilm medans jag tvättar nu. Rasmus kommer tillbaka sen ikväll. Älskar dessa helgen när han blir kvar här mer eller mindre hela helgen, att man ligger och pratar halva natten om ditten och datten tills man stupar och att man skrattar tills man får ont i magen, mys! :)  Perfekt start på första advent och december! 
 
PUSS

RSS 2.0