FÖR DIN MAMMA OCH DIN PAPPA DEM BOR INTE HÄR

Jag pluggade till och från fram till 23 igår, och för en gångsskull var det faktiskt kul att plugga av någon konstig anledning. Skönt att få saker gjorda!  Dock hade jag svårt att somna, no surprice där. 
Idag har vi pluggat b-uppsats och försökt få rätsida på vissa saker de kommande veckorna som är kvar, skönt. Rasmus lagade sen lunch till oss som var god, jag har världens service dessa dagar och vet ni? På något konstigt vänster är jag värd det :)  Ska jag vara ärlig så är det bra för annars hade nog ingen mat hamnat i min mage än idag, det blir så när man pluggar, iallafall för mig och den sista veckan lär bli värst dagarna innan inlämning.  
 
Jag har pausat en stund nu, disken väntar på mig och sen ska jag fortsätta plugga en stund. Jag har kommit in i något slags mantra just nu där jag tvingar mig själv att plugga om jag inte har något särskilt att göra, mest för att jag känner mig tvungen men också för att jag tycker det är ganska rofyllt just nu att fastna med böcker, med ord och bara kötta. Varför kan man inte känna så resten av året? Antar att det inträffar när saker och ting måste ske, vi måste få klart den här uppsatsen. Får bådas skull. 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0