nattugglor

Efter fjantande på fb kom Rasmus på besök med kärleksmums kl 3 på morgonen, xD  snacka om att dalvik är bra att ha när man har vänner som bor grannar!  Efter snack och lite skratt så gick han och jag och Johanna bestämde oss för att det kanske var dax att sova. Efter lite snack så somnade vi strax efter 5 :)  Bra dag!
Nu är vi vakna och planerar att packa, äta frukost och sen bege oss en vända på stan innan Johanna åker hem till Växjö igen och jag gör mig redo för en taco och flamskväll med Rasmus och Robert (y)

PUSS

jag kan inte skilja på

Fin dag med Johanna vid min sida :) hämtade ut mina lugnande tabletter inför flyget på söndag och sen åt vi lunch med Robert,Rasmus,Lejla,Lisa och Jocke. Gott!  Drog med Rasmus och Robert till A6 också och kollade runt. Dessa killar alltså.. dör väldigt mkt inombords (:
Har nu ikväll gått en promenad uppe på hisingängen och bara pratat om allt och ingenting, om framtiden, om dåtiden och nuet. Det kändes så rätt att gå en promenad med Johanna igen, även om miljön var annorlunda och ingen av oss visste var vi var så spelade det ingen roll för vi hade varandra och det var det enda som spelade roll. Så länge vi har varandra så kan ingenting gå fel :)
Vi har även myst med jordgubbar, smält choklad som såg ut som bajs, vindruvor, tee, ljus, täcke och film och världens finaste film ; Jag saknar dig. En film som jag såg för andra gången och jag grät i princip lika mkt, en riktig lipfilm men ack så vacker :)

Vi borde sova men vi är alldeles för pigga efter filmen och allmänt fjantar runt, önskar att Johanna kan stanna här för evigt, hon ger mig energin som jag behöver för att orka plugga, orka fixa allting och bara få mig att le. Finaste finaste bästa tjejkompis <3

skickat in min uppsats idag också, skönt att ha den borta! Nu blir det bara att fokusera på skottland och vfu efter där, känns som att det kan bli episkt :)  livet är väldans bra just och aaah allting är bara perfekt!

PUSS

Jag saknar dig mindre och mindre

Har lyssnat på Melissa Horns senaste album i veckan, helt underbart! För att citera Johanna, hur kan en människa sätta ord på så mkt? Känns som att hon sjunger om mig i nästan varenda låt.. ganska sjukt men så himla skönt att veta att man inte är ensam :) särskilt låten "Jag saknar dig mindre och mindre" är en låt som verkligen fastnat på mitt huvud och fått mig att tänka en massa, himla skönt faktiskt!
Efter frukost sov jag 3 timmar på eftermiddagen i soffan, obeskrivligt skön soffa att sova i :) behövde verkligen " powernapa" lite. Surt dock att när man haft världens finaste drömmar hela natten att man ska drömma en massa skit om flygplan och att man glömde passet och skit när man vilar.. inte ok!  Skrivit klart min uppsats också, textmässigt. Ska korrigera, läsa igenom och fixa med referenserna imorgon, behövde en paus efter att jag var klar kl 8, dessutom ska man inte läsa igenom en text samma dag helst eftersom du är så insnörad på dina egna ord. Tänkte att Johanna ska få äran att läsa den också när hon kommer imorgon, för att se om mitt budskap går fram och om man förstår vad jag pratar om :)

Ska snart släcka för ikväll, men först blir det lite How I met your mother säsong 6, somnade till det innan idag så måste kolla om ;p haha.   Åååh kan inte vänta tills imorgon då jag får ha ett dygn tillsammans med världens bästa, helt underbart :)

GODNATT

kärlekssittning

Ringde vårdcentralen igår och fick recept utskrivet på lugnande tills på söndags, känns betydligt mkt skönare nu när jag vet att jag ev kommer kunna somna på planet på söndag, halleluja!
Pluggade en jäkla massa och såg säsongens första Glee-avsnitt, kommer bli en sjukt bra säsong med Blaine i New Directions :)

På kvällen var det dax för kärlekssittning med världens finaste människor, ååh vad mysigt! Nakenchock, fina tröjor, dikter, runkbås, mat, cider, dans.. jaa pedagoger har roligast när de träffas helt enkelt :) ( dock gjordes nakenchocken av en tekniker, är vi förvånade? NEJ! )  Men dansen var sjuukt het, älskar att en föredetta pedsex medlem är så satans jäkla het, HEJ ÖGONGODIS!! :D Finns på film för framtida dregelmoment, ;p JAG DOG
Kåren intogs sen med ett par trevliga timmar med mkt skratt, Simon joinade oss på slutet. Jag demonstrerade även en så kallad Patt-klapp xD  Robert och jag dog lite!  Patt-klapp är fan bland de bästa påfunden ever.
btw, bild på min kärlekssittningströja kommer när jag orkar ta kort på den, förmodligen till helgen :p

Skrev tenta imorse, masade mig upp. Var mer död än levande men jag kände att för att ha rent samvete så var jag tvungen att åtminstone försöka.. vet inte hur det gick men har jag lite tur så kan jag ha klarat den. Men isåfall precis men huvudsaken är att man klarar den (:  Har även växlat pengar till Skottland och ska nu ta och äta en sen frukost, frallor är gott!  Skriva klart min uppsats idag också så jag kan vara heeelt ledig när finaste Johanna kommer imorgon, ååh vad jag längtar efter att få krama om henne :)

PUSS

Unreal tournament

goddagens :)  Tror ödet spelade in på ngt konstigt sätt i söndags för min mamma kom och hälsa på. Precis vad jag behövde! Ett par timmar på Ikea och att hon fick se min lägenhet och lite sånt. fina fina mamma <3
Sen kom Sannis och mös med mig och sov här, så hade 2 av mina favoritmänniskor sovandes hos mig i söndags och likaså igår då Sannis kom tillbaka igen, mysigt med sällskap :) kändes nästan som att vi bodde ihop igen. Ibland kan jag sakna västgötagatan av just den anledningen, att man bodde ihop tillsammans med Sannis, det är väl egentligen det enda jag saknar från västgötagatan och att det låg så pass nära till allting.

Idag har jag varit på besök hos sjuksköterskan på skolan och sen köpte jag mig en ny resväska tills i helgen då det blir Skottland på söndag, jag håller på att dö inför flygrädslan.. hoppas därför att det kan lösas det närmaste dagarna.
Har nu pluggat ett par timmar och ska skriva en stund på min uppsats också innan det blir kvällsmat och idol tillsammans med sambon. Sen kanske vi spelar lite unreal tournament också ;) hoppas hoppas, bästa spelet förutom crash team racing.
nu drar jag igång Glee-listan på spotify och sjunger lite tyst för mig själv, annars dampar Simon om det blir för högt xD

PUSS

när skålen rinner över

Har haft en ganska vemodig kväll, känner mig så ofantligt ensam och långt borta.
Hade ett givande samtal med fina Carro innan, jag saknar henne så ofantligt mkt, saknar alla galna upptåg och sättet som hon tar livet med en klackspark och att allting ordnar sig.
Hon fick mig att inse att jag måste komma hem över julen, jag måste träffa mina vänner hemifrån. Det är nu 3 månader sen jag träffade det flesta av dem, alldeles för lång tid när man är van att ses ofta. Jag behöver myskvällar, picknickar, sing-starkvällar, pratstunder med alla tjejerna och promenader och bilturer med mina favoritgrabbar. Jag behöver deras kramar, deras skratt och deras lugnande ord. <3

Växjö känns extremt långt bort ikväll, min mamma och pappa är alldeles för långt bort och min mormor likaså.
Det är svårt att inse att många saker inte är rätt till, det är svårt att släppa taget om saker. Det är svårt att släppa taget om människor, människor som man har haft med sig så länge. Det är mkt som är ovisst om de närmaste månaderna och jag mest vet inte hur jag riktigt ska hantera det. Därför kommer jag fram till jul att stanna i Jönköping, delvis för att jag trics men delvis för att jag orkar inte med att åka hem förtillfället.
En stor del av mig är påväg att försvinna och jag kan inte riktigt alltid hantera det. Jag behöver släkten, mamma, pappa och de närmaste i växjö som har känt mig länge.
Jag är trött på att vara stark och säga att det inte gör ngt, att jag bara är arg och frusterad men om sanningen ska fram så är jag ganska ledsen och orolig över hur den närmaste tiden ser ut.

Skålen rann över lite ikväll och kanske var det dax att lägga korten på bordet lite, trots det har jag hållit ute väldigt mkt som jag skulle kunnat skriva dit men de närmaste vet vad jag pratar om och det är huvudsaken.  Var rädd om er,

PUSS

Patt-klapp

Haft en enormt fin kväll med fina människor :) Lejla, Rasmus och Robert kom över vid 6 tiden och såg två filmer, mysigt!
Efter ett par timmar var det bara Jag, Rasmus och Robert kvar, då kom kortleken fram xD 2 omgångar av poängpoker, herregud! Jag säger då det, ingen annan får någonsin spela kort med oss 3 för vi kan verkligen inte behärska oss, vet inte hur många sexskämt det blev ikväll asså och massa sjukt. Gilla att allt är inspelat också :D haha.  Allt från rörelser till historier till sportkommentator och till sång, gilla!  Patt-klapp fick oss alla att dö flera ggr om, herregud :D
Nu har killarna gått hem och jag försöker förstå egentligen hur lyckligt lottad jag är som har så två fina människor i mitt liv, en kalmarkille och en huskvarnakille :)  2 personer som alltid gör mig så otroligt glad, får mig att skratta och som allmänt bara är så snälla och ärliga killar! Tummen upp asså :) vad skulle jag gjort i Jönköping utan dem?
Jönköping levererar!

Blir lite Two and a half men innan jag somnar, känner att jag behöver kolla på ngt innan jag somnar. Är konstig på det viset :p
imorgon blir det plugg, mangla uppsats och plugga till tentan. Mysigt med en egen dag imorgon :) eller, det är planerat att bli så iaf sen vet man ju aldrig vad som händer :p

Godnatt (:

soffläge

Jag låg vrekligen i soffan heeeeeeeeela dagen igår, illamåendet kom och gick hela tiden och hela kroppen bara stretade emot och dessutom har jag fortfarande ont i svanken. Hur många ggr trillade jag egentligen? Har fått det till 3.. var det fler!?  Å andra sidan är det bättre att jag trillar på röven/svanken än på knät igen ;p
Att ligga i min fina soffa med täcke och kudde var obeskrivligt skönt, det var jag och 1.5 liter vatten, åååh vad mysigt! ( det sa din mamma med jag satte på henne) ;p  tvungen!
Dax att kolla om säsong 8 på two and a half men eftersom säsong 9 börjar nästa vecka, och snart börjar Glee också, HALLELUJA!!!!! :D  Damien <3
Ska ta och städa lite nu, får besök vid kl 6 och här ser verkligen hemskt ut! Dammsugarn måste fram och alla jäkla skrubbningsmedel m.m m.m.  Men det är helt ok för jag fick 12 timmars sömn inatt OCH jag somnade innan 3, omg!

Jag saknar folk i växjö idag väldigt mkt, saknar Johanna, Carro, Martin och Joakim. Hade behövt få prata lite om gamla saker, ha våra gamla internskämt igen och bara fjanta. Som med SSU-tejpen, "dra undan knät", " och så var det inte det, :PpPpP, " Vad är det för ett staket staket? ", Sjunga genom gemla på pakethållaren, dagen med ratzeputzen, alla dagarna på berget, Simon-Martin-Sara-dagarna, Stuva Ris m.m m.m m.m.  Hade varit awesome att bara flytta hem ett tag igen och få göra alla dem sakerna igen men jag vet att de dagarna är döda, tyvärr.

Får se det positivt, hade inte GG dött så hade jag aldrig kunnat få ett JG, ett JG som jag älskar och inte har för avsikt att släppa taget om och vi har såå många år/dagar framför oss och så mkt saker att hitta på fortfarande, GILLA GILLA!

PUSS
cupid, sommaren 06 var fin.  Saknar pilbågen. Bastian <3

de tre musketörerna

Extremt nice kväll igår :)  kul att få umgås lite med både Simon och mina vänner här.
kåren intogs efter en hel del alkohol + musikquiz :)  alla försvann mer eller mindre, eller så var det jag som försvann ifrån alla andra, :p  svåt att säga vilket av det.  dock var jag väldigt kramig igår kväll och pappa björn Rasmus fick agera offer, haha! Snälla Rasmus :)

Jag, Rasmus och Robert begav oss uppför backen vid 2tiden, mötte en trevlig ekonom på vägen upp med cykel. Från Helsingborg, mkt trevlig kille :) tydligen hette han Viktor och hejjade på djurgården xD haha.  jönköping är allt bra konstigt ibland.  De tre musketörerna ( Jag, Rasmus, Robert ) spenderade en ste und i gräset också och allmänt fjantad och gick runt och sjöng på Svenska Björnstammen, :p vi är allt bra konstiga men ack så bra vi är och ack så roligt vi är!
Kom hem och hade inga nycklar då jag glömt dem hos Lejla så tvingades väcka Simon, mindre kul.

Idag var det inte lika roligt, efter 4 timmars sömn var det dax att bege sig till skolan för sista föreläsningen innan tentan och Edinburgh information. Jag ville bara dö. Jag orkar inte mer nu ;p  bakis? svar ja, ganska rejält. Men jag hade kul igår iaf :))
Har varit hemma i typ en timme och resten av dagen blir det soffläge, så ofattbart skönt att kunna säga att jag har en soffa att ligga i! skönt att Simon åker hem till Växjö idag också, skönt att vara själv lite så man kan få tid för sig själv och att man kan göra lite vad man vill igen och kunna plugga ifred.

PUSS

bag in box

Fick min sköna underbara soffa igår :) happyface!  Soffan invigdes med tacos, gladiator, en sambo, chokladpudding, cola, öl och digestive :)  Simon ska ha en stor eloge till att han hjälpte mig så mkt med soffan!
Att han dessutom kom hem med två chokladpuddingar igår var oväntat men välkommet, han kan imponera och överraska han också :) haha.
Resten av kvällen låg vi som två klubbade sälar i varsin ände av soffan med ont i magen efter all god mat. Dagens i-landsproblem att ha ätit så mkt att man får ont i magen xD  täcken, kuddar och tända ljus och gladiator och Lejonkungen 3. Fin kväll :)

Har sovit ut idag och sen mailat vfu-plats och min föreläsare för att kolla med referenser. Har även varit en sväng på systemet och införskaffat mig mitt livs första bag-in-box. Ikväll är det jag och boxen som gäller tillsammans med lite Captain Morgan och cola :)  leverans på kåren väntar ikväll tillsammans med ngn i familjen + Simon. Simon ska få äran att hänga med oss ikväll så ikväll spårar vi direkt. Eller iaf jag ska göra det ;p haha.

Nu väntar mat och dusch och iordning fix. Ska vara hos Lejla strax efter 6. :)

PUSS

I never had someone

"I never had someone that knows me like you do, no one like you
and I never had someone as good for me as you, no one like you
so lonely before, I finally found what I've been looking for."

chili

Kinnarps igår var bland det sorgligaste jag varit med om, det var första gången det kännts jobbigt att gå in i en ishall. Men mer om minnesstunden i Kinnarps kan ni läsa om i föregående inlägg, behöver inte dra det igen ;p
Var ganska avtrubbad i början av kvällen sen och helt slut mentalt och höll på att somna flera ggr. Piggnade dock till när Lejla och Jocke ringde på dörren. Chilikväll på gång :)
Chilin som Rasmus lagat var god :) sällskapet trevligt och sen drog vi till Isabelle. De skulle spåra ur men jag var nykter igår av många olika anledningar vilket var väldigt skönt. Lips och alkohol och musik, nice!
När klockan började bli mkt så kom tröttheten igång och Rasmus fånade sig med Barbapapa, jag dooog bokstavligt talat av skratt och hade svårt att få luft.. älskar sånt :D
Drog hem från Isabelle vid halv 1 tiden och drog hem och fortsatte skrattet på fb-chatten med Rasmus och Carro. Tror Carro börjar bli lite trött på mig ;D haha.  känner att jag får stoppa mig själv lite när jag pratar med henne ibland :)

Efter att ha somnat sent vid 4-tiden så vaknade jag extremt sent, kl 2 närmare bestämt. Har sen dess bara pluggat, ätit och bara slappat. Behövde en sån dag efter den här helgen.
Imorgon blir det skola igen, 13-16.30 och sen ev antagningsmingel på kåren för att umgås och stötta de som ska söka till Pedsex. Dock ska jag icke söka själv..   men det blir nog bra med det. Denna veckan ska jag börja på min B-uppsats också, ser icke framemot det men bara att kämpa på. :)

PUSS

Stefan Liv

Att vara på minnesstunden idag för Stefan Liv var så otroligt fint, mäktigt, sorgligt och overkligt.
Att en person som har gjort att jag verkligen gillade hockey, som gjorde att jag började gilla HV71 och som gav så mkt glädje till så många andra människor, det är helt ofattbart att han är borta. 30 år var allt han fick.
Supporters har mist sin hjälte, vänner har mist sin vän, lagkamrater har mist en lagkamrat, en fru har mist sin man och två små pojkar har mist sin pappa föralltid.
Det var jobbigt att se bildspelet och bilderna som var på isen, att se Davidsson, Petrasek, Andersson och Melin gå fram och tända varsin ljus. Ofattbart.
Det jobbigaste var ändå att musik, fields of gold, halleluja och hero spelades om och om igen. Så gripande och så vackert. Spelarna som gick in på isen och la en blomma. Stefans två söner som tog farväl av sin far.. ngt ingen barn någonsin borde behöva göra.
Filmklipp med intervjuer, en skrattande Stefan, en glad Stefan, när de vinner SM-guld, Stefan in action och när Stefan dansar. Att se honom dansa var nog det som fick mig att börja gråta på allvar i arenan, så otroligt gripande och sorgligt. Hans barn bidrog enormt mkt också till mina tårar.
Hela hallen grät, en hel hall, över 8000 personer med så otroligt mkt sorg men samtidigt så otroligt mkt kärlek.
En tryckt och tyst stämning, nästan obehagligt tyst.
Att dessutom få gå ut på isen ( vilket var första gången för mig men jag tänkte knappt ens på det eftersom jag var så gripen av stunden, hade det varit ett annat tillfälle hade jag varit extatisk av att stå på HV:s is) och lägga en blomma brevid en av bilderna var otroligt sorgligt och jag kände mig ganska omtumlad och avtrubbad.

Jag lämnade hallen med tungt hjärta efter att ha skrivit i minnesboken, dock glömde jag att skriva mitt starkaste minne av Stefan men jag skrev ngt annat som kom direkt från hjärtat. Jag la min andra blomma på minnesplatsen utanför arenan och beundrade alla andra ljus och blommor. Allt var så stort, så vackert och så oroligt sorgligt och känslosamt.

Att få hedra Stefan Liv var viktigt för mig, det var utan tvekan bland det värsta jag varit med om utan att överdriva men det var nödvändigt att gå igenom för att komma till insikt och för att förstå vad som har hänt.
Jag minns fortfarande starkt den enda gången jag såg honom spela, den 1 November 2008. Resultatet blev 4-3 till HV mot Färjestad. Att se honom spela och att få se honom dansa live så som jag sett på tv så många ggr var en otroligt euforisk upplevelse och jag är glad att jag fick tummen ur och såg den matchen, en match som jag kommer minnas länge.

Vila i frid Stefan Liv, du fina människa, du duktiga hockeyspelare, hjälten och legenden,
Alltid saknad men aldrig glömd.
RIP <3
ett enormt hav utanför arenan som fylls på timme för timme hela tiden och mer blev det i hallen.
en sån otroligt älskad och uppskattad människa!

a6

Dog lite igår kväll, Rasmus,Robert och jag var ubertrötta på fb och fjantade runt. Snacka om att de grabbarna och jag själv är fjolliga mest hela tiden ;p   Robert och jag hade sen sångtextsutmaning, jag vann!  Vissa fuskar ju tydligen också ;) haha.   Revansch känns ganska givet snart. :)
Idag har jag hängt med Lejla på jysk och A6.  Ny soffa inhandlat, filt, ljus och grejer. Soffa är fan vuxenpoäng :D Den kommer på tisdag!  Trevligt att umgås med Lejla, :)
Sen var det att se Romeo och Julia ikväll med fina gänget, dock blev det ganska många skratt och snack och feltolkning av filmen men det blir så när man är ett par st som ser filmen.

Imorgon ska jag upp till Kinnarps, Stefan-dagen väntar. Var nere i källaren och tog upp hv-halsduken och passade på att ta upp vinterkläderna också eftersom att jag är livrädd för förrådet så går bara ner dit när jag har sällskap.
Det kommer bli en tung dag imorgon i ishallen, förmodligen kommer jag gräta också. Tystminut och en massa andra saker,  ska köpa en blomma också innan jag drar dit imorgon. Känner att jag vill lägga en blomma på minnesplatsen utanför arenan. Det kommer bli jättefint i hallen imorgon, en stund som behövs. Kommer bli mycket folk och det gör att händelsen känns mer verklig och blir större. En tung men en nödvändig dag.

PUSS

dör

Föreläsning på förmiddagen, halvintressant faktiskt. Vi har nu även fått lite mer info om Edinburgh som vi åker till den 25 september :) kommer bli awesome! Vi tjejer har redan börjat prata packning och väskor och grejer xD haha.
Drog sen med Robert till stan för att hitta födelsedagspresent till hans bror som fyller 18 idag, vi kom åtminstone på ngt tillslut även om att hitta presenter och ge presentförslag är bland det värsta jag vet eftersom jag är så exceptionellt dålig på det ;p  därefter tog vi oss an mördarbacken upp till Dalvik, det har blivit en vana nu att när Robert och jag umgås så går vi upp till Dalvik av ngn konstig anledning.
Dock stannade vi i backen ggr 2, busskuren besöktes som vanligt. Känns som det är ett naturligt ställe att hänga, har blivit lite av en tradition att stanna där varje gång vi går upp :)
Häng på Dalvik blev det tillsammans med Simon en stund innan Simon begav sig till bussen för att åka hem till Växjö, har verkligen skrattat heeeela eftermiddagen med både Robet och Simon, herregud vilka killar! :)  Det gör att jag har ett stort leende i ansiktet och känner mig lite euforisk.
Har även lagat min ovve med både lim och tråd och sytt på ett nytt märke på den, det var dax för ett nytt märke nu! Insparksmärket från insparksgruppen Djungelvraaul blev det. (y)

Nu har Robert pyst hem och jag slökollar lite på tv, har fixat med madrasserna igen så jag kan sova med dubbelmadrass i natt, nice! Gillar när Simon inte är hemma ;p haha.
Imorgon ska jag inhandla mig en soffa och hänga lite på A6 tillsammans med Lejla :) låter som en bra fredag tycker jag, jajamen!

PUSS

legend

En av Sveriges hockeylegender gick bort idag, Stefan Liv. En av de människorna som har gjort att HV71 har växt på 2000-talet. En av de största inspirationskällorna och fokuserade spelarna på rinken, en otrolig förlust för Småland, HV och hans nära och kära. Det känns hårt, overkligt och mest bara fel.. kan inte riktigt fatta att ett plan kraschar och dödar så många människor. Att jag om ca 3 veckor sitter i ett flygplan känns så jäkla läskigt.. jag hatar att flyga mer än ngt annat och jag är nu livrädd för att planet ska krascha i vattnet.. gud.
RIP Stefan Liv, en av de bästa spelarna i HV, elitserien, landslaget och en människa som bjöd otroligt mkt på sig själv.  Stefan liv är borta men inte glömd, och han kommer saknas rejält!

Kollat på Eclipse nyss, en av de bästa filmerna från 2010. Jag säger bara Taylor Lautner, vilken satans hunk! Man hade definitivt inte bangat på honom ;p haha!
Nu ska jag snart försöööka sova även om det känns dödsdömt, men klämmer in lite How I met your mother först innan dess. Imorgon blir det skola hela eftermiddagen innan det blir en massa hängande med fina människor på eftermiddagen :)

Godnatt!

Människa

Inte konstigt att man inte kan sova om nätterna när man har en människa i samma rum som snackar gojja heeeeela natten, :p  dock är det ganska roliga saker som sägs ibland.
Dock stängde jag av alarmet imorse så vaknade alldeles försent, så kommer inte bli många timmars sömn inatt då jag ska upp vid kvart över 7 imorgon för att ta mig till skolan.
Men men, har åtminstone hunnit med att tvätta och nästan pluggat klart och har bara dammsugning och skurning kvar på städningen, win! :)
Simon har faktiskt hjälpt till också, berättade om när vi dygnade på HLK och spelade uno typ heeela natten,
" men kuuuul spel" " jaa men vad skulle vi annars ha spelat? det är ju askul! Vi är ju pedagoger liksom.. "  " jaa men ni kunde ju spela typ alfapet, det borde ju pedagoger spela"
haha, dog lite! :)   totalt normal diskussion under städning, jajamen.

lyssnar på massa musik nu, självklart Svenska Björnstammen som jag lyssnat på varenda dag i snart 2 veckor, ;)
dax att dammsuga nu kanske?  ikväll blir det hemmaspa med ansiktsmask och hårinpackning, sköööööönt.
livet är bra nu, väldigt bra och jag känner mig extremt euforisk :))))))

PUSS

trötta ögon

hej hopp! Har haft en seeeeg dag med mest plugg och matlagning. Älskar att ha grejer i frysen som man kan värma när man inte har ngn inspiration :)
idag är jag jättejättetrött och vet inte riktigt varför jag pluggar engelska som ett av mina ämnen, min kurslitteratur i Lingvistiken är extremt tråkig just nu. Känns som ögonen går i kors och att jag ska somna när som helst.
Dock vet jag att jag inte kommer lägga mig på ett bra tag än.. just idag är det inte så mkt positivt eftersom inspirationen till skolan känns långt borta, därför behöver jag torsdag med filmhäng ggr 2, först med fina Robert och sen med finingarna Lejla, Rasmus, Sabine och Robert! Känns ganska rejält välkommet just nu :) och sen på fredag kommer Johanna hit och stannar över helgen och bara allmänt hänger med mig :) på lördag hänger vi med familjen och de som har respektive och käkar chili och myser lite, awesome!  Ett och annat glas vin eller cider blir det nog också.

Nu ska jag dejta Neil Patrick Harris i min säng en stund med lite apelsinchoklad och en massa vatten, är grymt törstig!

Godnatt :)

hurt

Gissa vem som hade svårt att sova igår? Alla som gissar på Sara räcker upp en hand!
Men igår var jag åtminstone trött men kroppen kunde inte komma till ro av många olika anledningar och jag hade ont i käkarna.. att Simon dessutom ligger och sjunger på en massa låtar med sin jäkla falsettröst gör ju inte saken bättre då man garvar sönder :p haha.   Älskar att han pratar i sömnen också, extremt underhållande :)

Haft mardrömmar på morgonen idag, eller mardrömmar kanske är fel ord men det är mardrömmar för mig. Hatar när man vill saker som drömmarna är snabba på att förstöra för att det gör ont att drömma.
Nåja, idag blir det plugg. Har inte stigit upp riktigt än xD älskar att vara ledig!
Plugg blir det och sen bara chill resten av dagen, älskar såna dagar ibland då man får ta dagen lite som den kommer och att man kan göra vad man vill!

Nu blir det lite frukost, känner att magen är sugen på yoghurt :)

PUSS

finast

fin eftermiddag igår hemma hos grannen Rasmus, massa skratt som gjorde min dag. Älskar ljudklippet från midsommar, man kan prata om det eller lyssna på det hur många ggr som helst men man dör fortfarande av skratt xD haha.
Idag var det föreläsning, totalt meningslös om ni frågar mig men ibland behövs såna föreläsningar också.
Simon var även tillbaka i min lägenhet idag så vi har mest tagit det lugnt med mat och en av världens bästa filmer; Eurotrip :D  " WE DON'T NEED NO WATER LET THE WATER COME TO US"

Har haft fina människor runt mig heela dagen, träffat ngr medlemmar i familjen i skolan som gav mig ett par skratt, umgåtts med Simon och alla dem skratten och sen pratat i 1 timme med finaste Johanna :) älskar att ha fina människor i min närhet! Johanna kommer och hälsar på mig i helgen, känns väldigt välbehövt att få träffa fina tjejen och få umgås, prata och skratta :) skönt att få prata med henne idag också och bara få kasta ur sig saker man tycker och tänker och skönt att hon kan sitta i andra änden och skratta åt alla tokigheter! haha. Skönt att man underhåller ngn iaf ;)

Imorgon och på onsdag är jag ledig eller föreläsningsfri som det så vackert heter och då ska jag städa, tvätta och plugga. nice! nu blir det film med the one and only Bolle Bolsgård och sen när han susar sött så ska jag se veckans avsnitt av True Blood (y)

PUSS

arn

Hade väldans svårt att sova igår efter att ha varit på kåren och druckit 5 redbull.. men jag får skylla mig själv för de kickade fan aldrig in! Men en trevlig kväll iaf :)
drömde att jag var med i Glee i natt och blev kompis med Artie, haha!
Har spenderat min eftermiddag på Jensens idag med 3-rätters middag med Jessica, mkt trevligt :) Älskar Jensen's mat, får fan aldrig nog, herregud! Kunde nästan rulla hem.. haha.
Har ikväll kollat på Arn på tv, en av de bästa svenska filmerna, älskar Joakim Nätterqvist :)

Har även lyssnat på världens roligaste ljudklipp, dör varje gång jag hör det. Fin midsommar med fina människor och med extremt många skratt, kan fortfarande lyssna på de och komma ihåg precis vilka ansiktsuttryck jag, rasmus och robert hade och vad vi skrattade åt och så vidare, awesome!!  fina fina killkompisar :)
Ska lägga mig och kolla på Neil Patrick Harris nu, eller närmare bestämt How I met your mother, nice :)
Imorgon blir det plugg och chill, Simon kommer inte tillbaka förrän på måndag så har hela dagen imorgon själv också, känns ganska skönt ändå. Söndagar är bra att ha dem också då man gör lite mer nyttig saker :)

PUSS

madrass

jag sov så obeskrivligt gott inatt, sjukt! Hade en massa drömmar om min förra klass.. weird.
Som vanligt blir jag väckt när jag sover, är det inte mamma som väcker mig så är det Robert och är det inte Robert som väcker mig så är det Lejla och är det inte Lejla som väcker mig så är det Isabelle :p haha.
Folk gillar inte när jag sover uppenbarligen.

Men whatever! Ska ta plugga lite och fixa lite innan det blir att laga mat, hejja mig :) ta mig bort till konsum sen också.
Nee usch vilket tråkigt inlägg detta blev, får skriva ett roligare imorgon istället. :)

PUSS

sömnlös

Det är natt och som vanligt är jag sömnlös.. börjar bli en vana nu.
Hade en mysig kväll hos Sannis, tee, prat och Robinson :) härligt när man kan göra ngt enkelt och det blir så pass bra!
Är ensam över helgen, det är redan tomt xD Kommer förmodligen sova som en gris med dubbla madrasser inatt, dock vakna och undra var madrassen på golvet har blivit av, haha!
Imorgon blir det mys hos Lillpia innan det blir lite Melody Club på kåren, mkt kåren de senaste veckorna men det är inget annat än ok :) dock blir det lite paus på den saken efter imorgon, det blir lätt för mkt av de goda när man är där ;) Jag kommer vara nykter imorgon och hålla mig till den bästa drycken i världen ( redbull ) och cola! Awesome :)

Mkt som snurrar i mitt hvuud, "det snurrar i min skalle".  Vill att Johanna ska komma hem så hon kan sortera lite, men snart kommer hon hem igen och då blir det ett lååångt telefonsamtal om allt mellan himmel och jord. saknar henne.

nu blir det senaste avsnittet av true blood innan jag släcker lampan och sover, behöver sova om jag ska plugga lite imorgon innan jag lämnar mitt hus, går igenom källaren och intar Lillpias hus.

PUSS på alla fina ( och ofina )

faller på plats

Kåren igår var grymt roligt! Kände knappt av mitt knä alls, ibland är alkohol en mirakelmedicin faktiskt!
Grymt mkt folk på kåren igår en stund och det var roligt, älskar att hänga på Kåren för alla människor är så otroligt roliga och godhjärtade. Låg och log i min säng igår när jag kom hem vid 3 tiden efter att ha gått hem med Rasmus och Robert ( tog 1.5 timme hem efter en låång paus i busskuren) , i 2 timmar log jag åt att människor är så fina och att jag aldrig mer får flytta tillbaka till Växjö. Det gör mig himla glad :)
Mitt liv faller mer och mer på plats och det är otroligt skönt, all kalabalik från i somras börjar lägga sig och det känns otroligt skönt. (y)
När Simons alarm ringde vid 7 ville jag dö, då hade jag bara sovit i 2 timmar. Övervägde att stiga upp men somnade äntligen om kl 9 och drömde osammanhängande drömmar.
Ska träffa Sannis senare ikväll, mysigt :) kanske dax att hoppa in i duschen? Jag tror faktiskt det!  Mitt hår står åt alla håll efter all jäkla hårspray och jag har tuschpenna kladdat på konstiga ställen som vanligt och folk kan verkligen inte stava då man inte alls ser vad det står utan bara är en massa kladd. haha!

Är ensam här i lägenheten i helgen, ska faktiskt bli riktigt skönt! Dock är jag inte ledig då jag har en massa saker att sköta, människor att träffa osv. Måste plugga också men det löser sig också :)
Middag på lördag och mysigt häng på söndag, ååh fina Jönnet levererar som vanligt och jag mest sprängs av all eufori och känner att jag har världens största leende i ansiktet!

PUSS

RSS 2.0