jag kan inte skilja på

Fin dag med Johanna vid min sida :) hämtade ut mina lugnande tabletter inför flyget på söndag och sen åt vi lunch med Robert,Rasmus,Lejla,Lisa och Jocke. Gott!  Drog med Rasmus och Robert till A6 också och kollade runt. Dessa killar alltså.. dör väldigt mkt inombords (:
Har nu ikväll gått en promenad uppe på hisingängen och bara pratat om allt och ingenting, om framtiden, om dåtiden och nuet. Det kändes så rätt att gå en promenad med Johanna igen, även om miljön var annorlunda och ingen av oss visste var vi var så spelade det ingen roll för vi hade varandra och det var det enda som spelade roll. Så länge vi har varandra så kan ingenting gå fel :)
Vi har även myst med jordgubbar, smält choklad som såg ut som bajs, vindruvor, tee, ljus, täcke och film och världens finaste film ; Jag saknar dig. En film som jag såg för andra gången och jag grät i princip lika mkt, en riktig lipfilm men ack så vacker :)

Vi borde sova men vi är alldeles för pigga efter filmen och allmänt fjantar runt, önskar att Johanna kan stanna här för evigt, hon ger mig energin som jag behöver för att orka plugga, orka fixa allting och bara få mig att le. Finaste finaste bästa tjejkompis <3

skickat in min uppsats idag också, skönt att ha den borta! Nu blir det bara att fokusera på skottland och vfu efter där, känns som att det kan bli episkt :)  livet är väldans bra just och aaah allting är bara perfekt!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0