sångens glädje.

Slutar jag sjunga, mister jag mig själv.

Tog mig en timmes sovmorgon idag, så jag är nu officiellt medlem i " ta en sovmorgon då och då för det är sunt". biologin var skoj, haha, " Roger berättar " XD
Historian var också skön, Alex hade redovisning så bara att lyssna.
Drog hem med godis och kycklingsallad som middag :)  Päronen kommer hem snart.. förhoppningsvis med en present till mig :))))
Har pluggat inför tyskaprovet imorgon, känns som att det kommer bli lätt men vi får se :) Sen ska jag hem och plugga inför nästa prov.. har även en redovisning på musiken imorgon. Hoppas att det kommer gå bra också :)

Har just nu myskänsla med tända ljus i köket, filt och vatten. Sjunger dessuutom :) dock är det 15.7 grader här nu för kaminen är avstängd, KALLT!

Har klump i magen varje dag.. snart är det dax och jag är jätteosäker på mig själv. Men Emil och Joakim är fina (:

Nu ska jag fortsätta sjunga och sen ska jag duscha, kolla 2 1/2 men, paradise hotel och sen läsa i the host (:

som lever in på din själ.

Att snacka tyska när allting är åt helvete är inget kul men det funkade.
Mormor ringde och hon är verkligen världens finaste och hon fick mig att gråta en skvätt. Hon läser saker så himla rätt och jag blir glad av henne.
Sen ringde jag till Kassler, säga vad man vill men den människan gör mig så himla glad. Att man får parkinson i köket och att tårarna rinner på hela kinderna det gör inte så mkt, för det räcker med att den lyssnar och det gjorde den också och det var precis vad jag behövde, TACK <3

Lajtpåint ringde också, fining <3  en lättnads suck när man förstår är någonting himla fint det. och jag är så himla glad över att man inte behöver säga saker rätt ut, det räcker att lyssna på tonfall. Jag kommer alltid att ringa dig först. <3

Nu ska jag kolla Merlin för det är söndag = merlinkväll. Sen blir det några kapitel i The host innan jag somnar. upp kl halv 7 imorgon men det gör inte så mycket faktiskt. För att i skolan finns det fina saker också. Sen blir det hem och plugga tyska inför provet på tisdag. Kommer vara körd. Onsdageftermiddagen stavas tårar.

Imorgon är friden slut, lucifer och dens man kommer hem imorgon.


Kan du kliva ner från din predistal

Dagen har bestått av städning, tvättning och en massa annat, Nu är jag mest slut efter en eftermiddag i stan för julskyltning. Det hela slutade mest i kaos med att jag blev sur på jag vet egentligen inte vad och bråkade mest sönder allting. Jag kände för att börja gråta åt ingenting egentligen och denna dagen var mest instabil as hell.

Imorgon är det skola som gäller med IVÄ, biologi och historia. Orkar inte egentligen men måste.
Funderar på att skita i IVÄ:t och skolka för första gången utan anledning men jag kommer förmodligen att att gå ändå pågrund av att jag har ett för stort samvete, men aja.

Nu var tanken att tyskaplugget ska komma igång, att jag ska bli hungrig så att jag kan äta någonting, ringa Carro och slå en pling till tha lajtpåint. Därefter ska jag nog ta och läsa lite och bli lite snäll för att det humöret som kom den senaste 2 timmarna bådar inte gott för fortsatt framtid denna månadet.

Pusshej

...

Varför kan folk inte svara i telefon när de verkligen lovat och verkligen bORDE svara i telefonen?


Ingen kan slå mig på fingrarna där

Kvällen/natten/morgonen med Sofia var mysig :) Kollade på skräck ( ser den ALDRIG igen! och jag som inte ens är lättskrämd :o) sen blir det tacos, idol och massa sång också tills vi båda var hesa ;D haha. = högt och falskt från iaf min sida :)

Natten var väääldigt varm med pyjamas, filt och so on, sen vaknade vi vid halv 11 idag och åt rester från tacosen igår :P Sen så har vi tagit kort idag också, Sofia hade mig som ett litet fotoprojekt, XD reslutat kanske kommer ngn gång :)
Sen åkte hon hem vid halv 3 tiden, har spelat lite Wii och pluggat lite tyska. Tanken är att jag nu ska ta och duscha och sen äta lite mat innan mina grabbar, eller 2 av dem, kommer för att kolla film med mig :) Sen kommer vi förmodligen att ta en promenad också, får se hur kvällen slutat helt enkelt!

Jag vet iaf hur min kväll/natt kommer sluta, det kommer att sluta nedbäddad i min säng med en telefon mot örat med den enda personen som kan bota min nervositet och rädsla (:
Förhoppningsvis blir det ett långt telefonsamtal som gör att jag kommer bli lugn och taggad :)
<3

Dessutom bör uppmärksammas att min bror Simon är en väldigt massa fin när man är nervös som ett litet as och lugnar ner än genom att verkligen försöka att hjälpa en, jag är så himla glad över att jag har honom <3 och förhoppningsvis, blir planen om julklappen till mina föräldrar genomförd och bra!
Dock måste jag hitta en julklapp till honom, vad köper man till sin bror?

Sen en tid tillbaka :)

Som sagt är det mkt möten innan jul och dessutom är det en massa andra grejer som ska fixas och flyttas runt av diverse anledningar ;D

Efter en jobbig skoldag idag med mkt tyskagrammatik, ändra en massa grejer med skolan, säga till skolan om inbokade tider, klant i datalandsskapet, Kajsa XD och så vidare så var det äntligen dax att åka hem! Köpte dessutom med mig naturgodis hem, så jag är glad idag :))
Har dessutom sms:at min bror nu också, han är fin :)

Snart blir det Glee avsnitt 5 för min del (A)

imorgon är det extramatte, mattelektion, svenska- skriva talet och sen Kajs föreläsning om Indien :) lagom jobbig dag! Sen stannar jag kvar i skolan ett tag i väntan på Sofia, hon ska hem och fixa och sen åker vi halv 3 bussen hem till mig och så ska hon sova hos mig, kommer bli kanon :)

Lördag kommer Simon på filmkväll, :) dessutom ska jag ringa MINST 1 samtal innan jag drar och lägger mig. Det kommer ta döden på mig det samtalet, men jag måste..

Söndag är det städning och plugg som gäller, prov i tyska på tisdag, har jag pluggat? Nepp, men jag kommer fixa det ändå :)  Nu ska jag faktiskt fixa iordning mig för att sova, ska kolla Glee och så resten av kvällen och sen försöka KANSKE sova lite tidigare för jag är megatrött!

PUSS


Advancing :)

Ikväll är det ett stort leende på mina läppar :) Ingen kommer dock få veta det här, i sinom tid så kommer alla att få veta, hoppas jag iaf !
Idag har det varit skola som var sjuuukt segt och sen har jag haft dubbelkörlektion vilket gick både ris och ros :) Peo är iaf en massa bra och jag tycker om att träffa på honom och hans skämt.
Dessutom blev det ett telefonsamtal till Martin också, han är fin han och han får en verkligen att skratta när man mest är trött, sur och hungrig och känner sig lite nervärderad som kompis :) haha.

Har hunnit äta, kompletterat musikarbetet och duschat sen jag kom hem :) Ett telefonsamtal till mormor och Johanna har det också blivit.
Nu är tanken att jag ska läsa lite i the host och packa lite inför imorgon, Malmö på framtidsmässa imorgon med Mone och Alex :) kommer nog bli super skulle jag tro, ser framemot det faktiskt en smula!
House också om 1 timme, nice!

Imorgon måste jag dessutom ringa 2 st samtal under resan till malmö, hoppas jag får bra respons från båda hållen :)

Nehe, nu ska jag sluta babbla och öppna min bok istället!

PUSS

If I were a boy

Hej hopp :) Försöker snickra ihop ett sista minuten arbete i musik nu, redovisning imorgon och har Sara gjort detta? Nix, Sara lever just nu livets glada dagar och försöker att få bort stressen i hennes liv vilket gör att hon skiter i det mesta men det är ganska okeej det också !

Skolan var ändå hyfsad idag, massa stressundersökning och historiarbete på egen hand och läsning hela engelskan. Kajsa kan ju vara fin med ölmage, resårband och hitlermustach ;D haha.
Jag hade glada dagen idag, gick mest runt och sjöng och skrattade och drog dåliga skämt, haha. Sofia tyckte åtmonstone att jag var kul :)
Hon kommer hit på fredag, sen lördagen har ändrat sig lite, Pellagrejen är fortfarande nice :) men eftersom att fler personen ville umgås med mig på lördag så kommer det inte att bli film med Simon hemma hos mig, utan det kommer istället bli film hemma hos Martin på lördag. Niice :))

Nu ska jag återvända till Daughtryarbetet och sjunga på Glee-låtar :) Snart är det mat också = soppa + knäckebröd med ost (Y)  Glee och paradise hotel idag också (A) hihi.
Nytt möte med UG den 2 December kl 13.30.
Skolsköterskan imorgon kl 11.30, körlektion 15.25 och dessutom Malmö mellan 8-18 på onsdag! ÄLSKA ALLA DESSA MÖTEN OCH GREJER!

PUSS

Don't stop believin', hold on to that feeling

Har ni missat att se serien Glee på tv 4 på torsdagar kl 8 så har ni missat ngt!  Är helt hooked på den serien och håller ni på att, hm, köpa den på cdon ;D  Lyssnar på musiken som kommer att hämna in i min mp3 och lyssnas sönder på på morgonen imorgon :)

Helgen har varit skönt! I fredags ulriksbergskyrkan och igår var det eftermiddag hemma och sen myskväll med Johanna och Joakim :) Idag har jag kollat film hela kvällen och dagen och ska fortsätta med det för söndagar innebär Merlinkväll :D:D
Men ska även kolla på Glee också för jag har fastnat! Jag må gå länge i skolan imorgon ( 8-16 )men jag har film på engelskan så det är luugnt :)

Nästa helg är redan bestämd, Sofia på fredagen, lördagen: Hannah, Johanna,Pella och Kååven mys med picknick och fotodag och Wii-kväll med mina grabbs ( Simon, Martin och Joakim). Söndagen är det städning som gäller både uppe och nere. Lovat mamma att fixa det till jul och så.

Endast ca 4 veckor till jul.

PUSS

The big why

Helmysigkväll i Ulriksbergskyrkan igår tillsammans med 3 utav mina bästa vänner, Johanna, Hannah och Simone :)  Musikquiz, massa musik, härliga människor och äkta teaterspel och en massa skratt!
Att det kan finnas så otroligt fina människor, människor som insprirerar, som tror på någonting så pass mycket att man håller fast vid det i ett fördomsfullt samhälle och att man väljer att dela sina upplevelser och tankar om det är verkligen helt fantastiskt! Det var många ggr under kvällen som jag blev helt tårögd och jag grät även under 2.5 gång under kvällen och Simone&Hannah: Var inte rädda för att få mig att gråta, även om jag hatar att gråta offentligt så var det nödvändigt att lätta lite på trycket och Hannah, tack för samtalet vi hade. DU är verkligen fantastisk och jag är så himla glad att jag har dig och att du sprider gjädje i mitt inre och får mig att vara stolt över mig själv och känna att jag kommer att välja rätt val i höst och det gör att du är en av mina favoriter <3

Det var längesen jag kände mig så glad och som mig själv som igår kväll, jag var tillbaka och kände mig fridfull på något sätt och det gjorde mig en massa glad för jag kopplade bort så himla mkt även om det kom tillbaka sen men jag kände mig bara så himla lugn och glad. Och att det finns så fina människor som Efrhaim, Miriam och Martia är helt sjukt! Stay true :)

Aa, hela kvällen igår var fin för sen var jag lite med Simon och Martin också och även om de är världens töntigaste vänner så gör dem mig alltid glad och jag trivs så otroligt mkt tillsammans med dem, de är kärlek :)

Nu ska jag kolla på en film tror jag, har kollat på idolklipp och min favvoperson genom hela idol var magnifik igår, CALLE!

PUSS på er, idag får ALLA en puss :)


ibland, så kan man få vara glad :)

Ska inte skriva långt alls, måste plugga innan Glee inför provet imorgon :) men iaf, Mamma fyller 40 år idag, grattis ! Hade mysstund på morgonen med henne och pappa (: Har även ätit på Hong-Kong nu ikväll så är sprängmätt verkligen! 
bror kom förbi en sväng också och pratade lite och han körde även hem, han är fin han (: Att få prata med honom och vardagliga saker är nog ändå det bästa som finns tror jag :) Sen blev han väääldigt sugen på att supa ner mig, så pass sugen att han ska följa med mig och mina vänner ut den 5 December och bjuda mig på en MASSA drinkar. Han är för go :)  och vet ni vad ? Jag älskar honom väldigt mkt (: <3

Nu ska jag fortsätta plugga på demokrati/diktatur och på så styrs sverige inför provet imorgon. Jag kommer faila men det gör inte så mycket för att det provet kommer bli svårt. Sen ska jag till ungdomsgruppen också, kommer INTE att vara okeej i morgonkväll, men Simon och Martin kommer förhoppningsvis kunna pigga upp mig en massa, det brukar dem kunna göra :)

PUSS

balklänningsutprovning

HEJHOPP! Nationella idag gick bra, skrev 11 sidor och känner mig grymt nöjd ! Hoppas också att de som rättar blir nöjda ;D haha. Efter det var det utprovning av balklänning som stod på schemat, Johanna och Carro hade hittat en mkt fin klänning till mig som jag provade och den var verkligen fantastisk! Trots att jag hatar klänning ;D
Klänningen kostar 2998 kr, känns lite väl mkt för min del och mamma har inte alls lust att pröjsa. Hm, får se hur vi gör med denna saker asså ! Jag vill ha den, jag blir verkligen ledsen och besviken om jag inte kan lösa detta tills imorgon då hon kommer att hänga ut den igen... jag gillar inte läget asså, :(
Johanna och Carro, tack för att ni är så fina och snälla :) <3
Sen drog jag med Friskis och kollade på klänning, hon hittade en mkt fin måste jag säga som kommer in i December, ser fram emot att få se reslutatet av detta! :)

Nu är jag hemma och ska starta igång med samhällsböckerna var tanken, om 2 timmar kommer gäster till mitt hem. Jag är icke taggad alls men det blir nog bra i slutänden ! Skola imorgon igen och det gillas ej som vanligt ;) haha.

Att dessutom ha införskaffat sig en personligtränare som ska hjälpa mig att komma ner några kilon lagom till sommaren är inte heller helt fel ! Du är så otroligt magnifik tjejen <3

PUSS

Ny vecka - Nya tag.

Att det finns en sak eller t.om 2 saker som kan förändra en hel dag och göra den komplett och dessutom göra så att man går runt med ett enda stort leende hela dagen är helt fantastiskt :)

Skola idag igen, Alexandra och jag kicked as på matten! Körlektion också som gick relativit bra, har dubbellektion nästa tisdag (Y) Rep av parkering är nu avklarad :)
Imorgon är det nationella prov i svenska b, uppsats/skrivdelen på 5 timmar! Herregud, snacka om att jag kommer få världens jäklar huvudvärk. Men jag har mkt mat, vatten och grejer med mig :) . jag är inte ett duggnervös. Det är inte riktigt något som du kan plugga till. Därför tar jag det lugnt och mest läser igenom vad som är skillnaden mellan olika texter. Lagom lugnt sådär :)  Efter provet imorgon så ska jag och min bästa tjejkompis ut på uppdrag, vi ska nämligen göra något väldigt ovanligt! Vi ska sätta på mig x antal klänningar och kolla storlekar, modell och färg på en balklänning till mig. Eftersom att jag aldrig! har klänning på mig så känns det mest skumt och dessutom vet jag inte ens ifall jag ska gå på balen, någon som är intresserad av att gå med mig ? :) 
Jag har en plan om vem jag vill gå med, men jag har dessutom också en backup plan vilket känns väldigt bra.
Dock är jag inte så jättesugen just nu på att gå men vi får väl se :)

Imorgonkväll blir det dessutom samhällsplugg, prov på fredag innan jag ska träffa kompisarna. Känns underbart, hm nat. Dessutom får vi gäster imorgon, mamma fyller 40 på torsdag så hon ska bjuda lite släktingar. Orkar inte men måste försöka vara trevlig.

Nu skriker duschen på mig, dessutom är det the host, House och Paradise hotel som gäller för mig ikväll :) PUSS


Sometimes, you wish you were dead.

Precis kommit hem från Tove, hon fyllde 18 år idag! GRATTIS! <3 Vi fick tårta hos henne och sen lekte vi Amöba.
Emil ringde en sväng också och jag är verkligen superglad för Emils skull, han förtjänar verkligen allt bra som händer i hans liv just nu med tanke på all skit som folk har slängt på honom de senaste 2 åren. <3

Tårar rullar ner för sina kinder just nu, människor tänker inte alltid på vad de gör med bräkliga människor så som jag och det stör mig väldigt mkt. Jag vill inte vara med någonstans just nu och känner mig mest en massa tjock och vill krypa upp i min mammas famn men det går inte. Jag vill ha Simone här just nu, hennes kramar gör mig alltid så stark och får mig alltid att känna mig fin och speciell. <3

Jag vet att jag kommer att gå ner i mitt kök snart för jag måste äta och jag vet att jag dessutom kommer äta chokladkulor och det känns så himla fel att jag inte ens kan skärpa till mig med min vikt. Jag känner mig mest trasig på insidan och den enda som verkligen försöker att göra mig glad, det är Joakim som försöker att få mig att tänka på annat och Simone som alltid är ett fint stöd i klassen när allt är åt helvete.

Är det någon som vill följa mig till båtsmanstorget på fredag och ge mig en sista kram innan jag går upp till mina kompisar och pratar deep-talk?


Promise me

8 st vänner åt igår middag på Akropolis och det var en kväll fylld med god mat, massa trevligt sällskap och mycket härligt skratt! Vi är bäst när vi är tillsammans allihopa, så är det bara !
Efter mkt prat och skratt bestämdes det för att dra till Carro och kolla film, Det var trevligt men min huvudvärk slog till så jag låg mest på golvet undangömd med inget ljus på mig och försökte bota huvudvärken. Det lyckades inte så den försvann när jag sov sen :) haha.
Men en trevlig kväll helt klart och det var en av de mysigaste grejerna vi gjort på länge tillsammans faktiskt <3

Dock blir man ganska frustrerad när vissa samtalsämnen kommer upp vilket gör att allt goda humör jag haft hela dagen skönt drastiskt ner till 0 , men det var ändå ganska lugnt. blir mest sur på mig själv och ingen annan, men det är sånt man får ta.

Dessutom förstår jag inte allting, men det behöver man inte göra heller. Men vissa saker, borde man dock förstå att man inte ska göra, säga, tycka eller hålla undangömt för någon och sånt frustrerar.

Nu ska jag läsa en bok och sen drar jag hem till Carro och sover där ikväll och vi ska ha mysig kväll tillsammans, Sånt gillar jag. Var länge sen vi träffades bara hon och jag så det blir ett plus i kanten på denna helgen :) <3
Imorgon är det städning och plugg som gäller hela dagen och det låter inte så jättelockande men jag måste..

PUSS


Lund.

Hemma efter 1.5 timmes promenad med Johanna :) Allt kommer ordna sig, vi behöver inga andra så länge vi har varandra. Dagar då du känner dig ledsen, ta fram födelsedagspresenten du fick av mig så kanske du får lite ljus i mörkret när du vet att jag tänker på dig :') <3

Det kommer att bli road-trip till Lund i vår, på något sätt så ordnar det sig och det kommer att bli en toppen dag (Y)

Nu är det sängen och the host som väntar, imorgon är det sovmorgon till 9.00 då det är dax för rättegång och därefter psykologi, samhäll och tyyyyska. Körskolan och ändra tid och fixa en grej hos extramamma, toppen (Y)

GODNATT!

beat it

Nu ikväll känner jag mig peppad, vad kan ha lätt till detta? Förmodligen inte skolan trots att den var smärtfri med massage på morgonen vilket var grymt skönt med ett pass med mysig musik och att bli masserad med en massageboll av Friskis :) Dagen startade bra men sen gick det utför,jag är mest trött hela tiden och jag vet varför, vet dock inte om jag kan ändra på någonting eftersom det begått sen jag var 6 år gammal..
Sen drog jag med Johanna hem efter att ha skrivit ut lite papper till projektarbetet :)) Lite snack i bilen och förhoppningsvis ska det bli mer av detta om ca 2 timmar då vi drar ut på promenad tillsammans :)
Dagens läxor är utförda och brevet levererades dessutom idag vilket känns, helt ok :)
Snart blir det kvällsmat också tror jag, varma mackor, gott !
Ne, förmodligen är det Johannas förtjänst att jag känner mig peppad, länge sen jag fick mig en promenad med henne eller ett riktigt samtal vilket är knasigt. Men det ska fixas sen!

Promenad sen också som sagt och nu sjunger jag :) Ska ta och läsa lite i The host strax var tanken, var några månader sen nu. Knas !

Ta hand om


Jag kan inte skilja på ifall jag vill va med dig, jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig.

Sjuk var jag idag. Hes var jag imorse när mina kompisar faktiskt ringde, äntligen ! Har tid hos dem nästa fredag vilket känns underbart samtidigt som det känns jobbigt, men jag vet att jag behöver det samtidigt som det känns som att jag ger upp.. men men.
Förutom hes vad kroppen jättetung och hade dessutom huvudvärk och har svettats mer eller mindre hela dagen. Håller därför på att dricka massa vatten just nu ;D
Idag har jag sovit en massa och gjort läxor.
Imorgon blir det skola igen, idrottsgenomgång av exmination på styrka, biologi och sen religon med Siw som är sjuuuukt segt. Sen ska jag jobba med projektarbete och ändra tid på körskolan.

Just nu håller jag på att skriva ett väldigt viktig brev, ett brev som jag har funderat på ett tag och som mitt undermedvetna förmodligen har velat skriva länge. Ett brev till min farfar, att försöka.. jag har viljan att skapa någonting och jag hoppas att han också har det.

När jag letade efter hans adress ( på eniro för jag har den inte ) så hittade jag en annan persons adress.. Hasses. Jag blev rädd och fick ont i magen, jag trodde han flyttat tillbaka till Norrland eller Linköping och aldrig mer skulle komma tillbaka.. men givetvis ska han bo i Småland. Och inte nog med det, han ska dessutom bo ca 5 mil härifrån, i Rottne. Av ALLA JÄVLA STÄLLEN HAN KAN bO PÅ, så måste han befinna sig i Rottne, ibland är gud helt klart emot mig. Samtidigt, finns den där känslan, att han trots allt kanske stannar här för att jag och mina syskon finns här. Då känner jag mig dum, men jag vill ha någon där som från den sidan som kan fylla tomrummet. Förhoppningsvis kan farfar fixa detta.

dessutom, är mitt undermedvetna betydligt starkare än mitt överjag, överjaget tvingades ge upp i lördagsnatt i min dröm och det fick mig att inse, att vissa saker kan inte ens överjaget styra för att det undermedvetna är det som styr ifall vi ska förvara vissa saker eller glömma dem.

Nu ska jag skriva klart brevet och sen väntar dusch, kvällsmat, film och tisdagens avsnitt av HOUSE! :D

Where are you christmas?

kass uppdatering.  I fredags var det mys med idol. Show must go on med Erik var magisk! Sen sov jag..
Lördags drog jag till Simone och sov där, mkt mysigt med alla greveholmavsnitt, pizza, guds 3 flickor ( GRYMT KUL SERIE! ) och sen sov vi gott :) <3
Igår var det middag hos mormor, julmat..  Timpan är kärlek <3 världens bästa kusin och han gör mig alltid så himla glad, jag är glad att jag har honom !
Sen sov jag gott. Skola idag som var segt, höll på att sömna som vanligt. Men kuratorn har åtminstone fått tag på mina kompisar nu som ska ringa de närmaste dagarna, tack gode gud !
Sen har jag mest kollat film, har 1 timme på Schindlers list kvar och även kollat en annan film, College road trip, tårarna bara sprutade.  Ingen skola för min del imorgon, förkyld fortfarande m.m. Därför plugg hela dagen och skriva ett viktigt brev..
Lyssnar just nu på " Where are you christmas " med Faith Hill från filmen Grinchen, sitter och gråter en smula för att den låten är så fin och hennes röst är magnifik. :) 
bokade dessutom tid för stresshantering med Skolsköterskan idag och tid med syv tills på fredag innan biologilabben, Syv-mötet blir intressant.  Jag vill till bjärnum, men kommer aldrig våga.. dessutom kommer jag inte komma in heller tyvärr.

Funderar allvarligt på att kolla på Grinchen någon dag, få julkänsla och bara skratt för han är så jävlar söt ! En måste film till ju :)
Nu ska jag och min onda kropp hitta på något annat, kanske läsa en bok ? eller kolla klart på Schindlers list eller hitta en annan film för idag orkar jag ingenting.

Hungry Eyes.

Som jag sa igår var gårdagen och även denna dagen fail. Jag förstår inte hur jag orkar med skolan allt och de uppgifterna överhuvudtaget. Jag har ingen ork.. ingen ser att jag faller sönder.
Kärringen gör inte sitt jobb heller så mina " kompisar" har inte ringt, hata att jag måste vara ensam med allt..
du ska få veta, jag måste bara fixa mod, är du inte sjuk imorgon så är det dax för dig att veta,

Psykologiprovet gick nog hyfsat, hoppas på MINST VG för jag är faktiskt värd det i psykologi, det är grymt roligt!
Fick reda på nästa historiauppgift, och den kommer blir GRYM ! Jag vill verkligen lyckas med den, se till att den blir bra för vi får välja ämne själva och det kommer bli roligt :))))) 
Imorgon är det matte, struntar i extramatten eftersom jag inte gjort klart matteläxan (A) och sen matte, svenska och samhäll. Sen ska jag skriva klart svenskauppsatsen. Håller på med den nu men kommer aldrig orka med heela ikväll. Därför har jag fått permition av Gunnel till imorgon eftermiddag (Y)
Vet dock inte vad jag ska göra imorgonkväll, förslag?

Emil, skaffa mixerbordet FÖRFAN!

Hungriga ögon varje dag.

21 guns

Det enda jag kommer säga idag är GRATTIS bÄSTA TJEJKOMPISEN JOHANNA TILL KÖRKORTET! Du är såå värd det <3 Dessutom kör du bra men det har jag vetat sen lääänge :)

Dagen har varit kaos och den kommer att berättas imorgon för måste plugga inför psykologiprovet imorgon.

Vet ni? Kroppen sprudlar av allt!

Idag och igår har dagarna varit perfekta! Massor av skratt verkligen och jag får till ganska stor del tacka min klass för detta såsom Kajsa, Annika, Sofia, Maria, Stina och Sara Frisk. Herregud :D Ibland, så kan man skratta helt utan anledning bara för att man är övertrött och att någon drar världens lamaste jävla skämt XD haha.

Iaf, skolan har ändå varit ganska lugn. Dock har man fått reda på ännu fler inlämningar och arbeten som ska göras och in i musik, psykologi, historia och engelska som ioförsig inte ska vara inna förrens efter jul men resten är innan och jag får mest panik på allting! Men, man får ta allting med ett leende och se glad ut :)
Idag har jag mest pluggat hela dagen och gått runt med ett leende på läpparna pågrund av diverse saker som allmänt gör mig sprudlande glad :D haha ! Imorgon är det körlektion och mera plugg, prov på torsdag och inlämning av svenskauppsats som jag typ inte kommer någonstans på, men jag känner att jag orkar inte plugga mer idag nu. Har börjat läsa historiaboken till bokpratat och som dessutom kommer att ingå i mitt arbete. Den är intressant! :) Nu är det lite körkortstester som gäller och dessutom blir det HOUSE för första gången på några veckor och sen ska jag försööka sova tidigt ikväll eftersom jag måste vara alert på körlektionen :)

Du är fin (:

HA DET!

I used to be so strong.

Gårdagen igår kunde varit bättre men också betydligt sämre.
Johanna och Louise kom hit och fixade och sen drog vi till Räppe och Martin med Joakim med oss. Sen tog vi en taxi ner till stan strax efter 10 och drog sedan in på Oleo med 3 personer som var vääääldigt tvungna att gå på toa ;D
Sen var vi där i några timmar. Mina vänner är så himla fina mot mig och Thaung är såå himla rolig att umgås med :) Träffade även på Oscar bianchini för första gången på 3 år :O Herremingud! Han är en fin människa :) Träffade även på folk i min klass, Emelie, Kajsa, Erik K, Haben och Jesper.
Kvällen slutade med en liten tjock person, förlåt men det är sant, som puttade runt på mig när jag skulle hämta jacke. GAH DÖ ! Sen så hann vi faktiskt med 2.15 bussen hem ändå.
Hur resan blev kan ju heeelt klart diskuteras.. men jaa. iaf.

Kul att man frös och inte fick fram ett endaste litet jävla ord, jag blir frustrerad på mig själv!

Jag vill mest ha en stor spark i röven för jag är en stor idiot som mest bara inte vill någonting.
Och jag tänker INTE, tycka om någon på länge, jag är så trött på att tycka om folk när dem inte tycker om en tillbaka. 
Men jag är glad över att jag har Joakim och Johanna, dem är finast i världen och jag hoppas att dem förstår det, <3 
morfar ^^

Nu ska jag göra någonting nyttigt med denna dagen, Ha det!

RSS 2.0