Flyg bort min fågel

Torsdagen och fredagen spenderade jag heeelt på egen hand och hur skönt var inte det då? Man borde spara den känslan i en burk och ta fram den när man tycker det är jobbigt att vara ensam. Så lugna och sköna kvällar jag hade har jag inte haft på evigheter, fantastiskt! 
Fredagen spenderade jag mer eller mindre hela dagen i min säng, bara för att jag kunde :) Gårdagen spenderade jag framför youtube och sen kom Emma till mig på kvällen och pratade. :) Jag passade på att tvätta och glömde bort det.. heja! Vid 22 fick vi matcravings efter både det ena och det andra.. vi åkte därför ner till stan och skulle köpt mat från "Chili Thai" men de hade stängt tidigare.. vilken myt! Så det fick bli donken och sen hem med maten för att se första avsnittet av Glee på säsong 5 som Emma inte sett ännu.   
 
Vid 3 blev jag ensam och somnade vid 4. Skönt med en längre dag och fint häng med Emma :) Skönt att jag har infört det i min vardag! 
Idag är jag trött och har spenderat dagen med yotube och ett telefonsamtal med min kära måmå. Det var alldeles för längesen jag pratade med henne. Men vi har en tendens att tänka på varandra och sen glömma att ringa, stabilt!  Alldeles strax kommer Rasmus och då ska vi göra filmanalys. :) Stabilt att vi inte har besämt film ännu som vi ska se och analysera men det löser sig.  Filmanalys brukar gå snabbt och smidigt. Vi är ju båda duktiga på film så :p    Och där lär min dag ta slut eftersom han har en tendens att bli kvar här läääänge.    
 
Imorgon är vi föreläsningsfria och då blir det mycket plugg på gång! Dax att ta tag i det nu :) kommer bli långa nätter med skrivande och te det närmaste, men det ser jag väldigt mkt framemot. Jag har längtat efter det i nästan ett år! 
 
PUSS

Jag reser mig igen

Föreläsningar hela dagen igår och sen hem en snabbis innan förfest med del av klassen, trevligt värre :) 
Kåren intogs en stund och inatt har jag sovit i 10 timmar innan dagens föreläsning om bedömning. Trots sömn höll jag på att somna.. heja. 
Jag har haft otroligt bra dagar den här veckan vilket sömn har varit en bidragande faktiskt till och det är grymt, det är skönt också att folk i min närhet också har varit, pigga, glada och haft bra dagar. Big lök! 
 
Jag är trött som jag vet inte vad idag.. därför kommer jag spendera kvällen ensam i min soffa. Jag har inte fått dejta soffan på heeeela veckan så det ska jag göra ikväll. Så skönt ska det bli :) 
 
PUSS

Ett år går så fort

Avslutade eftermiddagen igår med en promenad, mitt knä hatade det men min rygg och mitt psyke behövde det! Somnade redan vid halv 11 igår, what?! Så jäkla skönt men osannolikt! 
 
Haft en underbar dag idag då jag sovit, alla andra hade sovit, en bra föreläsning med favoriten Jesper på eftermiddagen om film! :) leendet i mitt ansikte under föreläsningen och när han visade masa filmklipp, awesome! Vi ska få göra en filmanalysen, grymt :) visst, vi har mkt att göra nu men en filmanalys är kul och går fort.  Sen har jag i eftermiddag/kväll hängt med två av de finastes, Rasmus och Simon :) mat och prat i massor och skratt åt Norges humorelit : har hon snott en öl?!  Så awesome! Att dessutom bli godkänd med bravur på en planeringsuppgift vi gjorde precis innan sommaren med bara positiva kommentarer, då blir man glad! :) 

Idag är det dock 365 dagar sen det kraschade lite, när jag hade en av de värsta dagarna ngnsin med tårar, ilska, ett möte från helvete och en vän som vägrade vara ärlig.. En ganska jobbig dag men jag har inte tänkt på det alls förutom när jag kom hem. Läskigt hur mycket som kan hända på ett år, som förändras och saker som faller i skymundan för andra grejer. Idag är saker och ting mer än bra på många punkter men hösten 2012 är fortfarande ett väldigt mörkt minne..

Nu blir det 9gag och youtube och sen tror jag att jag somnar gott :) 

GODNATT ALLA FINA

Jag kan fortfarande få dig så lätt och ibland vill jag det mest för att krossa ditt hjärta, precis som du krossade mitt

Fredagen med Hiddy var perfekt! Mat, en massa prat till långt in på småtimmarna och en sjujädrands massa skratt. Chatcha upp är viktigt ibland :) 
Natten mellan fredagen och lördagen sov jag, äntligen! 12 timmar, bam :) precis vad jag behövde. 
Lördagen spenderades sedan ensam då jag roade mig med nya appen snap chat, beroende! 
Gårdagen hängde jag på stan en vända med Hiddy och sen käkade vi tacos och såg disney tillsammans med Robert :) Sådär lagom aktivitet på en söndag. 
 
Nu är jag hemma från skolan och är sådär lagom trött, sov inte sådär överdrivet bra inatt. Hatar att det går i vågor, skulle vilja komma tillbaka till tiden då jag somnade som en sten varenda natt och så var det med den saken.  Kursstart idag så lite smått plugg väntar mig om en stund och ikväll lagar jag köttgryta för första gången på mkt länge. Älskar hösten då man gör en massa grytor och äter en massa potatis, löööve it :) 
 
PUSS

Ett gott skratt förlänger livet

Måndagen spenderade jag ensam för första gången på jag vet ej när, helt fantastiskt! Måndagen och tisdagen bestod dessutom av plugg i skolan. Tisdagskvällen spenderade jag med Rasmus för att procrastinata lite och skratta en massa. Vid 6 på onsdagmorgonen kastade jag in handduken och gick hem efter en mysig natt med prat om ALLT från HLK till gamla grejer, tjejer och killar till popcorn. Hur bra får en människa vara? Otroligt!  Kära vän :)  Gårdagen bestod sen av plugg i skolan tillsammans med Rasmus och Erik med en massa dåliga skämt om historien, Disa kom och hälsade på en stund också, gött mos! Så mycket som jag skrattade när de olika historiska diktatorerna fick dialekter, herregud min mage! 
Vid 2 gick jag och Rasmus uppför backen, mer eller mindre döda och skrattade åt Tomas Dileva efter att ha vistats på skolans toaletter och mest, aaa pratat genom väggarna, skrattat och haft en creepy känsla i kroppen till ett dödstyst HLK.  En upplevelse i sig! 
 
Inatt sov jag tillräckligt många timmar för första gången på en vecka och jag har kommit underfund med varför jag aldrig blir frisk, jag återhämtar inte kroppen med tillräckligt mkt sömn. Det tro fan att jag aldrig blir frisk då och går runt med huvudvärk som ligger och trycker hela tiden.. suck! Jag måste lära mig att sätta mig själv först, jag säger det ofta men jag kan allvarligt talat inte hålla på såhär. Jag måste sova och säga nej och paus ibland.  Iaf, att sova inatt var magiskt. Har idag pluggat med Rasmus och Emma inför morgondagens tenta, många skratt har också hunnits med. Fina vänner jag har som kan liva upp plugg också. <3   Nu är jag ensam och är lite småtrött vilket är positivt. Läsa igenom alla dokument en gång till innan jag lägger mig i min säng och varvar ner. Imorgon kör vi tenta 8-12. Det kommer gå åt skogen, men man lever bara en gång. Och vet ni? Jag är oförskämt trött på salstenta så det är inte konstigt att jag inte orkar bry mig.  Imorgonkväll hänger jag med Hiddy för första gången sen typ april eller maj. Det är fanimej på tiden!   
 
Nu vet ni vad jag har gjort de senaste dygnen, kort och gott: allt annat än att sova och plugga! :)
 
PUSS

En annan värld

Det är allt bra konstigt ibland hur saker och ting kan utvecklas på grund av vissa saker. Exempelvis att man flyttar, byter umgänge, är fadder, slutar umgås med vissa människor eller blir äldre. 
Efter att jag varit fadder två gånger har jag inte bara utvecklats som person utan jag har också skaffat mig nya bekantskaper och nya vänner. Personer jag kanske inte umgås med direkt privat alla gånger men personer jag ändå träffar och pratar med.   
De senaste veckorna har jag märkt ett skifte, jag har blivit en ganska framträdande person på HLK. Alla möjliga människor vet vem man är pga bilder på fb, pga att jag varit fadder två gånger och för att jag umgås med vissa bilder. Det är en oerhört ovanlig känsla för mig som varit utanför, mobbad och blivit riktigt elakt behandlad från olika håll sedan 7 års ålder fram till jag flyttade till Jönköping, att människor hälsar, kramar om en och pratar med en. Och att det är många människor som blir glad när dem ser en. Att människor sliter och drar i en, vill umgås, prata varje dag och säger att : "Jag vill göra det här med dig". Den känslan är ganska enorm och jag förstår inte hur saker och ting kan skifta så fort.  Jag känner kanske inte alltid rätt människor, jag är god vän med vissa "högt uppsatta personer" privat och jag känner folk i skolan som började plugga vid olika tidpunkter och som pluggar olika saker. men för mig är det ingen anledning till varför ganska otänkbara människor helt plötsligt kan komma fram, prata, vet vad man heter, värdesätter ens åsikt och plötsligt vill umgås med en.  Hur går man från att klassas som ett freak, en tönt, en tjockis, en knäpp person till en godhjärtat, peppande, omtänksam, skön, rolig och en i gänget?   Det är svårt för mig som alltid har fått höra elaka saker får höra snälla saker, jag kan inte ta emot komplimanger. Jag börjar bli bättre på det, exempelvis efter insparkssittningen när lovorden haglade. Jag har ALDRIG hört så många positiva och fina saker i hela mitt liv, och för en gångsskull lyssnade jag verkligen för att jag på något sätt vet att jag faktiskt förtjänade att höra det efter den intensiva 1.5 veckan.   
 
Jag är glad över att folk vill umgås med mig men känslan är ovanlig på den nivån, att folk väljer att ty sig till mig. Att de finns de som planerar nästan ett år framåt att de vill göra saker tillsammans med mig, att saker måste vara på ett visst sätt om 60 år framåt. 
 
Jag får gång på gång bevis på att Jönköping är en betydligt bättre plats för mig att bo och bilda mitt liv i och jag är så otroligt glad över att jag tog steget i mitt liv och flyttade till Jönköping. Utvecklingen är stor och jag älskar känslan i att en stad kan skapa såna känslor hos en och att ens egen hemstad kan blekna i jämförelse. Man behöver inte älska en stad bara för att man är uppväxt där! 
 
PUSS

You know I love you, right?

Hade världens mysigaste kväll hemma hos Emma i fredags, 9.5 timmes stupalöst prat! Vad hände där!? Ingen musik, ingen tv utan bara munnar som gick, och så skönt det var :) Vissa människor är oförskämt bra och det är skönt att få prata om saker ibland som man annars inte får. Att släppa ut alla tankar, känslor och bara få le och ha en go känsla i magen :) Emma <3  
Tydligen blev jag närmast anhörig till min bästa vän också i ett sammanhang, det är ju inte fy skam heller! Ibland blir man rörd och vettskrämd samtidigt. 
Vid 3 gick jag hem från henne och somnade som en stock. 
 
Igår spenderade jag dagen med att sova och sen bara ta det lugnt med lite plugg innan Rasmus kom och käkade tacos med mig och sällskapade med tv, skratt, klappar, pet och snällhet. Igår var vi extra snälla mot varandra, vad hände där? Inga gliringar alls.. Ngn gång ska väll vara den första ;) Dock är vi jäkligt knäppa i huvudet för han gick inte hem förrän strax efter 6 imorse, vad pysslar vi med så länge egentligen och varför går vi inte och lägger oss? Bra fråga. Men är man awesome så är man! 
 
Idag håller jag på att plugga, läser om Gulang. Tragiskt men intressant!  Har en liten matpaus nu, det är viktigt det också har jag hört.  Imorgon är det pluggryck som gäller på HLK från tidig morgon till sen kväll. Tenta på fredag, how fun. Är galet trött på salstentor nu.. 
 
PUSS

What does the fox say

Dagen igår bara försvann! Inte så konstigt kanske iochförsig med tanke på att klockan inte ringde förrän 14.. men hann iaf tvätta och äta mat. :p haha.  På kvällen kom strorebror och sällskapade, petade och klappade och såg favvofilmen med mig :) 
Skolan idag bjöd på Stadsvandring vilket bjöd på många skratt med krig mellan västra och östra Jönköping, kyrkor som förlorar sin religion, en Magnus Ladulås som bjöd på fest och en lövblås. Himla kul! och vandringen var intressant, fika med sin föreläsare hör ju inte till vanligheterna heller och det var inte fy skam det heller! 
 
Nu har jag städat min skitiga lägenhet i 2 timmar, ställen som ofta glöms bort fick städas också för första gången på jag vet inte när vilket var bra! Så nu är jag glad. :) Dessutom införskaffade jag nya hörlurar till mobilen idag, bra ljud och passar i öronen. Big lök! Dessutom var försäljaren väldigt trevlig. 
Om en stund beger jag mig bort till Emma och spenderar kvällen där med prat och skvaller i massor! Och det gillar jag väldigt mycket, umgås lite för sällan med henne vilket är synd då vi ligger på precis samma nivå i det mesta trots att det skiljer ett par år på oss. men sånt är bara kul :) Cola ska förtäras också, i massor! Jag är en aning trött i psyket idag, det har varit en väldigt lång vecka med stressfaktorer på mer än en punkt. Att se hur Urkund funkade i tisdags gav mig väldigt ont i magen och huvudet vilket jag haft till och från sen i tisdags. Urkund är inga saker man leker med vilket jag själv fått erfara, usch! Aldrig mer.. snart 1 år sen och det känns i hela kroppen, det är många saker nu inom en snar framtid som hände för 1 år sen och jag fasar för det.. min kropp har en tendens att komma ihåg datum och ta fasta på det vilket inte alls är ok! 
 
Helgen blir lugn och skön med häng med Emma, plugg och häng med Rasmus :) 
 
PUSS

If it makes you happy it can't be that bad

Min tisdag avslutades med att Robert kom förbi en sväng och vi bettade Pedsexantagningen och pratade lite skvaller därifrån. Vissa saker föredrar jag dock att inte höra känner jag. :p haha! 
Igår hade jag en av de bästa dagarna på länge, jag var otroligt glad heeela dagen trots att jag hade huvudvärk precis hela dagen. Två föreläsningar och en otroligt fin lunch då jag fick reda på att finaste Martin numera hade blivit Pedsexare, magiskt! :) dock kunde jag inte släppa ut euforin då det fortfarande var hemligt men guuud vad glad jag blev!  Martin var världens finaste och ville ha seriöst samtal men det fixade jag inte så jag flydde :p  
 
Vid 18 var jag på förfest hos Sabine med olika människor, trevligt värre! Emma mötte sen upp oss på kåren, halleluja :) Tanta behövs!  Och bland det första hon sa : "Vad har du din stora, håriga sak? " Dööör! :)  Humor!   Dans, drinkar och minglande. Jag har blivit grymt duktig på att mingla på kåren i jämförelse med innan. Kul :) Träffade på min nolla Lukas och sen medfadder Robin också, kramkalas! Fina killar det där :)   Senare på kvällen kom Pedsex och de nya pedsexarna, kramade sönder Martin som desutom lyfte mig två meter upp i luften. Han är så otroligt ödmjuk och bra och snäll :) Jag är otrolit stolt över hoom och den euforin som jag äntligen fick släppa ut, magiskt!  Jag, Martin, och Zifahm som också blivit Pedsexare och som också var min nolla, shottade för att fira. Dem kommer bli grymma i Pedsex!  Kramade lite på Rasmus också och han såg mkt piggare ut i jämförelse med när jag träffade honom i måndags, feber kan vara en riktig pain.    Efter en fin Stad i ljus så åkte jag, Rasmus och Morad hem till Dalvik. Rasmus följde sen med mig hem och pratade om saker vi missat de senaste dagarna. Fint det. :) Båda var allmänt trötta och mest klappade på varandra.    Vid 5 blev jag ensam och somnade på två röda, så skönt! 
 
Idag ska jag plugga. Håller på att tvätta och sen ska jag äta mat. Imorgon är det Stadsvandring som föreläsning.Kan bli intressant! 
 
PUSS

När vi gräver guld i USA

Jag somnade som en stock vid halv 1 igår, fantastiskt skönt! Därför sov jag lite drygt 10.5 timme inatt och det var precis vad jag behövde :) 
Redovisningen idag som egentligen var en redovisning utan mest, aa jag vet inte. Något ihopkok! Men det gick nog helt ok. Får se. Ikväll har egentid på riktigt, otroligt skönt :) Det känns lite dubbeltydligt dock att sitta med ansiktsmask i facet och fotboll på tv. NÄR BÖRJADE JAG TITTA PÅ FOTBOLL? Helt sinnessjukt! Men jag tvingas erkänna att det kan vara lite småintressant.. vad händer med världen!? Bra fråga!   Pedsexantagning nu ikväll, och jag håller två extra tummar för kära Martin som söker ikväll. Han är min kandidat som jag hade röstat på :)  
Strax blir det dusch, hårinpackning och sen spenderar jag kvällen med en kopp te, idol och American Pie - Reunion :) 
 
Imorgon är det heldag i skolan innan kåren :) förfest hos Sabine. Det blir bra! 
 
PUSS

En annan Kofi

Jag sov som ett litet barn i 12 timmar när jag kom hem i söndagsmorse, så underbart skönt! 
Efter att ha pluggat lite så umgicks jag med Rasmus. Pratade, åt mat och kollade på film :) Så enkelt men så bra! 
Idag har jag haft en lååång dag med föreläsning med skratt åt "En annan Kofi" och sen skrev jag på mitt planeringsarbete i 4 timmar.. var lagom seg sen då jag hoppade över lunchen. inte bra alls men vill man bli klar så vill man.  Hiddy kom och pratade en stund, komiskt att man verkligen måste planera aslångt framåt för att veta när vi ska kunna ses. Komiskt men väldigt sant och det är lite tragiskt på ett sätt. Men vi har ju så mkt att stå i!  Jag och Sanne drog sen och käkade sallad på Kafe Paus och spydde galla över människor och världen, vi båda behövde få gnälla en smula och det var väldigt skönt att få ur sig vissa saker. Vissa människor i min omvärld går mig extremt mycket på nerverna just nu, därför är det hälsosamt att få ur sig saker och ting ibland så man kan hämta ny energi och orka lite till. Hon är bra på et sättet :) 
 
Sen hjälpte jag en vän i nöd och kom med sympati, feber är jobbigt så då får man ställa upp och handla ibland. Dagens goda gärning gjord! 
Nu är jag trött, tvingades äta en gång till då jag var hungig. Gott var det dock!  Imorgon har jag sovmorgon innan redovisning av planeringsområdet, hallefuckingluja! Jag behöver verkligen sova så jag hoppas att jag gör det inom en snar framtid. 
 
PUSS

ETT TRÄDGÅRDSLAND

Det är en väldigt trött tjej som rapporterar från Swebuss påväg till Jönköping från Göteborg. Dagen har spenderats där med bästa Robert och Henke :) toppen! Min energinivå har hanterats med en massa cola, druvsocker, parerat en huvudvärk och gått på adrenalin. De senaste 48 timmarna har jag varit vaken i 38 av dessa och det känns i hela kroppen och i psyket kan jag tala om. Natten mellan torsdagen och fredag somnade jag inte förrän 4 pga att jag hostade tills jag spydde 4 ggr. Hade sällskap när jag inte kunde sova iaf, alltid trevligt :)

Fredagen tillbringade jag med fotboll, ja ni läste rätt. JAG såg fotboll på tv. Lagade middag till Rasmus och sen hängde vi heeeela natten fram till 6 på morgonen då ingen av oss var trötta och vi ville ha sällskap. Att ha sambo på deltid är awesome! :) sov därför 1 timme inför dagen på Liseberg..Inge bra men jag kan inte hjälpa att jag ej var trött.
Nu är jag dock dödstrött och hoppas jag somnar gott när vi kommer hem till Jönnet efter en dusch. Bra dag med fina killar iaf :) Rasmus håller mig sällskap hela vägen hem då jag inte orkar prata, guldvärd!

PUSS

 


'Cause your the part of me that keeps me better

Kvällen blev istället häng med Emma OCH en spontanare till kåren. Vodka och saft, man tar det man har! Kvällen på kåren var grym :) fina människor och samtal och dans till tusen, En stad i Ljus med bästa grabbarna och nya bekantskaper. Träffade två av de trevligaste tjejerna på länge, guldvärt :) Promenad med Robert hem och sen korridorssnack till tidigt på morgonen på gott och ont. 
 
Simon ringde i eftermiddags och språkade. Han är bra! Fajitas till middag och sen kom Robert och såg Törnrosa med mig, "Gör den blååå" :p Fint snack innan jag blev ensam innan. Och jag kan inte sova.. big surprise. Saker och ting snurrar av olika anledningar. Saker späddes på i eftermiddags som man redan misstänkt men det gör inte att det inte gör mindre ont. Allt löser sig och därmed basta! 
 
Glass ligger i magen, en hutt med Teracough är sänkt då min hosta vägrar försvinna. Imorgon är det plugg som gäller, så mkt jag orkar. Kul fredag (Y)  Hosta lite till, snyta en näsa, dricka lite vatten och sen försöka sova kanske? 
 
PUSS

Jag älskar dig för mkt för att låta dig gå

Där försvann min nattsömn och flög ut genom fönstret.. Jo men så att, det känns ju fantastiskt.

Det är så enkelt att säga som det är, men orden blir så stora och så komplicerade så fort de lämnar munnen. Jag har en hel del att tänka över inatt, tankar som jag helst hade velat låta bero men det är omöjligt..

PUSS


Hell Aurora

Det finns saker som är viktigare än sömn, och ibland får man slarva med den även mitt i veckan. 
Därför var jag dödstrött när jag vaknade imorse, somnade inte förrän 3 inatt. Men som sagt, det finns saker som är viktigare än sömn och det var värt det! :) 
Idag har jag haft dippar hela förmiddagen och skrattat med Martin och Robert på föreläsningen, fina killar det där! Martin kan vara en av de snällaste personerna jag träffat i hela mitt liv, som alltid är så tacksam och snäll. Robert likaså! Jönköping <3  
 
Efter en osammanhängande föreläsning då jag drack en Redbull för första gången sen första veckan i Juni för att inte somna, så är jag nu hemma. Lunch väntar snart och sen ska jag försöka att inte somna. Har extrema dippar men trots det ska jag försöka jobba mig igenom det och försöka plugga lite senare. Ikväll hänger jag med Emma och myser med film :) vi bojkottar kåren ikväll då det blivit mkt av den varan under insparken. Ibland måste man vila och våra sina relationer också! 
 
PUSS

A little party never killed nobody

Jag lyckades med ngt ovanligt igår: att vara ensam en hel kväll. Så välbehövligt men också en aning tråkigt. Men jag måste lära mig att vara ensam igen, på riktigt.

Ikväll har jag hängt med Robert ock Sabine, fint det! Och nu ska jag spendera en stund med youtube innan jag förhoppningsvis somnar. Imorgon börjar plugget för mig på riktigt, en föreläsning ska lyssnas på och en uppgift ska planeras tillsammans med två underbara killar :)

PUSS


Sjukstuga

Helgen har varit grym, två dagar med Rasmus med tacos, filmmaraton, bio, kebab och strandade i bytta hörn för en gångsskull. Grymt! :) Dock har vi båda hostat ganska mkt, och varit en aning gnälliga då vi inte är 100procentiga. Men vi hade det mysigt ändå, som vanligt! 
 
Idag känner jag mig lite "under the weather"; var en vända på skolan i eftermiddag och försökte plugga men det gick inte särskilt bra. Därför är jag hemma nu igen, har tänt en massa ljus. Ska äta glass sen, dricka te och bara mysa framför film, jag är trött på att hosta nu och vara ansträngd i rösten.  Att dessutom ha insparksabstinens är inte alls kul.. samtidigt som du inte vill ngt annat än att skriva en fetinglång uppsats. :p 
 
Dessutom är jag glad som vanligt, ibland är jag så glad och stolt i kroppen av olika anledningar så att det känns som att min mage ska gå sönder och få ett stort hål. Samtidigt som hjärtat ibland brister av vissa tankar och minnen som kommer allt närmare iochmed att hösten är i antågande. Jag älskar hösten, men jag gillar inte att vissa minnen och tankar från förra hösten knackar på dörren och vill bli ihågkomna. uscha! 
 
Nu ska jag tänka på insparken, kolla film, äta glass och njuta av att vara ensam :) för ikväll är jag ensam för första gången på 3 veckor!
 
PUSS

RSS 2.0