You know I love you, right?

Hade världens mysigaste kväll hemma hos Emma i fredags, 9.5 timmes stupalöst prat! Vad hände där!? Ingen musik, ingen tv utan bara munnar som gick, och så skönt det var :) Vissa människor är oförskämt bra och det är skönt att få prata om saker ibland som man annars inte får. Att släppa ut alla tankar, känslor och bara få le och ha en go känsla i magen :) Emma <3  
Tydligen blev jag närmast anhörig till min bästa vän också i ett sammanhang, det är ju inte fy skam heller! Ibland blir man rörd och vettskrämd samtidigt. 
Vid 3 gick jag hem från henne och somnade som en stock. 
 
Igår spenderade jag dagen med att sova och sen bara ta det lugnt med lite plugg innan Rasmus kom och käkade tacos med mig och sällskapade med tv, skratt, klappar, pet och snällhet. Igår var vi extra snälla mot varandra, vad hände där? Inga gliringar alls.. Ngn gång ska väll vara den första ;) Dock är vi jäkligt knäppa i huvudet för han gick inte hem förrän strax efter 6 imorse, vad pysslar vi med så länge egentligen och varför går vi inte och lägger oss? Bra fråga. Men är man awesome så är man! 
 
Idag håller jag på att plugga, läser om Gulang. Tragiskt men intressant!  Har en liten matpaus nu, det är viktigt det också har jag hört.  Imorgon är det pluggryck som gäller på HLK från tidig morgon till sen kväll. Tenta på fredag, how fun. Är galet trött på salstentor nu.. 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0