You will remember me

Mamma och jag åt god middag igår och sen åt jag årets första juleskum. Underbart! :)  sen såg jag lite tv och läste ur "Förr eller senare exploderar jag". Bra bok!

Idag var jag uppe redan vid 6 på morgonen, åt frukost, körde mamma till jobbet och tog bilen hem. Lamade i soffan och tog sen bilen till gemla och min fristad elljusspåret :) det är där jag verkligen kan andas och slappna av på riktigt. Dessutom var luften underbar där  uppe idag och jag saknar verkligen att gå där uppe, andas och bara lyssna på musik. Efter 2 varv föll jag in i den naturliga rytmen som jag brukade ha och det var underbart! 

Vid lunch drog jag till måmå och måfa och åt paj :) otroligt gott! Måmå och jag pratade om allt från Gustav Fridolin till svanar. Glass och te var också gott och det var underbart att få med sin bakade Brödbullar också! :) 

Nu har jag varit hemma hos mamma en bra stund och mest suckat mamma som plötsligt får för sig att vilja bjuda med mig till London eller Rom. Snällt men onödigt..  Vid 19 möter jag upp Carro och Tove och käkar middag på 4 krogar :) mysigt och mat är gott! 

PUSS 

They are blending

Jag hängde med Robert igårkväll :) god mat, godis, prat, PH och filmen Återträffen och Döda poeters sällskap. Äntligen fick jag se hela och satan vad bra den var :) lätt topp 3 av alla filmer jag sett!  Återträffen fick mig dock att tänka tillbaka till högstadiet och gymnasiet och hur man själv hade reagerat. Jobbig men viktig film! 

Jag var hemma vid strax efter 3 efter en mysig kväll med Robert och hans föräldrars katt Frasse :) mys! 

Idag tog jag tåget till Växjö och blir här till måndagförmiddag. Lite tid med släkten är trevligt! Kul också vilken musik jag pendlade mellan på tåget. Från Disney till Dead by April till Dansband till Nickelback till Sabaton till Iron Maiden till Demi Levato xD underbart. Nu är det snart dags att försöka bli trött. Ska få bilen av mamma tidigt imorgon vid hennes jobb och sen efter frukost blir det gemla för att ut och gå och sen ur till måmå för lunch :) tidiga morgnar är inte min grej men vad gör man inte för att få lite skog i mitt liv igen! 

PUSS 

Fiskar och hundar katter och smådjur

Jag tackar min lyckliga ledstjärna varje dag för att jag den 28 oktober 2012 sträckte ut en hand, förlät och insåg att jag behövdes för någon. Att jag behövdes mer för ngn än någonsin tidigare.  Att jag vågade vara vuxen och hantera och jobba på saker och ting, och inse att jag känner en annan typ av person än den som har gjort fel. Och jag hade så fruktansvärt rätt. Det är ett av de bästa besluteten jag någonsin tagit,  Att två år kan förändra så mkt, från att inte se när man är ledsen till att förstå minsta lilla sinnesstämning och när man behövs. Igår mådde jag verkligen inte på topp och därför var det otroligt skönt att veta att jag kan prata med Rasmus, trots att han jobbar så vet han såväl när saker inte är bra och när han beshövs. 
 
Trots att han jobbat och att han skulle upp tidigt idag så bjöd han hem mig till sig, lagade potatismos och varmkååv, fick mig att skratta och tänka på annat. :) jag har en fruktansvärt fantastisk vän som alltid finns där när saker och ting går fel och jag är oerhört tacksam för att jag har honom och som alltid ställer upp utan att man behöver säga något överhuvudtaget. Min bästa vän fixar allt! 
 
Jag var hemma vid halv 1 och sen läste jag halva "Förr eller senare exploderar jag". Fantastisk bok!  Jag var trött men hjärnan började tänka på uppsatsen och då var det kört. 
Halv 5 somnade jag äntligen och har idag snabbstädat min lägenhet lite, vill inte komma hem till en skitig lägenhet efter att jag varit i Växjö i helgen. Det ligger böcker lite här och var här hemma pga uppsatsen så att städa är inte så jättenödvändigt/aktuellt i hela lägenheten just nu.  
 
Ikväll hänger jag med Robert och hans föräldrars katt Frasse :) det blir mys!  Imorgon på eftermiddagen åker jag till Växjö! 
 
PUSS

Dem måste alla dö!

I söndags så hängde jag med Robert. :) vi såg lite film i bakgrunden och pratade mest om saker och ting som man ibland måste när saker inte riktigt är som man vill. Men det leder till bra saker också och jag är så glad att jag mognat så mkt sen jag lämnade Växjö, för annars hade jag aldrig vågat att ha såna samtal, aldrig. 
Jag blev lämnad vid 2 men somnade inte förrän halv 4. 
 
Igår var det uppsatsupptakt med irritation då konstiga fågor ställs och saker inte ens är rättade och färdiga så att man kan ställa frågor i tid.. Då blir man en aning frustrarad. Att dessutom få samma handledare som 2012 då uppsatsen sket sig känns inte speciellt bra.. men det är väll bara att bita ihop och köra. Den här hösten är jag åtmintone inte ensam i att skriva uppsats, och jag vet att jag har bra stöd i ryggen! 
 
Jag mötte sen upp Rasmus och handlade lite på hemköp innan vi åkte hem till mig och jag fick gnälla lite. Han är lite snäll som säger sen "Jag tänkte att vi behövde hänga lite då någon av oss förmodligen behövde gnälla lite och spy på världen". Det är så enkelt ibland, att inte ens behöva säga att man behöver honom utan han fattar det ändå :) 
Han lagade världens godaste kött, potatisgratäng och sås, vi såg OUAT, Kockarnas Kamp, Paradise Hotel och filmen "Blended". Perfekt! 
 
Jag blev ensam vid 1 och läste sen väkdigt länge. Min bok var lite för spännande just nu. 
Idag har inte mkt blivit gjort mer än att jag läst ut min bok, varit irriterad på min handledare som sågar min uppsats i förra kursen och inte säger något som är bra eller om ämnet går att göra eller ej. Jag visste att jag skulle behöva komplettera men hans sätt att ge respons gillar inte jag. Dessutom ringer mamma och ska försöka bestämma helgen och det kommer fram att hon i princip är upptagen halva helgen.. och andra halvan lär väll Olle vara där. Varför kan min mamma aldrig visa lite intresse för mitt liv, mitt mående och spendera/avstätta lite tid för mig i sitt liv? Det är fruktansvärt tröttsamt, särskilt med tanke på att jag är enda barnet också. Världen är piss idag..  Dessutom har jag inte riktigt fått i mitt ngn mat idag då jag varit ledsen/inte sugen på mat. Inte ok. 
 
PUSS

I got the magic in me

Jag såg filmen "Kärlek på menyn" på tv och sen "Eclipse. Taylor Lautner :) 
Sen spelade jag spel på mobilen och läsa halva natten, lite småcoolt när man ser att klockan plötsligt vrider tillbaka sig en timme! NU är det verkligen höst, på riktigt :) 
 
Idag har jag läst och lagat mat. Söndag är mysiga när man hör regnet och blåsten utanför fönstret och man kan kura ner sig i soffan eller sängen med en bok :) 
nu kollar jag på gamla avsnitt av Two and a half men med tända ljus och väntar på att Robert ska dyka upp/höra av sig. Blir att hänga lite med honom ikväll :) Imorgon är det uppsatsupptakt och jag håller alla tummar och tår att jag får rätt/en bra handledare så uppsatsen kanske känns lite lättare! 
 
PUSS

Heart of glass

Jag skickade in mitt PM tillslut, får se hur det går med det. Hade en skön kväll sen med två filmer, frallor och chips med dipp. Gott! Pratade med Sone större delen av dagen i omgångar om saker och ting. Det är fantastiskt med människor som lyssnar och uppskattar en som person och vän. :) snälla Christoffer! 

Jag började sedan läsa fortsättningen på Legend, bra början! 

Igår kom Rasmus hit efter frukost då han behövde plugga, så jag fixade bakgrundsbrus och försökte hjälpa honom så gott jag kunde. Vi åt fajitas till middag och såg Idol och Dobidoo :) vi hamnade på youtube i ett x antal timmar och kollade livespelningar och pratade om olika saker. Helt plötsligt vid 4 knackade det på balkongdörren och där stod en random snubbe som behövde bli insläppt i korridoren till sin kompis så han fick vandra genom min lägenhet. Random men trevlig kille! 

Jag och Rasmus gick sen la oss och pratade en bra stund. Och jag somnade som världens sten i nytvättade lakan. 
Idag ringde hans klocka och han försvann en stund och sen kom han tillbaka med frukost. Han är bra han :) 
Vi såg Mulan till frukost och en bit på Cheaper by the dozen 2. 

Nu är jag ensam och ska ha en väldigt lugn fredag. C-uppsatskursen börjar på riktigt på måndag och till dess gäller det att bara vila och förbereda sig mentalt. Det blir tuffa men samtidigt awesome veckor med att skriva uppsats. Allt går bara man är tillräckligt envis och så länge man har stöd i ryggen! 

PUSS 

Återinspark 2014

Förfest hos Paulina igår med vääääldigt många skratt. Ibland blir man förvånad över hur tröga vissa människor är :p 
En återinsparkssittning som var grym! De nya pedsexarna var fantastiskt duktiga där Niclas och Robin får lysa lite starkare :) är en aning besviken på alla nya pedsexares namn men det är ju en liten pöl i havet. Det blev lite känslosamt när man insåg att det är sista återinsparken och när X-pedsex visade upp sin film. Det är sinnessjukt konstigt att vissa av dem som suttit i pedsex i 2 år går av nu... och vissa som man har lärt sig att tycka om fruktansvärt mkt!  Tårarna fanns där, men jag slapp åtminste gråta :p   Mellanfest hos Paulina och sen ett kåren där brandlarmet gick, där jag hade ett fruktansvärt fint samtal med Sone. :) Vi är så lika han och jag och tycker likadant om många saker och är lika personer. Och det uppskattas :) Man kan alltid prata med Sone! 
Massa kramar till höger och vänster, en ny bekantskap i Frida, en Johan som man alltid kan prata med, en Rasmus som var fruktansvärt söt och visade upp mig som sin bästa vän, pussade på Martin, ett trevligt samtal med Dahlström och Rickard och fina vänner överallt :) 
 
Kvällen slutade lite i kaos med en Robert som mådde dåligt, men som trots gav mig en fantastiskt lång kram vilket var precis vad vi båda behövde just då. Vi höll handen hela vägen hem som stöd, underbara Adam körde hem oss! 
Jag skakade halva natten av kyla, trötthet och irritation och ledsenhet. Usch och fy. 
 
Idag var jag uppe sent och har mest legat i min säng och haft "kontorstid" med människor. Trevligt :) 
jag har tagit en otroligt skön dusch och ätit två köttbullar. Nu ska jag fixa det sista med PM:et som ska vara inne senast 23:59. Sen ska jag raida konusm :) 
 
PUSS

Låt mig vara din soldat

Igår var en fruktansvärd skitdag. Både jag och Rasmus var på fruktansvärt dåligt humör, uppgivna och ville mest dra täckena över huvudet och försvinna bort eller dö en stund.. vi såg lite film istället för att göra det vi skulle och kände oss allmänt tragiska i varsitt täcke och inte ens frukosten smakade bra. Kändes som att hela världen var emot oss vilket aldrig är en trevlig känsla. När klockan blev halv 6 fick vi båda nog, han drog till konsum och jag tog en dusch och diskade. Efter det började saker och ting lätta lite och saker kändes en aning lättare. Tacka gudarna för att jag har Rasmus, som inte vill vara ensam och heller inte låter mig vara ensam. Det är bättre än något annat! 
 
Vi pluggade, såg paradise hotel och beställde hem online pizza, mest för att vi var hungriga, kände oss tragiska och inte orkade bry oss. Vi mådde sen betydligt mkt bättre, kunde skratta lite, klappade på varandra och insåg att så länge man har varandra så är världen ändå lite positiv.  Jag satt och skrev mitt PM fram till 5 imorse medan han höll mig sällskap, blev nog klar med all text iaf så att jag kan ha den här dagen till att göra roligare saker!  
 
Idag är jag trött då jag sovit typ 5 timmar inatt men det skiter jag i. Idag är det återinspark med Walking Dead och alla andra insparkslag och det är jag taggad för! Att se alla nya pedsexare och få höra deras namn, att se alla gamla pedsexare göra sitt sista spex, att täffa massa fina människor och kramas, att hänga på kåren med gott samvete då jag gjort det jag ska, och att bara få slappna av :) glömma allt för en stund. Det är mkt blandade känslor idag, idag är det 2 år sen Rasmus gjorde sin första sittning, då vi inte direkt var vänner och jag inte kunde glädjas åt ngt han velat så länge. Ibland har jag fortfarande lite dåligt samvete och dåliga minnen från den återinsparken pga att jag inte kunde fira tillsammans med honom. Det är sjukt att tiden gått så fruktansvärt fort! Vart tog tiden vägen? Idag går han av pedsex på riktigt enligt mig och det är med väldigt delade känslor. Det är dessutom min sista återinspark och många andras sista och det är fruktansvärt konstigt. Idag är det mkt känsor i gungning över tiden, över nya/gamla pedsex, över återinsparken och över att bocka av listan/göra saker för sista gången. Men det är en fin dag också :) jag är fruktansvärt taggad på att få se Robins, Niclass, Emilias, Lisas, Agnes och Hannas första sittning och att få se det gamla pedsexarnas sista spex, att se Rasmus sista spex och att få känna den där stoltheten/glädjen i hjärtat över att jag känner så otroligt fina, snälla och duktiga människor :) 
 
Nu blir det iordningfix inför förfest hos Paulina med de tappra nollor och medfaddrar man har!
 
PUSS

Jag vet inte längre vad som drev oss två isär

Vi hade en hyfsat mysig dag igår. Fläskfilegrytan blev god och sen säg vi "Kockarnas kamp" och "Paradise hotel". Jag läste ut "Legend" vilket var en bra bok och sen pluggade jag ett par timmar. Det är enklare med sällskap men det är också enklare att bli distraherad framåt småtimmarna. När vi skulle sova så hamnade vi i en diskussion om varför livet är så orättvist och vi aldrig kan få vissa saker som alla andra får.. Vi som är så pass bra och snälla borde stå först i kö och vara värd 2000 ggr mer men nej. Jag blev en aning ledsen och hade fruktansvärt svårt att somna sen. Tankarna gick lite till Joakim, och december 2008. Natten som var en av de bästa i mitt liv. Då jag kände mig speciell och vi nästan somnade med handen i varandras hand. Så fruktansvärt enkelt egentligen men då var det allting annat än enkelt. 

Ibland undrar jag vad som hade hänt om han hade haft lite mod och stake och vågat vara ärlig mot mig och sig själv. Hade det blivit vi då? Hade det fortfarande varit det? Hade jag stannat i Växjö då? Hade jag sluppit vissa saker i mitt liv då? Hade jag kunnat hantera saker annorlunda? Att en liten sak kan påverka så mkt är både knäppt och läskigt. Att en enda sak är den enda referensen man egentligen har vilket gör att  man känner sig fruktansvärt ensam ibland och som att jag aldrig är bra nog för ngn.. Du var fin, men ett as. 

Jag har sovit konstigt pga massa tankar. Måste plugga dock vare sig jag vill eller ej.. Dags för frukost snart dock för min mage kurrar satan.. 

PUSS

You need to get closer to know what you have

I fredags så var det kåren som gällde! Efter en lam dag hemma så mötte jag upp Emma, Stina, Elin och Hanna och köpte mat och drog sen hem till Stina för förfest. Trevliga tjejer det där med världens skratt när Stinas pojkvän Olof skulle ta en bild på oss: "Är det kul på Legoland?"   Dååå blir det skratt på bilderna kan man ju säga xD 
Ett kåren med mkt alkohol i kroppen, fina samtal med Samuelson, Niclas, Noa och Harald och Rasmus! Dessutom var Jocke och Henke där eftersom det var öppenkväll, sjukt kul att se Henke som inte kunde sluta krama på mig. Söt :)   Jag och Jocke hamnade ju som vanligt i dispyter.. så sjukt onödiga diskussioner när man har druckit och är ute på ett ställe där alla inte ska lyssna, men det är alltid han som ska prata om saker som irriterar mig, sjukt onödigt. 
 
Kvällen avslutades med ett fruktansvärt fint samtal med Erik som sa bland det snällaste jag någonsin hört: "Asså Sara, jag vet att du är lite större än vad många andra här kanske är. Men, allvarligt talat, du är skitsnygg! Dessutom är du social, trevlig och den mest omtänksamma människan som finns. Jag vet att vi inte direkt hänger med varandra, men, jag diggar dig som fan. Bara ta för dig av livet, och ta för dig av folket på kåren och på HLK. Du är så jäklar värd folk och att vara lycklig". Kära, snälla Erik!  Han gjorde min kväll och hela 2014. Så snäll :) 
 
Jag åkte bussen hem med Rasmus och då kollade vi lite på TBBT eftersom båda fortfarande var hyfsat onyktra. Han ville sen sova här vilket han givetvis fick. I lördags så spenderade vi dagen med att bara ta det lugnt och åkte sen ner till Donken och käkade. jag köpte två böcker på Akademibokhandeln och han ett nytt spel som vi fördrev kvällen med tillsammans med tv och film. Min mage mådde inte bra någonstans vilket jag blev fruktansvärt irriterad över.. 
Igår så försvann han ett par timmar och dem spenderade jag med att plugga lite och plocka här hemma. Han kom sen tillbaks och gjorde köttfärslimpa, sås och potatis. Helt klart en ny favorit! Så.sinnesjukt.jäkla.gott. Särskilt såsen! Det här med sås.... Vi såg en massa film och sen läste vi innan han blev dödstrött och somnade medans jag fortsatte läsa. Mysigt :)  Har börjat i en ny serie/bok nu, Legend. Ganska bra när man kommit in i den, jag har lämnat "Wolf Hall" lite åt dess öde förtillfället. Lite för tungläsning nu innan C-uppsatsen kände jag. 
 
Idag har vi mest procrasitnateat och allt vad de innebär. Jag har diskat, handlat och ska göra fläskfilegryta sen. Men nu MÅSTE jag verkligen plugga.. trots att jag inte vill. Men det blir enklarare när han är här iaf, för då kan man klaga lite och få ut lite agressioner emellanåt. + att han kan välja bra bakgrundsbrus :)   Det är en lyx att han har varit här hela helgen, särskilt med tanke på att vi båda haft mardrömmar. Då är det bra att man slipper vara ensam! Då är livet mkt enklarare :) 
 
PUSS

Dubbelmoral är det värsta som finns

Jag hade fruktansvärt svårt att somna igår. Jag fastnade med "The Other Boleyn Girl", Imdb och Wikipedia. Henry VIII är den mest fascinerande människan någonsin genom historien! Sen började mitt huvud tänka vilket aldrig är bra.  Det gjorde att jag hade drömmar om människor jag inte haft på fruktansvärt länge, fin dröm förvisso men, det känns orättvist att de drömmarna fortfarande existerar när jag inte vill ha något med de drömmarna eller personerna att göra. 
 
Idag har jag lyckats plugga lite innan jag drog till Jensens med Mia :) 3-rätters middag och en massa prat, himla fint det! Det är skönt att träffa Mia och prata lite andra saker, lite mognare saker då hon är ett antal år älre än mig och har lite andra livserfarenheter. Det är trevligt! 
 
Nu är jag hemma och är dåsig och desutom lagom irriterad på människor som har en fruktansvärd dubbelmoral. Vissa människor borde hålla käften innan man börjar döma folk när man själv gör precis likadant. Det är fruktansvärt orättvist och fruktansvärt irriterande.  Människor i världen.. säger då det! 
 
PUSS

Martin

Ibland, så får man höra saker som känns ända in i själen och sätter spår. Både bra och dåliga saker. Idag fick jag höra något fantastiskt fint: "Tack Sara <3 Du är en sån förbaskat fin människa, jag tror inte att du själv vet hur förbannat bra du är! Det finns bara en Sara och det är du! Du förtjänar att få höra det mer än någon annan jag känner för det är så hemskt sant att du anar inte! :)  "   Finaste Martin <3  Jag är fruktansvärt stolt över att jag var hans fadder och sedan blev hans vän och fortfarande är det. Han är en av de finaste människorna jag någonsin träffat, han är en av guldkornen de senaste 4 åren i mitt liv och jag är fruktansvärt tacksam för att han finns i mitt liv! 
 
Jag kommer aldrig förstå vad det är människor ser i mig, vad som är särskilt med mig och varför människor tycker om mig, eller tycker att jag är bra och speciell. Mobbningstiden sitter alldeles för djupt. Men det är fruktansvärt skönt att höra att människor tycker så, att de tycker om en och att de ser något bra med mig. Det betyder allting i hela världen och Jönköping har gett mig mer under dessa 4 åren än vad Växjö någonsin har och det, det gör mig fantastiskt glad, tacksam och nöjd. Att jag vågade, att jag tänkte på mig själv för första gången visade sig vara det enda rätta och det bästa jag någonsin gjort. Jönköping, du fantastiska stad, jag älskar dig och allt du gjort för mig hittills! 
 
PUSS

I heard it said that people come into our lives for a reson

Igår hade jag en av de mysigaste dagarna på länge :) jag sov fantastiskt gott och sen mötte jag upp Emma och drog på Pedsexs event "Pimp my overall" och träffade otroligt många mysiga människor :) det är något särskilt med pedaoger och att få springa runt och kramas lite!   Att dessutom få höra Emma säga: ""Jag gillar att du är en sån som frågar hur personer mår, och faktiskt lyssnar på svaret, ställer frågor och visar att du bryr dig". DÅ blir man fruktansvärt glad för det är så jag vill uppfattas eftersom att jag bryr mig om människor :) 
 
Jag och Emma sydde, limmade och hade oss tillsammans med alla andra och pratade samtidigt.  Dancu är en  fantastisk människa tillsammans med Agnes och Niclas :) Fick en liten not av Dancu att hänga i nyckelknipan, så snällt! Nu har jag både en ängel och en not som representerar olika saker vilket är awesome :) 
 
Jag åkte sen hem tillsammans med Rasmus och skaffade frallor på konsum, vi kraschade sen hemma i min soffa, kollade på Paradise hotel, åt frallor och pratade lite :) Vardagslyx!  Jag blev ensam vid 3-tiden och somnade som en stock. 
 
Idag sov jag alldeles för länge och sen har jag handlat och städat min otroligt skitiga lägenhet. Jag ska laga mat om en stund och sen ska jag se om jag orkar plugga lite. Annars tar jag det imorgon. Imorgon har jag dessutom middagsdejt med Mia på Jensens, kött och sällskap! Bästa kombon :) 
 
PUSS

Efaristo

I lördags orkade jag sen inte göra köttbullar.. utan vi hämtade varsin kebabtallrik istället och såg HP hela kvällen och halva natten. Det var gott! 
Igår spenderade vi dagen med HP och att plugga lite, det är en pina att inse att man har tänkt fel när man faktiskt vill plugga.. men men, bara ta nya tag!  Jag gjorde egna köttbullar som faktiskt blev ganska bra, Rasmus gjorde sås och vi kollade HP och fotboll :) Helt plötsligt får människan för sig att gå till konusm och kommer sen hem med mjölk och glass till en.. utan att man ens säger något. Rasmus är lite för bra ibland :) 
 
Vi blev aldrig trötta vilket gjorde att han stannade här över natten igen vilket inte alls var tanken, men trevligt. Så vi somnade vid 4-snåret efter massa flummande, så båda var ganska trötta när klockan ringde kl. 10. Det har varit en awesome helg men konstig med väldigt mkt petningar, klappar, fina samtal och mkt konstaterande att vi är ganska bra och tycker om varandra. Bra skit! :)  Idag har jag köpt återinsparksbiljett, kramats med massa fina pedagoger och varit på biblioteket. Har saknat HLK och människorna där väldigt mkt! 
Jag har käkat lunch och ska senare idag försöka plugga, på rätt sätt den här gången. Jag har 8 dagar på mig att bli färdig nu så det är bara att kämpa.. 
 
PUSS
 

Fear of the dark

Att plugga med Robert i torsdags gick mer eller mindre dåligt. Vi var lite förtvivlade båda två över hur vi ska göra med våra kommande C-uppsatser.. Så vid halv 10 gav vi upp, köpte godis på Konsum och såg Peter pan och Alladin och rövarnas konung istället och flummade. :) det var mys! Jag somnade sen fruktansvärt gott vid halv 2-snåret. 

Igår skulle jag egentligen ha träffat Martin men saker och ting kör alltid ihop sig för oss av olika anledningar.. Det suger för jag hade verkligen behövt träffa honom lite känner jag! Istället hämtade jag böcker på skolan till uppsatsen och handlade på Hemköp med Rasmus. Vi åkte hem, han lagade mat och då såg vi idol, Dobidoo och hängde på youtube med livespelningar. Trevligt! Av ngn anledningen var det en kväll med mkt klappar. :) 
Vi somnade väldigt tidigt på morgonen då vi fastnade med att prata om våra mammor, människor vi känner och vad som är det bästa med oss, trygghet, tillit och att hi inte har något hemligheter. Livet är underbart :) 

Idag vaknade vi sent och sen gick han och handlade. Vi kollar på Harry Potter och de bidra sten nu på svenska. Sen ska jag göra egna köttbullar, får se hur det går :) och han ska göra potatismos! Att dessutom han ställt in en flaska vatten i kylen utan min vetskap, såna gester är söta och awesome :) ibland är han alldeles för fin som tänker på stt jag gärna vill ha kallt vatten!  Särskilt när jag har lite huvudvärk. 

PUSS 

And nothing else matters

Jagad av hundar, Paradise hotel och youtube sammanfattar min tisdagskväll. Det är farligt att fastna med en ny favoritkanal på youtube på kvällen.. men awesome samtidigt! 
Natten mellan tisdag och onsdag sov jag som en förbannad sten för första gången sen i typ, Maj. Och det var underbart!! 11 timmars sömn :)  jag tvättade och sen kom Rasmus förbi, tanken var att vi skulle plugga men inga av våra huvuden hade lust med det. Så istället pratade vi om allt och ingenting som vi är bra på, ät god middag, såg Ice Age och kollade Paradise hotel innan han gick hem. Mys! :) 
 
Sov gott inatt också och sen har jag ätit och diskat världens diskberg. Senare kommer Robert förbi och pluggar med mig. Det behövs och jag behöver den sparken i röven som Robert alltid ger mig och att man kan bolla idéer med ngn :) han är bra på sånt! 
 
Det är så sjukt också att det är ca 1.5 år sen som Rasmus började sova hemma hos mig, trots att han bor ca 30 meter bort. Och det är ca 1 år sen bilden under togs när han fick en egen tandborste här hemma. Tiden går så fruktansvärt fort och även om det var under hemska omständigheter som han började sova här så är jag ändå på något sätt tacksam för det, för sen dess har jag aldrig varit så lugn, haft en så fantastisk vän och något så enkelt i mitt liv. Trygghet är underbart och jag förtjänar det! 
 
PUSS
 
 
 
 
 

Tisdag

Jag hade svårt att sova igår. Förvånande? Nej. Fastnade framför youtube med gamla favoriklipp. Så imorse var jag ganska trött efter cirkus 5 timmars sömn. Informationssök idag för 4 eller 5e gången i ordningen.. och jag hittade absolut ingenting under den tiden. 
Åkte hem, åt sallad till lunch, bytte om till one-piece och pluggade ett par timmar och kors i taket, jag hittade nog lite trots allt. Skam den som ger sig!  Dessutom har jag fått litteraturtips av en gammal klasskamrat och sånt gillar man :) 
 
Kvällens alla bestyr är gjorda efter en god och bra middag och förhoppningsvis somnar jag tidigare ikväll. Skulle behöva det inför pluggdag/pluggnatt imorgon. Det blir nog bra skulle jag tro, jag sällskap finns och då blir det enklare! 
 
Nu blir det Wolf Hall en stund :) 
 
PUSS

Jag är katthatare

Fredagen slutade med massa Whose line som vanligt efter idol. I lördags sov jag gott med nya kuddar och sen handlade jag och läste innan jag drog hem till herr Söder. :) Skönt att vara hemma hos honom för en gångsskull. Hans soffa är perfekt för mig också för jag kan ligga raklång i den trots att den inte är så stor, fördel med att vara liten. Han bakade bullar, jag åt bullsnuttarna tills det jäste i min mage, han lagade kycklinggryta och vi såg Atleterna och pratade en jäkla massa. Sen spenderade vi 6-7 timmar på youtube med massa random klipp vilket var awesome! Även om min mage hade ont så var det mysigt att bara ligga i hans soffa, se massa youtubeklipp och skratta. :) Vid 5 var jag nära att somna i hans soffa och fick erbjudandet att stanna kvar men eftersom att min bakongdörr var öppen så tvingade jag mig upp därifrån, en annan gång :)  jag blir alltid så bortskämd av Rasmus, han är.. jaa, utan tvekan den bästa jag någonsin känt! 
 
Igår tog jag en promenad med kära Robert och sen var jag hemma typ 2 timmar tills jag kände mig ensam och hade tråkigt så jag begav mig ner i källaren, åt matlåda, såg HP, såg "The Giver", skrattade åt randomgrejer och hade det trevligt :) Robert är bra!  Jag gick hem vid strax efter 2 och somnade som världens stock. Min säng har blivit skön igen, särskilt med nya kuddar! 
 
Idag har jag sovit lite för länge.. iaf med tanke på att jag ska vara i skolan vid 10. Äntligen lite i skolan, halleluja! 
Jag ska plugga lite idag på eftermiddagen vilket jag faktiskt saknat väldigt mkt. Planera PM och uppsats.  
sen ska jag laga min favoritmiddag :)  livet är som vanligt, lite upp och lite ner och det är så det ska vara antar jag. Men om 2.5 vecka är det återinspark och det ser jag väldigt mkt framemot! 
 
PUSS

Ett jättestort vardagsgrattis till dig till mig

Jag somnade som en sten igår efter massa Whose line, fantastiskt! 
Idag har jag därför varit pigg och glad. :) Jag följde med herr Söder till A6 och köpte lite grejer på Ikea som jag behövde, b.la nya kuddar.  Sen åt vi donken till lunch vilket alltid är gott. 
 
Jag har nu varit hemma och fixat lite ett par timmar och nu är jag kvällstrött.. och hur bra är inte det!? Livet rullar på just nu även om det fortfarande är otroligt mkt i mitt huvud av olika anledningar trots att jag verkligen försöker att inte tänka på det. 
 
Helgen är här och jag ska faktiskt trott eller ej försöka att plugga lite i helgen inför kommande c-uppsats. Har faktiskt saknat att plugga. Det märks när man inte gör det! 
 
PUSS

Innan jag ska dö

I tisdags städade jag, gick en promenad för första gången på väldigt länge vilket var underbart :) sen kom Rasmus och vi åt falukååv och potatismos, såg filmen "A million ways to die in the west", massa Whose line och spelade Sänka skepp :) awesome! Vi åt en massa godis också och det var gott! 
Vi hittade på egna "Irish drinking song" vilket var fruktansvärt roligt :) 
 
Vi somnade sen som två stockar vid 4 på morgonen och jag sov fruktansvärt gott för första gången på länge. Även om jag vaknade ett antal ggr så sov jag som en sten och gud vad skönt det var! 
Vi vaknade vid 12 av hans alarm och så åkte vi ner och käkade lunch på Chili-Thai, maaaat :) Vi hände sen här hemma med massa nostalgilåtar, älskar forfarande mitt ljudsystem! 
Jag fick sen stressa ner till skolan då jag kom på att jag inte uppdaterat mitt HJ-kort vilket jag behöver för att komma in på kåren.. stressad som ett as men det löste sig! 
 
Robert kom hit och vi mös med vin, cider och öl och massa prat innan vi drog till kåren och dansade, kramades, pussades, tog på folks bröst, shottade och pratade men människor :) awesome!   Jag, Robert och Niclas tog taxi hem. Jag låg som en dvala de få timmars sömn jag fick innan dagens föreläsning. Föreläsning för första gången på 3-4 veckor och det kändes väldigt bra att vara tillbaka i skolan igen :) även om jag var dödentrött. 
 
Jag åt subway till lunch och har sen dess degat i min soffa med fb-chatten med olika människor och försökt att inte somna. Pendlar mellan att vara trött och hyfsat pigg hela tiden. 
Ikväll blir det lugnt med massa tv vilket passar mig utmärkt. Dock kliar det i fingrarna just nu att skaffa nya böcker igen.... trots att jag har en massa hemma som jag inte har läst och inte läst ut Wolf Hall än, inte ens i närheten.  Bibliofilen i mig skriker efter nytt! 
 
PUSS

RSS 2.0