Jag är katthatare

Fredagen slutade med massa Whose line som vanligt efter idol. I lördags sov jag gott med nya kuddar och sen handlade jag och läste innan jag drog hem till herr Söder. :) Skönt att vara hemma hos honom för en gångsskull. Hans soffa är perfekt för mig också för jag kan ligga raklång i den trots att den inte är så stor, fördel med att vara liten. Han bakade bullar, jag åt bullsnuttarna tills det jäste i min mage, han lagade kycklinggryta och vi såg Atleterna och pratade en jäkla massa. Sen spenderade vi 6-7 timmar på youtube med massa random klipp vilket var awesome! Även om min mage hade ont så var det mysigt att bara ligga i hans soffa, se massa youtubeklipp och skratta. :) Vid 5 var jag nära att somna i hans soffa och fick erbjudandet att stanna kvar men eftersom att min bakongdörr var öppen så tvingade jag mig upp därifrån, en annan gång :)  jag blir alltid så bortskämd av Rasmus, han är.. jaa, utan tvekan den bästa jag någonsin känt! 
 
Igår tog jag en promenad med kära Robert och sen var jag hemma typ 2 timmar tills jag kände mig ensam och hade tråkigt så jag begav mig ner i källaren, åt matlåda, såg HP, såg "The Giver", skrattade åt randomgrejer och hade det trevligt :) Robert är bra!  Jag gick hem vid strax efter 2 och somnade som världens stock. Min säng har blivit skön igen, särskilt med nya kuddar! 
 
Idag har jag sovit lite för länge.. iaf med tanke på att jag ska vara i skolan vid 10. Äntligen lite i skolan, halleluja! 
Jag ska plugga lite idag på eftermiddagen vilket jag faktiskt saknat väldigt mkt. Planera PM och uppsats.  
sen ska jag laga min favoritmiddag :)  livet är som vanligt, lite upp och lite ner och det är så det ska vara antar jag. Men om 2.5 vecka är det återinspark och det ser jag väldigt mkt framemot! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0