Torsdag

Torsdagar brukar vara sega, men idag gick dagen ändå ganska fort :)
Vaknade på morgonen av att mamma såg eländig ut, influensan har slagit till i huset, jag känner att jag börjar bli tung i kroppen och lite illamående, men det kan väl vara inbillning, eller?
Sen hade jag körlektion med benny, gick relativt bra, fast jag gillar personligen Peo :)  Ska prova med Nathalie snart tror jag !
Sen var det gympa, volleyboll stod på schemat och det är sååå satans kul, bevis på att jag engagerade mej finns på min
arm, ett vackert blåmärke ;D
Var i samma lag som Jesper, Kajsa, Julia och Josefine, dom är fina dem ! <3
Sen var det lunch och matte, matten var lite knas idag men Fredrik är snäll, <3
Sen var det Herman, denna lektionen var dock totalt onödig, fattar inte vad han tror om oss egentligen ?
Aja, pengarna till berlin har jag lämnat nu iaf, dax att börja räkna ner kanske ?  njaaa, inte riktigt än :D
Sen mötte man faktiskt Melker precis utanför skolan och han följde mej och Simone till stationen, den pojken är massa fin :) <3
Sen träffade man på Joakim också, känns som det sker hela tiden nu xD haha ! :)
Sen kom jag hem och mamma var hemsk, gav henne lite vatten och sen gick hon och sov :)
Så har precis ätit och duschat, ska läsa och sen ska jag sova tidigt, delvis pågrund av kroppen och delvis pågrund av att jag vet att sömnen inte kommer vara på topp natten mellan fredag och lördag, sover hos Simone och hon sover ju aldrig xD  Sen kör hennes mamma hem mej vid halv 7 på morgonen, thihi ! :)
sen ska jag försöööka orka ta mej in till stan och gå på bio med Pellis dagen efter och käka pizza :)  får se om jag tittar in på hennes match också :)

PUSS på er <3

Expert på att rodna

har haft ganska mkt problem med i mina dar med att få blodet att stanna på rätt ställe, biologin för ett tag sen var extremt, och det var första gången på mkt länge, vilket sofia fick vääääldigt roligt åt ;D
Idag i matsalen dock, kändes det som att det skulle hända igen, det gjorde det dock inte, Simone är knas !
Men jag vet varför hon sa det, hon ville försäkra sig, vara säker på att allt var som det skulle, att jag är lycklig antar jag, det uppskattas, men lite väl rätt framt för min smak !

Sen har jag spenderat större delen av kvällen med att läsa just den boken, " Expert på att rodna " , jag hade totalt glömt bort hur den boken faktiskt påverkar mej, vad den gör med mej,
särskilt nu, hur mkt som jag kan dra mej själv till, hur mkt som jag faktiskt har upplevt själv och det är ganska sjukt, just därför, så saknar jag 2 fina pojkar idag, jag saknar min lilla " till och från pojkvän " som Simone har börjat kalla honom :S Och sen saknar jag faktiskt bastian, för han kom när han behövdes och jag kommer aldrig glömma vad han gav mej..

Om du hade den minsta lilla hint, den minst aning om hur värdefull du är, hur älskad och hur viktig du är. hur glad du gör mej, men framför allt, vad du gör med mej, om du visste hur mkt du påverkar hela mej, mitt intellekt och min kropp, om du bara visste hur mkt jag älskade dig
snart, snart kommer jag att se till att dra lite svar hur dig, varför allting händer, varför just nu, men framför allt, vad du vill.
för jag förtjänar att få veta, men innan jag tänker ta reda på det, då är det MIN tur ! , det är min tur att få testa dig lite granna, ge dig lite huvudbry, ge dig chansen att vika undan men framför allt , få chansen att få leka konstnär !

When you have to admit that you're don't even stand a chance.

Hej hopp !
Gårdagen var ganska lam, skola, körlektion där okoncentrationen var extrem tyvärr :/ och sen körkortstreori !
Sista gången nästa vecka, jag älskar det ! :)
sen kom jag hem och var död så pallade ingen dator, slängde mej framför oth istället, mkt roligare !
Men men, idag var jag lite mer fit for fight iaf !  Pyskologi på morgonen, säga ett och annat med läraren var hade vissa karin ek drag viket är heeelt ok ! (Y)   Dock hatar jag kvinnliga lärare..
Men men , sen historia med Johan och sen biologi med roger !  Dock snackade syv först, jag har beslutsångst som fan !  Trodde att jag hade valen klart för mej men neeejdå, nu ska helt plötsligt Astronomi komma och spöka tillsammans med biologi b :/     sååå jaaa, men men, detta ska redas upp genom snack med Herman och syv !
Sen hade jag betygsamtal med Roger och han är väldigt nöjd med mej, kul att höra ! :))))
Så nu är det labbrapporter som ska fixas till och lite annars och sen har jag nått mitt mål i biologi a :)
Naturkunskapen måste finslipas också dock, men där har vi ju inte gjort så mkt heller..
Så jag är nööjd :)
Åkte buss hem med Ida idag, den ungen är en massa mys, och fan vad jag saknat henne ! Hon är kärlek <3

Imorrn blir det körlektion på morgonen, eight a klock sharp !   Med benny :/   Sen idrott, matte och heeerman ^^
sen är det ännu ett skutt närmare helgen då det blir Simone på fredagen, pizza, fruktsallad och life of brian ! :))) <3
Sen lördagen blir det ev bio med Pella och ev Carro också, och ev blir det en övningskörningssväng ner till Simone och sen till kosta med mamma också :)  Söndagen blir ev träning, annars mest körkortsteori tror jag och tyskaglosor !

Revbenet är bättre idag, kunde iaf sova i natt, thank god !  Annars har jag haft ganska så ont faktiskt, lilla aset <3
men men !    Ikväll blir det nog mest läsa lite skönlitteratur för en gångsskull, halleluja !   den gamla favoritet "expert på att rodna "  och x antal sidor i " Midnight Sun "

You have to admit, I don't stand a chance

Var rädd om er och varandra <3

When real pain isn't hard enough

Idag gick det väldans bra ändå att stiga upp måste jag säga, trots att jag sovit 2.5 timme i natt så har jag varit pigg heeela dagen, är det fortfarande :O
Dagen började med ivä, Christ Pettersson livar upp stämningen lite granna med att vara glad :) 
Dock petade han på mitt redan sabbade revben, han visste inte det dock, men det gjorde apigt ont !
Som sagt har jag haft ont i revbenen heeela dan, trodde att det skulle göra mindre ont idag, gud så fel man kan ha !
Det gör ondare än i går, jag har svårt att sitta i vissa vinkar och det är jobbigt att gå :/  Jesus, jag hatar att ha ont !
Det mest sjuka sättet att skada sig på också, mamma är sur xD  Simone är lack och vissa andra skrattar xD haha !
Men men, sen var det gunnel som gällde, skulle skriva uppsats, kom igång ganska snabbt faktiskt, sen lunch och sen sista kemilektionen, NÄSTAN vg på kursprovet :O  Kors i taket !  
Fick nästan vg i båda fysik och kemi på kursproven och nästan vg i betyg i fysik, vad är detta ? :O:O
Så nu är det matten som ska funka också, måste verkligen ta tag i det nu, orkar inte just nu men måste, har nationellt i Matte C snart vilket känns såååå not nice.
Sen hade vi labb, konstigaste labben på länge, skulle labba på nått vi inte visste teori på, Roger, nu är du knas :O
Sen åkte jag hem och har ätit lite och ska snart sätta igång med tyskaglosorna på allvar innan jag duschar och kollar OTH och 2 and a half men ikväll :))

Puss på att trots att jag har djävulskt ont så är jag piggelin och faktiskt ganska så glad :)

When you know it's gonna get freaky but in your heart you don't even care to bother

Du vet att du inte ska, du vet att du inte ska låta det ske igen, att det kommer vara för jobbigt att låta det ske igen.
Ändå så låter man det hända, man vet att det kommer att hända nått, ändå går man med på det, man låter det ske trots att man egentligen inte är riktigt säker på om det är rätt eller inte,
natten igår var inte allt för kul när du hade dragit hem och jag hatar mej själv som låter det hända, men jag älskar dig, så jag låter dig hållas eftersom att jag älskar dig och jag vet innerst inne att du inte vill mej nått ont, ändå så gör det mej ont att se dig gå, försvinna ifrån mej,
lämnar du mej, då faller allt isär <3
och han är så fin, han är så lugn, så sansad, så liten, så oskyldig, så candide.
han är så vacker i mina ögon, hans egna arom, hans nötögon, hans fina perfekta händer och han skratt, han klingande skratt som når ögonen !
Ouppnålig perfektion som inte kan mätas med mitt vanliga jag, when  you know it's wrong but you want it anyway, no matter how much pain you will have to endure.
jag kan inte hjälpa det, jag älskar fel person <3

Mest för att Max skrev några rader som faktiskt passade inte väldans bra med hur jag känner idag måste jag säga : 

En hjärna som tänker fel tankar
Ett hjärta som känner fel känslor
En vilja som vill fel saker
En människa som önskar fel önskan

..

We're back again :D

Helg :)

Nu har helgen sparkat igång igen vilket är heeelt underbart :)
Slutade kl 12.20 igår, fick dock vänta 2.5 timme till tills Julia slutade för hon skulle dra med mej hem och lämna lite sovgrejer och så och sen drog vi in till stan igen och träffade Amina :))) <3
Sen kom Gustav också, och sen Emil och sen Amanda och Hanna :)))) <3
Så när alla var samlade drog vi till Koh Thai och käkade, väldans gott var det måste jag säga, gud vad man kan flamsa sig också xD  haha,   konstigt att vi inte blev tillsagda för vi var INTE tysta, vi höll typ på att dö hela tiden !
HAHAHA ;  Mamma, får jag servera magnus samuelsson, snälla ? ;D.
haha, och massa greveholm och massa annat skoj blev det prat om :D
Sen kom HAAAAAAAAANIIIII :D  och då gav vi oss av till linneparken och fjantade runt där innan vi skulle dra och bowla lite, myspys var det :) 
OCH HANI MED SITT SEXIGA / TURKLOT XD  Andnöd :)
haha :D
Och det är så mysigt med hani , han är kärlek för meej :) <3
Sen skulle jag och Julia åka med 22.20 bussen hem, så då följde alla med och sa hejdå, att dessa människor kan vara så satans jäkla fina :O  Såå sjukt, jag är så jävlar lycklig för att jag har dem , ärligt talat ! :)
Särskilt Hani och Hanna, hade jag inte haft dem, då vet jag inte vad som hade hänt! <3
På bussen upptäckte jag sen att jag hade kramp i kinderna, vilket tyder på att jag hade skrattat mer än vad jag brukar, vilket är väldans skoj, det är verkligen bara dem jag skrattar så mkt med, det måste vara så :)

Sen kom jag och Julia hem, och då gjorde vi fruktsallad och popcorn och kollade på snowroller :)  myspys var det :) <3
Sen somnade vi väldans gott sen och sov till kl 11, så åt vi frukost och lite så och sen så släppte jag av Julia vid bussen för lite drygt 1 timme sen, ååh vad kul vi har haft allihopa och gud vad jag älskar alla dem :) <3

Sen Julia har stuckit hem har jag gjort diverse hushållssysslor, tömt / fyllt på diskmaskinen, fixat kaminen, tvättat och hängt upp tvätt och lite så :)  Snart ska jag ta mej en dusch tänkte jag :)  och nu har jag faktiskt kommit på också på vilket sätt som jag har förändrats, jag har mognat !   Märkte det när jag träffade mina mindre vänner, att det är inte samma sak längre, det är 2 helt olika världar, vissa hör till samma värld som min, andra till en annan.
Det går fortfarande att umgås helt normalt, men man märker det ändå.
Få se vad som händer ikväll, fan vad jag kommer hata dig om det blir så, då är du såå död ! ;)
Men men, ska iaf duscha nu och sen ska jag nog kolla på lite film, kanske hittar jag lite glass :)

5.45 = 2 timmar.

Att man kan ha så kass tidsuppfattning begriper jag inte, tiden går fort när man har roligt antar jag ;)
haha :D  Känns som att det var 2 timmar när det i själva verket var nästan 6 xD
Spenderade tid hemma hos bästa vännen idag :)  Tiden med honom är ovärdelig, ljuspunkten kommer jag ihåg :) <3
Lite plugg, signaturmelodi för seger, flams med körkortsboken, massa bollskit xD , massa prat och lite gitarrflams :)
haha :D   Joakim och Sara i ett nötskal, det är så skööönt att få vara barn igen, få flamsa och tramsa och bara allmänt få spendera lite tid ihop, själva för en gångs skull :) 
Det är nått särskilt med honom, han är fin och underbar och jag älskar honom, mer än allt <3

Igår gick jag en långpromenad, sen var det förhäxad och sen somnade jag gott innan jag blev väckt ggr 2 imorse ;) haha !
Nu är det strax dax för dusch, sen blir det oth tror jag och sen är det faktiskt skooola imorrn igen, 3 lektioner imorrn, laaamt,  palla matte c, höll på att dö idag när det inte vill funka för mej och satt och nynnade / pratade för mej sjäv xD  hahah !   Men kul att man kan underhålla någon ;)
Sen imorrn blir det mat och bowling med mina SMÅ vänner ;)  haha !  Och sen kommer Julia hit och sover hos mej, då kollar vi förmodligen film och myser runt lite ^^

Men nu har jag ont i huvve, så nu ska jag duscha och sen kolla oth :)
PUUUUSS


Did I change over the last month ?

Did I ?   Vissa säger iaf att jag har det, varför de säger det har jag inte den blekaste aning.
Jag vet med mej själv att jag inte har förändrats ett endaste litet dugg men ändå så säger folk det,
har jag det ?

Igår var det en lam dag, skolan var seg och Herman gav oss mastrodont läxa tills på tisdag, Vielen Dank Herman (Y) ^^
Sen var det 2 timmars till min körkortsteori skulle börja så då jobbade jag undan ALLA mina dikter och sånt skit, så det slipper jag idag ^^
Sen var teorin segare än vanligt, yeeey !  
Sen åkte jag hem och kollade på oth resten av kvällen, snaaart klar med säsong 3, håller förtillfället på att kolla om alla oth avsnitt för att jag har missat en jääääävla massa xD
Just nu har jag sovmorgon, väldans skönt måste jag säga, sen har jag min första historia B lektion vid 9.50 med någon ny lärare och sen träffar man rooooger för första och enda gången denna veckan, ska börja på evolution och det älskar jag ^^
Sen har jag körlektion och sen åker jag hem med 15.20 bussen :D  Sen är man leeedig imorrn ! :)  Då ska jag förmodligen spendera lite tid med min bästa vän och ev åka och träna :) thihi !

Att sitta och stirra in i dina ögon, att få se hur dina läppar spricker upp i ett leende, att få se dig glad är värdefullare än någonting annat,
det är därför det måste få ett slut.
därför blev jag väldans glad igår när jag insåg att jag faktiskt inte vill ha dig på det sättet som jag velat innan, klart att tanken finns kvar men för mej räcker det med att veta vissa saker och att veta att jag älskar dig mer än någonting annat, och DET kommer aldrig att förändras.
därför somnade jag väldans gott igår, för att det snurrade inte i mitt huvud så mkt längre och det är ett framsteg om nått ! :)   

För idag är jag faktiskt glad och sen ska jag få träffa Peo och då kommer jag att bli ännu gladare ^^
PUSS på att ibland kan man faktiskt få vara lycklig utan att någon spoilar det :D

Utvecklingssamtal !

Som rubriken lyder så hade jag utvecklingssamtal idag, kan dock inte påstå att det var särskilt givande, gunnel är ju som hon är, hon kan aldrig vara riktigt rak på sak..
Men iaf, fick som vanligt höra att jag är en kämpe, att jag tar för mej och gillar att lära mej saker, och som grädden på moset Ambitiös, jag hatar att höra det ordet varenda jävla år.
Det är ett bra ord, men jag orkar inte höra det snart längre..

Men men :)
Igår kväll var det promenad med Johanna, den tösen är underbar :) <3
Sen var jag uppe länge pågrund av att jag hade sovmorgon idag, så jag kollade film och satt på msn, yummie (Y)
Hade sovmorgon idag, åkte bil in med Johanna och Hannah :)
Svenskan var seg, 1.5 timmes film, = macbeth, inte den roligaste filmen jag sett men bättre än fredagens Frankenstein iaf :)
Sen så åkte jag buss med Carro och Joakim i eftermiddags innan utvecklingssamtalet :)
Ni är magnifika och fan vad jag älskar Joakims och min humor som ingen annan föstår :) <3
Den pojken är nått alldeles extra :')

Så ni har jag precis duschat, och ska snart ta och kolla oth resten av kvällen tror jag, grymt sugen på det :) !
Ingen läxa tills imorrn, dock har jag teori imorrn och det kan ta sig i röven :/    körlektion på onsdag med Peo, han får mej alltid på gott humör :)
Sååå ikväll är det slapparkväll, dock blir det ingen idrottsgala för mej ikväll, första gången på 3-4 år som jag inte kollar på den, men jag känner att jag pallar inte, det kommer inte att handla om hockey ändå detta året så jag känner faktiskt inte för, man får reda på vilka som finner priser i smp imorrn ändå ;D haha :D

godnatt <3

Helgen.

Tänkte summera min helg och min vecka lite granna över lag.
Helgen var helt okej, mkt sömn, lite hex och lite Carro, idag blir det förmodligen städning/pluggningoch tvättning vilket jag hatar men jag måste.
Veckan har i övrigt varit ganska lugn, med inte allt för mkt att göra i skolan bortsett från kemiprovet i tisdags som jag inte har den blekaste aning om hur det gick, men jag tyckte det var skitsvårt ://
Fredagen var det bästa på hela veckan, klassen var suverän och rogers lektion var sjuukt skoj ! :)
Dock har jag haft huvudvärk varje dag den här veckan förutom idag, vilket är väldigt konstigt för jag får huvudvärk väldigt sällan, dock vet jag vf jag fått huvudvärk denna veckan, det är pågrund av alla tankar, jag tänker på tok för mkt jämnfört med vad min hjärna klarar av.  hata !  försvinn då, sluta hålla på snälla ! jag vill inte, jag kan inte, jag klarar det inte.
Jag slits mitt i tur, jag fixar inte detta längre, ser du inte det?
Ser du inte att varje gång du naglar fast din blick i min så vill jag bara röra vid dig, få leka med ditt hår. vad som.
GAAAAAAAAAAAAAAAAAH, get a grip over yourself for crying out loud !
jag fixar inte detta mer, men ändå går det inte att släppa, inte än, inte än...

Nothings gonna harm you, not while I'm around
You're free to leave me but just don't decive me

Torsdag.

Idag är det torsdag som nog alla vet ;D
Vaknade med att benen knappt ville bära mej, då blir man glad.
Skolan var asnajs, 17 personer i klassen var där idag, många i idre, andra lediga eller sjuka på annat sätt. så det var väääldigt lugt, tyst och skönt :)
Matten suger dock just nu, efter att 2 av mina jobbigaste kurser är slut så går du nu spikrakt ner för mej i matte c, jag orkar helt enkelt inte och hjärnan klarar inte av det.
Vet inte hur många ggr idag som jag var nära att börja lipa, och det är verkligen inget som jag har tid med nu..
så imorrn så ska jag och Fredrik ta och sätta oss ner och verkligen se till att jag förstå detta, för jag orkar inte med en nedgång just nu, det är det sista jag behöver verkligen.
Haben och Emilie var nått extra i omklädningsrummet idag, ibland kan man ha kul helt utan anledning och det är kul att se vad vissa faktiskt tycker och tänker, men framför allt tror om hur man hanterar vissa situationer och personer :)

Åkte buss hem med Joakim idag, :)  trevligt trevligt, Lite prat om ovisentliga saker tycker jag om :')  han är fin min vän :')
Ikväll ska jag bara kolla oth och soooova, ska bli obeskrivligt skönt efter allt detta kaos på matten och allting annat som snurrat idag, alla lukter, alla syner, allting
Och som grädden på moset så saknar jag bastian, precis allting som har med honom att göra, och då menar jag allt.

Sommaren 06 var sommaren då jag växte upp på väldigt många sätt, men det var också min och bastians sommar, och det var min bästa väns och min sommar och DET kan ingen ta ifrån mej <3

" Sometimes, love just 'aint enough "



gud vad jag saknar dig just nu.. </3

Trötter :)

Idag är jag mest trött, benen tar lite död på mej efter att jag spelat badminton idag, sen gympa på det imorrn xD  Jäkla vader !
Och nu får jag tydligen inte äta socker längre, inflammationer beror tydligen på surhet i kroppen och socker gör kroppen sur, därför får jag inte äta mer socker, SÅ SER NI MEJ MED SOCKER, RYCK DET UR HANDEN PÅ MEJ , OM, jag INTE har migrän !

Så med det sagt, sista fysiken idag, endast positiva saker och det gillar jag, och jag har utvecklats mest sen i våras, det ni ! ;)  
Sen var filmen på biologin intressant, biologi ! <3

Sen ikväll ska jag inte göra speciellt mkt mer, tyskaläxa dock, sen blir det nog lite oth !
Snart är det dax för berlin också och jag är taggad till tusen, kommer bli sååå sjukt skoj att snacka tyska i 4 dar :)
Sen är det ju faktiskt lite pepp på att det är sommar också, snaaaaaaart ^^
hahaha :D
Idag är jag faktiskt glader, sen att vissa kan vara trevliga när dem vill är ett extra + !
Det var nästan så att jag blev lite glad när jag fick se en peson idag, knas :O
hahaha :D

puss och kräm !

Kemiplugg.

Idag har dagen vatt kass, morgonen började med litterär gestaltning, fanns dock ljuspunkter, tack för det ! :)
Sen var det gunnel, en annan ljuspunkt idag, förmodligen INTE gunnel i svenska C heller, !!!!!!!!!!
Sen var det hål och för att ha nått att göra drog jag upp till martin och hade pratstund med honom om morgondagens prov, vilket jag kommer faila så satans hårt.
Sen hade vi debatt, gick bättre än jag trodde, dock så gick det precis som jag och sofia trodde ! :)  dock stammade jag, vilket jag avskyr, det är bland det värsta jag vet eftersom att jag helst inte vill att folk ska se nervositeten jag känner när jag står / sitter framför så många människor med ögon på samma gång..
haha :D   dock mensvärk, trött i huvve och allmänt bara less, det kunde vatt bättre ;)
Sen åkte jag bussen hem med Johanna, hon är guldvärld jag svär <3
Så nu har jag precis klivit innanför dörren, ska äta lite om en stund och sen är det kemi som gäller heeeela kvällen lång, förutom en liten stund för då är det 2 och 1/2 män och det ska jag se ! :)

Kom på en väldans trevlans sak idag, några kompisar som vill dra till Spanien / Grekland / Italien sommaren / hösten 2010 ? :) <3 

Så imorrn måste jag vara taggad, prov på teknikum imorrn, sen kolla armband och sen efter det är det teorilektion nr 5 som gäller :////   Onsdag morron är det sovmorron, sen sista fysiken och sen biologi ^^   Sen drar jag faktiskt och tränar :)

tjingeling :)

Varför ?

Vad är det för fel ?  Har jag gjort nått fel ?  Är det därför du leker med mej ?  är det därför du skadar mej omedvetet ? 
För jag vet att du aldrig skulle skada mej, men det är precis vad du gör, du leker med mej, du ger mej hopp, ljus, kärlek och sen bara drar du dig tillbaka in i ditt skal igen , hur fan kan man göra så?
du är en ond människa, samtidigt som jag vill hata dig, så går det inte.
varje andetag utan dig är jobbigt, varje andetag med dig är jobbigt, varje timme utan dig är jobbig, lika så varje timme med dig, finns ingen utväg, ingen kompromiss i allt detta kaos,

vad ska man göra för att nå fulländhet ?
för att ta steget från att bara vänner till att faktiskt få någon att älska en tillbaka lika mkt som du älskar personen som du håller i dina armar ?
Att personen som håller i ditt hjärta ska älska dig tillbaka?
Vad gör man när man försökt allt ? , låtit sig ryckas med, sagt nej men ändå kommit tillbaka, gjort sitt yttersta för att vara så underbar som du förtjänar, alltid funnits där, alltid varit perfekt och alltid visat vad man vill.
Vad gör man när det inte räcker ?

Vad gör man när det inte räcker att ge sitt hjärta till någon ?
vad gör man när man blivit lurad ?
hur gör man för att glömma ?
hur gör man, för att reparera hjärtat, ? , för att försöka dölja det, för att försöka vara så pass bra kompis det går trots att man får så ont i kroppen att man knappt kan stå upp ?  trots att man måste andas manuellt, trots att man håller på att svimma.

Vad säger man ? hur gör man ?  hur ska man få sig själv och allting runt omkring att fungera när det inre faller isär ?
vad säger man? hur gör man, när allting plötsligt har blivit så seriöst, verkligen men overkligen på samma gång ?

hur gör man för att sluta älska ?

<3


Hurtful- Erik Hassle

Den låten är en av de bästa låtarna som släpptes 2008, har du inte hört den så se till att gör det !! :)

Helgen har varit en väldans massa sov och tråk rätt igenom, :/  Det sög lite !
Men idag bakade jag iaf lite bröd, sen så har jag pluggat lite för det var jag tvungen till och sen har jag kollat lite film också faktiskt, gjort en del av det i helgen :)

Sen sjunger jag lite nu :)   vilket är väldigt skönt, länge sen :O :/

INGEN GUNNEL I HISTORIA MER ! :) lyckan är total !

Stör mej lite allmänt dock på de som har blivit sålda i twiligthysterin, snälla !
Det är typ 3 år sen böckerna kom ut och blev populära, finns hur många som helst nu som tror de kan allt om filmen / boken för att de läst boken 1 gång och sen filmen x antal ggr, vilket är helt sjukt fel !
Sen finns det en ännu större anledning till att alla är sålda , och det är för att edward spelas av Robert Pattinson som har gjort 1 film och kommer göra 3 till som han kommer bli känd för och det är just twiligt Saga - filmerna.
och detta har inget att göra med att en viss person sa en sak om detta till mej nyss, för detta har jag stört mej på enda sen filmen kom ut i november, men folk har blivit jobbiga med detta de senaste veckorna, ALLA, verkligen ALLA har börjat läsa dem, dock läser idioterna dem på svenska, dem är kassa på svenska, bara så alla vet, !

Men men :)    Så ingen ska ta åt sig av det, för jag stör mej på allt som handlar om det!
20 november säger jag bara <33

'Cause I'm not coming back I'm closing the door

Skola igår, matten var nog värst.
Men iaf, fysiken piggade upp lite, tur att man har vissa grabbar i klassen som piggar upp när det behövs !
en sak sög dock, synd, hade varit roligt.

men men, :)  Skulle egentligen dragit till hovshaga igår men Sofia var sjuk så det blev det inte, det blev promenad, familjetid och film istället :)  Simon <3 
Konstigt att det fortfarande ligger kvar efter så pass lång tid, hur det fortfarande får min mage att krabba, att det får mej att prata sönder allting, att jag på samma gång får tunghäfta, jag orkar inte detta mer nu,
Sen somnade jag väldans gott, sov i lite drygt 13 timmar :) <3
Drömde massa skumma drömmar dock, striptease, jippie, jättebra just nu.  Inte för att det är nått jag inte har upplevt förut men ändå ;)

Idag har jag inte den blekaste aning om vad som händer, får se om det blir som tänkt sen eller inte, vi får väl se.
Inte sjungit på ett par dagar, men just nu känner jag faktiskt inte för det.

'Cause I'm not coming back I'm closing the door,   2 olika saker som passar in där, för nu orkar jag inte mer.


Första skoldagen efter jullovet !

Precis som rubriken lyder så var det dax för första skoldagen efter 3 veckors långt lov !
Man var ju lagom mör när man skulle upp, 4.5 timmars sömn i natt, pappa snarkade så det gick inte sova ://
Sen så gick min dragkedja sönder på jackan idag eller igår eller nått så jag fick ta min höstjacka, om jag frös ?
Skojjar du eller ? :O
Sen har Simon mage att mobba mej :/
Iaf, sen kom vi till skolan , första lektionen med Roger, pepp som fan vad jag för roger är bäst (Y) !
Sen var det gympa, benen fixade det inte, tror inte det blir någon dans i vår, istället blir det teater och ev badminton istället :) (Y)
Synd på dansen dock !
sen var det mat efter gympan och matte, matten sög för jag fattade inte, Sofia räddade det dock lite med mp3fjollande ^^
Sen tyska med herman, det sög för vi hade massa hörövningar och det är det värsta jag vet, så jag höll på att somna xD

Sen fick man iaf äntligen åka hem, träffade Carro på bussen, trevlans trevlans ! :)
Ditt och datt snack gillar jag ^^
Sen har jag ätit en jävla massa idag, vill inte räkna upp för då betraktas jag som fet xD
Sen har jag försökt plugga kemi, men vet inte taggad på det, så det får bli på hålen imorrn istället tillsammans med lite matte :)
Sen drar jag till Hovshaga imorrn, alltid lika trevligt ! :)
Sen på lördag blir det ev utgång och sen kommer söndagen att spenderas med kemi och biologi heeeela dagen lång, skoj ?  inte ett piss ! ;)

Så nu ska jag kolla på en film, Milk heter den :)  med Lucas Graabel, bara för att den grabben är snygg och för att han äger alla på att sjunga !

Puss <3

MIN FÖDELSEDAG ! :)

Igår fyllde jag fantastiska 18 år och hela dagen var helt knas !
Först på morgonen fick jag paket klockan halv 9 på morgonen efter 6 timmars sömn, kunde inte sova :)
Under natten och under hela dagen och kvällen fick men en massa sms, telefonsamtal, presenter och msnmeddelanden ^^  ibland känner man sej väldans älskad :) trots att vissa viktiga vänner glömde mej så gjorde det inte så mkt :)
Iaf så fick jag presenter då, pengar, strumpor / trosor, glasbit med stenbocken på , godis och en flaska vodka :)  fina kap ! :)
Sen gav sig mamma och jag av till törnåkra för att åka lite skridskor och jag fick köra ner dit, gick kalas (Y) :D Skridskor är verkligen bland det bästa jag vet ! :)
Sen kom vi hem och då fixade jag i ordning mej och fick mej en emolugg ^^  Sen kom mormor, morfar och brossan tittade in och var omtänksam och jag fick ännu mer pengar, blommor och en mercikartong av Simon :) <3 
Sen åt vi och fikade gott och sen kom moster, Seth och Timpan :O !
Och då fick jag en ljuslykta ^^
Sen blev klockan fem, då kom mina FANTASTISKA vänner och rövade bort mej lite :)  hahaha och Timpan skrämde slag på dem när han öppnade dörren xD <3
Så då tvingade Simone och Johanna mej med ögonbindel över stock och sten, HAHAHA, med Simon,martin och Joakim gåendes / cyklades bakom vilket jag inte hade ett hum om :)
Sen kom vi hem till Johanna där de tog mej upp för trappan och där ställde dem mej utanför Johannas dörr, och satte på lite musik så att jag inte skulle höra att Joakim,Martin och Simon skulle gömma sig under Johannas täcke xD
haha, On and On kommer att stanna i min hjärna resten av året ! :)
Sen så blev jag infösad dit och Martin,Joakim och Simon kom fram och skrek grattis och kramade om mej ! Dessa underbara grabbar asså ! <3
Sen fick jag oväntade presenter :O  Lite choklad, en blomma och ett ljus, :') <3
Det bidde kladdkaka och sen så skuttade Tove upp för trappan ^^ 
Och sen skulle vi sjunga singstar och då dök Hannah upp !  fan vad jag älskade det där jävla singstaret asså ! helt sjuuuukt :O
Och sen även Carro ! :)
Jisses asså !
Sen bidde det en liten promenad och då följde jag sen med Simon och Martin hem för de skulle äta, massa snack med de grabbarna och sen hämta mina grejer som jag glömt hos Johanna !
Jisses ! <3

Kände mej så enormt bortskämd hela dagen verkligen men jag kan säga att jag faktiskt behövde det !
Och även om bergunda inte var särskilt bra, så förde det med dig någonting fantastiskt, alla mina närmaste vänner ! <3
Där Martin får lysa lite starkare faktiskt eftersom att jag träffade han först där. !
Om ni hade den blekaste aning om hur otroligt speciell, otrolig och fantastisk födelsedag ni gav mej, ni är så oerhört fantastiska och jag är såå tacksam för allting ni gör för mej och att jag har er och få kalla er vänner ! <3

Simone och Johanna, TUSEN TACK FÖR PRECIS ALLTING ! <3
Martin,Simon och Joakim, grabbarna kommer alltid vara bäst ! <3
Tove, Hannah och Carro, ni är bra :) <3

Min födelsedag var otrolig verkligen ! <3


tomhet

ibland känns det som att jag drömt alltihopa och då känns allting så himla mkt värre,
varför jag ?  har jag inte haft tillräckligt med sån här skit från så himla många ggr förr ?
nee, nu lägger jag ner detta, nu jagar jag någonting annat och jag vet precis vad jag ska jaga, jag jagar något med mindre skydd och som är bättre för mej och tillråga på allt så är det något speciellt och någonting med KÄNSLOR !


Jahopp, idag har jag bakat lite granna till min släktingar som kommer imorrn, lite kladdkaka bakade jag :)
Sen har jag faktiskt röjt upp lite i mitt rum och i badrummet här uppe, och sen har jag pluggat och kollat filmen " In the name om the king ", rekommenderar den inte, kass film !
Sen har jag kollat lite "2 and a half men",  det är alltid skoj ! 
Och vad ska jag göra resten av kvällen då?
Funderar på att kolla på Forrest Gump eftersom alla är så otroligt tråkiga på msn och så går tiden lite fortare och så kanske jag kan få bli lite granna trött så att jag kan sova tills mamma och pappa väcker mej, packet ^^
Sen är det mormor, morfar och Åse som gäller ihop med Fläskfilegryta, pappas sallad (Y), och kladdkaka och grädde :)  Sen får vi vällan se vad som händer resten av kvällen ! :)
Vet iaf vad som händer i helgen, då blir det årets första utgång och det känns inte annat än fantastiskt !  Att man kan ha så pass fina folk omkring sig är otroligt ! <3  


:)

Med tanke på hur gårdagen var så såg jag inte framemot denna dagen,
dagen började kaos, nästan värre än igår med tanke på att benen cpade i elljusspåret, död åt dem, sen var kanske inte elljusspåret det bästa idag heller med tanke på att det sätter igång hjärnan för mkt däruppe, hänt för mkt där..

Men sen blev dagen en massa bra när jag fick träffa Johanna en smula, en av de bättre som finns <3 !
Skönt att få prata av sig lite :)
Sen drog jag till Romina för Moulin Rouge, Chocolat och youtube och promenad i 11 minus vädret !!
Kallt som satan :O
Sen messade man Gustav och klagade på det kalla vädret, haha !
Den pojken är en massa mys och söt !  Och jag är fortfarande älskling ;)
Sen måste jag lägga till att jag är medbjuden på peace and love - festivalen i sommar, !
hahaha :D    Han är en massa söt ! <3

Så nu ska jag snart ta och läsa lite breaking dawn och sen är det sängen som gäller, saknar min säng lite granna för den är massa skön ! ;)

JÄVLA AS, Jag dör av nyfikenhet här va ;) hahaha :D ! <3

Jeff Dunham ! <3

Kollat på Jeff Dunham ikväll, snacka om att den snubben är kung !

" It was take you're kid to work day " xD
" It's like a play-doe thing xD "
" När hans dotter skulle tanka " xD

Jisses, mamma trodde jag höll på att dö, och det gjorde jag också !
Achmed och Peanut <3

Aja :)  Annars har jag läst ut min Frankenstein idag, slutet sög !   Sen har jag städat köket :/
imorrn ska jag förmodligen leka med Romina :)  myspys !

Saknaden river i mej,


Händelserik dag !

Idag var det till att stiga upp tidigt, skulle ta spruta, kolla på födelsedagspresent till mej själv från mormor + att jag skulle övningsköra lite granna :)
bortsett från presenten så gick det andra kanon :)  HATA DOCK SPRUTA !  DÖ !
Aja :)  Sen har jag inte gjort så mkt mer, fått i i mej lite middag, pluggat kemi och jag ska snart läsa ut min Frankenstein tänkte jag, väldans effektiv dag måste jag säga :O
haha :D

Kunde inte sova i natt, och dum som jag är, så sätter jag alltid igång att tänka då så det blev en jävla tänkarnatt, kanske inte så bra med tanke på allt jag skulle göra idag men men, vad gör man inte för att få igång hjärnan lite ? ;)
hm, vet inte riktigt vad jag fick ut av min tänkarnatt dock, hade redan svaren inom mej så jag vet inte vf jag började tänka egentligen, det gäller bara att kläcka ur sig lite saker snart, när, var och hur vet jag dock inte, men jag vet att jag SKA !
känns mkt bättre när jag har min lilla kompisliga bakom mej :)  haha :D

hm, vad ska vi skriva mer då?
Fyller 18 om 4 dagar, vad ska man önska sig?
vad ska man göra ?
Det ända jag vet är att mormor och morfar drar hit på middag runt 2 tiden, ev kommer Åse och Seth också, men vad jag ska göra senare vet jag dock inte och det känns jäkligt illa !
Hade varit trevligt om mina kompisar kanske hade planerat någonting för mej och kunde ställa upp lite för mej :)   Så man kan få känna lite uppskattad och omtyckt, men jag tror dock inte att det händer, men men, dörrarna står öppna ;) thihi :D

Värsta åldersnojjan har jag också, jag vet, jag är fjantig men det känns som att jag ska fylla 30 istället för 18 :/  vet inte vf men men..

P.S . I love you <3

Nyår 2008 !

Lätt ett väldans bra nyår hade jag hemma hos bästavännen tillsammans med Simone, Martin,Simon och Erik :)
Gud vad jag älskar mina vänner även om de tror att jag är packad bara för att jag hade kul ;)
Jag kan till mitt försvar säga att jag var full av liv och inte av dricka.. just då xD
hahah :D    mysiga sms fick man också, haha :D  vissa var väldans trevliga och visst fick man lite sparkar helt klart, :)  <3

Väldans mys var det, dricka, popcorn, buzz, trappan xD, hejja björn, raketer m.m :)
Ni är helt fantastiska och Joakims trappa blev väldans poppis kan jag säga :)  thihi :)
Popcorn är mitt nya favvogodis, väldans mys vare och aa, jag dog :))))))) <3
hahaha, sen halvsomnade eric och Joakim blev asseg och höll också på att halvsomna på min axel xD  hahaha :D
Sen fick man en liten gift också, :)  hahaha :D


Mitt nyår var trevligt, !
Dem flesta är fantastiska och jaaa, <33333333333

Puss

RSS 2.0