Dagarna efter

Det börjar sakta men säkert sjunka in att  jag gjort min sista inspark och det känns fruktansvärt knäppt och vemodigt. Kommer sakna det fruktansvärt mycket! 

I torsdags åt jag falukåv som jag varit sugen på alldeles för länge. Sen tog jag det lugnt med en massa film. I fredags hängde jag med Hiddy och åt mat innan vi hängde med Robin och Dancu. Trevligt :) efter donken körde Dancu hem mig. 
Igår storstädade jag min skitiga lägenhet och tvättade. Sen försökte jag labborera med mitt avlopp i köket som det varit stopp i. Det ledde till mkt vatten på golvet..

Idag har jag fixat avloppet riktigt, pratat med måmå och inte hunnit så mkt mer. Jag sover som en prinsessa just nu för första gången sen i juni vilket är fruktansvärt skönt! :) ikväll hänger med Rasmus som ska laga köttbullar och potatismos. Awesome! 

PUSS 

En magisk inspark

Insparken 2014 är till ända och jag är fruktansvärt tacksam för att jag fått vara fadder 3 ggr. 1 gång som huvudfadder. Människor som jag träffat på som kommer stanna i mitt hjärta för alltid! 
Vi har haft nollor som kämpat in i det sista och det har varit en otroligt känslosam inspark då jag pendlat mellan att vara asglad och tårögd varenda dag för att jag vetat att det är min sista inspark och att det snart är slut. 

Jag har varit besviken på mig själv den här insparken då jag tycker att jag inte legat på topp som jag velat men trots det och trots att vi inte har varit den bästa faddergruppen så har jag ändå för det mesta haft kul, framförallt med nollorna! 

Igår var en av de mest känslosamma dagarna på länge då jag vaknade med ont i magen och världens ångest. Trots det hade jag en fin dag i Hälsoparken med nollor och faddrar, en fantastisk sittning med Martin som toastmaster, grät redan när jag såg honom i kostym, Niclas som årets manliga fadder, Jocke som fick utmärkelse för alla sina år som fadder och jag som årets kvinnliga fadder! Jag är fortfarande fruktansvärt chockad, hedrad och glad över att ha blivit årets fadder. Jag hade så velat se min min Martin sa mitt namn efter nomineringen. Den känslan! Älskar att det var Martin som läste den och var den första att ge mig en kram när jag skakade som mest! Jag har fortfarande inte landat och fortfarande inte förstått. Så sjukt oväntat men fruktansvärt hedrande! Jag grät floder när Dancu, Robert och Christoffer grattade mig och jag fick gråta ut i deras famnar och när så sinnessjukt oväntade människor gav mig en kram, tittar på mig och sanningsenligt säger: "fan vad roligt, äntligen! " och att sedan få höra av Dancu, Erik och Rasmus att de rös när mina nollor slog i bordet och efter att Martin läst upp mitt namn, att de blev tårögda när de såg hur chockad och ledsen jag var. Så mkt kärlek och så mkt känslor! <3 vilken egoboost jag fick igår och på ngt vänster så inser jag faktiskt att jag är ganska bra. 

Jag grät större delen av kvällen, för stt mina nollor var så fina, för att insparken är över, för att älskade Rasmus går av pedsex, för att så många faddrar gjort sin sista inspark och för att jag kände mig så hedrad över all kärlek och fina ord jag fick! Att 90% av folket i sittningssalen grät på "pedagogen", jag har aldrig sett ngt liknande. 

Efter att jag, Niklas och Jocke haft livets kväll då det var vår kväll med alla människor och varandra (gillar det faktumet att efter 3 shottar så står årets två faddrar och lindar en nollas knä, DET är att vara fadder) så tog jag och Rasmus taxi hem och pratade hos mig i 3 timmar om insparken, kvällen och våra känslor kring det. Så underbart! <3 jag fick kvällens sista kram och grattis av min bästa vän, precis som jag ville! strax efter 5 somnade jag godast efter en magisk inspark, en underbar kväll med fantastiska människor och med så mkt kärlek! 

Idag ska jag äta så mkt mat som jag saknat under insparken, landa i tiden på högskolan som är kvar och bara njuta av lugnet :) för det är jag så värd! 

PUSS 








Vilodag

Insparken 2014 är i full gång och tiden bara flyger iväg. Halva insparken är redan över, så sinnessjukt! 
Att gå runt och vara glad, leka, prata med människor och kramas till höger och vänster varje dag är fantastiskt :) Även om det är sjukt skönt att ha vilodag idag så saknar jag faktiskt alla faddrar idag och att få springa runt och kramas mest hela tiden vilket är väldigt mysigt :) Det första man gör på morgonen är att kramas och det sista man gör innan man går hem är att kramas. Pedagoger <3 
 
Jag börjar tappa rösten och är idag förkyld. Men vem bryr sig? Det får man under/efter insparken så jag är van. Jag kommer skriva mer om insparken när allt är över sen. Men jag mår bra, är fantastiskt glad hela tiden, spenderar dagarna med de bästa människorna som finns och är glad ända in i hjärtat. Även om dagarna pendlar mellan att vara tårögd för att det snart är slut och att det är sista gången som gör jag det här så är man samtidigt fantastiskt glad och lycklig hela tiden. Hela Jönköping skiner upp under dessa veckor och det är fantastiskt att se :)  
 
Nu snart ska jag hänga med min bästa vän. Bara prata, äta fajitas, vara tillsammans, titta på film och ha det tyst för första gången på ett x antal dagar och det är precis vad jag behöver nu. För DET har jag saknat den här veckan, att bara få tid att prata med sin bästa vän riktigt ordentligt i lugn och ro om allt och ingenting :) 
 
PUSS

Du gick från en nobody till en somebody

Fy fan vilken dag det var igår.. trots bakfyllan från helvetet lyckades jag snabbstäda inför insparken, tvätta och limma på märken från ovven utan att dö. 
Jag somnade gott efter lite film. 
Idag har jag haft kursstart med engelskan, hur mycket jag ska läsa i höst är dock oklart av olika anledningar, får se hur det blir tillslut :) Sen har jag träffat en otroligt taggad faddergrupp! Vi har övat inspring, klippt saker till nollorna, beslutat om ramsor och catchat up med Amir som inte varit med oss i helgen :) awesomeness! Jag är söndertaggad inför morgondagen trots att min bröstkorg fortfarande är öm efter igår. 
 
Det går inte riktigt att beskriva känslorna inför att imorgon börjar min sista inspark på högskolan. Det är otroligt blandat och det är med lika delar tagg, nervositet, prestationsångest och melankoli som jag går in för den här insparken. Första gången som huvudfadder och jag är så nervös men samtidigt så laddad! 
 
The Walking Dead är taggade, alla andra faddergrupper är taggade och jag lär skrämma skiten ur alla i min mask igår på inspringet. Hoppas jag kan somna inatt bara även om det inte lär spela så stor roll egentligen eftersom man mest går runt på adrenalin ändå. Ååååh årets bästa 1.5 vecka börjar imorgon och det känns alldeles fantastiskt, mäktigt och roligt :) lugnet före stormen! 
 
För ett tag sen fick jag höra bland det finaste någon kan ha sagt om förra årets inspark: "Du gick från en nobody till en somebody". Och det är precis så jag själv känner. Och det ska vi toppa i år! (även om det blir otroligt svårt) 
 
Och det som gav mig sista tagget idag var när finaste Martin och älskade Rasmus gav mig den sista energi som behövdes: "Du har inget att vara orolig för, du är ju för fasiken världens bästa fadder. Var bara dig själv så kommer det gå bäst! Det var den personen jag kom att älska :) Bästa människan <3 " (Martin), " Du ÄR awesome :D (Rasmus).   Ibland är det bara sånt som krävs när man är en aning nervös och taggad :) 
 
PUSS

Kramas är kärlek

Igår var det den efterlängtade fadderkickoffen! Den sista för mig.. Hur sjukt är inte det? 
Hade världens mysigaste dag med information från Studentkåren och liknande, fick alla faddertröjor, hade en otroligt trevlig förfest hos Lisa, drog till kåren och spenderade kvällen i baren, att krama på folk och lära känna nya människor. Saknat kåren! Att hänga med Robert än del på slutet var trevligt också :) träffade på huvudfadder-Joel vilket var trevligt och pratade med en sjukt trevlig kille från Österrike! 
Vid strax innan 2 blev det stad i ljus och sen följde jag med Robert och Tobbe som skulle köpa mat innan jag tog taxi själv hem. 

Idag har jag varit bakfull från helvetet... Jag har ALDRIG mått så dåligt dagen efter. Jag spydde varje kvart mellan 8:30-12:00.. Fy fan säger jag bara. Nu börjar jag bli människa igen efter världens längsta och skönaste dusch. Har dock inte vågat äta eller dricka för mkt ännu. Men jag blev lite mörkrädd när jag vaknade imorse och insåg att jag drack lika mkt som jag brukade göra 2011 och då har jag inte druckit alls i sommar. Ni kan ju tänka er hur rolig min förmiddag var.. Tacka gudarna för att jag hade vett igår att inte dricka redbull. Men jag undrar hur många ggr jag shottade, 5? 6? 7? Minst 5 iaf..  Men det var en sjukt rolig kväll på kåren igår med så fina vänner, en söt Lisa, en söt Robert och andra fantastiska människor :) 

Nu ska jag snart försöka ta mig ut och skaffa mat och chips. Hoppas jag får behålla det bara för nu börjar jag faktiskt bli hungrig efter 24 timmar utan mat. 

PUSS 

It all started with a big bang

Jag somnade som världens sten igår efter att ha limmat klart ovven. Jag sover så sinnessjukt mycket just nu, inatt sov jag 10 timmar. Vaknade av mig själv kvart över 9 och bestämde mig för att gå upp. När hände det senast? Jag har ätit frallor till frukost och lagat min ovve. 
I drar till Hilda på övervåningen för insparksgruppsmöte om saker och ting och imorgon är det ÄNTLIGEN fadderkickoff. Då ska jag vara full, kramas med alla möjliga människor som jag saknat och njuta av att de två roligaste veckorna på året börjar snart igen :) söndertaggad.se
 
Inatt hade jag en sån där dröm igen, ingen mardröm utan en sån där dröm om saker som jag önskade för flera år sen. Och det kändes så fruktansvärt verkligt... det var och kändes precis som förr med honom och mig och vi var precis samma personer som då. Och jag var fruktansvärt lycklig. Jag saknar den tiden lite.. saknar att känna de känslorna och jag saknar att vara så blyg runt någon. 
 

PUSS

Insparkstagg

Jag sov 11 underbara timmar inatt! Sen har jag hängt med Emma hela dagen och uträttat insparksärenden, pratat inspark, fixat dagens nolla-grejer, sett över ramsor, pratat ifatt allt vi missat, ätit kycklingsallad och nu håller jag på att limma om min ovve från scratch. För första gången någonsin... satan vad märken man samlat på sig och vad minnen det är i varje märke..   har gjort halva ovven och ska fortsätta nu när det har torkat på baksidan.    Mitt liv andas just nu inspark och jag gillar det :D eller vad säger jag, jag älskar det!    
 
Idag fick jag dessutom insprings-outfitten :) det kommer bli så bra! Tobias är awesome som lånar ut grejer :) 
Nu går mina ögon lite i kors efter en fullspäckad dag, men vad gör det? Jag är glad, lycklig och listan om allting som ska fixas till insparken har idag krympt från 9 saker kvar att fixa till 4. Och det gillas! 
Imorgon träffar jag insparksgruppen på kvällen och fixar med ramsor, nykterfadder och pratar inspring. Tagget är igång och jag längtar otroligt efter lördag med fadderkickoff och sen tisdag då allt äntligen drar igång som man planerat för sen i maj :) INSPARK <3 
 
PUSS

Indoor-plumbing is gonna be big

Jag somnade knappt igår heller, trött på det nu.. Idag har jag jobbat sista dagen för sommaren. Delade känslor men mest skönt, då kan jag fokusera lite på insparken nu! Tagget är såå på :) 
Jag tvättade när jag kom hem och ikväll har jag hängt med min favorit huskvarnabo Robert :) han bjöd på hamburgare, vi pratade inspark i massor, skrattade åt "vill du hålla min lykta" , skrattade åt lokal-tv och såg "Herkules" :) så mysigt! Gud vad jag behövde det och Gud vad jag saknat Robert! Fina vän :) 

Nu ska jag snart sova. Imorgon möter jag upp Emma på juneporten, fixar insparksgrejer innan vi drar hit och snyggar till våra ovvar och pratar skit. Perfekt :)

PUSS 

Tomma glas och tomma löften, du är värd så mycket mer

Svårt att sova igår med mycket i huvudet. Idag har jag jobbat 07.45-14.00 och någonstans på förmiddagen så blev dagen bra och jag blev gladare. Fina jobbarkompisar och vårdtagare gör det enklare. Tobias och Sandra är fina!  Sen drog jag till systemet inför insparken och helgen, hur taggad blir man då? otroligt!   Idag släpptes alla gruppers namn också, spännande :) det blir så jäkla roligt med kick-off i helgen!  
Ikväll är jag glad, har t.om sjungt lite idag vilket säger det mesta :) imorgon jobbar jag sommarns sista dag och förmodligen för sista gången på ett tag. Blandade känslor men jag behövde ta ledigt på torsdag, behöver sova, planera färdigt, träffa faddergruppen och fixa och dona. Tacka gudarna för att det finns andra vikarier på jobbet som räddar en och jobbar åt en! 
 
Så imorgon jobbar jag 07.45-14.00 och sen på kvällen hänger jag förmodligen med en väldigt saknad Robert :) det blir mys! 
 
PUSS

Som en bro över mörka vatten

Jag blev ensam strax innan11 igår med mina hjärnspöken. Det var längesen de hälsade på. 
Jag somnade gott efter 12 och sov i 12 timmar, så skönt! 
Jag är nu påväg hem efter dagens jobb. Har inte alls varit på humör idag. Min kropp strejkar, ont i huvudet, hjärnan tänker för mkt och jag är fruktansvärt hängig i humöret idag och en aning gnällig och vill bara lägga mig i soffan och försvinna lite. Det är lite jobbigt med att jobba och planera inspark samtidigt just nu och jag känner mig riktigt jäkla slutkörd. Fy bubblan! Och jag saknar lite för mkt folk idag som man inte träffat så mkt i sommar, tur man träffar dem snart. Behöver lite ny energi! 

Att gå från sommarens mysigaste helg till sommarens bottendag är inge kul alls. Fick dock höra: "är det du som kommer? Jag har saknat dig. Ååh kommer du imorgon också? Vad mysigt!" av en vårdtagare på jobbet idag. Då kändes det två grader bättre! 

Jag biter ihop och kämpar men idag är det motigt, fy fan.. 

PUSS 

Höj ditt svärd

Jag har haft världens mysigaste helg, och då är den ändå inte slut ännu :) 
I fredags käkade vi hamburgare och såg teaterfilmerna "Ringaren i Notre Dame" och "Askungen". 
Sen somnade vi ganska gott vid strax efter 3. Mys :) 
Igår vaknade vi vid 12 och åt frukost och hade maraton med teaterfilmer, mysigt! Sen såg vi beerfest och åt kycklinggryta. Gött!  Sen hamnade vi på youtube med övertrötthet och kraschade sen i varsin säng vid halv 4. Men somnade vi? Nej, istället skrattade vi, var seriösa och pratade i flera timmar. Inspark, åren som gått, på vad vi saknar sen 2012,  "tänk om-frågor" och massa annat. Så mysigt :) Jag har verkligen världens bästa vän som det går att pendla rejält i samtalsämnen med. Han är fin :') 
Vi bestämde oss för att inte somna sen utan powernapade vid halv 9-1 istället. 
 
Nu är vi allmänt trötta, har ätit frukost, gnällt, skrattat åt konstiga saker och bara lamat. Fantastiskt skönt och precis en sån helg som jag behövde!  Ikväll äter vi kebabtallrik och jag börjar inte jobba förrän 16 imorgon. 4 dagar kvar att jobba, konstigt men väldigt skönt också och sen är det full fart mot insparken! 
 
PUSS

Jag vill inte koversera jag vill inte vara snäll

Jobbet strular mycket just nu vilket gör att man stressar mycket.. stressade igår kväll och nu idag på jobbet. Inte kul alls :/   Efter jobbet igår kunde jag inte sova heller.. inte ok.  Så var lagom trött idag på morgonen men hade en okej dag på jobbet ändå. Sen åkte jag till stan och fixade almanacka och liknande som jag skjutit upp väldigt länge. Nu har jag tagit längsta duschen på länge med varmvatten för första gången sen i maj/juni. Underbart! 
Lagom seg framför OTH nu.  I helgen ska jag ha superhelg när Rasmus slutar jobba med massa mat, teaterfilmer, min bästa vän i soffan hela helgen och lugn :) Ska t.om stänga av mobilen ikväll och det ser jag faktiskt framemot!  
 
PUSS

Så använd din fantasi och släpp drömmarna loss

Det var fantastiskt att kunna andas igen på dagarna nu när det är svalare! Läste ut Sjöjungfrun vilket var en knäpp bok. Sen hade jag svårt att somna då hela huvudet snurrade av insparksgrejer.. hur jag tänkte när jag bestämde mig för att jobba 8 veckor och sen direkt gå på en inspark och planera samtidigt vet jag verkligen inte. Mitt psyke är trött och ibland känns det som att det är bara jag som gör saker, tänker på saker kring insparken och fixar till 100%. Jag älskar inspark och jag älskar att jobba men just nu är det lite mkt och jag är trött.  Ser framemot att skolan börjar när man kan träffa lite människor igen, prata om andra saker än jobb och och bara njuta av dagarna lite mer :)  Träffade iag Emma en snabbis nu ikväll efter att jag jobbade, att hon jobbar på Dalvik har sina fördelar. Hon gjorde mig iaf lugnare och gladare! 
 
Nu är jag trött men behöver inte stressa i säng då jag jobbar 16-21 imorgon. Så tänker läsa, se en film och kolla paradise hotell och njuta lite av kvällen. Och att kunna ha balkongdörren öppen och känna att det gör ngn skillnad igen är fantastiskt :)  Och jag ser grymt mycket framot min lediga helg, som iochförsig redan är uppbokad men det kommer bli så bra!  Fick mina efterlängtade teaterfilmer idag som jag väntat på i ca 1 år nu. ÄNTLIGEN! Det ska bli awesome att se dem i helgen, särskilt med tanke på att jag fortfarande kan alla låtar utantill.. creepy men awesome :) 
 
PUSS

Så lätt att säga något man ångrar

Somnade som världens stock vid halv 1 igår efter film. Idag ringde jobbet och ville byta tider och ha sig, fullt kaos. Typiskt när man har två veckor kvar att jobba..  jag har städat och tvättat idag vilket var skönt eftersom det är såå mycket svalare ute, det är molnigt och det regnar emellanåt :) toppendag för mig med andra ord!   
 
Jag är trots mycket sömn trött och ska se en film nu snart innan jag ska lägga mig i min säng med nytvättade lakan och läsa. Bara 50 sidor kvar i "Sjöjungfrun". spännande :) 
Imorgon jobbar jag 13-21. 
 
PUSS

Regndroppar

Jag har nu jobbat klart min sista helg denna sommaren vilket känns knäppt men ganska skönt! Igårkväll var det dödenvarmt på jobbet., sen åt jag lite när jag kom hem för ovanlighetens skull. 

Idag var det lite kaos på jobbet med underbemannat så schemat kastades om men jag lämnade det bakom mig vid 13.00 och åkte hem till Lisa för klippning och Catching-up. Mysigt :) och mitt hår är ett par cm kortare vilket känns skönt. 
Nu har jag ätit, duschat, tagit på mig myskläder och lagt mig raklång i sängen. Dööör vad skönt det är idag! Kommer stanna i sängen och soffan hela kvällen :) och vet ni vad det bästa är? Det har regnat idag och mina teaterfilmer är påväg på posten från mamma, kommande helgen är räddad :)

Och imorgon är jag ledig, och det är jag sååå värd just nu! 
Martin gjorde min dag igår redan tidigt på morgonen som jag fortfarande ler åt, att ha en som börjar samma tider så man får sällskap på bussen genom fb-chatten är bra :) och vad säger den underbara människan? Jo: "Åh du är så himla snäll! Tack Sara <3 det finns få människor som är så drivande och peppande som du!"   
Underbara Martin <3 

PUSS 

Värmen börjar bli jobbig

Jag jobbar och sliter varje dag men det är skönt att fördriva tiden :) 
Både fredagen och gårdagen har varit lugna på jobbet efter en lugn start hemma i fredags. 
Igår kväll mös jag hemma med varma mackor, glass och film :) idag jobbar jag delad tur så har paus nu. Blev så otroligt glad i hela kroppen imorse när jag vaknade och det var molnigt ute men fick det stanna där? Nej istället är det nu outhärdligt varmt ute sen kl 12. Inte ok :/ jobbar till 21 och imorgon till 13 innan jag har 1,5 dag ledigt. 
Snart är det dags för mat, matlåda som jag fått av Rasmus, underbart :) se hur hans köttfärssås smakar! 

PUSS 

RSS 2.0