Hamnat i vassen

Somnade grymt gott i lördags efter en bra dag, och mitt trådlösa funkar alldeles utmärkt igen. halleluja! 
Gårdagen spenderade jag en stund på A6 med att kolla på vårjacka, hittade ingen dock direkt. Drog Robert med mig för sällskap. Sen hade jag ett samtal med finaste tjejen Johanna, som jag saknar henne och jag ser väldigt mkt framemot att träffa henne på fredag! :) Jag drog sen hem till Robert för tacos, mästarnas mästare, inför ESC och filmen Neverwas. Himla bra kväll som jag behövde! Lite drygt 10 timmar går så sjukt fort med honom..  Och att sitta och skratta åt kommentarer som "Hon gör en Bengt.. Sara, han heter Bernt" och "Hamnat i vasseeeen", gjorde min dag utan tvekan :) Vi har inte setts så mkt utanför skolan den senaste tiden han och jag, ngt som jag saknar väldigt mkt. Vi får se till att ändra lite på det. :) I sommar om inte annat då både han och jag är kvar i Jönnet!   Fin kväll med Robert iaf :) 
 
Idag vaknade jag med en extremt täppt näsa och torr hals, how fun! Dock är jag inte direkt förvånad, blir alltid förkyld runt slutet på april/början av maj.  Åkte och köpte en ny jacka, blått är det nya svarta har jag hört! Köpte dessutom nässpray, min näsa gör ont.. inte ok.  Lunchen är sänkt och jag väntar på att Sanne ska höra av sig, ska möta upp henne och dra till systemet som jag glömde innan och sen ska jag hänga en stund med henne :) mer än bra!  
Gillar vädret just nu och hoppas att det håller i sig hela veckan ut, och när jag åker till Växjö på torsdag, hade varit awesome :) 
 
PUSS

Människa se himlen nu, öppna hjärtat känn dig fri

En av de bästa kvällarna på länge igår kväll med finaste människorna i världen :) Grillning, massa skratt, prat, skämt och 3 filmer. Att tränga ihop 12 människor i en lägenhet på 26 kvadrat är fan imponerande, trångt men väldigt mysigt!  Mina vänner kan vara de knäppaste och konstigaste som finns men de är också de roligaste, underbart!   Vid kvart över 2 gick Emma och Rasmus hem som var sist efter att ha skrattat lite till och blivit klappad på efter en lång men bra genomförd dag, man behöver höra att man varit snäll och duktig ibland! När de gått hem var jag givetvis inte trött efter en otroligt lång dag.. så tvingades läsa en stund.  Somnade med endorfiner rusande i kroppen och känner mig lyckligt lottad som känner så fina människor :) 
 
Sov väldigt gott sen och har idag stressat iväg och mött upp Simon på stan för att käka, kolla på ny vår/höstjacka och för att Simon skulle kolla på skor och skjorta. Simon har nu dragit hem efter att ha hjälpt mig att äntligen få igång mitt trådlösa på datorn igen, halleluja!  Min it-kille fixar allt. :) 
Nu är jag dödstrött igen och har hoppat i min one-piece och tänker stanna i den ikväll och bara vara ensam där det är tyst och lugnt. Vi är lediga från föreläsningar och annat plugg fram till måndag den 6, förbannat skönt och förbannat välförtjänt om ni frågar mig!  
 
PUSS

And all that came out was this corny lie

Nesser sällskapade mig igår när sömnen inte ville falla på, när alla på chatten övergivit mig vill säga ;) 
Sen kom Hiddy förbi och sa hej sent på kvällen och önskade lycka till inför tentan. 
Idag var jag mer eller mindre död när klockan ringde, varför kan jag aldrig sova mer än drygt 4 timmar innan en tenta!?  Mysterium..   Tentan gick åt fanders men jag är glad ändå, vädret är bra, jag har fått sommarjobb :D, har hängt med Rasmus på stan i förmiddags och om en stund kommer massa fina mäniskor hem till mig och inviger våren med grillning och sen ska vi kolla film hela kvällen :) Magiskt!  
Sommarjobb blev klart idag, mitt belastningsregister ska gå igenom bara men det kommer det att göra, skrivit på anställningspapper och allt och det känns bra. Minst 7 veckor blir det, ev 8 :) det gjorde att jag kan känna mig betydligt lugnare inför sommaren och insparken och ekonomin och det är alltid välkommet.  Utbildning, delegering och bredvidgång kommer att ske i vanlig ordning och jag hoppas att hemtjänsten kommer att passa mig.  
 
Nu är jag lugn, glad och ser framemot en fin kväll! Och Växjö, jag kommer ev och hälsar på nästa helg eller helgen efter det bara så ni vet. :) Ni är saknade ni när sommaren står för dörren!  
 
PUSS

I am Titanium

Var dödstrött igår kväll så det blev tidig sänggång, skönt ibland också!  
Idag var jag uppe tidigt och pluggade på förmiddagen inför morgondagens tenta och sen mötte jag upp Rasmus, käkade lunch och sen har vi spenderat lite drygt 1 timme i solen på min uteplats. Njutit av solen, pratat och försökt dämpa morgondagens tentaångest. Uppgivenheten är stor MEN vi hade en härlig stund i solen och det är mer än bra :) med Rasmus är det svårt att vara att inte ha det bra och det är riktigt härligt väder idag med försommarvärrme och det är alldeles perfekt!   Det gör att det är lite svårt att plugga men ska försöka en stund till iaf innan jag lägger ner det och känner mig besegrad. 
 
Därför befinner jag mig inne en stund innan jag drar ut om en stund igen med Håkan Nessers bok istället. Har huvudvärk idag också, inte ok. Försökt bota med både mat, cola och en huvudvärkstablett men den existerar dessvärre fortfarande. 
Imorgon blir det tenta på morgonen/förmiddagen, sen drar jag med Rasmus och hjälper honom en vända på stan om jag hinner innan jag drar hem för förberedelse inför intervjun och sen får jag ett antal människor på besök på kvällen för ev grillning men iaf filmkväll :) Min fredag blir härlig på många sätt! Hoppas på fint väder också, det hade varit välkommet. :) 
 
 
Lyssnar sönder denna version för tillfället, ger go feeling och han är grymt duktig! 
 
PUSS

Sjung Carolus sång

Kväll med mkt humor på fbchatten igår som vanligt, detta fantastiska verktyg. :p  vissa människor i min värld är så satans snälla och söta både på sms och på fb. 
Idag har varit riktigt irriterad och nervös, redovisning idag som ändå gick bra, jag var ärlig och sa att jag var nervös och gruppen backade upp mig och berömde mig efteråt, himla skönt :) Det behövs höras såna saker ibland och när folk t.om säger " Sara, allvarligt talat. Det gick bra", då känns det bra! 
Dock är jag mäkta irriterad på en av mina föreläsare idag som också examinerade som det syns så väl på när hon inte tycker om ngt och som biter till när hon inte håller med alls.. inte professionellt ngnstans! 
Snälla Emma följde med mig och letade reda på var jag ska vara på fredag inför intervjun, räddaren i nöden :) det var lätt att hitta så det blir kanon!  
 
Försöker få bort min irritation nu med lite tv innan jag ska sätta igång och plugga, Gillar vädret dock idag med regn och blåst, alltid ngt. :) 
 
PUSS 

Dina färger var blå

Dagen har bestått av ett seminarie/föreläsning och sen pluggade jag en stund med Rasmus i skolan, försöker komma underfund med hur tentan kommer se ut på fredag men blir inte speciellt mkt klokare. 
Min anställningsintervju blev idag framflyttad till fredageftermiddag istället, känns bättre på ett sätt att få det överstökat :)  
Har duschat och ätit och resten av kvällen blir lugn och det är skönt. Imorgon blir det redovisning av powerpointen jag gjorde i söndags, det får gå som det går då ingen förstår syftet med uppgiften men ibland är det bara så. Skönt att det bara är i den lilla gruppen så jag slipper ha Robert och Rasmus framför mig, hade blivit jobbigt annars att se deras minspel och försöka tyda vad som rör sig i deras små huvuden :p haha. Är dock inte sugen på att göra min powerpoint eller stå och prata framför 10-12 personer överhuvudtaget, men det får vara så antar jag även om min powerpoint kommer vara den sämsta av allihopa.  
Efter skolan tar jag sällskap med Emma för att kolla vad min intervju är på fredag, alltid trevligt med sällskap och särskilt när man har noll lokalsinne så man inte virrar bort sig, hon hittar trots allt i Jönköping bättre än mig!  Snart har även denna veckan gått vilket är sinnessjukt, ja jag vet att det bara är tisdag men denna veckan kommer gå precis lika fort som alla andra och plötsligt är det söndag igen.. :p 
 
PUSS

Some nights I stay up

Hade otroligt svårt att somna igår, trots att jag var trött så gick det inte förräns halv 4. Idiotiskt.. 
Försökte plugga i skolan idag men det gick la sådär.. är förberedd inför morgondagens seminarie iaf om det ens kommer att bli av, återstår att se.  Tentan på fredag känns i princip dödsdömd just nu men ibland får det var så också. Men trots det är jag glad, jag hade en otroligt bra pratstund med Rasmus och bra pratstund med honom i eftermiddag också.  Ibland när det tittar tillbaka på hösten så gör det mig lite glad på ett sätt också, det känns fel att säga men det har gjort väldigt mkt bra saker också, åtminstone för mig då jag både utvecklats, lärt mig vad som är viktigt och dessutom fått en fantastisk vän på köpet. :)  
Sen har jag dessutom fixat en sommarjobbsintervju till på måndag och det känns fantastiskt, håller alla tummar och tår för att det kan fixas! Hade behövt jobba i sommar känner jag och hade varit jäkligt skönt att få det fixat inför insparken och hösten och så :) peppar peppar ta i trä!   Det blir spännande att se. 
 
Känner mig lite glad ändå, plugget får det gå som det går med den här veckan känner jag. Utbildningen är viktig för mig och skolan har alltid varit det, men ibland finns det andra saker som drar och kräver uppmärksamhet. Så är det bara! 
 
PUSS

May the force be with you

Rasmus sällskapade mig hela kvällen igår med mat, Glee och Star Wars. Jag förstår hysterin kring det nu, har sett en film och är fascinerad på ngt konstigt vänster.. herregud. Jag som ratat det i hela mitt liv tycker nu om det, det är sjukt hur vindarna kan vända!    Rasmus lyckas omvända mig med saker och ting, först dansband och nu Star Wars.. inte ok :p  Jag säger då det!  
 
Idag har jag suttit och svurit åt en powerpoint i hela 4 timmar.. powerpoint är verkligen min största akilleshäl vilket är djävulskt frustrerande med tanke på att jag kommer att behöva använda det väldigt ofta när jag undervisar mina elever sen.  Har nog iaf lyckats få till en ok powerpoint till redovisningen av IKT på onsdag, men det tog som sagt sin tid. Å andra sidan var jag tvungen att läsa in mig på det som powerpointen ska handla om så det tog ju sin lilla tid. 
Är helt slut i huvudet nu och frustrationen börjar försvinna, tack och lov!  
Därför spenderar jag kvällen med kvällsmacka, te, Mästarnas Mästare, film och en väääldigt lång dusch.
 
Imorgon blir det plugg i skolan tills jag inte orkar mer. Tentan på fredag kan gå och dra sig ngnstans känner jag just nu!  Men vi hade iaf tur med vädret, ;) 
 
PUSS

If it makes you happy it can't be that bad

Bra dag igår med plugg med Rasmus och Robert, 6 timmar med en massa läsande och en del flum. Lasse joinade en stund också :)  Jag och Robert spenderade hela 2 timmar åt att prata om styret i Frankrike under Franska revolutionen som är oerhört invecklat och då kom vi enbart halvvägs! Skjut mig säger jag bara.. jag som alltid tyckt att jag har kläm på Franska revolutionen verkar inte ha ngn koll alls och det känns inte särskilt stabilt.. varför lärde inte ToffelAnders oss mer?! 
 
Jag och Robert mötte upp Henke, Mia och Pohl och kollade på Dodgeballturneringen sen, duktiga lag och det är alltid en lika stor chock att se vissa människor och hur de hanterar en maktsituation, extremt kul att se :) Sen drog jag hem och såg filmen "Billy Madison" för första gången på flera år, fortfarande bra. Adam Sandler har sina stunder!   12 timmars sömn blev det inatt och det är jag glad för då min huvudvärk som jag vaknade med först försvann. Nu har jag städat färdigt och sökt lite sommarjobb till och det är dax att plugga lite drygt en timme innan storebror kommer och gör min kväll en aning roligare :) tipp topp!  
Solen skiner och det gör mig glad, grymt gött att bara kunna gå i tjocktröja ute påväg till Konsum utan att frysa, våren och försommaren är här och det känns fantastiskt :D   Det enda som fattas mig nu är Gemlas elljuspår, mammas bil och mina gamla gemlavänner, jag saknar dem när det fina vädret tittar fram med alla grillkvällar, alla kvällspromenader, alla picknickar, allt bilkörande och det maniska cyklandet. Fina minnen! 
 
PUSS

Here I go again on my own, going down the only road I've ever known

Avslutade kvällen igår med att se halva filmen "Hook", minnen på den! Sen somnade jag väldigt gott och glad efter en effektiv dag. Jag vaknade därför glad idag och har varit effektiv med föreläsning och 4.5 timmes plugg, att åka hem kändes inte som ett alternativ så jag följde istället Rasmus exempel och stannade och pluggade i skolan, himla bra och väldigt effektiv tid. :) Blir glad när det går bra. Min pluggmotivation har börjat återvända efter att inte ha funnits sen i Oktober, och det känns förbannat bra. Att lägga c-uppsatsen åt sidan på riktigt har hjälpt väldigt mkt att inte ha stressen hängande över huvudet och då känns det genast enklare att ta tag i andra grejer på riktigt igen :)  HMMMMMM! 
Nu är jag hemkommen och har 10 sidor kvar att läsa igenom innan jag tar kväll på riktigt, och då blir det middag och sen tar jag ledigt resten av kvällen. Magiskt skönt :) 
 
PUSS 

Det går bra nu kompis

Somnade som en sten igår och sov hela natten riktigt gott fram till strax innan 12. Gud vad jag behövde det! 
Har sedan spenderat dagen med att plugga i ca 5 timmar, och det har faktiskt gott riktigt bra :) Ibland blir man stolt över sig själv och idag känns allting väldigt bra. Saker och ting börjar rulla på igen med plugg, mat och människor runt omkring mig och det gör mig glad. :) Att dessutom våren äntligen hittat hit gör bara saker ännu bättre med sol, att hänga undan vinterjackan och att bara kunna hoppa i Conversen, oh happy day! 
Nu är jag hemma efter ett antal timmar i skolan med Robert, det piggar alltid upp att plugga med människor. Även om man inte pratar hela tiden så är det skönt att bara sitta med ngn och ta paus emellanåt ett par minuter och bara skratta när det behövs. :) Robert är bra på det sättet!   Innan jag somnar infr morgondagens föreläsning så blir det mat, tv och sen läsande. 
 
PUSS

Home is behind, a world ahead

Jag pluggade på ganska bra igår ändå och lyckades äta mellan varven, pluspoäng!  Dock hade jag svårt att somna trots att jag var dödstrött i kroppen, knät tjärvade och jag orkade inte. Runt halv 4 somnade jag äntligen efter att ha vridit och vänt mig i ett antal timmar..  Jag var dock pigg pga dålig sömn pga drömmar om flygplan. Föreläsning som ändå gav lite grann, Martin och Robert piggade upp med skämt om tanta och gåbord xD haha, killarna i min närhet levererar alltid!  
Har i eftermiddag hängt ett x antal timmar med Jönköpings finaste tjej, Sanne och jag åt glass, satt i solen lutade mot husväggen och pratade om allt vi missat, om våra tankar om HLK, insparken 2013 och om sommaren. :) Sanne är så klok, så snäll och är öppen för allt, lyssnar och delar med sig av sina tankar och funderingar och det tokgillar jag!  Fina <3  Jag har ikväll hängt i HLK:s aula med Emma,Pohl,Linus och Henke. Skvallrat, ätit kvällsmat, ätit godis och sett "The Hobbit".  Gollum blev genast mkt roligare med Pohls kommentarer, haha :) Jag säger då det, grabbar och deras sätt att vara!   Och jag älskar när man ses utan alkohol, kåren och förfest och kan skvallra om andra saker och ting som händer i varandras liv, alltid lika spännande och idag var Linus och Pohl offer, big lök! :)   Nu är jag hemma och är törstig och trött från helvetet.  Ska snart lägga mig i min säng är tanken och läsa Håkan Nesser och kolla igenom 9gag en vända, den nya underhållningen på kvällarna, halleluja!  
Imorgon är jag ledig och det blir det en massa plugg och en massa mat och förhoppningsvis en promenad om knät och vädret vill :) 
 
PUSS

Silverland Silverland ensam i ett silverland

Godkväll!  Igår började jag på en ny bok av Håkan Nesser, "Himlen över London", verkar lovande iaf. Å andra sidan är Håkan Nesser alltid bra!  
Idag har jag haft en bra dag matmässigt och en helt ok dag pluggmässigt, ska plugga en liten stund till nu innan jag lägger mig och läser. Antar att jag kommer att bli störd senare som jag blivit hela långa dagen av olika människor. :p funderar allvarligt talat att stänga av telefonen en hel dag ngn dag den här veckan, kan vara bra för mig att vara utan telefon och bra att få vara lite ifred. Varför inte liksom? 
Imorgon är det föreläsning 9-12 och sen på eftermiddagen och kvällen träffar jag en väldigt saknad Sanne, och det kommer bli magiskt :) 
 
PUSS

Jag vet att ni saknar förmågan att förstå den allra enklaste sak

Jag somnade trots allt glad igår, även om det tog en stund att sova då kroppen och huvudet var för trötta. 
Idag har jag äntligen kommit igång med att plugga, det går långsamt men det går åtminstone och det ser jag åtminstone som en lite seger. :)  Har även tagit itu med mina matproblem och ätit två ggr idag, vilket är awesome med tanke på att det sällan händer då jag är ledig ochensam en hel dag.  
Ikväll har jag sett Mästarnas Mästare och Clash of the Titans och kollar nu Wrath of Titans. Bra skit! När den är slut ska jag läsa en stund innan sängdax, det är dax att börja läsa på kvällarna igen så jag kanske sover bättre. Näst på tur av böckerna jag ska läsa blir Håkan Nesser, har saknat deckare i mitt liv. Var ett tag sen :p 
 
Imorgon är jag ledig, surprise surprise med tanke på att de flesta måndagarna ser ut så. Då blir det pluggryck som man aldrig sett maken till och tillåter vädret så kan det även bli en promenad om jag känner för det! :) 
Det finns mkt att vara glad över just nu, gäller att komma ihåg det också och jag är glad för att jag nuförtiden är glad i princip jämt och att jag kan bli glad på två sekunder av småsaker. Det krävs så lite för att göra mig glad. :)   Snart är det sommar, inspark 2013 och det finns alltid ngt bra med varje dag! 
 
PUSS

Människor kan när det behövs

När man haft en dag som gått i vågor så är man ganska trött mentalt. Seriösa diskusioner till höger och vänster, ensamhetskänslor och sen ett plötsligt fyllesamtal, en otroligt bra film i form av Thor och god mat och te.  Allt går omlott med varandra, och det som räddade dagen mest var att jag tog mig i kragen och skickade iväg ett sms till saknade Joakim som var ärlig och lugnade mig en aning om tankarna jag haft de senaste dagarna. Som förklarade hur det kan bli, hur det kan kännas och hur det var för honom när jag inte fanns där på samma sätt som förut.  Att veta att man är saknad också och att han alltid kommer finnas där när jag behöver honom och att han ser allvaret i situationen då jag alltid annars säger att jag mår bra. Det är så lätt med honom ibland då han förstår mig som många andra inte gör då vi i princip har växt upp sida vid sida. 
 
Det är otroligt skönt att han finns ett sms bort och han förstår mina tankar lättare än många andra, idag räddade han dagen genom att bara lyssna, förstå, berätta och förklara. Precis som han alltid varit bra på, och han var ärlig och det betydde mest.  älskade vän <3 Det är skönt att det finns en person som vet precis hur det känns och som har erfarenhet av det. Ibland underskattar jag honom bara för att vi inte hörs eller spenderar lika mkt tid tillsammans längre men han är den enda personen som fortfarande vet allt om mig trots att det finns människor som börjar "raisa to the occasion". 
 
Ibland, imponerar mäniskor med deras insikter, deras förståelse och deras ingripande. 
 
PUSS

Låtsas som hon inte vet

Grymt skönt att dega i min soffa i torsdags, började läsa en ny bok för första gången på jag vet inte när. 
Igår hade jag en skön dag med tvätt och bokläsning. Sen ringde jag Sanne en stund, att man kan börja gråta och bli känslosam bara av att höra ngns röst. Att vi båda i varsin ände med eller mindre gråter över att bara känna lättnaden av att höra varandras röster, lite småkomiskt!  Det är så lätt med Sanne på det sättet iochmed att vi har bott ihop så kan vi läsa varandras tystnader, varandras suckar och varandras tonfall, och jag älskar det. Som jag saknar henne.. sinnessjukt. 
Sen spenderade jag kvällen igår med Rasmus och käkade pizza, såg Glee, mest bara log och tjockade oss i varsin hörna i soffan och hade det bra :) det är vid såna tillfällen då jag bara är utan att tänka och det är grymt skönt!   Strax efter 3 blev jag själv men somnade inte förrän strax efter 6, lite halvweird att se det ljusna utan för fönstret, det var ett bra tag sen det hände sist!  Läste ut min bok jag började på i torsdags, bra var den iaf. Hatar att jag börjar komma in i en svacka nu igen då jag inte sover, eller sover gör jag men jag sover konstiga tider men rätt antal timmar. Men det går ju i perioder och så mkt som jag sov under min tonårstid så lär jag ha mängder att ta från lagret! :p 
 
Idag måste jag försöka plugga, har inte kommit ngnstans alls och det känns inte bra för fem öre att veta att nästa tenta ligger redan om 2 veckor igen.. jävla historia 1-30hp.  Men sånt är livet. Tror jag behöver lite mer tid för mig själv att bara sitta med mina böcker, stänga av tankarna och fokusera på ngt annt än saker runt omrking mig ett tag och läsa istället. 
 
Om du drar, då vet jag inte vad jag gör. 
 
PUSS

Leende guldbruna ögon har förälskat mig i

Fantastiska timmar med min fina Robert i tisdags med två enorma koppar te, en heldel flum med tvreklamer och prat om människor vi känner. :) Alltid lika trevlig.  Han gör mig glad den där pojken och han ser mer än många andra och det är awesome! 
Igår var det föreläsning med den bästa föreläsaren, humor på hög nivå och jag skulle kunna lyssna på honom i timtal. Sen blev det att kolla Battle-shots som Pedsex arrangerade innan det blev en spontan tripp till kåren. Kåren gör en alltid glad och man får alltid så många insikter, vid halv 1 togs bussen hem och sen spenderade jag ett par timmar med finaste Robert och bara hängde och pratade. :) topp! 
 
Idag är jag riktigt trött efter en föreläsning som tog musten ur mig så jag tänker spendera min kväll i min soffa tills jag totalt stupar! 
 
PUSS
 
 

Ingen kan ha allting men alltid har man nått

Det var extremt skönt att vara själv igår, bara ta det lugnt med film och "The Tudors". Gött! 
Idag har jag en sån där "gör lite vad du känner för-dag" vilket innebär att inte speciellt mkt har blivit gjort idag mer än att betala en jäkla massa pengar till försäkringskassan, how fun. 
Ikväll leker jag ev med Robert en stund, tisdagshäng for the win :) imorgon är det föreläsning igen och det passar mig som handen i handsken, skönt att gå till skolan ibland!  
Magontet existerar fortfarande och jag vet inte varför det angriper mig nu med tanke på all tid som är kvar och att det inte ens är säkert att det blir aktuellt.. 
 
Nee, nu måste jag plugga en stund och så är det med det! 
 
PUSS

Rädsla

Ibland hade det varit skönare att ha det som när man var liten, att vara ensam och egentligen inte ha ngr vänner. Man bryr sig för mkt annars, blir svagare, beroende och man älskar folk alldeles för mkt. Jag är livrädd för att folk ska lämna mig, trots att jag oftast har känt mina närmaste vänner ett bra tag är jag livrädd att de plötsligt en dag ska komma och säga " jag vill inte vara vän med dig längre". Iochförsig, hellre det än att folk låtsas tycka om en.. Men det är så lätt att vänja sig vid saker och jag hatar förändringar mer än något annat.

Idag och flera dagar i veckan har jag det där magonda längst ner i magen att allt helt plötsligt ska förändras inom en snar framtid. Bara för att det största orosmolnet är borta i det ärendet så betyder det inte att allt är fixat, hösten skrämmer mig som fan av en anledning och bara för att saker rullar på
Så finns rädslan där dagligen att plötsligt ska allt raseras av tre ord. Tre ord som vore de värsta orden som finns just nu.
Dem får inte sägas men trots det går tankarna dit alldeles för ofta och jag försöker förbereda mig mentalt för att de eventuellt kan sägas... Hur skulle jag reagera? Vad skulle jag säga? Vad skulle jag göra? Vem skulle jag prata med? Vem skulle förstå? Och vem skulle orka lyssna?

PUSS

PUSS


Dum av dig

Bra kväll hos Rasmus igår med en middag som var förvånansvärt god trots att det kvar kassler. Jag och kassler är inte direkt vänner. :p men det var gott och hans potatismos kan ju vara bland det godaste jag ätit! 
Vi fortsatte sen kvällen med Smartare än en femteklassare och två av mina teaterfilmer; Robin Hood och Billy the Kid.  Lite halvjobbigt på ett sätt att se sig själv när man var mindre tillsammans med ngn annat, men jaa det är ju bara Rasmus så vafan. :p  Vid strax innan 4 gick jag hem sådär lagom trött i huvudet och somnade himla gott.   Idag var jag uppe alldeles för sent igen, hela min helg har gått i den eran,  har därför egentligen inte gjort ngt mer idag än att prata med mamma, handlat lite och ätit. Heja!  Men ibland för man ha såna dagar också och med tanke på att jag spenderat hela helgen till att laga massa mat, tvätta och städa så tycker jag att jag är värd en lugn dag. :)   Ikväll väntar en lugn kväll för mig själv och det har jag sett framemot i en hel vecka, har inte varit ensam en kväll sen i måndas.. hoppsan!   One-piece och te, awesome :) 
 
Idag har jag gått tillbaka till att bli den där personen man pratar med och frågar om råd tydligen. Det var faktiskt ett litet tag sen sist och jag välkomnar det väldigt mkt! Det bevisar ett och annat och det känns fantastiskt bra att veta att folk tänker på mig och pratar med mig om saker och ting, magiskt! :) 
Dock är jag konstig i huvudet idag och har tänkt "tänk om-tankar" till och från, om saker som man inte borde tänka på då det gör en ledsen men ibland gör jag det av ngn konstig anledning, varför gör man det? Idioti egentligen, jag menar vem vill tänka på folk som dör, folk som flyttar, när man pluggat färdigt? Över saker man inte kan styra.. bara idiotiskt. 
 
PUSS

Hör vårt stridsrop Gott mit Uns

Fin kväll med Rasmus i fredags med mat, skratt åt youtube, en film och allmänt flummande åt ljud, dessa kvällar... men jag gillar dem väldigt mkt!   Igår spenderade jag dagen med tvätt och att göra köttfärssås och sen drog jag hem till en väldigt saknad Simon och levde rövare i hans soffa ett par timmar med 3 koppar te, 2 filmer, musik och en del prat. :) fint det! Det är skönt att komma till Simon och bara få vara vanliga hederliga Sara ett par timmar,  inte Jönna, inte Tutt eller Tuttan utan bara Sara. Tråkiga Sara, :p  det är ganska skönt ibland! 
Vid kvart i två tog jag bussen hem, mötte Rasmus på bussen så fick byta ett par ord med honom. Alltid trevligt!  
 
Idag ska jag göra köttgryta och sen ikväll ska jag få middag hemma hos Rasmus, trevligt värre. :) 
Nu blir det en macka eller två iaf annars blir inte storebror glad.  
 
Det är jobbigt ibland när vissa människor saknar en som inte ska sakna en, och som så uppenbart gör det också. Varför ska det vara så satans komplicerat och varför kan jag inte bara be dig flyga åt fanders ibland? Det hade gjort många saker ganska mkt enklare. Även om saker är enklare nu än förr!  
 
PUSS

Days pass

Hann med 1 timmes långt telefonsamtal med min ex-sambo igår innan teatern. Han är så klok Simon, och han dömer aldrig och det gillar jag. Trevliga samtal och tiden bara sprang iväg, jag är så otroligt glad för att han lyckades hitta ett jobb trots kris! Ev hänger jag med honom imorgon :)  Teatern sög sen dock, vi gick i pausen och drog till donken och käkade istället. Hade svårt att somna igår, är det inte konstigt att saker som är helt befängda eller sjukt onödiga har man en tendens att tänka på när man ska sova?  Gött att det fnns fler som har svårt att sova dock när man har själv har det, då har man alltid sällskap på sms eller fb-chatten av ngn. :) 
 
Idag var jag döende när jag vakade efter drygt 4 timmars sömn med massa drömmar om HP, heja. VOC:en manglades i morse, har ingenaning om hur det gick. Det är som vanligt ganska uppgivet efteråt då man inte har en susning om det mest, grammatikdelen går alltid bra men dessa ordgrupper..  Får la hoppas på det bästa. 5 gången jag gör det nu, och fortfarande inte nått c-nivå.. döda mig! 
Har även städat nyss och rensat i mitt skafferi på saker som varit där alldeles för länge, som tar plats och som aldrig används. Har även haft ett jobbigt samtal till mamma, jag vill inte be om det men ibland måste man erkänna sig själv besegrad och inse att alternativet hade varit att inte ha ngnstans att bo eller åtminstone ha det lite kämpigt att få det att gå ihop. Jag kommer inte ringa ett sånt samtal igen iaf, jag har aldrig bett mina föräldrar om ngt så reaktionen hemifrån var lugn men just för ens egen skull så känns det jobbigt.. jäkla försäkringskassa.
 
Nu ska jag slänga i mig en macka eller två, ut och slänga mina sopor och sen ska jag förvalta min energi så jag inte stupar senare ikväll sen när Rasmus kommer hit och käkar middag och hänger med mig. Gillar dessa helger! :)  Fläskfilegryta står på menyn, gott! 
 
PUSS

Vinderna viskar jag hör hur dem kallar mitt namn

Drog in till skolan en snabbis igår och hämtade min tenta, godkänd med god marginal vilket känns fantastiskt bra! Fock känner jag oerhörd empati för de som inte klarade den, det är alltid jobbigt att ha en tenta efter sig och särskilt i den är kursen kan jag känna när vi har tillräckligt många salstentor ändå..  Jag är glad att jag fixade den iaf! :)  Vid 18 drog jag hem till Emma för sällskap och dricka lite och sen sällskapade vi Linus, Henke, Robert, Rasmus och Pohl efter att de varit på sittning.  Kåren intogs sen med en del drinkar, fina människor, samtal och dans. Min brors bror var ju lagom glad i hågen igår, haha jisses! :p  
Upptäckte igår också att ibland blir även jag ett påshuvud på kåren, som tycker att det är kul att jävlas lite med människor ibland och se hur de reagerar i vissa situationer.. jag vet att det inte är snällt men ibland måste man få vara lite ond när man annars är alldeles för snäll. Och kan man muntra upp ngn annan samtidigt som ett resultat av det så är det bra på ngt sätt ändå. 
 
Min kära Pontare kom hela 2 ggr igår, magiskt! Jag fullkomligt stengillar att jag har startat en revolution xD Att en person började med 5 6 7 8 som har utvecklats till att lite drygt 8 pers gör precis likadant, magiskt! :) 
Vid halv 1 tog jag, Robert, Rasmus och Emma bussen hem, jag följde sen med Robert hem och höll honom sällskap medans han åt, och pratade om saker och ting. Ett bra avslut! 
 
Vid 3 drog jag hem och skulle sova, vilket givetvis inte gick. Hade en typisk natt efter kåren: sova, vakna, sova, vakna.  Idag blir det plugg en stund och sen blir det teater ikväll som skolan bjuder på, "Maria Stuart" om skottlands drottning på 1500-talet. Kan bli intressant. :) Emma i ena handen och Robert i den andra, vad kan gå fel?   Sen ska vi klämma in mat också innan dess, undrar vad det kan bjudas på idag.. ? 
 
PUSS
 

In your eyes

Årets dag igår! Vaknade med världens energi och fick se solen utanför fönstret, då blir man ännu gladare. :) Dagen fortsatte med endorfiner i hela kroppen och en föreläsning som bestod av humor med människorna runt omkring mig. Vid lunchen tog jag med mig Robert och gick och köpte varsin tårtbit för att fira att Robert hade bott på dalvik 1 år igår, sjukt hur fort tiden går! Sinnes..  Jag begav mig sen hem i solskenet och åt mat och pluggade en stund. Dagen höjdes ännu ett snäpp när jag fick reda på att man ska vara fadder i höst igen, så jäklar gött och jag är galet taggad! :)  Ska bli intressant att se vilka man blir i samma grupp som och vad temat kommer bli, jag har mina aning om vilka jag kommer hamna i samma grupp som, får se om det stämmer sen :)    Avslutade den awesome dagen med en bio med Rasmus, Oz the great and powerful! En bra film, har svårt för 3D dock då jag har en tendens att bli illamående och yr. Men filmen var bra, en biofilm :) 
Jag somnade väldigt gott sen med ett stort leende efter en awesome dag! 
 
Dagen idag har också börjat aweome då jag har sovit och vaknade till solen och en galet skön känsla i kroppen idag också :) det är vår!  Idag är det 1 år sen jag blev utsatt för det största mind-fuckandet i världen, sjukt! Jag kommer fortfarande ihåg känslan, fortfarande ihåg chocken och det tog 1 månad innan jag hade landat och insåg att jag skulle ha Robert boendes i källaren varenda dag.. ofattbart. :) att Robert och Rasmus lyckats hålla käften också, och att få se deras miner när de insåg att de hade lyckats föra mig bakom ljuset. herregud!  Ikväll blir det förmodligen kåren då vi är föreläsningsfira fram till nästa onsdag, awesome! 
 
Lite halvkomiskt med en annan sak också, det finns människor som väldigt frekvent vill att jag och Rasmus ska gå ut offentligt med vårat såkallade "förhållande",  b.la våra mammor som vill att vi ska gifta oss.. jag får ofta frågan från många av mina tjejkompisar i Växjö om vi är tillsammans ännu och om vi har insett att vi inte kan ljuga för oss själva längre. T.om människor som umgåtts med oss ett tag har en tendens att ändra uppfattning från att det är osannolikt till att "det måste hända förr eller senare".   Lite halvkomiskt med tanke på att ett skämt som var att " ja men vi är ju som ett gift par du och jag" har eskalerat lite till att våra mammor, vänner och andra lägger sig i och anser att det bara är en tidsfråga i prinicp.  
Vad jag tycker om Rasmus är min ensak och vad Rasmus tycker om mig är hans ensak, eller våran och ingenannans. Jag kan däremot säga att jag och Rasmus döljer ingenting, vi har ingen anledning att "gå ut offentligt" med vårat såkallade "förhållande" då det inte finns ngt sånt mellan mig och honom. Det finns mkt han är för mig både som person och som vän men han är inte en eventuell pojkvän eller liknande! Nu vet ni det, så sluta spekulera bitte, klart man får fråga men jag börjar bli mäkta trött på att folk pratar om det, misstänker och det ena med det andra. Jag och Rasmus är bekväma med varandra, lite för bekväma ibland, och vi kommer fortsätta skämta om det men det innebär INTE att vi smyger med att vi är tillsammans.  punkt. 
 
PUSS
              

I will love you until my dying day

Efter att ha läst Dracula en stund igår drog jag hem till Rasmus för att käka mat, se film och prata skiten ur oss. Många seriösa samtal hanns med vilket jag fullkomligt älskar. :) samtal är alltid trevligt. Filmen Immortals var bra också med grymma fajtingscener, awesome. Extremt fula hattar dock, herregud! :p 
Efter att ha skrattat åt Rasmus marackasspelande med påskmustflaskor och nästan gråtit åt nostalgin till gamla Bamseklipp på youtube. Jisses säger jag bara vad jag skrattade! :) 
 
5 imorse tog jag min kropp och gick hem och la mig efter nästan 12 timmar hos honom. Magiskt :) älskar långa häng med många timmar, det är mysigt. Idag har jag läst Dracula och lagat baconsås innan jag begav mig hem till Hiddy och åt piggelin och höll henne sällskap medans hon förberedde inför Erotiksittningen på onsdag. Skönt att hänga med henne lite :)  Nu ska jag ta min kropp in i duschen, jag fryser fortfarande sen jag kom hem till Hiddy, inte ok!  Sen blir det kvällsmacka och en kopp te framför "Mästarnas mästare". Imogon blir det föreläsning vid 10.30-15.00, på kvällen blir det bio, mys! :) 
 
PUSS

RSS 2.0