Home is behind, a world ahead

Jag pluggade på ganska bra igår ändå och lyckades äta mellan varven, pluspoäng!  Dock hade jag svårt att somna trots att jag var dödstrött i kroppen, knät tjärvade och jag orkade inte. Runt halv 4 somnade jag äntligen efter att ha vridit och vänt mig i ett antal timmar..  Jag var dock pigg pga dålig sömn pga drömmar om flygplan. Föreläsning som ändå gav lite grann, Martin och Robert piggade upp med skämt om tanta och gåbord xD haha, killarna i min närhet levererar alltid!  
Har i eftermiddag hängt ett x antal timmar med Jönköpings finaste tjej, Sanne och jag åt glass, satt i solen lutade mot husväggen och pratade om allt vi missat, om våra tankar om HLK, insparken 2013 och om sommaren. :) Sanne är så klok, så snäll och är öppen för allt, lyssnar och delar med sig av sina tankar och funderingar och det tokgillar jag!  Fina <3  Jag har ikväll hängt i HLK:s aula med Emma,Pohl,Linus och Henke. Skvallrat, ätit kvällsmat, ätit godis och sett "The Hobbit".  Gollum blev genast mkt roligare med Pohls kommentarer, haha :) Jag säger då det, grabbar och deras sätt att vara!   Och jag älskar när man ses utan alkohol, kåren och förfest och kan skvallra om andra saker och ting som händer i varandras liv, alltid lika spännande och idag var Linus och Pohl offer, big lök! :)   Nu är jag hemma och är törstig och trött från helvetet.  Ska snart lägga mig i min säng är tanken och läsa Håkan Nesser och kolla igenom 9gag en vända, den nya underhållningen på kvällarna, halleluja!  
Imorgon är jag ledig och det blir det en massa plugg och en massa mat och förhoppningsvis en promenad om knät och vädret vill :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0