Rättande

En bra dag, har fått rätta ett läxförhör och historier idag. Full rulle!
Trivs superbra verkligen och mentorsklassen tycker nog ganska bra om mig skulle jag tro :) Man kan ju alltid hoppas iaf!
På måndag ska jag hålla min första lektion någonsin i samma klass, engelskalektion där de ska få beskriva hur en person ser ut och liknande. Kan bli intressant!
Resten av kvällen blir det att skriva klart min akademiska uppgift och sedan bojkottar Sanne och jag makaronerna ikväll och kör på hämtpizza till idol istället ;) Det lockar mer kan jag säga!

Har även inskaffat mig ett busskort idag att ha till vfu:n och även till ishallen (:  Första matchen blir ev på tisdag. HV möter skellefteå då, det är första matchen som jag skulle kunna hinna med att se. Väldigt tragiskt!

Nehe, skriva skriva skriva blir det nu, hata!

PUSS

VFU

Är på VFU nu under 3 veckor, v.39-41. Känns otroligt roligt att få komma ut till skolan och se hur det är på andra sidan :D Har redan träffat alla klasser i princip och suttit med på möten. Allting känns toppen bra!
Att dessutom ha en underbar 7-klass som man träffar typ varje dag är inte fyskam, killar i 7;an som ber om hjälp,ställer frågor och kollar in mej XD hejja! Att sen ha en kille i samma klass som sitter och sjunger varje lektion på shakira och rihanna är underbart roligt. Stört skön kille!
Har idag fått med mig en bunt läxförhör som jag ska hjälpa till att rätta, har förberett ett läxförhör inför morgondagen som jag ska hålla i också. JAG STORMTRIVS VERKLIGEN!
Och som den nörd jag är så är jag helt lyrisk över att få rätta läxförhören, tycker det är otroligt roligt :)

Ikväll har jag bestämt med en tjej i min insparksgrupp att vi ska träna afrodans på friskis och svettis, gratis träning där denna veckan så ska passa på att köpa träningskort där idag också när jag ändå är där. (Y)
Imorgon är det tydligen step också, vi pratade om att vi skulle köra det passet också, grymt roligt :DD

Nu ska jag fortsätta med min rättning, sen ska jag packa träningsväska. energin flödar i min kropp idag av någon konstig outgrundlig anledning..:P

PUSS

Att åka tillbaka till Jönköping

Att åka tillbaka till Jönköping för första gången var konstigt och jag ville verkligen inte.. kände verkligen att jag hade hittat tillbaka till en gammal version av mig själv och att jag nu lämnade den bakom mig igen. Bussen hem var ingen kun upplevelse med en full buss och en Sara som var dödstrött och otaggad.
Väl hemma lydde jag Sannes råd och sysselsatte mig med allting jag kunde komma på för att inte få hemlängtan och jag lyckades väldigt bra :) Är stolt över mig själv. Dock kom jag in i gamla vanor här i jönköping efter ca 30 minuter här hemma. Väldigt skönt ändå på ngt sätt :)
Hade svårt att sova igår dock, var inte tillräckligt trött och hade min första vfu idag.

Vfu:n idag gick dock bra, tror att jag kommer trivas på högstadiet bland 7-9! Toppen!
Ikväll blir det idol och halv 8 hos mig, ska försöööka skriva lite i pauserna också på mitt akademiska skrivande. Det är så jäkla tråkigt dock men det får gå ändå.
Imorgon är det sovmorgon, ska bara till rosenlundsbadet och sen på ett möte på skolan jag är på. Skönt att få sova med tanke på att jag sov så dåligt igår.

PUSS

Natteravn

Utgången igårkväll var trevlig, kul att träffa Alexander igen och Magnus som kom förbi en sväng också!
Fick träffa på Annie ute, alltid trevlig :D Träffade Simons flickvän för första gången också, lite svårt att bilda sig en uppfattning på 5 minuter dock XD
Jag förstår dock att varenda helg kommer att bli precis som denna när jag kommer hem, att det blir jobbigt att säga hejdå hela tiden. Kramades med Martin en stund bara för att jag inte ville hem och för att alla tankar kommer när jag fått i mig lite alkohol, alltid samma tankar som snurrar och han förstår inte riktigt. Martin är en sån person som lugnar bara man får en kram, jag älskar honom <3
Kom hem runt 2 tiden efter skjuts hem från Alexanders mamma, och sen somnade jag väldigt gott eftersom hela kroppen bara ville sova.

Idag sov jag en stund och har nu duschat och ska packa iordning på mina grejer. Simon kommer och ska lämna mina skor snart så jag har ngt att ha på fötterna i jkpg. ;D Mamma lagar fläskfilegryta som vi ska äta snart och sen blir jag skjutsad in till stan för att ta bussen hem som går vid 14.45. Hoppas personligen på att jag får köra (A) Saknar att köra bil. Ikväll när jag kommer hem till Jkpg så ska jag handla och sen bara slappa med mat och film. Har inte haft en sån dag sen i början av veckan och känner att kroppen vill ha det nu efter allt flängande och allt prat och alla vänner man träffat de senaste dagarna.

PUSS

i'm with you

Kvällen med tjejerna i torsdags var någonting som jag verkligen saknat eftersom de känner mig utan och innan, grymt skönt! Vi kollade idol, pratade och allmänt fjantade runt. Underbart att få bli lite barnslig igen.
Saknat dem så himla mkt..
Igår var det stan på förmiddagen med Simone och Tove, himla roligt! Dock köpte jag ingenting men det är kul ändå, sen träffade jag på Emil också, gud vad jag tycker om den pojken asså! Min egna nallebjörn som sätter perspektiv och lite klarhet i många saker vilket är skönt. Tycker om att bara umgås och prata med honom för han får mig alltid på bättre tankar :)
Kvällen igår spenderades hemma hos Simon med alla gamla vänner med idol, grönsaker, dipp, singstar och en film. Mysigt!! Så himla skönt att få träffa alla igen och känna att man har det bra tillsammans :)
Promenad med Simon på drygt 2 timmar igår var också välbehövligt, mkt blev sagt och jag har verkligen saknat våra promenader!
Idag var det fotbollsmatch bara för att ha varje ledig stund med mina vänner, ikväll blir det utgång tillsammans med ett gött gäng! Ska bli kul att få träffa Alexander också, var himla längesen :) Tequila-shot på det jajamen!

Nu ska jag fixa iordning mej, boka bussbiljett till jkpg imorgon och föra över lite film från servern här hemma. Fina grejer!

PUSS


Att få komma hem

Tentan gick ok, förmodligen klarar jag den!

Att få komma hem till mitt hus med ingen som tömmer sopor, ingen som pratar utanför fönstret, ingen kyrka man hör i närheten, att få pussa på min katt, att få krama om min mamma!! att få retas med pappa ( att jag t.om har saknat det ) och att få klippa gräset för första gången med pappas gräsklippare! 
Att få komma hem till detta är bland det bästa som finns, ingen pluggstress, ingen tanke på att man ska börja laga mat och ingen tanke på att man kanske borde prata med någon rumskompis för att vara social.
Inget av detta finns längre i mitt system! :D Jag tänker bara på att få koppla av, få duscha i egen dusch, att få kissa med öppen dörr och att få släppa fram sina gamla vanor. Hur SKÖNT är inte det ? OBETALBART!

Väntar på att mamma ska börja med middag, sen ska jag iväg för att få träffa mina tjejer, prata, kolla idol och bara få njuta av att höra deras röster igen! Kommer bli awesome :)

Som sagt, hemma är awesome :DDD


Nervositet

Pluggat lite smått idag, kollat på säsongens första glee avsnitt också, blir så lycklig!!! Älskar att det är tillbaka, ett program man mår bra av :)
Har även förhörts av Sanne på gamla tentor inför imorgon, det mesta funkar vilket är skönt!
Imorgon är som sagt min första tenta, nervositeten är stark i kroppen och jag kan inte riktigt hantera den. Hoppas att det kommer gå bra!! Efter det ska jag få andas växjöluft igen :D

Nu ska jag plugga skollagen, barnlagar och sedan ska jag kolla svensson svensson innan jag somnar.
Imorgon bloggar jag från växjö (:

PUSS

Total lycka

Idag har jag haft den bästa föreläsningen hittills. En gubbe som stod och snackade om pedagogik genom tiderna, om platon, aristoteles, Locke m.m. Vad tråkigt tänker ni då, men icke! Denna gubben/mannen pratade även om innerbandy, stenåldersmänniskor och mkt mer. Hela lokalen dog av skratt hela tiden! Hoppas vi får ha honom fler ggr för det är en person som honom som får en att inse att man verkligen valt rätt yrke!
Att dessutom ta ett ord som stenåldern och forma bilder tillsammans med 2 andra i sin nollningsgrupp så att vi får att stenåldersmänniskan är tecknad, går kutryggigt, har sandaler av trä på sig, en klädnad som hänger på trekvart som dessutom är fluffig OCH det viktigaste av allt, TRÄKLUBBAN! Alla 3 vred sig av skratt och kunde inte sluta. Underbara människor i jkpg :D
Att dessutom få reda på att Johanna och Hannah är hemma när jag kommer hem är underbart, hela dagen blev bättre och jag verkligen känner hur skönt det kommer bli att få prata av sig med tjejerna i helgen. åååh vad det kommer bli bra :DD

Har även varit och handlat nu ikväll och pratat en snabbis med Carro bara för att se att allting är ok, checka läget och bara säga hej. Kände för det eftersom jag tänkte på henne :) nu ska jag plugga en timme innan idol drar igång som börjar bli spännande. Imorgon är jag ledig, då ska Alice och jag käka scones med ost och smör på!! MUMS! och sen ska jag plugga järnet resten av dagen inför tentan på onsdag. Har nog tänkt att packa imorgonkväll också inför torsdag då jag ÄNTLIGEN!!!! får komma hem för första gången på 4 veckor och det jag ska göra först är att inandas växjöluft, sätta mig på en växjöbuss hem till gemla, pussa på min katt och krama sönder min mamma. Fina grejer :)

PUSS

Alkohol föder längtan

Dagen har bestått av sömn, mat och läsa om Aristoteles och Locke. Kul dag ;)
Sanne kom hem nu ikväll, jäkligt gött att min pluggkompis är hemma igen och den som jag har deeptalkat med och verkligen kan prata med. Därför är det skönt att ha henne hemma :) Dock är Alice en skön tjej också och jag tycker om henne lika mkt som Sanne, men det är tråkigt att det inte blir likamkt tid med henne eftersom vi inte kan plugga ihop :/

Sanne sitter på mitt rum och pratar skvaller nu, eller pluggar som hon kallar det ;) Istället föredrar hon att skvallra om utelivet och boysen i jkpg, ngt som alltid är roligt att delta i :D Dock går det inte så bra för henne att läsa locke och inte för mig heller att läsa en annan bok. Istället dricker jag cola för att orka med allting och skrattar ikapp med Sanne. Livet är ganska fint ändå :)

Nu blir det mer skvaller, mer cola och försöka att läsa lite om lärarens arbete också. Känns inte så lovande men men ;) Onsdagen kan dessutom strykas från mitt huvud tack.

PUSS

När ett samhälle går under

De flesta har förmodligen sett resultaten från valet vid det här laget, alla röster är inte räknade men ett resultat har ändå nästintill kunnat fastställas.
Som socialdemokrat tycker jag det är tråkigt att alliansen kommer få styra Sverige i 4 år till, MEN, det mest upprörande är att SD kommer in i riksdagen, ett främlingsfientligt parti som inte bara vill ha ut muslimer och människor från balkan ur Sverige utan även norskar, dansar, finnar och tyskar. Alltså ALLA som inte är svenska medborgare, har svenskt blod i sina ådror och haft svenska släktingar länge. Min pappa skulle då slängas ut, mitt blod är inte helt svenskt heller om man går ett antal generationer tillbaka. Skulle jag kastas ut pågrund av det !? Pågrund av mina förfäder och släktingar ? HELT JÄKLA ABSURT!
Sverige tog ett steg tillbaka igår, när t.om USA är mogna för en mörkhyad president när det ligger efter i så mkt annan som ex miljöfrågor så får Sverige mej att må illa, delvis för att de inte är mogna för en kvinna som statsminister och delvis för att de släpper in ett rasistiskt,nazistiskt parti som ska styra vårat land. Oroväckande, äcklande och framför allt orimligt.

Finner inga ord för det som hände igårkväll, har därför inget mer att säga just nu.
Over and out

PUSS

när vädret tar sig in

Somnade stax efter 4 inatt, när man sover länge på dagen så vill man få ut så mkt av kvällen som möjligt vilket leder till att man somnar sent. Hade många intressanta människor att byta ord med igårkväll, en eventuell utgång håller på att planeras alt fest. Låter väldigt roligt :)

Just nu smattrar regnet mot rutan, det låter så hima mysigt och jag har verkligen saknat ösregn.. här duggar det bara ibland eller så tittar solen fram. Höst? Inte här inte, om det inte hade varit runt 12 grader på dagarna så hade det kunnat vara sommar nästan.

Ska nu läsa mina 3 resterande kapitel i min bok och sen ska jag äta. Har inget särskilt för mig idag heller faktiskt. Den sista boken för helgen plöjjer jag igenom under morgondagen då jag är ledig. :)

PUSS

Can't back down

Köttgrytan och vitlöksbrödet satt där det skulle, älskar när man hittar mat i frysen som man inte visste att man hade! Särskilt när det handlar om " hemmamat" ;)
Har läst 1 kapitel i min bok idag också, har 3 kvar men har tills på tisdag på mig så det är lugnt. Hittade roligare saker att göra ( tvätta och kolla film ).
Hade drömmar från i somras i natt, bland annat om den sista delen av sommaren från mitten av juli och framåt. Fina tider!  Martin ringde dessutom igår kväll, första gången jag pratade med honom på nästan 4 veckor. Skönt att höra hans röst, höra hans skämt och hans sarkasm/ironi. Han, Simon och Eric ska ev komma hit och hälsa på ngn gång också. Gärna för mig (: Är så awesome när man hör att folk VILL hälsa på. De betyder att dem tänker på en och saknar ens sällskap. Nästa helg ses vi :) Can't wait!

Längtar hem en smula ikväll, lyssnar därför på en massa musik för att pigga upp mig lite granna. Men Alice kommer åtminstone hem imorgonkväll och då blir det inte många stunder för sig själv och det känns väldigt skönt (: Dessutom kommer jag hem om ynka 5 dagar och det första jag ska göra är att krama och pussa på mina föräldrar, kolla film på stora tvn tillsamans med dem och pussa på min Hades. Hoppas han blir glad över att se mig ;p 
Får se när jag somnar ikväll, är ledig på måndag också så lär väl vara uppe länge och sova länge imorgon också och sen tvätta och plugga. Min livsfilosofi nuförtiden. Finns det ngt på tvn om valet på kvällen så lär jag nog se det också, har blivit lite valnörd. Det smittar när man har kompisar som är intresserade och lär en en hel del.
Slutbabblat nu, imorgon ska jag ringa mamma också för jag har inte pratat med henne sen i torsdags.. :o

PUSS

Framtiden

Ibland kan jag tycka att mitt liv är ganska tråkigt, eftersom hela min framtid redan är utstakad för mig. Jag vet hur mitt liv kommer se ut och har redan börjat leva det. Därför kan jag bli avundsjuk på mina vänner för att de " lever i nuet, för att de vågar och " dra till Norge, Bjärnum, jobbar och tar dagen som den kommer. Men jag kommer aldrig att bli en sådan människa och det är synd!

Somnade halv 6 imorse, lagom roligt. men hittade en massa  film som jag bara " var tvungen " att kolla på. Så jag var pigg och trött om vart annat hela tiden. Älskar såna kvällar, nat ;)
Såg debatten igår också och blev övertygad om att jag valt rätt, jag är stolt över att jag valde rött och att jag valde socialdemokraterna. Hoppas de gör ngt bra för mig de närmaste 4 åren om de får sitta i riksdagen och regeringen. En av anledningarna till att jag röstade på dem för de som undrar är för attt de gynnar mig som student på universitet/högskola.

Nu ska jag ta itu med min bok ; den tidlösa pedagogiken. Efter det blir det mammas köttgryta till middag med vitlöksbröd! :)

PUSS

Hemlängtan

Akademin i onsdags var himla roligt, att få träffa alla faddrar och alla nollor var verkligen toppen! Alla sköna människor var där och alla tyckte verkligen om att träffas igen och sånt är sjukt roligt :)
Vi hittade dessutom en hundralapp i regnet = free drinks! underbart :)
Hittade dessutom Samuel Melin ute på dansgolvet, han är nog en av de mest genuina,ärliga och ödmjukaste jag träfffat. Han är så himla blyg, försiktig och samtidigt så himla rolig. :) Det är även han som säger att min sängröst är som ett under ;) haha. Har kort på honom i min telefon, dock är det inte världens bästa men kan försöka komma ihåg att lägga upp den ngn dag!

Haft seminarium idag också, allt gick bra :) Lär bli godkänt på även detta vilket är gött.
Lämnat av Alice vid stationen precis, vill också åka hem. Känns som att man längtar hem mer när allting är bokat och bestämt att man ska åka hem än när man inte har en aning.
Att ha hemlängtan är bland det värsta som finns, att sakna mamma är nog bland det svåraste jag upplevt på länge. Man vet aldrig hus pass beroende man är eller hur mkt man tar någon förgivet förräns man typ aldrig träffas längre. GG är ju inte lite saknade eller så.. Joakim,Simon och Martin kan ju känna sig ganska saknade asså, likaså Carro, Johanna,Hannah och Tove. Men snart kommer jag som sagt hem!
Ikväll blir det lugnt, film, gott och bokläsning blir min kväll. Sen ska jag plugga resten av helgen inför tentan nästa vecka. KULJUL

PUSS

Akademin

Pedsex-antagningen gick mkt bra! Och det var så himla roligt, jag ville verkligen göra om det direkt efter :) Att få utmana mig själv, att få sjunga framför 16 helt gröna människor som aldrig hört mig sjunga förutom 3 st och att de 16 personerna sitter och knäpper med fingrarna i takt för att känna feelingen gör att jag känner mig awesome :DDD Applåderna uppskattades också ;) haha.
Taggen är en skön jäkel ; " Vad gillar du att göra när du inte är här ? " " Jag hänger med kompisar och ibland sjunger jag en liten sång " Sjuna ? menar du i duschen eller ? " " Njaaa duschen, bilen och för dem som vill höra"
" VI VILL HÖRA!!! " " Sjung han med fiolen " Nee, jag tänker sjunga Hallluja ", " Med Lenard Cohen eller Jeff Buckley ? " Jag tänker sjunga min egen version för den är bäst", " BRA SVAR!! "
STÖRT SKÖN MÄNNISKA HAN ÄR!!

Dock kom jag inte med i pedsex men jag är glad ändå, de tyckte jag skulle söka till SPJ istället som har hand om skolfrågor eftersom de tycker att jag ska aktivera mig för att jag tydligen passade som det, men jag vet inte :)
Idag är det plugg nu på eftermiddag och sen ikväll blir det förfest och Kåren ( akademin ) tillsammans med alla Änglar och Demoner i insparsgruppen! Kommer förmodligen att bli awesome :D Att dessutom vara ledig imorgon gör saken så mkt bättre för då hinner jag få färdigt allt plugg tills på fredag (Y)

PUSS

Hakuna Matata

Försöker vara positiv varje dag, allting ordnar sig för det mesta till slut ändå :)
Idag var jag på synundersökning vilket gick bra, nya glasögon är beställda och som vanligt så ändras min syn trots att jag var på synundersökning för ca 1 år sen, suck.
Ska dit på måndag igen för undersökning för nya linser. Mkt springande där ;) Sen har jag träffat min mormor och morfar idag igen, lämnade tillbaka officenyckeln och fick istället hela office 2010 så nu fungerar office på min dator igen! (Y)
Tog bussen hem från elmia så nu vet jag hur jag ska komma hem från alla HV-matcher i höst, kan ju vara bra att veta med tanke på att båda Ida och Emil ska komma upp och kolla hockey hos mig :)

Nu ska jag snart göra mat, varma mackor blir det ikväll (Y) Sen ska jag bara ta det lungt ikväll och kolla film, min förkylning är typ borta nu vilket jag gillar eftersom det är antagning till Pedsex på måndag! Nervös? JO TACK!
Imorgon blir det plugg och städande av lägenheten eftersom det är min städvecka..kul. Men Hakuna Matata right?

PUSS


Seminarium

Haft mitt första seminarium idag, det gick bra tror jag :) Ganska intressanta människor att diskutera med känner jag! Pratade med Carro innan idag också, det var inget som var planerat men gud vad glad jag blev efter de :) Jag saknar henne, saknar alla galna upptåg vi hade för några år sen som exempelvis stuva ris ;) ( vilket vi inte gjorde men tanken fanns där ). Ska bli skönt att få träffa henne när jag kommer hem :)

Har umgåtts med mina morföräldrar idag, skaffat nyckelkort till mitt word, dock fick jag heeelt fel grej med mig hem så ska åka och byta det imorgon. Har även kollat på nya glasögon, bokat synundersökning tills imorgon och ska då köpa nya glasögon. Kommer nog bli toppen med tanke på att jag inte köpt nya glasögon på 5 år..

Ikväll blir det mys med Sanne med fläskfilegryta,idol och rödvin :) Att slippa plugga ikväll är gudomligt!

PUSS

Skön dag

Haft en väldigt avkopplande dag idag, skrivit ut min seminarieuppgift tills imorgon på skolan, varit på stan och letat nya grejer till hösten. Kom hem med en halsduk och en ny behå, alltid ngt iaf (:
Har dessutom anmält mig till min första tenta som går av stapeln samma dag som jag ska åka hem ( 23 ), känns väldigt nervös inför första riktiga högskolegrejen..
Pedsex antagning på måndag också, tanken är att jag ska iaf söka och sen se hur det går, har kommit på att jag behöver utmana mig själv och jag tycker faktiskt att det är ganska roligt, för det ger såna sköna kickar efteråt :)

Nu är det snart idol, ska kolla tillsammans med Sanne. Vi har börjat spendera riktigt mkt tid ihop då vi pluggar och äter mat tillsammans, idag var hon med mig och shoppade! Tycker om henne :)
Imorgon är det seminarium på den sämsta boken, sen ska jag träffa mormor och morfar och fixa nya glasögon + kolla efter nytt office-paket. Mitt vägrar fungera...:/

PUSS

Huseby bröllopsmarsch

Pratade med Johanna igår kväll en ganska bra stund, blir så himla glad av den tjejen och det gör att jag bara vill komma hem och ge henne en riktig stor bamsekram! Det är få människor som blir så glad för min skull som hon blir när ngt går bra, börjar gråta och allting, denna söta människa :))) åååh, saknar henne!

Idag var det lååång skola, höll på att somna flera ggr pågrund av att jag nu blivit förkyld i näsan också, grattis grattis! Min studiegrupp känns dock väldigt bra för denna terminen fram till jul så det känns tryggt :)
Även varit på körmöte/övning idag. Kommer vara på tisdagar i 2 timmar, vet inte om jag kommer fortsätta för kör och stämmer är inte riiiiktigt min grej, gillar solo (A) dock var jag ju sjuk denna veckan så hade inget gehör eller kunde sjunga riktigt så det kanske blir roligare nästa gång :) Dessutom, 300 kr för hösten + våren är inte dyrt och man får en t-shirt och ett märke att sätta på overallen ;) KLART VÄRT!! Dock gillar jag inte att vi ska börja med massa svåra låtar som ex husebybröllopsmarsch, LAME!

Nu ska jag plugga och sen sova, ledig imorgon!! Då blir det mer plugg...:/

PUSS


Slut

Dagen har varit grymt lång och än är den inte slut! Helt otroligt..
dagen har bestått av föreläsning, laga mat, handla, ta hand om tvätten, plugga, ätit och nu ska jag snart ut och gå också med 3 av 4 rumskompisar. Alla har snart träningskort på Friskis också, kanon att kunna träna ihop och också peppa varandra :) Tycker om sånt! ( eftersom jag är en tjej som behöver peppning för att inse min egen styrka och min egen ork ).

Grymt skönt att bara ha 4 kapitel kvar dock i den seeega boken!
Alice kom precis in och störde ( igen!! ), blir aldrig av med henne! Ne men skämt och sido, jag tycker om att hon vill komma in och störa och umgås :) Hade varit tråkigt om hon var som mina föräldrar och sitter i en helt annan del av huset och bara träffas för att äta middag.
Alice är snäll :)

Nu lutar det åt promenad strax, ska faktiskt bli lite skönt att få komma ut och röra lite på sig! Efter det blir det en efterlängtad dusch, väääärme! Detta underbara påfund :)

PUSS

Jag har det bra

Svårt att sova i natt, och dessutom så hatar jag att soporna töms vid haalv 8 på morgonen, åååh!
Nåja, haft en förläsning på 1.5 timme idag redan och dessutom kom Alice hem för en stund sen, hon var hemma över helgen. Resten av dagen väntar 2 kapitel, ev skaffa träningskort och isåfall träna och fixa biblioteksgrejen i skolan.

Dock blir det lite dataslöande först, är värd det efter allt pluggande i helgen tycker jag ;)

PUSS

En vanlig dag

2 kapitel, en handling, en tvätt, en tallrik glass, 1 timmes skönlitteraturläsning senare sitter jag här :)
Funderar starkt på att dra igång Eclipse denna helgen också för att få lite pirr i magen och en go känsla, Taylor Lautner är drömmen javisst!

Snackat hockey och språk med en rumskompis pojkvän en stund idag också, väldigt trevlig person med mkt humor! Synd att de ska flytta dock, de är båda fina människor.
Föreläsning på förmiddagen imorgon, plugg och ev träning på eftermiddagen/kvällen. Kommer nog bli kanon!

Tisdagkväll innebär en chans för mig att hitta ngt roligt, ska på körövning på skolan. Hoppas att min förkylning i halsen i form av hosta m.m ska vara borta så jag gör ett gott intryck :)

PUSS

I love the way you lie

Läste hela 2 kapitel igår! Känns bra att få undan lite, pratade även med Johanna i telefon igår! Hade så himla mkt att säga, att berätta. Få veta.. tyvärr hann vi inte prata så länge men vi tar ett samtal till idag istället :)
Tycker det är gulligt att hon alltid blir så glad för allas skull, och att hon blir glad för min skull. Denna fina människa :)
Jag kollade dessutom upp pass, priset osv på friskis igår, ska skaffa träningskort där och FÖRSÖKA träna 3 ggr i veckan där men allting beror på tiden.. kanske är det inte rätt att gå med i Pedsex detta halvåret ändå.. men jag vill!! Och jag tycker att jag förtjänar en massa fina och bra saker runt mig nu med tanke på alla skit jag haft genom året och särskilt pga falska människor.

Idag blir det 2 kapitel till vilket lär ta sin lilla tid, ska tvätta en mörk maskintvätt också och sen bara läsa min spännande skönlitteratur bok. Trött på kurslitteraturen nu.

Nu blir det snart mat tror jag, magen kurrar som en galning. Får se vad som finns i kylen/frysen/skafferiet!

PUSS

Crawl

Igår var jag ledig! Eller, ledig och ledig, jag handlade, tvättade, hämtade mina sista böcker på posten och sen pluggade jag i 3.5 timme igår. Anledningen till att jag var ledig var för att jag hade inga föreläsningar igår, istället tvingades jag att göra ärenden och plugga.
Såg även lite film efter pluggandet igår, bland annat Robin Hood från tidigare i år, tror att det kommer bli en av mina favoriter i år fakiskt, den var grym! Men å andra sidan med Russel Crowe, Ridley Scott, fighting-scener och pilbågar!! är det svårt att inte fånga mitt intresse ;)

Idag står bara plugg på schemat och vänta på att Johanna ska höra av sig, hon ska tydligen finnas i Jkpg över natten :)) Hade varit toppen att få träffa henne lite eftersom jag behöver kontakt med mitt "gamla liv".

Nu blir det frukost/lunch eftersom jag inte vaknade förräns 25 minuter sen och sen öppna min pluggbok.

( Den som har kommenterat föregående inlägg, svarar ej på saker om jag inte vet vem det är som kommenterat, särskilt inte saker om mina vänner )

PUSS

In my head

Intressant förläsning i 3.5 timme på förmiddagen idag, önskar alla föreläsare kunde vara lika inspirerande och prata så att man blir fascinerad!
Har vilat hela dagen sen, försöker bota förkylning med sömn. Sen lagade jag och 3 av rumskompisarna tacos tillsammans, myspys med mkt prat om saker som man inte direkt pratar om när man känt varandra så kort tid men jag och Sanne har redan haft deep-talk så det gjorde inte så mkt ;) Dock bidrar jag inte gärna till såna diskussioner eftersom jag försöker vara ganska privat av mig. Öppnar mig inte gärna, i enstaka fall tar det 1 år, annars 3-5 :P

Nu ikväll blir det film, ledig imorgon! Ska sova sjukt länge, sen hämta mina böcker på posten om de kommit ( peppar peppar ta i trä! ), har de kommit så måste jag läsa en massa i helgen eftersom att en kursbok ska vara utläst nästa vecka. Lagom roligt men boken är faktiskt ganska intressant så det borde jag fixa!
Idag har jag en sån där "Sakna bästavännen dag", vill ringa Joakim men försöker verkligen att låta bli och klara mig själv för en gångsskull. Pratade ändå med honom på msn igår, ( gjort varje dag typ ). Får ringa honom en annan dag istället när jag känner att jag måste eller att jag verkligen vill berätta ngt! Egentligen har jag massvis att berätta, men jag spar nog på det lite till :)

PUSS

Insparken 2010

Insparken 2010 är ngt som jag ALLTID kommer att bära med mig, FY FAN vad kul jag har haft! Jag har lärt känna nya sidor hos mig själv, vågat mig på saker som jag annars aldrig skulle våga OCH jag har varit både glad, förtvivlad och svävat på moln. KÄRLEK

Insparken avslutades igår med en sittning, mat, underhållning och tempon bjöds det på. Kanon! Sedan drog man till Akademin en stund, faddrarna skulle skriva på våra overaller. Finns inga ord för hur fina våra faddrar är, min overall består bland annat av ; Djävlarnas egna Carola, Röst som en ängel, Änglalik röst, Du är en skön jävel, den bästa sångrösten, Hemmakväll <3 Sara och mkt mkt mer! En overall jag kommer bära med stolthet för en Pedagog är alltid så hård ingenting är något svårt för en pedagog :D

Dessutom berättade min fadder för mig igår att Samuel ( en av domarna från nattuppdraget som jag sjöng för ) hade sagt till henne " Din nolla sjöng verkligen jättevackert igår, det var som att ett under hade skett ".
Jag blir glad :DDDDDDD Eller glad är kanske inte riktigt det rätta ordet!
Har nu lovat Sanna, Bettan och Anna att de ska få höra mig sjunga på återinsparken i Oktober då jag är frisk..pinsamt hej! Men det är en utmaning och utmaningar är kul :D

Har som sagt blivit lite sjuk.. hostade på halva föreläsningen idag.. kul! men men, det går om!

PUSS

Insparken 2010

Insparken 2010 är ngt som jag ALLTID kommer att bära med mig, FY FAN vad kul jag har haft! Jag har lärt känna nya sidor hos mig själv, vågat mig på saker som jag annars aldrig skulle våga OCH jag har varit både glad, förtvivlad och svävat på moln. KÄRLEK

Insparken avslutades igår med en sittning, mat, underhållning och tempon bjöds det på. Kanon! Sedan drog man till Akademin en stund, faddrarna skulle skriva på våra overaller. Finns inga ord för hur fina våra faddrar är, min overall består bland annat av ; Djävlarnas egna Carola, Röst som en ängel, Änglalik röst, Du är en skön jävel, den bästa sångrösten, Hemmakväll <3 Sara och mkt mkt mer! En overall jag kommer bära med stolthet för en Pedagog är alltid så hård ingenting är något svårt för en pedagog :D

Dessutom berättade min fadder för mig igår att Samuel ( en av domarna från nattuppdraget som jag sjöng för ) hade sagt till henne " Din nolla sjöng verkligen jättevackert igår, det var som att ett under hade skett ".
Jag blir glad :DDDDDDD Eller glad är kanske inte riktigt det rätta ordet!
Har nu lovat Sanna, Bettan och Anna att de ska få höra mig sjunga på återinsparken i Oktober då jag är frisk..pinsamt hej! Men det är en utmaning och utmaningar är kul :D

Har som sagt blivit lite sjuk.. hostade på halva föreläsningen idag.. kul! men men, det går om!

PUSS

RSS 2.0