Huseby bröllopsmarsch

Pratade med Johanna igår kväll en ganska bra stund, blir så himla glad av den tjejen och det gör att jag bara vill komma hem och ge henne en riktig stor bamsekram! Det är få människor som blir så glad för min skull som hon blir när ngt går bra, börjar gråta och allting, denna söta människa :))) åååh, saknar henne!

Idag var det lååång skola, höll på att somna flera ggr pågrund av att jag nu blivit förkyld i näsan också, grattis grattis! Min studiegrupp känns dock väldigt bra för denna terminen fram till jul så det känns tryggt :)
Även varit på körmöte/övning idag. Kommer vara på tisdagar i 2 timmar, vet inte om jag kommer fortsätta för kör och stämmer är inte riiiiktigt min grej, gillar solo (A) dock var jag ju sjuk denna veckan så hade inget gehör eller kunde sjunga riktigt så det kanske blir roligare nästa gång :) Dessutom, 300 kr för hösten + våren är inte dyrt och man får en t-shirt och ett märke att sätta på overallen ;) KLART VÄRT!! Dock gillar jag inte att vi ska börja med massa svåra låtar som ex husebybröllopsmarsch, LAME!

Nu ska jag plugga och sen sova, ledig imorgon!! Då blir det mer plugg...:/

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0