bästavännen

Drömde mardrömmar imorse efter att ha legat och funderat på en massa massa grejer, har börjat göra det allt mer på sista tiden . Den här gången var det Sabine som dog.. folk dör allt mer frekvent i mina drömmar och jag blir lika förtvivlad varje gång, inte ok!

Har spenderat dagen med olika ärenden, träffat Simon och Martin en snabbis och dessutom köpt hemmabiosystem. gööött! Nu jävlar ska jag börja kolla en massa film igen :) saknat det som fan..
Drog sen hem till en av världens finaste grabbar, min bästavän. :) att åka hem till Gemla när man ser hösten utanför bilen är awesome, att dessutom kliva in i köket på Hantverksvägen igen och känna lukten av nybakade scones, hur underbar är inte Joakims mamma? Åh dör! Kvällsfika och prat om hockey i mängder, och catcha upp med både Joakims mamma och lillebror Jonny. :) gud vad jag fullkomligt älskar den familjen, alla är så snälla! En dag kommer Joakim och Jonny göra två tjejer väldigt lyckliga. :)

Mario Kart-spelande med Joakim i fleera timmar, massa massa skratt och fuskande. Inslängt med småprat, saknat det där självklara hänget vi hade för ett par år sen och jag är så glad att det är tillbaka. Lyckades slappna av för första gången riktigt på hela veckan efter allt krångel, tjafs och bråk. Finaste Joakim <3 Halv 12 kastade jag in handduken och tog mig hemåt efter underbara timmar i deras hus, tänk om man kunde hänga där varje dag?
Älskar Cattas statusuppdatering på fb också, det gjorde mig så otroligt rörd, " Finbesök från Jönköping. Härliga Sara Jonsson är här. Känns som förr i tiden :0)" Älskade familjen Sjöö <3

Nu är det snart dax att sova, blir hemkörd på förmiddagen till Jönköping imorgon istället för bussen pga högtalare och grejer.. Skööönt! Då kommer jag hem tidigare och får med mig alla grejer, awesome. :)

GODNATT

the importance of being Earnest

Bussresa med Rasmus igår, båda var heelt totalt döda. Men skönt med sällskap iaf, ibland är det skönt att bara ha ngn bredvid sig om det skulle vara nått. Kom hem till en lugn och skön lägenhet då mamma och Olle var på hockey, prat med dem och sen chill i soffan. Somnade väll runt halv 3 snåret trots att jag var så satans trött hela jävla kvällen..

Shoppat lite med mamma idag, en ny vinterjacka fick det bli och en ny bok. Surprise surprise. Idag är jag bara hemma och tur är det för jag är så satans trött, fortfarande inte vaknat till riktigt känner jag. Mamma och Olle ska på bio sen så får soffan för mig själv vilket passar mig alldeles utmärkt, är inte världens mest sociala människa idag känner jag. :p Imorgon ska jag ev träffa Simon och sen Tove innan jag på kvällen hänger med min bästavän. Blir superbra!

Och guuud vad jag vill resa ngnstans just nu, det bara spritter i hela kroppen på mig efter sol, bad, drinkar, strandhäng och bara ha det bra med fina människor. Jag vill.. och jag ska! Är kanske inte överförtjust i tanken på att behöva flyga igen då så kort inpå men vad gör man inte för sina vänner och för sol och bad? ;)

PUSS

Ta med dig Tutt till Växjö också

Otroligt bra kväll på kåren igår och en bra mysig förfest. Utnyttjade både Pohl, Hiddy och Rasmus knän och vilade fötterna på, ngngång får man ta för sig ;) Efter att ha fått i mig mer alkohol än på mkt länge var det dax för kåren, delade paraply med Linus och sjöng på Disneylåtar påväg från bussen. Awesome :).
Kåren intogs med mer alkohol, besök på mittentoan med Hiddy, kramar, flörtande trots mitt bättre vetande och fina samtal i regnet! En fin människa fick också två pussar på kinden under kvällen och världens längsta kram. Och fick både höra och säga "jag älskar dig" för första gången till och av en av de närmaste. Oväntat men det gjorde att mitt hjärta smälte :) totalt! Även påshuvuden kan när de vill ;)

Hem till Robert sen för att dricka upp resten av alkoholen (igår blev jag rädd över konsumtionen) och för att tjöta, halv 7 gick jag hem efter ett samtal på flera timmar och jag håller med honom om allt, det är dax att erkänna det och vissa andra saker.

Idag mår jag ok, en aning bakis men glad :) glad över gårdagen och att jag fick en kväll med storebror igen, jag behövde det! Idag var det han och jag i mångt och mkt och det storgillar jag :)
Nu är jag Påväg till Växjö för en helg där då jag ska ägna helgen till att plugga, pausa lite och för att umgås med min bästavän! Längesen nu så behöver åka hem och träffa honom lite.

PUSS


Disney 2.0

Igår var det Disneymaraton igen, 4 filmer till sedda. Bra grej!
Kuddkrig/toffelkrig drog igång sen och jag vann över både Robert och Rasmus, yeeeey :D Herren av soffan är jag!

Sov väldigt gott inatt för första gången sen i lördags, bra! Underlättar inför kåren och förfest ikväll, en vanlig onsdag. :) Idag får vi dessutom storebror med oss på förfesten, var ett tag sen pga inspark och hans pedsex nu. Jag har saknat det, en hel del. Så ikväll är det bara köööööör som gäller och det kommer bli grymt :) Ikväll är jag och redbull/vodka återförenade tillsammans med min kompis morgan och cola. Då blir det inget annat än bra!

Håller på att skriva i min dagliga bok om i måndags, det är en jobbig dag att skriva om. Jag har undvikit det i 2 dagar nu för att det fortfarande gör ont att ens tänka på, det gör väldigt långtsamt att skriva. Men det gör väll det ibland antar jag..

Nehe, middag stor på schemat nu. Köttgryta och kokt potatis, awesome!

PUSS

bästa Rasmus

Mysigt med Disney i söndags, 4 filmer sågs och mkt skratt och sång blev det. Vi fortsätter på den linjen ikväll med finaste sällskapet i världen, :) Har även hunnit med en lunch idag med Robert, Rasmus och Bine, gott!  Sov dåligt i morse, låg och vände och vred mig halva morgonen och när jag väl somnade om på riktigt så hade jag en väldigt jobbig dröm.. hatar såna morgnar. 
 
Igår hade jag en väldigt crappig dag, hela dagen. Var nära att börja gråta, slå ngn och skrika rakt ut hela dagen. Hiddy kom till undsättning och umgicks med mig hela kvällen, tacka gudarna för henne!  Guld värt när ngn ser att man är ledsen <3    Skålen rann tillslut över dock och började gråta med henne i telefon, 
dagen blev tillslut äntligen bättre efter ett långt samtal med en person om anledningen till varför jag var ledsen. Ett jobbigt samtal, men ett behövligt sådant. Jag fick höra det jag behövde och nu är allting bra igen, jag är glad igen och allt är som det ska, halleluja!   Att prata med ngn och båda gråter är kanske ingen hit, men vilken härlig känsla det var på ett sätt att se fasaden spricka, att se känslan jag ville få personen att förstå. Hur sårad och arg jag var..  
Skönt också att få in ett par skratt senare på kvällen, äkta skratt för första gången på hela dagen. Så himla välbehövligt och så himla bra. :)  
 
avslutar detta inlägget med att ge lite creed till världens finaste och bästa Rasmus, jag har ofta en tendens att höja Robert mer än Rasmus har jag märkt trots att de är precis lika bra och precis lika fina och lika viktiga för mig.  Så finaste bästa Rasmus; tack för att du finns, du är bäst och jag tycker om dig så himla mkt. Tack för att du är du, att du lyssnar, alltid har ett leende på läpparna, alltid ett dåligt skämt på lager, för att du värdesätter mitt sällskap och för att du alltid har en kram tillgänglig. Bästa vän ♥
 
PUSS

när man faller

Ibland behöver även jag en vän, ibland är det jag som får vara i behov av ngn och ibland är det jag som får må lite piss och inte alltid vara glad.

Då är det bra att veta att det finns dem som tar emot en när man faller, kära Hutt är awesome och ser allting så tydligt och bra. Så priceless och så värt <3

Underbart

Hade verkligen världens underbaraste dag igår!  Världens finaste dröm och förmiddag, häng med Sannis heeela dagen med bokläsning, mat, gossip girl, prat, film och allmänt mys :) Drog sen till Konsum och handlade tillsammans med Rasmus, jag och storebror hängde sedan och åt kött, klyftpotatis och vitlökssås, otroligt gott! Och som Rasmus alltid gör mig glad, det är så lugnt och mysigt och avslappnat att umgås med honom :) 
Sen kom Robert hem till mig också och då blev det kortspel och väärldens runtfjantande, det var extremt längesen vi var så flummiga allihopa samtidigt!! Massa konstiga skratt, låtar, samtalsämnen och igenom lyssning av ljudklipp. Extremt underhållande och roligt. :)   kl 4 imorse däckade jag i min säng imorse efter att ha läst en stund, efter en otroligt underbar dag. :)  Allt är så underbart just nu och jag älskar livet! 
 
Och hur snäll är inte världens bästa Robert? Som smsar och säger hur bra jag är hela kvällen innan han kommer? Att jag behöver höra sånt själv ibland och inte bara ge hela tiden. Att ngn tänker på mig för en gångsskull och värdesätter mig är så guldvärt och det är sånt jag behöver höra ngngång ibland. :)  
 
Dagen idag blir bra också, inget plugg idag heller då nya kursen börjar först imorgon, ska istället laga köttgryta och flytta över grejer till mina nya bokhyllor.  Senare idag/ikväll blir det Disneymaraton med Robert, Rasmus och Hiddy :)  fina grejer! 
 
PUSS

västgötagatan

Bra kväll på kåren i onsdags, håller mig alltid fast vid Robert. Det är tryggt och bra ;) Fick en del nya bekantskaper dock, alltid trevligt. :) en nollas flickvän b.la och en nolla i Hiddys faddergrupp, trevlans!
Torsdagen var ännu bättre, 3-rätters spontant med Hiddy på Jensens, göööött! Intressanta diskussioner och samtal som jag fortfarande ler EXTREMT mkt åt :D Sen hem till henne för plugg, snack och lyssna på Disney innan Rasmus kom med chokladbollar och sitt braiga sällskap!

Tenta igår, gick förvånansvärt bra trots att jag trodde att jag skulle totalfaila,, förhoppningsvis klarade jag den! Sen lunch med Hiddy, Linn och en kompis till dem innan jag köpte återinsparksbiljett, gött mos! Drog hem till Robert och hjälpte honom med hans essä i ett antal timmar och fjantade och skvallrade! Helvete vilket liv vi fick och vad awesome det var :D Mötte sen upp Sanne och hade henne hos mig hela kvällen och natten. Varma mackor, godis, film och prat! Kanonbra :) hon sov här inatt och ligger nu i min soffa och läser. Så himla underbart skönt att ha ngn annan hos sig, känns nästan lite som västgötagatan! :) det gör mig glad och varm!

Hade världens finaste dröm inatt, med massa pedagoger, sång, tält, Rasmus som toastmaster och som sjöng en av mina favoritlåtar för ett par år sen till mig, en Robert som var full-i-fan och visste om det, en Jocke och barndomsvännen Cecilia som kom! fick mig att gråta floder! Sen som grädden på moset smsade jag i drömmen med finaste bästavännen och skulle hem till honom på kvällen och bara ha kvalititetstid. Han saknade och tyckte om mig. :) åh vad jag saknar Joakim!

Idag har jag ingen brådska med ngt alls vilket känns otroligt skönt, inget plugg, ingenting. Ska njuta av helgen och tänka på min fina dröm och att fina Sannis är hos mig :)

PUSS

rensa

Haft bra dagar sen jag skrev sist, bra helg med mammi. :) föreläsning i måndags och sen häng med Hiddy. Igår pluggade jag i skolan, träffade Sanne, träffade Rasmus som lagade världens godaste potatismos och köttbullar till mig! :) det finns bara 3 människor som kan laga potatismos och det är pappa, måmå och Rasmus, awesome! :D Känslan i att se Rasmus laga mat också, det är en speciell känsla att se ngn göra ngt som dem verkligen kan och verkligen tycker är kul och är bra på :) fin känsla.

Sen drog jag hem Robert till mig, kände mig inte alldeles för glad så pratade en sväng med Robert. Det är så himla skönt att veta att alltid när man träffar honom så slutar det alltid med att man mår så satans mkt bättre och skrattar, ler och blir tillfrreds. Magiskt! :)

Skippade min föreläsning idag, sista innan tentan. Kände att jag gör mer nytta att plugga hemma då powerpointen ändå läggs ut på pingpong, Så blir att plugga idag innan en mer eller mindre lång sväng till kåren, tenta på fredag men måste hitta på ngt annat känner jag. Det får bli som det blir på fredag. ( jag vet att det inte låter som migl, men jag har lärt mig i Jönköping att man måste leva också. Även om det blivit så en hel den den senaste tiden ).

Har kommit underfund med att jag borde rensa i mitt liv igen, har personer som inte är värda min tid och dem borde rensas bort. Vissa är tuffare än andra att rensa bort men jag föredrar att lägga min tid på dem som vill lägga tid på mig och dem som faktiskt vill umgås med mig, som pratar mkt med mig och som väljer att uppskatta mig och mitt sällskap, PUNKT!

Nu ska jag plugga, äta fiskpinnar och bara la åt att allting löser sig bara man har bra människor runt sig :)

PUSS

Kinnarps

Haft en av de längsta dagarna på länge, spenderat dagen med att fixa bokhyllor, kolla hockey, köra bil och rensa min garderob och dagen är fortfarande inte slut, sjukt! Hemmapremiären var nice, gött att se hockey igen, längtat :D det är ngt särskilt med all dramatik kring den sporten.

Fick en mamma på besök igår och sen Olle en snabbis idag som kom med min nya säng, awesome! 1.20 nu, blir superbra :) köpte nya kuddar igår också, assköna. Så nu har jag typ en ny lägenhet då jag flyttat runt lite tavlor och sånt också.. känns nästan som jag flyttat. Gillar inte den känslan dock, men men..
Nu är jag otroligt trött i fötterna efter en dag med typ konstant stående och kringspringande överallt och lite småseg, HALLE FUCKING LUJA! :D sov 4 timmar inatt. hoppas på mer denna natten.

Imorgon drar vi A6, leta nya jeans till mig + Öb senare. Kaaaan hända att jag tar en liiiten kort sväng förbi akademibokhandeln/bokia på A6, who knows? ;) trots att jag inte får gå in där utan Robert, men lite bus är aldrig fel. Det kliar i fingrarna på mig trots alla böcker ståendes här hemma..

Nu vill jag ha kvällsmacka och film.

PUSS

Pohl

Det är rätt lustigt egentligen, hur ett samtal kan släppa iväg så mkt negativa tankar man hade och irritation jag hade för en vän till mig. Vid närmare tanke har jag gått och burit på dessa tankar sen i mitten på Maj, vilket är ca 5 månader. Helt sjukt!

Jag älskade samtalet med Pohl igår, hur jag kunde vara ärlig. Hur jag fick ärlighet tillbaka och att jag kunde säga allt jag ville och att han förstod. Han tog illa vid sig, visst det var min avsikt för att få honom att förstå men samtidigt hatar jag att se människor i min omvärld bli ledsna..
" Sara, du är världens underbaraste tjej och vän". Då blir man glad. :) en puss på det och två världslånga kramar, en klapp på kinden senare och lite hålla handen på det, vi båda behövde det efter ett krävande samtal. Vänner är viktiga för mig, och han är en av dem. Även om det inte alltid verkar så!

Haft en otroligt bra dag med Rasmus i x antal timmar med prat, Tarzan, täckemys, skitgubbe och svälta räv + hockey. HV vann seriepremiären mot Färjestad efter förlängning, gött Fasth! :) sen kom Robert också och kollade på " Låt den rätta komma in", en väldigt speciell och gripande film, jag mådde inte bra av dem. Usch, sorgligt och hemskt. Godis, cola och fina skratt. Bakmaskinen! :p
Nu är jag extreeemt pigg på cola vilket inte är ok ngnstans, ville sova tidigt inatt då jag sovit dåligt men det är ju som det är.. glad ändå :) finns så mkt att le åt just nu!
Mammi på ingång imorgon och då blir det en helg med ikea, mat, hockey, besök av mammas pojkvän, bilkörning och bara njuta av sällskapet av mamma :)

PUSS

Stolt över mig själv

Är det inte konstigt att man kan gå en hel morgon/förmiddag och vara supertrött, hålla på att somna på föreläsningen och bara längta hem till soffan. Och sen när man väl kommer hem så blir man pigg.. kan iochförsig ha med ett telefonsamtal med Hiddy att göra också men ändå, sjukt frustrerande!
Kvällen igår var awesome, förfest hos mig och sen kåren med nya och gamla ansikten. En precis lagom kväll igår med tagg på hög nivå :) och jag är otroligt stolt över mig själv igår, att jag vågade. Hade ett långt snack med Pohl igår, om precis allting. Otroligt skönt kan jag säga! Han är snäll, han gör bara lite fel ibland men han är snäll. :) jag är otroligt glad över det samtalet, otroligt glad att jag tog mig i kragen och redde ut allting och sa vad jag tyckte och tänkte! Sara som bodde i Växjö hade aldrig någonsin vågat att ta såna samtal, men nu när jag flyttat känns det som jag har såna samtal jämt, ett på midsommar och ett igår. fantastiskt. :)

Idag blir det inte många knop, jag är trött och knät är lite halvdomnat idag för första gången på ett tag. Blir en film senare ikväll med Robert och kanske Rasmus, ev häng med Rasmus också. Det vill säga om herren behagar svara ngn jävla gång. :p I helgen kommer min mammi :)

PUSS

show time

Spenderat dagen på föreläsning med godbitar här och var. Varit glad hela dagen fortfarande sen igår, helt sjukt! Efter föreläsningen var det dax för show time, se vad det var för nått. Och känner jag mig själv rätt så kommer jag att stanna där, inte för att det nödvändigtvis känns 100% rätt men för att jag behöver något eget och för att jag behöver sång, dans och teater i mitt liv igen! :)
Drog därefter direkt till Jockepockesmocke för att kolla hans nya lägenhet, det kommer bli skitbra för honom! Kanonfin lägenhet. :) sen kom Robert också och då blev det pizza på alcamo innan glass för dem på max och mjölk för mig xD cruisade runt lite och handlade sen lite på maxi. Avslutade sedan kvällen med X-factor på tv4play, bra dag! :)

Imorgon blir det städning och lite andra grejer. Gött att vara ledig och att redan vara förberedd i princip till föreläsningen på torsdag. :) blir därför kaaanske kåren på onsdag för att kompoensera förra veckan OCH för att det är awesome!

PUSS

den förlorade sonen

Jag har idag varit med om bland det sjukaste man kan uppleva, en förlorad bror ringer och väcker en.. och vill träffas; nu, idag, på direkten.   Att få ca 1 timme att smälta detta innan man ser ansiktet på någon man inte sett på 13 år är ganska sjukt, abnormt, galet och framförallt, alldeles underbart!  Att dela skratt, dela historier och att bara få se hans ansikte, se hur han utvecklats. HELT FANTASTISKT!   Vi har samma minspel, samma lugn, samma humor och vi irriterar oss på samma saker och vi är lika envisa. Att dessutom ha samma problem när det gäller lederna i fingrarna... att se sitt eget kött och blod och veta att vi hör ihop. Att vi faktiskt är syskon, bror och syster, på riktigt.  Lillebror och storasyster.   
 
Jag trodde innerst inne att jag aldrig skulle få träffa min bror igen, jag hade förlikat mig med tanken för längesen. Men jag inser nu hur mkt jag missat, tack vare en människa som inte ens räknas.   Andra chanser är oslagbara och jag är storasyster, till en 15:åring. En 15:åring som har hela livet framför sig, hela gymnasiet framför sig och som har heeeelt andra intressen än vad jag har eller hade när jag var 15 år.   
Jag insåg någonstans under de 2 timmarna jag träffade min bror och hans mamma att jag saknat den biten i mitt liv, saknat att veta om att jag har ngt men inte veta hur jag ska få det. Jag har saknat den pusselbiten att känna min bror.   Vi känner inte varandra riktigt, men vi är påväg mot att börja lära känna varandra och det är värt allt i världen. 
 
Nervositeten i att äntligen träffa honom och att han inte skulle tycka om mig föräldrades väldigt fort när jag såg bilden han lagt ut på oss på facebook med taggning och texten "Syster :) ". ( kommer lägga upp bilden när jag orkat lägga in den på datorn, vill inte ta den från fb).  Det betydde allt och jag insåg att jag alltid tyckt om honom, alltid tänkt på honom och att han ligger mig varmt om hjärtat, precis som hans mamma.    
 
Om vi ska träffas fler ggr? Självklart ska vi göra det. :)  jag ser redan framemot nästa gång. 
Att en skitvecka kan förändras så fort, tack kära Sebastian/Basse för det! 
 
PUSS

Glädjen i att finnas till

Det var alldeles för länge sen jag skrev jag vet. Folk har t.om anmärkt på detta..   men jag har haft fullt upp med diverse grejer och inte riktigt vetat vad jag ska skriva heller. 
De sista dagarna på insparken var magiska; glädje, skratt, känslosamma samtal, massa bilder, nya vänner, efterfester, lite sömn, alkohol, lekar och hejdlöst mkt dans och prat. Det var mkt som hände de sista dagarna, mkt som inte var bra och det ena med det andra. Fick b.la ett psykbryt på Pohl men det är en annan historia. 
Insparken var allt jag behövde, jag växte otroligt mkt som person de 1.5 veckorna och tog för mig, jag vågade och jag pushade mig själv till att vara där och på hela tiden. Jag mådde så otroligt bra och fick göra det som jag verkligen älskade, hjälpa andra. :)  Jag är så otroligt glad, tacksam och lycklig för insparken då det är det bästa jag gjort, snart återinspark och det kan inte bli bättre!  Och fan vad sköna nollor jag hade, så himla goa, trevliga, roliga, mysiga, duktiga, glada. Magiskt! 
 
Efter insparken så blev jag sjuk eller sjukare, och jag hade dessutom huvudvärk i onsdags, migrän. Missade därför mitt första obligatoriska moment i skolan igår, sånt som händer men det sved.   Men jag var tvungen att lyssna på min kropp, efter en sommar med insparkstankar, en inspark då jag ställde upp för precis alla, en sommar då många av mina vänner i växjö mått kasst, och veckor då jag inte tänkt på mig själv och då jag har vänner som på löpande band mår dåligt så sa kroppen ifrån. Jag tänker för mkt på andra och slutar lyssna när kroppen säger stopp. Det är sån jag är som person, jag bryr mig om andra så mkt att det gör ont många ggr, att jag alltid hjälper till om så kl är 3-4 på morgonen och det gör så ont när jag missar människor som mår dåligt, eller som behöver min hjälp. Onsdagen var inget undantag, jag mådde pest och trots detta hittade jag orken att hjälpa en klasskompis och dessutom senare på natten 2 andra kompisar som inte mådde så himla bra. Jag finns alltid för andra, på både gott och ont uppenbarligen. 
 
Men men, därför hade jag en ascrappig dag i onsdags, men fick en sån otroligt underbar dag igår! Först middag med Sparkle och sen finfint häng med min nya vän Hiddy ( världens underbaraste knäppaste tjej, tydligen är jag hennes svenska motsvarighet, döör!, historien kring hur vi träffats och börja hänga är jäkligt hilarious! ) och Rasmus.  Som dessutom numera är en del av Pedsex park :)))))  ( pedagogernas sexmästeri på högskolan).  Jag är så otroligt glad för hans skull, ngt som han velat sen vi började på högskolan har hänt för honom och det finns ingen bättre människa till att vara med där, jag är så otroligt glad för hans skull :) min fina bästa kompis ska få göra ngt som han velat så länge och jag är helt övertygad om att han kommer göra ett förbannat bra jobb! ååh vad jag ser framemot när han ska spexa på sittningar och när han ska toasta en sittning :) fina Rasmus <3 
 
Så häng med Hiddy och Rasmus med massa diskussioner, både seriösa och oseriösa samtal. Myspys. Blir så himla glad av Hiddy som säger saker hon bara menar och säger " Sara, innan jag kände dig och bara såg dig på Kåren, du utstrålade sån otrolig självsäkerhet och gör det fortfarande och du är så otroligt trygg i dig själv"  Hur glad blir man inte då?  döör :)    Hiddy, jag och Rasmus har dessutom startat "Dalvikscrewet" xD dör, OCH Hiddy har dessutom officiellt blivit med i min, Rasmus och Roberts sjuka krets och fått ett sjukt smeknamn, välkomnar härmed Hutt i addition till Tutt, Prutt och Butt xD  
 
Idag har jag och finaste storebror storebror-lillasysterhäng!  Hur bra!? Megabra :) Därefter kommer Robert och joinar oss med Dobidoo och kortspel.  Att man kan få vara så lycklig med allt i sitt liv, så tillfreds och så glad att man är här just nu och att man har det man har, fantastiskt! 
 
( 1 år sen Stefan Livs bortgång idag, alltid saknad, ALDRIG glömd.  Helt sjukt att 1 år redan passerat, tankarna är hos hans familj idag och i ishallen där han hörde hemma. Nästa helg är jag i ishallen men aldrig mer med Stefan Liv.  Vila i frid Stefan! ) 
 
PUSS 

RSS 2.0