Stolt över mig själv

Är det inte konstigt att man kan gå en hel morgon/förmiddag och vara supertrött, hålla på att somna på föreläsningen och bara längta hem till soffan. Och sen när man väl kommer hem så blir man pigg.. kan iochförsig ha med ett telefonsamtal med Hiddy att göra också men ändå, sjukt frustrerande!
Kvällen igår var awesome, förfest hos mig och sen kåren med nya och gamla ansikten. En precis lagom kväll igår med tagg på hög nivå :) och jag är otroligt stolt över mig själv igår, att jag vågade. Hade ett långt snack med Pohl igår, om precis allting. Otroligt skönt kan jag säga! Han är snäll, han gör bara lite fel ibland men han är snäll. :) jag är otroligt glad över det samtalet, otroligt glad att jag tog mig i kragen och redde ut allting och sa vad jag tyckte och tänkte! Sara som bodde i Växjö hade aldrig någonsin vågat att ta såna samtal, men nu när jag flyttat känns det som jag har såna samtal jämt, ett på midsommar och ett igår. fantastiskt. :)

Idag blir det inte många knop, jag är trött och knät är lite halvdomnat idag för första gången på ett tag. Blir en film senare ikväll med Robert och kanske Rasmus, ev häng med Rasmus också. Det vill säga om herren behagar svara ngn jävla gång. :p I helgen kommer min mammi :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0