Once more

I'm going back to rehab.

bilden har absolut ingenting med det att göra, men Johanna har varit så himla fin på sista tiden och jag älskar henne väldigt mkt, hon finns alltid oavsett om hon har tid eller ord och det är beundransvärt ! Dessutom så kan denna tjejen faktiskt sjunga lite granna, älskar höra henne sjunga :') Är det någon som kanske har någon aning om vad texten handlar om så skulle det vara hon, eller  möjligtvis Ida. 
Johanna är fin, <3  


brändabacken 9

befann mig igår på brändabacken 9 tillsammans med en vill Ida Katarina Sjöö. Masssa prat, film, fruktsallad och godis ! Det var massa mysigt, jag tror det var vad både hon och jag behövde, någon som kunde lyssna på oss båda och som verkligen bryr sig och förstår.  Sen sov jag hos henne också. sov väldigt gott måste jag säga trots en massa problem med bäddsoffan XD haha.
Vi vaknade ganska sent idag, runt halv 12 och då käkade vi frukost och kollade på Morden i Midsommer. Väldans bra serie (Y)
Ikväll ska jag läsa körkortsteori, ta det lugnt och kanske dra över till Ida igen, nu när vi inte har skola så är det typ den enda tiden på året då vi har tid att umgås en del vilket är ganska deprimerande egentligen eftersom jag tror att båda jag och Ida behöver varandra, därför borde vi ta oss mer tid för varandra..
men jag är iaf glad för den tiden vi får umgås :)

Nehe, nu kom mamma hem tror jag, ska hälsa lite på henne innan jag sätter igång och börjar läsa min körkortsbok för 3:e gången, PUSS !


Sömn.

Sömn blev det ju inte så mkt av i natt precis, sov hos Johanna igen tillsammans med Carro och Joakim. Vi somnade väl runt halv 4 . Dock lyckades vi allihopa sova i samma säng i natt XD haha.
Skratt blev det dock en massa innan vi somnade och man kan säga att som vanligt är det jag som skämmer ut mig mest XD haha. 
Vissa saker var dock... knas. Jag blev full i skratt, jag blev glad och jag vet inte. Allting kom på en och samma gång.
Dessutom hade jag en sån typisk dag då jag var närhetsrädd. Ville absolut inte ha kram och ville inte ha Carro så pjass nära som hon var ;) haha.

Skulle stiga upp vid 7 för Johanna skulle till sjukgymnasten men eftersom jag egentligen skulle pluggat teori med Ida idag så drog jag hem och sov lite till istället och sen när jag vaknade hade vi ingen ström.. :/  Så det blev dusch i mörket, teori och frukost för min del. Dock ingen Ida för det tänkte nog ingen av oss på sen. Dessutom har jag börjat läsa Harry Potter - Dödsrelikerna nu igen på gott och ont. Ont eftersom jag kommer jämnföra med de nästkommande filmerna isåfall och gott för att det är den bästa av dem !
Sen blev jag svintrött igen så jag gick och la mig 2.5 timme till vilket var bra för jag frös. Nu är jag pigg och mamma är och hämtar pizza. Gott (Y)
Ikväll vet jag inte vad som händer, skulle tro att jag är hemma i natt för första gången på väldigt länge. XD haha. Kanske blir det en promenad senare ikväll eller ska jag kolla film. Vi får väl se :)
Imorgon blir det iaf en jädra massa teori och cykling eller promenad.

Dessutom fyller Timpan / Ludde 19 år idag, grattis till honom :) !
Adjö !

Teori

Idag har jag egentligen inte gjort så mkt, ringt 2 samtal, bokat tid för nya piller och ska dessutom få en remiss till nya inlägg (Y)
Sen har jag grävt efter potatis och även skalat dem. Åt stor och god frukost / lunch.
Nu väntar körkortsteori, tråkigt som  satan är det men jag måste bli färdig förr eller senare.

Johannas place

Igår kväll var det långpromenad, mysigt som satan ! det gillar jag, få en kväll för sig själv, lyssna på musik och inte behöva tänka alls mer än på hur texten går i låten man lyssnar på ;)
Sen sov jag hos Johanna med Joakim och Carro.
Eller sov och sov. jag låg längst mot vägen på världens smalaste yta så fick lite klaustrofibi så la mig i Johannas säng istället. Då somnade jag !

Ska strax äta och sen ut och gå med grannjävlen, trevligt trevligt. Sen ska jag tillbaka till Johannas place för att sova där i natt igen !

Adjö !

äntlige är de hemma :)

Äntligen är mina päron hemma, de kom hem runt 8 tiden igår så igår umgicks jag mest med dem, pratade om deras tid i tyskland och lite andra saker.  Mamma kom på en sak jag kunde utbilda mig till igår, Operasångare :OO
Hon är störd ;) hon ville att jag skulle sjunga som dem i Nightwish.. Som sagt, nämnde jag att mamma är störd ? :P
haha :)  men det var skönt att de kom hem, har kännt mig ganska ensam här hemma ett tag ;)

Att de dessutom kom hem med världens godaste bröd, Apfelschorle, ett nytt halsband från världens finaste gruva ( mitt gamla flög i golvet för nån månad sen som jag haft sen 9 års åldern :(  ) och dessutom ett flak kopparbergs cider till mig som tack för husvakt, städning och så vidare ;)   härligt ! Nu är jag säkrad ett tag :)   tackar hjärtligast !

Idag har jag och mamma handlat och sen ätit.  Ska dra till Johanna om några timmar och sova där hade jag tänkt mig tillsammans med Carro och ev Joakim också. Längensen man träffade på Johanna på riktigt nu.
Ska ge mig ut på promenad innan dess hade jag tänkt mig och prova hörlurarna jag fått låna av mormor och för alla som undrar, jaaa det är mindre hörlurar än de jag hade innan, dock ska de också sitta på öronen fast på ett diskretare sätt ;)
haha.

Nehe, nu drar jag strax ut ! PUSS

:D

Mamma och pappa kom hem igår, äntligen !
Nu ska jag ut och hjälpa mamma i landet en vända snäll dotter som jag är.
Skriver mer sen :)

Måttband :)

Igår drog jag som sagt till mormor, men innan dess så var vi på citygross, plantagen och lite så :)  Dessutom bjöd mormor på lunch på Akropolis ! (Y)  väldigt mysigt !  Sen på kvällen gjorde vi egentligen inte så mkt, kollade på film från studenten dock, LUDDE <3  La mig tidigt men somnade inte,
vaknade halv 11 och duschade, åt ett ägg, gick promenad med mormor. Min mormor är fin och det är bara hon som jag kan prata med när det gäller vikt förutom skolsköterskan. Mormor <3
Sen kom Åse och Seth så då fikade vi och sen lagade jag och mormor mat. GOTT !
Åkte sen bussen hem och köpte en stegräknade, ansiktsmask och fyllde på busskortet i stan. Så ikväll ska jag ha mysigt med ansiktsmask, balsamkur och tvn (Y)  Imorgon ska jag ha körkortsteoriläsning hela dagen, har personer som peppar mig med detta nu så jag VILL bli färdig :)  Sen ska jag prova min nya stegräknare imorgon :)

vet ni en sak? Jag mätte mina mått för ca 4 månader sen runt hals, mage, rumpa och bröst. Och mormor och jag mätte om mina mått och på dessa 4 månader ( ganska lång tid men ändå) så har det faktiskt hänt en del :))))
mina nya mått :D:D  :

HALS : minskat med 1 cm
RUMPA: minskat med 8 cm
bRÖST: ( omfånget runt ryggen) : minskat med 5 cm
MAGE: ( mitt största problem ) : minskat med hela 6 cm :OOO

HERREGUD :D   Så just nu är jag meeegaglad och dessa siffror ska tas med till skolsköterskan den 21 Augusti :D:D Då kanske hon också blir glad :)  GAAAAAAAH :D  GLÄDJS MED MEJ NÅGON FÖR TUSAN !

Rent och fint :)

Igår städade jag övervåningen och idag har jag ägnat ca 3 timmar åt att tvätt och att städa nedervåningen och Simone kom förbi en stund. Hon är mysig ! . Heeelt sjukt vad skitit det var innan jag städade ! Men nu är det rent och fint iaf tills mamma och pappa kommer hem igen :)
Resten av dagen idag ska jag bara ta det lugnt, kolla comedychannel, läsa lite och sen ska jag nog sova lite tidigare idag :)   Ida kommer över sen en sväng och visa henne lite saker, sen ska mormor ringa ikväll också. Trevlans !  Får se om mamma och pappa ringer idag, förmodligen gör de det eftersom de inte ringde igår ;) haha.

Jag har faktiskt lärt mig en sak dessa 2 dagar, jag har lärt mig hur man byter dammsugarpåse, grattis till mig ;) haha.
Nee, nu är jag helt slut så nu ska jag bege mig till macken och köpa mig något gott tjock som jag är ;)
och sen ska jag laga lite mat också.
Imorgon blir det förmodligen lunch med mormor, sen drar jag dit efter natten. Fredag blir det körkortsteori !

Adjö !

2 år idag.

Vet ni vad ? Ikväll om ca 4 timmar är det 2 år sen och det känns ganska sjukt måste jag säga ändå.
Att tiden har gått så fort, att det har hänt så pass mkt sen dess. Det var en lördag det året.
Det lite roliga är att förutsättningarna egentligen är de samma även om denna sommaren absolut inte är likadan, den är annorlunda på många punkter.
Denna dagen var iaf en fin dag för 2 år sen, finns fortfarande saker som påminner om det även om platsen är annorlunda och även en hel del andra saker.

men vet ni vad ?
Det spelar ingen roll att den dagen inte finns längre för jag har fått en massa andra dagar istället, dagar som känns och som är mkt mkt bättre. Även om den dagen fortfarande är unik och att den fortfarande snurrar i mitt huvud då och då och det är fortfarande en dag som är viktig för mig så har jag gått vidare. Och vet ni vad ? Det är det som känns bäst just nu, att jag har gått vidare från just den dagen. Finns fortfarande många saker från mitt förflutna som jag fortfarande inte gått vidare ifrån och då menar jag från 3 års ålder och uppåt tills så senast som 2008.

Men vet ni?  Denna dagen är min alldeles egna och jag tycker ändå om den :)

070721 (: <3

Anton Zetterholm !

Gårdagen blev en hel del tvättande och sen handlade jag faktiskt också lite granna. :)
Sen blev det en massa musik hela kvällen och hittade även massa klipp med Anton Zetterholm som förgyllde kvällen en massa, han är gryyymt snygg och duktig på att sjunga (Y) !   Och ska jag vara ärlig,så har han varit en av mina förebilder sen -05 :)   Sen somnade jag gott med katt jämte mig.
Dessutom letar jag en massa låtar som passar min röst eftersom att Emil och Gustav är fina människor som låter mig inkräkta på deras tid och låta mig ev spela in lite musik hos dem :)  Det uppskattas ggr multum !!
Och för dem som kanske har missat det, så ska ev jag, julia, amina, lina, filip, emil och martin söka till idol i vår sen. EV !
Någon som vill hjälpa mig med låt kanske ? (A)
Dessutom uppskattas förslag till låtar som kan spelas in :)

Mormor ringde nyss, hon är mysig som vill att jag ska komma hem till henne en dag och som vill att jag får i mej lite riktig mat, så på torsdag drar jag ev in till stan och käkar mat med mormor och sen hem till henne :) mysigt ! haha, det första hon sa var : " Tänkte om du kanske var lite mormorsjuk " HAHA, mormor <3
Imorgon kommer Simone hit en sväng + att det blir körkortsteori större delen av dagen för nu är jag faktiskt sporrad till att fixa det där, dessutom vill jag klämma in en körlektion med Nathalie eller Peo snart, Peo vore lysande !
Idag ska jag städa övervåningen och ev börja plocka undan på nedervåningen och köra en maskintvätt till :) Kanske blir det en cykeltur eller promenad också :)

Jag är glad idag, svar ja :) Massa fin musik har hittats och jag tycker om mig själv för jag börjar tappa kilon, DET GILLAS !

Nån slags verklighet

Jag känner mig ensam hela tiden, även om jag umgås med folk så känner mig ensam.
Och jag tror jag vet vad det rör sig om., det är just det faktumet att det känns som att alla skaffar pojkvän/flickvän förutom jag, alla har någon på g åtminstone känns det som utom jag och det känns väldigt ensamt. Jag är rädd för att min dag aldrig kommer, att jag aldrig kommer bli förälskad igen. Det skrämmer mig, kommer jag någonsin kunna hitta den där speciella personen? Vars namn är det sista man tänker på innan man somnar, vars namn får magen att kränga till och honom som man kan dela allting med.
Jag är rädd att aldrig få uppleva något sånt, aldrig få känna på den äkta lyckan.
Är det bara jag som kommer att vara sist kvar när alla mina kompisar har blivit tillsammans med någon ? Är det jag som kommer bli ensam utan någon vid min sida ?

Jag ser hur lyckliga alla runt omkring mig är, det har någon att sms:a till, det får någon särskild blick i ögonen när de tittar upp, deras leende blir annorlunda och de blir med medvetna om hur de ska uppträda, säga och så vidare. De strålar om dem, deras kinder får liv och ögonen har ett särskild glitter. Ett glitter som jag också brukade ha.
Man ser hur deras ansiktsuttryck ändras när de pratar om honom/ henne och man vet själv hur mkt magen kränger till och hur mkt det känns i magen när någon man tycker om pratar med en, kysser en, viskar fina ord i ens öra, sms:ar en eller vad som helst så länge det är han/hon som gör det.

Jag vill ha tillbaka den känslan, få ha någon att tänka på, någon att smsa sådär speciellt, någon att få kyssa och krama på, någon att få dela allting med, någon som får det att kränga till i magen så fort man får ett sms, en blick, en kyss eller vad som. Jag vill få känna den särskilda känslan igen.
Jag vill hitta den där personen som ödet har bestämmt åt mig, han som är det första man tänker på på morgonen och det sista innan man somnar. Jag vill hitta the perfect match.
Samtidigt är jag rädd eftersom att jag fått mitt hjärta krossat 2 ggr ganska rejält, jag är rädd för att aldrig våga öppna upp mig helt och kunna släppa in någon i mitt hjärta. Rädd att aldrig mer kunna bli förälskad. Rädd för att aldrig kunna älska någon helhjärtat eftersom att egentligen så är mitt hjärta fortfarande inte helt och inte helt och hållet mitt och det är ännu mer skrämmande. När ska eller kan man sluta älska ?
när kan eller ska man gå vidare ?

jag är ensam, jag är rädd och jag saknar lite förståelse, lite gemenskap och jag saknar att ha en särskild pojk. Är det någon som vet  var jag kan hitta någon så fix me up or something. För att på sätt och vis vill jag, trots att jag egentligen är vettskrämd på samma gång, men you gotta start sometime and with someone, right?

uppdatering.

Det var ett tag sen hörni, jag har iaf umgåtts med Julia, torsdagen blev kanon !  bio med världens bästa film, det är ingen vanlig harry potter film vilket gör den magisk ! Jag blev heeeelt såld och jag hoppas att de kommande 2 filmerna blir likadana för denna filmen, herregud ! Jag blev helt lyrisk efter att jag sett den så kolla in den filmen !
Skådespelarna är fantastiska, Tom Felton är fantastisk i de få scenerna han är med i, Rons skämt lyser upp och man riktigt ser smärtan i kärleken och DET ska de ha en stor eloge för !!! <33
Sen drog vi hem och gjorde kvällsmat med en massa prat, sen filmer med massa popcorn ! Julia är magnifik och hon gör att världen inte är lika ensam ! <33


Fredagen blev mys med Simon och Martin, dessa grabbar, det finns inga ord. Massa prat om allt och ingenting, de är så himla bra på att muntra upp mig trots att man inte behöver det så blir man alltid så pigg och glad med dem !
De är kärlek <3
Dock är jag kanske inte så snäll alla ggr, jag har fortfarande svårt att se dig i ögonen, något som jag vet att du märker. Och jag är ledsen för det, men det kommer försvinna. Du är värdefull, <3
Lördagen och idag har spenderats i sängen med massa film, orkar inget annat.
har dessutom fixat spotify, dock vet jag inte vad som händer imorgon och jag är grymt opepp på att lägga mig förtillfället. Men det blir det väl sen iaf, har haft sällskap av min katt i natt, vilket uppskattas eftersom jag känner mig helt off. Saknar mamsen och papsen.   pleasecomehome.nu

Vad sysslar jag med egentligen?

Var ute och sprng igår ju, med lilla Ida :)  Allting gick bra och jag fixade dagens mål vilket jag kände mej väldigt nöjd med ! Därför kommer jag inte få dåligt samvete när jag går på bio ikväll.  Dcok hade jag gryyyymt ont i vaderna igår kväll sen, kunde knappt gå och somnade dåligt och dessutom vaknade jag halv 6 imorse, höger vad krampade, den vägrade slappna av och det gjorde grymt ont !  Försökte sträcka ut den men en yrvaken människa är inte så bra på det så trots att jag inte borde så tog jag 2 st smärttabletter ( vilket jag borde gjort innan jag sprang enligt skolläkaren ) . Nu har det gått över iaf, men jag är rädd för att det ska komma senare idag också. Höfterna har fått sig en omgång igår känner jag ;)
Ida och jag var först uppe hos hennes häst och sen sprang vi en bit på feetrundan, mysigt !  Den tjejen asså, vi sms:ade hela kvällen sen typ och hon är verkligen guld värd, hon är viktig för mig ! <3
Jag hade som sagt balsamkur igår vilket fick tvättas ur senare för jag hängde med några vänner och badade, dock badade inte jag. Sen hamnade vi hemma hos Johanna och bara snackade.
Dock blir jag så trött på att johanna och carro alltid snackar om vikt, storlek, mat osv. Jag kan inte direkt påstå att jag mår bra av det, jag har blivit bättre på att acceptera deras snack men det är aldrig lätt, särskilt inte med tanke på att det händer VARJE GÅNG vi träffas. Jag försöker stänga av öronen, men det går inte..
Jag har iaf en positiv nyhet vad gäller storlek, jag kommer i min gula skjorta igen ! Då blev jag glad för det visar att jag faktiskt gått ner en del. YES (Y)

Dock känner jag mig ändå inte riktigt som vanligt, jag vet inte riktigt vad som är med mej och vad som snurrar i huvvet, jag vet bara att jag känner mig frånvarande, jag kan inte riktigt lyssna, inte prata, inte fungera riktigt. Jag förstår inte varför.
Jag känner mig fortfarande ensam, trots att jag haft människor runt mig de senaste dagarna så känner jag mig ändå ensam, idag kommer Julia hit och det ska bli mysigt men jag vet att jag fortfarande kommer att känna mig ensam, vet inte varför dock..
Jag förstår inte vad jag sysslar med egentligen heller, man plågar sig själv av heeelt fel anledningar, och jag vet inte hur ag ska bli kvitt det.
sen är jag sur på min bror som aldrig kan ställa upp, jag bad honom vara hemma och vara kattvakt nästa helg, men då skulle han tydligen iväg, jag blir så arg ! Varför kan han inte vara hemma EN ENDA helg och ställa upp lite ?
idag är det 5 dagar kvar, sen är det 2 år, det känns sjukt och det stämmer inte i min hjärna, hur kan det ha gått så fort ? Det är totalt jäkla omöjligt.. och då hade det endast varit 1.5 år vilket knappt är någon början och definitivt inte tillräckligt.  och allt blev förstört. stört.

Nu ska jag äta mat, duscha och lyssna på Daughtry :)


You never said it would be this hard.

Hej hopp !  Idag har som sagt städat övervåningen och jag har även varit ute på en springrunda med lilla Ida :)  Hon ville följa med och skulle ändå ut och springa så vi drog först upp och fixade med hennes häst och sen sprang vi lite på feetvägen :)  jag klarade dagens mål vilket jag är jädrigt stolt över ! 
Sen drog vi till macken för jag skulle handla lite och sen handlade vi kall dricka och språkade med Tove en stund. :)

Jag har nu duschat och har balsamkur i håret, mormor ringde en stund och pratade med mig, hon är mysig och jag saknar henne en smula :')   Ska strax äta, ska laga lite soppa till kvällsmat :)  Sen ska jag tvätta ur balsamkuren och mest ta det lugnt ikväll med saltade popcorn och film, imorgon är det bio med Juliathefreak :) mysigt !
Har ni hört Daughtrys nya album som släptes igår ? HERREGUD !  Jag älskar det, dock är jag Daghtryfreak men den är underbar, dock är ingen låt som " Used to " men det är suveränt album !
LYSSNA för fan !

Varför kan aldrig invandrarkillar låta mig vara ? :S  Nu är det en på bdb som vill bli tillsammans med mej utan att ens känna mig, herregud. Varför kan inte vanliga killar som jag tycker om gilla mig, varför ska alltid invandrare ha mitt nr eller gamla pensionärer med rullator ? :S:S  TRÖTT JAG bLIR !

Jag saknar bastian, jag saknar hans fina ord i mitt öra, hans kyssar som kändes långt ner i mellangärdet och hans rygg, hans nacke och jag saknar honom. Jag saknar honom då vi var i köket och jag saknar att höra hans röst. Ingen sa någonsin att det skulle bli så svårt att släppa någon som påverkat en människa så starkt, han var den första som sa att han tyckte om mig, han var den första som tyckte om mig efter 5 timmar, han var den första som sa att han älskade mig.
Han är den första som lyckats lyfta mig.  Och jag saknar honom i perioder. Ingen sa att det skulle bli så svårt.
Jag borde lyssnat, folk varnade mig för honom, jag borde lyssnat, jag borde aldrig kysst honom. I should have walked away.

Gooood middag :)

Vaknade för typ en halvtimme sen, måste bli bättre på att stiga upp asså, det här håller snart inte, aja :)
Kvällen hos Ida igår var mysig, mkt snack med tanke på att vi inte setts på jag vet inte hur länge :O , sen blev det en film också, mysigt :)
Ida är verkligen en av världens finaste människor och jag förstår inte varför många är så dumma mot henner, hon är ju superfin !  <3

Idag ska jag förmodligen städa lite på övervåningen och sen ska jag faktiskt ge mej ut och springa om det inte börjar regna, hejja mej !
Nee, nu ska jag faktiskt laga lite mat, sen ska jag städa lite och som sagt ut och springa,
hör av mig ikväll !

Svider i magen, julen 08 <2

Hoj Hoj !
Idag hade jag huvudvärk i typ, 3 timmar, sen gick det över efter lite mat och huvudvärkstablett så det var skööönt !
Så det blev lite körkortsteori och dammsugande av mitt rum, (Y)
Egentligen så skulle ag sprungit en runda idag men det började åska och blixtra och jag blev sjuuuukt rädd för hela huset skakade :S:S  Läskigt !
Så jag försökte slappna av i min säng med bok, blev typ 4 timmar ;) haha. men men :)
Sen kom Carro en stund och hjälpte mig med den nya designen, vad tycks ? :)
Ska leka lite med Ida en stund ikväll, länge sen jag var med henne och jag saknar hennes närvaro ganska mkt. Hon behövs för att göra den cirklen komplett: Sara, Ida, Martin, Simon och Anton. Vi hade faktiskt ganska skoj !  Halmstad 08 <3
Så vi får väl se vad vi hittar på, ska inte vara där så länge dock för Ida ska upp tidigt imorgon.
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, städa resten av övervåningen tror jag, här är ganska skitigt och jag ska definitivt ge mig ut och springa om det inte regnar ! Jag har längtat efter det hur länge som helst verkligen.
Sen på torsdag blir det bio med Julia och sen sover fina flickan här hos mig :)  trevlans !  Får se vad som händer i helgen, jag vet vad jag vill göra iaf :)  Jag vill ha lite grabbar i min vardag.

Det svider lite i magen på mig idag, känner mig ensam och dessutom har jag fått en glädje som är svår att släppa, det känns som nervositet, välmående och som att göra någonting för första gången. Jag vet inte riktigt, men det börjar närma sig den tiden på året då allting är så himla fridfullt och fint på något sätt. Då det känns lite extra i magen pågrund av glädjen den tiden ger, minnen kommer tillbaka och man minns och man glädjer sig, det är helt underbart  och ag älskar det !  Julen 08 är en tid av ren lycka, julklapparna då var oslagbara, jag vill ha en likadan.
Jag känner mej lite ensam idag faktiskt, trots musik på högsta volym känner jag min lite ensam och sällskapssjuk. Jag vill ha lite grabbignärhet just nu, men jag hittar ingen och Joakim umgås med Carro och Johanna vilket jag inte kände för idag, Simon är i Halmstad, Martin ska jobba imorgon, Hani är inte hemma och Emil är i Skruv. Inte ens brossan är hemma.  Great.
 

Nehe, nu ska jag äta lite innan jag drar till Ida. Undrar vad jag hittar att äta, är inte direkt sugen på något egentligen men jag är hungrig så jag får hitta mej något :)
PUSS

Saknar

Igår var en lugn dag, en halvdag med Simone där vi snackade och kollade gamla fotoalbum, myspys.
Sen kom Carro till mig en stund, chokladpudding, jordgubbar och en film blev det, skojjigt :) bortsett från att vissa av mina tangenter börjar dampa lite smått :S  MIN DATOR FÅR INTE GÅ SÖNDER ! Det är min käraste ägodel... :(
Aja, sen somnade jag ganska gott igår med spänningshuvvevärk.
Tror ni inte att jag vaknar med huvvevärk idag också bara för det ?
ÅÅÅÅÅÅH, denna dagen kommer bli sämst för det, aja, jag får väl försöka göra det bästa av situationen och försöka ta mig ut senare idag. Idag ska jag iaf få i mej lite riktig mat, det var jag kass på igår,

Dessutom så saknar jag en av mina bästa vänner, jag saknar Martin. Det är dumt när han ska jobba hela veckorna för då syns man alldeles för sällan..:( <3
Sen är Simon i Halmstad IGEN, bajs på honom, han är aldrig hemma...
sen jobbar båda Joakim och Johanna, det är också massa sug på det.
pkfpergfkrgrek
folk får sluta upp med sånt, de ska umgås med mej istället ;)

nehe, nu har jag huvudvärk och ska låta den här dumburken vara lite, ska läsa lite istället och laga mat och ev kolla på en film :)

PUSS på er,

Segerns sötma

Idag har jag legat i sängen hela dagen, har endast vattnat blommorna utomhus i pyjamas XD och varit inne hos grannen och kollat till deras katter en sista gång. Sen har jag faktiskt duschat också, annars har det varit film, bok och en massa mat för min del. konstig mat också. Mackor, rå korv med ketchup, 8 Piggelin, lite vaniljglass, chokladmjölk, vatten och popcorn. Jippie. Men jag ville.
Kvällen har mest bestått utav att försöka få tag på någon att prata med , kände mej grymt ensam. Ville ha någon hos mig.
Och det är likadant just nu , vill ha någon som andas lugnande jämte mig och någon som håller mig när jag inte kan sova eller när jag är ledsen,  vill inte sova trots att jag borde för imorgon ska jag göra körkortsteori, fixa med min uppgift och ev ge mig ut på springrunda, för det behöver jag och jag känner för att få ont i vaderna, få känna lite smärta och få ont, ska springa tills jag inte orkar längre. För jag vill och behöver få känna på lite hur det känns att ha fysiskt ont igen.
Hinner jag, så ska jag faktiskt börja att skriva igen, efter den oerhörda responsen jag fick på min slutuppgift på " skrivarlektionerna " så känner jag mig sugen på det, jag vill få pennan att glöda igen, få ut känslorna genom ord igen, fina ord så att folk förstår. Men vi får se hur det blir med det. Först ska jag sova lite granna imorgon för jag är egentligen fortfarande dödstrött. Det var jobbigt att komma ur sängen idag, jag ville bara fortsätta sova, men grannens katter hade redan fått vänta 1 timme för länge så jag gick upp ändå.

Kvällen i räppe igår var väl, okej antar jag. Visst, jag skrattade, men det hade DENNA gången med andra saker att göra, jag blev lite rund under fötterna svar jag, jag vinglade fram ett tag. Men jag klarade mig.
Cyklade dit tillsammans med en väldigt god vän till mig, trevlig cyklenfärd ändå, det behövs egentligen inte sägas så mkt, men jag kan nämna ett namn, Johanna. <3 Sen cykelfärd hem med min vän som är finast i världen, äntligen fick jag bevisa någonting, att folk kan räkna med mig. Tog längre tid att cykla hem men det var det värt. Trots rädsla och oro så var det värt det och jag cyklade mkt hellre än att åka buss faktiskt.
Somnade runt 2 tiden, helt slut i kroppen. Men idag mår kroppen bra, lite för bra kanske.

Fortfarande rosa moln som jag inte vill komma nerifrån, jag kan inte komma ner. det räcker med samhörighet, något som det finns stora mängder av och jag är oerhört tacksam, tåget går inte att bryta, det sitter för hårt sammansvetsat.   Jag har segrat över mig själv och min egen stolthet och jag har aldrig smakat något godare än det goda jag får tillbaka.
folk ser att jag är lycklig och det uppskattas eftersom att jag inte varit så lycklig på 7 månader. <3

egkwpgwpgewpg

För just nu är jag mest flyförbannad på olika saker så jag ska inte skriva just nu.
epgjpregjpreghjpegjpgjrepgerpreg ¨aaah, var länge sen jag blev riktigt förbannad men nu är jag det, har lätt för att bli sur och irriterad men inte arg nu längre.
Men nu är jag RIKTIGT JÄVLA ARG !

Halleluja

Räppe ikväll iaf med Simone, Romina,Martin, Joakim och ev Tove.
Vi får väl se hur det blir.  Sen kommer nog Romina hit en stund :)
Idag har jag mest tagit det lugnt, ätit en massa och plockat undan lite, sen var jag faktiskt inne hos grannen vid kvart i 10 idag (Y)   HEJJA !
Nu sjunger jag lite faktiskt, everything med Michael bubble :)

Jag är glad idag !  för att ibland blir man glad av småsaker och idag är det en särskild småsak :)
Och jag ÄLSKAR DET !  För att vet ni vad ? Ibland är det bra att svälja sin stolthet! Schertz, meinen Schertz, du bist beliebt und du bist einen stern ! :)

Nehe, nu ska jag fixa lite innan Romina kommer !
PUSS

Don't bring flowers after I'm dead

Dagens bästa låt, helt klart ! 

Hm, blivit erbjuden att dra till en gammal kompis imorgon kväll, inte umgåtts på typ 2 år, endast hälsats på stan och på buss, ska man dra dit eller ? vi får väl se. dock är jag inte direkt up for it just nu..
men men.
Som sagt blev det film ikväll, någon på tv 4 film, och sen blev det Ice Age 3, sten kul, SE DEN ! :)
Nu borde jag sova, ska upp ca halv 10 imorgon, men jag vill verkligen inte sova och jag är inte ett dugg trött.
Jag har en sån enorm saknad i hela kroppen, kroppen skriker efter någonting och jag vet exakt vad den skriker efter, den skriker alltid efter det när jag är ensam och särskilt nu på sommaren i början av Juli, och jag vet exakt varför det sker just då.

Nu är det endast 3 timmar kvar, imorgon är det dans och sång i köket som gäller för det är det roligaste rummet i hela huset att sjunga och dansa i, så det så :) 
Lyssnar på Don't bring flowers after I'm dead, den är awesome ! 
Nehe, om man skulle ta och sova lite kanske så att jag kan sjunga rent imorgon och dansa :)  och ev dra till räppe och hälsa på min kompis, problemet blir att komma hem för jag tänker FAN INTE åka nattbuss för det har jag inga pengar till och sova där är uteslutet, eftersom man är kattvakt kan man inte lämna dem ensamma så måste sova hemma eftersom jag är kattvakt hos grannen.  Vi får se vart morgondagen tar mig..
egentligen skulle jag vilja vara någon helt annanstans, jag vill vara på stället där jag känner mig trygg, men det kommer aldrig att existera för mig igen. 

Nee, nu ska jag faktiskt ta fram en gammal bok och läsa lite, skiter i att sova än på ett tag, kroppen får ha sig till tåls en stund till, grannens katter kan vänta med mat tills kl 11 imorgon faktiskt, ;) haha.
GODNATT !   sms;a gärna mkt inom de kommande dagarna, för jag är smssugen men kan inte komma på någon att sms med, är trött på mina kontakter ;)

telefonsamtal

Onsdagenspromenixen med Simon var angenäm, vad jag saknat den pojken asså !  herregud, jag är verkligen beroende av ALLA mina pojkar, lite stört.
Jag har 6 pojkar som verkligen behövs i min värld, ganska frustrerande att man är beroende med tanke på att vissa av dem träffas man allt för sällan.. :/  Aja, Simon hade trevligt och pratade om allt möjligt, och igår var det promenad med honom och Carro, haha vi kom bort från varandra ett tag hur man nu lyckas med det i Gemla är fan ett mysterium XD haha, sen var vi nere vid mullavad och åt lite godis som vi hade med oss hemifrån mej , mysigt :)
haha, dagens skämt var när jag och Simon diskuterade raggningsrepliker :

Simon:  Jag har en hästens hemma, du ska inte komma hem till mig och titta på den ?
Sara ( om man har hästens )  : Du ska inte med hem till mig och gnägga lite ?

HAHAHA, vi dog XD



Idag var det stan, gjorde inte så mkt där egentligen, skulle säga upp ett bankkonto och hämta biobiljetter men bion öppnade kl 5 så jag fick åka hem en stund igen och vara sur men det löste sig :) Så på torsdag ska jag och Julia på bio och som de töntar vi är ska vi se den nya Harry Potter filmen som jag faktiskt väntat på ganska länge,
dessutom är det endast 4 månader kvar till NEW MOON ! Jag längtar :))))) 
Så på torsdag går jag och Julia på bio och sen sover hon här, myspys :) fruktsallad tror jag allt att det blir på kvällen också. <3  
Sen kommer Carro hit någongång i veckan på Maraton av O.C och sen kommer kanske Pellis också någon dag, mysigt :))
Jag har fortfarande lediga platser på inbokningslistan, känner du att du vill komma och mys med mig , i alla dess former ;)  , så är du välkommen att skicka ett sms : 0733-820680   , Hoppas någon hör av sig iaf.

Dessutom ringde bror när jag var på stan idag, han var pissfull kl halv 12 på dagen, skooooooj. Men han är iaf trevlig när han är full, han är fin och jag älskar honom :') <3

Nehe, nu ska jag snart äta lite mat och sen mysa framför datorn med en film ikväll faktiskt, :)
TJINGELING !

being myself for the first time in months

Har lyckats sova i natt också, helt underbart att kunna få känna sig normal och sova lite ^^
Idag har jag läst teori, kollat film och läst lite :)
har dessutom sett Davinci koden och Änglar och Demoner dessa 2 dagar. Davinci koden (Y) , Änglar och demoner var kass, något av en besvikelse.   Davincikoden var gryyyymt bra, helt min typ av film, låg och skakade av spänning, haaha, jag är töönt jag vet ! xD 
Lyssnar på Dead by april för första gången på 3-4 dagar, hääärligt :))  Snart drar mina föräldrar sin kos, myspys :)

Ska ut på promenad med Simonälskling om ca 1.5 timme, inte träffat honom sen... hm, typ 3 veckor, helt sjukt !
saknar honom en smula, så då blir det lite snack där, great !
Imorgon ska jag nog in till stan tror jag, dock inte köpa nått, ska sällskapa Carro lite sen får jag se.
Nästa vecka blir det nog bio någon dag med Julia, mysigt :)) Även kattvakt i helgen.
Dessutom är jag med i tidningen idag, LÄÄÄS !

Nu ska jag spela lite, puss

jag har äntligen hittat mej själv, det tog ett par månader, men I'm back to normal, jag har varit vilse så länge men nu har jag äntligen hittat ut och jag har hittat RÄTT !  

Fantastiskt !

Sista föreställningen var fantastiskt, blev helt tårögd när publiken ställde sig upp och applåderade i slutet, det är en helt fantastiskt känsla, verkligen !
Efteråt var det fest, dock hade jag inte ätit på hela dagen så när det väl blev mat och jag hade ätit så mådde jag sjuuuukt illa så kvällen förstördes en aning, men det gick över sen när vi spelade musikquis. och vem fick sjunga solo ?
jooo jag, fy HELVETE vad pinsamkt :S:S och vilken låt om man får fråga ?  JO , ingen vill veta var du köpt din tröja :S:S
Var i samma lag som björn och gustav b.la och bara jag kunde den låten så jag fick sjunga själva, björn var lite full så han bara : FAN VAD bRA DU ÄR !
HHAA, sjuuukt pinsamt ! Även om han var full så blev man klart smickrad. !
Sen blev det massa hejdå kramar, Josef var jobbigast att krama, helt klart. uscha. åkte hem ganska tidigt, inte sovit riktigt på 5 dygn och sen upp kl 7 så vi drog hem.

Somnade dock inte den natten heller så när det var dags för måndag morgon och liseberg var jag grymt trött.
MEN vi hade världens roligaste dag ! Även om tankarna gick tillbaka till resan i 9:an då jag saknade att ha Joakim och Simon där. Lisebergsbanan åktes först ofc och även den nya, fy vad jag skrek ! Och jag tvingades även att åka uppsvinget, herregud, stackars alla som måste blivit döva XD haha, !
Gustav var där igår också, dock hittades ingen tid till att träffas, lite synd, hade varit kul att få syn på honom, :)
Dagens höjdpunkt var lätt mina kärringskrik, EMIL i balder XD och Fridas dialekt på vägen hem och skämtet : Varför är alla flaggor rosa ? Ska de konkurrera med Pride festivalen ? med örebro dialekt, HERREGUD !
Liseberg var grymt roligt, jag säger bara det, jag tycker om att ha en svans efter mig, det är roligt :)
och Filip KAN ju vara bra på att köra bil :)   Jag var dock gryyymt trött på vägen hem men på vägen dit var jag pigg, Emil höll mej vaken och dessutom sjöng alla disney på vägen upp, herregud var mogna vi är allihopa :D 
Filip kommer jag garanterat att sakna mest efter hani och gustav, herregud !
 Vi var hemma tio i 2 i gemla igår, gick och la mig direkt och somnade kvart över 2, OCH tackgode gud så sov jag HELA NATTEN i natt !!!!  Helt fantastiskt skönt emd tanke på att jag sovit 4 timmar varje natt de senaste 6 dygnen ! Så idag är jag trött, men ändå pigg, kanon!
PUSS på Robin Hood gänget, ni kommer ALLTID att vara bäst ! <3


piggelin

Idag var det föreställning på schemat, allt gick bra, dock började det åska och blixtra som FAN så vi fick pausa en stund. Fyfan, hälften var skiträdda och började gråta. Värsta paniken utbröt.  Jag är ganska lugn när det gäller åska men när man ser att blixtrarna skiftar färg, då är man fan inte så kaxig längre ska jag säga :S:S
Givetvis, blev Amina kissnödig, så vi fick springa ner med henne till stugan när det var VÄRSTA SKYFALLET ! Vi blev en aning blöta när vi sprang i alla pölar och i strilande regn XD  haha.
Jag fick ett ljus av Cecilia idag och godis av Madde och Hanna :)  tackar vad fina ni är ! <3

Sen åkte jag hem, helt slut och satte på en film.  Nu ska jag strax skriva lite kort, ska skänka bort varsin ros till de finaste människorna där ute imorgon, det känns så sjukt vemodigt att sluta imorgon. Alla är ett samlat gäng verkligen, kommer sakna alla :/ <3

Ska upp kl 9 imorgon så egentligen så borde jag sova nu, men rövhatt att jag inte kan sova för att jag är aspigg trots att jag inte sovit ordentligt på 5 dagar så kan jag ändå inte sova, det går inte. Aja. Imorgon skriver jag inget för det är som sagt sista föreställningen och efter det är det avslutningsfest. :))
Dessutom kommer jag inte att skriva på måndag heller, får då är det GÖTEbORG med de bästa <3
hörs på tisdag !

städdag.

Har som sagt städat större delen av dagen ;)  blev riktigt fint måste jag säga, jag är nöööjd :))
Åt dessutom god lunch, makaroner och falukorv, mmmmm :) haha.
vad jag ska göra resten av dagen ?  Det har jag inte bestämt än, det åskar just nu vilket är tråk.. men men.
jag vet iaf att pappa ska laga mat senare, mamma är hemma med huvudvärk , tycker lite synd om henne faktiskt.
Vi får väl se vad jag hittar på, närmast lutar en bok eller en film iaf :)

PUSS

trött

Nu ska jag strax sova, kommer bli en lång dag imorgon och en lååång men förhoppningsvis väldigt rolig helg.
Det suger dock att det ska ha gått så fort, kommer verkligen att sakna alla där ute, vi är ett sånt härligt gäng nu. Jag har t.om lärt mig att tycka om Oscar, herregud.
uscha, hoppas att helgen blir fin :)

Imorgon ska jag som sagt städa hela övervåningen så den blir ren, damma, skura och rensa i mitt rum. Dax för det och det kommer bli superfint när jag är klar och jag kommer känna mig nööjd :) Dessutom ska nedervåningen dammsugas och eventuellt också städas om jag orkar och om jag har tid ^^
haha,
nu ikväll blev det mest slappande med datorn, tvn och åt även jordgubbar.  Sen blev det liiite tid med Joakim, Johanna och Carro. Skojjigt.

nehe ni , nu väntar strax sängen, var ju uppe tidigt idag och dessutom är jag slut av värmen.
Tänkt på att jag börjat blogga mkt nu , herregud :O  flera ggr om dagen!  Sjukt !
Aja, godnatt allihopa så hörs vi imorgon :))

jag stör mig lite men vågar inte säga nått, vågar inte skapa en onödig dispyt som jag egentligen själv höll på att skapa när jag började, men jag stör mig. Kan ni inte bara hålla mun ?

fullspäckad dag.

Hejdär, dagen har bestått utav godfrukost, dusch, teoripluggning och städat iordning på alla mina kläder och mitt golv.  Imorgon är det storrengörning i mitt rum, tömma alla hyllor och så vidare,och sen städa resten av övervåningen. Ev undervåningen om jag hinner ^^  herregud, hatar att vara ledig för jag blir så impulsiv och börjar städa och plocka undan en massa :OOO
jobbigt.  har dessutom lagat mat till mamma och pappa idag, pannkakor, gottigt !
så imorgon ska jag städa.

ikväll ska jag ta promenad med carro och äta jordgubbar, sen får vi se vart kvällen tar mig mer :)
haha.

3 :))

vaken

herregud, klockan är inte ens 10 än och jag är vaken av mig själv :O  helt sjukt !
Aja, nu ska jag iaf ta och göra teori på förmiddagen och äta frukost, eftermiddagen blir att börja städa och laga mat till mamma och pappa :)

falling behind

fan vad jag älskar dead by april !  älskar deras texter, gitarren, trummorna !  Ville bara säga det (A)

Idag var jag på stan, smålandsposten som gällde, håll utkik de närmaste dagarna, jag kan bli kändis ;) thhih !
haha, vågar dock inte svara på vad han ska skriva eller vilken form mitt hår är i ;) haha.
tog ut massa pengar därefter, köpte två böcker och massa mat, skulle åka hem 12.20 .  MEN, då får man ett sms av Hanna som vill gå på stan, trots att jag var helt fel klädd och grymt trött så bangade jag klart inte för jag tycker om att umgås med henne, det är så skönt och avslappnat :))    <3
Vi hittade dessutom allt som vi skulle ha och lite oplanerade grejer från min sida i tur och oturen ;)
När jag kom hem fixade jag klart min kompost och åt, läste lite också, fixade även fläkt till mitt rum så FÖRHOPPNINGSVIS kan jag sova lite i natt iaf, inte kunnat sova riktigt gott sen i söndagsnatt, fy.
Sen har jag skämt bort mig med jordgubbar, morgonrock, balsamkur och ansiktsmask, riktigt mysigt !
Imorgon har jag tänkt städa mitt rum och fixa i min garderob, sen ska jag laga mat till mamma och pappa, och dessutom ska jag göra teori imorgon, innedag imorgon också, me like (Y).
Dessutom fick jag reda på att jag får sällskap på Katedral till hösten, det piggade upp mig en del, skojjigt :)

nehe, nu ska jag faktiskt ta och borsta tänderna och sen ska jag kolla film och ev läsa lite också för jag orkar verkligen inte göra någonting idag. Men det är skönt med såna dagar, dessutom ska jag ha promenad imorgon och äta goda knäckebrödsmackor till frukost med ost på, mumma (Y)
Hörs imorgon, det är faktiskt torsdag imorgon ;)
SKÖT OM ER !

RSS 2.0