äntlige är de hemma :)

Äntligen är mina päron hemma, de kom hem runt 8 tiden igår så igår umgicks jag mest med dem, pratade om deras tid i tyskland och lite andra saker.  Mamma kom på en sak jag kunde utbilda mig till igår, Operasångare :OO
Hon är störd ;) hon ville att jag skulle sjunga som dem i Nightwish.. Som sagt, nämnde jag att mamma är störd ? :P
haha :)  men det var skönt att de kom hem, har kännt mig ganska ensam här hemma ett tag ;)

Att de dessutom kom hem med världens godaste bröd, Apfelschorle, ett nytt halsband från världens finaste gruva ( mitt gamla flög i golvet för nån månad sen som jag haft sen 9 års åldern :(  ) och dessutom ett flak kopparbergs cider till mig som tack för husvakt, städning och så vidare ;)   härligt ! Nu är jag säkrad ett tag :)   tackar hjärtligast !

Idag har jag och mamma handlat och sen ätit.  Ska dra till Johanna om några timmar och sova där hade jag tänkt mig tillsammans med Carro och ev Joakim också. Längensen man träffade på Johanna på riktigt nu.
Ska ge mig ut på promenad innan dess hade jag tänkt mig och prova hörlurarna jag fått låna av mormor och för alla som undrar, jaaa det är mindre hörlurar än de jag hade innan, dock ska de också sitta på öronen fast på ett diskretare sätt ;)
haha.

Nehe, nu drar jag strax ut ! PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0