tenta

Tentan idag vet jag inte hur den gick, det kan ha gått åt vilket håll som helst.. men hoppas ändå att jag kan ha lite tur och lyckas :)  det var ganska svårt dock så jag hoppas ingenting..
Har annars bara tagit det lugnt efter, såg min favvofilm Gladiator med täcke och kudde i min sköna stol. Fick gråta en skvätt som vanligt, häääärligt! Att han aldrig kan överleva ;)
Har sedan pluggat grammatik och kollat fotboll på tv, kors i taket! Det händer fan aldrig..

Imorgon blir det mer plugg hela dagen inför grammatiktentan på torsdag.. känns ändå som att den kan gå hyfsat bra. :) Peppar peppar ta i trä!
Nu blir det se ngn film på Sannes dvd, frågan är vad man kan hitta bland Sannes filmer, kanske ska se min egna Eclipse ikväll. Var ett par veckor sen ;p

PUSS

plugg

Har fortfarande ingen dator, snodde Sannis idag ;p
Plugg hela dagen eftersom jag har tenta imorgon och på torsdag så det blir plugg heeeela veckan ut.. kommer gå åt fan men det får det göra ibland..

Nästa vecka blir iaf roligare med "halv åtta hos mig " med sköna människor i jönköping :) Jag och Robert är först ut  på måndag och våran meny och middag kommer bli superB! Maxi på söndag för att handla det vi behöver, det kommer och kan inte bli annat än bra när jag och Robert är i farten :)

Nu, dikter, paradise news och text and events.

PUSS

babbel

Det blev ändrade planer idag, träffade Johanna på eftermiddagen istället för att plugga. Vi låg i hennes säng och babblade i 2.5 timme om allting mellan himmel och jord! Trots att vi sågs för 2 veckor sen så var det myyycket att prata om :) Allting blir så naturligt med henne, så himla skönt :) åååh vad jag aldrig aldrig aldrig!! vill vara utan henne, min lilla solstråle :)  älskar att det aldrig blir tyst eller tråkigt när man umgås med henne, så himla mysigt!
Drog sen hem för att äta tacos, träffade Ida och Anton på vägen, gud vad jag saknar Ida :) får prata mer med henne en annan dag! Har tillbringat kvällen med mamma, pappa och deras vän med middag, datorfixande, angry birds, bus med kattungarna och så vidare :) Härligt att umgås med mina päron ibland, älskar dem <3
Min externa hårddisk är dessutom död, pappa opererade innan dock och kan rädda allting på den, halleluja! Mina serier är mitt liv ;D ska köpa en dubbelt så stor hårddisk ( 2 TB) imorgon när mamma och jag lämnar in min dator för att byta tangentbordet... 3 veckor utan dator!!! jag dör.. 

Middag hos mormor imorgon med, sweeet! Mormors potatisgratäng, hennes köttbullar och hennes bakade bröd, mmmmm! Det vattnas i munnen på mig, få krama om morfar också kommer bli kanon! Kärlek <3
Nu ska jag kolla two and a half men innan sängdags, upp halv 10 imorgon för att hinna med allting som dagen bjuder på.
Saknar jönköping en smula också, älskar att jag har två ställen i världen som jag känner mig hemma på medans andra kanske inte ens har ett..  saknar mina fina jönköpingsbor!
PUSS

Dry september

Underbart att sova i sitt gamla rum i natt och veta att man är ledig hela dagen idag! Prizeless!
Har lyckats äta mat, duscha, fixa i köket och pluggat lite, ska forsätta plugga om en stund men tänkte passa på att lägga mig i soffan och kolla lite two and a half men en stund :) Lyx med soffa! som tur är så kommer jag förmodligen att få våran gamla soffa till min nya lägenhet sen när jag flyttar i början av sommaren :) Hade varit heeelt underbart!


Ikväll blir det tacos till middag och sen ska jag hem till Johanna för att mysa med henne, kommer bli superbra :)
Imorgon ska jag lämna in min dator för byte av tangentbord som kommer ta typ 3 veckor.. vilket är en utmärkt ursäkt att sen komma hem om 3 veckor igen då jag måste hämta datorn ;) så jag kommer låna skolans datorer och Sannes så vi får la se hur mkt facebook och blogg det kommer bli sen. Drar iaf till mormor imorgon på middag sen får vi se. Söndag blir det att hälsa på Magnus och Malin och sen ta bussen tillbaka till fina jönköping, mitt fina hem :) galet att man kan trivas så bra på 2 helt olika ställen, trivs som fisken i vattnet på båda ställena. Att man kan få ha det så bra, herregud :)
Har dessutom 2 tentor nästa vecka, det kommer suga get men ska göra mitt bästa, aja. Nu vet ni lite vad som väntar iaf ;)
PUSS

E det fel på mig

Hade en FANTASTISK kväll på kåren igår med de fina jönköpingsborna! Jag var den enda som var nykter och drack vatten för jag skulle ha föreläsning kl 8 ( som jag sen sket i för somnade halv 4 ) men det var fan nästan roligare att vara nykter på kåren än full :) haha. Jag garvade åt Rasmus som blev ganska stupfull och åt Robert galna upptåg som vanligt :) Dessutom var förfesten stenkul! Lisa och Lejla vann musikquizet och Robert hade köpt ett riktigt pris ( Rasmus priser innefattar enbart sprit ;) ) , nämligen EN PAPAYA! Alla vi dog av skratt! Robert har en tendens att kalla oss i Piafamiljen för Papayas xD Så papayan var awesome! Den fick sen följa med på kåren och kallas kårenpapaya ;p haha. Fyndigt Lisa!
Kvällen var galen, men jag gillar det! Mina jönköpingsbor är något utöver det vanliga :) Särskilt när Robert och jag går igång på Popular och E det fel på mig xD 


Ngt annat roligt som hände igår var att jag och Robert satt och pratade om att Carro försöker få ihop oss vilket varken Robert och jag ser som särskilt troligt, sen blev han ganska full igår och helt plötsligt så vänder han sig till mig och säger " Sara, ikväll är jag din, vi gör Carro stolt! ". HAHA. vad fan svarar man på det!? Det slutade med att jag blev asnervös och typ bara " Asså, Du är inte seriös nu va? ". Det hela slutade med att vi glömde hela grejen xD haha.


Har haft ett par dagar då jag pratat mkt med Rasmus och Robert om en massa saker, dessa fina killar alltså. Och Rasmus som är så himla snäll och säger sånt man behöver höra och Robert likaså. " Sara, strunt i det för du är bara bäst ". Fina fina killar <3 Har pratat lite med Jessica också, hon är också himla snäll, bra och sånt :) Skönt att bara få prata lite med ngn som inte tycker man är helt konstig i skalen..:p


Kom hem till Växjö/Gemla i eftermiddags, hur söta är inte våra 7veckors kattungar? Herregud, vill bara stoppa dem i fickan och bära med mig dem överallt... har redan hunnit med att glida i stan med Simon, träffa Eric och se hans lägenhet, gå en promenad med bästavännen, ätit pappas potatismos <3, kollat halv 8 hos mig med mamma och kollat på the Phantom of the Opera med Simon med peppakakor och sprite! Bra start på helgen med alltihopa, helt klart!!!  Nu ska jag sluta kela med Elsa  ( en av kattungarna ) och kolla lite på two and a half men lite tyst för mina hörlurar ligger i jackfickan och päronen sover. btw, att träffa mamma idag var himmelskt! 
Imorgon blir det en ny dag med plugg och sedan träffa Johanna och Carro, underbart!
GODNATT

update

Ska bara rapportera att jag lever, anmält till fadder idag och ska bara städa, packa, plugga och ha musikquiz hemma hos Rasmus fram tills på torsdag då jag åker hem till gemla, det som håller mig uppe just nu!
Kommer inte blogga på ett par dagar nu pga av många olika anledningar.
Vill egenligen bara säga att jag är så otroligt glad för att jag har mamma, mormor, bästavännen och Johanna som allid får mig på gott humör, som pratar om annat när allt är mörkt och som bara lyssnar.
Särskilt tack till min bästavän som alltid har tid, ork och kan hantera mig i alla situationer och känner mig så himla bra.  Lajtpointen i mitt liv, Jag älskar dig <3
Hörs om ett par dagar.
PUSS

past

Det är svårt att hålla ihop sig när man inte vet hur.

När man vågar

Jag har vågat ngt som jag aldrig trodde skulle vara möjligt, som jag aldrig var beredd på eller skulle ens överväga att klara av.
Har en utomkroppslig upplevelse just nu som är väldigt surrealistisk och ganska enorm..
Btw, min externa hårddisk är ev sönder, det gör mig ledsen.
PUSS

Jag säger hej hej, vilken underbar dag det är

Hej hopp! Solen lyser och jag är en aning gladare i sinnet idag, kvällen igår var en kväll då jag saknade alldeles för mkt och kände att jag hade velat vara liten igen då mamma hade tagit hand om mig, kände mig ganska ynklig.. :/
Idag är det en bättre dag, har precis ätit frukost/fikat med Sanne med äggamacka och ostmacka. gott!
Ska snart bege mig och handla är tanken, behöver det om jag ska stå och laga mat nästa vecka då jag är ledig, både köttfärssås och köttgryta, vuxenpoäng!!
Idag ska jag bjuda Sanne på middag, har blivit en vana faktiskt att göra det på lördag i form utav kött, potatis i ugn och beanässås, gott :) Sen blir det mys framför körslaget och bara få slappna av.. Ska inte plugga idag heller har jag bestämt för mig, känner att jag behöver få vara ledig så jag tar tag i det imorgon istället.
Går istället runt och sjunger på Arhurs ledmotiv " Jag säger hej hej , vilken underbar dag det är, då man får vara som man är, och ändå leva tillsammans " och " Jag är en vanlig kanin, vanlig fast ovanligt fin ".  KNAS!
Har haft fina drömmar i natt, drömmar som mitt undermedvetna ger mig ungefär en gång var tredje månad och i natt var det dax igen. Jag vet vad mitt undermedvetna vill säga men jag föredrar att inte lyssna just nu, har nog att tänka på som det är och behöver inte tänka på annat samtidigt.
Önskar dock att man slapp vakna från såna drömmar när de är som bäst, så man kunde få reda på vart de skulle kunna leda, de slutar ju alltid på de mest frustrerande ställena.. :/ En sån kram hade suttit ganska fint just nu faktiskt, en sån där kram som känns ner i tårna och ger pirr i magen <3
PUSS

...

Haft en kväll då jag varit väldigt ledsen och ur balans.
går därför och lägger mig nu och hoppas på en bättre dag imorgon.
godnatt

snökaos

Tydligen har vi haft snökaos i jkpg i morse när jag låg och sov xD Trevligt trevligt, dock för att det var mkt snö i gårkväll men tydligen mer i natt och imorse då..
Nåja, haft min skönaste natt på länge då jag sov onaturligt gott! Awesome :)
Ska bara ta det lugnt den här dagen också och njuta av att det är helg! Det tycker jag låter som bra ide :)
PUSS

Halv 8 hos mig

Igår var ingen bra kväll, jag var trött och grinig och hade ingen lust alls att läsa Beloved igår..sådärför läste jag 90 sidor och besökte sedan wikipedia ( wikipedia is your friend ) och letade upp handligen i stort. Tror det är första gången i mitt liv som jag inte läst ut en hel bok när jag behövt..
Hade seminarium på den idag och det var flummigt men gick så bra som det kunde går, blev självklart godkänd.
Redovisningen på didaktiken igår kan dock ta sig någonstans, godkänd men svamlade bort en massa, vi fick helt klart det svåraste ämnet.
Har idag gjort revolt mot pluggandet och bara kollat two and a half men efter att jag sket i sista lektionen i cultural studies på eftermiddagen.. ibland får man skolka faktiskt. Det är t.om hälsosamt har jag hört ;)
Har precis pratat med ngr pior, vi planerar att ha halv 8 hos mig i par om ett par veckor. jag ska laga mat med robert, herregud xD Undrar hur detta kommer gå när rasmus är utbildad kock.. den som lever får se! Känns som att det kommer bli awesome :)))) Hur kan det bli annat med piorna liksom?
Har en tom känsla i kroppen idag och det känns lite jobbigt. känner att jag behöver komma hem till min mamma, till mina vänner och äta mammas och mormors mat. Saknar vissa vänner också, inte alla men vissa ..

Nu ska jag hjälpa Sanne lite med sin hemtenta och sen ska jag fortsätta läsa och kolla film. Underbar känsla att ta sig tid till det!!! Att läsa skönlitteratur som man valt själv utan press, heaven! Har ca 36 timmar till på mig att vara helt ledig innan tentaplugget drar igång inför två tentor v. 13. Och jag unnar mig att inte tänka på ngt alls detta timmar och bara viiiiiila
PUSS

Bring me to life

Har idag skrivit klart min rapport och sen bara suttit och skrattat åt sköna filmklipp och bilder från studenten, fina grejer :)
Just nu lyssnar jag på Bring me to life, minnen så det bra smäller om att! Tjock och Tjokk :)
Ska fortsätta skriva på min redovisning imorgon och läsa Beloved, laga middag måste jag göra med.. tråkigt att laga mat till sig själv..
sen blir det nog bara mys, behöver varva ner i hjärnan varje dag för att orka.
Imorgon är det redovisning igen och inlämning av rapporten innan jag drar hem för att läsa klart Beloved och kollar two and a half men.. :)))
PUSS

vikt?

Haft en bra dag i skolan och sedan bara tagit det lugnt hemma med lite plugg, samtal med mamma och fint prat med Sanne som kom hem ikväll. Älskar våra officiella " pluggkvällar " som slutar i massa prat om allt annat än plugg :p haha. <3 Tydligen börjar jag smalna av runt midjan också, tackar och tar emot för detta :) känns bra att veta att någonting iaf går åt rätt håll!
Såg en bra film igår också, Maria- Antoinette. Känner mig numera säker på mitt framtida ämne efter den filmen, thank you god :)
Ska snart krypa ner och sova, ska plugga hela dagen imorgon tillsammans med min grupp och försöka hitta på ngt vettigt till redovisningen på onsdag ( den jag hade idag gick helt ok ) + rapporten på redovisningen. Har en rolig vecka med 2 redovisningar, 2 inlämningar och en bok som ska vara utläst, living the dream!
Det som fattas mig idag är sällskapet i helgen, känns konstigt med gott om plats, att det inte luktar fis i rummet, ingen som pratar eller sjunger i sömnen, ingen att gnabbas med och ingen som lägger roliga kommentarer.. känns lite ensamt faktiskt..:/ Men kommer till Gemla om 2 veckor så det ska nog klara sig ändå tills dess :)
Nee, nu ska jag kolla "Nu blåser vi Sverige" och njuta av snygga boys + two and a half men sen med lite humor :) Siktar på 8.5-9 timmars sömn i natt!
PUSS

Popular

Herregud vilken helg! Utgång både fredag och lördag med jönköpingsvänner och Simon och Johanna, kan inte ha bättre sällskap tror jag inte :) åååh vad jag tycker om dem allihopa och jag älskar att de kommer så himla bra överrens! Simon och Rasmus klickade, Johanna och Sabine klickade och jaa, awesome!
Ni i gemla/växjö missade ngt igår, hur jäkla mkt jag gick igång på Popular och att alla andra stod och asgarvade åt mig, särskilt Robert :p haha.
galet roligt hela helgen har vi haft :) Jag, Johanna och Simon har dessutom haft mysigt med tacos, i ordning fix och prat. Simon sjöng i sömnen i morse.. " spring för livet om det är dig kärt.." hahaha, dog av skratt!
Johannas fisar är inte att leka med dem heller.. jesus!  Dessutom var det en kille som flörtade järnet med Simon igår.. " Är det du och jag ikväll eller? " hahaha jag och Johanna dog! Sköna Jönköpingsbor, jag säger då det :)
Har precis sagt hejdå till dem nu, känns väldigt tomt just nu och jag saknar dem redan.. de gav mig den där kicken som jag behövde till skolan just nu som gör att jag kommer gå runt och le väääldigt väldigt länge.
Så himla skönt att veta att de har haft kul också, att de hade precis lika roligt som jag hade.. önskar att varje helg kunde vara såhär, att vi fortfarande levde i samma stad och kunde umgås jämt jämt jämt.. men ett annat liv kanske :)  Får försöka övertala dem att börja plugga här uppe, de har ju trots allt lite vänner här nu och de har hela 5 år på sig innan jag tidigast flyttar härifrån ;) haha.
gud vad jag älskar Johanna och Simon, fina människor som gör mig sååå glad :) så skönt att de har fått se världen jag lever i och att de tycker om det. :) KÄRLEK <3
Nu blir det att skriva en summery i ett par timmar innan käk, solsidan och film. Har redovisning kl 9 imorgon om frihetsgudinnan också, fina grejer!
PUSS

bästisar

Sov i 7 timmar efter dygningen när jag kom hem kl 6, hade en rimlig kväll på HLK och vi är så hiiimla bra tillsammans :D
Igår kl halv 3 kom mina 2 fina vänner Johanna och Simon med bil, att få krama om Johanna igen och se hur glad hon var över att se mig och över att vara i jönköping var bara underbart!
Vi åkte och handlade, drog till systemet och sedan började matlagning och iordning fix, gästerna kom och mina vänner i jkpg kom överrens med mina vänner hemifrån ganska fort. Inga sura miner där inte!
Det blev många skratt, mkt dricka och sen nergång till Akademin som gällde.
Det var inte så jättemkt folk som jag trodde att det skulle vara men vi hade såå himla roligt ändå :D Vi dansade loss, vi skrattade, vi shotade.. det fanns ingen hejd på oss!
Simon sa ngt som gjorde mig glad också, att han märker att jag trivs i jönköping och jag är en glad och avslappnad människa i jönköping. Sånt gör mig glad, att de märker att jag trivs här och att jag lever mitt liv på rätt sätt, guld värt!! :D

Hann även med ett deeptalk med Robert igår, denna fina kille är så oerhört bra! Jag älskar att prata med honom och vi är så himla lika i mkt :) Skönt att prata med ngn som vill väl och som förstår vad man pratar om. Fina fina Robert! <3

Nu ska vi starta igång våran dag här, tror att vi börjar med lite frukost och ett toabesök. Sen ska de få se skolan och ev går vi en promenad också här i jönköping! Har lite ont i vänster vad också så borde sträcka ut den..

btw, fan vad glad jag är för att Simon följde med till jkpg också, jag har saknat honom nästan lika mkt som Johanna så det är kul att båda är här trots att Simon blev vääääldigt spontant! Känner mig så himla glad över att de är här, jag fulls av glädje i hjärta och humör och bara myser nu över att ha 2 av mina bästisar här :) och det var tur att Simon tog min mobil igår när vi kom till Akademin, hade kunnat sluta illa annars..

PUSS


Still going strong

Klockan är nu över 4 och vi är fortfarande kvar på HLK och vi är fortfarande hyfsat pigga allihopa vilket känns lite halvjobbigt på ngt sätt ;p Det har blivit mkt kortspelande med finns i sjön, bubblan, bluffstopp, 7:an, skitgubbe och Uno :) Dessutom har vi spelat twister, käkat pizza och kollat på sista avsnittet av halv 8 hos mig ifrån Växjö :)

Livet är såå himla bra just nu med fina människor runt mig här på HLK. Med Sabine, Robert, Rasmus och Robin som är kvar här, en himla rolig grupp som skrattar åt allt och ingenting och är asdåliga förlorare i kortspel xD Att gå på toa när skolan är tom och öde är dock JÄKLIGT LÄSKIGT och man tänker på lik, zombies och mördare trots att det är helt befängt :p Zombies får tankarna att vandra till granvallen sommaren 2005, fina grejer :) Dimman, målet och den kramen <3

Ska snart bege mig hemåt, senaste 6 har jag tänkt för att sova ett par timmar innan mina besökare kommer imorgon, mina vänner ser framemot att träffa dem och jag ser också grymt mkt framemot det :D Kommer bli awesome!! Imorgon kör vi på fest, tagga för fan!!

Haft många härliga skratt idag vilket gör allting så mkt enklare och roligare :) BIG LOVE <3

PUSS

Dygna

Lyckades få ihop en förhoppningsvis hyfsad uppsats igår iaf :)
Skola idag, har även spenderat större delen av dagen i telefon med 2 fina själar, big like!!!
Ikväll ska ngr av mina vänner här dygna i skolan ( vi har passerkort ) med uno, twister och massa annat smått och gott. Jag ska dock inte dygna eftersom jag får besök imorgon men jag ska sällskapa dem ett par timmar och se när deras ögon blir trötta och när alla blir övertrötta ;) Självklart ska kameran med! Kommer bli grymt att se såna kort senare.

Nu blir det att läsa lite innan jag beger mig mot skolan coh evergreen där dagens middag blir tillsammans med de som ska dygna :)

Längtar asmkt till imorgon, helgen kommer bli awesome det känner jag på mig och tillsammans med fina vänner, hur kan det bli annat ? <3

PUSS

Dunkehallvägen 78

Jag har fått en lägenhet på Dalvik :) flyttar in den 1 juni och jag har redan 2 vänner som vill flytta in dör jag bor nu, så det känns superbra!
lite vemodigt känns det dock att flytta ifrån min vapendragare Sannis.. :/ men vi kan ju inte sitta ihop för evigt ;)

nu ska jag plugga... :(

PUSS

Lägenhetsvisning

Drar iväg på lägenhetsvisning efter måånga timmars sömn, kanon!
Önska mig lycka till, kan behövas :)

PUSS

500pages

Kul morgon jag hade idag då, ställde kl på 7 när jag inte behövde gå upp förräns kvart i 8.. men men. Kom på det ganska snabbt och lyckades somna om. men hur kan man få för sig att man börjar vid 8 när man börjar halv 9 och pratade om det senaste igår kväll ? :o
Skola i 2 timmar idag med prat om den nya betygskalan, vilka förändringar som händer i höst i kursplaner, läroplaner och ämnesplaner. Ganska intressant faktiskt! Mkt ändrar på sig, till det bättre eller inte går ju att diskutera men det händer åtminstone ngt för första gången sen 94.

Nu ska jag ägna dagen åt att skriva uppsats på ungdomslitteraturen på 500 sidor som vi läst och sen fixa med grejer inför torsdag. Känner att skolan står mig upp i halsen just nu och det kommer bli 2 långa veckor de två närmaste.
Men imorgon är det iaf lägenhetsvisning ^^  sen blir det hem och på plugget igen då jag är ledig hela dagen imorgon. Lägenhetsvisningen är på förmiddagen nämligen.

PUSS

Vad hände?

Skola idag igen, trivs så himla bra när solen skiner utanför fönstret, lyckan är total när våren är påväg!
Bara grammatik idag vilket behövdes, repetion inför tentan om lite drygt 3.5 vecka vilket jag är asnervös till, men den dagen den sorgen!
idag var det kinnarps som gällde, kinnarps som jag alltid ryser i, som jag längtar, som jag får ont i magen i, som jag känner lyckorus i och som är så ofantligt mäktigt med nästan 8.000 personer som delar samma intresse, som skriker åt domaren, som skriker när det blir mål, som sjunger, som klappar händerna och som gör att man känner sig hemma :) åååh blir lycklig bara jag tänker på det!
HV förlorade sin första kvartsfinalmatch mot AIK med 2-4, ett resultat som var helt rättvist. HV sov idag, HV tog förgivet att de skulle slå AIK som halkade in på ett bananskal på sista slutspelsplatsen, de tog förgivet att det skulle bli enkelt.. Domarna var också en bidragande faktor i 3:e perioden, många felbeslut togs och fyr-domarsystemet är inte alltid optimalt trots att det borde vara det.
Jag svor, jag skrek, jag tog mig för håret, jag bet mig i läppen och jag skrattade och sjöng om vartannat, men det är så hockey är, när den är som bäst! Dock var det ingen rolig match för det var ingen rolig hockey att kolla på, det var alldeles för många felpass, alldeles för många misstag av domarna och det var liksom inte jämt.
Hockey ska vara spännande, jämt och framför allt ska det vara enkelt spel vilket det inte var idag.. :/

Nåja, jag hade en trevlig stund med Rasmus, Viktor och Jessica iaf. Jag skrattade så mkt att jag dog på flera ställen, Jessicas kommenterar när en spelare tacklade en annan var ju klockren " Men han är ju elak, han slåss". Herregud <3 Bussresan hem var kul, trots att HV inte vann så var det inga sura miner, prat om Stefan&Krister, Life of Brian och Jeff Dunham lättade upp stämningen rejält och jag älskar att både Viktor och Rasmus har samma humor som jag och att de kan diskutera hockey på ett riktigt och rättvist sätt. (y) stort plus!

Nu halv 8 hos mig från Växjö och sen sova!

PUSS


Solen lyser himlen är blå

Jag blir så oerhört glad när solen skiner, allting känns mkt lättare, roligare och man blir så himla mkt piggare!
Tyvärr ska jag dock inte ut i solen idag pga att jag måste fortsätta plugga hela dagen meen jag njuter genom fönstret istället :)
Kvällen igår avslutades på bästa sätt med melodifestival, kvällsmacka, ett glas vin och filmen Till det som är vackert. :) Av någon konstig anledning så lyckas vi alltid välja de konstigaste, mörkaste och knäppaste filmerna, hur lyckas man med det varje gång?

Kollat lite på vasaloppet och herrarnas 5mil i Norge samtidigt som jag pluggade. Nu går jag på plugget igen, måste läsa klart boken så jag kan börja skriva uppsats imorgon på förmiddagen innan skolan.
Efter skolan är det HOCKEY som gäller! Tar med mig 3 fina vänner och kollar på HV:s första kvartsfinalmatch mot AIK. Taggar som fan och förväntar mig och hoppas att HV behåller guldet i år!

PUSS

You found me

Härlig kväll igår med bara att ta det lugnt och softa efter allt plugg. Såna dagar behövs efter allt i skolan!
Idag var det upp tidigt för att ha en fin dag tillsammans med Sanne, träning, lunch på Johans, tee, semla och skidor på tvn :) Underbar start på dagen! Känner att jag bara myser av livet just nu, särskilt när solen var framme idag också, åååh älskar att våren är påväg :)
Vi fortsätter ikväll med melodifestival, frukt och vin! Heldagar med Sannis är såna dagar man behöver för man blir så glad av henne och så peppad på livet :)

Igår fick jag dessutom veta att jag ska på lägenhetsvisning på onsdagmorgon, hoppas att lägenheten passar mig och att jag får den. Känns som att det är rätt tid för mig att bo själv nu, att få börja leva på riktigt på ngt sätt och börja med sitt liv på egen hand. Kommer såklart bli vemodigt att lämna detta perfekta läget och mina rumskompisar såklart som man fäster sig så lätt vid och som man är van vid att ha runt omkring sig med så mkt liv och rörelse och ljud. Har 2 vänner i samma bostadsområde i såfall, fina Rasmus och fina Isabelle :) Och det är ju inte annat än toppen, dock kan man ju inte sympatidricka med Rasmus som man kan med Sanne ;)

Känns konstigt på ngt sätt fortfarande att höra att mina vänner träffas hemma, saker somman fortfarande inte har vant sig vid men som är så självklart att de ska umgås utan mig, tankarna går givetvis till alla fina dagar man haft tillsammans, att bilder, alla middagar,att cykla/gå genom gemla skrattandes och sjungandes, att gå i flera timmar med johanna, bästavännen, simon och martin och känna att man älskar ngn så mkt att det gör ont, filmkvällar, alla sing-starkvällar, alla turer med mopparna, alla bilturer, dagen i Halmstad, alla fina dagar med gitarr och sång och så vidare. Fina stunder som man minns, ler och blir lite rörd utav :) De hittade en sån fin tjej i mig, och jag finns fortfarande här men jag saknar dem väldigt mkt ibland. Särskilt dagar när solen lyser ute och det börjar bli varmare när man vet att sommaren till största delen kommer spenderas utan dem då jag kommer vara kvar i jkpg till 80-90% av tiden. Finingar som får börja komma och hälsa på mig istället, de får spendera lite av sin sommar hos mig istället! :D det blir betydligt enklare också om jag får den lägenheten på dalvik som är dubbelt så stort som där jag bor nu.

Nu måste jag plugga, har tänkt att sjunga en liten stund dock, lite tyst för mig själv. Det är ngt jag gör alldeles för sällan i jkpg, som jag tappat och lämnat kvar i gemla. Som jag lämnade kvar hos bästavännen, hos sing-starkvällarna, i rummet hos Sofia och på cykeln med Martin,Simon och Carro.
Förhoppningsvis blir det ändring på det när min slemhosta är borta och att viktor ska hjälpa mig få tillbaka min röst och att jag ska få sjunga ackapella till gitarr igen :)

PUSS

all will be revealed in time

Jag vet att jag har varit lite dålig på att blogga men har inte haft lust och vet inte riktigt vad jag ska skriva heller.. det händer så mkt i mitt huvud på samma gång hela tiden, så mkt att jag har svårt att varva ner och sova om nätterna vilket leder till ca 5-6 timmars sömn per natt och för mig som person är det alldeles för lite.

Nåja, har haft en lugn vecka med skola, plugg, plugg, plugg, handla på maxi och så tränade jag igår. Kände mig ganska stolt över mig själv som tog mig till gymmet för att jag inte hade ngt att göra ( + jag ville inte plugga ).
Helgen kommer se ut i princip samma stil, plugga,plugga,plugga och träna om jag har lust och ork. Mitt knä är lite överkört från igår känner jag, samma sak med mina magmuskler. Men det är skönt på ngt vis, att veta att man har ansträngt sin kropp till någonting vettigt och hälsosamt :)

Såg filmen The social network för andra gången nu, hur underbar är inte den filmen? Jag bara ler när jag ser den filmer, att det på 2010 talet kan göras en film om en webbsida som har betytt så mkt för världen, fascinerande! Å andra sidan är jag ju naturvetare, högskolenörd och datanörd så förmodligen är det lite därför ;)

Ska ta och släcka snart och sova, jag vet dock att jag kommer sova i natt för att jag är ledig imorgon och har all tid i världen att hinna göra det jag tänkt att göra under dagen så jag kan lägga mig utan en massa tankar och listor i huvudet och bara koppla bort och låta John-Blund komma med sin sand och strö den i ögonen på mig. Jag behöver tisdag och fredag och oftast onsdagar ledigt för att hinna med allting som ska göras i mina 3 kurser som jag läser parallelt just nu, om ngn som inte går på högskolan hade sett min litteraturhög skulle den personen inte förstå hur man orkar, hur man orkar ta sig igenom varje dag med skola eller plugg eller alternativt båda och dessutom ha ett socialt liv + träna + äta + sova. När någon har listat ut exakt hur man gör det här på ett bra sätt utan att såra ngn, glömma bort sina vänner eller sig själv, sluta sova och sluta äta eller sluta träna, ring mig då för jag är väldigt nyfiken! Jag försöker alltid att göra mitt bästa med att hålla ihop alla trådar men det går inte alltid, därför är det viktigt för mina vänner hemma att ha tålamod och försöka förstå hur lite ork man har när dagen går mot sitt slut att prata med ngn eller höra av sig och början av dagen så hinner man inte, jag har redan förlorat kontakten med ngn vänner i växjö/gemla och jag planerar definitivt inte att bli av med fler så kära vänner där hemma, ha tålamod! Förr eller senare så kommer jag att ha tid, lust och ork att kontakta er mer regelbundet än vad jag gör nu och komma hem mer regelbundet. Jag vet att det var ett tag sen jag var hemma nu men jag kommer hem snart och jag kommer höra av mig, låt bara allting ha sin gilla gång och låt tiden utvisa när det är lägligt att föra samman våra världar igen. Vissa vänskaper/relation drar  fördel av att ses mer sällan, det är jag och min mamma och pappa levande bevis på.

PUSS

RSS 2.0