bästisar

Sov i 7 timmar efter dygningen när jag kom hem kl 6, hade en rimlig kväll på HLK och vi är så hiiimla bra tillsammans :D
Igår kl halv 3 kom mina 2 fina vänner Johanna och Simon med bil, att få krama om Johanna igen och se hur glad hon var över att se mig och över att vara i jönköping var bara underbart!
Vi åkte och handlade, drog till systemet och sedan började matlagning och iordning fix, gästerna kom och mina vänner i jkpg kom överrens med mina vänner hemifrån ganska fort. Inga sura miner där inte!
Det blev många skratt, mkt dricka och sen nergång till Akademin som gällde.
Det var inte så jättemkt folk som jag trodde att det skulle vara men vi hade såå himla roligt ändå :D Vi dansade loss, vi skrattade, vi shotade.. det fanns ingen hejd på oss!
Simon sa ngt som gjorde mig glad också, att han märker att jag trivs i jönköping och jag är en glad och avslappnad människa i jönköping. Sånt gör mig glad, att de märker att jag trivs här och att jag lever mitt liv på rätt sätt, guld värt!! :D

Hann även med ett deeptalk med Robert igår, denna fina kille är så oerhört bra! Jag älskar att prata med honom och vi är så himla lika i mkt :) Skönt att prata med ngn som vill väl och som förstår vad man pratar om. Fina fina Robert! <3

Nu ska vi starta igång våran dag här, tror att vi börjar med lite frukost och ett toabesök. Sen ska de få se skolan och ev går vi en promenad också här i jönköping! Har lite ont i vänster vad också så borde sträcka ut den..

btw, fan vad glad jag är för att Simon följde med till jkpg också, jag har saknat honom nästan lika mkt som Johanna så det är kul att båda är här trots att Simon blev vääääldigt spontant! Känner mig så himla glad över att de är här, jag fulls av glädje i hjärta och humör och bara myser nu över att ha 2 av mina bästisar här :) och det var tur att Simon tog min mobil igår när vi kom till Akademin, hade kunnat sluta illa annars..

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0