Tomtevaka 2012

Gårdagen var fantastisk, jag var så satans jävla glad heeela dagen och hade sån otrolig överskottsenergi så det var inte klokt! Det finns många anledningar att vara glad just nu och jag mest bara ler och spricker av alltihopa :D

Spenderade dagen med att ha överskottsenergi, fick för mig att städa mitt i alltihopa och sen middag hos Hiddy :) och sen på kvällen kom Robert och tjötade en stund. Svårt att sova inatt, big surprise. Hoppades att jag kunde det men min sovaxel var totalt uppfuckad och ville inte.. :p

IDAG är jag så galet taggad att jag tror jag spricker. Förfest hos mig om ett par timmar, sen kör vi tomtevakasittning och sen kåren heeela kvällen och natten med alla fina pedagoger! Åh det finns mkt att glädjas åt idag känner jag. :) OCH VI HAR SNÖÖÖ! Galet awesome :) euforin bara sprutar idag och jag känner mig jäkligt euforisk!

Nu ska jag kolla veckans glee och lugna mig lite :) ååh kvällen kommer bli magisk! ( för denna tomtevaka ska jag fan i mig minnas )

PUSS

Sova säng säng säng

En knas dag igår som hette duga. Fick antydan till migrän sen igår så medicinen fick åka fram tillsammans med en låååång dusch medans dem började verka. Tvkväll i sängen fram till halv 9 då jag totalslocknade, vaknade till vid 10 av sms och somnade sen om och sov heeela natten och morgonen fram till klockan ringde vid 10. Snacka om att jag behövde sömn!

Att vakna i bra tid och att dessutom se att man fått fint sms gjorde mig glad! Det finns mkt som gör mig glad idag, och jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta på vissa saker och ting. :)
Imorgon är det tomtevaka, något som jag sett framemot samtidigt som jag fruktat det hela hösten. Med förra året fortfarande färskt i minnet är jag väldigt försiktig med vad jag ska tycka om imorgon men jag är fruktansvärt taggad!! Det kommer bli en otroligt lång men bra dag och kväll :) awesome!

PUSS

Don't you dare

Pluggade igår efter att ha hämtat en bok på bibblan, sen på kvällen drog jag ner i källaren för veckans sedvanliga tisdagshäng :) äggmacka och en massa massa massa prat om saker och ting.   Vissa saker vill man inte ens tänka tanken, vissa saker är otänkbara.  Ibland slår det över med saker och ting, saker som plötsligt dimper ner i knät på en, som man inte kan kontrollera och som man känner sig helt maktlös i.  Du skulle bara våga..  För då bryter helvetet ut totalt och 2.5 års inbäddad ilska kommer fram i ett psykbryt. Det kan jag lova! 
2.5 timmes kaos, och det ständiga mantrat "Jag kan inte.. ".  Att gå från lugn till förkrossad, till lugnt till förkrossad igen var en av de jobbigaste nätterna jag har haft..  
 
Halv 6 imorse var jag hemma, pluggade lite och somnade sedan helt utslagen med min nalle vid halv 7. 13 var jag vaken igen, sumpade min tvättid men det får vara.   Tanken skrämmer mig fortfarande som ngt jag aldrig tidigare känt och det krossar mitt hjärta vid minsta tanke på det.  
Idag ska jag plugga men har inte kommit igång ännu då jag har ont i huvudet och var tvungen att ta itu med andra saker för att fungera. Måste dessutom äta, har inte ätit sen 10 igårkväll.. 
 
nehe, duschen kallar på mig och mat också.  Allt löser sig, det måste det. Så länge jag har kraft och ork så tänker jag göra ALLT för att undvika denna fruktansvärda händelse. 
 
PUSS

Taylor Lautner

Såg Breaking Dawn part 1 med Jocke igår och fick fajitas, gott! :) Inte alls samma sak utan Rasmus dock, och ingen vitlökssås.. :/   men middag är alltid bra att få och fajitas är gott! 
Sen drog vi för att möta upp Robert och se Breaking Dawn part 2.   vad fan ska jag säga!? Det är inte årets bästa film, för det är fortfarande Hungerspelen, men, det är en fantastisk film!!  Det är heller inte den bästa i serien, MEN, den chocken jag fick på det ändrade slutet, jag trodde jag skulle avlida!  Kunde inte stänga munnen.. haha!  
Dock har dem inte med mitt favoritskämt i hela serien, det gjorde mig lite besviken. Men det finns mkt humor i denna filmen ändå, dog på flera grejer flera ggr om :) tänker dock inte spoila för den som inte sett filmen! 
 
Jag satt i 2 timmar och blev varmare och varmare och RODNADE, hur pinsamt är inte det!?...  jag rodnade till en film i 2 timmar. :o   Men denna fantastiskt snygga, sexiga och duktiga Taylor Lautner.. asså.  Säger bara en sak; RAAAAAWR!   Sparken jag fick i magen var ju inte nådig. :p 
 
Efter filmen drog jag hem till Robert och såg Paradise, sen kom Hiddy och då spelade vi lite TP.  Jag var extremt trött när jag kom hem vid halv 2 men kunde inte sova, hade för mkt i huvvet. Varför kan jag inte somna? Blir irriterad på det, haft flera dagar med det nu.. 
 
Idag MÅSTE jag plugga, fick mail av Zlatan som vill ha del 1 klar till den 5 December, känner mig körd as hell. 
 
PUSS

Ingen får mig att le som du

Igår var en sån där magisk dag. :)  Pluggade lite och sen så gick jag ner till Bine och Hjalle och drack te och åt hallongrottor som Bine bakat! toppen :)   Efter ett par timmar drog jag hem till kära Rasmus för bästa vän-mys! 
Väldans massa prat, youtube,dansband, vem kan slå Filip och Fredrik och massa skratt! :)  finaste bästa vän.  Ingen får mig att skratta och vara så glad som honom. :)    "Jag måste ta upp mitt bacon från källarn"  "va!?"  "Jag menar mitt Gameboy"     Asså... ibland är inte hjärnan med ngnstans! 
Kl 6 imorse gick jag därifrån efter att ha diggat dansband.. vad höll jag på med!?   Somnade 7imorse och är därför tröttare än vad jag kan minnas att jag någonsin varit.  Helt sinnessjukt!  Men, det var värt det, alla ggr. :) 
 
IKVÄLL, ska jag ÄNTLIGEN få se Breaking Dawn part 2!!   Robert och Jocke ska stå ut i 2 timmar tillsammans med mig, toppen! Är så satans nyfiken på det ändrade slutet som alla snackar om.. Äntligen får jag min nya Taylor Lautner-dos! :D 
Drar till Jocke om en stund och käkar fajitas och somnar i hans soffa en stund innan bion och ser Breaking Dawn part 1 ( han har inte sett filmerna innan i lördags).   Så får se min favvoscen i den filmen idag, yeeeey! :) 
 
PUSS

Bästisar

Åkte hem till Jocke vid 5 tiden igår, massa massa massa prat, te och skratt. Allting kom över mig plötsligt och jag fick tänka på saker som aldrig slagit mig.  Saker som gjorde att jag inte kunde hålla emot längre och tårarna kom. Jocke fick se mig gråta, och jag tror alla vid det här laget vet hur mkt jag hatar att gråta, men Jocke var fin och snäll.   Efter alla känslor så kom Robert och såg New Moon och Eclipse tillsammans med oss. :) halv 3 tog vi bussen hem och var trött tills vi såg en kvinna med påfågelsglasögon xD herregud vilket skrattfnatt vi fick.  jisses! 
 
När jag kom hem så kunde jag inte sova, jag var svintrött men var rädd för att somna och få mardrömmar om vissa saker som jag och Jocke pratat om. Som tur är så hade jag inga direkta mardrömmar när jag väl somnade. Tankarna finns kvar idag, det finns saker som aldrig någonsin få hända och absolut inte nu, det skrämde mig rejält att jag inte ens tänkt tanken och plötsligt blev det så glasklart att det kan hända, och det kan hända redan i Januari eller Februari..  gud förbjude. Vet inte vad jag skulle ta mig till isåfall.. 
 
All ilska kom upp till ytan igår också, något som jag förbjudit mig själv att känna. Men igår kom det, med full kraft dessutom, äntligen. Tack Jocke! 
 
Idag ska jag försöka plugga en stund, sov alldeles för länge. Sen drar jag hem till Bine och fikar. :) sen kanske jag träffar Rasmus om jag hinner och om det inte blir för sent. 
 
PUSS 
 
fin låt.

Det är dax för fredagsmys

Hade en bra kväll med Sanne igår, middag, prat i massor, på spåret och filmen "The Vow". Mysigt. :) det sköna med Sanne är att vi behöver inte prata hela tiden utan kan vara var och en för sig och ändå vara tillsammans. Jag kunde därför smsa större delen av kvällen med fina människor och kolla på film samtidigt som jag pratade med Sanne, perfekt fredagskväll! :)
Sov dock ganska oroligt inatt, kunde inte sova för jag tänkte på alldeles för mkt saker; bland annat c-uppsatsen. Stressen bara kryper i mig..

Lugn start på dagen idag med frukost, vinterstudion och en trött Sanne och en halvpigg Sara. Promenad har hunnits med också då jag fick lite panik i kroppen då all stress och alla tankar kom fram, så Sanne drog ut mig en vända. Skönt! Det är så man hanterar stress, helt klart.

Nu ska det sättas igång och pluggas lite drygt 1.5-2 timmar, sen pyser jag hem till Jockesmockepocke och dricker te och bara är i hans soffa. Planerade att vara ensam ikväll men det vill jag inte längre så fick ta min tillflykt till Jocke, passar mig perfekt!

PUSS

stranger

You did this on your own
Not who I used to know
You need to turn it around
Put yourself on display
I like you more that way
Why can't you stay on the ground
You're acting like a stranger


Mökkaman

Eftersom att mitt internet cpade igår så kom aldrig mitt inlägg fram.. 
Läste iaf ut Twilight i onsdags, irriterande när man får filmsekvenser i huvudet istället för sina ursprungliga tankar man hade om delarna i boken, men men! 
 
Igår var också en plugg dag, hann även med en promenad ner till HLK för att hämta bok och kolla VOC-resultatet, förbannade VOC, det går bättre och bättre för varje gång men ska det vara så jäkla svårt att nå c-nivå? Tydligen.. 
Har kommit underfund med varför all stress släppte i Växjö, pga promenaderna. När jag gick på gymnasiet och högstadiet för den delen så hade jag två sätt att hantera stress; mat och promenad.  Mat är uteslutet för tillfället så därför är promenad enda sättet, jag blir så otroligt lugnt i kroppen och i huvudet när det är kroppen som får tänka och öronen får en massa musik, himmelskt!  Därför måste jag ut och gå så fort det blir för mkt i huvvet, det är så otroligt lätt att tänka på saker som man inte ska och som man inte kan styra över.. men det är ju som det är. 
 
Kvällen igår avslutades i källaren hos Robert, han bjöd på pannkakor. De som känner mig vet att jag HATAR pannkakor men i våras gillade jag Jockes pannkakor så jag gav Roberts en chans. Och dem var också goda. :) verkar som att min smak när det gäller pannkakor beror på vem som lagar dem och hur ofta jag äter dem. Konstig känsla dock att äta pannkakor som en efterrätt och kl 10 på kvällen xD haha. Studentliv javisst! 
 
Jag är så otroligt glad just nu, väldigt glad och har varit det sen jag kom hem från Växjö, det finns så mkt att se framemot; Breaking Dawn part 2 på måndag och om lite drygt 6 veckor så befinner sig jag, Robert och Jocke på Gran Canaria för avkoppling och sol. Kan det bli bättre!? Tror inte det. :) 
 
Ikväll kommer Sannis hem till mig för att prata, ha fredagsmys och sen sover hon här inatt, skönt med sällskap :) 
 
PUSS
denna låt spelades med hög volym genom Jönköping igår, grymt bra! Allt blir roligare på norska :)
 
 

Twilight

När alla andra drar ut och festar ikväll så håller jag mig hemma, är i desperat behov av att plugga så att kåren fick klara sig utan mig ikväll. Trots att det är onsdag, ;) Blir att ligga under täcket och läsa ut Twilight istället till C-uppsatsen, man kan faktiskt ha det sämre!

Kvällen igår var toppenbra, Robert sällskapade mig och vi pratade om helgen, fjantade runt och hade oss. Myspys :)
Hade en fin dröm inatt också, skulle åka in i fängelse av ngn anledning och fick frågan av en av mina bästa vänner; " Får man hälsa på dig eller blir det bättre om vi ringer till varandra/skriver brev/hörs på fb?" Och sen världens största kram som ingen av oss ville släppa, fina grejer!  Grabbar är det bästa som finns :)

Nu tillbaka till vampyrerna och deras stundande baseballmatch!

PUSS

Dansa pausa

Att komma hem igår var himmelskt, att bara sitta på bussen hem gjorde mig glad; massa musik i öronen och att tänka på mitt liv i Jönköping som gjort mig lyckligare än vad jag varit i hela mitt liv!  Även om det händer saker och ting så är det min första punkt i tillvaron och jag skulle inte byta bort den för allt i världen, människorna i Jönköping hade jag hellre aldrig bytt bort, oavsett vad som händer. 
 
Spenderade kvällen igår med att kolla ikapp alla mina serier, packa upp, äta kvällsmat och sen blev jag megatrött. Läsa Twilight innan sängdags, börjar känna mig en aning stressad inför C-uppsatsen nu, försöker läsa så mkt som möjligt men det är svårt att hinna ändå tycker jag. Var finns disciplinen från gymnasiet? 
 
Idag var jag uppe tidigt för att vara mig, läste ett kapitel i Twilight och sen somnade jag om en stund till. Unnar mig att sova lite då helgen inte innehöll så mkt sömn, trots att jag lämnade tankarna hemma så hann de ifatt mig på nätterna. Bra iochförsig för det har gjort att jag kan släppa taget om saker och ting! :) 
Nu är även min otroligt skitiga lägenhet städad, toppen.  Ska läsa en stund till innan kvällsmat och dusch, sen spenderar jag kvällen med den finaste vännen i världen och har tisdagshäng som vanligt :) kan inte bli bättre!
 
PUSS

Växjö

Har haft en helg i växjö då jag bara pausat efter en massa kaos de senaste veckorna och i torsdags och fredags.  
Jag behövde komma till Växjö mer än vad jag trodde och bara vara.  Spenderade fredagkvällen med mamma och prata om precis allting jag ville + en massa film. 
Gårdagen spenderade jag hos måmå och måfa, att köra bil ensam igen var himmelskt!  Sen hockey med moster, mamma, Seth och Olle innan jag hade en kväll hemma, blev inget Emil tyvärr.   Har idag firat mamma och sen umgåtts med världens bästa Sofia, hon gör mig alltid så glad och får mig att uppskatta tiden på gymnasiet desto mer och tiden jag har nu i Jönköping, det uppskattas väldigt mkt :) det är fortfarande jag och hon mot alla andra.  Vi pratade en massa gymnasieminnen, om klassen och lärarna och allting. Lite mysigt att inse att man faktiskt saknar vissa klasskompisar och lärare mer än vad man trodde. Alla har spelat in på ngt sätt till den man är!
 
Har även under helgen gått promenader, ätit god mat och bara pratat med mamma, måmå och Sofia. Att få prata om precis vad man vill är guldvärt och att de bara lyssnar, oslagbart!  Gick förbi Teknikum idag och såg Katedral på håll, konstig känsla att gå förbi sin gamla gymnasieskola och minnas så mkt. 
 
Imorgon åker jag tillbaka hem till Jönköping vilket känns skönt, jag behövde bara 3 dagar hemma för att samla ny energi och kraft och bli stark igen. Jag behöver inte mer för jag är på rätt ställe, jag umgås med rätt människor och jag vet också att man ibland får vara svag och ta hand om sig själv, det är viktigt det också. Jag behövde bli påmind om att promenader behövs i mitt liv, måste göra det oftare i Jönköping.  Jag känner mig stark i kroppen igen, i hjärtat och det var skönt att få släppa allt och bara komma hem, bli kramad på och att tänka logiskt på saker i samband med att jag pausade! 
 
Ibland, så överraskar människor med hur de känner i vissa situationer och i vissa avseenden, tack finaste storebror för dina sms i fredags; det är såna saker som gör mig stark! 
 
PUSS

Even the best falls down sometimes

Mysig förfest hos Bine igår, sen kåren hela kvällen lång med fina människor.  Jag är lyckligt lottad som har vissa människor i mitt liv!  Ibland kan jag dock bland människor känna mig väldigt ensam, helt plötsligt utan anledning. Igår framåt slutet på kvällen var en sån kväll, hade en hel del människor runt omkring men kände mig så satans ensam, ledsen, orkeslös och bara, intetsägande. Allting som hänt de senaste veckorna kom upp till ytan i huvudet på mig och jag kände mig så fruktansvärt ensam och som att jag inte gör någon skillnad, att jag bara är i vägen och vad jag är gör så blir det inte bra ändå.. 
 
Hem till Robert en sväng med Hiddy efter att vi åkt hem för lite musik, mys och en hamburgare. Somnade halv 4 imorse med lite ont i magen efter alla tankar under kvällen.  Det finns människor som förstår den där känslan av att känna sig ensam i ett rum, att känna sig världelös och att vara ledsen och ibland blir man förvånad över vilka människor det är, igår hade jag Pohl på sms halva natten och det gjorde en väldig skillnad, <3 
 
Varför är människor så självupptagna? Varför ska man alltid finnas för andra och se när de är ledsna men när man själv är nere eller när man själv behöver en kram eller bara ngn som säger att man är bra, då finns det ingen? Istället tycker alla att man är sur och bitter..   jävla kaos. 
 
Imorgon åker jag till Växjö och träffar släkten och pausar lite, inte paus från plugget men paus från alla tankar och det ska bli fruktansvärt skönt på ett sätt. Förhoppningsvis träffar jag Emil på lördag för första gången på ett halvår, det behöver jag och det hade varit magiskt! 
 
PUSS

Tisdagshäng

Hade en hyfsat effektiv dag igår då jag tog hand om småsaker och fixade med c-uppsats. På kvällen hade jag och Robert vårat vanliga tisdagshäng med väldigt random men intressanta diskussioner, det är väldigt skönt att ha ngn som man kan bolla tankar och åsikter med om allt möjligt!  Från en boll till en annan ;)   En del anekdoter blir det ju alltid också såklart.  :)   Dessutom ringde Emil när jag var hos Robert, trevligt att prata lite med honom och gud vad vi missat grejer!  Förhoppningsvis ses vi en vända på lördag då jag tar en helg hemma i Växjö för att träffa släkten och fira mamma som fyller år på måndag!      
Efter hänget hos Robert drog jag hem och sov, vaknade med huvudvärk idag. Gillar inte att min kropp hinner ifatt allting nu och har bestämt sig för att säga ifrån, vara seg och inte må bra. Jävlar kaos!  
Plugget är därför sådär idag, ska försöka läsa i Twilight är tanken bara inför c-uppsatsen, sen kommer min kära ex-sambo Bolle och hjälper mig med att koppla lite grann. Dessutom ska jag bjuda på middag. :) kommer bli mysigt att ha Bolle här en stund, saknar att ha honom boendes här ibland..     Senare drar jag och Simon till Sabine på lite lugn förfest innan kåren, toppen toppen! 
 
PUSS

Stockholm

Hela söndagkvällen och halva natten spenderade jag med Rasmus, youtube, Robert Gustavssons jubileumsshow och massa skratt och musik bestod kvällen av. :) toppen! Grannar är bra att ha och då tiden inte varit riktigt rätt för mig och Rasmus av många olika anledningar så är det skönt att den tiden börjar infinna sig igen :) 
Gårdagen bestod av plugg på biblioteket innan jag tog mitt pick och pack och fixade lånekort på stadsbiblioteket, efter 2.5 år kändes det som rätt tidpunkt ;)  Lånade en bok till c-uppsatsen, topp topp! 
Kände mig inte alls 100 i kroppen igår, la mig därför tidigt och läste istället och somnade tidigt för att vara mig. Skulle gått upp 9 men det ville inte min kropp då den är seg, lite halvyr och har lite ont, mensvärk är inte kul alls.. 
Har iaf pluggat ett par timmar, skickat in den där jäkla outlinen från helvetet! Hoppas Zlatan blir nöjd..  
Har ett par timmar plugg till framför mig innan jag känner mig nöjd med dagen. :) 
 
Sovit hyfsat bra den senaste 1.5 veckan, har sedan min föräldrar skilde sig sovit med nallen jag fick av måmå när jag var liten för trygghetensskull.. men för 1.5 vecka sen har jag inte behövt den. Vet precis vad det beror på också och det är grymt gött!  Att en förlust av något kan göra vinst till något annat. (y)  
 
Nu är min tvätt klar, sen blir det att läsa " Gothic fiction"  :) 
 
PUSS

Skilsmässobarn

Godkväll!   När jag inte kan sova så tänker jag en hel del på saker och ting och har en tendens att göra metaforer och annat sånt smått och gott i mitt huvud istället för den klassiska "räkna får"-varianten..    Har haft lite problem med sömnen de senaste veckorna och går inte och lägger mig förrän väldigt väldigt sent, och när jag väl somnat så sover jag alldeles för länge för att jag tycker att jag ska ha ett visst antal timmar.  
Men det var inte sömn jag skulle skriva om..  Inatt när jag inte riktigt ville sova så tänkte jag på det där med skilsmässobarn och hur dem känner och mår.   Jag har mer eller mindre alltid varit ett skilsmässobarn; mina biologiska föräldrar skilde sig som de flesta vet vid 3.5 års ålder, ngt som påverkat mig på ett eller annat sätt då jag ej har kontakt med min biologiska pappa.  
 
Mina föräldrar skilde sig för 1 år sen nu, något som påverkade mig väldigt mkt förra hösten. En höst då jag inte mådde bra alls och slets väldigt mkt mellan mamma och pappa, ngt som jag fortfarande gör. Jag hamnade i mitten i deras gräl, fick vara budbärare och mer eller mindre spion, iaf på ena hållet. ( vägrade vara det åt mamma ).  Jag fick föra samtal mellan dem, och jag fick dessutom en massa kompensation förra julen och födelsedagen och har fått lite titt som tätt med pengar, samtal, grejer och föräldrar som försökt att vara "den bästa" i perioder.  Antar att man som skilsmässo barn går igenom det i perioder, inte för att det är mindre kul med den vetskapen men det bidrar iaf till en förståelse. 
 
Har också upptäckt att man kan bli ett slags skilsmässobarn bland vänner, har man två vänner som man känner väldigt bra och väldigt väl så kan man bli skilsmässo barn där också; det blir bråk om vem som ska ha mest tid med en, man får presenter, man får höra massa komplimanger, den ena kastar skit på den andra och man får dessutom agera budbärare. En liten kul tanke mest att det kan ta sig så att man ofrivilligt blir någon slags mellanhand bland folk man tycker om. 
 
Jag har en tendens att ofta vara i mitten, ett så kallat "skilsmässobarn" om man så vill, hänt mer eller mindre ofta de senaste åren men det är först efter mina föräldrars skilsmässa som det har blivit allt mer tydligt att det är ett sånt jag är. Kanske har jag alltid varit det och kanske kommer jag alltid att vara det. 
När det gäller föräldrar så vet jag folk som tillslut mer eller mindre väljer sida efter skilsmässan, spenderar mer tid och tycker om den andra föräldern mer. Något som faktiskt också hänt mig.   Däremot kan jag garantera att det aldrig kommer bli så när jag är skilsmässobarn bland mina vänner, alla är lika viktiga och kommer alltid vara det och jag väljer inte sida ( och hade jag gjort så hade jag alltid behållt resultatet för mig själv) . För att citera Bella Swan i Twiligt ( lite halvshafsigt men ändå ) ; From now on I'm Switzerland.   
 
GODNATT

Hugga

Hade en bra dag igår, en ensam dag då jag fick tid att bara vara och slippa tänka så mkt. 
Fick ett telefonsamtal av finaste Martin; " Sara, jag visste inte att du sjunkit så lågt när det gäller smak på killar", tack för den känner jag, ;)  Senare på kvällen kom finaste Robert förbi och tjötade en stund om saker och ting som behövdes. Ibland behöver man prata om saker som inte är så roliga också.   Halv 2 gick han hem och jag gjorde mig redo för att sova, spelade lite på mobilen och plötsligt knackade det på balkongdörren.. och där står Hiddy!  Full och glad i hågen och är allmänt söt. :) haha.   finaste Hiddy <3   "Jag ville bara krama lite på dig och säga hej, för jag tycker om dig"   haha, söta!   Hon är jäkligt klok när hon är full också för hon har kommit underfund med varför jag har börjat hugga så mkt på henne, inte bara för att vi har blivit avslappnade med varandra utan också för att jag inte har kunnat hugga på ngn på väääldigt länge då det inte varit läge.    Hon är fan smart hon! Då har jag liksom fått ta supstitutet av den jag umgåtts mest med och som jag har kunnat hugga på, och det har varit hon. 
Hon är inte dum hon! :) 
 
Idag har jag gjort korvstroganoff för första gången, det blev himla gott! Nu vet jag att jag kan laga det också, (y)  
resten av dagen kommer spenderas med plugg inför det gemensamma plugget på bibblan imorgon.  Gött att kunna plugga med folk även om man inte skriver om samma sak. :) 
 
PUSS 

Storebror

Sov som världens stock inatt, 12 timmars sömn fick det bli. Dock hade jag mardrömmar på morgonen om skottlossning och gud vet allt, men jag hade fina drömmar också.  Dagrester är fina ibland. :) 
Har spenderat dagen med att slöa och sen ha möte med Zlatan om C-uppsatsen tillsammans med Sandra, känns lite bättre nu när ämnet är mer begränsat och jag har lite mer koll på vad jag faktiskt ska göra, är en aning mer taggad nu!  Sen drog jag hem och käkade tacos med storebror, kollade Glee och har fjantat runt på youtube i alla dess former heeeeela kvällen lång. :) göttans!  Många skratt, fjant och bara prat om saker som behövs.  Han knäckte även min rygg innan han gick hem för en stund sen, skööööönt :) Slipper jag tänka på det på ett tag, har blivit en grej sen Turkiet att jag måste knäcka min rygg emellanåt då den har varit väldigt stel de senaste året pga skadan i nacken. Och eftersom jag inte kan göra det själv så är det skönt att andra kan! 
 
Har gått runt med tanken idag att jag är glad över att jag har så fina människor i min värld, att hjärtat ibland känns för litet för alla fina känslor jag har för människor runt omkring mig. Mest går runt och ler hela tiden dumt för mig själv, härlig känsla och jag har saknat den väldigt mkt. :) blir rörd av vissa saker människor runt mig säger också! 
 
Imorgon gör jag revolt och ställer inte klockan, mest för att jag inte har ngn tid whatsoever att passa imorgon och det känns underbart skönt.  
 
GODNATT ALLA FINA
(bjuder på den skönaste låten på länge, så kul kan man ha det när man är flummig och hög på cola och har en annan flummig människa bredvid sig! ) 
 

5 6 7 8

Vilken galen kväll igår! Förfest hos finaste Jocke med en massa människor och sen kåren i ett antal timmar, men vilket kaos! halv 1 hamnade jag hemma hos finaste Robert och blev kvar till halv 3.  Så många sms och samtal igår, fina samtal och sms för visso men ändå..   Tydligen failade jag med en puss på munnen som istället blev en puss på näsan, heja mig! Hålla handen hanns med under kvällen också, jo men visst serru! Minnesluckor? En aning.. men jag hade jäkligt kul iaf ;)   det säger alla andra med.   5 6 7 8 levererade som vanligt och denna gången med båda favvograbbarna, det var längesen!
Och jag fick säga ett par saker som jag ville få sagt, det gillar jag. :) Kvällen slutade lite i tårar men det är sånt som händer.    Bra kväll iaf :)   Snart tomtevaka också, gillart!  
 
Idag är jag riktigt äckligt trött och varit hela dagen, har iaf lyckats skicka iväg ett PM och pluggat lite i skolan. Träffat Hiddy en vända och sen pratat med måmå.  Nu ska jag bara dö i soffan resten av kvällen framför Jul i Kapernaum. mysigt! 
 
PUSS

Babysteps

Tog en sån där riktigt slappardag igår med mysteriet på greveholm, jul i kapernaum och andra grejer. :) På kvällen bojkottade jag min ensamkväll och spelade kort med Robert och Rasmus istället. Mkt roligare. :) som vanligt vinner jag ingenting.. Rasmus vann fan alla 3 spelen igår. inte ok! Börjar misstänka att han fuskar..
Därefter drog jag hem och försökte trötta ut mig, somnade tillslut vid 3 på morgonen.

Bojkottade min tvättid idag och tar den imorgon istället, ska sitta och plugga ett par timmar med Hiddy på HLK nu istället, känns som ett bättre beslut med tanke på att jag bojkottade plugget igår.
Jag är världens gladaste människa idag, jag gillar att livet står på + igen :) och det med mkt + dessutom! Gillar den glada Sara, allt blir mk lättare och roligare då :)

Stockholm stockholm stad i världen.. jävla låt att få på huvvet!
Nu hör jag Sannes röst i mitt huvud; MEN SARA PLUGGA DÅ FÖR HELVETE! Eller Roberts för den delen; SARA JONSSON, PLUGGA NU DÅ!

PUSS

Trutt

Mysig spelkväll hos Sparkles i lördags, det var precis vad jag behövde! HP-cluedo och Game of life och en jäääkla massa Hugo :D   Spenderade sedan resten av natten i källaren och nördade med Hugo i ena hörnet av soffan hos Robert och han i den andra. Socialt javisst. :) 
Igår hängde jag med Hiddy på dagen, fick lunch hos henne och sen nördade vi i soffan med Hugo respektive Assasins Creed.    Kvällen igår spenderades med storebror Rasmus, alldeles alldeles för länge sen!  Fajitas, prat, youtube, Jeff Dunham och Mysteriet på Greveholm tillsammans med en massa massa trötthetshumor på natten, perfekt! :)  Tutt och Prutt blev Trutt och ost med hål i blev hål med ost när man sa det alldeles för fort.. :p    herregud!   Halv 4 imorse blev jag ensam och somnade som en stock efter alla skratt, hans dåliga humor har varit frånvarande alldeles för länge känner jag. :p 
 
Idag vaknade jag alldeles för sent.. har bestämt mig för att vara ensam ikväll, första kvällen på länge och jag behöver det! Älskar att umgås med mina vänner men ibland måste man vara själv också. :)   plugga lite måste jag göra också dock. 
Idag är det exakt 2 månader tills vi har gått av planet och befinner oss på ett soligt Gran Canaria :D  åh längtar! 
 
PUSS

Tjokk och Tjock

Tomtevakabiljett är fixad till den 30 november, awesome :D  Tomtevakan är knas och förbannad roligt, hoppas på en lika rolig kväll och sittning som förra året!  Pluggade sedan till 15.30 innan jag gav upp och drog hem en snabbis, hämtade sen upp Tjock vid tåget. :)  vilken känsla det var att se en av sina äldsta vänner igen, fina Magnus!  Tjokk och Tjock var återförenad för en tag. :)   Vi drog sen hem och tjötade, lagade mat och spenderade kvällen med att slökolla på tv och bara prata, toppen :)   Somnade hyfsat tidigt och fick mina 10 timmars sömn, fick förmiddagspromenad när till tåget också när Magnus skulle hem.  Grymt trevligt att ha kära Magnus här! Det finns få människor som varit med mig under de flesta perioderna av mitt liv, han är en av dem. Tack och lov för det. :)    Det är en stor lättnad också att känna att den gamla Sara finns kvar, de visentliga bitarna iaf som sedan blandas med den nya Sara, och det är en perfekt kombo! :)    att träffa Magnus var precis vad jag behövde! 
 
Nu är jag lite seg efter en dusch och ska försöka bara ta det lugnt idag med bok och film. Ikväll blir det lite spelkväll hos Sparkles. Känns som lagom aktivitet idag, är ganska död efter en lång vecka så det blir fint att bara umgås. :) 
 
PUSS

Luckiest girl

Det är så otroligt mkt som händer just nu, med väldigt mkt!  Igår var det mys hemma hos mig, tanken var att det skulle blivit kåren men jag och Robert tog sen beslutet att nee, vi drar hem och chillar istället. :p    Börjar vi bli för gamla?  Svar ja..     Så vi + Jocke mös istället med en massa roliga bilder och bara pratade ett par timmar istället. :)   Har haft världens längsta dag idag, med informationssök inför c-uppsatsen kl 9, sen klipptid där mitt slitna hår klipptes bort, halleluja!  Och sen tillbaka till skolan för att plugga till c-uppsatsen i ett antal timmar, halv 7 kom jag därifrån..  Därflr är jag ganska rejält seg, särskilt då jag enbart sov 6 timmar inatt och det var inte sköna timmar heller utan ganska orolig sömn. Vet inte varför..  
 
Ska resten av kvällen enbart komma på 1-2 filmer inför c-uppsatsen. Gillar när man bestämmer själv vad man skriver om och sitt material :) Särskilt när det är skönlitteratur + filmer bland annat. Semester!  Eller inte, men nästan ;)   
 
Köpa tomtevakabiljett imorgon + plugga i skolan för c-uppsatsen igen. På eftermiddagen/kvällen så kommer Tjock och hälsar på mig :) ( Magnus), kanon! :)  var 1.5 år sen vi sågs så ska bli trevligt. Så ett dygn tillsammans med en av mina närmaste vänner från förr och min äldsta killkompis :) super!  
 
PUSS

RSS 2.0