Växjö

Har haft en helg i växjö då jag bara pausat efter en massa kaos de senaste veckorna och i torsdags och fredags.  
Jag behövde komma till Växjö mer än vad jag trodde och bara vara.  Spenderade fredagkvällen med mamma och prata om precis allting jag ville + en massa film. 
Gårdagen spenderade jag hos måmå och måfa, att köra bil ensam igen var himmelskt!  Sen hockey med moster, mamma, Seth och Olle innan jag hade en kväll hemma, blev inget Emil tyvärr.   Har idag firat mamma och sen umgåtts med världens bästa Sofia, hon gör mig alltid så glad och får mig att uppskatta tiden på gymnasiet desto mer och tiden jag har nu i Jönköping, det uppskattas väldigt mkt :) det är fortfarande jag och hon mot alla andra.  Vi pratade en massa gymnasieminnen, om klassen och lärarna och allting. Lite mysigt att inse att man faktiskt saknar vissa klasskompisar och lärare mer än vad man trodde. Alla har spelat in på ngt sätt till den man är!
 
Har även under helgen gått promenader, ätit god mat och bara pratat med mamma, måmå och Sofia. Att få prata om precis vad man vill är guldvärt och att de bara lyssnar, oslagbart!  Gick förbi Teknikum idag och såg Katedral på håll, konstig känsla att gå förbi sin gamla gymnasieskola och minnas så mkt. 
 
Imorgon åker jag tillbaka hem till Jönköping vilket känns skönt, jag behövde bara 3 dagar hemma för att samla ny energi och kraft och bli stark igen. Jag behöver inte mer för jag är på rätt ställe, jag umgås med rätt människor och jag vet också att man ibland får vara svag och ta hand om sig själv, det är viktigt det också. Jag behövde bli påmind om att promenader behövs i mitt liv, måste göra det oftare i Jönköping.  Jag känner mig stark i kroppen igen, i hjärtat och det var skönt att få släppa allt och bara komma hem, bli kramad på och att tänka logiskt på saker i samband med att jag pausade! 
 
Ibland, så överraskar människor med hur de känner i vissa situationer och i vissa avseenden, tack finaste storebror för dina sms i fredags; det är såna saker som gör mig stark! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0