För jag vill bli stor å större störst

Rasmus kom och sällskapade mig sen igår :) Vi åt pizza, pratade en massa, såg Genikampen, Djungelboken, Kapten Svartskägg, massa Whose line is it anyway och så hade vi lässession. Så.himla.bra!  
Det finns ingen som får mig så glad, att skratta så mycket och känna mig så bekväm som han gör och det är båda bra och läskigt. 
Han blev sen kvar här över natten trots att vi inte somnade förrän tidigt på morgonen. MEN jag lyckades somna ganska snabbt och väldigt gott iaf och sov faktiskt bättre än jag gjort på typ hela veckan och det var fruktansvärt bra och tanken. Rasmus fixar biffen och lugnet så jag kan sova! 
 
Jag vaknade därför och var väldigt glad och det märktes verkligen att jag hade fått sova lite. Behövde verkligen det :) Vi hade en lugn och skön stund i varsin säng med youtube och prat innan vi såg säsongspremiären av Once upon a time innan han gick hem till sig. Jag åt sen lax till middag, gott! 
 
Nu blir det paradise hotel :) 
 
PUSS

I know you get me so I let my walls come down

Onsdageftermiddagen var bland det bästa på länge med massa random musik, livespelningar, sång, skratt och den bästa i soffan. Underbart!  
Förfesten var grymt trevlig hos Agnes och Hanna med alkohol, Beer-pong, trevliga människor, bål, kramar och boob-grabs. Awesome :) sen ett kåren som gick upp och ner. Lisa var full som en kastrull och kastade sig runt halsen på mig. Jag tog taxi hem vid 1-snåret men kunde inte somna förrän sent. 
 
I torsdag lekte jag med Simon heeela dagen :) Vi åkte hem till honom och såg film, lagade mat, pratade och tog det lugnt. Sjukt trevligt med lite kvalitetstid igen :) Simon är bra!  Knäpp dock som döper sina myntväxter till Svenne och Marita.. 
I fredags hängde jag med Robert innan vi drog till gamla HLK för att äta kräftor, paj och leka med ett par fina människor. Trevligt!  
Igår hade jag en kväll ensam för första gången sen i måndags vilket jag verkligen behövde, massa serier och bara försöka rensa huvudet. Kunde dock inte sova igår heller, inte kunnat sen i tisdags och det är sjukt irriterande. Min kropp vill verkligen sova men mitt huvud tänker för mkt på olika saker och ting vilket är fruktansvärt frustrerande.. 
 
Idag är jag trött och börjar bli otroligt frustrerar på att inte få sova ordentligt, snart kommer jag behöva ta tag i det och skaffa något mot det även om jag är starkt emot sånt, men sova måste man ju oavsett. 
 
PUSS

Min bästa vän

Jag grävde ner mig totalt i måndags och började tänka på framtiden igen och bröt ihop totalt i 1,5 timme.. Tårarna forsade och jag var orolig och ledsen över många saker. Dock har jag en bästa vän som blev orolig när jag inte svarade, vilket jag annars alltid gör, som lugnade ner mig, berättade om sina egna tankar, känslor och rädslor och sa att han aldrig kommer försvinna och alltid finns vad det än gäller. Han är fantastisk <3 jag mådde sen mkt bättre och blev extremt trött efter Paradise så somnade som ett barn efter att jag läst ut min bok vid 12. Skönt! 

Igår vaknade jag väldigt glad och taggad på livet så såg teaterfilmer, åt frukost och sen på eftermiddagen kom Rasmus och lagade mat, pratade, såg TBBT, Transformers 4 som vi både blev besvikna på och läste. Han är fin som ville muntra upp mig efter en riktig skitdag. Han stannade sen kvar och sov här :) trots att jag inte somnade på länge och sov konstigt så var det skönt att ha sällskap. Vaknade dock med huvudvärk idag och han gick och handlade frukost. Han kan vara lite för bra för att vara sann ibland :)  sen helt plötsligt ringde Simon och kom på besök. Mysigt! Han fixade mitt ljud och vi pratade lite innan han skulle ha möte på skolan. Och t.om Simon säger att jag och Rasmus låter som ett gift par när vi pratar.. Kan man hjälpa att man trivs i varandras sällskap när man umgåtts så mkt och ibland bor ihop? :p 

Nu kollar jag och Rasmus livespelning med Sabaton på youtube med rätt ljud! Och det är fruktansvärt awesome! :) ikväll blir det kåren med inflyttningsförfest hos Agnes och Hanna med massa pedagoger och trott eller ej, kära Simon är med oss :) för Rasmus är awesome och fixar!   Idag är jag väldigt glad :) 

PUSS 

Sometimes it hurts instead

Ibland gör livet ont. När man tror att man har alltid under kontroll, full koll på sina känslor och vet hur vardagen och saker runt omkring är och hur människor i ens liv har det/vad de gör. 

Kontrollbehovsmänniskan i mig skriker i ren protest för att det verkar som att jag just nu står utanför saker, återigen. För vilken gång i ordningen?! 

Det gör att jag får ont i magen, känner mig lite bortglömd och mest, undrar när det någongång är min tur. När ska jag få det som alla andra verkar ha/få? När får jag skämmas bort och bli sådär rosig och vara speciell för någon? När? 
Risken är att jag bara hittar på vissa scenarior just nu men, I just, don't wanna be so fucking alone all the time anymore. Jag förtjänar att få det alla alla andra har, det är min tur nu. För en gångsskull, snälla? Varför kan du inte se mig när du verkar se alla andra? 

PUSS 

Ratrace

Jag kände mig lite mindre ensam efter att jag pratat med Dahlström igår. Han är bra på att lyssna :) och det bästa är att vissa av de tankarna jag har har han också. Och det är skönt!  Bra avslut på en dag med mycket tankar, film och läsning. 

Idag på morgonen hade jag "jour-tid" med Dahlström och Martin. Martin är så underbart bra som alltid vet vad han sla säga för att få mig på bra humör, jag är så oerhört glad att jag fick sparka in honom för 2 år sen och han kommer ALLTID att vara min favvo-nolla och en av mina finaste vänner :) 

Jag lagade lax till middag ikväll och sen började världens jäkla åskväder.. Jag stoppade in hörlurarna i öronen tills jag fick ont och försökte andas. Det var lugnt i ca 1 timme och sen kom nästa oväder som var 20 ggr värre med världens regnskur och världens åska.. Hatar det verkligen. Kroppen bara skakar.. :/  Nu senare ikväll har jag hängt lite med Robert :) vi flummade åt me, myself and Irene och sen såg vi filmen "Ratrace" som alltid är lika awesome :) många skratt vilket var trevligt! Fint avslut på helgen :)

PUSS

Framtiden

Jag tänker mkt på framtiden ikväll och hur saker och ting kommer bli, hur lyckligt lottad jag är som får vara frisk, ha hela min familj kvar i livet och fantastiska vänner som tycker om mig för den jag är.  Jag vet inte vad framtiden har att erbjuda men jag vet vad jag skulle föredra, och jag är rädd för vad som kan försvinna men också över vad jag kan få framöver. Jag är rädd för att glömma vissa saker, rädd för att tappa bort mig själv och andra och jag är rädd för att jag på andra sidan kanske blir någon som jag inte är. Antar att tiden och ödet får utvisa det. 

Livet är läskigt, skrämmande men underbart också. Ikväll saknar jag min måmå och måfa väldigt mkt och att höra min måfas röst och lugnet som min måfa sprider omkring sig.

PUSS 

Än så mycket mer än vad ögat ser

Spenderade större delen av kvällen igår med "Whose line is it anyway" och sen med Gustav Fridolins bok som är fantastisk än så länge! 
Idag har jag improviserat i köket, och det blev faktiskt ätbart :) svårt att misslyckas med kyckling dock men ändå! 
Bra att veta att man fortfarande kan laga mat dock även om jag inte gör det lika ofta längre. 
Nu är det tvkväll med stort T vilket är fruktansvärt skönt!  Postkodmiljonären, idol, dobidoo och Beckfilm. :) 
 
PUSS

En sån kväll

Jag hade en väldigt lugn tisdag vilket var skönt även om det tog tid att somna för jag fastnade i Gustav Fridolins bok. 

Igår var jag på den trevligaste förfesten någonsin med vänner, x-pedsex och pedsex. "Fuck the dealer", "ölspelet", med andra ord och prat om tidigare insparkar blev det för oss alla. Awesome! :) en massa skratt, nya Filip som var faktiskt snäll och sen ett kåren med fina människor såsom Dahlström, Erica, Harald, Christoffer, Helena och Agnes! Den bästa kvällen på otroligt länge på kåren och till och med en Pontare hans med tillsammans med Emilia :) awesome! Att hänga med pedsex/ x-pedsex en hel kväll var inte alls som jag trodde på ett väldigt positivt sätt! Awesome :) jag fick ge Rasmus ett antal örfilar under kvällen också men ber man om det så får kan skylla sig själv, han fick en puss på kinden som plåster på såren! 

Jag och Helena shottade flera ggr om och den tjejen tycker jag väldigt mycket om :) kvällen var underbar fram tills hemfärd som kom alldeles för snabbt och som slutade i ganska sura miner. Ibland blir man bara trött och orkar inte bry sig längre. Det finns saker som är värt mer än att alltid pleasa och att låta saker bero.   Dessutom slog det mig igår att det kanske inte finns så många såna här kvällar kvar för mig och det gör mig väldigt ledsen. Jag är inte redo att lämna allt bakom mig än.. 

Hade svårt att sova igår då jag skakade i hela kroppen, jävla tankar. 
Sov dock bättre än på flera år efter en kårenkväll. Idag har jag bara slöat hemma med serier och film + min bok. Snart dag att laga lite mat! 

PUSS 

Stolt

Det finns ett par saker i mitt liv som jag är stolt över, eller snarare extra stolt över. Och en av de saker är att jag alltid är mig själv och beskyddar de människorna som betyder något för mig. Allt annat spelar ingen roll alls! 

Home is the eye of the mountain below

Jag handlade och sen helt plötsligt hamnade jag hemma hos Rasmus. Skulle lämna hans grejer han glömt här men helt plötsligt så stannade jag där och åt mina frallor :) Sjukt längesen jag var hos honom. Så vi såg idol, paradise hotel och Whose line is it anyway som är awesome!  Skönt att vara i hans lägenhet för en gångsskull med tanke på att min var nystädad.  Jag somnade vid 3 vilket är en liten seger i sig. 
 
Vaknade 13 idag och tagit det lugnt med serier, mat och Gustav Fridolins bok. Redan i förordet så grät jag.. stabilt. Men man känner igen sig i vissa saker och det rör upp en del känslor. 
Nu är det snart idol och då ska jag limma på ett par märken på min ovve för att sedan laga den liten. Imorgon blir det kåren :) och det blir trevligt! För nu är jag fan tillräckligt frisk för att kunna göra saker igen, ÄNTLIGEN!  
 
PUSS 

Random rubrik

Jag kunde inte somna alls natten mellan lördag och söndagen, istället var jag vaken och läste ut min bok och hade sällskap på fb-chatten. Kl 8 mötte jag upp Rasmus och vi var  och röstade när vår vallokal öppnade. Att rösta för andra gången i mitt liv var lite sjukt, tänk att det redan gått 4 år sen sist?!  Jag röstade inte på samma parti som för 4 år sen men jag röstade fortfarande på det röda blocket. Och det är det enda jag kommer att säga om gårdagens val, för det har varit för mycket av den varan de senaste 24 timmarna. 
 
Efter att ha röstat igår så handlade jag frukost, gick hem och åt frukost och sen sov jag i 7 timmar. Vaknade dock med världens huvudvärk. Mötte sen upp Robert och handlade lite innan vi drog hem till honom på valvaka :) Räkmacka, massa skratt åt konstiga saker, tända ljus, te/kaffe, godis och chokladglass. Det var väldigt mysigt! Och det var väldigt intressant att diskutera med Robert, se siffrorna och tänka och diskutera kring olika siffror och partiledare och kommande regering och liknande. Spännande! 
 
Jag gick hem vid 3 och somnade vid 4. Åtminstone lite tidgare än innan! Vaknade vid 13 och har städat, tvättat, bytt lakan och diskat sen dess. Förhoppningsvis har jag städat bort det sista av min förkylning nu så jag äntligen kan bli frisk!  Snart ska jag bege mig till konusm och köpa onyttigheter och mat inför imorgon. Förhoppningsvis är jag frisk till helgen så jag kan börja bege mig ut och gå på dagarna igen nu när jag har så pass mycket fritid! 
 
PUSS

Ensam

Jag somnade slutligen vid lite efter 3. Då hade Rasmus hunnit snarka och andas ett par timmar. 
Jag sov som en stock till 13 vilket inte alls var tanken.. :/ vi åt frukost och sen duschade och läste jag medans han handlade och diskade, snäll grabb det där! 
Vi läste, pratade gamla saker som vi tänker på ibland såsom iroskönslor och liknande. Vi åt sen kött, kroketter och sås till middag och såg "How to train your dragon 2". Mys!

Jag blev ensam vid 11 och jag känner mig fruktansvärt ensam. Tiden rinner mig ut händerna och tankarna kommer ifatt om att jag inte har så lång tid på HLK kvar och det känns fruktansvärt tråkigt, läskigt och knäppt. Det gör mig väldigt ledsen att tänka på såna saker och därför har jag undvikit det väldigt länge. Men tydligen ville min hjärna tänka på det just nu och ikväll när jag är ensam.. Stort fett blä på det! Det är så mkt kring min examen som jag tänker på som förmodligen kommer ske i juni och det är otroligt blandade känslor. Jag blir tårögd och ledsen bara tanken snuddar vid det :/  tur att mina bokhyllor är fulla med böcker för det lär bli en alldeles för lång natt med ont i magen och dumma tankar. 

PUSS 



Konstigt dygn

Jag orkade inte plugga eftersom jag ändå inte skulle gå på gårdagens föreläsning så jag hängde med Robert i onsdags istället :) såg idol och Paradise hotel, pratade politik, pedsex och annat. Mysigt! Han inger alltid ett lugn i mig lilla Robert :) 

Jag blev ensam vid 1 men somnade inte förrän kl 6 på morgonen.. Hade sällskap på sms halva natten dock vilket var skönt. Igår vaknade jag av sms alldeles för sent.. Och plötsligt fick jag sig efter att läsa Gustav Fridolins biografi "morfar skrev inga memoarer". Så jag tog Rasmus med mig och vi drog till Apoteket och akademibokhandeln och käkade på donken. Gott! Sen blev han kvar hos mig då vi försökte vända tillbaka dygnet vilket gick bra. Vi var vakna till 1 idag med bakgrundsbrus i alla möjliga varianter och hade ett av de längsta lässessionen någonsin. :) sen pratade vi politik, HLK, pedsex och annat smått och gott precis som vanligt. Vi sov 4,5 timme och sen ätit biffar, sås och potatis :) nu har han precis sagt godnatt i min soffa medans jag inte är riktigt tillräckligt trött för att sova. Min hosta och näsa stör mig fortfarande också. Därför ska jag läsa lite nu och lyssna på när han andas. Det bästa som finns! :) 

PUSS 

Snälla bli min igen

Jag snorar hela dagarna och halva nätterna.. är fruktansvärt trött på att vara sjuk nu och teracoughen får mig att må illa och vrida mig av den äckliga smaken i munnen. 
Rasmus kom hit vid 7-tiden och vi pratade, såg Idol och Paradise Hotel innan vi hittade ett nytt mobilspel vilket inte var bra alls... vi fastnade i spelet i 4 timmar..  så han blev kvar över natten vilket inte var planerat eller tanken från någon av oss. Så vi pratade släktingar innan vi skulle sova och hur mkt man umgås med sin släkt och hur det kommer sig att vi överhuvudtaget är dem vi är. Lite småtrevligt :) 
 
Idag har mobilen gått varm på gott och ont så blev väckt 2 gånger när vi sov vilket inte var så roligt, eftersom vi somnade först kl 7 imorse. Inte bra någonstans men vad gör man om man inte är trött? Men det är positiva samtal och även mail jag har fått och jag är spänd och förväntansfull inför vissa saker!  Bollen börjar rulla och vet ni? Det är awesome, läskigt, knäppt, abnormt och alldeles underbart i en salig blandning :) 
 
Rasmus har gått hem till sig och jag håller på att fixa med grejer och nu snart ska jag plugga inför morgondagens föreläsning. Får se om jag går på den eftersom jag är en aning risig men plugga ska jag iaf försöka göra. Därför blir det inget kåren för mig ikväll, istället kurerar jag mig, tråkigt men jag måste verkligen bli frisk nu snart innan jag får krupp och blir galen! 
 
PUSS

Letar efter något att säga som kan ändra allt, nått mer än det jag redan sagt

Jag hostade på, såg Paradise hotel och hela serien En ängels tålamod igår. Jisses.. Sen fick jag plötsligt för mig att ta tag i saker och ting, b.la att plugga i 2 timmar mitt i natten. Vad hände där!? 
Jag fick sen sällskap hela natten av Rasmus på fb-chatten då ingen av oss kunde sova. Strax innan 6 på morgonen idag somnade jag äntligen. 
Idag vaknade jag med huvudvärk pga vädret som är molnigt och dant. Har inte mått helt prima idag heller utan hostar fortfarande väldigt mkt slem och snorar vilket är fruktansvärt segt. Så idag köpte jag Teracough, äckligt men hoppas det hjälper för nu orkar jag inte vara förkyld längre. Matlusten är inte särskilt stor den heller..  Insparken är värd alla sjukdomar i världen men nu vill jag faktiskt bli människa igen..
 
Lite senare kommer Rasmus och kollar Idol och Paradise Hotel med mig. Sällskap är bra när man är dålig! Inte ens två dagar har gått sen han var här, men det skiter jag i. 
 
PUSS
 
Detta kan vara en av de låtarna som förklarar saker på ett fantastiskt sätt, dessutom är versionen fruktansvärt bra! 
 

Räddande ängel

Jag mådde skit stundtals igår med ont i kroppen, illamående och en jobbig näsa och ont i bihålorna. Stundtals var jag så trött och flummig att jag skrattade tills jag fick ont i magen och stundtals var jag nära att börja gråta åt att jag mådde dåligt + att världen är fin. 

Tack gode gud hade jag Rasmus här hela dagen och kvällen, som lät mig gnälla och buggade upp mig med täcke och kuddar och klappade på mig hela kvällen. Då kändes det bättre! Vi åt tacos, såg Transformers 3, Snålvatten och jäkelskap och Hook med varsitt täcke. Mys! Han stannade sen kvar trots att det inte var tänkt från början. Det var lite bra för han ville inte gå hem och jag ville inte vara ensam med min förkylning. 

Idag drog han hem för att jobba för första gången sen i torsdags. Lite tomt men skönt också. Jag har idag bara ätit matlåda, vilket är det bästa när han varit här då man får mat över, och sen sett Paradise Hotel och En ängels tålamod. Latdag ensam är också skön när man inte mår ok! 

PUSS 

Djungeldjuren dem tar en lur men är ständigt på sin vakt

Igår hade vi en fruktansvärt skön dag med bakgrundsbrus, massa prat och ny maträtt med kyckling som var god :) sen såg vi Transformers 2. Har fastnat för dem filmerna.. Inte ok! När jag t.om ställer frågor om hur allt hänger ihop, då har det hänt ngt. Vi kom också på att vi måste skaffa en Tea-cuppig som heter Roffe :) 

Vi hamnade sedan i världens skrattanfall med ombytta roller i varsin säng och skrattade och pratade om osammanhängande saker. Mys! Vi somnade runt 6 på morgonen och sov alldeles för länge. Jag har blivit sjukare igen med ont i halsen och slemhosta igen. Blä! Därför har jag druckit te, proppat i mig kiwi och gjort en stark vitlökssås inför när vi ska äta tacos sen :) Rasmus är fortfarande här och håller mig sällskap och gör mig glad! Livet är alldeles för bra och helgen har gått alldeles för fort i hans sällskap, ikväll kollar vi Transformers 3 + 4. Awesome! och jag har inte föreläsning förrän på torsdag nästa gång. 

PUSS 

Livet på en pinne

Att vakna ganska utvilad och höra ngn annan i rummet andas tungt och fortfarande sova gott. Så enkelt men fruktansvärt rofyllt :) just den enkelheten gör mig glad, att saker inte behöver vara så komplicerade jämt utan att man bara kan flyta med och få känna att "det löser sig"! 

PUSS 

Marion var är du?

Vi åt god kyckling, potatis och sås igår innan vi såg fotboll och sen Thomas Järvhedens humorshow "Seriöst roligt". Sen fastnade vi på youtube framför en massa Gejmtajm och Felix recenserar. Natthumor! 
Vi somnade som två stockar efter att ha pratat en bra stund vid halv 5. Att få höra ngn annan andas igen var guld! 
 
Idag sov vi länge och båda hade haft väldigt awesome och fina drömmar inatt. Sånt gillar man :) Vi vaknade halv 2 efter att ha sovit som stenar. Vi åt frallor, jag diskade och så såg vi lite film innan han lagade kött, ris och sås till middag. Vi har sett Dobidoo, pratat en massa om saker och ting, både seriöst och oseriöst och planlagt saker och sen har jag för första gången sen "Transformers". Har aldrig gillat såna filmer innan men nu så. Det är lite illa när man tycker synd om robotar som får benen avhuggna..  
 
Nu är det ngn halv B film på tvn på i bakgrunden och jag tänker ta fram min bok lite och läsa. :) bara för att jag kan! 
 
PUSS

De senaste dagarna

I tisdags var det antagning till Pedsex. Jag var där och stöttade de som skulle söka vilket var mysigt att kramas och stöttas lite :) fina diskusioner med folk även om jag inte sökte av olika anledningar. Den största anledningen till att jag inte sökte var Rasmus, som vanligt, för att jag snart förmodligen är klar med min utbildning och vill ha så mycket tid med honom som möjligt som är kvar eftersom att jag inte vet vart jag tar vägen sen även om jag kommer göra mitt yttersta för att stanna i Jönköping. Sen kände jag gatt jag inte kan gå in i det rummet och vara seriös för att jag känner för många privat i Pedsex nu så det hade känt konstigt.  Känns ändå roligt att veta att några av Pedsexarna och andra människor faktiskt sa att jag borde ha sökt :) trevligt!   Sen bettade jag, Robert, Niclas, Jocke och Sofia på vilka som skulle komma med och jag vann som vanligt, tillsammans med Sofia och Robert :) sweet! 
 
Igår hade jag "kontorstid" med 7 pers på fb-chatten samtidigt. Herregud känner jag! Kul att människor hör av sig och tyr sig till en men ibland blir det lite för mycket känner jag.. 
Efter att ha tidsoptimerat sönder så blev det förfest i Hälso med fina människor innan VIP-krök hos Tobbelito med shott. Gott! Ett kåren där jag mest pratade med folk: Albin, Helena, Robert, Martin, Disa och alla nya Pedsexare som jobbade. Så kul för dem! Niclas och Robin, Lisa och Agnes. Big lök! :) 
Sista bussen hem och macka framför Paradise Hotel. 
 
Idag var det föreläsning 10-12 och jisses vad trött jag var. Sov dåligt hela natten. Föreläsningen var onödig och sen åkte jag hem och tog det lugnt, innan jag sov i 2 timmar vilket var fruktansvärt skönt! 
Nu är Rasmus här och lagar mat och vi pratar om allt som hänt och cirkulerat i våra tankar de senaste dagarna, underbart :)  nu ska vi äta och kolla fotboll! 
 
PUSS

Skrattar så man hostar

Kvällen igår var mysig. Jag läste ut "Fyrvaktaren" och sen kom Rasmus och sällskapade mig hela kvällen. Munnen gick i ett på honom då han berättade om släktträffen han var på i lördags. Trevligt att höra ngn annan prata ;) Vi skämtade om hösten, pratade inspak och morgondagens pedsexantagning. Mys! Han lagade köttbullar och potatismos vilket var awesome och så såg vi teaterborgens "Djungelboken" och hängde på youtube och såg en massa klipp på "Whose line". Underbart program :)  Vi skrattade så vi hostade ett par gånger åt både youtube och varandra av olika anledningar. Det är så skönt att ha en sån människa i sitt liv som Rasmus!   Och jag ser så mkt framemot hösten av olika anledningar och jag håller alla tummar och tår som jag bara har :) 
vid strax efter 2 blev jag ensam och somnade som en sten igen. Sover så fruktansvärt mkt nu men antar att jag behöver det efter insparken och för att bli av med förkylningen. 
 
Idag har jag diskat, hämtat paket på konsum, börjat fixa med skolgrejer, lagat mat och hamnat i soffan. 
Skönt! Ska ta och se tv resten av kvällen och sen börja på en ny bok, "Änglamakerskan" som är den sista som finns ute av Läckberg. Spännande! 
 
PUSS

RSS 2.0